Topiğin maşallahı var...Bugün cuma ve bomboş..ne bir heyecan ne bir coşku..Başka takıma gidecem ben de. önüme taş koyuyosunuz,senelerdir zayıflamamamın sebebi belli oldu, sizlersiniz işte.
Demirbaş asumanzeynep ekürisi nursena yok diye sadece mesajları beğenip beğenip gidiyor...Olsun ne diyelim...
bir alem bu şerbetli paşaMEyracım geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Bırası da çok sıcak canım yapış yapış oluyorum inan nemden..
Sen artık çok az geliyorsun buraya vakitmi bulamıyorsun başka bişeymi var.??merak ettim..:26:
Canım beslenmene de dikkat et tansiyonun nedeni aşırı karbonhidratta olabilir...
Nevinciğim öp kendini sev kendini..taşlama lütfen..
Kendimize kötü davrandığımız da çok daha kötü oluyor herşey..ÇEvremiz de kötü davranıyor yüz bulup....
Bugün beni çok üzen,ağlatan olayı anlatayım bak..
OĞlum ablasına diyor ki ''abaaaa sevtap teyzenin neden ggöbüşü yok, annenin kocaman.. tombik olduğu için demiii..''
Yarım saat ağladım bunu duyunca..
Ağlayınca nooluyo ki boğazımı tutmadıktan sonra..
Bu aralar acaip mukayese ediyor dış görünüşü..
güzel olur inşallah afiyetle yersiniz. ben yapmıştım biraz bayramda bitti. bu sene biberlerde pek fazla olmadı pek çok birşey yapamadım. bugün evde olanlardan biraz dondurucuya koydum. birazda domates doğrayıp koydum. tarhanayı çıkarttım.sabaha kadar kurursa sabah geçirir öyle giderim köye. yena bende patlıcandan birşey denedim bakalım nasıl olucak.salça yaparken, patlıcanları soyup cam kavanoza koydum. birazcık tuz koydum.salça kaynamaya başlayınca köpüren suyunu patlıcanların üzerine döktüm.sıkıca kapattım.Esracığım, emeğine sağlık..
nilceeciğim,geçmiş olsun Damatlığını da görmek nasip olur inş...
Elizciğim,bebişiniz dünyaya merhaba demiştir artık..Allah analı babalı büyütsün..
daficiğim,ben de demin yaz turşusu yaptım. 2 adet patlıcanım vardı onuda doğradım biberle birlikte bakalım nasıl olacak
Yaseminciğim,senin gibi şeker birini kim üzmüş.. de bakiim nilüfer ablana..
İşin şakası ,çok zor hakkaten iş kaprisi çekmek..Takmamaya çalış canım..
slm canlar nasılsınız bu hafta gelemedim ama önümüzdeki günlerde burda olurum inş annem sanırım çarşamba gitcek ondan sonra bolca gelirim artıkminik aslanım sünnet oldu çok şükür ilk gün sıkıntı oldu sonrası okadr zorlamadı maşallah
ben hemencik bildirim yapayım;
Kilo bildirimim : Aynı
Spor bildirimim: yok desem de epey koşturdum aslında
neyse kızçelerim şimdi çıkıyorum geçmişe hiç bakamadım oyuzden kim nerde napıyo habersizim geldiğim vakit okumaya çalışcam elimden geldiğince
Merhaba kizlar suan otobusten bildiriyorum...
Listeler icin ellerine saglik Esram hakkini helal et.
Dereceye girenleri azimle yilmadan eksilenleri kutluyorum.kendimide tasliyorum yuhluyorum....
Simdi yoldayim.trafik var.7 gibi evdeolurum evde yemekte yok netcez bakalim....
Optum herkesi
MEyracım geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Bırası da çok sıcak canım yapış yapış oluyorum inan nemden..
Sen artık çok az geliyorsun buraya vakitmi bulamıyorsun başka bişeymi var.??merak ettim..:26:
Canım beslenmene de dikkat et tansiyonun nedeni aşırı karbonhidratta olabilir...
Nevinciğim öp kendini sev kendini..taşlama lütfen..
Kendimize kötü davrandığımız da çok daha kötü oluyor herşey..ÇEvremiz de kötü davranıyor yüz bulup....
Bugün beni çok üzen,ağlatan olayı anlatayım bak..
OĞlum ablasına diyor ki ''abaaaa sevtap teyzenin neden ggöbüşü yok, annenin kocaman.. tombik olduğu için demiii..''
Yarım saat ağladım bunu duyunca..
Ağlayınca nooluyo ki boğazımı tutmadıktan sonra..
Bu aralar acaip mukayese ediyor dış görünüşü..
Esra başgan,bundan sonra geç bildirim yapanları ekleme lütfen. özellikle ben derecedeysem..
3.olmuşum Aylar,aylaar sonra.. ayağımı kaydırdılar derecemi aldılar elimden cıkss cıkss..
yettim Yenam yettim :))
seni ben zayıflatacam merak etme, o Asuyla Nursenayı geçelim de görsün onlar
bir alem bu şerbetli paşayandı kızlar YENA kimseyi beyenmez bu
güzel olur inşallah afiyetle yersiniz. ben yapmıştım biraz bayramda bitti. bu sene biberlerde pek fazla olmadı pek çok birşey yapamadım. bugün evde olanlardan biraz dondurucuya koydum. birazda domates doğrayıp koydum. tarhanayı çıkarttım.sabaha kadar kurursa sabah geçirir öyle giderim köye. yena bende patlıcandan birşey denedim bakalım nasıl olucak.salça yaparken, patlıcanları soyup cam kavanoza koydum. birazcık tuz koydum.salça kaynamaya başlayınca köpüren suyunu patlıcanların üzerine döktüm.sıkıca kapattım.
kızlar ıyı aksamlar bıldırıme yetısemedım yıne iş gucesım burda ya onunla ılgılenmekden dogru duzgun kendımede vakıt ayıramıorum yemek temızlık derken aksam oluo zaten uzun suredır bayılıp bayılıp gıdıorum gun ıcınde 3-4 saat uyuyorum ama şuursuzca sankı hıpoglısemı komasına gırmıs gıbı hıssedıorum kendımı bu arada sabahkı kılo 101.4 gecen hafta kactım hatırlamıorum...gecen hafta ızınlıydım tatılde ondan oncede dıyetısyende 98 cıkınca sevındırık olmusdum halbukı onun tartısı 2kılo eksık tartıo sanırım yıne aynıydım tatılde hersey dahıldeydık ona ragmen aynı kalmak buyuk basarı 2-3gundurde dıkkat etmeye calısıorum ama sekerım cok dusuk galıba sureklı tatlı seyler yıyorum normalde hıc sevmem tatlıyı 27sınde dr kontrolum var bakalım ne dıycek dr amca...ben yınede bugunkı menumu yazayım ...(
9:00 lıght beyaz peynır
kepek ekmek
domates
gazoz
10:30 2kucuk kare cıkolata
14:00 yogurtlu tavuk salata
4dılım ekmek
16:00 cıkolata(albenı)
18:00 1,5 bıber dolma
2dılım ekmek
salata
yogurt
20:00 yas pasta(ev yapımı)
lımonata
ne zaman duzene gırcem bılmıorum o tatlı seylerı yememek ıcın kendımle savas verıorum yemezsem eger bayılıp bayılıp gıdıyorum....testte dusuk seker gıbı gorunmuor ama dıyetısyen mmtt dıe daha kapsamlı bır seker yukleme testı ıstedı bakalım ne cıkıcak...:18::18::18:
kızlar ıyı aksamlar bıldırıme yetısemedım yıne iş gucesım burda ya onunla ılgılenmekden dogru duzgun kendımede vakıt ayıramıorum yemek temızlık derken aksam oluo zaten uzun suredır bayılıp bayılıp gıdıorum gun ıcınde 3-4 saat uyuyorum ama şuursuzca sankı hıpoglısemı komasına gırmıs gıbı hıssedıorum kendımı bu arada sabahkı kılo 101.4 gecen hafta kactım hatırlamıorum...gecen hafta ızınlıydım tatılde ondan oncede dıyetısyende 98 cıkınca sevındırık olmusdum halbukı onun tartısı 2kılo eksık tartıo sanırım yıne aynıydım tatılde hersey dahıldeydık ona ragmen aynı kalmak buyuk basarı 2-3gundurde dıkkat etmeye calısıorum ama sekerım cok dusuk galıba sureklı tatlı seyler yıyorum normalde hıc sevmem tatlıyı 27sınde dr kontrolum var bakalım ne dıycek dr amca...ben yınede bugunkı menumu yazayım ...(
9:00 lıght beyaz peynır
kepek ekmek
domates
gazoz
10:30 2kucuk kare cıkolata
14:00 yogurtlu tavuk salata
4dılım ekmek
16:00 cıkolata(albenı)
18:00 1,5 bıber dolma
2dılım ekmek
salata
yogurt
20:00 yas pasta(ev yapımı)
lımonata
ne zaman duzene gırcem bılmıorum o tatlı seylerı yememek ıcın kendımle savas verıorum yemezsem eger bayılıp bayılıp gıdıyorum....testte dusuk seker gıbı gorunmuor ama dıyetısyen mmtt dıe daha kapsamlı bır seker yukleme testı ıstedı bakalım ne cıkıcak...:18::18::18:
biliyorsun ergenliğin sonuna kadar devam edicek anne babayı bile dış görünüşe, daha çok imaja göre değerlendirmek. daha sonra orta yaşa kadar yapabildiklerinizle yargılayacak sizi... orta yaşta anlamaya başlayacak ancak, ben de yeni yeni anlıyorum. lütfen ne kadar yürekli, ne kadar cesaretli bi kadın olduğunu sen de hatırlayıp herkese göster canım benim...
tamamdır, daha kimseyi eklemem geç kalmışsa, Yasemin abla hariç
Evet esracım aynen öyle imaj konusun da çok haklısın...bir de beni kızımla konuşurken duyuyorsa oda etkili muhtemelen...Çünkü teyp gibi herşeyi hafızaya alıyor sıpa..Sonra bize geri dönüyor
Kızımın minicik bir göbeği oluştuip atlıyor ev de 1000 tane civarı. dün sabah anne bak dümdüz oldu göbeğim diyor..OĞlum da anne benim zaten dümdüz demiii )
çok tatlılar ya, hele oğluna bayılıyorum. ablaya hem hayran hem de rekabet halinde belli :) kitap okumaya da başlar o yakında mavi mavi
kardeşim yarın tatile gidiyor. yemekten sonra bikaç eksiği varmış onları almak için dışarı çıktık. kendime limon sarısı düz bir tşört aldım. ilk sarı şeyi kendisi 30 yıllık hayatımda :))
İYi günler de eskit..Nice sarı,kırmızı,mavi,beyaz şeylere..
ben de yeşil tşört aldım. cami yeşili.Siyah keten pantolonla güzel durdu hoşuma gitti..
sen de güle güle giy canım. eminim çok yakışmıştır, esmer güzeline :)
benim hiç keten pantolonum olmadı. onu da merak ediyorum
İYi hoş ta çok çabuk kırışıyor ketenler yada benim ki öyle bilemiyorum
İşe gittiğim de giyiyorum ben de..Onun dışında eşofmanımsı altlara talim..
Yüyüyüş komşum pazardan 3,5 liraya kareli alt almış şaka gibi.. penye değil başka bişey kumaşı bayıldım o kadar güzel ki...Bu pazar umarım denize falan gitmeyiz de hemen koşucam pazara o alttlardan almak için...Eğer varsa değişik desenleri 3-4 adet alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?