Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda

işte bu güzel haber canımm senden bu süreçte süperr rakamlar bekliyorumm geleceğinden de hiç şüphem yok

Zehracım rica ederim seninde böyle fikirlerin küçük tüyoların varsa paylaş bacım benimle sen de benim gibi makyaja süse püse düşkünsünn ama sanada çok yakışıyor helek maviiii

KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

her akşam zor geliyor da olmadı onu da denerim

tamam canım bu yumuşak rimeli de denicem bakalım, sen de bi ara öncesi sonrası fotoları koy da gaza geleyim

Kalp kalbe karşıymış şimdi içimden geçiyiodum hadi gayret bayrama sekizlerle gir diye tam o sırada sen de listeyi yayınladın ellerine sağlık canım ayy çok sevdim ben bunu 8 kg yarışmasını inşallah hepimiz birinci oluruz

her akşam zor geliyor da olmadı onu da denerim

tamam canım bu yumuşak rimeli de denicem bakalım, sen de bi ara öncesi sonrası fotoları koy da gaza geleyim

niye yalan söyliyeyim ben de üşendiğimden devam edemedim tamam canım yapar koyarım asuman abla demiş ki ben de kirpik yok diye asıl o görsün resimleri benim kirpiklerim çok az ve kısa gerçekten

inşallah canım, sen 8leri ortalarsın bile bayrama kadar

bu arada ben 8 hafta diye hazırlamışım listeyi ama o sonuç kısmını 9.hafta yapayım 1 haftadan sonra 8 hafta vardı yani. ay anlatamadım, neyse son hafta düzeltirim artık :)

Oooo masallah liste supermis!! Insallah hepiniz en az 8kg verirsiniz :)

ayyyy inşallahhh keşkeee yaaa esramm ağzın bal yesin emi 9 hafta desek acaba 9 kg gidermi ayy neyse şimdi hesap yapmıyım yaaa sekizleri bile görmek benim için büyük büyük kocaman bişey

merhaba bende katılmak istiyorum benide eklermisiniz listeye gaza gelirim ben yarışmaya girersem 97 civarıyım galiba dışarı çıkınca tartılır kilomu yazarım

merhaba bende katılmak istiyorum benide eklermisiniz listeye gaza gelirim ben yarışmaya girersem 97 civarıyım galiba dışarı çıkınca tartılır kilomu yazarım

merhaba hoşgeldin,

haftaya cumaya kadar yediklerini günü gününe paylaşır cuma öğlene kadar da kilonu bildirirsen seni de eklerim listeye. ama evine bi tartı edinirsin daha önce işimiz daha kolay olacaktır.

Kızlar Filizin misafirleri gitmemiş hatta biraz daha kalacaklarmış.O yüzden haftasonu pc açamıcak.Haber vereyim size Pazartesi yazar yine .Selamlarınıda iletmiş olayım

Doğru sölüyosun asuman ablacım sabit kalmak bile büyük başarı ama yinede üzülmüyo değilim bu aralar hayırlısı inşallah pazartesiye toparlıcam
Günaydın bitanem çok sağol sanada kolay gelsin
Canım sen niye bu kadar canını sıktın kıyamam sana kendine bu kadar eziyet etme lütfen kendini sıkmadan yavaş yavaş yapmaya çalış bazı şeyleri kuzum biz seni çok seviyoruz üzülmenide istemiyoruz kocaman öpüyorum seni
Doğru sölüyon asuman ablacım ama sabah kalkmak bi eziyet bide hava kapalı olup karanlık olunca iyice yataktan kalmak eziyet haline geiyo malesef neyse bu halimize şükür
Canım ben dicektim asuman ablamda demiş bence birden kendine bu kadar yüklenme kahvaltıda biraz ekmek tüket istersen gidecek bu kilolar yeterki burdan kopma kuzum

sağol canım inanın böyle olsun istemiyorum sizler gibi bol bol burada vakit geçirmek ve artık hayatımı düzene sokmak istiyorum
Ablacım sıkma canını seninde iş saatleri düzenli olsa burayı ihmal etmek istemezsin ama hepimizin elinde olmayan nedenlerden dolayı burayı ihmal ettiğimiz oluyo bak ne güzel iznede ayrılmışsın biraz dinlenme fırsatın olur sporuna ve diyetine daha çok bağlanırsın
Kahvaltımızı yaptık çayımı da içeyim hazırlanıp çıkarız akşama gelirim inşallah
Hepinize güzel bir gün dilerim
İyi eğlenceler ablacım fazla kaçırmadan geri dönmeni bekliyoruz aramıza
Teşekkür ederim kuzum benim favori renklerim makyajda mavi ve yeşil çokta yakıştığını sölüyolar ben onların yalancısıyım (ay pekte mütavaziyim) tamam kuzum benimde bildiklerim olursa paylaşırım sizlerle

Yazdıklarına kocaman bi aminnnnnn diyorum veeeee esram kuzum eline sağlık liste için

selam canlarııım:)

annemler olmayınca yine size dönüyoruuum:)
dün akşam bizde gittik amcamlara, güzeldi, balkon sefası yaptık onlarda da:)
2amcamında balkon sefasına doyulmuyo gerçekten, ne hikmetse ikisininde balkonları şahane, bende şimdi farkettim bak:)
küfür küfür esti dün hep balkon, hatta bi ara annemgil üşüdüler yengemle.
neyse bu akşam yemeğine kadarda oradalar annemgil işte, yatmaya gelicekler artık gece.

bende bi fasıl çamaşır atıcam makineye bugün, 1-2ev işi sonrada yemek derken akşam olur zaten......

dün annemin kedisi hep yanımda yatmıştı, bugün ortalarda yok hırto:)
tabi dün çok sıcak olunca girdi içeri:))))
bugünde serin olunca içeri umrunda değil:)
kaç kere çağırdım kafasını bile göstermedi yattığı yerden......
biliyorum bahçedeki suntanın arkasında yatıyo
sevdirmeyi hiç sevmeyen bi kedi, severken 30sn sonra köpek gibi hırlamaya başlar:)
dün yanımda yattı ama bana şu mesajıda verdi hareketleriyle; tamam yatıcam burada ama beni ellemiceksen, ellersen kaçıp gidecem hemen tavırları yaptı:)
az üzerine gitsem gidecekti dışarı:)
eh bende gitmedim artık, gülü seven dikenine katlanırmış:))))

genelde bir iri sarımsakla tansiyonum düşer benim, inanırmısınız dün 3iri sarımsakla ancak düştü tansiyonum
dün hepsi birleşti galiba; yenamın dediği gibi fazla karbonhidrat, tuzlu peynir, az stress, ve en önemliside çok sıcak olan hava......
dün dedeminde tansiyonu oynamış biraz, normalde çok sık oynamaz......
neyse bugün iyiyim şükür.
zaten dünden beri havalarla işim var dermişim:))))

ben şimdi birazda geçmişe bir dalayım bakayım canlarım:)

Canım hoşgeldin, bedenimiz gibi kalbimiz de kocaman bizim diyerek sitemkar bir karşılama yapayım sana ))

Mutsuz olacak hiç birşey yok..Hepimiz yeniden yeniden başlıyoruz..

Bebişin nasıl.? büyümüştür artık değilmi.? yeni yere yeni okulunda alışmışsındır artık..

selamun aleyküm kıscelerim
hayırlı bir gün diliyorum

aramıza tekrardan hoş geldin aytencim
biz size aramızdan ayrılmayın kurtlar kapar diyoruz siz neden söz dinlemiyorsunuz bakayım

:13:

Benim eşim de öyle işte...Bazen ona bile kızıyorum sürekli sen böyle de güzelsin ,senin yapın böyle diyor 10 yıldır bıkıp usanmadan ( son 10 yıldır 3 lü haneler de gidip geliyorum )
Aslında çok şanslıyız birlikte hayatı paylaştığımız adamın bizi sadece görünüşümüze bakıp değerlendirmediğini bunu düşünüp şükredip azami dikkatli olmalıyız beslenmeye...

Haftasonu her istediğini ye iç.PAzartesiden itibaren dikkat edellim hep beraber nevinciğim...8 kilo listesinin başında sen ve ben olaım başka kimse olmasın. bu konuda fesatlık yapalım senle.

aytenciğim bir ara 70-79 da yazıyordun sen orayıda bıraktınmı.??

Gunaydinnnnn bugun hAftasonu neler yapiosunuzzz biz kvde kalmaya gitcez

Burcucuğum artık çalışmıyorsun anladığım..
vaktin de bol...PAylaşımlarını daha sıklaştırabilirsin...Sen sadece kendinle ilgili mesajları verip çıkıyorsun.biz nasıl seninle ilgilenip sana cevap yazıyorsak sen de aynını yapabilirsin..hepimizin sorunları oluyor burada. sadece liste veya sonuç paylaşılmıyor sanal olsa da en gerçeği paylaşıyoruz ..Oluşan samimiyet senin daha disiplinli olmanı sağlar..
bizim gibi bir sürü cici dostların olur.

ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda

Emoşçuğum iyi tatiller,iyi dinlenmeler...

hoşgeldin gökçeciğim..Umarım çok daha iyisindir...Kilonu da korumuşsun gibi değilmi.?
Vaktin olduğunda yeniden listede olursun...

zehracığım düğün nedeniyle kendini çok kastın,sıkı diyete girdin...KArşılığında maşallah çok güzel inceldin..
Bu durum seni sıkmıştır kendine haksızlık etme...En yakın zamanda toparlarsın sen. ben sana inanıyorum. acaip azimlisin çünkü....İstersen toparlanma daha tatiliniz var önünde

Esracığım kitaplarını ben de çok beğendim...KEyifle okuyup keyifle faydalanırsın umarım..
Ayça Kaya ve Dilara Koçak'ı çok samimi buluyorum nedense...Sanki bizim mahallenin kızları gibi )

Son düzenleme:
Esra cucusum tesekkur ederim
bu arada ikinci bir Esramiz daha olmus demekki ben topige giremeye basladigim siralarda gelmissin canim. artik bnde aranizdayiiiimmm

sağol yenam benim......

annemler olunca kısa kısa ve Belirsiz vakitlerim oluyo nilüfer ablacım, oyüzden buraya büyükce ve düzgün vaktimi ayırmak istiyorum güzelce okuyup yazayım diye:)
oyüzden bu aralar aksadı misafirlerimden dolayı, yoksa bi sorun yok çok şükür ablacım.....
hem ben sizi çooooook seviyorum kiiiiiii
hem siz iyiki varsınız kiiiiiii

bu arada yeni cicini güle güle giyesiiin:)
eminim çok yakışmıştır sana:)
annem hep der; güzel çuval bile giyse yine yakışır............

ben onun düz göbeğini yerim:)))))

Yena ablam ben hakettim bu tatli sitemini basim gozum ustune kabul ettim sizleri cok seviyorum.
okuluma alistim ogretmn arkadaslarim cok iyi kuzucum da 11 aylik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…