Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim ablacımmm

yaa kızlar babamdan ekmek istedim gitmiş bimden yuvarlak rengi kepekli ekmeğe benzeyen köy ekmeği almış ? Şimdi bu ekmek nedir? Yiyeniniz varmı?Kepekli ekmek gibi tüketebilirmiyim?

Ayyy ne guzel kalabalik piknige gidiceksiniz :) Ben piknikleri sevmem normalde ama canim cekti
Ben sana inaniyorum dayanirsin sen :) Ne guzel bol bol da yuruyeceksin. Insallah guzel eglenceli bir gun gecirirsin

yaa kızlar babamdan ekmek istedim gitmiş bimden yuvarlak rengi kepekli ekmeğe benzeyen köy ekmeği almış ? Şimdi bu ekmek nedir? Yiyeniniz varmı?Kepekli ekmek gibi tüketebilirmiyim?

Esracım öncelikle menü güzel akşam az olmuş...

köy ekmeğine gelince bende alıyorum ondan arada...zaten sürekli aynı çeşit tüketmemek lazım..değişiklik iyidir kalori olarak fazladır ama yine de tam buğdaylı olduğundan beyaz ekmekten çok çok iyi...yiyebilirsin zaten tahıllıdan pek farklı değil...

nevincim akşamı az bulmuşsun ben sebze yoğurt yiyince yeterli gelir diye düşünmüştüm hani yanında başka ne yiyebilirdim aklıma bişey gelmedi doğrusu domates falan mı ?

Bu iyi oldu cnm ben yemesem evde kimse tüketmez yazık olurdu bunun dilim ayarını tutturamasamda idare edicem artık tşkler canım

Ayyy ne guzel kalabalik piknige gidiceksiniz :) Ben piknikleri sevmem normalde ama canim cekti
Ben sana inaniyorum dayanirsin sen :) Ne guzel bol bol da yuruyeceksin. Insallah guzel eglenceli bir gun gecirirsin

Pikniğe aslında kimle gittiğinle bağlı ben yarın ki piknikten pek umutlu değilim inşallah güzel geçer canımm

şimdi sen sorunca benimde aklıma bişey gelmedi :26:

...düşündüğüm şu oldu okuyunca hem kabak hem salatalık kalorisi çok düşük...ve bu kilolarda çok az kalori almamanı öneririm.

asummm yeğenlerin doğum günümüydü.??

Nice yaşlara

Ben de düzenli olmasa da ara ara izliyorum...Çok sevimli ikiside..

ŞArkı zaten en damar parçalarından biri Orhan gencebay'ın.....Orhan baba ne demiş..'' beni böyle sev seveceksen..''

Köy ekmeğiyse tam buğdaylıdır..Ben de arada alıyorum köy ekmeği severim....

İyi geceler güzeller...

nasılsınız cumartesi gecesi,keyifler nasıl.? İyisiniz iyisiniz )

Nevin burdaymış bir de meyra sanırım son mesajımı beğendi çünkü

hadi az magazin konuşalım...Ayyy duydunuzmu Hürrem hamileymiş..yasıık oldu güzelim kıza...can ateş kızı kullandı attı kenara...
Sahipte çıkmamış çocuğuna iyimi..

merhaba...bu akşam takılayım dedim ama pek sakin..uyku bastırdı..

sorma ben diziyi izlemiyordum ama kadın gerçekten çok güzel ve de role hakkını veriyordu...aman sanki sahiplense ne olcak ki yazık oldu sahi..yoksa bebe ondan değil mi ki?

Ben de izliemiyorum ama gerçekten güzel kadın ..hem de tombik )

Şu an moskof cariye hürrem okuyorum Yürüyüş komşumun kitaplarına bakıyordum...Gördüm. şöyle bir karıştırdım sayfaları ilgimi çekti
Epey kalın kitap...Çok kültürlüyüm ben kalın kitap okurum..

Son düzenleme:
Yatıyordum bir bakayım dedim magazine dalmışınız pek de cahilimde ben bu konuda
Yenacım yeğenlerin doğumgünü vardı birisininki ramazandaydı toplaşamadık kardeşinin doğumgünüyle birleştirdik :)
Bişey de yapmadım ama yorulmuşumyine de git gel derken yaşlılık napcan
Kültürlü yena ben hiç kitap okumuyorum yaa pek cahilim en son epey oldu kızımın tavsiyesiyle okumuştum bir kitap güzeldi ama 2. Sini yarım bıraktım malesef kayıp gül kitabın ismi ilginç ve güzeldi

Son düzenleme:

tombiktide baya verdi, inceldi....herkes kilo verdi bi biz kaldık zaten kukumav kuşları:)

kalın kitap candır zaten.kitap dediğin ele avuca gelecek..ben bayadır kitapta okuyamadım halbuki bekleyen kitaplarım var...

ablacım doğum günlerini kutlu olsun:)

Ben de çok çabuk yoruluyorum artık, maalesef.;(

tombiktide baya verdi, inceldi....herkes kilo verdi bi biz kaldık zaten kukumav kuşları:)

kalın kitap candır zaten.kitap dediğin ele avuca gelecek..ben bayadır kitapta okuyamadım halbuki bekleyen kitaplarım var...

KAlın kitap deyince bir zamanlar Mükremin vardı bilirmisiniz..Bir demet tiyatro da..orda çok sık kullanırdı mükremin karakteri kalın kitabı..

Son düzenleme:
Ben de çok çabuk yoruluyorum artık, maalesef.;(

KAlın kitap deyince bir zamanlar Mükremin vardı bilirmisiniz..Bir demet tiyatro da..orda çok sık kullanırdı mükremin karakteri kalın kitabı..
Mükremin Çıtır bilinmez mi favorimizdi ailecek ne güzeldi..eskiden her şey daha güzeldi...yılllar sonra bu günümüz için bunları söylicez...

sanırım benim uykum geldi...yazdıklarım düşündüklerimi pek yansıtmıyor şuan

ben kaçıyorum herkese hayırlı geceler...

güzel bir güne uyanmamız dileğiyle esen kalın

İyi geceler nevin,meyra ben de gidiyorum ..

--

Nevin,bir de Feriştah muhteşem di edeleli vücüt,diri vücüt terimlerini kazandırdı bize

Son düzenleme:

iyi geceler ablacım:)

bende kısada olsa bi giriyim demiştim yeni kkya:)
yatcam ama yinede bi yazayım dedim güzel ablamada bende seni görünce:)

sahi can ateşi yeni gördüm gogıl amcadan baktımda şimdi, hiç beğenmedim ben adamı her yönden....
bula bula bunumu bulmuş o da yaaa.......

neyse nilüfer ablacım ben kaçıyım olurmu? yarın hareketli bigün beni bekliyo.
kocaman öpüyorum, görüşmek üzere.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…