ONUR BELGEN HAYIRLI OLSUN TEBRİK EDERİM ESRAM.Kuzum benim ana saç rengi koyu kahve ama hep 2 ton açığı falan kullandım genelde gölge kullandım ama eşim isteği ile düz renge döndüm.şimdide resmen siyah en son açık kahve boyatım koleston köpük boya ile ama dipler beyazlar var tabi orlara açık tuttu mazamort bişey oldu anlıycağın canım kısa ve öz ben bu saçı oreel olmadan nasıl açarım amma uzun anlattım
evet Yenam bugün ağrı yok gidicem inşallah vakit bulursam bu iş yerinde delirmeden
İYİYİM SEN NAPAN.
BEBİŞ HAYIRLISIYLA DOĞSUNDA SENDE KATIL ARAMIZA ARTIK KUZUM
Jinekolojik canı tşk ederim.bugün iyiyim
hoşgeldin aramıza yolu burdan geçen herkese yer var burada azmin daim olsunnn
Tşk ederim YenammEvet gerçekten akü bitmişyeni akü alınıcak...
Barış 3 yıl önce sünnet oldu..O dönem sadece mevlüt okuttuk. büyüyünce onunda eğleneceği vakit yaparız eğlencesini diye erteliyoruz hep
Anladım canım...Ben salon değil de daha ufak bir organizasyon düşünüyorum...Daha bi aile arasında yemekli eğlenceli bişey..
Kısmet tabiii..
Yaseminciğim geçmiş olsun...Git doktora ihmal etme...
hellim.. tadı güzel peynirlerimizden biri.
yaseminn, naapaan.
Kolay gelsin canım...
Onur belgen de hayırlı olsun nice başarılara..
Çok güzelmiş..Bunu okuyunca nihat hatipoğlunun sohbetin de geçenler geldi aklıma...
Eksiği fazlası olabilir affola..
''Peygamber efendimiz dermiş ki, kötü söz söyleyene kötü sözle cevap verme.. senin yerine melekler cevap veriyor zaten...''
sana çok imrendim yena nasıl dayanıyorsun gün içinde 2 dilim ekmek hadi dolmalarıda sayalım 5 dilim inanamıyorumİyi akşamlar,
Bugün günüm güzel sakin geçti..Dinlenme günü oldu bana
Uzanarak kitap okudum,uzun zamandır yapmadığım yapamadığım bir eylemdi..gerçekleşti bahtiyarım)
Saat dört gibi komşu çaya çağırdı oraya gittik bi saatliğine, kısacası iyiydi
Günün mönüsü aşağıda
Sabah;
1 dilim kızarmış tereyağlı tb ekmek.
Peynir
1 zeytin
domates,salatalık,biber
Öğlen;
3 dolma
karpuz
Ara;
Komşuda yarım dilim kakolu kek
çay
Akşam;
1 tabak fasulye kavurma
1 dilim ekmek
yoğurt
biber
Ara
Yarım bardak kefir cepte
canım çok isterse meyve de yiyebilirim bilemiyorum..Yersem 2-3 adet erik düşünüyorum..
2 kupa yeşilçay
40 dk. yürüyüş
İyi akşamlar
Bugün de atlattım şükür eksik kadro olduk biraz ama nasip artık önemli sebepleri vardı gelemeyenlerin
Yarın da sabah kayınvalidemin hastane işleri var eşim götürecek ama arada eve uğrayıp kahvaltı ederiz dedi öğlenden önce işi biter inşallah eğer biterse kızlarla gezeriz azcık büyük kızımın dersane çıkışına gidip :)))
Hemşerim neyin var kuzum geçmiş olsun kendine iyi bak
Aynurum
Elizcim ablan hayırlısıyla kurtulsun inşallah o da siz de ferahlayın
Yenammaşallah iyi gidiyor beslenmen yürüyüş de yapmışsın bugün ben hala toparlayamadım inşallah yarından itibaren ben de arkanızdan gelirim bu sabah tartıldım hala 85 im şükür artım yok ne diyim
Ne kadar surede 113den 85e geldin??ozel birsey yaptinmi
ihihi ay ne güzel cevap :)
ya ben fotografının altına yazmayı unuttum mu bilmiyorum ama ne kadar asil ve güzel görünüyorsun.
maşallah esramıza
eveet tam sizle sohbete gelmiştim ki ablam çağırdı...
görüşürüz
İyi akşamlar,
Bugün günüm güzel sakin geçti..Dinlenme günü oldu bana
Uzanarak kitap okudum,uzun zamandır yapmadığım yapamadığım bir eylemdi..gerçekleşti bahtiyarım)
Saat dört gibi komşu çaya çağırdı oraya gittik bi saatliğine, kısacası iyiydi
Günün mönüsü aşağıda
Sabah;
1 dilim kızarmış tereyağlı tb ekmek.
Peynir
1 zeytin
domates,salatalık,biber
Öğlen;
3 dolma
karpuz
Ara;
Komşuda yarım dilim kakolu kek
çay
Akşam;
1 tabak fasulye kavurma
1 dilim ekmek
yoğurt
biber
Ara
Yarım bardak kefir cepte
canım çok isterse meyve de yiyebilirim bilemiyorum..Yersem 2-3 adet erik düşünüyorum..
2 kupa yeşilçay
40 dk. yürüyüş
Merhabalar kızlarr benim sevgi pıtırcıklarım kk nın gelecekteki en zayıf hatunları
menümü yazayım hemencecik
Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarım yeşil elma ( bunu yapmak çok iyimiş bağırsakları çalıştırıyomuş bende ilk kez yaptım )
yarım saat sonra
bir yumurtadan yaptığım peynirli maydonozlu omlet
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay
ara
bir buçuk top kadar dondurma ( ne zamandır yicem diyordum işten cocuklar alınca hayır demedim)
öğlen
bir tabakdan az semiz otu yemeği
yarım kase ev yoğurdu
bir mürdüm eriği( Filiz tavsiye etmişti hemen aldım bende )
ara
bir bardak yeşilçay
bir avuş içi fındık
akşam
bir bardak ayran
bir çay tabağı semizotu yemeği
bir mürdüm eriği ( aslında yemezdim ama yemek az gelince yedim)
ara
bir bardak yarım yağlı süt
Sporum komşuyu ikna edip yine dışarı çıkardım ama biz çıktıktan sonra bir yağmur başladı sırılsıklam oldukama durmadık 30 dk tempolu yürüyüş yapıldı eve geldiğimde berbat bi haldeydim regl de olunca iyice hastalanmaktan korktum neyseki saçımı falan kuruladım bişey olmaz inşallah keşke her akşam böyle çıkabilsem çok iyi geliyor hem psikolojikmen hem de spor olarak
Günü böyle kapatıyorum bu arada suyum az oldu bugün o canımı sıktı reglde ödem tutmamam gerek çünkü ben reglde güzel - yapıyorum
Birazdan yine biraz ders çalışırım az facede takılıyım ev çok sessiz 3 kişi olunca püfsss babam zaten erkenden yatar annemle az takılırız kalabalık evler candır yaaa Asuman abla sizin gibi mesela ne güzelll kızlar falan eskiden bizim evimizde öyleydi herkes evlenip gidince böyle dum duma kaldık
selam kızlarrrr
nasılsınızz??
eşim trt 1 de filme takıldı son ses tahmin edinn
Esram(clucth) kalori takibini nerden yapıyosun kuzum??
ben iyiyim ablacım, sen nasılsın?
Yasemin abla tartıyla tartıyorum çoğu şeyi evde. türkçe kalorileri için kalori sepetini kullanıyorum, bulamadığım şeyleri nutrition datadan buluyorum. bi de bazı şeyleri nette bulamazsam değişim tablolarına göre tahmin yürütüyorum.
ben birazdan ekleyeyim değişim listesini yine, bloguma eklemiştim.
benim regl olmama 4-5 gün var daha. normalde başlardı rahatsızlıklar şimdiden ama bu ay tık yok. içimden bi ses de sanki, acaba deyip duruyor. bakalım ne olacak, merakla bekliyorum
İyi akşamlar
Bugün de atlattım şükür eksik kadro olduk biraz ama nasip artık önemli sebepleri vardı gelemeyenlerin
Yarın da sabah kayınvalidemin hastane işleri var eşim götürecek ama arada eve uğrayıp kahvaltı ederiz dedi öğlenden önce işi biter inşallah eğer biterse kızlarla gezeriz azcık büyük kızımın dersane çıkışına gidip :)))
Hemşerim neyin var kuzum geçmiş olsun kendine iyi bak
Aynurum
Elizcim ablan hayırlısıyla kurtulsun inşallah o da siz de ferahlayın
Yenammaşallah iyi gidiyor beslenmen yürüyüş de yapmışsın bugün ben hala toparlayamadım inşallah yarından itibaren ben de arkanızdan gelirim bu sabah tartıldım hala 85 im şükür artım yok ne diyim
inşallah amin aminnn aminnnnnn:119::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?