Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleyküm selam ablacım,
kendine dikkat et, özlüyoruz seni. görüşürüz

daficimmm tatlı yorgunluklar seninki ama dinlen canım. iyi geceler

ablacım aslında korunuyoruz ama bana öyle bi his geldi. sanırım artık hazır hissettiğimden öyle geliyor. kısmet tabi, hayırlısı inşallah.

çok teşekkür ederim duan için

Allah hayırlısını versin.
ama kendini hazır hissediyosan bekleme derim nacizane düşüncem pıtır pıtır bir bebiş hayırlısı kuzum

canlar ben kaçar eşimin odanın perde yıkadım astım ,tülde makine bitti asayımda biraz dinleneyimm

Esram iyi geceler

hepinize huzurlu geceler

sevgiyle kalınn

Allah hayırlısını versin.
ama kendini hazır hissediyosan bekleme derim nacizane düşüncem pıtır pıtır bir bebiş hayırlısı kuzum

haklısın ablacım, kilolarla gözüm korkuyordu önceden. şimdi öyle bi his geldi.. dur bakalım, kısmet...

canlar ben kaçar eşimin odanın perde yıkadım astım ,tülde makine bitti asayımda biraz dinleneyimm

Esram iyi geceler

hepinize huzurlu geceler

sevgiyle kalınn

iyi geceler

Asum mamişlerden çok yemedin değilmi????
Aslında abartmadım az az yedim amaaaa çeşit bol olunca biraz çok olmuş olabilir gibi sanki :26:
ablacım aslında korunuyoruz ama bana öyle bi his geldi. sanırım artık hazır hissettiğimden öyle geliyor. kısmet tabi, hayırlısı inşallah.

çok teşekkür ederim duan için
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımbence de çok beklemeyin artık :))

Dafi senin koşturma da bitmiyor kolay gelsin kendine iyi bak

Okullar açılınca sen daha sistemli yürüyorsun...

yeni doğum yapan komşum var. o çok istiyor akşamları yürümeyi, bebeğini uyutup babasına teslim ediyor benim de işime geliyor tabiii.Uygun olduğum her gün çıkıcam ben de onunla...
Gerçi çok konuşan bir tip.. konuşunca yürüyüş ritmiklikten çıkıyor ara ara olsun hiç yoktan iyidir diyorum ben..

benim regl olmama 4-5 gün var daha. normalde başlardı rahatsızlıklar şimdiden ama bu ay tık yok. içimden bi ses de sanki, acaba deyip duruyor. bakalım ne olacak, merakla bekliyorum

Ayyyy Esracım çok heyecanlı bir durum..
İnşallah gönlünüze göre gelişir herşey..

benim de var mutfak tartım..Eşimin hediyesi )
Herşeyden sıkıldığım gibi tartı işinden de sıkıldım..bi dönem senin gibi herşeyi tartıyordum..
ben her mutfakta bulunmalı diyorum

Esram iyi geceler

hepinize huzurlu geceler

sevgiyle kalınn

Şekerim siz sosyetikmisiniz ayrı ayrı odalarınızmı var eşinle.?

Son düzenleme:
Eeeeessraaa ana sayfada napıosun

gel iki laf edek, odama çekilicem birazdan..

Asuman abla, Yenam sanirim kendimi olumlu sartlandiriyorum. buraya yazinca hissim bosa ciksin diye kesin regl olurum ben, en iyisi boyle sartlandirayim da stress olmayayim bari

yenam aslinda her seyi bi kere tartmak yetiyor. kolayca ogreniyorum bikac seferden sonra.

ay bu tablet cildirtti beni yine. bosuna atmamisim bi koseye. hepinize iyi geceler canlar

Bugün komşudaydık demiştim yaaa..Çok güzel üzümlü,fındıklı kakaolu kek yapmış..
2 dilim koymuş tabaklarımıza..Ben oğlan için ayrı tabak istemedim tok olduğumu söyledim...Kendi tabağımdan oğluma yedirdim 1,5 dilimi
yarımını ben yedim..
Barış'a soruyor tekrar istermisin diye.. .Barış ta ben hiiç tadını beğenmedim dedi )) ne güldük sonra yiyip yiyip beğenmemekte bu olmalı )

Son düzenleme:
ben haber bakamıyorum artık. twitterda rastlıyorum işte bazen böyle haberlere. Allahın gazabı üstlerine olsun inşallah.

senin twitterin varmı.?

Sorma çok şaşırdım tuhafım şu an...

Nasıl kadın,nasıl anne,nasıl insan...????

Son düzenleme:

o modeller hep öyle. yaşları büyüyünce bu şöyle olmuş böyle olmuş demeye de başlıyorlar. BArıştan da güzel bir performans bekliyorum ben ilerde :)

eşim de kardeşim de tabakları bitince fazla mı tuzlu olmuş bu, suyu mu çok bunun diye söylenmeye başlıyorlar. komikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…