senin twitterin varmı.?
Sorma çok şaşırdım tuhafım şu an...
Nasıl kadın,nasıl anne,nasıl insan...????
o modeller hep öyle. yaşları büyüyünce bu şöyle olmuş böyle olmuş demeye de başlıyorlar. BArıştan da güzel bir performans bekliyorum ben ilerde :)
eşim de kardeşim de tabakları bitince fazla mı tuzlu olmuş bu, suyu mu çok bunun diye söylenmeye başlıyorlar. komikler ya
ben de gördüm şimdi. gerçekten inanılmaz insanlar var. ben staj yaparken kızını istismar eden bir babayla ve o kızla aynı salonda bulununca tuhaflaştım bu konularda. hayat çok farklı insanlarla dolu.
Allaha emanet çocuklarımız ;( Çok caydırıcı olmalı bu tip cezalar..
Bir de suçlu olan yine çocuk oluyor yakınlarının,çevrresinin gözün de..
kuzum menün harika da akşamki 1 çay tabağı yemek ne Alla'sen? ekmek yememişsin zaten keşke normal tabak ya da en azından kase kadar yeseydin.
ben dün Onur belgeni tebrik etmeyi unutmuşum, her şeye rağmen harikasın kuzum
kalabalık evler meselesine hiç girmeyelim, bence de candır o evler
benim şahit olduğum olayda anne vefat etmiş. çocuklar babayla inşaatlarda yattıktan sonra hala sahip çıkmıştı. kızın durumunu hala farkediyor da kızı alıp karakola götürüyordu. bu dünya bazıları için gerçekten zor bir imtihan dünyası, Allah yardımcıları olsun.
binlerce şükürler olsun halimize. en son N.Ç. hukuk fakültesi kazanmıştı. keşke hepsi bi yerinden tutunabilse hayata.
Ama çok azı tutunabiliyor maalesef...Yeterli psikolojik destekte verilmiyordur.. malum sistem yeterli değil bu konularda...
Anlattığın olayda baba çocuğuna tacizde bulunuyor bir de karakolamı götürüyor.??
Esracım farkındayım ama olsaydı yerdimyemek o kadar kalmıştı koydum çay tabağına sığdı annemede başka bişey yaptırmak istemedim ve meyveyle desteklemeye çalıştım aralardaki fındık beni acayip tok tutmuştu
Teşekkür ederim canım bu arada senin blogun varmış ve benim haberim yokmuş aslında sanki b, rara konuşmuştuk ve sen bi dönem ilgilendiğini ama artık olmadığını söylemiştin yanlış mı hatırlıyorum ?
olayda baba kızına tecavüz ediyor. hala durumu farkedince kızla birlikte babayı şikayet için karakola gidiyordu. aman çok acı, keşke yazmasaydım.
canım var blogum, bi ara kafam attı sildim. geçen bi şeye bakmak için geri yükledim. şu tatil geçsin de devam ederim sanırım yazmaya. sana özel mesajla yazarım adresini.
aa süper merakla bekliyorum ben de hep bi blogum olsun isterim şöyşe moda saç makyaj falan ama o kadar çok var ki hiç yeltenmedim bile
Yenam ben fakir olduğumdan senin gibi hemen yazamıyorum mesajları, beklemen lazım diye kükredi site. İyi geceler sana kuzum
aa süper merakla bekliyorum ben de hep bi blogum olsun isterim şöyşe moda saç makyaj falan ama o kadar çok var ki hiç yeltenmedim bile
merhaba kızlar nasılsınız ..
birazdan nöbete gideceğim.
bugün ev temizliği ile geçti.gece eşimin teyzesinin kızları falan gelecek yakın bir ilçede düğüne gelince uğrayacaklarmış..
yataklarını bile hazırladım gece gelirler kahvaltılık gibi yerler yatarlar ben sabah gelirim eve yarın yine eşim nöbetçi bakalım nasıl geçecek misafirlerimizle birkaç günümüz..çalışmasak sorun değil ama hele nöbetli olunca zor oluyor ayarlamak.hele yaz dönemi izin dönemi
selam canlarımm
nasılsınız bakalımm ? bende yoğunluk aynen devam , gelen gidenimiz eksik olmuyor MaşAllahh)
Mersinde yayladayız , düğünden bi foto ekledim , ancak o kadar olabildi , bu seferlik idare edin
İyi akşamlar,
Bugün günüm güzel sakin geçti..Dinlenme günü oldu bana
Uzanarak kitap okudum,uzun zamandır yapmadığım yapamadığım bir eylemdi..gerçekleşti bahtiyarım)
Saat dört gibi komşu çaya çağırdı oraya gittik bi saatliğine, kısacası iyiydi
Günün mönüsü aşağıda
Sabah;
1 dilim kızarmış tereyağlı tb ekmek.
Peynir
1 zeytin
domates,salatalık,biber
Öğlen;
3 dolma
karpuz
Ara;
Komşuda yarım dilim kakolu kek
çay
Akşam;
1 tabak fasulye kavurma
1 dilim ekmek
yoğurt
biber
Ara
Yarım bardak kefir cepte
canım çok isterse meyve de yiyebilirim bilemiyorum..Yersem 2-3 adet erik düşünüyorum..
2 kupa yeşilçay
40 dk. yürüyüş
Canım benm maşallah diyelim de :)
Sık sık tartılmamak konusunda güzel seyler konusulmus. her birine katılıyorum :)
evet canım. biz bir ay önceden gelmis olduk. bugün 3 hafta doldu :)
ablam cok ısrar etti erken gelmemiz için. eniştem de arayıp anne gelin artık çünkü doğum baslarsa ben tek basıma yapamam deyince biz de kalktık geldik.
zor vallahi evden uzak olmak. babamı da coook özledim...
evet canım filize de söyledigim gibi ablamın ısrarı yüzünden erken geldik biz.
hayırlısı olsun artık insallah :) 42 hafta ne zor olmustur yaa sana. ablam kendini tasıyamıyo artık :)
penguen gibi yürüyo
ihihi ay ne güzel cevap :)
ya ben fotografının altına yazmayı unuttum mu bilmiyorum ama ne kadar asil ve güzel görünüyorsun.
maşallah esramıza
hosgeldin.
umarım daimi bizimle olursun :)
insallah canım insallah :)
beklemek baya zormus valla :)
merhaba
insallah sorunsuz mutlu bir gün geçiririz :)
Aleyküm selam :)
Allah gelen gidenin eksikliğini de göstermesin:) özledik
Canım sıkma canını esramda açıklamış sana bencede tartıya bu kadar sık çıkma yani şuanda vücudun verdiğin kiloları koruma evresine geçmiş olabilir önümüzdeki yol uzun kuzum sakin olmakta fayda var çok öpüyorum seni
Bana gelince inan böle vaktim olsa birgün boyunca tvnin karşına geçip hiç kalkmadan yatasım var ama malesef olmuyo büyük bi umutla tatilimi bekliyorum orda dinlenme şansım olur belki
Canım hoşgeldin ozaman aramıza inan en doğru yerdesin azmin daim gazan mübarek olsun
Biraz kendinden bahset bize seni tanıyalım
Kuzum Allah kolaylıklar versin tatlı yorgunluklar bunlar dikkat et kendine
benim regl olmama 4-5 gün var daha. normalde başlardı rahatsızlıklar şimdiden ama bu ay tık yok. içimden bi ses de sanki, acaba deyip duruyor. bakalım ne olacak, merakla bekliyorum
Tahıl 1 porsiyon
1 dilim ekmek
1 dilim pizza
1 dilim börek
1 tane zeytinyağlı biber, patlıcan dolması
1 kase çorba
1 bardak patlamış mısır
2 tane çiğköfte
2 kaşık makarna, pilav, kısır, patates
4 kaşık fasulye, nohut, mercimek, bezelye, barbunya, mısır, bakla
5 tane zeytinyağlı yaprak sarması
5 tane etli yaprak sarma
5 tane elma dilim patates
7 tane parmak dilim patates
1/2 lavaş
1/2 lahmacun
1/2 hamburger ekmeği
1/3 simit
1/8 yufka
Et 1 porsiyon
1 tane köfte, pirzola, baget, yumurta
1 dilim pizza
1 dilim peynir
1 tane sarıkanat
2 kaşık lor peyniri
4 kaşık nohut, fasulye, mercimek, barbunya
6 tane istavrit
6 tane kuşbaşı et
7 tane hamsi
1/4 palamut
Meyve 1 porsiyon
1/2 şeftali, armut, portakal
1 tane elma, mandalina
1 tane kuru incir
1 ince dilim ananas
2 tane hurma (iriyse 1 tane)
3 tane kuru kayısı, kuru erik
10 tane yeşil erik
12 tane çilek, kiraz
15 tane üzüm
175 gr kavun (4 tane ceviz kadar)
200 gr karpuz (2 iskambil destesi kadar)
Yağ 1 porsiyon
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bitkisel yağ
1 yemek kaşığı kabuksuz kuruyemiş
2 tane ceviz
6 tane badem, fındık
10 tane antep fıstığı
Süt 1 porsiyon
1 su bardağı süt, yoğurt
1 tane activia
1 su bardağı ayran
1 kase cacık
Tahılın 1 porsiyonu 60 kalori
Etin 1 porsiyonu 70 kalori
Meyvenin 1 porsiyonu 60 kalori
Yağın 1 porsiyonu 60 kalori
Sütün 1 porsiyonu 100 kalori
Sebzelere gelince çiğlerin kalorisini saymıyorum ama az yağla pişmişlerin 1 yemek kaşığını 30 kalori sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?