Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar nasılsınız bu hafta gelemedim ama önümüzdeki günlerde burda olurum inş annem sanırım çarşamba gitcek ondan sonra bolca gelirim artık minik aslanım sünnet oldu çok şükür ilk gün sıkıntı oldu sonrası okadr zorlamadı maşallah

ben hemencik bildirim yapayım;

Kilo bildirimim : Aynı
Spor bildirimim: yok desem de epey koşturdum aslında

neyse kızçelerim şimdi çıkıyorum geçmişe hiç bakamadım oyuzden kim nerde napıyo habersizim geldiğim vakit okumaya çalışcam elimden geldiğince

tebrik ederim, ilk günler böyle gidince insanın morali düzeliyor. sen bu hafta paylaşımda bulunursan iki hafta beklemeden haftaya listeye alırım seni. azmin daim olsun inşallah

tmm cnm inşallah bozmam çok zor gelio. ne görsem canım istio.. ve karbonhidrat dieti filan yapmıorum
netten de araştırdım biraz. sadece öğünlerimi küçültücem.. destekçilerim sizler de varsınız.. gerisi gelir inşallahhh

esracıgım ellerıne saglık. kılo veren herkesı tebrık edıyorummmmmmmmm

dafı abla guzergah bıraz olsun azalmıs sevındım. halen yogun olacaksın ama yıne de azalmıs buna da sukur. sımdıden ıyı yolculuklar saglıcakla gıdın donun ınsaallah

ah ah esracıgım hem de nasıl bır emek. yanında yıyecek tası, bosalt. her gun yogun spor. gercekten cok emek verıyorum.

pazartesıden ıtıbaren ogle yemeklerımı de yanımda getırecegım canım.

kılonuzun %10 unu bıle verınce kırılabılır dıyorlardı ama benımkı kırılmadı sanırım. ınsaallah 90lar ya da senın kılondayken bıraz olsun rahat edecegım ınsaallah kırılmış olursa.

hımmm az kalmıs tatıle. guzelce eglen dınlen canım.

bebıs ıcın hayırlısı olsun canım. nezaman dogru zamansa o zaman gelsın ınsaallah bebısın.

esracıgım bu hafta bu lısteyı de sen yaptın ellerıne emegıne saglık.

sporcuları tebrık edıyorum tam gaz devam ederız ınsaallah haftaya bunun ıkı katı bır rakam cıkar benden

merhaba hosgeldın

yakında aramıza donuyormussun ne guzel.

oglusuna da gecmıs olsun ınsaallah dugununu de gormenız nasıp olur agız tadıyla.

selamlar canlarım.....

size bir bakayım dedim.......

hava ne sıcak yahu bugün, yandım yaaaa bugün.....
:26::26::26:

bugün öğlen annemler amcamlara gittiler, gecede oradalar....
yarın gelirler, salı günüde gitcekler malesef evlerine artık
neyse buna da şükür diyorum ben.................

sıcaktan başım ağrıyo bugün birde
belki yine tansiyonum oynamıştır biraz......
sabahta aşırı tuzlu bi peynirden yedim bayaca, o da etkilemiştir belki.....
birde bugün stress ettim azda bişeye; hadi bu da tuzu biberi olsun.....
bi sarımsak yutsam iyi gelir aslında heralde bana bugün.

arifeden bu yana yeşilçayımı da terkettim....
hani misafirim olunca düzenim bozuldu...... oyüzden demleyemedim......
neyse annemlerden sonra tekrardan başlicam artık yeşilçayıma.....
ve yiyorumda bi güzel, kesin aldım ben kilo.......:125::125::125:
artık 2-3kilo bile olabilir aldığım kilo.......

HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________ dafi

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ esramm000 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ YENA & Clutch

Kızlar tebrik ederim maşallah nazar değmesin benimde artık bi kendime gelmem lazım yani

Esram kuzum eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et 2 listeyide sana bıraktık bitanem

Benim yasemin ablamın canını kim sıktı bakem döverim hepinizi hııııııııı
Üzme sen o tatlı canını ablacım onlar yaptıklarına üzülsünler dikkat et kendine ablacım öpüyorum
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah bitti gitti çok şükür rahat atlatmanada sevindim valla

Meyra kuzum yeme bitanem yeme bak vermek için nasıl çaba sarfediyoruz almak kolay evde misafir olunca düzende tutmuyo ama daha çok dikkat etmeye çalış kuzum

dafı abla guzergah bıraz olsun azalmıs sevındım. halen yogun olacaksın ama yıne de azalmıs buna da sukur. sımdıden ıyı yolculuklar saglıcakla gıdın donun ınsaallah
esracım ellerin dert görmesin canım. hakkını helal et
listeye giren kıscelerimi tebrik ederim. benimkisi sonradan gelen kilo olunca biraz dikkat ettim hemen gitti birazı.liste başında olmak güzel ama ben bunu pek başarı saymıyorum. eh yinede bunada şükür.

sporcu kısceler sizide tebrik ederim. azminiz daim olsun.

meyracım özlettin kendini gel artık. yememeye çalış canım. gelen içinde çok üzülme biraz dikkat edersen çabuk gider.

nilceee geçmiş olsun . Allah güzel mürvetlerini göstersin

okudummm okudummmm okudummm ama yazamadımm üfffff işyeri kalabalık bugün yine başımdan eksik olmadılar zaten işteyken yazamıyorum biliyosunuz akşam yazarım yinee

Kizlar hastanedeyiz. Yarin gelebilcegimi sanmiyorum
Suyu tamamen boşaldı ve dogum yarina kadar olucak dedi doktor
Esracim kilom ayni. Listeyi de cicegi burnunda teyze icin birinizin yapmasini rica ediyorum :)

canım sağlıklıca doğumunuz olur inşaallah.....
çiçeği burnunda bi teyze olarak güzel haberlerini bekliyo olucaaaaz:)

hayırlısı olsun canım benim.......

hadi gözünüz aydın, hayırlı olsun tatlışım:)

üf aman tansiyonumdanmış baş ağrım
neyse yeni sarımsak yuttum, faydası olur galiba, olmazsa bi daha yutcam.....

az önce annem aradı, amcangil ille sizide bekliyolar akşama diye dedi, ben onlara zahmet vermemek için gitmemiştim, şimdi ısrarda edince amcamlar bizde gitcez artık yemeğe çaya akşama onlara:)
eşim iş çıkışı benide alıcak, birlikte gitcez.

hava bugün burada çok sıcak ama kızlar yaaaa, başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama burası öyle.....
çöl sıcağı gibi aynı, benim evim bile yandı yani.....
benim evim yazın bile serince olur genelde......

Meyra kuzum yeme bitanem yeme bak vermek için nasıl çaba sarfediyoruz almak kolay evde misafir olunca düzende tutmuyo ama daha çok dikkat etmeye çalış kuzum

haklısın canım, inşaallah, çok teşekkür ederim

meyracım özlettin kendini gel artık. yememeye çalış canım. gelen içinde çok üzülme biraz dikkat edersen çabuk gider.

inşaallah ablacım, çooook teşekkür ederimmmm
Allaha emanet olasın ablacım.....

bu arada kızlar hepinizi tebrik ederiiiiim:)

esracım ellerine yüreğine sağlık olsun tatlım, tüm emeklerin için çok çok teşekkürler......
öpüyorum kocaman

Merhaba kizlar suan otobusten bildiriyorum...

Listeler icin ellerine saglik Esram hakkini helal et.

Dereceye girenleri azimle yilmadan eksilenleri kutluyorum.kendimide tasliyorum yuhluyorum....

Simdi yoldayim.trafik var.7 gibi evdeolurum evde yemekte yok netcez bakalim....

Optum herkesi

MEyracım geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Bırası da çok sıcak canım yapış yapış oluyorum inan nemden..
Sen artık çok az geliyorsun buraya vakitmi bulamıyorsun başka bişeymi var.??merak ettim..:26:
Canım beslenmene de dikkat et tansiyonun nedeni aşırı karbonhidratta olabilir...

Nevinciğim öp kendini sev kendini..taşlama lütfen..
Kendimize kötü davrandığımız da çok daha kötü oluyor herşey..ÇEvremiz de kötü davranıyor yüz bulup....

Bugün beni çok üzen,ağlatan olayı anlatayım bak..
OĞlum ablasına diyor ki ''abaaaa sevtap teyzenin neden ggöbüşü yok, annenin kocaman.. tombik olduğu için demiii..''
Yarım saat ağladım bunu duyunca..
Ağlayınca nooluyo ki boğazımı tutmadıktan sonra..
Bu aralar acaip mukayese ediyor dış görünüşü..

Esracığım, emeğine sağlık..

nilceeciğim,geçmiş olsun Damatlığını da görmek nasip olur inş...

Elizciğim,bebişiniz dünyaya merhaba demiştir artık..Allah analı babalı büyütsün..

daficiğim,ben de demin yaz turşusu yaptım. 2 adet patlıcanım vardı onuda doğradım biberle birlikte bakalım nasıl olacak

Yaseminciğim,senin gibi şeker birini kim üzmüş.. de bakiim nilüfer ablana..
İşin şakası ,çok zor hakkaten iş kaprisi çekmek..Takmamaya çalış canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…