- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Merhaba, şişman ama olsun, yüzü güzeller.
Günümüz güzel geçer inşallah..Ben temizlik yapacağım bugün.. yemek olarak bulgurlu semizotu düşünüyorum herhangi bir değişiklik olmazsa..
---
daficiğim domates benim ellerimi de kaşındırıyor...
Keşke yanyana olsak Filizim keşşşkee ama kafaya pis koydum Ankara dolaylarına gelmeyi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da gelirim o zaman görüşürüz
Bu akşam yağmur yağdı ama baktık yağacak erkenden kaçtık yürüyüşten 15 dakikacık yaptık bu da bişey tabi reglken ben yataktan kalkmazdım şimdi spor yapıyorum büyük gelişme
Bu akşam menüme dikkat ettim yazdığımda görürsün zaten ama dün akşam hiç aklıma gelmedi yanına salata yapmak ayranla geçiştirdim güzel fikir verdin bana artık aklımda
Bir ara ben de geç vakit içiyorudm yeşilçayı ve dediğin gibi uyumakta çok zorlanmıştım..
Uyarıcı etkisinden dolayı sanırım...
Zaten iğrenç tadı var iğrenerek içiyorum ben...
Daficiğim sağlıklı ggünler de tüketin salçalarınızı..
Ben de isiyorum bu ara 50krş armut domatesler..balkonum küçük şöyle tembel işi olandan yapıcam inş..
merhaba kızlar sanırım ben depresyona giriyorum..
yada girdim bilmiyorum çok canım sıkılyor ..
kendimi toprlayamıyorum iş yeri yoğun ev yoğun..
kilolar yoğun inanın canım sıkıldıkça yemek geliyor aklıma yiyip yiyip uyumak istiyorum ama tabi uyumaya vakit yok.
şükür ki misafileri nöbet yorgunluğunun üzerine kazasız belasız atlattık..
bugün birde buranın pazarı idi çarşı pazar gezdim of. bende kışlılardan yaptım biraz dolaba barbunmya kırmızı biber dolmalık ve domatesle kavurup dondurucuya attım daha yapılacak ama yeşil biber ve domates gelecek yarın mesaiden sonra onları yaparım cumada nöbetçiyim yine cumartesi inşallah tatil hazırlıkları ve yıllık izin ve tatil deniz dinlenme inşallah .....
biraz geçmiş yapayım dedim ama gözlerim ağrıdı astiğmatım var gözlüksüz sulanıyor ve ağrıyor ..
zaten çıkmam gerekiyor.çamaşır attım serilecek off sersen nolacak birde toplanacak katlanacak ütülenecek
herkese bol selam ve sevgilerrr
ben geldimm....nasılsınız canlar...
ben çok yorgunum...iki gündür evde boya badana işi var..dün mutfağın boyası bitti bugün bütün gün dip köşe mutfağı
temizledim...şimdi ustalar diğer yerleri boyuyolar yarında çok işim olucak yanii...deterjanlar mahfetti ellerimi tırnaklarımın dipleri çok
acıyo...bi bitse şu iş çok mutlu olucamm...çocuklarla zor oldu ama neyseki kardeşim geldi dün gece bugün o ilgilendi çocuklarla...(bir
erkeğin ilgilenceği kadar)ama o kadarı bile çok iyi geldi....şimdide küçük kuzumu uyuttup kardeşimin tlfn netini pcye bağladık
hemen size koştum bendee...diyete gelincee tam moda girememekle beraber baya toparladım...eve geldiğimde tartım bütün gerçekleri
yüzüme çarptıı...89,9dedi...gerçi akşam gelince tartılmadım kesin 90 91 derdi sabahı bekledim...ama bugün itibari ile düz 89
gördüm....sürekli aranızda olamasamda arada baktıkça tekrar hevesleniyorum sizin azminiz banada iyi geliyo...
bu arada zehracımm süpper gidiyosun kuzum tebrik ederim senii....demiştim sen beni sollarsın deyine bak sözüme geldinn... afferim sanaaa...
Selamlar,
Annemlerdeyiz, hazır boş vakit bulmuşken menümü yazayım dedim.
Kahvaltı (12 gibi)
7 kaşık etli bamya yemeği
1 bardak ayran
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 dilim ızgara hellim peyniri (250 grlık paketin 8 de 1i)
1 tane domates
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
100 gr kavun
Ara
1 tane hurma
1 tane activia
Akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
5 tane mor üzüm
Ara
1 tane çiğ köfte
Yeşillik
3 litreden fazla su içtim, 40 dk 3.1 km yürüdüm. Toplam 1300 kalori aldım. O çiğ köfte olmayaydı iyiydi.
Öncelikler Dafi ablacım salçalar için ellerine sağlık ne güzel organik organik yersiniz .Egzama için çokgeçmiş olsun ablamda da var yazın azıyor o eldiven kullanıyor çünkü temizliği çok sevdiği için bütün gün deterjanda eli.Bi de doktor karışım krem verdi onu sürünce tabi düzenli olarak o zaman geçiyor biraz .Sen de dikkat et ablacım.
Nevincim çok teşekkür ederim
Esracım tatil hazırlıkları başlamış oh ohh bence elbise bak sen yaa tat,lde süper oluyor mayonun üstüne tak çık sana da yakışır hem fıstık
Menümü yazayım
Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarı m yeşil elma
kahvaltı ( yarım saat sonra)
iki dilim ekmeğe biraz krem peynir sürüp bolca maydonozla yedim
Ara
bir mürdüm erik
Öğlen
bir tabak ciğer
bir bardak ayran
bir dlim kepek ekmek
Ara
cıssss ( 3 tane rulolar var yaa adını bilmiyorum ondan 4 tane çikolatalı fındık draje ve bir de şeker )
Ara
20 fındık
Akşam
bir tabak ciğer
bir kase salata
Ara ( yani şimdi içerim)
bir bardak yarım yağlı süt
Cıssslarımı yediğime pişmanım ama reglde öyle bi tatlı ihtiyacım oluyor ki offf heleki çikolata keşke yemeseydim ciğer yemeğini sevmiyorum ama annem gün boyu sağlıklı sağlıklı diye diye dolandı yedim ben de
Sporum 15 dk tempolu yürüyüş yağmur yağınca eve döndük yatmadan biraz hareket yaparım artık hee bir suyum 2,5 lt alkali su .Ben çok alıştım alkali suya ilk zamanlar içemiyordum ama artık normal su gibi geliyor ve bence kesinlikle faydası var
Niye öyle oldu ki ? Akşam ara öğün olarak ılık süt iç canım uykuçok önemli heleki bizim gibi erken kalkanlar için ben her gece birden aşağı uyumuyorum ki sabah yedi buçukta ayaktayım ayy zordur uykusuzluk düzenin bozuldu senin ondan haftasonuna az kaldı oturtmuş olursun
Yaaa Filiz sen bana öğretiyosun kendin uymuyorsun neden akşam yemeği yemicekmişsin ?Bence menün normal akşamı kısmaya hiç gerek yok bitanem bilakis yinede salata yee ama yanında protein al mutlaka .Az yeme nolurr
Çok teşekkür ederim canım hem güzel sözlerin hemde düğün için yaptık bitti çok şükürselam canlarım.....
nassınız görüşmeyeli? inşaallah iyisinizdir, herkesin keyfi yerindedir inşaallah.....
malum benim misafirim olunca gelemiyorum, ara ara girip girip çıkıyorum ama kkya:)
kkyı bi dolanıp, iki tıklayıp kaçıyom sonra:))
nalışkanlık dermişim kabaca buraya olan sevgime de ben şimdi hal böyle oluncada:)
sizleri çoooook seviyorum........
gerçekten günlerim çok yoğun geçiyo bu aralar malum.......
geçmişte çok birikti ve okuyamıyorum zamansızlıktan hiç
afff olaaa......
dün bende olan gün oturmamda iyi geçti bitti gitti şükür:)))))
birde bende okulumun kayıtlarını bekliyorum yahuuu ne zamandır....
her zaman haziranda kayıtlar başlarken bu sene hala başlamadı, olmazsa okulu arıyıp sorcam durumu bir....
amacım kayıtları unutup kaçırmamak......
çünkü 6ayda bir kayıt vakti geliyo.
bu arada zehracım düğününüz hayırlı uğurlu olsuuun:)
hadi gözünüz aydın, oldu bitti gitti şükür telaşı......
fotolarıda gördüm, bi afetsin orda dermişim:)
rabbim düğününüde göstersin hayırlısı ile inşaallah canımcım oğluşunun......
kocaman öptüm canım
elizcim geçmişi okuyamadığım için haberim hiç yok, merak ettim soruyum dedim; ablan ne yaptı doğum mevzuunu???
inşaallah herşey yolundadır......
haydi canlarım ben kaçarım, herkesi öpüyorum, Allaha emanet olun.......
sizleri seviyorum
Esram sanırım artık çok geç çünkü 2 defadır kızıl yapıyorumTşkler zahracım inşallahh valla kızıl kullanmış biri olarak çok zor bi saç olduğunu söyleyeyim ilk 3 yıkamaya kadar renk harika sonra sen yıkadıkça matlaşıyor rengi bozarıyor tuhaf oluyor her 15 günde bir boya ister kızıl üstüne akar da akarr havluların batar rengi değiştirmek için ya saçı açıp saça zarar verecksin yada keseceksin ablamın saçını ben kahve yapamaya çalıştıkça kızıllar çıkıyorboyamadan önce iyice düşün derim
Öncelikler Dafi ablacım salçalar için ellerine sağlık ne güzel organik organik yersiniz .Egzama için çokgeçmiş olsun ablamda da var yazın azıyor o eldiven kullanıyor çünkü temizliği çok sevdiği için bütün gün deterjanda eli.Bi de doktor karışım krem verdi onu sürünce tabi düzenli olarak o zaman geçiyor biraz .Sen de dikkat et ablacım.
Nevincim çok teşekkür ederim
Esracım tatil hazırlıkları başlamış oh ohh bence elbise bak sen yaa tat,lde süper oluyor mayonun üstüne tak çık sana da yakışır hem fıstık
Menümü yazayım
Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarı m yeşil elma
kahvaltı ( yarım saat sonra)
iki dilim ekmeğe biraz krem peynir sürüp bolca maydonozla yedim
Ara
bir mürdüm erik
Öğlen
bir tabak ciğer
bir bardak ayran
bir dlim kepek ekmek
Ara
cıssss ( 3 tane rulolar var yaa adını bilmiyorum ondan 4 tane çikolatalı fındık draje ve bir de şeker )
Ara
20 fındık
Akşam
bir tabak ciğer
bir kase salata
Ara ( yani şimdi içerim)
bir bardak yarım yağlı süt
Cıssslarımı yediğime pişmanım ama reglde öyle bi tatlı ihtiyacım oluyor ki offf heleki çikolata keşke yemeseydim ciğer yemeğini sevmiyorum ama annem gün boyu sağlıklı sağlıklı diye diye dolandı yedim ben de
Sporum 15 dk tempolu yürüyüş yağmur yağınca eve döndük yatmadan biraz hareket yaparım artık hee bir suyum 2,5 lt alkali su .Ben çok alıştım alkali suya ilk zamanlar içemiyordum ama artık normal su gibi geliyor ve bence kesinlikle faydası var
Güzel esralar menüler süper valla benimde böle bi yola koymam lazım artık herşeyi çok öpüyorum sizleriSelamlar,
Annemlerdeyiz, hazır boş vakit bulmuşken menümü yazayım dedim.
Kahvaltı (12 gibi)
7 kaşık etli bamya yemeği
1 bardak ayran
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 dilim ızgara hellim peyniri (250 grlık paketin 8 de 1i)
1 tane domates
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
100 gr kavun
Ara
1 tane hurma
1 tane activia
Akşam
6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
5 tane mor üzüm
Ara
1 tane çiğ köfte
Yeşillik
3 litreden fazla su içtim, 40 dk 3.1 km yürüdüm. Toplam 1300 kalori aldım. O çiğ köfte olmayaydı iyiydi.
Emine ablacım sakin ol bu aralalar biraz yorumuşsun o yüzden böle hissediyosun bende aynı oluyorum bazen tatil sana iyi gelcektir eminimmerhaba kızlar sanırım ben depresyona giriyorum..
yada girdim bilmiyorum çok canım sıkılyor ..
kendimi toprlayamıyorum iş yeri yoğun ev yoğun..
kilolar yoğun inanın canım sıkıldıkça yemek geliyor aklıma yiyip yiyip uyumak istiyorum ama tabi uyumaya vakit yok.
şükür ki misafileri nöbet yorgunluğunun üzerine kazasız belasız atlattık..
bugün birde buranın pazarı idi çarşı pazar gezdim of. bende kışlılardan yaptım biraz dolaba barbunmya kırmızı biber dolmalık ve domatesle kavurup dondurucuya attım daha yapılacak ama yeşil biber ve domates gelecek yarın mesaiden sonra onları yaparım cumada nöbetçiyim yine cumartesi inşallah tatil hazırlıkları ve yıllık izin ve tatil deniz dinlenme inşallah .....
biraz geçmiş yapayım dedim ama gözlerim ağrıdı astiğmatım var gözlüksüz sulanıyor ve ağrıyor ..
zaten çıkmam gerekiyor.çamaşır attım serilecek off sersen nolacak birde toplanacak katlanacak ütülenecek
herkese bol selam ve sevgilerrr
Kuzum kolay gelsin valla zor iş badana boya işiben geldimm....nasılsınız canlar...
ben çok yorgunum...iki gündür evde boya badana işi var..dün mutfağın boyası bitti bugün bütün gün dip köşe mutfağı
temizledim...şimdi ustalar diğer yerleri boyuyolar yarında çok işim olucak yanii...deterjanlar mahfetti ellerimi tırnaklarımın dipleri çok
acıyo...bi bitse şu iş çok mutlu olucamm...çocuklarla zor oldu ama neyseki kardeşim geldi dün gece bugün o ilgilendi çocuklarla...(bir
erkeğin ilgilenceği kadar)ama o kadarı bile çok iyi geldi....şimdide küçük kuzumu uyuttup kardeşimin tlfn netini pcye bağladık
hemen size koştum bendee...diyete gelincee tam moda girememekle beraber baya toparladım...eve geldiğimde tartım bütün gerçekleri
yüzüme çarptıı...89,9dedi...gerçi akşam gelince tartılmadım kesin 90 91 derdi sabahı bekledim...ama bugün itibari ile düz 89
gördüm....sürekli aranızda olamasamda arada baktıkça tekrar hevesleniyorum sizin azminiz banada iyi geliyo...
bu arada zehracımm süpper gidiyosun kuzum tebrik ederim senii....demiştim sen beni sollarsın deyine bak sözüme geldinn... afferim sanaaa...
hımmm guzelmıs canım. brı hafta kısa olsa da kesınlıkle ıyı gelecektır hem bır yılın yorgunlugu hem dugun telasının yorgunlugu derken azıcık dınlenırsın
haklısın bıraz kendımı serbest bırakayım son uc aydır kendımı cok kasıyorum okadar kasmısım kı dun spordan sogudum o an bıtırecektım ama sonradan tam gaz devam ettım
bebek konusunda da ıste ınsan haber alınca duygulanıyor ıster ıstemez. her zaman guclu olamıyoruz ama bu halıme de cok sukur. basedebılıyorum cok sukur bu durum ıle. Allah herkese nasıp etsın ınsaallah amın canım
Evet canım tam da söylediğin gibi aslında yaşadığım yer beni bu kadar bunaltmasa belki daha kolay atlatıcam burda beni anlayan hiç kimse yok bir arkdaşım yok bazen diyorum sorun ben de mi ? Buranın halkı bi tuhaf kadınları hep dedikodu yapıyor arkadaşlık değilde çekiştirmece ki ben hiç gelemem bi süre sonra sıkılıyorum ben artık sabredicem başka çarem de yok iyi ki varsınız yoksa kafayı yerdim
Rabbim senin mutluluğunu kat kat arttırsın canım sen bunu hakediyorsun çünkü ben artık eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum bu konuda önce şu mesele bi kapansın sonra ben üç beş sene tadını çıkarıyım belki sonra içinde Allah korkusu olan biri çıkar bilmem daha çok erken sanki bunları söylemek için bile ama artık ben de hayattan istiyorum diliyorum güzel şeyler olsun diye
Doktor meselesini kafana takma herşey sağlık için diyeti bile onun için yapıyoruz önemli bişey değildir muhtemelen zaten sızlanmaaa haydi haydiii tıpış tıpışşş
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar ben çok yorgunum hiç canım bişey yapmak istemiyo sadece yatıp uyumak istiyorum valla ne olacak böle bu ara biraz yediklerimede dikkat etmiyorum onundamı etkisi var anlamadım ama biran önce toparlanmam gerek başka yolu yok
Neyse ben kaçtım işler beni bekler öpüldünüz kızlar
Çok teşekkür ederim canım hem güzel sözlerin hemde düğün için yaptık bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin tekrar canım
Esram sanırım artık çok geç çünkü 2 defadır kızıl yapıyorumDediğin gibi zor bi renk çok renk çıkarıyo ama seviyorum ben ya bakalım artık
Güzel esralar menüler süper valla benimde böle bi yola koymam lazım artık herşeyi çok öpüyorum sizleri
Emine ablacım sakin ol bu aralalar biraz yorumuşsun o yüzden böle hissediyosun bende aynı oluyorum bazen tatil sana iyi gelcektir eminim
Kuzum kolay gelsin valla zor iş badana boya işi
Valla kilo konusunda iyi gidiyodum ama bu hafta biraz kötü geçti ama haftaya toparlıcam inşallah kuzum sende ne güzel toparlamaya başlamışsın öpüyorum kuzum
İnşallah canım benim valla dört gözle bekliyorum tatili
Selamlar,
umarım herkes çok iyidir. ben dinlenmişim, 11.30 da uyandım ancak. hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, bakalım kısmette varsa olur inşallah.
bugün biraz spor yapacağım, sonra banyom kalmıştı dün. onu temizleyip doğru duşa. sonra da anneme giderim artık.
canım kalori hesabı yapmasan da gün içinde her gruptan tüketmen gerek. 5-6 porsiyon tahıl, 3-4 porsiyon et, 2-3 porsiyon süt-meyve-yağ tüketirsen zaten 1350 kalori civarı alırsın. bunlar da vücudunun tüm vitamin ve mineralleri, protein ve karbonhidratı için yeterli ve gerekli porsiyonlar
canım ben zaten şort giyemiyorum, otelin havuzuna da kimse olmazsa girerim. dün bakındım biraz ama bulamadım bi şey pek.
canım 1 senede az kilo vermiş olabilirsin ama vücudun için çok güzel şeyler yaptın. en azından bu 1 yılın büyük bir kısmında sağlıklı beslendin, bol su içtin, olabildiğince hareketli oldun. senin kilolar kadar çözmen gereken sağlık sorunların da var. eminim bu iyi yaşam o hastalıklara çok iyi gelmiştir. bir de bi insanın 45-50 kgmı 1 yılda vermesi mümkün ama o toksik yükten sonra çok tehlikeli hastalıklara kapı açılacağı da muhakkak Allah korusun. bu kilo verme bence en az 2-3 seneye yayılmalı. o yüzden sakin ol, kilo vermek sabır işi. 80e indiğinde çocuk düşün bence. çocuğu yaptıktan sonra da yine devam edersin. önce sağlık, gerisi çok boş.
canım bu ara telaşın çoktu, dinlenemedin daha. o yüzden bu hafta öyle kahvaltı etsen de üzülme. haftaya başlarsın sen kesin sağlıklı kahvaltıya
canım dün akşam çok geç gördüm yazdıklarını. dönemedim o saatte de. görüşürüz yine inşallah
dikkat et kendine, bu sıcakta zor oluyor regl de.
benimki de sadece his bakalım, bugün sanki karnım ağrıyor hasta olacakmışım gibi. kesin olurum bu kadar hazır hissettim ya :)
dafi abla o ne kadar domatesmiş öyle ya
gerçekten bi fabrikanın yapacağı işi yapmışsınız bikaç kişi bi günde, maşallah size
Allah afiyetle yemek nasip etsin.
bu arada egzamalara gelince benim de eşimin ellerine, ayak bileklerinde falan var egzama. annesinde de varmış. ömür boyu dikkat edeceksin diyor doktorlar. çok azdığında kortizon içerikli bir krem sürüyor. bi de sıvı sabun kullanmıyor eşim, kullandığında çok daha fazla azıyor. kalıp el sabunu kullanmak artık kalmadığı için daha sağlıklıymış. istersen sen de dene ablacım. tabi kadınların işi daha zor, sabunda iyi olanı tercih etse bulaşık deterjanı var... sen yine de dikkat et ablacım, eldiven bana daha sağlıksız geliyor. hava almasını da engelliyor falan. Allah şifa versin inşallah.
esracıgım ben menulerını anlamadım sabah kahvatısı 12 yazdıgın mı kahvaltın yanı bamya yemegı ıle baslayan ?
ohhhhhh sefan olsun dun ne guzel uyumussunben de ınsaallah pazar gunu boyle uyurum bayramdan berı uyumadım boyle.
bebıs ıcın de hayırlısı olsun canım. sen dıyınce hepımız umutlandık ıcımız kıpır kıpır oldu valla. test, gecıkme ne turlu ısaret olursa aman bızımle paylas. heyecanla beklıyoruz
hem ev ısı hem spor hem anne zıyaretı hem uyku derken guzel bır gun olmus senın ıcın.
sen nıye sort gıymıyorsun ? turbanlı bırı degılsın anlamadım canım :44: havuz ıcın de benzer bırsey demıssın kafam karıstı.
ben yıllardır denıze gırmedım, havuz tecrubem zaten olmamıstır ama ınsaallah seneye guzel bır kıloda olursam mayo alacagım tesetturlu ınsanlar ıcın plajlar varmıs duygu oyle bıryere gıttı kendısı acık ama hem kendı de bıraz dıkkat edıyor boyle konulara hem esı de dındarmıs. ben de esımle ya da kendı aılemle gıtmeyı dusunuyorum denız, kum kesınlıkle cok ıhtıyacım var.
esra sen bun kalorı hesabını da bana anlattıgın sekılde beslenme olculerını de ıyı bılıyorsun benım menulerıme bakıp enazından eksık olan besını soylemen mumkun olur mu ? bu yolda baya yol kattettım ama sonucta senın kadar bılgılı degılım benı kontrol edebılırsen cok sevınırım. ben cok dıkkat etmedıgımı gordum su an.
ınsan bırseyı ozellıkle aradıgı an bulamıyor zaten. sınır oluyorum ben de bu duruma. belkı haftasonu tekrar bakarsın ve bu kez bulursun canım guzel bırseyler.
esıne ve dafı ablaya da sıfalar dılıyorum canım. ınsaallah gecer bır an once.
kızlarrr merhabaaa.. bende koca totomla geldim aranıza.. :90: benim toto kocamannnn oldu + bebek istiyoruz. :44: sanırım bide gebelik girerse işin içine ben kapılardan geçemicem artıkın
bende dedim belkim beraberce yapılan bi topik bulursam en azından sizlerinde desteğiyle belkim bişiler yapabilirim.
ben karbonhidrat rejimi uygulucam. onun zamanında çok faydasını görmüştüm. ama şu boğazımı hiç tutmayı beceremediğimden hhhoopp hadi kilolar geri...bugün pantolonumun içine zor girdim ve pantolonun üstünden göbiş öle bi fışkırdıkiii, sanki altlı üstlü 2 çift göğsüm varr 0kadar rahatsızımki.. bende aranızda inşallah verir giderim kiloları...
ya asuman abla var ya bayılıyorum senın balkon keyfıne. sen dıyınce aklıma kızların, kahve keyfın, balkon keyfınız gelıyor ılk olarak. maasallah sıze. balkon ben de cok severım demıstım hatırlarsın belkı ama bu yaz yapamadım ramazanda cok estı ıftarı yapamadık balkonda. ramazandan once bırkackez kahvaltı keyfı yaptık bayramdan berı de balkona cıkamadık ama en kısa zamanda bır balkon keyfı yapayım ben de. ımrendım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?