Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kısın cok sporyaptın sımdı yoruldunmu dıosun yoksa sımdıhareketsız kalmıs olmam dahadamı mıskınlestırıo dıosun ben ıkıncı sıkkı ısaretlıorum:))cunku ıs guc yapınca enerjım gelıo bos bos oturunca kaykılıorum:)))

Esra başgan,bundan sonra geç bildirim yapanları ekleme lütfen. özellikle ben derecedeysem..
3.olmuşum Aylar,aylaar sonra.. ayağımı kaydırdılar derecemi aldılar elimden cıkss cıkss..
dimi dimi Yena abammm ben didim başgan Esraya hep o yaptııııııı.

canım ben ilkini seçiyorum. kışın sporla kaybettiklerini şimdi de sıcaktan terle kaybediyorsan bu da sende halsizlik yapabilir. bol bol soda iç terledikçe. kandaki elektrolit değerlerini normalleştirebilir soda.

güzeller iyi akşamlarrr spordan geldim duş v.s anca soda içiyorum uyku modundayım.iyi dilekleriniz için hepinizi tek tek öperimmmm.iyiki burası varrrr iyiki varsınızz

canım ben ilkini seçiyorum. kışın sporla kaybettiklerini şimdi de sıcaktan terle kaybediyorsan bu da sende halsizlik yapabilir. bol bol soda iç terledikçe. kandaki elektrolit değerlerini normalleştirebilir soda.

hımm ...normalden daha fazla soda cekıodu cnm zaten belkıde bu yuzden ama spor şart bır yerden baslamamgerek...

canım geçmiş olsun
hamile olma ihtimalin varmı

yaptım, yine olsa yine yaparım. Yena benle kompedan deyip, baydöner deyip dalga geçmeseydi hatta biz bunu klasik hale getirelim Yasemin abla. önce sevindirelim, sonra elinden alalım
mimkin değil başganım yenama ikimizde kıyamayızzzz.napıyomuşuz bildirimlerimizi vaktinde yapıp insanları üzmüyoruz bi nebzede olsa kuzucumm

Menüm

Sabah
aç karnına bir bardak alkali su
4 esmer kru kayısı
yarım saat sonra
bir sahanda omlet
iki dilim ekmek
bir çay k. kadar krem peynir
maydonoz

ara
yeşil çay

öğlen
bir tabak mantar yemeği
bir dilim ekmek
bir salatalık yarım domates

ara
4 kuru kayısı esmer

akşam
4 kaşık mantar yemeği
bir kase special k

bugün 30 dk tempolu yürüyüşüm var reglden dolayı iyi hissetmediğim için leslie yapamadım.Su bu aralar iyice azaldı bir-bir buçuk lt anca olmuştur.İşyerinde wc olmaması beni zorluyor doğrusu

Çok uykum geldi kızlar ben yatar hepinizi öpüyoreeeee

Cok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???

selamun aleyküm kıscelerim
hayırlı bir gün diliyorum

aramıza tekrardan hoş geldin aytencim
biz size aramızdan ayrılmayın kurtlar kapar diyoruz siz neden söz dinlemiyorsunuz bakayım

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum malumunuz ben işteyim malesef burda hava yağmurlu hiç sevmiyorum böle olunca içim sıkılıyo valla
Kızlar bana yardım edinnnnnn tekrar motivasyonumu bulmam lazım
Yena kuzum senin bu şerbetli bi alem valla annem her zaman derki tosba kabuğundan çıkmış eeee püh demiş o hesap fenalar valla
Yenama sonsuz katılıyorum efendim artık bi kendimize gelelim kızlar ben dahil lütfen
Güle güle kullan kuzum cicilerini
İYi günler de eskit..Nice sarı,kırmızı,mavi,beyaz şeylere..

ben de yeşil tşört aldım. cami yeşili. Siyah keten pantolonla güzel durdu hoşuma gitti..
Yenam sende kullan cicilerini
İnşallah kuzum hep beraber verelim banada şu içindeki şevkten azıcık gönder ya lütfeeeeeennnnnn
Kuzum bilgiler için teşekkür ederiz bilgiler için öpüyorum
Hoşgeldin Aytencim
Tamam artık olan olmuş geçti gitti şimdi önüne bakma zamanı

Hoşgeldin aytencim her zaman destekçi oluruz tabii yeter ki buralarda ol
Moralin de bozma geç olmadan geri dönmen bile önemli bence
Zehracım sen de toparlarsın eminim sıkma canını bak ben sıkıyormuyum toparlamaya çalışıp duruyorum boyna :) bazı zamanlarda almamak bile başarı bence

Yenacım üzülürsün tabiki...ben bu dönem aşırı taktım kendime...sanki herşey mükemmelde bi benmişim sorunlu gibi davranmaya başladım...dün akşam baya sıkıntılı idim eşim saolsun baya dinledi beni...birde bana diyor ki bak benimde göbeğim var...Allah razı olsun yüzüme vurmuyor da bu anlayışı hep sürmeyecek...
bende buna çok üzülüyorum her konuda irade gösterrim ama kiloyu veremedim gari..

sabah sabah ne güldüm...bende gidicem ya 2 yılı aşkın burdayım tık yok

Nevincim ne taşlaması, ne konuştuk biz senle. hayat hep taze, yeter ki ucundan tut...

canım benim konuştuklarımızı unutmadım ama kendimi biraz cezalandırıyorum sanki...dün ağlamaklı idim hep..akşam Üsküdar sahiline geldik kızkulesi ve o manzara ayrı bir anlamlı bende çok severim...eşimde bildiği için oraya getirdi..aklıma geldin...sonra rahatsız etmim dedim...21:00 dan sonraki vakitte..

Kitaba baktım bize yakın yerde yoktu ama palladiumda varmış...merak ediyorum kitap hakkındaki yorumun nedir?bende almak istiyorum çünkü benim mantığıma göre gibi..

siz varken bırakmam Allahın izniyle ablacım...kolay gelsin sana da...
yaptım, yine olsa yine yaparım. Yena benle kompedan deyip, baydöner deyip dalga geçmeseydi hatta biz bunu klasik hale getirelim Yasemin abla. önce sevindirelim, sonra elinden alalım

günaydın güzel hatun...hayırlı işler bize ve tüm çalışanlara...

Hayırlı hafta sonları güzeller
Yenadan fırçayı yiyince erkenden damladım :)))
Hamuru mayaladım kabarmasını bekliyorum
Zehracım hava kapalı ama iyi kız bikaç gündür pek sıcaktı azcık ferahların belki
Güne 3 adet müridim eriği ile başladım kahvaltıyı geçiştirmek istiyorum eşim kahvaltı yapmadan göndermem didi artıkın evde yersem kardeşimde kısarım napıyım

Hepnize gunaydiiinnn... Daficim hakikaten kurtlar kapti beniiiii ;( ama geri geldim yaniniza... efeeeemmm evet gecmis gitti ama moralim bozuk cunku verdiklerimi geri aldim.
Asumancim hakikaten de onemli olan bazen kilo bile almamakmis aci bir tecrubeyle ogrendim
bugun ilk gunum.
Kahvaltida bir kupa yesil cay icecegim. ekmek yemeyecegim 3 zeytin 2dilim peynir ve salatalik domates yiyecegim... ilk gunler her zaman zor gelir bana :44:

Canım başlamak başarmanın yarısıdır elbette ama birden çok fazla kısma bence kahvaltıda ekmeğini ye derim 2 dilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…