offf asuman ablaaa tamam geliyorum benim içinde bi sürrü zahmete girmişsin yaaa
ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda
dene bak göreceksin çok hoş olduğunu maybeline narçiçeği renginde olandan başka kullanmam ben o çok güzel gerçekten hepsini denedim en iyisi bu bir de lacivertini sıvı olarak kullanırım aslında lancome çok severim ama bütçemi aşıyor benim
düzenli yapman çok güzel her banyo değilde her akşam yapsan daha çok faydasını görürsün aslında bişey daha araştırıyorum kirpikler için saçıma uyguladığım bişey ama kirpiğe uygulanınca faydası olurmu henüz emin değilim iyice emin olduktan sonra onu da yazarım
KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
her akşam zor geliyor da olmadı onu da denerim
tamam canım bu yumuşak rimeli de denicem bakalım, sen de bi ara öncesi sonrası fotoları koy da gaza geleyim
Kalp kalbe karşıymış şimdi içimden geçiyiodum hadi gayret bayrama sekizlerle gir diye tam o sırada sen de listeyi yayınladın ellerine sağlık canım ayy çok sevdim ben bunu 8 kg yarışmasını inşallah hepimiz birinci oluruz
KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
inşallah canım, sen 8leri ortalarsın bile bayrama kadar
bu arada ben 8 hafta diye hazırlamışım listeyi ama o sonuç kısmını 9.hafta yapayım 1 haftadan sonra 8 hafta vardı yani. ay anlatamadım, neyse son hafta düzeltirim artık :)
merhaba bende katılmak istiyorum benide eklermisiniz listeye gaza gelirim ben yarışmaya girersem 97 civarıyım galiba dışarı çıkınca tartılır kilomu yazarım
Doğru sölüyosun asuman ablacım sabit kalmak bile büyük başarı ama yinede üzülmüyo değilim bu aralar hayırlısı inşallah pazartesiye toparlıcamHoşgeldin aytencim her zaman destekçi oluruz tabii yeter ki buralarda ol
Moralin de bozma geç olmadan geri dönmen bile önemli bence
Zehracım sen de toparlarsın eminim sıkma canını bak ben sıkıyormuyum toparlamaya çalışıp duruyorum boyna :) bazı zamanlarda almamak bile başarı bence
Günaydın bitanem çok sağol sanada kolay gelsinYenacım üzülürsün tabiki...ben bu dönem aşırı taktım kendime...sanki herşey mükemmelde bi benmişim sorunlu gibi davranmaya başladım...dün akşam baya sıkıntılı idim eşim saolsun baya dinledi beni...birde bana diyor ki bak benimde göbeğim var...Allah razı olsun yüzüme vurmuyor da bu anlayışı hep sürmeyecek...
bende buna çok üzülüyorum her konuda irade gösterrim ama kiloyu veremedim gari..
sabah sabah ne güldüm...bende gidicem ya 2 yılı aşkın burdayım tık yok
canım benim konuştuklarımızı unutmadım ama kendimi biraz cezalandırıyorum sanki...dün ağlamaklı idim hep..akşam Üsküdar sahiline geldik kızkulesi ve o manzara ayrı bir anlamlı bende çok severim...eşimde bildiği için oraya getirdi..aklıma geldin...sonra rahatsız etmim dedim...21:00 dan sonraki vakitte..
Kitaba baktım bize yakın yerde yoktu ama palladiumda varmış...merak ediyorum kitap hakkındaki yorumun nedir?bende almak istiyorum çünkü benim mantığıma göre gibi..
siz varken bırakmam Allahın izniyle ablacım...kolay gelsin sana da...
günaydın güzel hatun...hayırlı işler bize ve tüm çalışanlara...
Doğru sölüyon asuman ablacım ama sabah kalkmak bi eziyet bide hava kapalı olup karanlık olunca iyice yataktan kalmak eziyet haline geiyo malesef neyse bu halimize şükürHayırlı hafta sonları güzeller
Yenadan fırçayı yiyince erkenden damladım :)))
Hamuru mayaladım kabarmasını bekliyorum
Zehracım hava kapalı ama iyi kız bikaç gündür pek sıcaktı azcık ferahların belki
Güne 3 adet müridim eriği ile başladım kahvaltıyı geçiştirmek istiyorum eşim kahvaltı yapmadan göndermem didi artıkın evde yersem kardeşimde kısarım napıyım
Canım ben dicektim asuman ablamda demiş bence birden kendine bu kadar yüklenme kahvaltıda biraz ekmek tüket istersen gidecek bu kilolar yeterki burdan kopma kuzumHepnize gunaydiiinnn... Daficim hakikaten kurtlar kapti beniiiii ;( ama geri geldim yaniniza... efeeeemmm evet gecmis gitti ama moralim bozuk cunku verdiklerimi geri aldim.
Asumancim hakikaten de onemli olan bazen kilo bile almamakmis aci bir tecrubeyle ogrendim
bugun ilk gunum.
Kahvaltida bir kupa yesil cay icecegim. ekmek yemeyecegim 3 zeytin 2dilim peynir ve salatalik domates yiyecegim... ilk gunler her zaman zor gelir bana :44:
Ablacım sıkma canını seninde iş saatleri düzenli olsa burayı ihmal etmek istemezsin ama hepimizin elinde olmayan nedenlerden dolayı burayı ihmal ettiğimiz oluyo bak ne güzel iznede ayrılmışsın biraz dinlenme fırsatın olur sporuna ve diyetine daha çok bağlanırsın
sağol canım inanın böyle olsun istemiyorum sizler gibi bol bol burada vakit geçirmek ve artık hayatımı düzene sokmak istiyorum
İyi eğlenceler ablacım fazla kaçırmadan geri dönmeni bekliyoruz aramızaKahvaltımızı yaptık çayımı da içeyim hazırlanıp çıkarız akşama gelirim inşallah
Hepinize güzel bir gün dilerim
Teşekkür ederim kuzum benim favori renklerim makyajda mavi ve yeşil çokta yakıştığını sölüyolar ben onların yalancısıyım (ay pekte mütavaziyim) tamam kuzum benimde bildiklerim olursa paylaşırım sizlerleişte bu güzel haber canımm senden bu süreçte süperr rakamlar bekliyorumm geleceğinden de hiç şüphem yok
Zehracım rica ederim seninde böyle fikirlerin küçük tüyoların varsa paylaş bacım benimlesen de benim gibi makyaja süse püse düşkünsünn ama sanada çok yakışıyor helek maviiii
Kalp kalbe karşıymış şimdi içimden geçiyiodum hadi gayret bayrama sekizlerle gir diye tam o sırada sen de listeyi yayınladın ellerine sağlık canım ayy çok sevdim ben bunu 8 kg yarışmasını inşallah hepimiz birinci oluruz
Cok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???
selamun aleyküm kıscelerim
hayırlı bir gün diliyorum
aramıza tekrardan hoş geldin aytencim
biz size aramızdan ayrılmayın kurtlar kapar diyoruz siz neden söz dinlemiyorsunuz bakayım
Yenacım üzülürsün tabiki...ben bu dönem aşırı taktım kendime...sanki herşey mükemmelde bi benmişim sorunlu gibi davranmaya başladım...dün akşam baya sıkıntılı idim eşim saolsun baya dinledi beni...birde bana diyor ki bak benimde göbeğim var...Allah razı olsun yüzüme vurmuyor da bu anlayışı hep sürmeyecek...
bende buna çok üzülüyorum her konuda irade gösterrim ama kiloyu veremedim gari..
sabah sabah ne güldüm...bende gidicem ya 2 yılı aşkın burdayım tık yok
:
Hayırlı hafta sonları güzeller
Yenadan fırçayı yiyince erkenden damladım :)))
Hamuru mayaladım kabarmasını bekliyorum
Zehracım hava kapalı ama iyi kız bikaç gündür pek sıcaktı azcık ferahların belki
Güne 3 adet müridim eriği ile başladım kahvaltıyı geçiştirmek istiyorum eşim kahvaltı yapmadan göndermem didi artıkın evde yersem kardeşimde kısarım napıyım
Hepnize gunaydiiinnn... Daficim hakikaten kurtlar kapti beniiiii ;( ama geri geldim yaniniza... efeeeemmm evet gecmis gitti ama moralim bozuk cunku verdiklerimi geri aldim.
Asumancim hakikaten de onemli olan bazen kilo bile almamakmis aci bir tecrubeyle ogrendim
bugun ilk gunum.
Kahvaltida bir kupa yesil cay icecegim. ekmek yemeyecegim 3 zeytin 2dilim peynir ve salatalik domates yiyecegim... ilk gunler her zaman zor gelir bana :44:
Gunaydinnnnn bugun hAftasonu neler yapiosunuzzz biz kvde kalmaya gitcez
ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda
Selam kizlarrr! Ben tekrar hortladim
okulumun 2nci haftasini geride biraktim... bünye tatile alisinca biraz bayagi zor oldu ilk haftasi ikinci hafta biraz daha basitti...
kilo durumum 96,3kg
gerçi daha tam anlamiyla rejime baslamadim...
Carsamba gunu tekrar basliycam tam anlami ile insallah... (Sali gunu para yaticak alisveris yapip rejimime gore alicam yemekleri)
Insallah hepiniz iyisinizdir... Daha SIk girmeye calisicagim... cuma günleri bildirim yapmam biraz imkansiz... cunku butun gun okuldayim ve saat tr saati ile 18de evde olurum bazende 16da...
Bu sene pek bilgisayarda olmiycaz okulda, o yuzden okuldan giremiycem buraya malesef
optum sizleriiii
......
:
......
merhaba hoşgeldin,
haftaya cumaya kadar yediklerini günü gününe paylaşır cuma öğlene kadar da kilonu bildirirsen seni de eklerim listeye. ama evine bi tartı edinirsin daha önce işimiz daha kolay olacaktır.[/QUO
Hoşbuldum:) inşallah burda veririm sizinle kiloları
MEyracım geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Bırası da çok sıcak canım yapış yapış oluyorum inan nemden..
Sen artık çok az geliyorsun buraya vakitmi bulamıyorsun başka bişeymi var.??merak ettim..:26:
Canım beslenmene de dikkat et tansiyonun nedeni aşırı karbonhidratta olabilir...
Evet esracım aynen öyle imaj konusun da çok haklısın...bir de beni kızımla konuşurken duyuyorsa oda etkili muhtemelen...Çünkü teyp gibi herşeyi hafızaya alıyor sıpa..Sonra bize geri dönüyor
Kızımın minicik bir göbeği oluştuip atlıyor ev de 1000 tane civarı. dün sabah anne bak dümdüz oldu göbeğim diyor..OĞlum da anne benim zaten dümdüz demiii )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?