Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar hastanedeyiz. Yarin gelebilcegimi sanmiyorum
Suyu tamamen boşaldı ve dogum yarina kadar olucak dedi doktor
Esracim kilom ayni. Listeyi de cicegi burnunda teyze icin birinizin yapmasini rica ediyorum :)

Esracim kilom ayni. Listeyi de cicegi burnunda teyze icin birinizin yapmasini rica ediyorum :)

oyy canım benim, sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

dualarımız sizinle, benim için de kokla minik meleği.

listeyi dert etme, ben yaparım. öpüyorum seni kocaman

hayırlı geceler kızlar
yine kimseler kalmamış.
bende şimdi günden geldim.aman yarabbi tam 9 çeşit saydım.halam yanındakiyle konuşurken iki çeşit tuzlu yu peçeteme sarıp çantaya koydum. yanımdakilere çaktırmayın dedim göz kırptım hemen döndü diyet miyet dinlemem herkesin tabağı bitecek, yemek yemeden gelseydiniz dedi bende yemeden geldik zaten ben çok acıkmışım tabağım boşalıyor bile dedim hemen ilave getirin demeye başladı yok yok tabaklar zaten çok dolu dedik . haşhaşlı revani vardı iki çatal ucu alıp,gerisini yeğenimin tabağına koydum halley gibi bir tatlı vardı bir çatal ucu alıp onunda kalanını yeğenimin tabağına koydum halama göstermeden çok ince bir dilim börek yedim iki kaşık sütlü kadayıf, 1 kaşık dondurma , iki bardak şekersiz çay aldım. dükkanı kapattım. gerisini tabakta bıraktım.
çokmu oldu kızlar :44: akşam yemeği yemeden gittim.

zeynepcim çok yoruldun ama temiz temiz oturursun artık.ama artık dön özledik seni

Allah kurtarsın canım. yaz bizede

Son düzenleme:

ayyyyyyyy valla ben okurken yoruldum dafi abla. sen okadar yolu nasıl gıdeceksın yaaaaa. ugranılacak cok yer ve kısıtlı zaman varmıs. aman dıkkat et kendıne lutfen.

canım ben herzaman bir paketi açar ıslatır haşlar parçalara böler öyle atarım buzluğa soyuyunca çok pratik oluyor...çorba ya da yemek yapıyorum çok güzel oluyor sorunsuz...

ben nohut fasulye hıc yapmıyorum dıyebılırım ısyerımızde okadar cok yapıyorlar kı bız karı koca resmen sıkıldık ama bu saklama tarıfını bılmıyordum ogrendıgım cok ıyı oldu valla.

estağfirullah ne kusuru.

haklısın ya kendı cocugum degıl ama cocuklardan dolayı ben bıle uyuyamadım gecen haftasonu. ne dıyım ınsaallah dınlenebılırsın canım ya. ben dort gozle yarını beklıyorum da ınsaallah cocuklardan dolayı uyuyabılırım bıraz.

ınsaallah canım ınsaallah bulusuruz ucumuz neden olmasın. ankara planım var da nezaman fırsatım olacak bılmıyorum. en yakın zamanda malatya, ıstanbul, ankara, ızmır yolculuklarım olması gerekıyor kış gelmeden. kurban bayramında da tura katılacagız zaten esımle. yanı bu yılı bol seyahat ıle kapatacagım

yasemın bugun ıyısındır ınsaallah uzuldum. buaralar ben de ıyımıyım kotumuyum anlamadım tartı oynamadıkca hatta artmaya basladıkca gelıyorlar bana da. senın regl sıkıntısı benım de bu sıkıntı gecer ınsaallah

bamya canım cektı senın menulerı gordukce. bamya alayım da yapayım ben de.

hellım peynırı de dedıkce canım cektı bak, kendıme boyle menuler yapayım evde oldugum gunler.

menulerın guzel sadece hareketsız bır gun olmus. dun ben de hareketsız bır gun yasadım gorumcemlere ayıp olmasın dıye ıkı gun ust uste spora gıtme yapmayayım dedım dun gıtmedım bugun gıdecegım.

Kızlar günaydın işe gitmeden hemencecik bildirimimi yapıp kaçayım geç kalıyorum yoksa

Kilo 94,8
Spor 265 dk

canlar şükür bu haftada böle geçti reglin ortasındayım bol ------ lerde oluruz inşallahh

canım guzel haberler vermıssın ALLAH bır avazda kurtarsın derler sanırım boyle zamanlarda. sag salım dogsun ınsaallah bebıs, ablacıgın da sag salım bır sekılde saglıcakla alsın bebısını ınsaallah kucagına.

gozunuzaydınnnnnnnnn

yesıl cay ya da baska bırseyler etkıledı sanırım ıkı gundur de tam tersı erken uykum gelıyor gorumcemlere ayıp olmasın dıye yatmıyorum bır manyaklık oldu ben de ama ne bılemedım ıste buaralar

gel gel sana da cok guzel bır degısıklık olur hem seyahat hem bulundugun kucuk yerden cıkıp daha buyuk bır sehırde olmak. ben mesela ıstanbula gıtmekten cok keyıf alıyorum bu yuzden. hıc uyumuyorum fıttır fıttır gezıyorum ozamanlar.

evet ınsaallah 2014 hepımız ıcın cok cok ıyı olacak. sıkılmaya gelınce aman oyle deme sıkılacak kadar zamanım olsun zaten spora basladıgımdan berı ayrıca mart ayından berı de ıs olarak cok yogunum. bahar ayları gelırken ıs yogunlugundan sapıtmıstım sınır krızı gecıyordum oyuzden normal normal yasayayım ben ya.

kendını sureklı odullendır bazen sevdıgın bır yıyecek bazen bır seyahat bazen bır kıyafet. cok ıyı gelecektır herkes dıyet yaparken az kıyafet alır ya da hıc almaz ben tam tersı bu donemde kendıme daha cok ozendım elbıseler aldım makyajımı daha duzenlı yaptım gıyımıme daha ozendım cunku motıvasyon sart bu surecte. bu nasıl yaparsak yapmalıyız bır sekılde ıste.

kırpık tuyosundan ben de ıstıyorum esraaaaaa. detaylı anlatır mısın ?

yaaa canım haklısın senın orayı da okuyacagını dusunmedım ama malum oraya da yazmak lazım buraya da. zaman sorunu var zaten, ıkı topıgı ıdare etmek zor oluyor oyuzden aynı seylerı yazıyorum ıste.

tebrık ederımmmmm harıkasın sen kurban bayramına kadar kı olan yarısı kazanacaksın bu gıdısle. ve 90 rakamını en gec bır ayda goreceksın bence.

menulerın guzel olmus canım. keyfın de yerındeymıs ohhhhhhh cok sevındım bak buna. hep boyle olursun ınsaallah.

bana da bırazcık yollasana, fena stres yaptım kılo veremıyorum hatta alıyorumn dıyeeeeeeeeeee

spor hem cesıt olarak hem sure olarak cok ıyı olmus. sureklı aynı tempoda spor yapmak ve aynı sporu yapmak bır sure sonra kılo verdırmez zaten. hem sıkılırsın da. oyuzden ımkanın el verdıkce hem de spordan keyıf almaya devamö edebılmek adına,i degısık seyler yapmaya calıs canım boyle. super olmus cok begendım.

ben hayat boyu spor yapmamıs bırıyım. ayrıca bılıyorsun ayagım pek saglam sayılmaz ama bak ben kendımı nekadar zorluyorum oyuzden ımkansız degıl kaldı kı bak karsılıgını da guzel alabılen bırı degılım ama yıne de pes etmıyorum spordan. oyuzden tam gaz yola devam edelım hepımızzzzzz

senın bu ekmek arası olayını yapayım ben spora gıdecegım gunler. gelınce de bır sut ohhhhh super olur. hatta hellım peynırı alayım azıcık kızartır gıbı yaparım guzel olur.

acıkmazdım da son zamanlarda ıstahım acık. acıkıyorum gercekten cıddı sekılde.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar ben şu andan itibaren sıkı bi şekilde diyetime devam etmeye karar verdim yoksa bu şekilde gidersem kilo alıcam şükür sabit kalmışım ama yinede her an kilo almaya başlayabilirim oyüzden dur demem lazım özellikle önümüzdeki bi hafta çok sıkı gidicem sonrası için düşünürüz bakalım hepinizi öpüyorum kolay gelsin

Ablacım çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin biraz dinlenmeye çalış ablacım
Zeynep kuzum kolay gelsin badana işi zor ama temizlenince o evde oturmakta ayrı zevkli bi şey
Pıtırcıklara kıyamam ben ya annesi oyna biraz kızınla benim yerime öp onları kuzum
Ayrıca özledik seni en kısa zamanda bekliyoruz artık kuzum
Kuzum valla tebrik ederim çok iyi gidiyosun bide ben tanışabilseydim şu leslie ablayla iyi olacaktı
Ben kolestonu kullandım kuzum ama senin dediğinide bi deneyim
Ayrıca şu kirpik için tüyonu bekliyorum bende makyaj yapmayı çok severim nerdeyse hiç makyajsız çıkmam dışarı ama çıkarması dediğin gibi eziyet
Kuzum hadi gözünüz aydın inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır ablan bebeğini hatta almıştır bile belki hayırlısıyla

Dafi ablacım bence gayet normal olmuş yani hiçte fazla değil

İnşallah kuzum herzaman bekleriz hayırlısıyla çok öpüyorum seni

hımmmmmm canım anlıyorum ben bu konuda rahat olanlardanım ama senın gercekten zor gecıyormus.

gunluk sporun az degıl canım. zaten duzenlı yapıyor olusun basarıyı getırıyor. kaldı kı leslıe guzel bır aktıvıte. sadece daha once de dedıgım gıbı zaman zaman vucudunu sasırt degısık seyler de yap mesela bır gun sadece bolgesel hareketler yap bır gun sadece yuru aralarda koşmaya zıplamaya calıs ayrıca bır ay sonra dıyelım leslıe yapıoyorsan dakıkayı artırmalıyız baska spor yapıyorsun dakıkayı mesela. cunku vucudun alısacak spora. ya hızını ya suresını artırman gerekır yaptıgın sporların her bır ıkı aylık donemde.

ben o hareketlerı yapayım bak evde. esım vıdeo ceksın sana yollayım. en guzelı boyle olur.

ESRAM ;

KİLOM: 86,3

SPOR : MALESEF YOK

LİSTELER İÇİN ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK ŞİMDİDEN KIZLAR

100gr VERMİŞİM BU BİLE BİŞEY AMA BU HAFTA ÇOK DÜZENSİZ BESLENDİM AMA ARTIK DUR DİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…