Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ablacım......

geçmiş olsun ablacım......
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için teşekkürler.
birgün yolunuz buralarada düşer beraber yeriz salçalarımdan inşallah.
ellerim yıllardır zaman zaman kaşınıyordu.kızarıklık oluyordu. özellikle deterjana, bayat balığa,domatese vs dokunduğum zaman. birde acı, şalgam suyu, yumurta , domates vs. baharatlı şeyler yediğimde helede balık yemişsem ve çok taze değilse sürtecek yer arıyorum.dr. ilaçlar kalıcı çözüm değil, zaman zaman tekrarlar dedi.hayırlısı bakalım. inşallah ilaçların faydası olur.

esracım sakın stres yapma Allahtan hayırlısını iste rahat olmaya çalış.Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Çok çok geçmiş olsun.
Egzama başlangıcı için de çok geçmiş olsun. Annemin ellerinde de tedavi edilemeyen egzama var ama onunki çoook ilerledi.
Hiç gözardı etme ablacım tedavin için elinden geleni yap olur mu?
canım var blogum, bi ara kafam attı sildim. geçen bi şeye bakmak için geri yükledim. şu tatil geçsin de devam ederim sanırım yazmaya. sana özel mesajla yazarım adresini.
Blogunu açarsan adresini ben de beklerim :)
evet canım basta ablama herkese iyi oldu.
babamın özlemi olmasa, ankara özlemine katlanablirm ama babamdan ayrı çok zorlanıyorum ben
tartılmak konusunda ben de sen gibiyim konusmustuk hatta bundan önce de. ödem oldugunda insanın morali bozuluyor ama bir yandan da daha iyi kontrol edebiliyor insan kendini..

ehehe şişman ama olsun yüzü güzel! :)
en nefret ettigim tabir bu ama çok da doğru
agzına saglık yenamm
Bekliyoruz canım. Yarın 40 hafta doluyor bakalım.
Erkek bebek bekler diyorlar. Hala bekliyoruz :)

Biz de bugün ablama konserve domates falan yaptık. Canım çıktı vallahi ne zormus bu işler
Diyetim yok, sporum hiç yok ama en azından kilo almamaya çabalıyorum :)
Şimdi mutfak tartılarına bakıcam, çok özendim :)

Keşke yanyana olsak Filizim keşşşkee ama kafaya pis koydum Ankara dolaylarına gelmeyi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da gelirim o zaman görüşürüz

Bu akşam yağmur yağdı ama baktık yağacak erkenden kaçtık yürüyüşten 15 dakikacık yaptık bu da bişey tabi reglken ben yataktan kalkmazdım şimdi spor yapıyorum büyük gelişme

Bu akşam menüme dikkat ettim yazdığımda görürsün zaten ama dün akşam hiç aklıma gelmedi yanına salata yapmak ayranla geçiştirdim güzel fikir verdin bana artık aklımda

Evet canım tam da söylediğin gibi aslında yaşadığım yer beni bu kadar bunaltmasa belki daha kolay atlatıcam burda beni anlayan hiç kimse yok bir arkdaşım yok bazen diyorum sorun ben de mi ? Buranın halkı bi tuhaf kadınları hep dedikodu yapıyor arkadaşlık değilde çekiştirmece ki ben hiç gelemem bi süre sonra sıkılıyorum ben artık sabredicem başka çarem de yok iyi ki varsınız yoksa kafayı yerdim

Rabbim senin mutluluğunu kat kat arttırsın canım sen bunu hakediyorsun çünkü ben artık eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum bu konuda önce şu mesele bi kapansın sonra ben üç beş sene tadını çıkarıyım belki sonra içinde Allah korkusu olan biri çıkar bilmem daha çok erken sanki bunları söylemek için bile ama artık ben de hayattan istiyorum diliyorum güzel şeyler olsun diye

Doktor meselesini kafana takma herşey sağlık için diyeti bile onun için yapıyoruz önemli bişey değildir muhtemelen zaten sızlanmaaa haydi haydiii tıpış tıpışşş

Niye öyle oldu ki ? Akşam ara öğün olarak ılık süt iç canım uykuçok önemli heleki bizim gibi erken kalkanlar için ben her gece birden aşağı uyumuyorum ki sabah yedi buçukta ayaktayım ayy zordur uykusuzluk düzenin bozuldu senin ondan haftasonuna az kaldı oturtmuş olursun

Tşkler zahracım inşallahh valla kızıl kullanmış biri olarak çok zor bi saç olduğunu söyleyeyim ilk 3 yıkamaya kadar renk harika sonra sen yıkadıkça matlaşıyor rengi bozarıyor tuhaf oluyor her 15 günde bir boya ister kızıl üstüne akar da akarr havluların batar rengi değiştirmek için ya saçı açıp saça zarar verecksin yada keseceksin ablamın saçını ben kahve yapamaya çalıştıkça kızıllar çıkıyor boyamadan önce iyice düşün derim

Yaaa Filiz sen bana öğretiyosun kendin uymuyorsun neden akşam yemeği yemicekmişsin ?Bence menün normal akşamı kısmaya hiç gerek yok bitanem bilakis yinede salata yee ama yanında protein al mutlaka .Az yeme nolurr

İyi akşamlar
Bugün hep evdeydim çıkamadık kayınvalideme akşam 8.20 de mr randevusu vermişler hastane bize yakın olduğundan bizdeydik oturduk :)
Daficim geçmiş olsun ellerin için
Salçaları da afiyetle yiyin inşallah
Bizde domates daha pahalı sos için ben biraz daha bekleyeceğim

Üzülme canımm yani bilemiyoruz ki yarın ne yaşayacağız.Her şer de bir hayır her hayır da da bi şer varmış.Benim hayat felsefemdir bu söz.Rabbim olar için hayırlısını nasip etsin eder.Doğum yapan arkdaşlarınla keyiflenmişsindir hem keşke böyle güzel haberler alsak

Öncelikler Dafi ablacım salçalar için ellerine sağlık ne güzel organik organik yersiniz .Egzama için çokgeçmiş olsun ablamda da var yazın azıyor o eldiven kullanıyor çünkü temizliği çok sevdiği için bütün gün deterjanda eli.Bi de doktor karışım krem verdi onu sürünce tabi düzenli olarak o zaman geçiyor biraz .Sen de dikkat et ablacım.

Nevincim çok teşekkür ederim

Esracım tatil hazırlıkları başlamış oh ohh bence elbise bak sen yaa tat,lde süper oluyor mayonun üstüne tak çık sana da yakışır hem fıstık

Menümü yazayım

Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarı m yeşil elma

kahvaltı ( yarım saat sonra)
iki dilim ekmeğe biraz krem peynir sürüp bolca maydonozla yedim

Ara
bir mürdüm erik

Öğlen
bir tabak ciğer
bir bardak ayran
bir dlim kepek ekmek

Ara
cıssss ( 3 tane rulolar var yaa adını bilmiyorum ondan 4 tane çikolatalı fındık draje ve bir de şeker )

Ara
20 fındık

Akşam
bir tabak ciğer
bir kase salata

Ara ( yani şimdi içerim)
bir bardak yarım yağlı süt

Cıssslarımı yediğime pişmanım ama reglde öyle bi tatlı ihtiyacım oluyor ki offf heleki çikolata keşke yemeseydim ciğer yemeğini sevmiyorum ama annem gün boyu sağlıklı sağlıklı diye diye dolandı yedim ben de

Sporum 15 dk tempolu yürüyüş yağmur yağınca eve döndük yatmadan biraz hareket yaparım artık hee bir suyum 2,5 lt alkali su .Ben çok alıştım alkali suya ilk zamanlar içemiyordum ama artık normal su gibi geliyor ve bence kesinlikle faydası var

Son düzenleme:
Selamlar,

Annemlerdeyiz, hazır boş vakit bulmuşken menümü yazayım dedim.
Kahvaltı (12 gibi)
7 kaşık etli bamya yemeği
1 bardak ayran
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 dilim ızgara hellim peyniri (250 grlık paketin 8 de 1i)
1 tane domates
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
100 gr kavun

Ara
1 tane hurma
1 tane activia

Akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
5 tane mor üzüm

Ara
1 tane çiğ köfte
Yeşillik

3 litreden fazla su içtim, 40 dk 3.1 km yürüdüm. Toplam 1300 kalori aldım. O çiğ köfte olmayaydı iyiydi.

merhaba kızlar sanırım ben depresyona giriyorum..
yada girdim bilmiyorum çok canım sıkılyor ..
kendimi toprlayamıyorum iş yeri yoğun ev yoğun..
kilolar yoğun inanın canım sıkıldıkça yemek geliyor aklıma yiyip yiyip uyumak istiyorum ama tabi uyumaya vakit yok.
şükür ki misafileri nöbet yorgunluğunun üzerine kazasız belasız atlattık..
bugün birde buranın pazarı idi çarşı pazar gezdim of. bende kışlılardan yaptım biraz dolaba barbunmya kırmızı biber dolmalık ve domatesle kavurup dondurucuya attım daha yapılacak ama yeşil biber ve domates gelecek yarın mesaiden sonra onları yaparım cumada nöbetçiyim yine cumartesi inşallah tatil hazırlıkları ve yıllık izin ve tatil deniz dinlenme inşallah .....
biraz geçmiş yapayım dedim ama gözlerim ağrıdı astiğmatım var gözlüksüz sulanıyor ve ağrıyor ..
zaten çıkmam gerekiyor.çamaşır attım serilecek off sersen nolacak birde toplanacak katlanacak ütülenecek
herkese bol selam ve sevgilerrr

ben geldimm....nasılsınız canlar...

ben çok yorgunum...iki gündür evde boya badana işi var..dün mutfağın boyası bitti bugün bütün gün dip köşe mutfağı

temizledim...şimdi ustalar diğer yerleri boyuyolar yarında çok işim olucak yanii...deterjanlar mahfetti ellerimi tırnaklarımın dipleri çok

acıyo...bi bitse şu iş çok mutlu olucamm...çocuklarla zor oldu ama neyseki kardeşim geldi dün gece bugün o ilgilendi çocuklarla...(bir

erkeğin ilgilenceği kadar)ama o kadarı bile çok iyi geldi....şimdide küçük kuzumu uyuttup kardeşimin tlfn netini pcye bağladık

hemen size koştum bendee...diyete gelincee tam moda girememekle beraber baya toparladım...eve geldiğimde tartım bütün gerçekleri

yüzüme çarptıı...89,9dedi...gerçi akşam gelince tartılmadım kesin 90 91 derdi sabahı bekledim...ama bugün itibari ile düz 89

gördüm....sürekli aranızda olamasamda arada baktıkça tekrar hevesleniyorum sizin azminiz banada iyi geliyo...

bu arada zehracımm süpper gidiyosun kuzum tebrik ederim senii....demiştim sen beni sollarsın deyine bak sözüme geldinn...afferim sanaaa...

nevın gecmıs olsun canım ınsaallah gecer bır an once. senın regl zor gecıyor sanırım. enerjı verecek sekılde beslen barı, faydası olur sanırım

ya asuman abla var ya bayılıyorum senın balkon keyfıne. sen dıyınce aklıma kızların, kahve keyfın, balkon keyfınız gelıyor ılk olarak. maasallah sıze. balkon ben de cok severım demıstım hatırlarsın belkı ama bu yaz yapamadım ramazanda cok estı ıftarı yapamadık balkonda. ramazandan once bırkackez kahvaltı keyfı yaptık bayramdan berı de balkona cıkamadık ama en kısa zamanda bır balkon keyfı yapayım ben de. ımrendım senden

hımmm guzelmıs canım. brı hafta kısa olsa da kesınlıkle ıyı gelecektır hem bır yılın yorgunlugu hem dugun telasının yorgunlugu derken azıcık dınlenırsın

haklısın bıraz kendımı serbest bırakayım son uc aydır kendımı cok kasıyorum okadar kasmısım kı dun spordan sogudum o an bıtırecektım ama sonradan tam gaz devam ettım

bebek konusunda da ıste ınsan haber alınca duygulanıyor ıster ıstemez. her zaman guclu olamıyoruz ama bu halıme de cok sukur. basedebılıyorum cok sukur bu durum ıle. Allah herkese nasıp etsın ınsaallah amın canım

dafi abla cok yorulmussun yıne cok calısmıssın hamaratlıgın ustunde maasallah. aman dıkkat et lutfen. ayrıca ellerın ıcın de sıkıntı olmus ıste.lutfen kendıne dıkkat et

buarada ellerıne saglık emeklerıne saglık salcaları afıyetle yıyın ınsaallah

bazen o usengeclık bende de oluyor maalesef. o zaman cok kızıyorum kendıme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…