Gündüz tok olunca fazla yemedim gerçekten bana inandığınız için teşekkürlerama akşama azcık fazla yedim gibi gereksiz tırtıklayıp durdum ordan burdan
Emine bravo devamı da gelir inşallah
Esracım sen. Çok iyi gidiyorsun yarın da abartmayacağına eminim
Kızlarr yarın komşuyla birlikte pikniğe gidiyoruz.Kahvaltıyı bile orda yapacaklarmış.Bizim hatunlar şimdiden ayarlamışlar pasta börekler neler neler yapmışlar .Allah yarın bana dayanma gücü versin.Ama bol bol yürüyüş yapabileceğim bi yer.Hatta bizimkiler taksiyle gidip gelecek 2 km vardır ben komşuyuda alıp yürücem o yolu .Ordada yürürüm yemeğe de dikkat edicem.Püfsss inşallah kaçırmam.
yaa kızlar babamdan ekmek istedim gitmiş bimden yuvarlak rengi kepekli ekmeğe benzeyen köy ekmeği almış ? Şimdi bu ekmek nedir? Yiyeniniz varmı?Kepekli ekmek gibi tüketebilirmiyim?
menümü yazayımmm
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
yarım yeşil elma
yarım saat sonra
bir dilim ekmeğinüstüne krem peynir ve maydonoz sürüp yedim( ekmeğin dilimi büyüktü yuvarlak ekmeklerden olunca )
ara
2 fincan yeşil çay
öğlen
bir haşlama baget ve bir küçük parça tavuk
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
yarım saat sonra bir mürdüm eriği
ara
3 esmer kuru kayısı
yarım fincan yeşilçay( diğer yarısı ofis masam ve kağıtlarımla buluştu:)
akşam
bir kabak çiğden ve bir salatalığı rendeledim içine sarımsaklı yoğurt koydum az tuz ve pul biber ekledim.Knedimce yaptığım bu yemeğin yarısını yiyebildim.
ara
bir bardak yarım yağlı süt
yarım saat tempolu yürüyüşümü yaptım.suyum 2 lt alkali olarak.günü böyle güzel kapattım darısı yarına inşallah
Esracım öncelikle menü güzel akşam az olmuş...
köy ekmeğine gelince bende alıyorum ondan arada...zaten sürekli aynı çeşit tüketmemek lazım..değişiklik iyidir kalori olarak fazladır ama yine de tam buğdaylı olduğundan beyaz ekmekten çok çok iyi...yiyebilirsin zaten tahıllıdan pek farklı değil...
Ayyy ne guzel kalabalik piknige gidiceksiniz :) Ben piknikleri sevmem normalde ama canim cekti
Ben sana inaniyorum dayanirsin sen :) Ne guzel bol bol da yuruyeceksin. Insallah guzel eglenceli bir gun gecirirsin
nevincim akşamı az bulmuşsun ben sebze yoğurt yiyince yeterli gelir diye düşünmüştüm hani yanında başka ne yiyebilirdim aklıma bişey gelmedi doğrusu domates falan mı ?
Bu iyi oldu cnm ben yemesem evde kimse tüketmez yazık olurdu bunun dilim ayarını tutturamasamda idare edicem artık tşkler canım
Merhabalar herkeslere
Doğumgününü kolayladık ama curcunalı tabii
Kahvaltıyı geç ve sağlam yapıp gelince az yedim ister inanın ister inanmayın :)
Daha da acıkmadım zaten
Şimdi bir kahve içebilirsem süper olur
Meyracımannenler gidiyormuş Allah kavuştursun inşallah
Yena ve Nevin de listeyi sallayacak demek çık hırslı gördüm sizi özendim
kızlar dinlemek isteyene; çok tatlı bi parça yaaa, beni çokta dinlendiriyo bu parça......
bu diziyide zaten çok seviyorum:))))
sevme diyemem, sevde diyemem, sende dertli ol diyemem.......
beni böyle sev seveceksen, kalbim senindir gireceksen......
girme ömrüme, girme gönlüme, ne dertliymiş bu diyeceksen........
Beni Böyle Sev - YouTube
yaa kızlar babamdan ekmek istedim gitmiş bimden yuvarlak rengi kepekli ekmeğe benzeyen köy ekmeği almış ? Şimdi bu ekmek nedir? Yiyeniniz varmı?Kepekli ekmek gibi tüketebilirmiyim?
İyi geceler güzeller...
nasılsınız cumartesi gecesi,keyifler nasıl.? İyisiniz iyisiniz)
Nevin burdaymış bir de meyra sanırım son mesajımı beğendi çünkü
hadi az magazin konuşalım...Ayyy duydunuzmu Hürrem hamileymiş..yasıık oldu güzelim kıza...can ateş kızı kullandı attı kenara...
Sahipte çıkmamış çocuğuna iyimi..
merhaba...bu akşam takılayım dedim ama pek sakin..uyku bastırdı..
sorma ben diziyi izlemiyordum ama kadın gerçekten çok güzel ve de role hakkını veriyordu...aman sanki sahiplense ne olcak ki yazık oldu sahi..yoksa bebe ondan değil mi ki?
Ben de izliemiyorum ama gerçekten güzel kadın ..hem de tombik)
Şu an moskof cariye hürrem okuyorumYürüyüş komşumun kitaplarına bakıyordum...Gördüm. şöyle bir karıştırdım sayfaları ilgimi çekti
Epey kalın kitap...Çok kültürlüyüm ben kalın kitap okurum..
Yatıyordum bir bakayım dedim magazine dalmışınız pek de cahilimde ben bu konuda
Yenacım yeğenlerin doğumgünü vardı birisininki ramazandaydı toplaşamadık kardeşinin doğumgünüyle birleştirdik :)
Bişey de yapmadım ama yorulmuşumyine de git gel derken yaşlılık napcan
Kültürlü yena ben hiç kitap okumuyorum yaa pek cahilim en son epey oldu kızımın tavsiyesiyle okumuştum bir kitap güzeldi ama 2. Sini yarım bıraktım malesef kayıp gül kitabın ismi ilginç ve güzeldi
Yatıyordum bir bakayım dedim magazine dalmışınız pek de cahilimde ben bu konuda
Yenacım yeğenlerin doğumgünü vardı birisininki ramazandaydı toplaşamadık kardeşinin doğumgünüyle birleştirdik :)
Bişey de yapmadım ama yorulmuşumyine de git gel derken yaşlılık napcan
Kültürlü yena ben hiç kitap okumuyorum yaa pek cahilim en son epey oldu kızımın tavsiyesiyle okumuştum bir kitap güzeldi ama 2. Sini yarım bıraktım malesef kayıp gül kitabın ismi ilginç ve güzeldi
tombiktide baya verdi, inceldi....herkes kilo verdi bi biz kaldık zaten kukumav kuşları:)
kalın kitap candır zaten.kitap dediğin ele avuca gelecek..ben bayadır kitapta okuyamadım halbuki bekleyen kitaplarım var...
Hadi iyi geceler sabah görüşürüz inşallah
Eşimi ektim yatacağım diye o film izliyor :)
Mükremin Çıtır bilinmez mi favorimizdi ailecek ne güzeldi..eskiden her şey daha güzeldi...yılllar sonra bu günümüz için bunları söylicez...Ben de çok çabuk yoruluyorum artık, maalesef.;(
KAlın kitap deyince bir zamanlar Mükremin vardı bilirmisiniz..Bir demet tiyatro da..orda çok sık kullanırdı mükremin karakteri kalın kitabı..
İyi geceler güzeller...
nasılsınız cumartesi gecesi,keyifler nasıl.? İyisiniz iyisiniz)
Nevin burdaymış bir de meyra sanırım son mesajımı beğendi çünkü
hadi az magazin konuşalım...Ayyy duydunuzmu Hürrem hamileymiş..yasıık oldu güzelim kıza...can ateş kızı kullandı attı kenara...
Sahipte çıkmamış çocuğuna iyimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?