selamun aleyküm kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmişe biraz göz attım ama alıntı yapamadım. geçmiş olsun diyen arkadaşlar hepiniz sağolun Allah kimseye o korkuyu bir daha yaşatmasın.
ben çok yorgunum biraz okuyorum gözlerim kapanıyor okuduğumdan birşey anlamıyorum.
sonra görüşürüz.biraz dinleneyim.
selamun aleyküm kızlar
geçmişe biraz göz attım ama alıntı yapamadım. geçmiş olsun diyen arkadaşlar hepiniz sağolun Allah kimseye o korkuyu bir daha yaşatmasın.
ben çok yorgunum biraz okuyorum gözlerim kapanıyor okuduğumdan birşey anlamıyorum.
ablacım aslında korunuyoruz ama bana öyle bi his geldi. sanırım artık hazır hissettiğimden öyle geliyor. kısmet tabi, hayırlısı inşallah.
çok teşekkür ederim duan için
Allah hayırlısını versin.
ama kendini hazır hissediyosan bekleme derim nacizane düşüncem pıtır pıtır bir bebiş hayırlısı kuzum
canlar ben kaçar eşimin odanın perde yıkadım astım ,tülde makine bitti asayımda biraz dinleneyimm
Esram iyi geceler
hepinize huzurlu geceler
sevgiyle kalınn
Aslında abartmadım az az yedim amaaaa çeşit bol olunca biraz çok olmuş olabilir gibi sanki :26:Asum mamişlerden çok yemedin değilmi????
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımbence de çok beklemeyin artık :))ablacım aslında korunuyoruz ama bana öyle bi his geldi. sanırım artık hazır hissettiğimden öyle geliyor. kısmet tabi, hayırlısı inşallah.
çok teşekkür ederim duan için
selamun aleyküm kızlar
İyi akşamlar
Bugün de atlattım şükür eksik kadro olduk biraz ama nasip artık önemli sebepleri vardı gelemeyenlerin
Yarın da sabah kayınvalidemin hastane işleri var eşim götürecek ama arada eve uğrayıp kahvaltı ederiz dedi öğlenden önce işi biter inşallah eğer biterse kızlarla gezeriz azcık büyük kızımın dersane çıkışına gidip :)))
Hemşerim neyin var kuzum geçmiş olsun kendine iyi bak
Aynurum
Elizcim ablan hayırlısıyla kurtulsun inşallah o da siz de ferahlayın
Yenammaşallah iyi gidiyor beslenmen yürüyüş de yapmışsın bugün ben hala toparlayamadım inşallah yarından itibaren ben de arkanızdan gelirim bu sabah tartıldım hala 85 im şükür artım yok ne diyim
benim regl olmama 4-5 gün var daha. normalde başlardı rahatsızlıklar şimdiden ama bu ay tık yok. içimden bi ses de sanki, acaba deyip duruyor. bakalım ne olacak, merakla bekliyorum
ben iyiyim ablacım, sen nasılsın?
Yasemin abla tartıyla tartıyorum çoğu şeyi evde. türkçe kalorileri için kalori sepetini kullanıyorum, bulamadığım şeyleri nutrition datadan buluyorum. bi de bazı şeyleri nette bulamazsam değişim tablolarına göre tahmin yürütüyorum.
ben birazdan ekleyeyim değişim listesini yine, bloguma eklemiştim.
canlar ben kaçar eşimin odanın perde yıkadım astım ,tülde makine bitti asayımda biraz dinleneyimm
Esram iyi geceler
hepinize huzurlu geceler
sevgiyle kalınn
Eeeeessraaa ana sayfada napıosun
gel iki laf edek, odama çekilicem birazdan..
ben geldim cücüşlerrr
enem yazamiyomki bunla bi saatle. ben yazarken anasayda mi demis denyo.
benim de gidip nevresim sermem lazim, pcde kocamda. o kadar gezdik yine etten aliyor ya
hoşgeldinnn...
Wattt dedın gulum))
Aynurumm
Yenam kaçmışsın hemen ya
dur senin arkandan bunu söyleyeyim ben o zaman;
Taksim Trio - Gitti De Gitti [Enstrümantal] - YouTube
Burdayım ben yaa...
Arada kk da siyaset meydanı topiğine bakıyorum...
Orda ki bir tecavüz haber beni çok üzdü..
ben haber bakamıyorum artık. twitterda rastlıyorum işte bazen böyle haberlere. Allahın gazabı üstlerine olsun inşallah.
Bugün komşudaydık demiştim yaaa..Çok güzel üzümlü,fındıklı kakaolu kek yapmış..
2 dilim koymuş tabaklarımıza..Ben oğlan için ayrı tabak istemedim tok olduğumu söyledim...Kendi tabağımdan oğluma yedirdim 1,5 dilimi.
yarımını ben yedim..
Barış'a soruyor tekrar istermisin diye.. .Barış ta ben hiiç tadını beğenmedim dedi)) ne güldük sonra. yiyip yiyip beğenmemekte bu olmalı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?