Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menulerın guzel olmus canım. sabah kahvaltını cok begendım ozellıkle. oglen erıgı yemek ıle degıl de ara ogun olarak tuket. karpuz kavun bıle yemekte yemek yanlısmıs. meyvelerın sekerımızı yukseltıyor ve o an ıstahımız daha fazla acılıyormus.

dondurma yemen guzel olmus ara ogun olarak hem de erken saatler. o yuzden cıss olmuyor arada boyle yapmanı tavsıye ederım.

anaaaaaaa yagmur mu aman dıkkat et hasta olma. yagsın yagsın da heryer serınlesın

keske sen benım yanımda olsan ben senı surukleye surukleye spora gotururdum

hımm regl mı oldun ?????? oooo spor devam ederse super --- gporursun bu cumaya kadar.

aksam ıcın esra da demıs zaten. yemek az olmus ama kalmadıgı ıcın okadar yemıssın meyve ıle de tokluk yapmaya calımıssın boyle durumlarda yesıllık ve ekmek ıle menunu cogaltabılırsın. ayrıca tekrar dıyorum ben bu hatayı cok yaptım bırden yemegımı cok azalttım aman ha dıkkat esra. kılo vermek zorlasıyor kılo almak da kolaylasıyor az yemek dogru bırsey degıl yanı.

menun guzel olmus canım oglen sebze. aksam et. adetler olculer de guzel. ara ogunler guzel. kahvaltın az sadece.

aktıvıte olarak da bol bol yurumussundur oyuzden ıyı bır gun olarak degerlendırıyorum ben.

kızlar gunduz ıcılen yesıl cay, aksamkı uykuyu etkıler mı ? ben buaralar duzenlı yesıl cay ıcıyorum ve gece uykuya zor dalıyorum kaldı kı hıc huyum degıldır bu. acaba etkılıyor olabılır mı ?

yasadıgımız ortam benzer belkı de oyuzden anlıyorum senı. evet yasadıgımız sorunlar farklı belkı ama enazından ıs ve dıyet konusundakı stresını anlayabılecek durumdayım. ortam senı de benım gıbı cok etkılıyor bılıyorum daha farklı bıryerde yasıyor olsan daha pozıtıf bırı olacaksın kısıtlanmak senı boguyor boguldugun zamanlarda da stresın artıyorn herseye daır umudun azalıyor ama anlık oluyor sonra toparlanıyorsun bu acılardan senın yasadıklarını cok yasadım ve yasıyorum da belkı oyuzden tahmın edebılıyorum.

can sıkıntının sebebı de anlasıldı bu konuyu konusalım oldu mu. spordan cıkınca ararım senı. anlatmak rahatlatır kesınlıkle. erkekler maalesef hayatımızdayken de hayatımızda olmasalar da bıze zarar verebılıyorlar ALLAH bundan sonra hepımıze huzur nasıp etsın ınsaallah esracıgım. sen benım ıyı donemlerıme geldım herkesı evının ıcınde cok mutlu mesut sanma. ornek bır adam ıle evlenırsın ama bır bakmıssın cehennemı yasıyorsun duygugıl ıyı bılır buaralar sukur ıyıyız ALLAH nazardan korusun. oyuzden hep şöyle dusun, dunyada herkesın dertlerı var dunyada herkesın zor gunlerı var ıyı gunlerı de var. benım de hep ıyı gunlerım olacak ınsaallah de canım. ınan, cabala ve ınsaallah sana gelsın o gunler.

seneye daha saglıklı ve guzel bır esra ve yenı bır gelecek olacak ınsaallah gelecek yıldan ben de cok sey beklıyorum ınsaallah dıleklerımız dualarımız olur canım. hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah

yok valla ben cok utandım bılıyormusun. bır an elestırdıgım ınsanlara benzemısım sıkayet etmek gıbı degıl de cok dıllendırmısım cok utandım sonra ınan. ayıpladım kendımı valla.

evet bır tas bına ıcıne dusunuyorum mesela eskı kervansaray falan olur ya. kayserıde boyle bır yer vardı cok severdım. ney calar bır taraftan. ıcerde ya da dısarda oturarak cayını ıcıyorsun elınde kıtabın. ohhhhhh. hem kıtap okumak hem satıs boyle bır yer ıstıyorum ınsaallah. gel gel canım, ben orda 24 saat olacagım sanırım senı de beklerım.

belkı yarın da gıderım. bazı haplarım bıtmıs onları yazdırmam lazım. ısın durumuna gore planlayacagım randevu olayını. artık doktorlardan da bıktım 6 yıldır sureklı tahlıl, doktor, ılac. bunaldım ıyıce aslında.

buaralar oyleyım sen benı negatıf gormedın duyguya neslıye sor bakalım onlar ıyı bılırlerrrrrrrrrr

haklısın canım zayıfladıktan sonra yenılerını alırsın tam bedenıne gore ama guzel şortlar ol bence cıcılı bıcılı. sonucta guzel bır kılodasın yıne de ve tatıle cıkıyorsun gıyınmek hakkın. guzel seyler bulabılırsın dıyebılırım ama bazen ınsan resmen bulamıyor ben bu yaz lcw den gunluk kıyafet guzel seyler buluyordum ama ıkı aydır resmen yok hatta uzun kollu tısort tarzı seye baktım erkek bolumune, onu bıle bulamadım mevsımlık. esofman altı bıle bulamadım ne burda ne konyada. bazen resmen hıcbırsey bulamıyor ınsan. ınternetten elbıse aldıgım bır ıkı sıte vardı orda bıle uzun zamandır guzel elbıseler goremedım hatta esım de dıyor kı sen masraf yapma dıye koymamıslar ıyı olmus dıyor

dıyete sureklı odaklanmak hakıkaten olumsuz etkılıyor olabılır bugun tartıda bıraz fazla cıktım mesela.

esracıgım benım surecı az cok bılıyorsun oyuzden sabırsızlık yapmamı anlıyorsun cunku ben yenı baslamadım tam bır yıl oldu ve bır yılda basarısız degılım ama emegıme gore gercekten karsılık alamadım bu bana cok stres yapıyor sureklı kendımı herkes ıle kıyaslamaktan psıkolojım bozulacak dıyet bozmayacak ınan alıstım ben bu surece. benı basarısızlık zorluyor.

bu hafta mısafırler var ama haftaya şöyle bır sey deneyeyım dıyorum cumartesı gunune kadar her gun spora gıdecegım yıne. ve yemek yıyecegım az da olsa. canım bırsey ıstemıyor malum 5 bucukta yemek gerektıgı ıcın. 6 yı gecerken cıkıyoruz. aksam da spordan sonra bıtkı cayı dısında bırsey tuketmeyım bakalım sonuc nasıl olacak

kızlar gunaydınnnnnnnnn

herkese ıyı bır gun olsun ınsaallah

ben buaralar zor uyuyorum tum yorgunlugum yetmezmıs gıbı bır de uykuya zor dalma eklenınce azıcık uykuluyum ıste. haftasonu gelsın de uyuyayım ınsaallah bıraz. gecen haftasonu da uyuyamadım mısafırlerden dolayı. o da etkıledı sanırım. haftaya yorgun basladım

menumu yazıp cıkacagım ogleden sonra gıremezsem eger yarın sabah gorusuruz ınsaallah ALLAHA emanet olun

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi diliyorum bugün benim işler biraz yoğun hepinize kolay gelsin öpüldünüz kızlar
Ya kızlar bide bu aralar sabah kahvaltısında sapıtıyorum evde kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum iş yerine gelip ya 1 tane poğaça yada simit yiyorum
Canım geçer yorgunluğun yaaa hem ben baktım fotolarına o yorgunluğa değmiş çok hoş olmuşsun çıtır anne seni Bu arada teşekkür ederin belgem için.
Çok sağol kuzum o senin güzelliğin sende bir gün o güzel günleri göreceksin Allahın izniyle
Ne diyon sen kuzum ya ben kızıl olmaya çalışıyorum sonra geri dönememmi acaba
Yenam maşallah menün süper valla sporda yapılmış oh ne güzel
Kuzum sıkma canını demek kolay biliyorum ama yinede sıkma
Ayrıca menü güzel ama akşam biraz eksik sanırım neyse
benim regl olmama 4-5 gün var daha. normalde başlardı rahatsızlıklar şimdiden ama bu ay tık yok. içimden bi ses de sanki, acaba deyip duruyor. bakalım ne olacak, merakla bekliyorum
Nası yani gerçekten mi inşallah kuzum inşallah

Eylülün 16sında çıkıyorum kuzum bakalım inşallah güzelce dinlenirim

menum:

bır yumurtadan omlet
ıkı dılım kepek ekmegı
bır bardak süt
yarım salatalık
yarım domates

ara: uc kuru kayısı, acık sekersız cay, 500 ml ılık su, ıkı cevız, bır kupa yeşil çay

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 4 kasık patates yemegı, uc kasık bulgur pılavı, ıkı kasık domates salatası, bır cay bardagı ayran

ara: 500 ml ılık su, 20 adet mor üzüm ekşi, bır domates

500 ml ılık su

eve gıdınce yemegı ben yaptım 8 de yedık

ıkı kasık sehrıye pılavı, bır corba kasesı salata, bır yemek kasıgı patates kızartması, bır corba kasesı ev yapımı mercımek corbası, ıkı yemek kasıgı et kavurma

yatıncaya kadar 1 tl daha su ıctım

herkese gore normal ama benım ıcın bugun yedıklerım fazla geldı bakınca. oyuzden bırkac gun aksam yemegı yemöeyecegım ya da domates salatalık ıle gecıstırecegım mıdemın buymesını de ıstemıyorum sonucta. bugun zaten spor gunum, oyuzden aksam yemegım olmaz. spordan cıkınca sut ıcerım. spordan once de domates salatalık falan yerım.

dun servısten erken ındım market yuruyusum oldu ısyerınde baya yurudum toplam 7000 adım olmus ama spor olarak bos gunum olmus oldu bolgesel hareketler yapacaktım ama gorumcemın kucuk kızı baya rahatsız yemekten sonra onunla ılgılendık

ınsaallah canım az kalmıs dınlenırsın kac gun hakkın var bu yıldan ?

gozumden kacmıs senın sayende farkettım ona da yazayım. kalabalık aıleler gercekten guzel oluyor sımdı bız evde kalabalıga alıstık kı gorumcem ıle beraber sohbet ederek sofra hazırlıyoruz eve gıdıyorum ev mıs gıbı zaten. sohbet var ev duzenlı nese var onlar gıdınce ev bombos olacak bızım eve nezaman bırı gelse ya da nezaman aılelere gıtsek daha sonrasında eve yabancılasıyorum evde durasım bıle gelmıyor yanlızlık zor dostsuz akrabasız hayat zor gercekten. ogretmen olunca esra sen yakınlarıma tayın ıstesene yaaaaa ben sana arkadas sen bana arkadas olursun ohhhhhh mıs gıbı valla

dun cok sevdıgım bırı ıcın ıs bulmaya calısırken, yanında calısacak dıger kısının de ısyerınden cıkartıldıgını ogrendım cok uzuldum duruma. cok sevdıgım bırıdır. ardından ıkı arkadasımı aradım bırı lıseden bırı unıversıteden. ıkısı de bayramda dogum yapmıslar bırının kızı bırının oglu olmus. maasallah. hayat ıste, bırılerıne uzuldum bırılerıne sevındım, kendım ıcın ıse karmasık duygulara kapıldım ıste dunnnnnn

İnşallah kuzum 1 hafta iznim var göz açıp kapayana kadar geçer ama ne yapalım bunada şükür

Canım seninde canın sıkılmış dün biraz ama kendini üzme lütfen bak bu işlerde streste çok önemli ben ne zaman aman napıyım olmazsa olmaz verende Allah vermeyende dediğim ay kesin hamile kalıyodum rabbim bigün sanada o duyguyu tattırır inşallah

günaydın kızlar...

keyifler yerindedir inşallah...

ben çok acayipim regl halsizliği sanırım...

Esracım inşallah hissettiklerin doğrudur canım...bugünlerde dikkat et ağır işler yapma canım...

Hayırlı günler
Balkonda kahvaltımızı yaptık sanırım fazla kaçırmadım öğleden sonra kızlarla çarşıya gideriz büyük ihtimalle
Keyfe devam tabii balkondayım güneş gelene kadar inşallah

selamun aleyküm hatunlaarr
ben geldim kimseler kalmamış.
köyden geldim iki gündür dinlenemedim. bir gün domates topladık. çok toplamışız üç kazan salça yaptık. ablamın, kızkardeşimin, yeğenimin, benim salçam bir güne sığınca çok yorucu oldu.toplamda 100 kavanoz salça, 37 yarımlık kavanoz acı sos yaptık. tarhana mayaladım.ufak tefek işler derken pert olduk geldik.eldiven taktım ama ellerim kabardı. yıllardır ellerimde kızarıklıklar oluyor önemsemiyor sadece kremliyordum.bugün dr. a gittim. hafif bir egzaman var eldiven kullan dedi. hiçte sevmiyorum eldiven kullanmayı. ellerim plastik kokuyor özellikle domates ve balık çok kötü kaşındırıyor.birde umreye gittiğimde çok kabarmış kızarmıştı. orda eczaneye gittim tarzanca anlaştık güneş alerjisi demişti. dr. a onuda söyledim. o farklı bir rahatsızlık. bu egzama ama hafif dedi.şimdi geldim eve.
sizleri özledim
geçmişe baktım hepsini alıntılamak istedim ama çok zamanımı alacak hepinizi öpüyorum

bunu alıntılamadan edemedim ama çok güldüm ben bu şerbetli paşaya
öperim ben onu

Bir ara ben de geç vakit içiyorudm yeşilçayı ve dediğin gibi uyumakta çok zorlanmıştım..
Uyarıcı etkisinden dolayı sanırım...
Zaten iğrenç tadı var iğrenerek içiyorum ben...

Daficiğim sağlıklı ggünler de tüketin salçalarınızı..
Ben de isiyorum bu ara 50krş armut domatesler..balkonum küçük şöyle tembel işi olandan yapıcam inş..

Merhaba, şişman ama olsun, yüzü güzeller.

Günümüz güzel geçer inşallah..Ben temizlik yapacağım bugün.. yemek olarak bulgurlu semizotu düşünüyorum herhangi bir değişiklik olmazsa..
---
daficiğim domates benim ellerimi de kaşındırıyor...

Selamlar,

umarım herkes çok iyidir. ben dinlenmişim, 11.30 da uyandım ancak. hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, bakalım kısmette varsa olur inşallah.

bugün biraz spor yapacağım, sonra banyom kalmıştı dün. onu temizleyip doğru duşa. sonra da anneme giderim artık.

canım kalori hesabı yapmasan da gün içinde her gruptan tüketmen gerek. 5-6 porsiyon tahıl, 3-4 porsiyon et, 2-3 porsiyon süt-meyve-yağ tüketirsen zaten 1350 kalori civarı alırsın. bunlar da vücudunun tüm vitamin ve mineralleri, protein ve karbonhidratı için yeterli ve gerekli porsiyonlar

canım ben zaten şort giyemiyorum, otelin havuzuna da kimse olmazsa girerim. dün bakındım biraz ama bulamadım bi şey pek.

canım 1 senede az kilo vermiş olabilirsin ama vücudun için çok güzel şeyler yaptın. en azından bu 1 yılın büyük bir kısmında sağlıklı beslendin, bol su içtin, olabildiğince hareketli oldun. senin kilolar kadar çözmen gereken sağlık sorunların da var. eminim bu iyi yaşam o hastalıklara çok iyi gelmiştir. bir de bi insanın 45-50 kgmı 1 yılda vermesi mümkün ama o toksik yükten sonra çok tehlikeli hastalıklara kapı açılacağı da muhakkak Allah korusun. bu kilo verme bence en az 2-3 seneye yayılmalı. o yüzden sakin ol, kilo vermek sabır işi. 80e indiğinde çocuk düşün bence. çocuğu yaptıktan sonra da yine devam edersin. önce sağlık, gerisi çok boş.

canım bu ara telaşın çoktu, dinlenemedin daha. o yüzden bu hafta öyle kahvaltı etsen de üzülme. haftaya başlarsın sen kesin sağlıklı kahvaltıya

günaydın kızlar...

keyifler yerindedir inşallah...

ben çok acayipim regl halsizliği sanırım...

Esracım inşallah hissettiklerin doğrudur canım...bugünlerde dikkat et ağır işler yapma canım...

canım dün akşam çok geç gördüm yazdıklarını. dönemedim o saatte de. görüşürüz yine inşallah

dikkat et kendine, bu sıcakta zor oluyor regl de.
benimki de sadece his bakalım, bugün sanki karnım ağrıyor hasta olacakmışım gibi. kesin olurum bu kadar hazır hissettim ya :)

dafi abla o ne kadar domatesmiş öyle ya
gerçekten bi fabrikanın yapacağı işi yapmışsınız bikaç kişi bi günde, maşallah size
Allah afiyetle yemek nasip etsin.

bu arada egzamalara gelince benim de eşimin ellerine, ayak bileklerinde falan var egzama. annesinde de varmış. ömür boyu dikkat edeceksin diyor doktorlar. çok azdığında kortizon içerikli bir krem sürüyor. bi de sıvı sabun kullanmıyor eşim, kullandığında çok daha fazla azıyor. kalıp el sabunu kullanmak artık kalmadığı için daha sağlıklıymış. istersen sen de dene ablacım. tabi kadınların işi daha zor, sabunda iyi olanı tercih etse bulaşık deterjanı var... sen yine de dikkat et ablacım, eldiven bana daha sağlıksız geliyor. hava almasını da engelliyor falan. Allah şifa versin inşallah.

Son düzenleme:
Ablacım güle düle yiyin mamalarınızı inşallah maşallah yani ben senin bu dediklerini 1 ayda anca yapardım heralde
Ellerin içinde geçmiş olsun ablacım inşallah biran önce geçer senin dediğin gibi bende iş yaparken asla eldiven kullanamam ama senin için iyi olacaksa kullanmaya çalış ablacım çok öpüyorum

İnşallah canım benim haftaya düzene koyarım bakalım bu hafta böle geçsinde artık napalım zaten tatile gitmeden bi 3-4 kilo daha vermek istiyorum bakalım artık

Esracım asıl sen kusuruma bakma hem yazdım ev işlerine dalınca da unutuyorum kendimi resmen haftasonu temizlik yaptık ama kaldı yine bazı şeyler onlar halletmeliyim bu hafta diye çırpınıyorum..

sen olumlu düşün artık zamanıdır bebişin hayırlısı ile inşallah...

Dafi ablam çok geçmiş olsun...güle güle yeyin inşallah hazırladıklarınızı...

Esram00 onur belgen için tebrikler...

selam canlarım.....

nassınız görüşmeyeli? inşaallah iyisinizdir, herkesin keyfi yerindedir inşaallah.....
malum benim misafirim olunca gelemiyorum, ara ara girip girip çıkıyorum ama kkya:)
kkyı bi dolanıp, iki tıklayıp kaçıyom sonra:))
nalışkanlık dermişim kabaca buraya olan sevgime de ben şimdi hal böyle oluncada:)
sizleri çoooook seviyorum........
gerçekten günlerim çok yoğun geçiyo bu aralar malum.......
geçmişte çok birikti ve okuyamıyorum zamansızlıktan hiç
afff olaaa......

dün bende olan gün oturmamda iyi geçti bitti gitti şükür:)))))

birde bende okulumun kayıtlarını bekliyorum yahuuu ne zamandır....
her zaman haziranda kayıtlar başlarken bu sene hala başlamadı, olmazsa okulu arıyıp sorcam durumu bir....
amacım kayıtları unutup kaçırmamak......
çünkü 6ayda bir kayıt vakti geliyo.

bu arada zehracım düğününüz hayırlı uğurlu olsuuun:)
hadi gözünüz aydın, oldu bitti gitti şükür telaşı......
fotolarıda gördüm, bi afetsin orda dermişim:)
rabbim düğününüde göstersin hayırlısı ile inşaallah canımcım oğluşunun......
kocaman öptüm canım

elizcim geçmişi okuyamadığım için haberim hiç yok, merak ettim soruyum dedim; ablan ne yaptı doğum mevzuunu???
inşaallah herşey yolundadır......

haydi canlarım ben kaçarım, herkesi öpüyorum, Allaha emanet olun.......
sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…