Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi abla sen benim annem gibisin hiç bişey ziyan olmasın pekmez, turşu, reçel,salça,konserve ama çok yoruluyor oda.köyde babam ne güzel düzen yaptı keyif yeri tam ama dinlencek oturacak vakti kalmıyor...artık dinlenin lütfen...

canım ben herzaman bir paketi açar ıslatır haşlar parçalara böler öyle atarım buzluğa soyuyunca çok pratik oluyor...çorba ya da yemek yapıyorum çok güzel oluyor sorunsuz...

aslında ben de öyle yapıyordum kuru fasulye ve nohutu. sonra fazulyelerin kabukları soyulmaya başlayınca yemeğin içine vazgeçmiştim. en iyisi yine öyle yapayım ben nohutları :)

sağol canım, Asuman abla sen de sağol

canım nohut sormuşsun ama asu cevaplamış.bencede en iyi çözüm haşlayıp bekletmek.estağfurullah pek uzman sayılmam.sizler artık bizden daha iyi uzmansınız.

sağol canım. gerçekten dinlenecek zaman ama biz gençliğimizde hiç dinlenemedik. gençlerimiz rahat etsin istiyoruz.ama onlara iyilikmi yapıyoruz kötülükmü bilemiyorum.aslında kendileri uğraşsalar öğrenecekler ama insan kıyamıyor herşeyi değerlendirmeyide severim. eşim bazen söylüyor. iki kişiyiz hanım iki kilo alsak bize bol bol yeter ama biz dolaplar dolusu yapıyoruz yetmiyor diyo

estafurullah dafi abla, biz kim uzmanlık kim :)
teşekkür ederim, haşladım öyle kaldırdım dediğiniz gibi

------------------

menümü yazayım gelmişken;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
yeşil çay

öğle
7 kaşık etli bamya yemeği (artık sonuydu bu tencerenin şükür 4 gündür )
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak limon aromalı soda

ara
1 tane activia
1 tane hurma
1 tane armut

ara
tek şekerli türk kahvesi

akşam
1 dilim ızgara hellim peyniri
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
domates salatalık
100 gr kavun

ara
beyaz çay

bugün hareketsiz bir gündü, enerji olarak da almam gerekenin altında aldım. 3 litreden fazla da suyum var :)

pratik oluyor...
ablacım Aşşah razı olsun büyüklerimizden evimizde hazır salça reçel pekmez olmuyor herşey organik...
menü çok güzel Esracım

Kızlar slm bugun yıne oglen uyanabıldım o saatten berı alısverıs yemek temızlık belım koptu walla menumude yazayım sıze bır yorum alayım barı...

12.00 sucuklu omlet(çok az)
lıght peynır
etımek

14:00 kavun

15:00 tost

18:00 tavuk salata
lazanya
gazoz
2kucuk kare cıkolata

20:00 kahve

21:00 gazoz(cok sıcak hava hararetten

olcak zamanla dahada normal ınsan dıyetı yapmayı basarıcam(

iyi akşamlar kızlar.pek tadım tuzum yok okuyup çıkıyorum r..l başladı şişlik ve verdiği rahatsızlıklar hat safha.o yüzdende bugün pöpüşü eşim çıkardı yürüyüşe benim hareket sıfır bugün.

ben gene geldimm....ohh çok şükür işlerimi büyük ölçüde bitirdim...ama kızlar isyandalar...büyük kızım anne artık temizlik yapmanı istemiyorumm yeterr dedi ama temizlemem gerek dedim boyacı amcalar kirlettiği gibi temizleselerdi ya sende bizimle oynardın dedii...neyseki artık günlük hayatıma dönebilicemm...bu koşturmacada diyet gitmiyo gibi bişey...iki öğün yiyebildim anca...ama olsun yarın düzene oturturum inşallah...

gule gule otur canım. evın mıs gıbı olmus ne guzelllllllll

ev ısı bıttıkten sonra tam gaz aramızda olursun ınsaallah

sağol canımm...inşallah tamamen dönücem aranıza yakında...

sağol canım ama atlattım sayılır....yarında kalanları halledersem tamamdırr...

oy yavrum küçüğüm kucağıma tırmanmaya çalışıyo...az onla ilgilenem fırsat bulursam gelirim gene..

bugün de konuşduğumuz gibi yeşil çay etkiliyor seni sen onu sabah saatlerinde tüket filizcim öğleden sonraya bırakma bir de düzenin bozuldu ev kalabalık çocuklar misafirler derken yoruluyosun insan bazen yorgunluktanda uyuyamıyabliyor belki seninkide öyledir haftasonundan sonra düzene girip mışıl mışıl uyursun

canım benim çok haklısın ben verdiğim kiloya hayret ediyorum aslında en çok da diyetimi ve sporumu bozmadan 70 günüdr yapıyor olmama ben dahil ailem bile çok şaşırıyor umutluyum huzurluyum istekliyim azimliyim hep diyorum ilk hedef doğumgünüm sonraki hedefse yaz eğer istediğim kiloda olursam doğumgünümde kendim hediye olarak elbise alıcam ve fotomu çekicemm artık nasıl olacak merak ediyorum

Annemi sürekli didikliyorum gidelim diyee sanırım ikna oluyor kış gelmeden gelirim inşallah yaa bende çok istiyorum seni görmeyi birlikte vakit geçirmeyi

Canımmm umarım bundan sonra da günlerin hep dolu dolu geçer sıkılmaya vaktin olmaz 2014 hepimizin yılı olacak o haziranda varya ortalığı kasıp kavuracağız bi kere sıkı bi tatil yapalım biraz yanalım yahuu ben plajda çekingen dolaşmak istemiyorumm sere serpe güneşleneyim denize kuma güneşe doyayım yahuu heleki kışın yoğun diyet ve ders temposundan sonra hakederiz yaaa

Geçmiş olsun canım sen dinlen bir iyice bence

Kolay gelsin canım maşallah bitirmek üzereymişsin işleri de tamamen dönmeni bekliyoruz

canım spor konusunda şöyle bi durum var benim regl çok sancılı ve ağır kanamalı geçiyor iş olmasa evde sırt üstü atarak geçirim hatta neredeyse her acile götürürle beni iğne olurum durum böyle olunca spor yapamıyorum ama bu regl dönemimde gayret ettim çabaladım ve hergün yaptım sporumu ilk iki gün sadece tempolu yürüyüş yaptım 30-15 dk bugün yürüyüşü leslieyle destekledim.Bu benin için büyük başarıydı yerimden bile kalkamayan ben sporumuda yapmış oldum.Ha regl haricinde benim günlük klasik 45 dk leslie 3 mil var biliyon bu az mı ? Bitince öyle kötü oluyorum ki mos mosr kan ter içinde kalıyorum ondan başka spor yapmıyorum bu aralar geçi yürüyüş başladı ama genede bilemedim aslında seninle konuşurken bana hareketler anlatmıştın yaa onları müsait bi vaktinde yazarmısın Filizcim bi kaçını hatılıyorum da

Biliyorum aslında telde de konuştuk bu konuyu canım hani şu sandiviç olayını yapabilirsin ekmek arasına peynir maydonoz ve birazda domates spordan önce sana güzel bir menü olur diye düşünüyorum spor dönüşü süt de içemiyorsun şimdilik destekler seni en azından ne güzel sen acıkmıyorsun ben akşam eve gelir gelmez yemek istiyorum öğlen 12.30 da yiyorum akşamda 7-8 arası yemiş oluyorum yinede eve aç geliyorum

Geçmiş olsun canım üfff benimde regl öyle geçiyor dinlen ıstırahat et iyi gelir birde ödem tutmamak için suyunu ihmal etme

Bacım pöpüşş kimm ?? Köpek mi yoksa dışarı çıkardığınıza göre köpek yaaa cinsi ne ben çok severim olaydıda seveydim birazz

Herkese slmm

Benim bugün günüm tuhaf bir şekilde iyi geçti aman maşallah diyeyim çok çok çok iyi geldi gerçekten ihtiyacım vardı aslında süperr bişey olmadı sadece sorunsuz geçtiği için sevindim bi menümü yazayım

Sabah
açkarnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma

yarım saat sonra
iki dilim ekmek
bir yumurta sahanda
maydonoz
bir çay k. reçel

ara
yeşil çay

öğlen
bir tabak yeşil fasülye ( diyet nelere kadirsin ben ve yeşil fasülye )
5 kaşık ev yoğurdu
bir dilim ekmek
yarım saat sonra bir mürdüm eriği

ara
15 adet fındık
5esmer kuru kayısı

akşam
5 kaşık yeşil fasulye
5 kaşık ciğer
bir bardak ayran ( ev yoğurdundanİ)
bir kase salata

Suyum yatana kadar 2,5 lt alkali olur

Spora gelelim ben bugünkü sporumu Filize ithaf ediyorum tam senlik oldu valla 30 dk tempolu yürüyüşümü yaptım 10 dk bisiklet sürdüm vites resmen boştaydı ama eve geldim hemen 45 dk leslie yaptm ayy hala bacaklarım ağrıyor ama süper hissediyorum toplam 85 dk spor bana göre süper oldu aslında komşu hep gelse ne güzel olur bir de yağmur yağmasa çıkabiliyorum yürüyüş çok iyi yakıyor neredeyse koşma temposunda yürüyoruz ama en önemlisi ben bugün bisiklet sürdüm o kadar mutlu oldum ki 3 senedir bisiklet sürmüyodum hem içimde kalmıştı burası küçük yer zaten süremiyordum gece karanlığından faydalandım ve çocuğun bisikletini kaptım çok huzur verdi valla çocuk gibiydim komşum diyor ki deli kızz onlara böyle şeylere pek alışık değiller

Bu arada Zehracım yeni saç rengin hayırlı olsun güle güle kullan sanda yakışmıştır aslında sana kahvenin arasına ışıltılı saçlar yakışır aklında kalsın biraz kullan bakalım kızılı hangi boyayı kullanıyorsun bilmiyorum ama sana plettenin deluxe serisini öneririm kızılı diğer boyalar göre daha az akıyor

Esraların en güzeli biz konuşamadık ama sana bi yorum yapmak istiyorum bu aralar her menünü okuyorum ve çok hoşuma gidiyor hele son menün akşamına bayıldım seni böyle görmek çok güzel demekki sen böyle vermişsin o kiloları disiplinin azmin hepimize örnek olsun canım zaten senin öyle çok bi kilon yok kolaylıkla verecksin ben eminim bu aşamada tatil de sana çok iyi gelecektir.

Yolcu canım çok yorma kendini ev işidir hallolur bak artık çocuklar bile isyan etmiş gerçi sonuç mükemmel oluyor ama sen yinede yormadan hallet işlerini eline koluna sağlık

Yenamı göremedim ama ona da selam söyleyimm öpüyorum en kocamanından

Kılzar ben ufaktan müsade istiyeyim daha makyaj silinecek püfffsss sevmiyorum yaaa sabah yaparken güzelde akşam rimeli çıkarcam diye gözüm çıkıyor zaten temizleyicimde bitmek üzere burdada bulamam ki

Bu arada kirpikleri kısa ve düz olan varsa eğer yadımcı olabilirim.Bugün yeni bişey denedim çok güzel oldular ki benim kirpiklerim az ve kısadır.Bakan bi daha bakıyordu hatta işyerinden arkadaş gelip çekti safım gerçek mi diye

Geçmiş olsun Yasemin abla, üzüldüm öyle olmana. yeşil çayına kiraz sapı kat istersen sen de, bende bugün işe yaradı sanırım.

Zeynepcim ellerine sağlık, ne güzel temiz temiz oturacaksın.
bu arada tamamen dönecek olmana çok sevindim, sana bizsizlik bize sensizlik yaramaz hiç. daha 7leri göreceğiz hep beraber inşallah.

kuzum sporun, menün harika :) bana söylediğin güzel sözler için de çok teşekkür ederim, aslında bu sefer daha istikrarlı ve kararlıyım. bebeğin geç kalacağı fikri beni sıkıştırıyor, eşimin de ailelerin de pek sabrı kalmadı. hayırlısı inşallah...

bu arada kiprik tüyosundan ben de isterim, benim kirpikler uzun ama uçları kuru, biraz da cansızlar.

bu arada Filizle ikiniz onun topiğe yazdıklarınızı buraya da mı kopyalıyorsunuz ya
arada orayı da okuyorum, devaju yaşıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…