Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim canım

Saça gelince saç tonunu açmak için benim tavsiyem garnier 110 boyayla boyamak.Bir kerede süper açmıyor ama sürekli boyamayla sarıya kadar gidilebiiyor.Benim fotolara baktıysan eğer kırmızı kazaklı olan fotom mesela ben o saçı nevacolor veya kolestonun 9,3 boyasıyla elde ettim.Ama 3. boyamamda falan çok kolay o rengi yakalıyorum.Ama artık o renk değilim.Eğer sende o tonlar yapmak istersen bunları kullanabilirsin.Senin işin kolay sıkma canını

Ben şimdilerde ablamın kızıl saçını kahve yapmaya çalışıyorum ki o çok zor artık zamanla oturtcağız

Tşk ederim Yenamm

İyi akşamlar,

Bugün günüm güzel sakin geçti..Dinlenme günü oldu bana
Uzanarak kitap okudum,uzun zamandır yapmadığım yapamadığım bir eylemdi..gerçekleşti bahtiyarım )
Saat dört gibi komşu çaya çağırdı oraya gittik bi saatliğine, kısacası iyiydi

Günün mönüsü aşağıda

Sabah;

1 dilim kızarmış tereyağlı tb ekmek.
Peynir
1 zeytin
domates,salatalık,biber

Öğlen;

3 dolma
karpuz

Ara;
Komşuda yarım dilim kakolu kek
çay

Akşam;
1 tabak fasulye kavurma
1 dilim ekmek
yoğurt
biber

Ara
Yarım bardak kefir cepte
canım çok isterse meyve de yiyebilirim bilemiyorum..Yersem 2-3 adet erik düşünüyorum..

2 kupa yeşilçay

40 dk. yürüyüş

Son düzenleme:
sana çok imrendim yena nasıl dayanıyorsun gün içinde 2 dilim ekmek hadi dolmalarıda sayalım 5 dilim inanamıyorum
ekmeksiz ben açlıktan ölürüm heralde

İyi akşamlar
Bugün de atlattım şükür eksik kadro olduk biraz ama nasip artık önemli sebepleri vardı gelemeyenlerin
Yarın da sabah kayınvalidemin hastane işleri var eşim götürecek ama arada eve uğrayıp kahvaltı ederiz dedi öğlenden önce işi biter inşallah eğer biterse kızlarla gezeriz azcık büyük kızımın dersane çıkışına gidip :)))
Hemşerim neyin var kuzum geçmiş olsun kendine iyi bak
Aynurum
Elizcim ablan hayırlısıyla kurtulsun inşallah o da siz de ferahlayın
Yenam maşallah iyi gidiyor beslenmen yürüyüş de yapmışsın bugün ben hala toparlayamadım inşallah yarından itibaren ben de arkanızdan gelirim bu sabah tartıldım hala 85 im şükür artım yok ne diyim

Son düzenleme:

Ne kadar surede 113den 85e geldin??ozel birsey yaptinmi

ihihi ay ne güzel cevap :)
ya ben fotografının altına yazmayı unuttum mu bilmiyorum ama ne kadar asil ve güzel görünüyorsun.
maşallah esramıza

sağol canım, o senin güzel görüşün, kendi zarafetin

eveet tam sizle sohbete gelmiştim ki ablam çağırdı...
görüşürüz

çok güldüm buna, "bana mazlumu getirin" diyor sanırm ablan sürekli

canım ne güzel geçirmişsin gününü, çok sevindim senin için. bu arada menün de harika, çizelgeni de gördüm. harikasın, tüü tüü tüüü

Merhabalar kızlarr benim sevgi pıtırcıklarım kk nın gelecekteki en zayıf hatunları

menümü yazayım hemencecik

Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarım yeşil elma ( bunu yapmak çok iyimiş bağırsakları çalıştırıyomuş bende ilk kez yaptım )

yarım saat sonra
bir yumurtadan yaptığım peynirli maydonozlu omlet
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay

ara
bir buçuk top kadar dondurma ( ne zamandır yicem diyordum işten cocuklar alınca hayır demedim)

öğlen
bir tabakdan az semiz otu yemeği
yarım kase ev yoğurdu
bir mürdüm eriği( Filiz tavsiye etmişti hemen aldım bende )

ara
bir bardak yeşilçay
bir avuş içi fındık

akşam
bir bardak ayran
bir çay tabağı semizotu yemeği
bir mürdüm eriği ( aslında yemezdim ama yemek az gelince yedim)

ara
bir bardak yarım yağlı süt

Sporum komşuyu ikna edip yine dışarı çıkardım ama biz çıktıktan sonra bir yağmur başladı sırılsıklam olduk ama durmadık 30 dk tempolu yürüyüş yapıldı eve geldiğimde berbat bi haldeydim regl de olunca iyice hastalanmaktan korktum neyseki saçımı falan kuruladım bişey olmaz inşallah keşke her akşam böyle çıkabilsem çok iyi geliyor hem psikolojikmen hem de spor olarak
Günü böyle kapatıyorum bu arada suyum az oldu bugün o canımı sıktı reglde ödem tutmamam gerek çünkü ben reglde güzel - yapıyorum

Birazdan yine biraz ders çalışırım az facede takılıyım ev çok sessiz 3 kişi olunca püfsss babam zaten erkenden yatar annemle az takılırız kalabalık evler candır yaaa Asuman abla sizin gibi mesela ne güzelll kızlar falan eskiden bizim evimizde öyleydi herkes evlenip gidince böyle dum duma kaldık

merhabalar,

yorulmuş bir halde geldim karşınıza. off önce temizlik sonra avme gezmesi baya yorucuydu bugün. doğru düzgün bi şey de bulamadık...

gelmişken menümü yazayım;

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane armut

öğle;
7 kaşık az etli bamya yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara;
1 fincan sütle kahve
1 tane hurma

akşam;
5 tane ramiz köfte
1 tane hot shots (eşimin zoruyla)
elim kadar pide/köftelerin altındaki pidenin yarısı (başkasının avuç içi kadardır )
yağsız tuzsuz salata

ara;
beyaz çay

3 litreden fazla su içtim. günü 1300 kalori civarı kapatıyorum. bence çok değildi, bakalım yarın tartı ne diyecek.

kuzum menün harika da akşamki 1 çay tabağı yemek ne Alla'sen? ekmek yememişsin zaten keşke normal tabak ya da en azından kase kadar yeseydin.

ben dün Onur belgeni tebrik etmeyi unutmuşum, her şeye rağmen harikasın kuzum

kalabalık evler meselesine hiç girmeyelim, bence de candır o evler

benim regl olmama 4-5 gün var daha. normalde başlardı rahatsızlıklar şimdiden ama bu ay tık yok. içimden bi ses de sanki, acaba deyip duruyor. bakalım ne olacak, merakla bekliyorum

selam kızlarrrr
nasılsınızz??

eşim trt 1 de filme takıldı son ses tahmin edinn

Esram(clucth) kalori takibini nerden yapıyosun kuzum??

selam kızlarrrr
nasılsınızz??

eşim trt 1 de filme takıldı son ses tahmin edinn

Esram(clucth) kalori takibini nerden yapıyosun kuzum??

ben iyiyim ablacım, sen nasılsın?

Yasemin abla tartıyla tartıyorum çoğu şeyi evde. türkçe kalorileri için kalori sepetini kullanıyorum, bulamadığım şeyleri nutrition datadan buluyorum. bi de bazı şeyleri nette bulamazsam değişim tablolarına göre tahmin yürütüyorum.

ben birazdan ekleyeyim değişim listesini yine, bloguma eklemiştim.

hımmm ev tartısı yok kuzu kalori sepetini bende kullanıyordum bir aralar ama nutrition data'yı bilmiyordum tşk ederim

Tahıl 1 porsiyon
1 dilim ekmek
1 dilim pizza
1 dilim börek
1 tane zeytinyağlı biber, patlıcan dolması
1 kase çorba
1 bardak patlamış mısır
2 tane çiğköfte
2 kaşık makarna, pilav, kısır, patates
4 kaşık fasulye, nohut, mercimek, bezelye, barbunya, mısır, bakla
5 tane zeytinyağlı yaprak sarması
5 tane etli yaprak sarma
5 tane elma dilim patates
7 tane parmak dilim patates
1/2 lavaş
1/2 lahmacun
1/2 hamburger ekmeği
1/3 simit
1/8 yufka

Et 1 porsiyon
1 tane köfte, pirzola, baget, yumurta
1 dilim pizza
1 dilim peynir
1 tane sarıkanat
2 kaşık lor peyniri
4 kaşık nohut, fasulye, mercimek, barbunya
6 tane istavrit
6 tane kuşbaşı et
7 tane hamsi
1/4 palamut

Meyve 1 porsiyon
1/2 şeftali, armut, portakal
1 tane elma, mandalina
1 tane kuru incir
1 ince dilim ananas
2 tane hurma (iriyse 1 tane)
3 tane kuru kayısı, kuru erik
10 tane yeşil erik
12 tane çilek, kiraz
15 tane üzüm
175 gr kavun (4 tane ceviz kadar)
200 gr karpuz (2 iskambil destesi kadar)

Yağ 1 porsiyon
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bitkisel yağ
1 yemek kaşığı kabuksuz kuruyemiş
2 tane ceviz
6 tane badem, fındık
10 tane antep fıstığı

Süt 1 porsiyon
1 su bardağı süt, yoğurt
1 tane activia
1 su bardağı ayran
1 kase cacık

Tahılın 1 porsiyonu 60 kalori
Etin 1 porsiyonu 70 kalori
Meyvenin 1 porsiyonu 60 kalori
Yağın 1 porsiyonu 60 kalori
Sütün 1 porsiyonu 100 kalori

Sebzelere gelince çiğlerin kalorisini saymıyorum ama az yağla pişmişlerin 1 yemek kaşığını 30 kalori sayıyorum.

Asum mamişlerden çok yemedin değilmi????

selamun aleyküm kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmişe biraz göz attım ama alıntı yapamadım. geçmiş olsun diyen arkadaşlar hepiniz sağolun Allah kimseye o korkuyu bir daha yaşatmasın.
ben çok yorgunum biraz okuyorum gözlerim kapanıyor okuduğumdan birşey anlamıyorum.
sonra görüşürüz.biraz dinleneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…