Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de poğaçaları yaptım pişmeye hazırlar çayı da koydum birazdan bizimkileri uyandırırım
Bugün kardeşimdeyiz yarın için bir planımız yok

desteğin için teşekkür ederim hakkaten çok yoğun dönem

sağol canım inanın böyle olsun istemiyorum sizler gibi bol bol burada vakit geçirmek ve artık hayatımı düzene sokmak istiyorum

hoşgeldin yeniden...
Gunaydinnnnn bugun hAftasonu neler yapiosunuzzz biz kvde kalmaya gitcez
günaydın Burcu geçmiş olsun bu arada şeker yüklemesi ile belli olur o halsizlik uyku durumu canım..tatlı sigara gibi bağımlılık resmen bir süre ara vermeye çalış bende en çok tatlıda sıkıntı yaşıyorum..uzak durmak hatta 1 ay kadar ağzına sürmemek lazım...
Günaydın ablacım eniştemiz haklı kahvaltısız olmaz bu sefer orda daha çok yersin aşırı acıkacağından...

kızlar günaydın biliyoırum dün gelemedim özür diliyorum..
sabah acilen çı9kmak zorunda kaldım ve tabi 24 saatlik nöbet yeni geldim eve daha üzerimi değiştirmedim uğrayıp özür dileyeyim dedim..

HAFTANIN 1.si _________ - 1,4 kg. ________ dafi

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ esramm000 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ YENA & Clutch

ellerine sağlık canım kilo verenleri tebrik ederim

Son düzenleme:
ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda

geçmiş olsun hayırlşı olsun

eşim nöbete geldi ben çıktım çocuklara kahvaltı hazırlayayım sonra uğrarım inşallah

Selam kizlarrr! Ben tekrar hortladim

okulumun 2nci haftasini geride biraktim... bünye tatile alisinca biraz bayagi zor oldu ilk haftasi ikinci hafta biraz daha basitti...
kilo durumum 96,3kg
gerçi daha tam anlamiyla rejime baslamadim...
Carsamba gunu tekrar basliycam tam anlami ile insallah... (Sali gunu para yaticak alisveris yapip rejimime gore alicam yemekleri)

Insallah hepiniz iyisinizdir... Daha SIk girmeye calisicagim... cuma günleri bildirim yapmam biraz imkansiz... cunku butun gun okuldayim ve saat tr saati ile 18de evde olurum bazende 16da...

Bu sene pek bilgisayarda olmiycaz okulda, o yuzden okuldan giremiycem buraya malesef

optum sizleriiii

günaydınlar,

nasılsınız? ben iyiyim. sanırım regl olacağım, akıntım var gibi. yani bebek yok sanırım. hayırlısı olsun inşallah. bu gece annemde kalacağız sanırım, kardeşim gitti ya ilk gece yalnız bırakmayalım...

Aytencim pişmanlık iyidir ama sana zarar vermesine izin verme. kızın da kocaman olmuştur artık, vicdan azabı çekmeden yapabilirsin diyetini. biz her zaman yanındayız canım, sen yeter ki buralarda ol.

canım seni düğün motive ediyordu sanırım. beni de eşimin memleketine gidecek olmak ve ardından çocuk isteği motive ediyor. kendine bi hedef koy canım. sen yapabilirsin bunu. çok da güzel hatunsun, ama o kollar ve basenler gitmeli, gidecekk

canım ben bunu nasıl yaptım kendime diye hesaplaşmadan o yola çıkılmıyor malesef. bi süre de kendini cezalandırıyorsun dediğin gibi. ama genelde o cezalandırma afedersin ama öküz gibi yiyerek oluyor son bi heves. sen kendini baya hırpaladın. yeter artık kuzum ya. iste ve istediğini almaya çalış. kimler kimler bunun için uğraşıyor... ayrıca ne insanlar var, o kadar kötü hasletlerine rağmen hayattan kopmuyor, sen niye vazgeçtin böyle. üstelik bunlar o kadar uzak da değil, kıskancı, başkasının hayatını hatta eşyalarını karıştıranı, yalancısı... lütfen bunu yapma kendine, sen dünya iyisi bi insansın, kusursa tek kusurun var o da malesef kabak gibi ortada. kendinin de başkalarının da seni bu yüzden üzmesine izin verme.

kitap konusunda sanki afiyetle diyet her şeyi yemeyi ve porsiyon ayarlamayı içeriyor. tam bizlik yani. dur bakayım okuyayım gelirse, konuşuruz o zaman yine.

Kahvaltımızı yaptık çayımı da içeyim hazırlanıp çıkarız akşama gelirim inşallah
Hepinize güzel bir gün dilerim

Merhaba hoşgeldinnnnn aytenn

tanışalım önce esra ben 2,5 aydır burdayım ben geldiğimde sen yoktun demek yeniden dönmez çok güzel umarım beraber çok güzel kilolar verceğiz bu arada çizelgen yok kaç kilosun ?

dene bak göreceksin çok hoş olduğunu maybeline narçiçeği renginde olandan başka kullanmam ben o çok güzel gerçekten hepsini denedim en iyisi bu bir de lacivertini sıvı olarak kullanırım aslında lancome çok severim ama bütçemi aşıyor benim

düzenli yapman çok güzel her banyo değilde her akşam yapsan daha çok faydasını görürsün aslında bişey daha araştırıyorum kirpikler için saçıma uyguladığım bişey ama kirpiğe uygulanınca faydası olurmu henüz emin değilim iyice emin olduktan sonra onu da yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…