atlattım canım. eskişehire gitmekten vazgeçtik. yarın sabah köye gidicez kısmetse. ordan inegöle kınaya gideriz. pazarda gemliğe yeğenin sünnetine gideriz. gemlikten sonra ya eve döneriz ya kumlaya gideriz. pazartesi uğramazsam bilinki kumladayım.ayyyyyyyy valla ben okurken yoruldum dafi abla. sen okadar yolu nasıl gıdeceksın yaaaaa. ugranılacak cok yer ve kısıtlı zaman varmıs. aman dıkkat et kendıne lutfen.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin. vermiş olman moral açısından iyi olmuş.ama birden bire çok azaltırsan tekrar alman yada vermenin durması çabuk olur. yavaş yavaş porsiyon küçülterek verirsen belki az az verirsin ama kalıcı olur. öncelikle tam buğday ekmeğine geçip ekmeği azaltırsan, patates, pirinç,beyaz unlu gıdaları hayatından çıkartırsan, şekeri , tuzu azaltabildiğin kadar azaltırsan, iki fincan yeşil çay, üç litre su içersen vermeye başlarsın zaten.
kızlar 1 günde 700 gr vermişim... :):124: :124: :124: :124:
dün sabah sandviç yemiştim koca yarım ekmek :125::125: (rejimde değildim) kavaltıdan sonra farkettim duba olduğumu :90:
öğlen işyerinde bulgur pilavı cacık ve taze fasulye vardı.. 1,5 kaşık bulgur pilavı 1su brd büyüklüğünde cacık ve azcıkda taze fasülye yedim - ekmek yok -
akşam ewe gittiğimde -rejimin ilk günü hep böle olur- başım ağrıodu yattım.. yemek yapmaya mecalim yoktu 2 tane yumurta haşladım yedim ekmek vs yok
sabahta bir tartıldımmm 700 gr gitmiş... haftaya pazar eşimle beraber tartılıcaz bakalım kaç kg verebilcem :26: inşallah bu kez yavaş yavaş veririm de bozmam yaaa :18::18:
Kilom: 98,4
Yürüyüş: 200 dk.
Esracığım ben bugün çok yoğunum iş var.çıkışta kızımı diş doktoruna götüreceğim tellerden dolayı maalesef bir kaç çürük oluşmuş ilerlemeden hemen önlemini almalıyız...
Spor listesini hazırlamak isterdim yoksa kolay gelsin sana...
Esram kg bildirmek için girdim kitlendi kaldı yazamadım.Allah nasip etmiycek ya önemli değil canım
evet silkelenmemiz lazımmmm benimde modum düşük canım sıkkın
ablacım aynı diye düzelttim seni :))
iyi olmana da sevindim, ama modun niye düşük ki? regldendir o, çok güzel günler göreceğiz beraber. sıkma canını hiç
İnşallah canım inşallahh insan yaşayarak öğreniyor işte herşeyi en zor şey insanlarla uğraşmak çalışmak v.s hepsi bir şekilde kolay beni yoran üzen insanlar kuzum ama geçer duygusala bağladım eşimide delirttim akşam
Esram kg aynı sporda 240 dk ama iki iş yapma ya çok üzüldüm inan
ablacım insanların yaptıklarını hiç kişisel algılama direk sana saldırmadıkları sürece. binbir türlü insan var, o yüzden rahat olmak en iyisi.
bu arada ben de regl zamanı çok gergin oluyorum, kocama da takıyorum kafayı. o yüzden sakinleşip enseye su sürmekte fayda var, yazık adamlar her ay aynı canavarla aynı evde zor valla :))
haklısın Esram ki ben sakin biriyimdir.ama sabahtan beri o kadar şeyle uğraştımki sinir tepeme çıktı ve buraya yetişemedim.ama sakin sakinnnnnn derin derin nefess
Ellerine sağlık kuzum emeğine sağlık iki listede sende helal et vakit yokki yardımcı olalım.
pambuk prenses
eneeeee yapmış bilem listeyiii
Eline sağlık kuzum inan çok utandım iki iş çıkardım sana Esram helal et böyle bir saygısızlık yapmam bir dahada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?