Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esra başgan,bundan sonra geç bildirim yapanları ekleme lütfen. özellikle ben derecedeysem..
3.olmuşum Aylar,aylaar sonra.. ayağımı kaydırdılar derecemi aldılar elimden cıkss cıkss..

Bugün sabah mönüm başarısızdı..Boyoz çok yağlı ve ben 2 adet yedim..
Onun dışında tebrik koyuyorum kendime...

Yeşilçayı bir adet te bıraktım bugün. hiç ama hiç içim almadı. demlerken bile öğürmeye başladım o yüzden bir adet yetti..
hareketli ve yorucu bir gün geçirdim..Yürüyüş yapabilirmiyim bilemiyorum..

Sabah;

2 boyoz
1 yumurta
minik bir parça peynir

Ara;

Kavun
1 incir

Akşam;

1 tabak kuru fasulye
6 kaşık pilav
salatalık
kurusoğan

1 kupa yeşilçay

Son düzenleme:
Topiğin maşallahı var...Bugün cuma ve bomboş..ne bir heyecan ne bir coşku..Başka takıma gidecem ben de. önüme taş koyuyosunuz,senelerdir zayıflamamamın sebebi belli oldu, sizlersiniz işte.

Demirbaş asumanzeynep ekürisi nursena yok diye sadece mesajları beğenip beğenip gidiyor...Olsun ne diyelim...

yettim Yenam yettim :))

seni ben zayıflatacam merak etme, o Asuyla Nursenayı geçelim de görsün onlar

bir alem bu şerbetli paşa yandı kızlar YENA kimseyi beyenmez bu

güzel olur inşallah afiyetle yersiniz. ben yapmıştım biraz bayramda bitti. bu sene biberlerde pek fazla olmadı pek çok birşey yapamadım. bugün evde olanlardan biraz dondurucuya koydum. birazda domates doğrayıp koydum. tarhanayı çıkarttım.sabaha kadar kurursa sabah geçirir öyle giderim köye. yena bende patlıcandan birşey denedim bakalım nasıl olucak.salça yaparken, patlıcanları soyup cam kavanoza koydum. birazcık tuz koydum.salça kaynamaya başlayınca köpüren suyunu patlıcanların üzerine döktüm.sıkıca kapattım.

Nilaycım sen gözükmeyince herhalde gelemeyeceksin diye izinli yazdım seni. haftaya Aynı diye düzeltirim.

geçmişler olsun, atlattınız çok şükür. inşallah büyük düğününü de yaparsınız vakti gelince

Nevincim ne taşlaması, ne konuştuk biz senle. hayat hep taze, yeter ki ucundan tut...

biliyorsun ergenliğin sonuna kadar devam edicek anne babayı bile dış görünüşe, daha çok imaja göre değerlendirmek. daha sonra orta yaşa kadar yapabildiklerinizle yargılayacak sizi... orta yaşta anlamaya başlayacak ancak, ben de yeni yeni anlıyorum. lütfen ne kadar yürekli, ne kadar cesaretli bi kadın olduğunu sen de hatırlayıp herkese göster canım benim...

Esra başgan,bundan sonra geç bildirim yapanları ekleme lütfen. özellikle ben derecedeysem..
3.olmuşum Aylar,aylaar sonra.. ayağımı kaydırdılar derecemi aldılar elimden cıkss cıkss..

tamamdır, daha kimseyi eklemem geç kalmışsa, Yasemin abla hariç

kızlar ıyı aksamlar bıldırıme yetısemedım yıne iş gucesım burda ya onunla ılgılenmekden dogru duzgun kendımede vakıt ayıramıorum yemek temızlık derken aksam oluo zaten uzun suredır bayılıp bayılıp gıdıorum gun ıcınde 3-4 saat uyuyorum ama şuursuzca sankı hıpoglısemı komasına gırmıs gıbı hıssedıorum kendımı bu arada sabahkı kılo 101.4 gecen hafta kactım hatırlamıorum...gecen hafta ızınlıydım tatılde ondan oncede dıyetısyende 98 cıkınca sevındırık olmusdum halbukı onun tartısı 2kılo eksık tartıo sanırım yıne aynıydım tatılde hersey dahıldeydık ona ragmen aynı kalmak buyuk basarı 2-3gundurde dıkkat etmeye calısıorum ama sekerım cok dusuk galıba sureklı tatlı seyler yıyorum normalde hıc sevmem tatlıyı 27sınde dr kontrolum var bakalım ne dıycek dr amca...ben yınede bugunkı menumu yazayım ...(

9:00 lıght beyaz peynır
kepek ekmek
domates
gazoz

10:30 2kucuk kare cıkolata

14:00 yogurtlu tavuk salata
4dılım ekmek

16:00 cıkolata(albenı)

18:00 1,5 bıber dolma
2dılım ekmek
salata
yogurt
20:00 yas pasta(ev yapımı)
lımonata

ne zaman duzene gırcem bılmıorum o tatlı seylerı yememek ıcın kendımle savas verıorum yemezsem eger bayılıp bayılıp gıdıyorum....testte dusuk seker gıbı gorunmuor ama dıyetısyen mmtt dıe daha kapsamlı bır seker yukleme testı ıstedı bakalım ne cıkıcak...:18::18::18:

yettim Yenam yettim :))

seni ben zayıflatacam merak etme, o Asuyla Nursenayı geçelim de görsün onlar

Hoşgeldin gadasını aldığım

ebett zayıflıciiiz ve geçiciizzz...

daficiim beğenmesin kimseyi..Sadece beni beğensin.. Fesat oğlan anası...

Bakalım nasıl olacak senin patlıcanların..KAnımca turşumsu bişey olur...Maydanoz ve sarımsak ta koysaydın nasıl olurdu acep..:26:

YEmeğimizi yedik, çay faslı başladı. kardeşimle eşim film izliyor, ben de size bakayım dedim. bugün sanırım biraz fazla kaçırdım 1300 kalori civarı olsa da.

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates

öğle;
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık etli nohut
1 tane salatalık
1 bardak ayran

ara;
1 tane hurma
1 tane activia

akşam;
6 kaşık yeşil fasulye yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık etli nohut
1/2 kase fırın sütlaç

ara;
1 tane biskolata pia (50 kalorilik biskuvi)
beyaz çay

gün içinde 40 dakika 3.1 km yürüdüm. suyum da 3 litreyi geçmiştir sanırım. bugün pirinçli bir gün oldu ama artık cuma diye hoş görebilirim kendimi.

canım yetişemediğini kestirdiğin zamanlar bir gün önce izin istesen ya da bildirim yapsan beklemezdik seni ve diğer arkadaşları. bazı arkadaşlar çok özenli, bazıları haber bile vermeden günlerce kaybolabiliyor. keşke böyle olmasa

Burcu geçmiş olsun...Umarım tahlilerin temiz çıkar...Sen de biliyorsun tatlı yedikçe yediriyor.. ben de öyleyim çünkü ve her seferin de daha fazla istiyor bünye...

Evet esracım aynen öyle imaj konusun da çok haklısın...bir de beni kızımla konuşurken duyuyorsa oda etkili muhtemelen...Çünkü teyp gibi herşeyi hafızaya alıyor sıpa..Sonra bize geri dönüyor

Kızımın minicik bir göbeği oluştu ip atlıyor ev de 1000 tane civarı. dün sabah anne bak dümdüz oldu göbeğim diyor..OĞlum da anne benim zaten dümdüz demiii )

çok tatlılar ya, hele oğluna bayılıyorum. ablaya hem hayran hem de rekabet halinde belli :) kitap okumaya da başlar o yakında mavi mavi

kardeşim yarın tatile gidiyor. yemekten sonra bikaç eksiği varmış onları almak için dışarı çıktık. kendime limon sarısı düz bir tşört aldım. ilk sarı şeyi kendisi 30 yıllık hayatımda :))

İYi günler de eskit..Nice sarı,kırmızı,mavi,beyaz şeylere..

ben de yeşil tşört aldım. cami yeşili. Siyah keten pantolonla güzel durdu hoşuma gitti..

sen de güle güle giy canım. eminim çok yakışmıştır, esmer güzeline :)

benim hiç keten pantolonum olmadı. onu da merak ediyorum

İYi hoş ta çok çabuk kırışıyor ketenler yada benim ki öyle bilemiyorum
İşe gittiğim de giyiyorum ben de..Onun dışında eşofmanımsı altlara talim..

Yüyüyüş komşum pazardan 3,5 liraya kareli alt almış şaka gibi.. penye değil başka bişey kumaşı bayıldım o kadar güzel ki...Bu pazar umarım denize falan gitmeyiz de hemen koşucam pazara o alttlardan almak için...Eğer varsa değişik desenleri 3-4 adet alırım artık

İnanılmazmış hakikaten. umarım bulursun sen de canım.. ben de salı pazarına bayılırdım önceden. güzel kıyafetler olurdu çok uyguna. uzun zaman oldu gitmeyeli.

Kızımla Leverage diye bir dizi var biliyorsunuzdur belki..Uygun olduğum da birlikte izliyoruz onu .benimle dizi veya film izlemeyi çok seviyor, ben de öyle...

Esracığım ben de az dizi izleyim. kusura bakma yalnız kalacaksın...

Gelemezsem iyi uykular,mutlu haftasonları diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…