Hayırlı günler
Bugün ben de çok uyumayı planlıyordum ama uyuyamadım nedense
Ama iş güç yapmayacağım yemek dışında inşallah biraz dinlenmem lazım
canım geç kalkmıştım, kahvaltı yapmak istemedim ama yediğim öğüne kahvaltı demişim niyeyse.
canım bakarım tabi menülerine. dün mesela patates hem öğle hem akşam vardı. öğle olanın yanında sanırım bulgur da vardı. iş yerinde öyle çıkıyor biliyorum ama patates çıktığında ana yemek alma canım. bulgur, salata, ayran süper olur ana öğün için. ya da patates alırsan başka bir karbonhidrat kaynağı alma. akşamki kızartmayı da hiç görmedim sayalım
türbanlı değilim ama giydiklerime dikkat etmeye çalışıyorum canım. o yüzden şort giymiyorum, giysem yolda, arabadayken giyerim. mayomun da üstünde elbise olacak, tenha saatlerde yüzerim belki kimse yokken. Allah affetsin, ne diyelim.
Filizcim ben de özellikle bu sene çok keyif alıyorum balkonumdan :) misafir olmadığında iftarı balkonda yaptık genelde bayramdan beri de kahvaltı ve aksam yemeklerimizi yiyoruz cadde üstü biraz gürültülü ama yine de keyifli
Öğlen 2 ye doğru güneş geliyor akşam 6 da gidiyor artık günler kısalınca erken gitmeye başladı onun dışında genelde balkondayım
Seni de beklerim Ankara'ya yolun düşerse inşallah
Günaydınlar,
nasıl keyifler? ben bugün daha erken kalktım. ama şiş hissediyorum kendimi, sanırım regl öncesi şişkinlik. kendime kiraz sapı koyduğum yeşil çay yaptım. tartıya bile çıkmadım korkudan. bakalım yarına güzel bi şey vermiş oluruz inşallah hepimiz.
Bol bol sohbet ederiz o zaman inşallahben de her şeyi rölantiye aldım bugün Asuman abla
ınsaallah asuman abla. ankara bana otobus ıle uc saat. akrabalarım arkadaslarım var hatta zıyarete gıtmem de lazım ınsaallah fırsat bulursum neden olmasın. balkon keyfı yaparız beraber ıkı balkoncu olarak
cok buyuk balkonlu cok ferah cok guzel balkonu olan bır evde omrunu gecırmenı dıleyeyım ben senın ıcın. ınsaallah gonlune gore olsun
merhabalar, aramıza hoşgeldin.
topiğimizin iki hafta paylaşımda bulunma şartı var, daim olursan birlikte güzelce zayıflayabiliriz.
bu arada sana nacizane tavsiyem hayatından bir şeyleri çıkarmayı hedefleyen diyetler yapma. hayatına bu yiyecekleri geri aldığında kilo alman kaçınılmaz olur. aynı karbon diyeti yapıp normale döndüğünde verdiklerinin hepsini geri alman gibi...
Hoşbulduk canım.. 2 hafta paylaşımda bulunma şartı nedir onu anlayamadım ben :26:
aslında haklısın iyi bir diet yapmam lazım ama en azından kaç kilo verirsem o kadar kar benim için.. bi düşük yaptım.. ondan sonra dahada bi kilo aldımşimdi gene düşünüoruz.. barim ne kadar verirsem okadar iyi...
herkese merhaba...
bugün daha sakin gibi...reglde azaldı...hamd olsun her halimize...canım sıkılıyor pek yazamıyorum şu günlerde olanlar dünyanın bu hali..kusuruma bakmayın..tabiki hayat devam ediyor...
Zeynep evde boya badana temizlik 2 çocuk Allah kolaylık versin bacım...
bende dikkat ediyorum ama sıkıntı akşam yemekleri bu günlerde 3 gündür üst üste dışarda yemek zorunda kaldım...hemen tartıya yansıdı...akşam yemeklerini tamamen kessem de sıkıntı olacak ne yapıcam ki ben?
bu konuda oldukça ısrarlıyım, çocuk da düşünüyorsanız bir besinden eksik diyet bebek için gerekli depolarını boşaltabilir. o gidecek bikaç kilo hemen geri gelir. lütfen kendin için biraz daha sağlıklı bir liste bul, olur mu
iki hafta bizimle zayıflamaya kararlı olduğunu görürsek, menü paylaşırsan listemize girersin canım. sayfaları takip ettikçe neden bahsettiğimi anlayacaksındır zaten.
nasıl bi diet programı izlemem konusunda kararsızım. karbonhidrat dieti çabucak verdirior ama dediğin gibi bi besinden eksik kalmak sorun olabilir.. senin bildiğin önereceğin bişi varmı? gebe kalındığındada zararı olmayan :26:
çok sağol elizcim.Çok çok geçmiş olsun.
Egzama başlangıcı için de çok geçmiş olsun. Annemin ellerinde de tedavi edilemeyen egzama var ama onunki çoook ilerledi.
Hiç gözardı etme ablacım tedavin için elinden geleni yap olur mu?
teşekkürler asucumİyi akşamlar
Bugün hep evdeydim çıkamadık kayınvalideme akşam 8.20 de mr randevusu vermişler hastane bize yakın olduğundan bizdeydik oturduk :)
Daficim geçmiş olsun ellerin için
Salçaları da afiyetle yiyin inşallah
Bizde domates daha pahalı sos için ben biraz daha bekleyeceğim
teşekkürler canım. iki gündür dinleniyorum.evde kalınca hemen diyet moduna giriyorum.evde olsam olacak bu işdafi abla cok yorulmussun yıne cok calısmıssın hamaratlıgın ustunde maasallah. aman dıkkat et lutfen. ayrıca ellerın ıcın de sıkıntı olmus ıste.lutfen kendıne dıkkat et
buarada ellerıne saglık emeklerıne saglık salcaları afıyetle yıyın ınsaallah
canım ona düğün yorgunluğu denir. biraz dinlenebilsen hiçbirşeyin kalmaz.KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar ben çok yorgunum hiç canım bişey yapmak istemiyo sadece yatıp uyumak istiyorum valla ne olacak böle bu ara biraz yediklerimede dikkat etmiyorum onundamı etkisi var anlamadım ama biran önce toparlanmam gerek başka yolu yok
Neyse ben kaçtım işler beni bekler öpüldünüz kızlar
Çok teşekkür ederim canım hem güzel sözlerin hemde düğün için yaptık bitti çok şükür
esracım bende köyde mısırları görünce dayanamadım. hazır organik mısır birsürü mısır püskülü topladımGünaydınlar,
nasıl keyifler? ben bugün daha erken kalktım. ama şiş hissediyorum kendimi, sanırım regl öncesi şişkinlik. kendime kiraz sapı koyduğum yeşil çay yaptım. tartıya bile çıkmadım korkudan. bakalım yarına güzel bi şey vermiş oluruz inşallah hepimiz.
asu benimde köydeki evin balkonunda oturmak süper keyifli geliyor.sabah 10 gibi güneş geliyor. öğleden sonra gidiyor. gece geç saatlere kadar oturmak süper dinlendiriyor insanı. serin serin esiyor. manzara süper. ama benim oturacak zamanım olmuyorFilizcim ben de özellikle bu sene çok keyif alıyorum balkonumdan :) misafir olmadığında iftarı balkonda yaptık genelde bayramdan beri de kahvaltı ve aksam yemeklerimizi yiyoruz cadde üstü biraz gürültülü ama yine de keyifli
Öğlen 2 ye doğru güneş geliyor akşam 6 da gidiyor artık günler kısalınca erken gitmeye başladı onun dışında genelde balkondayım
Seni de beklerim Ankara'ya yolun düşerse inşallah
SELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
ben bugün tembellik ediyorum.akşam akraba günümüz var. tartı öncesi kötü olduyesen dert yemesen dert bakıcaz artık. 80 yaşında halam börekler yapacak yemesem canımı çıkartır benim. birde geç vakitte yenecek
yarın eskişehirde düğüne davet ettiler hiç gidesim yok. haftasonu kalacak olsam giderdimde iki düğün daha var. günübirlik eskişehire gitmeyi göze alamıyorum.cumartesi köydeki düğüne gitmemiz lazım. pazar günü yeğenimiz oğluna sünnet cemiyeti yapacak. oda gemlikte . yani hep yollarda olucaz.eşim yarın eskişehire gitsek gece ordan direk köye geçeriz gece köyde yatar cumartesi köydeki düğüne katılır akşam kumlaya gider gece orda kalırız. sabah gemliğe geçmesi kolay olur diyor. ama benim eskişehiri gözüm almıyor.
hayırlısı bakalım.
çok sağol elizcim.
tedaviye başladık bakalım inşallah iyileşir.
teşekkürler asucum
keşke yakın olsaydık.bizim domatesler tamamen organik çok olmuşlar hepsini toplayamadık bile kaldı tarlada. ablama dedim toplayıp kaynat bari çürüyüp yazık olmasınlar.zamanım olursa yaparım dedi . salçayı herzaman değerlendirebilir. kışın bile satar çocuklara harçlık yaparsın dedim. çok isteyen var ama yapacak zaman bulamıyorum dedi. yakın olsak tarlada çürüyeceğine toplardınız ne güzel
teşekkürler canım. iki gündür dinleniyorum.evde kalınca hemen diyet moduna giriyorum.evde olsam olacak bu iş
canım ona düğün yorgunluğu denir. biraz dinlenebilsen hiçbirşeyin kalmaz.
bende biraz koşturunca eşekten düşmüş karpuza dönüyorum
esracım bende köyde mısırları görünce dayanamadım. hazır organik mısır birsürü mısır püskülü topladımkoydum kuruyorlar
asu benimde köydeki evin balkonunda oturmak süper keyifli geliyor.sabah 10 gibi güneş geliyor. öğleden sonra gidiyor. gece geç saatlere kadar oturmak süper dinlendiriyor insanı. serin serin esiyor. manzara süper. ama benim oturacak zamanım olmuyor
dünden nohut ıslamıştım bugün yapacağım diye. eşim de çok yemiş öğlen, yarın akşam yapmaya karar verdim. bunu nasıl saklasam ki, dondurucuya mı atayım, alt kısımda çillenir mi 1 günde? dafi abla bu işin uzmanı sensin :))
Dolapta bişey olmaz herhalde esracım haşlasanda bekletsen olmaz mı acaba
haşlayayınca durursa haşlayayım ben o zaman ablacım. sağol
Günaydın canım geç gördüm kusura bakmagunaydın canım topıgın horozları olarak yıne acılısı bız yapmısızzzz
sen bence ılk ıs olarak bu haftasonu bıraz uyu ve dınlen. haftaya daha ıyı baslarsın gıbı gelıyor bu sekılde. yorgun olman gayet normal: sen yorgun olmayacaksın da kım yorgun olacak. hem dıyet hem cocuk hem yogun ıs hem dugun derken cok yoruluyorsun
Canım hoşgeldin aramıza azmin daim olsun ama esramında dediği gibi bencede bi diyete bağlı kalma heleki tek besin diyetleri sağlıklı beslenmeye çalış zaten olurkızlarrr merhabaaa.. bende koca totomla geldim aranıza.. :90: benim toto kocamannnn oldu + bebek istiyoruz. :44: sanırım bide gebelik girerse işin içine ben kapılardan geçemicem artıkın
bende dedim belkim beraberce yapılan bi topik bulursam en azından sizlerinde desteğiyle belkim bişiler yapabilirim.
ben karbonhidrat rejimi uygulucam. onun zamanında çok faydasını görmüştüm. ama şu boğazımı hiç tutmayı beceremediğimden hhhoopp hadi kilolar geri...bugün pantolonumun içine zor girdim ve pantolonun üstünden göbiş öle bi fışkırdıkiii, sanki altlı üstlü 2 çift göğsüm varr 0kadar rahatsızımki.. bende aranızda inşallah verir giderim kiloları...
Yolun düşerse benide unutma kuzum banada beklerim hatta asuman abla sen ben üçümüz buluşalım süper olurınsaallah asuman abla. ankara bana otobus ıle uc saat. akrabalarım arkadaslarım var hatta zıyarete gıtmem de lazım ınsaallah fırsat bulursum neden olmasın. balkon keyfı yaparız beraber ıkı balkoncu olarak
cok buyuk balkonlu cok ferah cok guzel balkonu olan bır evde omrunu gecırmenı dıleyeyım ben senın ıcın. ınsaallah gonlune gore olsun
SELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
ben bugün tembellik ediyorum.akşam akraba günümüz var. tartı öncesi kötü olduyesen dert yemesen dert bakıcaz artık. 80 yaşında halam börekler yapacak yemesem canımı çıkartır benim. birde geç vakitte yenecek
yarın eskişehirde düğüne davet ettiler hiç gidesim yok. haftasonu kalacak olsam giderdimde iki düğün daha var. günübirlik eskişehire gitmeyi göze alamıyorum.cumartesi köydeki düğüne gitmemiz lazım. pazar günü yeğenimiz oğluna sünnet cemiyeti yapacak. oda gemlikte . yani hep yollarda olucaz.eşim yarın eskişehire gitsek gece ordan direk köye geçeriz gece köyde yatar cumartesi köydeki düğüne katılır akşam kumlaya gider gece orda kalırız. sabah gemliğe geçmesi kolay olur diyor. ama benim eskişehiri gözüm almıyor.
hayırlısı bakalım.
çok sağol elizcim.
tedaviye başladık bakalım inşallah iyileşir.
teşekkürler asucum
keşke yakın olsaydık.bizim domatesler tamamen organik çok olmuşlar hepsini toplayamadık bile kaldı tarlada. ablama dedim toplayıp kaynat bari çürüyüp yazık olmasınlar.zamanım olursa yaparım dedi . salçayı herzaman değerlendirebilir. kışın bile satar çocuklara harçlık yaparsın dedim. çok isteyen var ama yapacak zaman bulamıyorum dedi. yakın olsak tarlada çürüyeceğine toplardınız ne güzel
teşekkürler canım. iki gündür dinleniyorum.evde kalınca hemen diyet moduna giriyorum.evde olsam olacak bu iş
canım ona düğün yorgunluğu denir. biraz dinlenebilsen hiçbirşeyin kalmaz.
bende biraz koşturunca eşekten düşmüş karpuza dönüyorum
esracım bende köyde mısırları görünce dayanamadım. hazır organik mısır birsürü mısır püskülü topladımkoydum kuruyorlar
asu benimde köydeki evin balkonunda oturmak süper keyifli geliyor.sabah 10 gibi güneş geliyor. öğleden sonra gidiyor. gece geç saatlere kadar oturmak süper dinlendiriyor insanı. serin serin esiyor. manzara süper. ama benim oturacak zamanım olmuyor
dünden nohut ıslamıştım bugün yapacağım diye. eşim de çok yemiş öğlen, yarın akşam yapmaya karar verdim. bunu nasıl saklasam ki, dondurucuya mı atayım, alt kısımda çillenir mi 1 günde? dafi abla bu işin uzmanı sensin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?