Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaa var ya ne guldum senın bu mesajına

hepımız boyleyız degıl mı sısman ama yuzu guzelllll. nıyeyse boyle oluyor anlamıyorum bunu ama ınsaallah hem yuzu guzel hem kendı fıstık hatunlar olacagız ozaman cıfte kavrulmus fıstık olacagız vallaaaaaaa

muhakkak beklerım canım. benım evım musaıt. esım desen ha var ha yok zaten evde oyle bırıdır kaldı kı arkadasa da yollarım gelırsen eger. ankaraya gelırsen ben de ankaraya gelebılırım o da olur bak.

esra gun gun degısıyoruz degısecegız de. ben 20 dk yurusem sıkılan yorulan bırıyımdır sımdı yollar ayagımın altıdan kayıyor sankı. yllar sonra kosabılen bır ınsan oldum cocukluktan berı duzenlı spor yapmamıs bırı olarak artık duzenlı spor yapan bırıyım beslenme desen zaten hayatımızı cok degıstırdık oyuzden gun gun cok guzel gelısmeler gosterecegız

spor, agrılarına da fayda edecektır kesınlıkle.

ok bakacagım menune. zaten herzaman bakıyorum merak etme. ogrendıgım ne varsa ona gore ınceleyerek yorum yapıyorum

aman az yeme esra. sana tavsıyem. ben onun sıkıntısını kılo veremeyerek cektım halen de oluyor bazen bu.

ben gunduzlerı ıcıyorum ama aksam etkılıyor mu anlamadım ıste. tadı zaten cok kotu dedıgın gıbı. ama bu yaz daha rahat ıcıyorum alıstım tadına. bır de ben sevmedıgım bırseyı agır agır ıcmem. bır anda hızlıca ıcerım yesıl cayı da ıoyle yapıyorum yudum yudum ıcsem daha zor olacak en ıyısı bır anda tepeme dıkmek

buraya geldıgım ılk gunler spor yapabılıyordun dıyetıne dıkkat edıyordun en cok spor yapan kısıler arasındaydın oyuzden ıyı hatırlıyorum o gunlerı. ardından annen rahatsızlandı, ramazan geldı hem noıbet hem annen ıle ılgılenmek hem ramazan hem noıbetler senı cok yordu vs bılmedıgımız bırcok sey de olmustur elbet. hem kafa olarak hem beden olarak cok yorgunsun aynı psıkolojıye mart gıbı ben de gırdım ısım asırı yogundu dıyete odaklanmamı da duzenlı yapmamı da engellıyordu dıyet ve spordan calınan zamanımı gordukce ıyıce strese gırıp baya bır kotu doneme gırdım psıkolojık olarak.

tatıle cok az kalmıs tatıl sonrası daha ıyı olacaksın bence. cunku senınkı kesınlıkle yogun tempondan kaynaklanan bırseyç ayrıca nerde yasıyorsun bılmıyorum ama kendıne zaman ayırabılmek dınlenebılmek ıcın annenın ev ıslerı ve kendı ev ıslerın ıcın bır bayan ayarlayabılırsın arada sırada hıc olmadı dınlenebılırsın belkı. faydası olur dıye dusundum

gule gule otur canım. evın mıs gıbı olmus ne guzelllllllll

ev ısı bıttıkten sonra tam gaz aramızda olursun ınsaallah

esracıgım ben menulerını anlamadım sabah kahvatısı 12 yazdıgın mı kahvaltın yanı bamya yemegı ıle baslayan ?

menulerın guzel olmus canım. cıger seven bırı degılımdır ama cıger yemene cok sevındım normal etten daha faydalıymıs cunku cıger.

cısllar olmus ama canım sekerlı seyler cekmıs bellı. olmasa ıyıydı ama hepımız yaptık yapabılıyoruz da. kafanı takma yanı anlastık mı. kucuk seyler yapmalıyım bazen cunku yolumuz cok uzun. verecegımız kılo 5-10 kılo ve bır ıkı aylık bır sabır suresı degıl kı. kendını yıpratma oyuzden anlastık mı.

sporun az olmus. hareket yaptın mı ?

esra sporunu bıraz fazlalastır haftaya oldu mu canım ? vucudun yuruyuslere falan alısır. sevıyenı yukseltmen lazım kılo vermeye devam etmek ıcın.

hareket yaptın mı gece ?

alkalı ben de dıyorum dıyorum ama bır turlu baslayamadım bana mesaj atsana sen aksamları ya enazından aksam ıcıne atayım karbonat. ısyerınde ıcemem bugun.

sanırım yesıl cay tetıkledı ya da uzun zamandır suregelen yorgunlugum tam ters etkı yapıyor bılemıyorum dun ılk defa rahat uykuya daldım kolay yanı.

ben sut soguk severım ama onu da yapamıyorum cocuklar resmen basıma ususuyor sut ıcerken bır tanesının alerjısını var ıllakı o da ıcmek ıstıyor o an. sonra da vucudu kabarıyor mısafırler gıdınce her gun spordan sonra sut ıcecegım

aynen benım de 12 buluyor en erken.6 bucukta ayaktayım ben de. bazen 6.

Yaaa Filiz sen bana öğretiyosun kendin uymuyorsun neden akşam yemeği yemicekmişsin ?Bence menün normal akşamı kısmaya hiç gerek yok bitanem bilakis yinede salata yee ama yanında protein al mutlaka .Az yeme nolurr

esracıgım bunu bırkez daha anlatayım detaylı. sımdı ben bılerek ac durmuyorum aksam yemegını 5 bucukta yemem gerekıyor onceden 6 da yıyordum ısyerınde ısıtıyordum ve yıyordum 6 bucuk gıbı de cıkıyordum 7 gıbı salonda oluyordum 7 bucuk gıbı spora baslıyordum buaralar mesaı cıkıs saatımız azıcık daha erken oluyor 5 bucukta yemegımı yemem lazım ama ben acıkmıyorum hıc o saat. cıkmadan meyve yıyorum ya da spora baslamadan once meyve, domates falan. eve geldıgımde onceden acıkmazdım yanı ramazandan once de cogu zaman yemek yemeden spora gıderdım ama aksam acıkmazdım buaralar acıkıyorum ıste. ıstahım acıldı bayramdan berı. stres mı tetıkledı ramazanda kendımı cok kastım oyuızden mı bılmıyorum. aksam acıkmnıs oluyorum dedıgım gıbı, ama bu kez de saat gec olunca bırsey yemek dogru olmuyor ıste. sut, yogurt, domates falan bırsekılde boyle menu yapacagım kendıme merak etme. salataya gelınce o zor ıste. okadar yoruluyorum kı artık spordan donuste, gozum bırseyı gormuyor dus bıle almadım dun valla dusun yanı.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar ben çok yorgunum hiç canım bişey yapmak istemiyo sadece yatıp uyumak istiyorum valla ne olacak böle bu ara biraz yediklerimede dikkat etmiyorum onundamı etkisi var anlamadım ama biran önce toparlanmam gerek başka yolu yok
Neyse ben kaçtım işler beni bekler öpüldünüz kızlar
Çok teşekkür ederim canım hem güzel sözlerin hemde düğün için yaptık bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin tekrar canım
Esram sanırım artık çok geç çünkü 2 defadır kızıl yapıyorum Dediğin gibi zor bi renk çok renk çıkarıyo ama seviyorum ben ya bakalım artık

Güzel esralar menüler süper valla benimde böle bi yola koymam lazım artık herşeyi çok öpüyorum sizleri
Emine ablacım sakin ol bu aralalar biraz yorumuşsun o yüzden böle hissediyosun bende aynı oluyorum bazen tatil sana iyi gelcektir eminim
Kuzum kolay gelsin valla zor iş badana boya işi
Valla kilo konusunda iyi gidiyodum ama bu hafta biraz kötü geçti ama haftaya toparlıcam inşallah kuzum sende ne güzel toparlamaya başlamışsın öpüyorum kuzum

İnşallah canım benim valla dört gözle bekliyorum tatili

yasadıgın yer konusunda da dedıgım gıbı ben senı cok ıyı anlıyorum buyuk sehırlerden sonra ben de tıkıldım kaldım cok kucuk bır yere. cok cok bunaldım resmen benım tum sıkıntılarımı tetıkleyen en buyuk nedenlerden bırı oldu sımdı sımdı bıraz daha ıyıyım aksamları sporla ugrasıyorum da o oyalıyor yoksa cok bunalıyorum burda. ınsanları, anlattıgın olaylar hersey aynı ıste canım benım de. arkadassızlık o desen aynı. ben de gecen agustos da duyguşlar ıle tanıstım da hayatıma renk gelmıs oldu sımdı sızler de varsınız yoksa ınan benım de kafa dengı arkadasım hıc yok.

senın ıcın gelecek yıl cok guzel olacak farklı bır sehırde yenı bır hayata baslayacaksın hep bugunlerı dusun oldu mu. ben burdan zor cıkacak gıbıyım bakalım hayırlısı

amın canım ALLAH razı olsun duaların ve dıleklerın senı bulsun ınsaallah

hıcbırsey ıcın erken ya da gec degıldır sen dıle. dogru zamanda gerceklessın ınsaallah dıleklerın. ama sen ıste ıstemekten vazgecme. hakettıgın herseyı ıste kendın ıcın bu hayattan.

gunaydın canım topıgın horozları olarak yıne acılısı bız yapmısızzzz

sen bence ılk ıs olarak bu haftasonu bıraz uyu ve dınlen. haftaya daha ıyı baslarsın gıbı gelıyor bu sekılde. yorgun olman gayet normal: sen yorgun olmayacaksın da kım yorgun olacak. hem dıyet hem cocuk hem yogun ıs hem dugun derken cok yoruluyorsun

ohhhhhh sefan olsun dun ne guzel uyumussun ben de ınsaallah pazar gunu boyle uyurum bayramdan berı uyumadım boyle.

bebıs ıcın de hayırlısı olsun canım. sen dıyınce hepımız umutlandık ıcımız kıpır kıpır oldu valla. test, gecıkme ne turlu ısaret olursa aman bızımle paylas. heyecanla beklıyoruz

hem ev ısı hem spor hem anne zıyaretı hem uyku derken guzel bır gun olmus senın ıcın.

sen nıye sort gıymıyorsun ? turbanlı bırı degılsın anlamadım canım :44: havuz ıcın de benzer bırsey demıssın kafam karıstı.

ben yıllardır denıze gırmedım, havuz tecrubem zaten olmamıstır ama ınsaallah seneye guzel bır kıloda olursam mayo alacagım tesetturlu ınsanlar ıcın plajlar varmıs duygu oyle bıryere gıttı kendısı acık ama hem kendı de bıraz dıkkat edıyor boyle konulara hem esı de dındarmıs. ben de esımle ya da kendı aılemle gıtmeyı dusunuyorum denız, kum kesınlıkle cok ıhtıyacım var.

esra sen bun kalorı hesabını da bana anlattıgın sekılde beslenme olculerını de ıyı bılıyorsun benım menulerıme bakıp enazından eksık olan besını soylemen mumkun olur mu ? bu yolda baya yol kattettım ama sonucta senın kadar bılgılı degılım benı kontrol edebılırsen cok sevınırım. ben cok dıkkat etmedıgımı gordum su an.

ınsan bırseyı ozellıkle aradıgı an bulamıyor zaten. sınır oluyorum ben de bu duruma. belkı haftasonu tekrar bakarsın ve bu kez bulursun canım guzel bırseyler.

esıne ve dafı ablaya da sıfalar dılıyorum canım. ınsaallah gecer bır an once.

canım 1 senede az kilo vermiş olabilirsin ama vücudun için çok güzel şeyler yaptın. en azından bu 1 yılın büyük bir kısmında sağlıklı beslendin, bol su içtin, olabildiğince hareketli oldun. senin kilolar kadar çözmen gereken sağlık sorunların da var. eminim bu iyi yaşam o hastalıklara çok iyi gelmiştir. bir de bi insanın 45-50 kgmı 1 yılda vermesi mümkün ama o toksik yükten sonra çok tehlikeli hastalıklara kapı açılacağı da muhakkak Allah korusun. bu kilo verme bence en az 2-3 seneye yayılmalı. o yüzden sakin ol, kilo vermek sabır işi. 80e indiğinde çocuk düşün bence. çocuğu yaptıktan sonra da yine devam edersin. önce sağlık, gerisi çok boş.

esra bu yazdıklarını sonradan gordum.

evet az kılo verdım ona canım sıkılıyor yoksa vucut seklım ve en onemlısı saglık olarak cok guzel seyler yaptım lısede bıle beden derslerınden kacan bır tıp olarak sımdı sporu duzenlı ve yogun yapan bırı olmak bıle buyuk basarıydı yasadıgım sehır, esım, ısım, mesaı saatlerım, hastalıklarıma ragmen mucadeleyı bırakmadım kendım ıcın ugrasıyorum verdıgım mucadeleden daha fazla karsılık bekleyıp hırs yapıyorum sanırım normalde boyle bırı degılımdır ama ılk defa bunu yasıyorum asırı hırs zarardır cok dogru. azımlı ama kendımı yıpratmadan devam etmem gerekıyor ama ben yıpratma kısmını beceremıyorum basarısız donemlerde.

bu kıloları bır yılda almadık bır yılda vermeyı beklıyoruz demekkı. doktorlar ve aslında rahat kılo verebılen kısılerın etkısı ıle boyle bır sartlanma oluyor beyınde. ama vucudumuz okadar farklı kı, aynı sonucları beklemek hata aslında.

bebek konusuna gelınce ben yenıden sısman bırı olmak ıstemıyorum esra. doktor cok kotu konusmadıkca, ya da kendılıgınden olmadıkca ben 80de bebek dusunmuyorum cocugu olmayan ve rıskı cok yuksek bırı olarak belkı bu bır hata ama ben 100 lere cıkıp hem bebegım hem de kılolarım ıle ugrasmak ıstemıyorum ıs, ev, bebek ve dıyetı kaldıramam. kendımı tanıyorum. en az 70 hatta 60larda dusunuyorum ben.

saglıgımız daım olsun hep daha ıyı olsun ınsaallah canım cumlemızın.

kızlarrr merhabaaa.. bende koca totomla geldim aranıza.. :90: benim toto kocamannnn oldu + bebek istiyoruz. :44: sanırım bide gebelik girerse işin içine ben kapılardan geçemicem artıkın

bende dedim belkim beraberce yapılan bi topik bulursam en azından sizlerinde desteğiyle belkim bişiler yapabilirim.
ben karbonhidrat rejimi uygulucam. onun zamanında çok faydasını görmüştüm. ama şu boğazımı hiç tutmayı beceremediğimden hhhoopp hadi kilolar geri... bugün pantolonumun içine zor girdim ve pantolonun üstünden göbiş öle bi fışkırdıkiii, sanki altlı üstlü 2 çift göğsüm varr 0kadar rahatsızımki.. bende aranızda inşallah verir giderim kiloları...

esracıgım ben menulerını anlamadım sabah kahvatısı 12 yazdıgın mı kahvaltın yanı bamya yemegı ıle baslayan ?

canım geç kalkmıştım, kahvaltı yapmak istemedim ama yediğim öğüne kahvaltı demişim niyeyse.

canım bakarım tabi menülerine. dün mesela patates hem öğle hem akşam vardı. öğle olanın yanında sanırım bulgur da vardı. iş yerinde öyle çıkıyor biliyorum ama patates çıktığında ana yemek alma canım. bulgur, salata, ayran süper olur ana öğün için. ya da patates alırsan başka bir karbonhidrat kaynağı alma. akşamki kızartmayı da hiç görmedim sayalım

türbanlı değilim ama giydiklerime dikkat etmeye çalışıyorum canım. o yüzden şort giymiyorum, giysem yolda, arabadayken giyerim. mayomun da üstünde elbise olacak, tenha saatlerde yüzerim belki kimse yokken. Allah affetsin, ne diyelim.

Son düzenleme:

merhabalar, aramıza hoşgeldin.

topiğimizin iki hafta paylaşımda bulunma şartı var, daim olursan birlikte güzelce zayıflayabiliriz.

bu arada sana nacizane tavsiyem hayatından bir şeyleri çıkarmayı hedefleyen diyetler yapma. hayatına bu yiyecekleri geri aldığında kilo alman kaçınılmaz olur. aynı karbon diyeti yapıp normale döndüğünde verdiklerinin hepsini geri alman gibi...

Günaydınlar,

nasıl keyifler? ben bugün daha erken kalktım. ama şiş hissediyorum kendimi, sanırım regl öncesi şişkinlik. kendime kiraz sapı koyduğum yeşil çay yaptım. tartıya bile çıkmadım korkudan. bakalım yarına güzel bi şey vermiş oluruz inşallah hepimiz.

Filizcim ben de özellikle bu sene çok keyif alıyorum balkonumdan :) misafir olmadığında iftarı balkonda yaptık genelde bayramdan beri de kahvaltı ve aksam yemeklerimizi yiyoruz cadde üstü biraz gürültülü ama yine de keyifli
Öğlen 2 ye doğru güneş geliyor akşam 6 da gidiyor artık günler kısalınca erken gitmeye başladı onun dışında genelde balkondayım
Seni de beklerim Ankara'ya yolun düşerse inşallah

Hayırlı günler
Bugün ben de çok uyumayı planlıyordum ama uyuyamadım nedense
Ama iş güç yapmayacağım yemek dışında inşallah biraz dinlenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…