Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacım sen 2 çocuk dünyaya getirdin maşallah biz daha o işlere başlamadan bu kilolara geldik...senin sebeplerin var..bense kendimce bahaneler ürettim bahane yok artık...adamlardan Allah razı olsun ama birgün değişirse fikri sebebi ben olacağımdan çok üzülürüm..

genelde listeler bende ters teper..ama bu sefer bende inanıyorum Esrayla buluştuğumuzdan beri daha da inanıyorum.hatta tatlı olayına sınırlandırmada yaptım ama son dönem sürekli dışarda yemek zorunda kaldık buda sabit bıraktı...
özet olarak korkun bizden liste başı olucaz Allahın izni ile...

çok özlemişim seni ablacım, yeni farkettim......

hoşgeldin tatlııım

inan canım benimde dün akşamdan beri içim sıkılıyo, dün akşamdan beri hava rüzgarlı:26:
bende senin gibi havalara bağlamıştım nedenini.
şimdi çay içtim, o biraz iyi geldi iç sıkıntıma.....
istersen sende bi çay kapta iç canım......

yenamın fırçalarına bayılıyorum:)))))

nursenanın dip boya zamanıda geldi artık zannımca:))))))

günaydınlar,

kitap konusunda sanki afiyetle diyet her şeyi yemeyi ve porsiyon ayarlamayı içeriyor. tam bizlik yani. dur bakayım okuyayım gelirse, konuşuruz o zaman yine.

Allah kavuştursun canım......

tebrikler kızlar......

Yena ablam ben hakettim bu tatli sitemini basim gozum ustune kabul ettim sizleri cok seviyorum.
okuluma alistim ogretmn arkadaslarim cok iyi kuzucum da 11 aylik oldu

maşaallah:)

canım senin burcun neydi sakıncası yoksa???

şimdi seni görünce ayten şiiri geldi yine aklıma

kızlar dinlemek isteyene; çok tatlı bi parça yaaa, beni çokta dinlendiriyo bu parça......
bu diziyide zaten çok seviyorum:))))

sevme diyemem, sevde diyemem, sende dertli ol diyemem.......
beni böyle sev seveceksen, kalbim senindir gireceksen......
girme ömrüme, girme gönlüme, ne dertliymiş bu diyeceksen........

Beni Böyle Sev - YouTube

Son düzenleme:
hoşgeldin gökçeciğim..Umarım çok daha iyisindir...Kilonu da korumuşsun gibi değilmi.?
Vaktin olduğunda yeniden listede olursun...

Hosbulduk yenacim! daha iiyiyim allaha sukur :) Evet en son yazdigima yakinim :) hatta bir 500gr civari azalma var :)
zayiflayimda liste onemli degil :) yada persembe aksamlari bildiri yaparim :)

Teşekkür ederim yenam öle düşünmen beni çok mutlu etti doğrusu
Bende kara kara tatili düşünüyorum zaten benim gidene kadar bi 3-4 kilo daha vermem lazım
Yena ablam ben hakettim bu tatli sitemini basim gozum ustune kabul ettim sizleri cok seviyorum.
okuluma alistim ogretmn arkadaslarim cok iyi kuzucum da 11 aylik oldu
Aytem maşallah seni kuzu büyümüş tam sevilmelik olmuştur o şimdi anaaammmm öp benim yerime

Kuzum sabahtan beri çay su içmekten wcden çıkamaz oldum valla ama düşünmen yeter kuzum teşekkür ederim

Merhabalar herkeslere
Doğumgününü kolayladık ama curcunalı tabii
Kahvaltıyı geç ve sağlam yapıp gelince az yedim ister inanın ister inanmayın :)
Daha da acıkmadım zaten
Şimdi bir kahve içebilirsem süper olur
Meyracım annenler gidiyormuş Allah kavuştursun inşallah
Yena ve Nevin de listeyi sallayacak demek çık hırslı gördüm sizi özendim

selam:)
yine gidecem:)))
yoruldum iş yapmaktan:)
bende zeynebe doğru ilerliyorum galiba:)))
canım zeynebim onuda özlüyorum ben yaaaa
artık netlerini alsalarda rahat rahat görüşsek.....
neyse çamaşırım var şuan asılacak, ona doğru ilerliyim ben şimdi kızlar:)
kendime bi adaçayı demlemiştim, onu içtim işte.....
güle güleee

Son düzenleme:

ben inandım, ben inandım ablacım:)

ayrıca amin ablacım, çok teşekkür ederim.
salı günü çıkıcaklar bakalım yola, hayırlısı herşeyin......

Kızlarr yarın komşuyla birlikte pikniğe gidiyoruz.Kahvaltıyı bile orda yapacaklarmış.Bizim hatunlar şimdiden ayarlamışlar pasta börekler neler neler yapmışlar .Allah yarın bana dayanma gücü versin.Ama bol bol yürüyüş yapabileceğim bi yer.Hatta bizimkiler taksiyle gidip gelecek 2 km vardır ben komşuyuda alıp yürücem o yolu .Ordada yürürüm yemeğe de dikkat edicem.Püfsss inşallah kaçırmam.

İyi akşamlar
Esracım piknik süper olur kalabalıkla az ve öz yersin çok kasma kendini bolca da yürürsün haftaya enerji depolayarak başlamış olursun ne güzel
Yasemincim nasılsın canım

Son düzenleme:
bende az yediğine inanıyorum ablam zaten çok yesen dayanamaz itiraf ederdin...
inşallah hırsımız kursağımızda kalmaz...:26:
Ikizler burcuyum kuzum

topiğimizde ikizler burcu çok sanırım...

-3_Mile_Weight_Loss_Walk.. yapıldı 50 daKİKA 10 DAKİKADA SOGUMA HAREKETLERİ TOPLAM 60 DAK. HADİ HAYIRLŞISI BAŞLADIM BAKALIM

İyi akşamlar
Esracım piknik süper olur kalabalıkla az ve öz yersin çok kasma kendini bolca da yürürsün haftaya enerji depolayarak başlamış olursun ne güzel
Yasemincim nasılsın canım

inşallah asuman ablacım kontrollü olucam söz hem ben çok güzel salata yaparım yanına köz salatasıda yapıcam onları yerim ızgara et yiyebilirim sabah kahvaltısını atlattım mı tamamdır

ama spor için süper değerlendiricem yüklenmem lazım spora regl olunca biraz duraksıyorum elimden olmayan nedenlerden dolayı bakalım yarın yazarım nasıl geçtiğini

menümü yazayımmm

sabah
aç karnına bir bardak alkali su
yarım yeşil elma

yarım saat sonra
bir dilim ekmeğinüstüne krem peynir ve maydonoz sürüp yedim( ekmeğin dilimi büyüktü yuvarlak ekmeklerden olunca )

ara
2 fincan yeşil çay

öğlen
bir haşlama baget ve bir küçük parça tavuk
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
yarım saat sonra bir mürdüm eriği

ara
3 esmer kuru kayısı
yarım fincan yeşilçay( diğer yarısı ofis masam ve kağıtlarımla buluştu:)

akşam
bir kabak çiğden ve bir salatalığı rendeledim içine sarımsaklı yoğurt koydum az tuz ve pul biber ekledim.Knedimce yaptığım bu yemeğin yarısını yiyebildim.

ara
bir bardak yarım yağlı süt

yarım saat tempolu yürüyüşümü yaptım.suyum 2 lt alkali olarak.günü böyle güzel kapattım darısı yarına inşallah

Gündüz tok olunca fazla yemedim gerçekten bana inandığınız için teşekkürler ama akşama azcık fazla yedim gibi gereksiz tırtıklayıp durdum ordan burdan
Emine bravo devamı da gelir inşallah
Esracım sen. Çok iyi gidiyorsun yarın da abartmayacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…