Kızımla Leverage diye bir dizi var biliyorsunuzdur belki..Uygun olduğum da birlikte izliyoruz onu .benimle dizi veya film izlemeyi çok seviyor, ben de öyle...
Esracığım ben de az dizi izleyim. kusura bakma yalnız kalacaksın...
Gelemezsem iyi uykular,mutlu haftasonları diliyorum
Kilom: 98,4
Yürüyüş: 200 dk.
Esracığım ben bugün çok yoğunum iş var.çıkışta kızımı diş doktoruna götüreceğim tellerden dolayı maalesef bir kaç çürük oluşmuş ilerlemeden hemen önlemini almalıyız...
Spor listesini hazırlamak isterdim yoksa kolay gelsin sana...
bencil kaynanaHoşgeldin gadasını aldığım
ebett zayıflıciiiz ve geçiciizzz...
daficiim beğenmesin kimseyi..Sadece beni beğensin..Fesat oğlan anası...
Bakalım nasıl olacak senin patlıcanların..KAnımca turşumsu bişey olur...Maydanoz ve sarımsak ta koysaydın nasıl olurdu acep..:26:
oldukca pirinçli olmuşYEmeğimizi yedik, çay faslı başladı. kardeşimle eşim film izliyor, ben de size bakayım dedim. bugün sanırım biraz fazla kaçırdım 1300 kalori civarı olsa da.
kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
öğle;
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık etli nohut
1 tane salatalık
1 bardak ayran
ara;
1 tane hurma
1 tane activia
akşam;
6 kaşık yeşil fasulye yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık etli nohut
1/2 kase fırın sütlaç
ara;
1 tane biskolata pia (50 kalorilik biskuvi)
beyaz çay
gün içinde 40 dakika 3.1 km yürüdüm. suyum da 3 litreyi geçmiştir sanırım. bugün pirinçli bir gün oldu ama artık cuma diye hoş görebilirim kendimi.
güle güle giy sarı papatya gibikardeşim yarın tatile gidiyor. yemekten sonra bikaç eksiği varmış onları almak için dışarı çıktık. kendime limon sarısı düz bir tşört aldım. ilk sarı şeyi kendisi 30 yıllık hayatımda :))
Geçmiş olsun Yasemin abla, üzüldüm öyle olmana. yeşil çayına kiraz sapı kat istersen sen de, bende bugün işe yaradı sanırım.
Zeynepcim ellerine sağlık, ne güzel temiz temiz oturacaksın.
bu arada tamamen dönecek olmana çok sevindim, sana bizsizlik bize sensizlik yaramaz hiç. daha 7leri göreceğiz hep beraber inşallah.
kuzum sporun, menün harika :) bana söylediğin güzel sözler için de çok teşekkür ederim, aslında bu sefer daha istikrarlı ve kararlıyım. bebeğin geç kalacağı fikri beni sıkıştırıyor, eşimin de ailelerin de pek sabrı kalmadı. hayırlısı inşallah...
bu arada kiprik tüyosundan ben de isterim, benim kirpikler uzun ama uçları kuru, biraz da cansızlar.
bu arada Filizle ikiniz onun topiğe yazdıklarınızı buraya da mı kopyalıyorsunuz ya
arada orayı da okuyorum, devaju yaşıyorum sürekli
oldukca pirinçli olmuş
Burcu geçmiş olsun...Umarım tahlilerin temiz çıkar...Sen de biliyorsun tatlı yedikçe yediriyor.. ben de öyleyim çünkü ve her seferin de daha fazla istiyor bünye...
canım yetişemediğini kestirdiğin zamanlar bir gün önce izin istesen ya da bildirim yapsan beklemezdik seni ve diğer arkadaşları. bazı arkadaşlar çok özenli, bazıları haber bile vermeden günlerce kaybolabiliyor. keşke böyle olmasa
tşk ederim canım sen de çok iyi gidiyorsun bebek için Allahtan hayırlısını diliyorum sana güzel pambık gibi bi evlat verir inşallah regl gecikti biliyorum zamanla olabiliyor canım normaldir ama illede gelmiyorsa bi tahlil yaptırırsın tabi
evet canım öyle yapıyorduk aslında telde konuştuklarımızı bile yazıyoruz hani kim ne kaptıysa mantığı zor bir dönem malum o yüzden herkse faydalı olmak istiyor insan tabi bu arada düşünemedik sizi artık filizin topikte yazarız nasılsa sen orayı da okuyormuşsun
Kirpikler için ayrı bir msj yazacağım detaylı ondan bu arada sarı renk sana çok yakışacak ben de bu sene aldım bir tane keyifle giyiorum hayırlı olsun
İyi geceler
Bu hafta koşturmaca gelen giden vs bol olunca pek yazamadım diyeeee hemen düşmüşüm dilinize maşallah
Aslında ben hala diyet havasına giremedim yaaa ama bugün acayip yürüdük kızlarımla eve zor attım kendimi yine hem giderken hem gelirken yürüdüm fırsatıkaçırmadım ne kadar yorulsam da
Esracım yarın 2 çatal pasta yerim inşallah ama iki yeğenimin beraber olacak doğum günü o zaman acaba 4 çatal mı yemeliyim 2 ayrı pasta olacak
Yarını da artısız atlatıyım yeter bana
Pazartesi eşim kayınvalidemi yine Dr a götürecek fizik doktoru fıtık var belinde demiş ameliyat mı tedavi mi olması gerektiğine beyin ve sinir cerrahı karar verecekmiş
Nilaycı geçmiş olsun oğluna Allah damatlığını da göstersin inşallah
Yenam ben yerimi paşayıkızının minik göbeği içinolançabası da uyandırdı beni maşallah bilinçli bir genç olarak devam eder inşallah
Nursena gelsin biz sizi geçeriz ki hem hiç boşuna heveslenmeyin demeden edemeyeceğim:)
Yasemincim seni de öpüyorum canımsen bir şeye takma kafanı üzme kendini
Nevincim sen de öyle konuşma bir daha mücadeleye devam düşe kalka da olsa
Kirpikler için
Aslında benim size yazacağım bir makyaj hilesi canlar şöyleki ;
Göz makyajınızı yaptınız diyelim en son elinize iki rimel alın biri yoğun kıvam diğeri akıcı kıvamda.(marka söylemek sorun olurmu bilmiyorum ama ben kullandığım markadan çok memnunumm m....line anladınız siz onu ).Sonra kirpik kıvırıcıyla en dipten kirpiklerinizi kıvırın ilk olarak yoğun kıvam maskarayı iyice sürün tarayın ardından sıvı maskarayla kirpiklerinize kat çıkın yani şu demek oluyor kat çıkmak rimel fırçasının üstünde boya kalsın biraz o şekilde uygulama yapın bu sayede kirpikler daha dolgun görünecektir.Sonra tekrar yoğun maskara sürün ve sonra tekrar akıcı maskara.Aslında bu işlem kat işlemi oluyor siz ne kadar isterseniz o kadar yapın ben 2+2 toplam 4 kat yapıyorum .Daha sonra makyajınızın kurumasını bekleyin.Bu arada ben waterpoof rimel kullanmıyorum size tavsiyem kullanmayın acayip döküyor kirpikleri ve çok zor çıkıyor.İyice kuruduğundan emin olduktan sonra ben bu işlemi evden çıkmadan tam önce yapıyorum .Tekrar kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi en en en diptan kıvırıyoruz.Dananın kuyruğu burda kopuyor işte öyle güzel ve uzun görünüyorlar ki
Bi ara önce sonra resim yapayım daha net anlaşılır herhalde
Kirpik bakımı için hemen küçük bir şey yazayım eşit ölçülde tatlı badem yağı ve hint yağını karıştırım akşam temiz kirpikleri uygulayın rimel fırçası yada kulak çöpüyle bunu kaşlarınızada sürebilirsiniz çok faydalı bir kür besler ve uzatır
ıyı dıleklerın ıcın tskler cnm ...10 eylulde randevum ondan snra sonuc ne zmn cıkar ben dru ne zmn bulurum bılmıorum sanırım eylul 15-20yı bulur.allah kımseyı su drların elıne dusurmesın valla acıl ölümcül bir durum olsa nalları cokdan dıkersın o tarıhe kdr...
ben tatlıyı hıc sevmem regly donemlerınde 1-2 kucuk kare cıkolata bnm tatlı ıhtıyacımı gıderır dusun o derece baska bır sorunum var bnm hıssedebılıorum o bayılıp bayılıp kendınden gecmeler 3- saat hayra alamat deıl...(
cnm ya dun aklımdaydı yrn cuma unutmayayım dedım unuttum ıste yoksa ben hıc aksatmazdım bılıosunuz gecen haftada tatıle cıkıcam dıe onceden hbr vermısdım sıze zaten...beklettıgım ıcın ozur dılerım yaaa(cok utandım sımdı...
Esracım yenacım renkli cicilerinizi iyi günlerde giyin inşallah
Sarı benim büyük kızımın en sevdiği renk hem de küçüklüğünden beri herkes pembe gönlüm sende der ya bizimki minicikken sarı gönlüm sende derdi:)
Kızlar bende rimel sürecek kirpik bilem yok valla
Çok yorulmuşum bugün birazdan yatarım herhalde inşallah :)))
Sabah erken kalkıp poğaça yapmam lazım bana Rus salatası ve mayalı poğaça sipariş etti kardeşim mayalı da aynı günyapılırsa daha iyi olur diye yapmadım diğerini yaptım ama
Uyumazsam uğrarım yine şimdilik iyi geceler
ben de başkasında seviyorum aslında ama beni solgun gösterebilir diye yanaşmıyordum. kızın da ne tatlıymış küçükken bile
Burcucum utanma... sen en azından okuyorsun, dün de menünü yazmıştın ben o yüzden bekledim bugün. hafta içi gözükmeyenleri beklemiyorum zaten. bize karşı sorumlu hissedersen diyet için daha bağlayıcı olur bu. ama sen bu ara zor bir dönem geçiriyorsun, inşallah önemli bi şeyin yoktur. inşallah kendini iyi hissedersin doktor kontrolunden sonra. lütfen aklına kötü şeyler getirme, daha çok gençsin anladığım kadarıyla. bizi de habersiz bırakma, gerekirse dualar ederiz senin için. çok öpüyorum seni, geçmiş olsun canım.
işte tatıl matıl bıttı kayınpederın 40ı cıktı normal hayatıma dondum ondan yenıden paylasmaya basladım menulerımı ama hava cok sıcak bıde bu saglık durumlarından tam yapamıorum 8ayda 17kılo verdım bı 20-25 daha vermem gerekıyor ve ben sabırsızlanıorum sıcaklar mahfettı benı kısın gunde 5saat spor yapıodum sımdı elım kolumkalkmıo havuza gıdeyım dıorum hem usenıorum hem utanıorum bu gusel fızıgımden havuz dedıgımde spor havuzu olımpık 1saat yuzmelık...bodrumda calısırken 2gunde 1 yuzuodum havuzda bayagı sıklasmısdı etlerım sımdı yıne sarkık sarkık oldu..
sızle konusmak ıı gelıo sanırım yarın daha duzgun yapabılırım dıyetımı spor yıne olmaz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?