Benim eşim de öyle işte...Bazen ona bile kızıyorum sürekli sen böyle de güzelsin ,senin yapın böyle diyor 10 yıldır bıkıp usanmadan ( son 10 yıldır 3 lü haneler de gidip geliyorum )
Aslında çok şanslıyız birlikte hayatı paylaştığımız adamın bizi sadece görünüşümüze bakıp değerlendirmediğini bunu düşünüp şükredip azami dikkatli olmalıyız beslenmeye...
Haftasonu her istediğini ye iç.PAzartesiden itibaren dikkat edellim hep beraber nevinciğim...8 kilo listesinin başında sen ve ben olaım başka kimse olmasın.bu konuda fesatlık yapalım senle.
İyi geceler
Bu hafta koşturmaca gelen giden vs bol olunca pek yazamadım diyeeee hemen düşmüşüm dilinize maşallah
Aslında ben hala diyet havasına giremedim yaaa ama bugün acayip yürüdük kızlarımla eve zor attım kendimi yine hem giderken hem gelirken yürüdüm fırsatıkaçırmadım ne kadar yorulsam da
Esracım yarın 2 çatal pasta yerim inşallah ama iki yeğenimin beraber olacak doğum günü o zaman acaba 4 çatal mı yemeliyim 2 ayrı pasta olacak
Yarını da artısız atlatıyım yeter bana
Pazartesi eşim kayınvalidemi yine Dr a götürecek fizik doktoru fıtık var belinde demiş ameliyat mı tedavi mi olması gerektiğine beyin ve sinir cerrahı karar verecekmiş
Nilaycı geçmiş olsun oğluna Allah damatlığını da göstersin inşallah
Yenam ben yerimi paşayıkızının minik göbeği içinolançabası da uyandırdı beni maşallah bilinçli bir genç olarak devam eder inşallah
Nursena gelsin biz sizi geçeriz ki hem hiç boşuna heveslenmeyin demeden edemeyeceğim:)
Yasemincim seni de öpüyorum canımsen bir şeye takma kafanı üzme kendini
Nevincim sen de öyle konuşma bir daha mücadeleye devam düşe kalka da olsa
Cok pismanim hemde cccookk.... neden aranizdan ayrildim ki .bana destek oldunuz ve beni inanilmaz motive ettiniz hersey yoluna girmisken sandim ki hep boyle kilo vermeye devam ederim sonra bir kacamak iki kacamak derkennn hoooopppp en basa geri dondum... kimseye itiraf edemezken babamin yorumu aklimi basima getirdi. sen geri kilo aldin gliba dedi. bnde evet biraz diyince yok yok cok aldin dedi. hakliydi.... uzgunum umutsuzum motivasyonsuzum... bu kadar yoklugun icinde sissiz olmak istemedim hepinize kocamaaaann bir ozur borcum var. OZUR DILIYORUM... beni affedip teraradan destekcim olurmusunuz???
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum malumunuz ben işteyim malesef burda hava yağmurlu hiç sevmiyorum böle olunca içim sıkılıyo valla
Kızlar bana yardım edinnnnnn tekrar motivasyonumu bulmam lazım
Hayırlı hafta sonları güzeller
Yenadan fırçayı yiyince erkenden damladım :)))
Hamuru mayaladım kabarmasını bekliyorum
Zehracım hava kapalı ama iyi kız bikaç gündür pek sıcaktı azcık ferahların belki
Güne 3 adet müridim eriği ile başladım kahvaltıyı geçiştirmek istiyorum eşim kahvaltı yapmadan göndermem didi artıkın evde yersem kardeşimde kısarım napıyım
günaydınlar,
kitap konusunda sanki afiyetle diyet her şeyi yemeyi ve porsiyon ayarlamayı içeriyor. tam bizlik yani. dur bakayım okuyayım gelirse, konuşuruz o zaman yine.
KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yena ablam ben hakettim bu tatli sitemini basim gozum ustune kabul ettimsizleri cok seviyorum.
okuluma alistim ogretmn arkadaslarim cok iyi kuzucum da 11 aylik oldu
hoşgeldin gökçeciğim..Umarım çok daha iyisindir...Kilonu da korumuşsun gibi değilmi.?
Vaktin olduğunda yeniden listede olursun...
Teşekkür ederim yenam öle düşünmen beni çok mutlu etti doğrusuCanım hoşgeldin, bedenimiz gibi kalbimiz de kocaman bizim diyerek sitemkar bir karşılama yapayım sana))
Mutsuz olacak hiç birşey yok..Hepimiz yeniden yeniden başlıyoruz..
Bebişin nasıl.? büyümüştür artık değilmi.? yeni yere yeni okulunda alışmışsındır artık..
:13:
Benim eşim de öyle işte...Bazen ona bile kızıyorum sürekli sen böyle de güzelsin ,senin yapın böyle diyor 10 yıldır bıkıp usanmadan ( son 10 yıldır 3 lü haneler de gidip geliyorum )
Aslında çok şanslıyız birlikte hayatı paylaştığımız adamın bizi sadece görünüşümüze bakıp değerlendirmediğini bunu düşünüp şükredip azami dikkatli olmalıyız beslenmeye...
Haftasonu her istediğini ye iç.PAzartesiden itibaren dikkat edellim hep beraber nevinciğim...8 kilo listesinin başında sen ve ben olaım başka kimse olmasın.bu konuda fesatlık yapalım senle.
aytenciğim bir ara 70-79 da yazıyordun sen orayıda bıraktınmı.??
Burcucuğum artık çalışmıyorsun anladığım..
vaktin de bol...PAylaşımlarını daha sıklaştırabilirsin...Sen sadece kendinle ilgili mesajları verip çıkıyorsun.biz nasıl seninle ilgilenip sana cevap yazıyorsak sen de aynını yapabilirsin..hepimizin sorunları oluyor burada. sadece liste veya sonuç paylaşılmıyor sanal olsa da en gerçeği paylaşıyoruz ..Oluşan samimiyet senin daha disiplinli olmanı sağlar..
bizim gibi bir sürü cici dostların olur.
Emoşçuğum iyi tatiller,iyi dinlenmeler...
hoşgeldin gökçeciğim..Umarım çok daha iyisindir...Kilonu da korumuşsun gibi değilmi.?
Vaktin olduğunda yeniden listede olursun...
zehracığım düğün nedeniyle kendini çok kastın,sıkı diyete girdin...KArşılığında maşallah çok güzel inceldin..
Bu durum seni sıkmıştır kendine haksızlık etme...En yakın zamanda toparlarsın sen. ben sana inanıyorum. acaip azimlisin çünkü....İstersen toparlanma daha tatiliniz var önünde
Aytem maşallah seni kuzu büyümüş tam sevilmelik olmuştur o şimdi anaaammmm öp benim yerimeYena ablam ben hakettim bu tatli sitemini basim gozum ustune kabul ettimsizleri cok seviyorum.
okuluma alistim ogretmn arkadaslarim cok iyi kuzucum da 11 aylik oldu
çok özlemişim seni ablacım, yeni farkettim......
hoşgeldin tatlııım
inan canım benimde dün akşamdan beri içim sıkılıyo, dün akşamdan beri hava rüzgarlı:26:
bende senin gibi havalara bağlamıştım nedenini.
şimdi çay içtim, o biraz iyi geldi iç sıkıntıma.....
istersen sende bi çay kapta iç canım......
yenamın fırçalarına bayılıyorum:)))))
nursenanın dip boya zamanıda geldi artık zannımca:))))))
Allah kavuştursun canım......
tebrikler kızlar......
Gökçe iremim hoşgeldin okulun da başlamış kolay gelsin
Merhabalar herkeslere
Doğumgününü kolayladık ama curcunalı tabii
Kahvaltıyı geç ve sağlam yapıp gelince az yedim ister inanın ister inanmayın :)
Daha da acıkmadım zaten
Şimdi bir kahve içebilirsem süper olur
Meyracımannenler gidiyormuş Allah kavuştursun inşallah
Yena ve Nevin de listeyi sallayacak demek çık hırslı gördüm sizi özendim
maşaallah:)
canım senin burcun neydi sakıncası yoksa???
şimdi seni görünce ayten şiiri geldi yine aklıma
bende az yediğine inanıyorum ablam zaten çok yesen dayanamaz itiraf ederdin...Merhabalar herkeslere
Doğumgününü kolayladık ama curcunalı tabii
Kahvaltıyı geç ve sağlam yapıp gelince az yedim ister inanın ister inanmayın :)
Daha da acıkmadım zaten
Şimdi bir kahve içebilirsem süper olur
Meyracımannenler gidiyormuş Allah kavuştursun inşallah
Yena ve Nevin de listeyi sallayacak demek çık hırslı gördüm sizi özendim
Ikizler burcuyum kuzum
İyi akşamlar
Esracım piknik süper olur kalabalıkla az ve öz yersin çok kasma kendini bolca da yürürsün haftaya enerji depolayarak başlamış olursun ne güzel
Yasemincim nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?