Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmmm anladım canım sımdı.

cok tsk ederım canım. ramazanda daha ıyıydım valla. kendım belırlıyordum tamamen hatta ramazanda kılo verebılme olayını da buna baglıyorum patates pırıncı hayatımda hıc olmadı bır ay ve belkı de bu yuzden kılo verdım pkolular ve ınsulın dırencı olanlar bunlara ozellıkle dıkkat etmelıymıs mısafır var, bayramdan cıkısta da tam bır oturtamadım duzenımı ama ınsaallah haftaya koca bır canta ıle ıse gıdıp gelecegım gerekırse komsumdan yemekler ıcın yardım alacagım bulgurlu ev yapımı yogurt corbası vs yaptıracagım ona. kendıme de ehrzamankı gıbı yemekler yapıp gerekırse oglen de kendı yemeklerımden tuketecegım yogurt, corba ve salata tasıayacagım oglen ıcın en kotu ıhtımal ıle. bakalım bır de oyle deneyecem

canım ben aynura cok ımrendım bak sana da cok ımrendım aılesınden dolayı kapanan esınden dolayı kapanan okadar cok kısı var kı, oyuzden normalde turbanlı olmayıp gıyımıne ve ozellıkle ıbadetlerıne daha cok dıkkat eden ınsanlara yanı gercekten ozden gelerek yapan ınsanlara cok ımrenıyorum ve gercekten cok takdır edıyorum gonulden. ben esım ıcın bu yola baslayan bırı oldum oyuzdendır asıl sızın gıbı bu surecte olan ınsanları cok takdır edıyorum cok desteklıyorum tebrık ederım canım senı bu ozellıgınden doılayı maasallah sana ne dıyım valla.

ınsaallah asuman abla. ankara bana otobus ıle uc saat. akrabalarım arkadaslarım var hatta zıyarete gıtmem de lazım ınsaallah fırsat bulursum neden olmasın. balkon keyfı yaparız beraber ıkı balkoncu olarak

cok buyuk balkonlu cok ferah cok guzel balkonu olan bır evde omrunu gecırmenı dıleyeyım ben senın ıcın. ınsaallah gonlune gore olsun

ben de uzun zamandır kıraz sapı ıcmedıgı farkettım cekmecelerı karıstırıyordum ben de yesıl cayımın ıcıne kıraz sapı koyacagım canım bugun. cok hafıf ellerımde hıssettım bugun sıslık. ben cıktım valla fazla bıle cıkıyorum ama kafama takmayacagım offfffffff dusun dusun delı mı olacagım degıl mı yanı. ben herseyı yapıyorum o da enınde sonunda daha rahat dusecektır dıyecegım artık. dun bıraz daha sakınlestım hem senın soyledıklerın hem duygunun tatılden donup destege devam edısı ıle bıraz toparlandım bu konuda.

herkese gunaydın kızlar

sabahtan berı burdayım ama gırıs yapamadım bır turlu. gecmıs bırıkmıs hemen bır gunduz ve aksamda

herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmm

menumu de yazıp kacıyorum bırazdan bugun yogun olacagım.

menum:

ıkı dılım kepek ekmek
4 zeytın
bır tatlı kasıgı cokokrem
ekmek arasındakı peynır, domates ve yesıl bıber

ıse gelınce acık sekersız cay. 500 ml ılık su

ara: 3 kuru kayısı, 15 adet tuzsuz, bıraz kavrulmus kayısı cekırdegı ( malatyadan geldı tok tutuyormus sındırıme de faydalıymıs dıye duydum )

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 3 kasık tavuk, 2 kasık patates olacak sekılde tavuk sote, 4 kasık pırınc pılavı, ıkı catal karpuz, ıkı kasık domates salatası

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, ıkı mor erık

ısten cıkmadan 500 ml ılık su, bır muz

spora varınca buyuk bır domates

1,5 saat spor + 1,5 saat yuruyus ( esımlerın yanına cay bahcesıne gıttım, spordan cıkıs oraya varıs ve eve donus 1,5 saat oldu )

salonda 32 dk kosu bandı ( 3 dk 8 de, 2 dk 9 da, 4 dk 7 de olacak sekılde kosu ve gerı kalan sure tempolu yuruyus )
12 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede mekık, bacak hareketlerı, bolgesel hareketler

salonda 500 ml ılık su.

cıkısta bır muz yedım.

cay bahcesınde madensuyunun ıcıne lımon sıktırdım bolca.

gorumcemın yaptıgı bulgurlu etsız kofte gıbı yoresel yemekten bır kasık tadımlık yedım.

gunumu kapattım.

3 lt su , 180 dk spor

ben de her şeyi rölantiye aldım bugün Asuman abla
Bol bol sohbet ederiz o zaman inşallah

Allah herkesin gönlüne göre versin verince de keyfini çıkarmayı nasip etsin benim kardeşimin kocaman bir balkonu var ama çocukları küçük olduğu için pek hakkını veremiyor malesef

Hoşbulduk canım.. 2 hafta paylaşımda bulunma şartı nedir onu anlayamadım ben :26:

aslında haklısın iyi bir diet yapmam lazım ama en azından kaç kilo verirsem o kadar kar benim için.. bi düşük yaptım.. ondan sonra dahada bi kilo aldım şimdi gene düşünüoruz.. barim ne kadar verirsem okadar iy
i...

herkese merhaba...

bugün daha sakin gibi...reglde azaldı...hamd olsun her halimize...canım sıkılıyor pek yazamıyorum şu günlerde olanlar dünyanın bu hali..kusuruma bakmayın..tabiki hayat devam ediyor...

Zeynep evde boya badana temizlik 2 çocuk Allah kolaylık versin bacım...

bende dikkat ediyorum ama sıkıntı akşam yemekleri bu günlerde 3 gündür üst üste dışarda yemek zorunda kaldım...hemen tartıya yansıdı...akşam yemeklerini tamamen kessem de sıkıntı olacak ne yapıcam ki ben?

bu konuda oldukça ısrarlıyım, çocuk da düşünüyorsanız bir besinden eksik diyet bebek için gerekli depolarını boşaltabilir. o gidecek bikaç kilo hemen geri gelir. lütfen kendin için biraz daha sağlıklı bir liste bul, olur mu

iki hafta bizimle zayıflamaya kararlı olduğunu görürsek, menü paylaşırsan listemize girersin canım. sayfaları takip ettikçe neden bahsettiğimi anlayacaksındır zaten.

Nevincim akşamları malesef en önemli kısım oluyor. dışarda bikaç gün tüm haftayı götürüyor. olabildiğince hafif şeyler yeyip, yarım porsiyon tüketsen.. tam doymamak, yatarken de aç yatmak lazım malesef. avm gibi yerlerde daha kolay aslında. ne bileyim ızgara köfte ya da tavuk.. kfcde hot shots salata var mesela, 1 tane biscuitle... ama restoranta gidince işte ben bitiyorum. tereyağ, tulum peyniri ve sıcak ekmek beni bitiriyor. zeytinyağlı almasam bile onlarla doyuyorum. bi de ana yemek, eğer gözüm de açsa tatlı... kaç zamandır gitmiyoruz öyle yerlere, eşim söylense de. sen de self servis yerler tercih edersen daha kolay olur aslında dışarda yiyeceğin zaman. kendin ayarlayabilirsin en azından yiyeceklerini..

nasıl bi diet programı izlemem konusunda kararsızım. karbonhidrat dieti çabucak verdirior ama dediğin gibi bi besinden eksik kalmak sorun olabilir.. senin bildiğin önereceğin bişi varmı? gebe kalındığındada zararı olmayan :26:

hızlı kilo verebileceğin görece sağlıklı diyetler de var. en azından besin eksikliği yaşamazsın. hamilelik öncesi karbonhidratlar (özellikle bulgur) folik asit yönünden çok gerekli, çıkarmamalısın hayatından. Ayça kayanın 5333 diye bi formülü var, ve kitabı da. onu araştır istersen.

SELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
ben bugün tembellik ediyorum.akşam akraba günümüz var. tartı öncesi kötü oldu yesen dert yemesen dert bakıcaz artık. 80 yaşında halam börekler yapacak yemesem canımı çıkartır benim. birde geç vakitte yenecek
yarın eskişehirde düğüne davet ettiler hiç gidesim yok. haftasonu kalacak olsam giderdimde iki düğün daha var. günübirlik eskişehire gitmeyi göze alamıyorum.cumartesi köydeki düğüne gitmemiz lazım. pazar günü yeğenimiz oğluna sünnet cemiyeti yapacak. oda gemlikte . yani hep yollarda olucaz.eşim yarın eskişehire gitsek gece ordan direk köye geçeriz gece köyde yatar cumartesi köydeki düğüne katılır akşam kumlaya gider gece orda kalırız. sabah gemliğe geçmesi kolay olur diyor. ama benim eskişehiri gözüm almıyor.
hayırlısı bakalım.

çok sağol elizcim.
tedaviye başladık bakalım inşallah iyileşir.

teşekkürler asucum
keşke yakın olsaydık.bizim domatesler tamamen organik çok olmuşlar hepsini toplayamadık bile kaldı tarlada. ablama dedim toplayıp kaynat bari çürüyüp yazık olmasınlar.zamanım olursa yaparım dedi . salçayı herzaman değerlendirebilir. kışın bile satar çocuklara harçlık yaparsın dedim. çok isteyen var ama yapacak zaman bulamıyorum dedi. yakın olsak tarlada çürüyeceğine toplardınız ne güzel

teşekkürler canım. iki gündür dinleniyorum.evde kalınca hemen diyet moduna giriyorum.evde olsam olacak bu iş

canım ona düğün yorgunluğu denir. biraz dinlenebilsen hiçbirşeyin kalmaz.
bende biraz koşturunca eşekten düşmüş karpuza dönüyorum

esracım bende köyde mısırları görünce dayanamadım. hazır organik mısır birsürü mısır püskülü topladım koydum kuruyorlar

asu benimde köydeki evin balkonunda oturmak süper keyifli geliyor.sabah 10 gibi güneş geliyor. öğleden sonra gidiyor. gece geç saatlere kadar oturmak süper dinlendiriyor insanı. serin serin esiyor. manzara süper. ama benim oturacak zamanım olmuyor

Son düzenleme:

aman ablacım yollarda iyice canın çıkacak. gitmeyin boşver, sonra alırsınız gönüllerini nasılsa.

geçen annemde ayırmış püskül ama beceremem diye almadım. o da kuruttu sanırım. olmadı ondan da alır atarım çayıma

dünden nohut ıslamıştım bugün yapacağım diye. eşim de çok yemiş öğlen, yarın akşam yapmaya karar verdim. bunu nasıl saklasam ki, dondurucuya mı atayım, alt kısımda çillenir mi 1 günde? dafi abla bu işin uzmanı sensin :))

Dolapta bişey olmaz herhalde esracım haşlasanda bekletsen olmaz mı acaba

Günaydın canım geç gördüm kusura bakma
İnşallah uyuyabilirim kuzum benim sıpa sağolsun pazar günümüde o öldürüyo valla
Canım hoşgeldin aramıza azmin daim olsun ama esramında dediği gibi bencede bi diyete bağlı kalma heleki tek besin diyetleri sağlıklı beslenmeye çalış zaten olur
Yolun düşerse benide unutma kuzum banada beklerim hatta asuman abla sen ben üçümüz buluşalım süper olur

Aynen öle ablacım bi dinlenebilsem

canım ben herzaman bir paketi açar ıslatır haşlar parçalara böler öyle atarım buzluğa soyuyunca çok pratik oluyor...çorba ya da yemek yapıyorum çok güzel oluyor sorunsuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…