- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
buraya geldıgım ılk gunler spor yapabılıyordun dıyetıne dıkkat edıyordun en cok spor yapan kısıler arasındaydın oyuzden ıyı hatırlıyorum o gunlerı. ardından annen rahatsızlandı, ramazan geldı hem noıbet hem annen ıle ılgılenmek hem ramazan hem noıbetler senı cok yordu vs bılmedıgımız bırcok sey de olmustur elbet. hem kafa olarak hem beden olarak cok yorgunsun aynı psıkolojıye mart gıbı ben de gırdım ısım asırı yogundu dıyete odaklanmamı da duzenlı yapmamı da engellıyordu dıyet ve spordan calınan zamanımı gordukce ıyıce strese gırıp baya bır kotu doneme gırdım psıkolojık olarak.
tatıle cok az kalmıs tatıl sonrası daha ıyı olacaksın bence. cunku senınkı kesınlıkle yogun tempondan kaynaklanan bırseyç ayrıca nerde yasıyorsun bılmıyorum ama kendıne zaman ayırabılmek dınlenebılmek ıcın annenın ev ıslerı ve kendı ev ıslerın ıcın bır bayan ayarlayabılırsın arada sırada hıc olmadı dınlenebılırsın belkı. faydası olur dıye dusundum
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar ben çok yorgunum hiç canım bişey yapmak istemiyo sadece yatıp uyumak istiyorum valla ne olacak böle bu ara biraz yediklerimede dikkat etmiyorum onundamı etkisi var anlamadım ama biran önce toparlanmam gerek başka yolu yok
Neyse ben kaçtım işler beni bekler öpüldünüz kızlar
Çok teşekkür ederim canım hem güzel sözlerin hemde düğün için yaptık bitti çok şükür
Sanada kolay gelsin tekrar canım
Esram sanırım artık çok geç çünkü 2 defadır kızıl yapıyorumDediğin gibi zor bi renk çok renk çıkarıyo ama seviyorum ben ya bakalım artık
Güzel esralar menüler süper valla benimde böle bi yola koymam lazım artık herşeyi çok öpüyorum sizleri
Emine ablacım sakin ol bu aralalar biraz yorumuşsun o yüzden böle hissediyosun bende aynı oluyorum bazen tatil sana iyi gelcektir eminim
Kuzum kolay gelsin valla zor iş badana boya işi
Valla kilo konusunda iyi gidiyodum ama bu hafta biraz kötü geçti ama haftaya toparlıcam inşallah kuzum sende ne güzel toparlamaya başlamışsın öpüyorum kuzum
İnşallah canım benim valla dört gözle bekliyorum tatili
desteğin için teşekkür ederim hakkaten çok yoğun dönem
hoşgeldin yeniden...Hepnize gunaydiiinnn... Daficim hakikaten kurtlar kapti beniiiii ;( ama geri geldim yaniniza... efeeeemmm evet gecmis gitti ama moralim bozuk cunku verdiklerimi geri aldim.
Asumancim hakikaten de onemli olan bazen kilo bile almamakmis aci bir tecrubeyle ogrendim
bugun ilk gunum.
Kahvaltida bir kupa yesil cay icecegim. ekmek yemeyecegim 3 zeytin 2dilim peynir ve salatalik domates yiyecegim... ilk gunler her zaman zor gelir bana :44:
günaydın Burcu geçmiş olsun bu arada şeker yüklemesi ile belli olur o halsizlik uyku durumu canım..tatlı sigara gibi bağımlılık resmen bir süre ara vermeye çalış bende en çok tatlıda sıkıntı yaşıyorum..uzak durmak hatta 1 ay kadar ağzına sürmemek lazım...Gunaydinnnnn bugun hAftasonu neler yapiosunuzzz biz kvde kalmaya gitcez
Günaydın ablacım eniştemiz haklı kahvaltısız olmaz bu sefer orda daha çok yersin aşırı acıkacağından...Hayırlı hafta sonları güzeller
Yenadan fırçayı yiyince erkenden damladım :)))
Hamuru mayaladım kabarmasını bekliyorum
Zehracım hava kapalı ama iyi kız bikaç gündür pek sıcaktı azcık ferahların belki
Güne 3 adet müridim eriği ile başladım kahvaltıyı geçiştirmek istiyorum eşim kahvaltı yapmadan göndermem didi artıkın evde yersem kardeşimde kısarım napıyım
HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________ dafi
HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ esramm000:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ YENA & Clutch
ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusundaSPOR LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pomogranate :119::119: :119:[/TD]
[TD]470 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]esramm00 :119: :119:[/TD]
[TD]265 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]nothingg :119:[/TD]
[TD]240 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]YENA :119:[/TD]
[TD]200 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Clutch :119:[/TD]
[TD]120 dakika[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm canlar nasılsınız bu hafta gelemedim ama önümüzdeki günlerde burda olurum inş annem sanırım çarşamba gitcek ondan sonra bolca gelirim artıkminik aslanım sünnet oldu çok şükür ilk gün sıkıntı oldu sonrası okadr zorlamadı maşallah
ben hemencik bildirim yapayım;
Kilo bildirimim : Aynı
Spor bildirimim: yok desem de epey koşturdum aslında
neyse kızçelerim şimdi çıkıyorum geçmişe hiç bakamadım oyuzden kim nerde napıyo habersizim geldiğim vakit okumaya çalışcam elimden geldiğince
Cok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum malumunuz ben işteyim malesef burda hava yağmurlu hiç sevmiyorum böle olunca içim sıkılıyo valla
Kızlar bana yardım edinnnnnn tekrar motivasyonumu bulmam lazım
İnşallah kuzum hep beraber verelim banada şu içindeki şevkten azıcık gönder ya lütfeeeeeennnnnn
Yenacım üzülürsün tabiki...ben bu dönem aşırı taktım kendime...sanki herşey mükemmelde bi benmişim sorunlu gibi davranmaya başladım...dün akşam baya sıkıntılı idim eşim saolsun baya dinledi beni...birde bana diyor ki bak benimde göbeğim var...Allah razı olsun yüzüme vurmuyor da bu anlayışı hep sürmeyecek...
bende buna çok üzülüyorum her konuda irade gösterrim ama kiloyu veremedim gari..
sabah sabah ne güldüm...bende gidicem ya 2 yılı aşkın burdayım tık yok
canım benim konuştuklarımızı unutmadım ama kendimi biraz cezalandırıyorum sanki...dün ağlamaklı idim hep..akşam Üsküdar sahiline geldik kızkulesi ve o manzara ayrı bir anlamlı bende çok severim...eşimde bildiği için oraya getirdi..aklıma geldin...sonra rahatsız etmim dedim...21:00 dan sonraki vakitte..
Kitaba baktım bize yakın yerde yoktu ama palladiumda varmış...merak ediyorum kitap hakkındaki yorumun nedir?bende almak istiyorum çünkü benim mantığıma göre gibi..
siz varken bırakmam Allahın izniyle ablacım...kolay gelsin sana da...
günaydın güzel hatun...hayırlı işler bize ve tüm çalışanlara...
ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda
Kili cetvelini nasil yapiyorduk yardimci olabilirmisiniz ?bu arada cep tlfonundan yapabilir miyim?
Kili cetvelini nasil yapiyorduk yardimci olabilirmisiniz ?bu arada cep tlfonundan yapabilir miyim?
Ben de poğaçaları yaptım pişmeye hazırlar çayı da koydum birazdan bizimkileri uyandırırım
Bugün kardeşimdeyiz yarın için bir planımız yok
Hepnize gunaydiiinnn... Daficim hakikaten kurtlar kapti beniiiii ;( ama geri geldim yaniniza... efeeeemmm evet gecmis gitti ama moralim bozuk cunku verdiklerimi geri aldim.
Asumancim hakikaten de onemli olan bazen kilo bile almamakmis aci bir tecrubeyle ogrendim
bugun ilk gunum.
Kahvaltida bir kupa yesil cay icecegim. ekmek yemeyecegim 3 zeytin 2dilim peynir ve salatalik domates yiyecegim... ilk gunler her zaman zor gelir bana :44:
canım ellerine sağlık
marka sorun olmaz, ben de maybeline kullanıyorum. ama benimki waterproof... bi de ben rimeli yoğun sürersem göz kırptıkça dökülüyor. deneyeceğim bunu ama benim ince kirpikler pek taşıyamaz, yine dökülür sanırım
bu arada ben de dönüşümlü olarak her banyo sonrası badem yağı ya da hint yağı sürüyorum kaşlarıma. düzenli yaptığımdan beri daha gürler. tabi açık tenli olunca ne kadar gürleşebilirse o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?