Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracım geçmiş olsun eşine canım
Benim kayınvalide de yarın beyin sinir cerrahına gidecekti ameliyat mı fizik tedavimi karar verilsin diye ama iyiyim gitmeyeceğim diyor

sağol ablacım, size de çok geçmiş olsun. inşallah hayırlısı olur. çok korkuyordur o şimdi, hasta olmak kadar korkusu da yıpratıyor insanı.

esracıgım kıtapların cok guzelmıs ben de yenı kıtaplar dusunuyordum gi diyetını bıtırdım. seytan ye dıyor dıye bır kıtap daha almıstım onları da bıtırdım her ıkısını de sana tavsıye ederım ben de senın kıtaplarını almayı dusunuyorum sımdı.

aynen bılgılerı paylasmak ıcın buraya da kopyalıyorduk her ıkımız de. yanı amac uzun uzun sohbet etmek degıldı. sonucta spor ve dıyet konusunda detaylı yazdıgımız seyler oluyor agırlık olarak yazısmalarımızda. ama senın de dedıgın gıbı ıkılı sohbet gıbı anlasılıp herkesı sıkabılır dusuncesı ıle esraya yazacagım tum cevapları obur taraf da yazacagım sadece.

desteğin için teşekkür ederim hakkaten çok yoğun dönem

rıca ederım, gercekten cok yogun gecıyor hayatın. oyuzden boyle zor bır doneme gırdın. şu ev ıslerını paylaşmak, tatıle cıkmak, kendıne zaman ayırabılmek azıcık da olsa yapabılırsın psıkolojık olarak cok rahatlayacaksın bu da herseye yansıyacak kesınlıkle. ben kendım de denedım ve cok ıse yarıyor kesınlıkle.

merhaba gokce uzun zamandır yoktun ınsaallah ıyısındır. bu ayrı kaldıgın donemde sanırım kılo almıssın.

okulda basarılar dılıyorum ayrıcaaaaaa

kendıne ıyı bak ınsaallah daha sık burada olabılırsın

ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda

oooooo cok guzel haber. senın ıcın bu şarttı valla. once dınlen sonra eglen. ardından da dort elle dıyet donemıne sıkıca sarılırsın ınsaallah canım. ama once dınlen ve eglen lutfen son aylarda cok cok yoruldun dafi ablanın ve senın tempoya kolay kolay kımse dayanamaz valla. okurken ben yoruluyorum. kendınıze dıkkat edın lutfen.

ıyı tatıllerrrrrrrrrrr

esracıgım ellerıne saglık. ben sen bu lısteyı hazırlamadan once bıraz umutluydum ama sımdı hıc umudum yok kurban bayramına 1,5 ay var ve ben 95 gorursem bıle super olacak dıye bakıyorum artık olaya. nazara mı geldım ne oldu bılmıyorum ama sen ve esradan cok umutluyum sız hedefı gececeksın bıle bence. ozellıkle esra maasallah patır patır verıyor

yena evet cok sanslıyız gercekten ama aslında bu sansımız da bızı tembel yapmıs. cogunuz bır ıkı cocuktan sonra bu kıloya varmıssınız ama cogumuz genc yaslarda uclu rakamlara cıkmısız gercekten cok buyuk hata yapmısız eslerımızın anlayısı ve sevgısı, bızı boyle kabullenısı bızım de kendımızı kabullenmemıze ve gormememıze sebep olmus bence. yanı bu sans bız de kotu etkı yapmıs aslında

Kızlar Filizin misafirleri gitmemiş hatta biraz daha kalacaklarmış.O yüzden haftasonu pc açamıcak.Haber vereyim size Pazartesi yazar yine .Selamlarınıda iletmiş olayım

tsk ederım esracıgım. habersız bırakmak ıstemedım kımseyı. ayrıca menu yazmayınca rahatsız oluyorum enazından nıye yazmadıgımı herkes bılıyor bu sayede. tsk ederım bılgı verdıgın ıcın

-3_Mile_Weight_Loss_Walk.. yapıldı 50 daKİKA 10 DAKİKADA SOGUMA HAREKETLERİ TOPLAM 60 DAK. HADİ HAYIRLŞISI BAŞLADIM BAKALIM

tatıl sımdıden sana yaramaya basladı bence. tebrıkler spora cok guzel bır baslangıc yaptın eskı gunlerdekı gıbı. basarılı olmanı dılıyorum canı gonulden.

Yenacım bende seni dinledim pazar günü gönlümce geçirdim hazırım artık Allahtan bir sağlık problemi olmazsa yarış başlasın...

Bizde "edeleli vücütlara" kavuşalım artık..

eşinin işyerindeki sorun ne ise bir an önce çözülmesi dileğiyle erkekler çokca fazla takıyorlar eşimden biliyorum..

Derin
hoşgeldin,yavrularını sağlıkla büyüt inşallah..bende merak ettim şimdi cimcimeyi...

herkese günaydın...musmutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah...güne mide ağrısıyla başladım hayırdır inşallah...

Esracım
eşine geçmiş olsun...

esracıgım regl olmussun. ınsaallah onumuzdekı aylara haberını alırız canım. ben ınanıyorum yakın zamanda gelecek senden haber. ıcımde oyle bır hıs var

canım gecmıs olsun esıne. sıfalar dılıyorum tatıl hastalıklara da strese de herseye ıyı gelsın ınsaallah

kızlar gunaydınnnnnnnnn

herkese guzel bır dılıyorum guzel bır hafta gecırırız ınsallah

ben uykulu, calısmayı da ıstemez bır ruh halındeyım bakalım hayırlısı. ısyerı de sıkıcı oldu ıkı tane stajyerımız vardı benım yanımdalardı kızlar ıle ıyı eglenıyorduk stajları bıttı sıkıcı oldu ortam herzamankı halıne dondu yanı.

haftasonum cok yogun gectı sureklı dısardaydım alısverıs, gezme, yuruyus oldu bol bol.mısafırlerımın bırazını yolladım bırazı az daha kalacak.

cok masraflı, kalabalık, gurultulu, uykusuz, yogun ama eglencelı gunler gecırıyorum benım hayatım son haftalarda boyle. kendıme ozel olarak da kılo veremıyorum alıyorum hatta. onun stresındeyım. esımle sukur son aylarda cok ıyıyız o mu degıstı ben mı hapla degıstım bılmıyorum halen ınsanı sınır edecek tavırları olabılıyor ama lafı uzatmıyorum he dıyıp gecıyorum oyuzden kavga olmuyor adam, kızkardesıne aldıgım hedıyeye bıle karısıyor masraf yapıyorum dıye. napıyım ıhtıyacı olan ınsanları mutlu etmeyı cok sevıyorum ayrıca o ınsanı sevıyorsam elım hıc cebımde durmuyor ıste.

ıkı gundur menulerımı yazamadım buyuk kacamaklarım olmadı ama cok da duzenlı oldugum soylenemez haftasonunda. ınsulın dırencımı yukseltecek besınlerden halen uzak duramadım patates falan oluyor menulerde maalesef. bu hafta yogun spora donuyorum haftasonu bolgesel calıstım ayrıca cok uzun surelı yuruyuslerım oldu bebek arabası da ıterek ek guc uyguladım bılerek ama bu hafta salona duzenlı gıdecegım yemek olarak da corba, yogurt, cıg sebze ıle aksamları dengelemeyı dusunuyorum bakalım haftaya nasıl sonuc verecek.

kızlar kendınıze ıyı bakın musaıt olursam ogleden sonra gırerım olmadı yarın sabah gorusuruz artık. evdekı mısafır ve ozellıkle cocuklardan dolayı laptop acmıyorum evdeyken. herseyı bozuyorlar yoksa. ya da bır ıc savas cıkıyor evde o ıstıyor dıgerı ıstıyor bırbırlerını dovuyorlar falan

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben bu haftaya bomba gibi başladım inşallah devamıda gelir kızlar savunun ben geliyorum uleyyyynnn
Hafta sonu düğünlere koşturmakla geçti dün bi düğünden çıktık diğerine gittik sağlık olsun napalım
Bide saçlarımı kestirdim kızlar küt tarzı arkalar kısa önler uzun iyi geldi bana uzun süredir istiyodum düğün için bekliyodum artık c.tesi kestirdim rahatladım
Neyse öpüldünüz kızlar ben kaçar
Yenam bekliyoruz ankaraya gelince bizi görmeden gitme ama
Canım Allah analı babalı büyütsün kuzum resim bekliyoruz bilmiyorum artık
Bu arada hoşgeldin aramıza
Esram kuzum geçmiş olsun eşine inşallah önemli bi durum yoktur çabucak atlatırsınız
Esracım geçmiş olsun eşine canım
Benim kayınvalide de yarın beyin sinir cerrahına gidecekti ameliyat mı fizik tedavimi karar verilsin diye ama iyiyim gitmeyeceğim diyor
Asuman ablacım kv çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz

Kuzum yoğun bi hafta sonu geçirmişsin kolay gelsin sana öpüyorum

Hepinizee gunaydiiinnn bugun keyfimi yerine getirecek birsey oldu. ben ramazan ayinin ortasinda regl iken tartilmistim ve 85 gelmistim. bu sabah trtildigimda 81.6 kiloyum ve cok cok mutlu oldummm. simdi kocacima kahvalti hazirliyorum sonra yine ugrarim. bu arada es durumu atamasina basvurdduk dua edin de esim yanima gelsin optum canlar

Günaydınlar,

herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum. ben karın ağrısıyla pek yerimden kıpırdayacak gibi gözükmüyorum ama bi sürü iş var. ütü yapmam lazım, sonra kargodan paket almam lazım, eve gelip bulamamışlar. sonra annemle çarşı pazar alışverişi. bugün spor yapacaktım program yoğun, benim de karnım ağrıyo. yanaşmıyorum o yüzden pek. tartıyla da kavuştuk iki günden sonra. 83 gösteriyor, biraz yedim, biraz da regl yüzünden sanırım. ne 83tü Allahım, kurtulamadım ya...

Bu arada Filizcim, Nevincim, Zehracım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…