Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn

hayırlı cumalarrrrrrrr dılıyorum

sporum 470 dk

bu hafta gorumcemler oldugu ıcın her gun spora gıdemedım ama haftaya bu dk nın ıkı katı olabılır dıye dusunuyorum

menum:

ıkı dılım kepek ekmek
bır kk beyaz peynır
bır domates
acık sekersız cay
10 adet eksı mor uzum

ara: 500 ml ılık su, 10 badem

11:30 yesıl cay yaptım ıcıne kıraz sapı da koydum. bır kupa ıctım.

oglen: ıkı kasık menemen, ıkı kepce mercımek corbası, ıkı catal karpuz, ıkı dılım ekmek ( yemek cok az oldugu ıcın ekmek yemem gerektı doymadım )

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, yesıl cay yaptım ıcıne kıraz sapı da koydum. bır kupa ıctım, ıkı cevız

500 ml ılık su, ıkı koyu erık

500 ml ılık su

aksam 19:00 yemek, ıkı bardak su yemekten once.

5 kasık taze fasulye, 5 kasık bulgurlu kofte gıbı bır yemek bol sarımsaklı yogurt ıle, 5 kasık salata

yatıncaya kadar ıkı bardak su. orta sekerlo turk kahvesı

3 lt su ıle gunu kapattım

kilom 99 buarada.

yazmayı unutmusummmmmmm

esracıgım ıkı lısteyı de sen hazırlıyormussun galıba. ellerıne saglık canımmmmmmmmm

ben kactım hepınızı opuyorummmmm

Hayırlı cumalar herkese
Tartı azcık eksi göstermişti iki gün önce ama gitmiş nereye gittiyse
Esracım kiLom aynı canım 85 sporum bu hafta yok malesef

Günaydınlar,

herkese hayırlı cumalar, güzel bildirimler. ben dünkü şişliği atmışım sanırım. tartı az da olsa güldü yüzüme. inşallah daha da iyi olacağımız günler gelecek.

tatlım burada sayfalar çok hızlı ilerliyor, bi de çok fazla ikili muhabbet okuyanlar için sıkıcı olabilir. isterseniz oraya yazdıklarınızı buraya yapıştırmayın

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn

hayırlı cumalarrrrrrrr dılıyorum

sporum 470 dk

bu hafta gorumcemler oldugu ıcın her gun spora gıdemedım ama haftaya bu dk nın ıkı katı olabılır dıye dusunuyorum

Filizcim sana daha önce de haftada 400 dakika civarı spor yaptığı için kilo veremeyen bi arkadaştan bahsetmiştik. istersen sen azalt şu sporu biraz. günde 1 saatten fazlası kas kaybına neden oluyor. her şeyin fazlası zarar.

Hayırlı cumalar herkese
Tartı azcık eksi göstermişti iki gün önce ama gitmiş nereye gittiyse
Esracım kiLom aynı canım 85 sporum bu hafta yok malesef

ablacım üzülme ne olur, inşallah haftaya güzel bi bildirim bekliyorum senden. bi de senin kankan gelsin fırtına gibi eseceksiniz bence (Nursenaaa kulakların çınlasın )

canım gunaydın

sana da hayırlı cumalar.

sıskınlık gıtmıs cok sevındım.

hımmm haklısın. sadece obur tarafa yazalım en ıyısı. soyledıgın ıyı oldu. dusunememıstım.

ya ben de bılemedım kı esra. ramazanda da boyle spor yaptım ramazandan once de boyleydı o zaman verıyordum da sımdı kotu mu oldu bılmıyorum kı.

ben analızı yaptım gıbı. beyaz un, patates, pırınc benım tamamen cıkartmam lazım ınsulın dırencımı yukseltıyor yukselınce de bunlar yaga donusuyor bence. ramazanda sıfır tukettım bunları ama bayramdan berı duzenım bozuldu bu konuda. sanırım bu yuzden. haftaya yenı bır uygulama yapacagım sonuc verırse kesınlıkle ınsulın dırencımden kaynaklanıyor dıyebılecegım.

kas kaybı olmasın dıye tartıya cıkıyorum sureklı aynı gosterıyor kas oranımı. bılmıyorum kı valla

spor fazlası zarar da esracıgım ben kılo veremıyorum yogun spor olmadan. gecen yaz da gordum bunu. bır ay her gun 40 dklık yuruyus yaptım kılo verdım bıraz. ama 2 saate cıkarttıgım gunlerde oldu ama hıc ıse yaramadı maalesef rahatsızlıklarımdan dolayı yakamıyorum ben.

ablacım üzülme ne olur, inşallah haftaya güzel bi bildirim bekliyorum senden. bi de senin kankan gelsin fırtına gibi eseceksiniz bence (Nursenaaa kulakların çınlasın )

İnşallah esracım haftaya daha iyi olur bu hafta misafir gelen giden olunca çok dikkat edemedim yarın da yeğenlerin doğumgününü atlatırsam yürüyüşe de az sonra başlıyorum zaten :)
Kızlarla çarşıya gidiyorum sıkıldılar azcık gezeceğiz
Nursena da dün aradı Çarşamba günü evine geçecekmiş inşallah

canım acaba metabolizma hızını ölçecek, ona göre diyet verecek bi diyetisyene mi gitsen. var mıdır öyle orada? ya da ankarada bulursun belki, liste versin, 2 ayda bir giderdin kontrole. sen alman gerekenden çok az enerji alıyorsun. neredeyse benim kadar 1300 kalori civarı. yani böyle zaman kaybetmektense profesyonel bir yardım almak daha mı iyi olur acaba. hem yediklerini de gösterirdin defterinden, bi araştırsan mı acaba.

oh süper, hem senin eski düzenine dönmen hem de Nursenanın dönecek olması :)
benim için de ye bi çatal pasta yarın, toplam iki çatal olsun yani

belkı vardır esracıgım. bu ay bıttı sayılır ama haftaya sıfır tuketecegım o bahsettıgım seylerı. eger kı ılerleme olursa demek kı benım ınsulın dırencının hoppppp yukselmesınden dolayı buaralar veremedım hatta aldım dıyebılecegım. ayrıca spor hocası da ıkı hafta daha bekleyelım eger bır gelısme olmazsa uzerınde bır calısma arastırma yapalım dedı. karate hocası normalde cok anladıgı yok bırseyden ama sanırım arastırma yapacak aksı durumda.

ben bır ıkı hafta bır uygulama yapayım canım. egerkı verım alamazsam arastırayım dedıgın tarz bır doktoru. zaman kaybedıyorum, ekstra stres oluyorum kılo alacagım tam tersı bu stresten.

esracıgım tatıl ıcın hazırlıkların bıttı mı ? nezaman yola cıkıyorsunuz ? kac gun kalacaksın ?

bebıs durumunda bır gelısme var mı olumlu-olumsuz ? nezaman netlesır ?

kızlar 1 günde 700 gr vermişim... :) :124: :124: :124: :124:

dün sabah sandviç yemiştim koca yarım ekmek :125::125: (rejimde değildim) kavaltıdan sonra farkettim duba olduğumu :90:

öğlen işyerinde bulgur pilavı cacık ve taze fasulye vardı.. 1,5 kaşık bulgur pilavı 1su brd büyüklüğünde cacık ve azcıkda taze fasülye yedim - ekmek yok -

akşam ewe gittiğimde -rejimin ilk günü hep böle olur- başım ağrıodu yattım.. yemek yapmaya mecalim yoktu 2 tane yumurta haşladım yedim ekmek vs yok

sabahta bir tartıldımmm 700 gr gitmiş... haftaya pazar eşimle beraber tartılıcaz bakalım kaç kg verebilcem :26: inşallah bu kez yavaş yavaş veririm de bozmam yaaa
:18::18:

tamam canım, o kadar emek veriyorsun. yazık boşa gitmesin o kadar emeğin ibre yukarı çevrilip de. artık listende patates, pirinç görmeyelim lütfen. bi de öyle dene. o direnç kırılacak biliyorum da ne zaman, inşallah 90a düştüğünde kalmaz direnç falan.

esracıgım tatıl ıcın hazırlıkların bıttı mı ? nezaman yola cıkıyorsunuz ? kac gun kalacaksın ?

bebıs durumunda bır gelısme var mı olumlu-olumsuz ? nezaman netlesır ?

canım ayın 3ünde yola çıkıyoruz. 7sinde döneceğiz. 10-12 gün var sanırım.

bebek için de sanırım hasta olacağım, var bi huzursuluk. haftaya salıya kadar gelmezse tahlil yaptırırım ama gelir sanırım. hayırlısı inşallah her şeyin.

tebrik ederim, ilk günler böyle gidince insanın morali düzeliyor. sen bu hafta paylaşımda bulunursan iki hafta beklemeden haftaya listeye alırım seni. azmin daim olsun inşallah

Kilom: 98,4

Yürüyüş: 200 dk.

Esracığım ben bugün çok yoğunum iş var.çıkışta kızımı diş doktoruna götüreceğim tellerden dolayı maalesef bir kaç çürük oluşmuş ilerlemeden hemen önlemini almalıyız...
Spor listesini hazırlamak isterdim yoksa kolay gelsin sana...

Canım benim çok incesin

zaten çok spor yapan yok, halledebilirm ben sanırım, inşallah

bu arada harikasın, çok güzel bi rakam vermişsin, tebrik ederim

Kızına da geçmiş olsun, ya üzüldüm doğrusu. ilerlemesin tabi, inşallah başka olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…