Esracım geçmiş olsun eşine canım
Benim kayınvalide de yarın beyin sinir cerrahına gidecekti ameliyat mı fizik tedavimi karar verilsin diye ama iyiyim gitmeyeceğim diyor
bi de iki kitap aldım tatilde okumak için, henüz gelmediler gerçi. biri dilara koçağın, diğeri ayça kayanın. bu sefer kararlıyım ben. uzun zamandır verme eğilimde değildim, versem de alıyordum. artık inşallah tamamen kurtulurum kilolardan. faydalı bulduğum şeyleri yazarım size kitaplarda gördüğüm.
Eki Görüntüle 784547 Eki Görüntüle 784545
tşk ederim canım sen de çok iyi gidiyorsun bebek için Allahtan hayırlısını diliyorum sana güzel pambık gibi bi evlat verir inşallah regl gecikti biliyorum zamanla olabiliyor canım normaldir ama illede gelmiyorsa bi tahlil yaptırırsın tabi
evet canım öyle yapıyorduk aslında telde konuştuklarımızı bile yazıyoruz hani kim ne kaptıysa mantığı zor bir dönem malum o yüzden herkse faydalı olmak istiyor insan tabi bu arada düşünemedik sizi artık filizin topikte yazarız nasılsa sen orayı da okuyormuşsun
Kirpikler için ayrı bir msj yazacağım detaylı ondan bu arada sarı renk sana çok yakışacak ben de bu sene aldım bir tane keyifle giyiorum hayırlı olsun
desteğin için teşekkür ederim hakkaten çok yoğun dönem
Selam kizlarrr! Ben tekrar hortladim
okulumun 2nci haftasini geride biraktim... bünye tatile alisinca biraz bayagi zor oldu ilk haftasi ikinci hafta biraz daha basitti...
kilo durumum 96,3kg
gerçi daha tam anlamiyla rejime baslamadim...
Carsamba gunu tekrar basliycam tam anlami ile insallah... (Sali gunu para yaticak alisveris yapip rejimime gore alicam yemekleri)
Insallah hepiniz iyisinizdir... Daha SIk girmeye calisicagim... cuma günleri bildirim yapmam biraz imkansiz... cunku butun gun okuldayim ve saat tr saati ile 18de evde olurum bazende 16da...
Bu sene pek bilgisayarda olmiycaz okulda, o yuzden okuldan giremiycem buraya malesef
optum sizleriiii
ellerine sağlık maşşallah ne güzel sporlar yapılmış..şuan itibari ile izne ayrıldım 15 günlük kampa giriyorum diyet ve spor konusunda
KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım hoşgeldin, bedenimiz gibi kalbimiz de kocaman bizim diyerek sitemkar bir karşılama yapayım sana))
Mutsuz olacak hiç birşey yok..Hepimiz yeniden yeniden başlıyoruz..
Bebişin nasıl.? büyümüştür artık değilmi.? yeni yere yeni okulunda alışmışsındır artık..
:13:
Benim eşim de öyle işte...Bazen ona bile kızıyorum sürekli sen böyle de güzelsin ,senin yapın böyle diyor 10 yıldır bıkıp usanmadan ( son 10 yıldır 3 lü haneler de gidip geliyorum )
Aslında çok şanslıyız birlikte hayatı paylaştığımız adamın bizi sadece görünüşümüze bakıp değerlendirmediğini bunu düşünüp şükredip azami dikkatli olmalıyız beslenmeye...
Haftasonu her istediğini ye iç.PAzartesiden itibaren dikkat edellim hep beraber nevinciğim...8 kilo listesinin başında sen ve ben olaım başka kimse olmasın.bu konuda fesatlık yapalım senle.
aytenciğim bir ara 70-79 da yazıyordun sen orayıda bıraktınmı.??
Burcucuğum artık çalışmıyorsun anladığım..
vaktin de bol...PAylaşımlarını daha sıklaştırabilirsin...Sen sadece kendinle ilgili mesajları verip çıkıyorsun.biz nasıl seninle ilgilenip sana cevap yazıyorsak sen de aynını yapabilirsin..hepimizin sorunları oluyor burada. sadece liste veya sonuç paylaşılmıyor sanal olsa da en gerçeği paylaşıyoruz ..Oluşan samimiyet senin daha disiplinli olmanı sağlar..
bizim gibi bir sürü cici dostların olur.
Emoşçuğum iyi tatiller,iyi dinlenmeler...
hoşgeldin gökçeciğim..Umarım çok daha iyisindir...Kilonu da korumuşsun gibi değilmi.?
Vaktin olduğunda yeniden listede olursun...
zehracığım düğün nedeniyle kendini çok kastın,sıkı diyete girdin...KArşılığında maşallah çok güzel inceldin..
Bu durum seni sıkmıştır kendine haksızlık etme...En yakın zamanda toparlarsın sen. ben sana inanıyorum. acaip azimlisin çünkü....İstersen toparlanma daha tatiliniz var önünde
Kızlar Filizin misafirleri gitmemiş hatta biraz daha kalacaklarmış.O yüzden haftasonu pc açamıcak.Haber vereyim size Pazartesi yazar yine .Selamlarınıda iletmiş olayım
bende az yediğine inanıyorum ablam zaten çok yesen dayanamaz itiraf ederdin...
inşallah hırsımız kursağımızda kalmaz...:26:
topiğimizde ikizler burcu çok sanırım...
-3_Mile_Weight_Loss_Walk.. yapıldı 50 daKİKA 10 DAKİKADA SOGUMA HAREKETLERİ TOPLAM 60 DAK. HADİ HAYIRLŞISI BAŞLADIM BAKALIM
Selam arkadaşlar..
Güzel fakat başarısız bir gündü bugün benim için...
Sabah iyiydi ama akşam fenaydı pirinç pilavı,patates dahası var..
dafican, hürrem'i okuduğumu belirtmiştim..bilindiği üzre rakiplerini alaşağı etmesi dünyaya nam salmış moskof cariyenin ..
Ben o kitaptan sağlam taktikler aldım zaten.yetmedi daha bir çok kalın kitap okurum. özetle liste başı benim uleynnn..
Bugün yediklerimle verdiğim 1,1 kiloyu aldım gibi.haftaiçi kabak,salatalık ,semizotu kemirip öne geçmem gerek..
Allahım çok pis hain yarışçı gördüm kendimi..
Allah hayırlı uğurlu etsin, analı babalı büyütmek kısmet olsun inşallah. ne şanslısın maşalllah kızın var
senden bahsediyordu arkadaşlar, hoşgeldin aramıza. gitme bi yere sağlıkla verelim inşallah kiloları.
ben zeytinyağlı biber dolmasına bayılırım. küçükleri tek tek elimle atardım ağzımabi de yoğurt döküp yemeye bayılırdım ekmekle. yılı geçmiştir yemeyeli, canım çekti valla. ellerine sağlık Asuman abla :)
veririz inşallah, dolunay bitti. ben regl oldum ama tatil öncesi son çırpınışlar bunlar artık :))
sorma canım bu ara çok ihtiyacımız var. eşimin ufak bi sağlık problemi var. doktora gidelim diyorum gitmiyor. inşallah o zamana kadar düzelir biraz. tatil iyi gelecek, geçmezse dönüştü gideceğiz zaten. inşallah bakalım :)
Yenam bekliyoruz ankaraya gelince bizi görmeden gitme amaAsuuu kayıt ettinizmi kızı.??
İstanbul da ne çok öğrenci açıkta kalmış..İyiki orda yaşamıyoruz...
--
Kızım anıtkabiri çok merak ediyor...bir de Trenle yolculuk yapmayı..Eğer işleri ayarlarsak Trenle ankaraya gelmeyi istiyoruz..
Canım Allah analı babalı büyütsün kuzum resim bekliyoruz bilmiyorum artıkiyi geceler kızlar ...nasılsınız ben iki çocukla kafayı yemekle meşgulum o yüzden girip sizlere haber veremedim doğum yaptığımı belki facden arkadaşlar haber vermiştir....dünyalar tatlısı bir kızım oldu aynı annesi çok korkuyorum benim gibi obez olacak diye...inşallah bundan sonra burdayım çünki verilmesi gereken çok kilom var kilo veremedikçede strese giriyorum....
Esram kuzum geçmiş olsun eşine inşallah önemli bi durum yoktur çabucak atlatırsınızsorma canım bu ara çok ihtiyacımız var. eşimin ufak bi sağlık problemi var. doktora gidelim diyorum gitmiyor. inşallah o zamana kadar düzelir biraz. tatil iyi gelecek, geçmezse dönüştü gideceğiz zaten. inşallah bakalım :)
Asuman ablacım kv çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmazEsracım geçmiş olsun eşine canım
Benim kayınvalide de yarın beyin sinir cerrahına gidecekti ameliyat mı fizik tedavimi karar verilsin diye ama iyiyim gitmeyeceğim diyor
kızlar kendınıze ıyı bakın musaıt olursam ogleden sonra gırerım olmadı yarın sabah gorusuruz artık. evdekı mısafır ve ozellıkle cocuklardan dolayı laptop acmıyorum evdeyken. herseyı bozuyorlar yoksa. ya da bır ıc savas cıkıyor evde o ıstıyor dıgerı ıstıyor bırbırlerını dovuyorlar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?