Bu hafta çoğumuz otlayacağız desene.
nasılsın Esracığım,annen nasıl.? neden annendeydiniz,sağlığı iyi değilmi.?
Bende de pek kimse görünmüyor siteden mi acaba ben hiç anasayfada bulunmuyorum
İyim canım sağol. sen de iyisindir inşallah :)
kardeşim tatile gitti, biz de annemi yalnız bırakmayalım haftasonu diye oradaydık canım. bi de ben evde bunalınca eşim sana da değişiklik olur dedi. hafta içi yine komşularıyla falan da haftasonu sıkılıyor yalnız :) Allaha şükür sağlığı iyi, sağol canım.
dün akşam bi arkadaşının düğününe gitti, biz de annemle oturduk, bi de komşusu vardı sen yaşlarda. baya çok yedik dün ya. bugün az bi şey toparladım ama sanırım.
iyi geceler kızlar ...nasılsınız ben iki çocukla kafayı yemekle meşgulum o yüzden girip sizlere haber veremedim doğum yaptığımı belki facden arkadaşlar haber vermiştir....dünyalar tatlısı bir kızım oldu aynı annesi çok korkuyorum benim gibi obez olacak diye...inşallah bundan sonra burdayım çünki verilmesi gereken çok kilom var kilo veremedikçede strese giriyorum....
Bugün sütçüden kurutmak için dolmabiber aldım öyle taze ve minikler ki fazla alamadım birazını ipe dizip astım balkona en miniklerini de yarın dolma yapacağım kabakla beraber kıymalı düşünüyorum sebze sayılır değil mi :)
Bugün de salata yedim zaten ama nedense çok yedim gibi hissediyorum benim terbiye olmam zor olacak gibi(
iyi geceler kızlar ...nasılsınız ben iki çocukla kafayı yemekle meşgulum o yüzden girip sizlere haber veremedim doğum yaptığımı belki facden arkadaşlar haber vermiştir....dünyalar tatlısı bir kızım oldu aynı annesi çok korkuyorum benim gibi obez olacak diye...inşallah bundan sonra burdayım çünki verilmesi gereken çok kilom var kilo veremedikçede strese giriyorum....
Bugün sütçüden kurutmak için dolmabiber aldım öyle taze ve minikler ki fazla alamadım birazını ipe dizip astım balkona en miniklerini de yarın dolma yapacağım kabakla beraber kıymalı düşünüyorum sebze sayılır değil mi :)
Bugün de salata yedim zaten ama nedense çok yedim gibi hissediyorum benim terbiye olmam zor olacak gibi(
sitede problem vardır o zaman...
Ben de bugün feci abarttım...haftaiçi fazlalıkları gönderip üstüne bir de kilo vermemiz lazım...
Çok zor bir yarışın içindeyiz kardeş, arkamızı hep kollamalıyız.))
yenacımmmmm bende inanki çok özledim sizleri hep aklım sizde ama bir türlü giremiyordum ....ama sizler olmdan kilo veremeyeceğim heralde ...4.5 ay oldu hala kilom gram oynamadı...
ben zeytinyağlı biber dolmasına bayılırım. küçükleri tek tek elimle atardım ağzımabi de yoğurt döküp yemeye bayılırdım ekmekle. yılı geçmiştir yemeyeli, canım çekti valla. ellerine sağlık Asuman abla :)
veririz inşallah, dolunay bitti. ben regl oldum ama tatil öncesi son çırpınışlar bunlar artık :))
Eveet senin tatil var daha...Ne güzel.. inşallah çok eğlenirsiniz,çok iyi geçer.. yeniden yeniden aşık olursunuz.
çok sağol canım sende hoşgeldin aramıza , evt hayırlı evlat olsunlar ama iki tane kızım olduğuna bende çok seviniyorum....inşallah buradayım canım artık ....Allah hayırlı uğurlu etsin, analı babalı büyütmek kısmet olsun inşallah. ne şanslısın maşalllah kızın var
senden bahsediyordu arkadaşlar, hoşgeldin aramıza. gitme bi yere sağlıkla verelim inşallah kiloları.
ben zeytinyağlı biber dolmasına bayılırım. küçükleri tek tek elimle atardım ağzımabi de yoğurt döküp yemeye bayılırdım ekmekle. yılı geçmiştir yemeyeli, canım çekti valla. ellerine sağlık Asuman abla :)
veririz inşallah, dolunay bitti. ben regl oldum ama tatil öncesi son çırpınışlar bunlar artık :))
evt canım 4 yaşında daha naz ...geçen sene kreşe gitmişti yenacım bu senede düşünüyorum kreşe vermeyi...yoksa miniğin hiç rahatı yok nazdan allah sağlık versinde...Haklısın çok zor canım...Senin naz da ufak daha...
Fırsat yaratmaya çalışırsın artık...
Naz anaokuluna başlayacakmı bu yıl..?
Daha bendebişey yapamadım az reçel bezelye vs dışında her sene kurulmuyordum pek yemiyorlar diye ama kızlar artık seviyor kuru dolmayı az da olsa evde bulunsun diye yapayım dedimmuhafazası zor oluyor kışın ev sıcak olduğu içinBen henüz tam anlmaıyla kış hazırlığı yapamadım..13 kavanoz domates yaptım bir de çok az biber kuruttum..
Asucum dolmaların içini yemezsen evet sebze oluorben cuma günü yapmayı planlıyorum dolma..
Çok seviyor çocuklar haftada bir veya iki haftada bir yapıyorum muhakak...
Az yersen bişey olmaz bence canımAllah hayırlı uğurlu etsin, analı babalı büyütmek kısmet olsun inşallah. ne şanslısın maşalllah kızın var
senden bahsediyordu arkadaşlar, hoşgeldin aramıza. gitme bi yere sağlıkla verelim inşallah kiloları.
sorma canım bu ara çok ihtiyacımız var. eşimin ufak bi sağlık problemi var. doktora gidelim diyorum gitmiyor. inşallah o zamana kadar düzelir biraz. tatil iyi gelecek, geçmezse dönüştü gideceğiz zaten. inşallah bakalım :)
evt canım 4 yaşında daha naz ...geçen sene kreşe gitmişti yenacım bu senede düşünüyorum kreşe vermeyi...yoksa miniğin hiç rahatı yok nazdan allah sağlık versinde...
Geçmiş olsun canım..Allah hayrlı şifalar versin...
Erkek kişilerin doktora gitmeme çabaları nedir anlamadım...
Benim eşim de öyle o kadar kızıyorum ki ona anlatamam...Ödü pokuyor hastaneye gitmekten...
Esracım geçmiş olsun eşine canım
Benim kayınvalide de yarın beyin sinir cerrahına gidecekti ameliyat mı fizik tedavimi karar verilsin diye ama iyiyim gitmeyeceğim diyor
kızlar hepinize iyi geceler, ben kaçayım yavaştan. yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?