Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kısceleerr
güzel bir haftasonu olsun inşallah.
ben düğünün birisini atlattım.bugün diğerine gidicem. bizim imamla gelin urfa turuna gidiyorlarmış taşınma iznini değerlendireceklermiş torunlar valizi toplamış gelmişler sanırım akşam düğünden sonra gemlikten kumlaya geçicez. eltimler kumlada inşallah evi temiz bırakırlarda bana fazla iş çıkmaz.dün kınayı gündüz zannediyordum.köye uğrayıp inegöle kınaya gidecektik. köye gittim kına gece dediler. bende günü boş geçirmiyeyim dedim. hemen tarlaya gidip birşeyler topladık. domates doğrayıp köydeki dondurucuya doldurdum. iyi oldu köye gidince onları kullanırım. kışın orta katı yaptırabilirsek ustalara yemek yapmak gerekecek.herşey bol olunca yemek yapmak sorun olmuyor. ay sabah sabah ordan burdan yazdım durdum
aslında akşam bir selam vereyim dedim. geç saat geldik inegölden geçmişe bakayım dedim. ilk satırı okuyorum sonunu hatırlamıyorum hemen gözümü açıp diğer mesaja geçiyorum sonuç aynı bırakıp uyudum.
esracım ellerine sağlık canım.
benide almışsın listeye bu beni biraz daha gaza getirirde kültürlü yenayı sollarım nevinede el sallarım görürler onlar

asuuuu bravo sana
o mamalara nasıl dayandın
süper görünüyordu hepsi helede o yeşil yeşiller biber dolmasımıydı uzun zamandır yapmadımda

Hayırlı pazarlar
Güzelce uyudum bugün bir de kahvaltı hazırlayan olsa süper olacak
Daficim biber dolmasından yedim 1 tane kardeşim güzel yapar pek aç olmayınca hamurişlerine hiç dalmadım salata türleri yetti

Gunaydiiiinnn fistiklaaarr bugun kahvaltimi guzel yaptim. iki dilim kepek ekmek arasi bir tost yaptim. daha spora baslamicam insallah bir duzene gireyim baslayacagim

pazar günü olunca herkes biyerlerde galiba ben de sütümü alıp pişirdim birazdan yürüyüşe çıkacağım inşallah
bu hafta eksi görmeyi istiyorum artık :))

hayırlı pazarlar güzeller.temizlik faslına az ara verdim kahve faslındayım.Asum canım akşam cepten bir türlü cevap yazamadım sizlere (

kızlar çok yazamasamda aklımdasınız sizleri okuyarak kendimi toparlıyorum işyeri sorun özel hayat sorunlu idi ama toparlnadım sayılır dünyayı ben kurtarmıycam :))) hepinizi kocamannn öptüm bayrama 84 üm insallahhhh

slm topiğimin tatlu hatunları nasılsınız görüşmeyeli

annemler bizde ama şöyle bi girip bakem dedim ne var yok

ben regl oldum bu sabah tartılayım dedim almıs gözüküyorum umarım sadece regl şişliğidir
ama zannımca aldım da az biraz malum gelen giden annemler felen yedim bayaca

çarşamba annem gidicek tekrar adapte bi şekilde rejime dvm edicem bayrama epeyce vermek istiyorum bananeeee

meyramm kuzum senin annenler gittimi artık toplaşalım topikte tez vakitde
şu bi gerçekki topikten uzak olmak eşittir kilo almak

neyse canlar benden böyle öptüm hepiciğinizi kocaman

Yenacim ya coluk coculuk yemk pisirme misafir geldi gitti mevzulari beni pek acmio onun disinda musait oldugum zmnlarda diyet ve zayiflamayla ilgili konularda hem fikir beyan ediorum hemde hekim oldugum icin insanlara yol gostermeye calisiorum onun disinda cok aktif olmadigim icin sze sadece kndimle ilgili beyanlarda bulunuomus gibi gorunebilirim bu durum rahatsizlik verdiyse kusuruma bkmayin..

arkadasım gıtmıs doktora dun konusdum kızla ondada gızlı seker cıkmıs doktor 3ay tatlıyı yasaklamıs ondan snra bır daha test ıstemıs ..ılgınc olan ben tatlı sevmem...

Selamlar,

nasılsınız? biz hala annemlerdeyiz. bikaç saate geçeriz eve. geçmişe telden bakmıştım, herkes iyi sanırım. ben de iyiyim. regl oldum olacam. ayrıca 9 günlük disiplinden sonra bu iki gündür dikkat etmiyorum yediklerime, tartılmıyorum da. umarım kilo almamışımdır. yarından itibaren yine dikkat etmece...

Kimsecikler yok, sıkıldım yahu

Yenam & Nevincim siz liste başı olacaksınız ben de inanıyorum, olmadı ben Dafi ablamla siz de ikiniz gruplar olalım ve yarışalım. Aslında Yasemin ablam ve Esraamm da katılabilir, belki ondan sonra Nursena ve Asuman ablam da...

bu arada bu grup halinde yarışmaktan bahsedince aklıma Ebru geldi. Ebru gelince Umut geldi. Ayrıca bi de hayırsız Meryem geldi. Meryeme Ebruyu sorayım ben bi ara arayım da. Umutu da merak ettim. İnşallah hepsi çok iyidir...

İyi akşamlar
Ben bugün de yürüdüm şükür gün iyi geçti gibi tulumbanın dışında tabii 2 tane yedim ama akşam yemeğinde tavuklu salata yoğurt 2 dilim kadar da ekmek yemiştim

yok kuzum öle düşünme insan gibi ne kadar hareket ve kondisyon onun için iyi hem miskinleşmiyor hem ömrü uzuyor yorulduğunu anladığım an yavaşlıyorum bazen ama nerde o beni koşturuyor

öyle mi diyorsun Yasemin abla. ya dün annemin komşusu getirdi köpeği. hayvan yazık yürümekten nasıl yorulduysa dil dışarda, titriyor nefes alırken. annesi de diyor her gün terasta banyo yaptırıyor. ben çok yürüyüp yoruldu diye düşündüm ama demek ki sudan çıkmadığından o kadar yorgundu. uzasın ömrü tabi, çok tatlı hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…