ya Ayten merak ediyorum senin boncuğu, yok mu yeni fotoları :)
Canim tlfondan rahat. bir sekilde yukleyemuyorum ama bu hafta ici eve gidince muhakkak yuklerim pcden
YENA ablam benim kilo uctuu gittii onu sormussun hiiiccc sormaaaa
şimdi sen sorunca benimde aklıma bişey gelmedi :26:
...düşündüğüm şu oldu okuyunca hem kabak hem salatalık kalorisi çok düşük...ve bu kilolarda çok az kalori almamanı öneririm.
asummm yeğenlerin doğum günümüydü.??
Nice yaşlara
Ben de düzenli olmasa da ara ara izliyorum...Çok sevimli ikiside..
ŞArkı zaten en damar parçalarından biri Orhan gencebay'ın.....Orhan baba ne demiş..'' beni böyle sev seveceksen..''
Köy ekmeğiyse tam buğdaylıdır..Ben de arada alıyorum köy ekmeği severim....
İyi geceler güzeller...
nasılsınız cumartesi gecesi,keyifler nasıl.? İyisiniz iyisiniz)
Nevin burdaymış bir de meyra sanırım son mesajımı beğendi çünkü
hadi az magazin konuşalım...Ayyy duydunuzmu Hürrem hamileymiş..yasıık oldu güzelim kıza...can ateş kızı kullandı attı kenara...
Sahipte çıkmamış çocuğuna iyimi..
Kimsecikler yok, sıkıldım yahu
Yenam & Nevincim siz liste başı olacaksınız ben de inanıyorum, olmadı ben Dafi ablamla siz de ikiniz gruplar olalım ve yarışalım. Aslında Yasemin ablam ve Esraamm da katılabilir, belki ondan sonra Nursena ve Asuman ablam da...
bu arada bu grup halinde yarışmaktan bahsedince aklıma Ebru geldi. Ebru gelince Umut geldi. Ayrıca bi de hayırsız Meryem geldi. Meryeme Ebruyu sorayım ben bi ara arayım da. Umutu da merak ettim. İnşallah hepsi çok iyidir...
Esram00 daha önce sormuştun bende köpek var beyaz terrier hanfendi kendileri.
Asum katrem keşke 85 olsamm verirsiniz canlarımm bayrama 77 siniz gayretle.
Yenacımseni kaçırdım zannetmiştim ama gitmemişsin :)
Bugünü telafi edersin eminim ki pek bir hırslı gördüm seni ne güzel ben de kemireyim o dediklerinden de gör
En güzel ben kemiririm ama)
asucum son çırpınışlarım artık kendi kendimi gaza getirmeye çalışıyorum iştte
Asuuu kayıt ettinizmi kızı.??
İstanbul da ne çok öğrenci açıkta kalmış..İyiki orda yaşamıyoruz...
--
Kızım anıtkabiri çok merak ediyor...bir de Trenle yolculuk yapmayı..Eğer işleri ayarlarsak Trenle ankaraya gelmeyi istiyoruz..
Merhaba kızlar;
Umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir.Ben şuanda kafamda streç film ve havluyla yazıyorum.Haftalık bakımımı yaptım da .Akıllı ben termosifonu takmadığımı banyo yapmaya gittiğimde farkettim.Onu takıp kendime söylendikten sonra hemen bu vaktimde size bakmak istedim.Benim pikniğimm ............ bilmiyorum yaa hem iyi hem de biraz gergin geçti.İyi yanı açık hava ve tabiki fiziksel aktivite oldu.Gergin yani komşuyla alakalıydı hiç yazmıcam.Kendisiyle birebir bişey olmadı ama bazen karşı tarafın saçma sapan hareketleri bile sinirlerinizin tavan yapması için yeterli.Neysee yediklerime gelince.Şunu yedim bunu yedim demicem.Ama sabah ve öğlen gayet güzeldi hatta doymuyordum bile ama ikindide daha dikkatli olsaydım keşke.Gün içinde meyve ve ekmek tüketmedim.2-5 lt suyumu içtim ki bunu 1-5 ltsi alkaliydi.
Spora gelince içime çok sindi.Bol bol voleybol basketbol oynadım.Yürüdüm koştum zıpladım.Bir dağ yokuşunu iki kere üst üste hızlı tempoda çıktım indim.Eve geldim 45 dk leslie yaptım.Umarım yediklerimi yakmam için yeterli bi spor olmuştur.Evden çıkmadan aç karnına tartılmıştım.Eve gelir gelmez tartıldığımda 400 gr farkediyordu artı olarak.Bana az geldi.Aslında çay içmiştim su içmiştim.Bilemedim artık göreceğiz.
Yarın iş var ben banyomu yapayım.Reglde bitti bitiyor zaten.Güzel mutlu umutlu huzurlu imanlı sağlıklı bereketli neşeli eksili bir hafta bizimle olsun inşallah.Seviliyorsunuz
Yarın yerleştirme sonuçları açıklanacak sonra da kayıt süreci başlar herhalde
Aaa çok sevindim inşallah gelebilirsiniz planlara bizi de dahil edin mutlaka
İnşallah çok istiyorum ben de...
Ama işte eşimin işleri anlatmıştım yaa bayağı sorunlu bu aralar her açıdan...
henüz yıllık izin bile kullanamadı...
Siz denize gitmiyormusunuz bu sene.?
Özel işyerleri böyle işte inşallah herşey iyi gider de planlarınızı uygulayabilirsiniz
Biz bu sene gidemiyoruz her sene zorluyor memur bütçemizi :)) araba olsa gidebiliriz belki ama bir de araba kiralama işi olunca daha masraflı oluyor seneye düşünüyoruz ama geçen sene gittiğimiz yeri
Az önce ben meryemin röportajını okudum inanın gözlerim doldu ve çok üzüldüm bizler hemen yargılamayı seviyoruz yok niye bıraktı yok sorumsuzluk ,olurmuymuş böyle şey ...İnsanı dinleyip anlamak en önemlisi.Kadıncağız neler yaşamış.Şimdi orda normal bir vatandaş gibi yaşamayı tercih ediyorsa bu yaşadıklarının ne kadar ağır olduğunu gösteriyor.Tek suçu aşık olmak.O her ne kadar tek sorumlusu can değil dese de bence tam olarak da can .Yazıkkk gerçekten çok yazık!!!Okumasan ben bu röportajı herkes gibi düşünecektim.Bence meryem kendini çok iyi anlatmış ve ben onu dibine kadar anladım.Yaptığına da hak veriyorum.
Esracımm ben anladım nasıl yani gruplar derken ? Ayyy fransız kaldım
Selam arkadaşlar..
Güzel fakat başarısız bir gündü bugün benim için...
Sabah iyiydi ama akşam fenaydı pirinç pilavı,patates dahası var..
dafican, hürrem'i okuduğumu belirtmiştim..bilindiği üzre rakiplerini alaşağı etmesi dünyaya nam salmış moskof cariyenin ..
Ben o kitaptan sağlam taktikler aldım zaten.yetmedi daha bir çok kalın kitap okurum. özetle liste başı benim uleynnn..
Bugün yediklerimle verdiğim 1,1 kiloyu aldım gibi.haftaiçi kabak,salatalık ,semizotu kemirip öne geçmem gerek..
Allahım çok pis hain yarışçı gördüm kendimi..
Yenam ben de şimdiden sebzeye sarmaya kararlıyım hafta içi. vursun davullar, başlasın yarış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?