Burcu kışın çok spor yaptığın için şimdi böyle hasta hissediyor olabilir misin? 1 saatten fazla spor ciddi kas kaybı oluşturuyormuş. lütfen sabırlı davran, hepimiz sabırsızlanıyorum ama hızlı kilo vermek de sıkıntı. kendine dikkat et oldu mu, bekleriz her zaman.
dimi dimi Yena abammm ben didim başgan Esraya hep o yaptııııııı.Esra başgan,bundan sonra geç bildirim yapanları ekleme lütfen. özellikle ben derecedeysem..
3.olmuşum Aylar,aylaar sonra.. ayağımı kaydırdılar derecemi aldılar elimden cıkss cıkss..
kısın cok sporyaptın sımdı yoruldunmu dıosun yoksa sımdıhareketsız kalmıs olmam dahadamı mıskınlestırıo dıosun ben ıkıncı sıkkı ısaretlıorum:))cunku ıs guc yapınca enerjım gelıo bos bos oturunca kaykılıorum:)))
dimi dimi Yena abammm ben didim başgan Esraya hep o yaptııııııı.
canım ben ilkini seçiyorum. kışın sporla kaybettiklerini şimdi de sıcaktan terle kaybediyorsan bu da sende halsizlik yapabilir. bol bol soda iç terledikçe. kandaki elektrolit değerlerini normalleştirebilir soda.
canım geçmiş olsunıyı dıleklerın ıcın tskler cnm ...10 eylulde randevum ondan snra sonuc ne zmn cıkar ben dru ne zmn bulurum bılmıorum sanırım eylul 15-20yı bulur.allah kımseyı su drların elıne dusurmesın valla acıl ölümcül bir durum olsa nalları cokdan dıkersın o tarıhe kdr...
ben tatlıyı hıc sevmem regly donemlerınde 1-2 kucuk kare cıkolata bnm tatlı ıhtıyacımı gıderır dusun o derece baska bır sorunum var bnm hıssedebılıorum o bayılıp bayılıp kendınden gecmeler 3- saat hayra alamat deıl...(
cnm ya dun aklımdaydı yrn cuma unutmayayım dedım unuttum ıste yoksa ben hıc aksatmazdım bılıosunuz gecen haftada tatıle cıkıcam dıe onceden hbr vermısdım sıze zaten...beklettıgım ıcın ozur dılerım yaaa(cok utandım sımdı...
mimkin değil başganım yenama ikimizde kıyamayızzzz.napıyomuşuz bildirimlerimizi vaktinde yapıp insanları üzmüyoruz bi nebzede olsa kuzucummyaptım, yine olsa yine yaparım. Yena benle kompedan deyip, baydöner deyip dalga geçmeseydihatta biz bunu klasik hale getirelim Yasemin abla. önce sevindirelim, sonra elinden alalım
canım geçmiş olsun
hamile olma ihtimalin varmı
hadi hayırlısıya aklıma gelmedı deıl sımdı hamılelıkde ole 2-3 saat suursuzca uyuyomusun artık uyumakmı baygınlıkmı her neyse 2-3saatı hatırlamıorum ıhtımal cok cok dusuk ama ...
aramıza tekrardan hoş geldin aytencimCok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???
Yena kuzum senin bu şerbetli bi alem valla annem her zaman derki tosba kabuğundan çıkmış eeee püh demiş o hesap fenalar vallaMEyracım geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Bırası da çok sıcak canım yapış yapış oluyorum inan nemden..
Sen artık çok az geliyorsun buraya vakitmi bulamıyorsun başka bişeymi var.??merak ettim..:26:
Canım beslenmene de dikkat et tansiyonun nedeni aşırı karbonhidratta olabilir...
Nevinciğim öp kendini sev kendini..taşlama lütfen..
Kendimize kötü davrandığımız da çok daha kötü oluyor herşey..ÇEvremiz de kötü davranıyor yüz bulup....
Bugün beni çok üzen,ağlatan olayı anlatayım bak..
OĞlum ablasına diyor ki ''abaaaa sevtap teyzenin neden ggöbüşü yok, annenin kocaman.. tombik olduğu için demiii..''
Yarım saat ağladım bunu duyunca..
Ağlayınca nooluyo ki boğazımı tutmadıktan sonra..
Bu aralar acaip mukayese ediyor dış görünüşü..
Yenama sonsuz katılıyorum efendim artık bi kendimize gelelim kızlar ben dahil lütfenTopiğin maşallahı var...Bugün cuma ve bomboş..ne bir heyecan ne bir coşku..Başka takıma gidecem ben de. önüme taş koyuyosunuz,senelerdir zayıflamamamın sebebi belli oldu, sizlersiniz işte.
Demirbaş asumanzeynep ekürisi nursena yok diye sadece mesajları beğenip beğenip gidiyor...Olsun ne diyelim...
Güle güle kullan kuzum cicilerinikardeşim yarın tatile gidiyor. yemekten sonra bikaç eksiği varmış onları almak için dışarı çıktık. kendime limon sarısı düz bir tşört aldım. ilk sarı şeyi kendisi 30 yıllık hayatımda :))
Yenam sende kullan cicileriniİYi günler de eskit..Nice sarı,kırmızı,mavi,beyaz şeylere..
ben de yeşil tşört aldım. cami yeşili.Siyah keten pantolonla güzel durdu hoşuma gitti..
İnşallah kuzum hep beraber verelim banada şu içindeki şevkten azıcık gönder ya lütfeeeeeennnnnnbi de iki kitap aldım tatilde okumak için, henüz gelmediler gerçi. biri dilara koçağın, diğeri ayça kayanın. bu sefer kararlıyım ben. uzun zamandır verme eğilimde değildim, versem de alıyordum. artık inşallah tamamen kurtulurum kilolardan. faydalı bulduğum şeyleri yazarım size kitaplarda gördüğüm.
Eki Görüntüle 784547 Eki Görüntüle 784545
Kuzum bilgiler için teşekkür ederiz bilgiler için öpüyorumKirpikler için
Aslında benim size yazacağım bir makyaj hilesi canlar şöyleki ;
Göz makyajınızı yaptınız diyelim en son elinize iki rimel alın biri yoğun kıvam diğeri akıcı kıvamda.(marka söylemek sorun olurmu bilmiyorum ama ben kullandığım markadan çok memnunumm m....line anladınız siz onu ).Sonra kirpik kıvırıcıyla en dipten kirpiklerinizi kıvırın ilk olarak yoğun kıvam maskarayı iyice sürün tarayın ardından sıvı maskarayla kirpiklerinize kat çıkın yani şu demek oluyor kat çıkmak rimel fırçasının üstünde boya kalsın biraz o şekilde uygulama yapın bu sayede kirpikler daha dolgun görünecektir.Sonra tekrar yoğun maskara sürün ve sonra tekrar akıcı maskara.Aslında bu işlem kat işlemi oluyor siz ne kadar isterseniz o kadar yapın ben 2+2 toplam 4 kat yapıyorum .Daha sonra makyajınızın kurumasını bekleyin.Bu arada ben waterpoof rimel kullanmıyorum size tavsiyem kullanmayın acayip döküyor kirpikleri ve çok zor çıkıyor.İyice kuruduğundan emin olduktan sonra ben bu işlemi evden çıkmadan tam önce yapıyorum .Tekrar kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi en en en diptan kıvırıyoruz.Dananın kuyruğu burda kopuyor işte öyle güzel ve uzun görünüyorlar ki
Bi ara önce sonra resim yapayım daha net anlaşılır herhalde
Kirpik bakımı için hemen küçük bir şey yazayım eşit ölçülde tatlı badem yağı ve hint yağını karıştırım akşam temiz kirpikleri uygulayın rimel fırçası yada kulak çöpüyle bunu kaşlarınızada sürebilirsiniz çok faydalı bir kür besler ve uzatır
Hoşgeldin AytencimCok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???
Cok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???
Yenacım üzülürsün tabiki...ben bu dönem aşırı taktım kendime...sanki herşey mükemmelde bi benmişim sorunlu gibi davranmaya başladım...dün akşam baya sıkıntılı idim eşim saolsun baya dinledi beni...birde bana diyor ki bak benimde göbeğim var...Allah razı olsun yüzüme vurmuyor da bu anlayışı hep sürmeyecek...Nevinciğim öp kendini sev kendini..taşlama lütfen..
Kendimize kötü davrandığımız da çok daha kötü oluyor herşey..ÇEvremiz de kötü davranıyor yüz bulup....
Bugün beni çok üzen,ağlatan olayı anlatayım bak..
OĞlum ablasına diyor ki ''abaaaa sevtap teyzenin neden ggöbüşü yok, annenin kocaman.. tombik olduğu için demiii..''
Yarım saat ağladım bunu duyunca..
Ağlayınca nooluyo ki boğazımı tutmadıktan sonra..
Bu aralar acaip mukayese ediyor dış görünüşü..
Topiğin maşallahı var...Bugün cuma ve bomboş..ne bir heyecan ne bir coşku..Başka takıma gidecem ben de. önüme taş koyuyosunuz,senelerdir zayıflamamamın sebebi belli oldu, sizlersiniz işte.
Demirbaş asumanzeynep ekürisi nursena yok diye sadece mesajları beğenip beğenip gidiyor...Olsun ne diyelim...
Nevincim ne taşlaması, ne konuştuk biz senle. hayat hep taze, yeter ki ucundan tut...
siz varken bırakmam Allahın izniyle ablacım...kolay gelsin sana da...İyi geceler
Bu hafta koşturmaca gelen giden vs bol olunca pek yazamadım diyeeee hemen düşmüşüm dilinize maşallah
Aslında ben hala diyet havasına giremedim yaaa ama bugün acayip yürüdük kızlarımla eve zor attım kendimi yine hem giderken hem gelirken yürüdüm fırsatıkaçırmadım ne kadar yorulsam da
Esracım yarın 2 çatal pasta yerim inşallah ama iki yeğenimin beraber olacak doğum günü o zaman acaba 4 çatal mı yemeliyim 2 ayrı pasta olacak
Yarını da artısız atlatıyım yeter bana
Pazartesi eşim kayınvalidemi yine Dr a götürecek fizik doktoru fıtık var belinde demiş ameliyat mı tedavi mi olması gerektiğine beyin ve sinir cerrahı karar verecekmiş
Nilaycı geçmiş olsun oğluna Allah damatlığını da göstersin inşallah
Yenam ben yerimi paşayıkızının minik göbeği içinolançabası da uyandırdı beni maşallah bilinçli bir genç olarak devam eder inşallah
Nursena gelsin biz sizi geçeriz ki hem hiç boşuna heveslenmeyin demeden edemeyeceğim:)
Yasemincim seni de öpüyorum canımsen bir şeye takma kafanı üzme kendini
Nevincim sen de öyle konuşma bir daha mücadeleye devam düşe kalka da olsa
yaptım, yine olsa yine yaparım. Yena benle kompedan deyip, baydöner deyip dalga geçmeseydihatta biz bunu klasik hale getirelim Yasemin abla. önce sevindirelim, sonra elinden alalım
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum malumunuz ben işteyim malesef burda hava yağmurlu hiç sevmiyorum böle olunca içim sıkılıyo valla
Kızlar bana yardım edinnnnnn tekrar motivasyonumu bulmam lazım
Yena kuzum senin bu şerbetli bi alem valla annem her zaman derki tosba kabuğundan çıkmış eeee püh demiş o hesap fenalar valla
Yenama sonsuz katılıyorum efendim artık bi kendimize gelelim kızlar ben dahil lütfen
Güle güle kullan kuzum cicilerini
Yenam sende kullan cicilerini
İnşallah kuzum hep beraber verelim banada şu içindeki şevkten azıcık gönder ya lütfeeeeeennnnnn
Kuzum bilgiler için teşekkür ederiz bilgiler için öpüyorum
Hoşgeldin Aytencim
Tamam artık olan olmuş geçti gitti şimdi önüne bakma zamanı
Hepnize gunaydiiinnn... Daficim hakikaten kurtlar kapti beniiiii ;( ama geri geldim yaniniza... efeeeemmm evet gecmis gitti ama moralim bozuk cunku verdiklerimi geri aldim.
Asumancim hakikaten de onemli olan bazen kilo bile almamakmis aci bir tecrubeyle ogrendim
bugun ilk gunum.
Kahvaltida bir kupa yesil cay icecegim. ekmek yemeyecegim 3 zeytin 2dilim peynir ve salatalik domates yiyecegim... ilk gunler her zaman zor gelir bana :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?