Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senin twitterin varmı.?

Sorma çok şaşırdım tuhafım şu an...

Nasıl kadın,nasıl anne,nasıl insan...????

ben de gördüm şimdi. gerçekten inanılmaz insanlar var. ben staj yaparken kızını istismar eden bir babayla ve o kızla aynı salonda bulununca tuhaflaştım bu konularda. hayat çok farklı insanlarla dolu.

Doyduktan sonra farkediliyor demek ki )

Hakikaten komik

ben de gördüm şimdi. gerçekten inanılmaz insanlar var. ben staj yaparken kızını istismar eden bir babayla ve o kızla aynı salonda bulununca tuhaflaştım bu konularda. hayat çok farklı insanlarla dolu.

Allaha emanet çocuklarımız ;( Çok caydırıcı olmalı bu tip cezalar..

Bir de suçlu olan yine çocuk oluyor yakınlarının,çevrresinin gözün de..

Allaha emanet çocuklarımız ;( Çok caydırıcı olmalı bu tip cezalar..

Bir de suçlu olan yine çocuk oluyor yakınlarının,çevrresinin gözün de..

benim şahit olduğum olayda anne vefat etmiş. çocuklar babayla inşaatlarda yattıktan sonra hala sahip çıkmıştı. kızın durumunu hala farkediyor da kızı alıp karakola götürüyordu. bu dünya bazıları için gerçekten zor bir imtihan dünyası, Allah yardımcıları olsun.

binlerce şükürler olsun halimize. en son N.Ç. hukuk fakültesi kazanmıştı. keşke hepsi bi yerinden tutunabilse hayata.

Esracım farkındayım ama olsaydı yerdim yemek o kadar kalmıştı koydum çay tabağına sığdı annemede başka bişey yaptırmak istemedim ve meyveyle desteklemeye çalıştım aralardaki fındık beni acayip tok tutmuştu

Teşekkür ederim canım bu arada senin blogun varmış ve benim haberim yokmuş aslında sanki b, rara konuşmuştuk ve sen bi dönem ilgilendiğini ama artık olmadığını söylemiştin yanlış mı hatırlıyorum ?

Ama çok azı tutunabiliyor maalesef...Yeterli psikolojik destekte verilmiyordur.. malum sistem yeterli değil bu konularda...

Anlattığın olayda baba çocuğuna tacizde bulunuyor bir de karakolamı götürüyor.??

Ama çok azı tutunabiliyor maalesef...Yeterli psikolojik destekte verilmiyordur.. malum sistem yeterli değil bu konularda...

Anlattığın olayda baba çocuğuna tacizde bulunuyor bir de karakolamı götürüyor.??

olayda baba kızına tecavüz ediyor. hala durumu farkedince kızla birlikte babayı şikayet için karakola gidiyordu. aman çok acı, keşke yazmasaydım.

canım var blogum, bi ara kafam attı sildim. geçen bi şeye bakmak için geri yükledim. şu tatil geçsin de devam ederim sanırım yazmaya. sana özel mesajla yazarım adresini.

canım var blogum, bi ara kafam attı sildim. geçen bi şeye bakmak için geri yükledim. şu tatil geçsin de devam ederim sanırım yazmaya. sana özel mesajla yazarım adresini.

aa süper merakla bekliyorum ben de hep bi blogum olsun isterim şöyşe moda saç makyaj falan ama o kadar çok var ki hiç yeltenmedim bile

Yenam ben fakir olduğumdan senin gibi hemen yazamıyorum mesajları, beklemen lazım diye kükredi site. İyi geceler sana kuzum

seni gidi fakir hıhhh.. )

İyi geceler canım..

aa süper merakla bekliyorum ben de hep bi blogum olsun isterim şöyşe moda saç makyaj falan ama o kadar çok var ki hiç yeltenmedim bile

esracım iyi geceler .

kolay gelsın hem ıs hem nobet hem mısafır ucu bırarada gercekten zor olur

yena cok ımrendım darısı basıma. ben de mısafırlerım cumartesı gıderse eger, cumartesı pazar boyle keyıf yapmak kıtap okumak ıstıyorum cok uzun zamandır ben de yapmıyorum eksıklıgını hıssedıyorum cıddı anlamda.

ya maalesef ben sık sık tartılanlardanım. bır alıskanlık oldu artık. kendımı durduramıyorum gercekten. kendımı kontrol etmek anlamında cok ıyı oluyor ama ıste gunluk odem ya da basıt bır degısıklık olunca da moralımı bozuyor tabıkı.

ıse baslayınca ablanı sık goremeyeceksın bu vesıle ıle hem azıcık tatıl hem hasret gıderme oldu aslında. erken gıtmenız herkese yaramıstır aslında.

tartıya cıkıyorum kas agırlıgım aynı ama belkı de kas yapıyorumdur ya da ramazanda kılo verdıgım ıcın koruma donemıne gırmıs olabılırım benım vucudum bıraz garıptır zaten. 7 kılo vermıstım ve uc ay hıc kılo verememıstım daha sonra. ve o donemde psıkolojım cok etkılenıp dıyetım ve sporum cok zarar gormustu ınsaallah aynısı olmaz. bır yıldır ugrasıyorum ve sabırsız bırıyımdır maalesef. oyuzden basarısızlıgı kaldıramıyorum ınsaallah boyle olmaz.

tatıle tahmınen nezaman cıkacaksın ? ben de dınlenmek ıcın kurban bayramını beklıyorum ramazan bayramında dınlenemedım kurban bayramını beklıyorum

canım ellerıne saglık. cok faydalı olacak bu bılgıler.

kalorı hesabı yapmak bana cok zor gelıyor herzaman. bır de nadır cok yedıgım oluyor hatta cogu zaman gunluk kalorı mıktarının altında kalıyorum ozellıkle aksamları yemek yemedıgım zamanlar, ısyerınde cıkan yemek de cesıt olarak az oldugu ıcın onun da etkısı oluyor. belkı de bu yuzden zor kılo verıyorumdur az kalorıden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…