Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gününüz aydın olsun güzeller..

Havanın sıcaklığı artı kalitesiz uyumak güne keyifsiz başlamama neden oldu..
Düzenli uyuyamama stres dıışında beslenme de çok etkiliyormuş artık iyice anladım...
Sürekli döndüm durdum..bir ara boğuluyom sandım reflü gibi mide asidi boğazımda hissedince alevler çıktı ağzımdan. banyoya koştum hemen...

Bugün kişisel bakım ve temizliğim olacak ev işi dışında...sıcaklar da gözüm de büyüyor ama mecburen halletmem gerek bugünüm boş sadece..

Yaşasın

ŞEnlik ateşleri yanmaya başladı desene )

Oyyy ne kötü, yaşları yakın heralde çocukların..
Kolay gelsin tekrar..Mİsafirler de bayağı uzun kaldı

MAşallah aytenciğim..Korktuğun gibi bir sonuç değil hatta şahane bir sonuç görmüşsün tartıda..

Tayin için de inşallah yanına gelir eşin...geçen yıl sen yaşamıştın bu stresi...

Geçmiş olsun Esracığım..Bayağı yoğunmuşsun sen de,kolay gelsin...

Son düzenleme:
Merhabalaaarrrr :)
Nasılsınız canlarım?
İşbaşı yaptım uzun bir izinden sonra.Çok şükür evladımı da sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım.Allah'ım bu günleri bana gösterdi ya şükürler olsun.Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz.Desteğiniz sayesinde rahatlıyordum.Şimdi RÜZGAR'ım hepsini unutturdu bana...

Eee sizler nasılsınız bakalım?Bensiz nasıl devam etti diyet işleri?Bolcana kilo verilmiştir umarım.Yeni hamiş yeni bebiş var mı?Ben bayağıdır izinliydim.Hamilelik süresince izin kullandım.Bebeğim de 35 haftalık doğdu 10 gün kuvözde kaldı.Çok şükür sağlıkla getirdim eve.Doğumdan sonra da 3 ay izin kullandım.İş başı yaptım her ne kadar bırakıp gelmesi zor olsa da onun geleceği için çalışıyorum.Annem bakıyor bebişe.
Bu arada fazlaca kilo aldım.85 kilo ile hamile kaldım 110 la doğuma girdim.Halen 110 kiloyum.Doğumda biraz gitti ama geri aldım süt olsun diye.Napıcam bilemiyorum.Süt olsun diye diyette yapamıyorum.Zaten beni emmeyi bıraktı.Biberona alıştı.Süt sağıp biberonla veriyoruz bizde.Azalsın istemiyorum.Yürüyüşe de hiç vaktim kalmıyor.İşten döner dönmez oğlumla vakit geçirmek istiyorum.Napsam diyetisyene mi gitsem acaba.85 kiloykenki hallerimi bile özlemek hiç aklıma gelmezdi...

selam canlarım.....
yarın annemler yolcu, oyüzden bende hüzünlüyüm((
bi selam veriyim dedim size.
ben kaçar.....

Canım hoş geldin sefalar getirdin...ne güzel anne olanlar dönüyor tekrar...
Dün gecede derin merhaba deyip sevindirdi bizi..

Allah anala babalı büyütsün..Rüzgar çok sağlıklı çok mutlu birey olsun..

İşe dönmekle çok iyi karar vermişsin...Annenin bakması büyük şans zaten..

Diyetisyene gitmen bence de olumlu bir karar..Emzirdiğin için ne kadar bilinçli de olsak beslenme konusunda ehil birinin tavsiyeleri daha iyi sonuç verir...

selam canlarım.....
ben kaçar.....

Meyracığım annenlere hayırlı yolculuklar diliyorum canım...

Son düzenleme:

Hoşbuldum Yena'cım.Evet şöyle bir gezindim sitede.Derin ve Nurgülden haberler var.Bende geldim şükür.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Geldim işe iyi oldu tabi ama şu özlemek de olmasa.Alışcaz artık napalım :)

günaydın kızlar çok teşekkür ediyorum tombalağım benim becerebilmişim resim eklemeyi ..ne zamandır eklemiyordum çünki...

aynen bende mide ağrısı ile başladım günüme
ama aç karnına bol suyla çiğneyip tükettiğim tepeleme 1çay k. çörekotu sağolsun biraz zıplatsada beni olduğum yerde oldukça iyi geldi bana......
geçmiş olsun canım......

Hayırlı sabahlar

ablacım kayınvaldene çok geçmiş olsun, inşaallah biran önce sağlığına kavuşur.....

canım eşine çok geçmiş olsun.....

kolay gelsin o zaman ablacım işlerin inşaallah......

ayrıca sanada geçmiş olsun benim gibi miden rahatsızmış bugün seninde......
mide yanmasına beyaz peynir birebir, rahmetli babacığımdan biliyorum.....
şuan yemeni şiddetle öneririm.....

uykusuzluk bugün bendede var, stressten uyuyamadım bugün

canım hoşgeldin......
inan seni çok özlemiştim......
iyi haberlerine hep ve şimdide çok sevindim......
sana yine özel olarak yazacağım buradan canım da, şimdi annem içerden gel diye sesleniyo, yarın yolcular ben gideyim yine görüşürüz oldumu tatlım.....
hadi kolay gelsin sana, kocaman öpüyorum senide tatlı bebişide:)
sevgiler....

Meyracığım annenlere hayırlı yolculuklar diliyorum canım...

çok sağol ablacığım, anneminde sana selamı var, teşekkür ediyor sana......
öpüyorum ablacım, görüşürüz

canımmm hoş geldin öyle sevindim ki seni gördüğüme ben...Yavrunu sağlıkla büyüt canım işe döndün demek ilkkez ayrılışsındır şimdi sen...olsun annen bakabiliyorsa çok şanslısın...

kilo konusunu da halledersin canım isteyince çok güzel kilolar verdin daha öncesinde...diyetisyen mantıklı Yena'ında dediği gibi emziriyorsun yanlış bişey yapmaman lazım...

selam canlarım.....
ben kaçar.....
Allah kavuştursun şimdiden içim sızladı ahh bu gurbet...çörek otu iyimi geliyordu ben öğle yemeğinden önce atayım ağzıma...

Yenacım şenlik başladı valla benimde mide ağrısı başladı zaten bişeye niyetlensem hep bi engel çıkıyor karşıma ama yılmak yok İnşaAllah...

Esra geçmiş olsun zor oluyor o ağrıda hemde sıcakta...

Zehra yeni saçını gle güle kullan...

Ebrucum hoşgeldin güle güle büyüt rüzgar bebeği inşallah
Bence de diyetisyen iyi fikir kilolar yerleşmeden emzirmenin de avantajıyla hızla verirsin inşallah kiloları
Süt yapan şey zaten bol sıvı kilo yapan yiyeceklerin ne sana ne de bebeğe faydası yok

Son düzenleme:
Güya ağırdan ağırdan işlerimi yapacaktım. anneme öğle yemeğine misafir geliyormuş. ben de orada fazla yemeyeyim diye öğle yemeğimi yedim çıkıyorum şimdi. hepiniz hoşçakalın

canım sıhhatler olsun, güle güle uzat saçlarını.

canım sana da geçmiş olsun, yazın uyku daha zor ya... hele mide yanması daha kötü. ben de cumartesi ve dün rennie çiğneyerek uyumak zorunda kaldım. iki gün fazla yeyince yatmaya yakın rahatsız oluyor mide...

çok teşekkür ederim

Ebrucum hoşgeldin

tekrardan hayırlı uğurlu olsun oğlun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
çok sevindim dönmene, daha dün sizden bahsediyorduk. senden haber alamayınca merak etmiştik. Umut hamile bu dönem, başka bebek haberimiz yok ama olacak inşallah...

Bu arada Yena haklı diyetisyen konusunda, sütünün kalitesi etkilenmesin diye diyetisyene gitmen daha mantıklı. sen başarırsın ben inanıyorum sana. YAŞASIN tekrar bizimlesin

41 kere maşallah
çok tatlı, Allah bize de nasip etsin inşallah.

canım sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine. işlerde de kolaylıklar

Canım sana da geçmiş olsun, ne çok midemize vuruyor yediklerimiz. zaten hafif beslenmen lazım miden için, bugünden başlamış olursun yani, engel sayılmaz o.

Canııım hoşbuldum bende seni gördüğüme çok sevindim.evet işe döndüm her dakika resimlerine bakıyorum artık öyle evunuyorum.Annem bakıyor memleketten geldi.Kimselere bırakmıyor valla.Gece gündüz pür dikkat torun bakımı.
Kilo işini halletmem lazım biran önce.Kıyafetlerim olmuyor haliyle.E çalıştığım için de değişik giyinmeliyim.Zordayım bu aralar.Ayak bileklerim çok ağrıyor taşımıyor vücudu.İlk defa bu kadar kilo aldım.allah yardımcım olsun artık...

Asuman ablam hoşbulduk.Diyetisyen olmadan olmayacak bu iş bilinçsiz yapmak istemiyorum.Sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş vermeliyim diye düşünüyorum.Bol bol su içiyorum şu aralar 3 litreyi geçiyor günde...

Esracım hoşbulduk.Evet yaşasın tekrar sizleyim.Beraberiz bu yolda.Vaaaw Umut hamile demek 3. geliyor.Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.İsteyen herkese de.Hala dualarımdasınız.Meryemle pek görüşemiyoruz.topicte de çok takılmamış.Ona da çok dua ediyorum.

slm kızlar eşim pc yi sattıgı için giremedim uzun zamandır kayın annelerdeyim ordan yazıyorumm
araya bayram ve ardından eşimin dayı oüğlunun düğünü derken yazmaya fırsat olmadı
ne zormuş bilgisayarın olmaması zaman geçmiyor
en yakın zamanda gelmek istiyorumm hepicinizii çook çook öpüorum
yena ablacım beni izinli geç istersen Ne zaman pc alınır onuda bilmiyorum kendinize ii bakın
EBRUCUM HOŞGELDİN YAVRUŞUNU GÜLE GÜLE BÜYÜT İNŞALLAH RABBİM SİZİ ONSUZ ONUDA SİZSİZ BIRAKMASIN İNŞALLAHH

Son düzenleme:
Canım ne güzel tartı yüzüne gülmüş
Ayrıca dualarımız seninle rabbim gönlünden geçeni versin inşallah
Canım sende hoşgeldin aramıza tekrar senle tanışmıyoruz ama ara sıra adını duyuyordum artık hep beraber kiloları verme zamanı
Bebeğinide güle güle büyüt inşallah sağlam ellere teslim etmişsin ne güzel özlem başlarda biraz fazla oluyo ama sonra biraz bastırabiliyosun
selam canlarım.....
ben kaçar.....
Kuzum Allah kavuştursun annenler yarın yolcuymuş
günaydın kızlar çok teşekkür ediyorum tombalağım benim becerebilmişim resim eklemeyi ..ne zamandır eklemiyordum çünki...
Canım maşallah kızın çok tatlı rabbim nazarlardan korusun
Teşekkür ederim nevinim
Teşekkür ederim esrammmm

Canım inşallah biran önce pc alıp yanımıza dönersin sende

tamam canım ekledim şimdi ....
ismi nisa yenacım ablamız koydu hemen ekledim canım...
hoşbulduk canım hepinizi özlemişim....

sağol canım..yeni evlimisin canım ..allah sizlerede versin inşallah....

çok teşekkürler canım...

Esram dün kestirdim şu an çığlak gibi veteriner kesiyor uyutarak yoksa durmuyor

En güzel ben kemiririm ama )

asucum son çırpınışlarım artık kendi kendimi gaza getirmeye çalışıyorum iştte

geldin bile gaza Yenam başlamak yolun yarısı kuzum

İnşallah çok istiyorum ben de...
Ama işte eşimin işleri anlatmıştım yaa bayağı sorunlu bu aralar her açıdan...
henüz yıllık izin bile kullanamadı...

Siz denize gitmiyormusunuz bu sene.?

gelin gelin antalyaya gelin ben misafir ederim sizi

hoşgeldin arkadaşım sefalar getirdin.bebişinide güle güle büyüt.kg nedirki amacımız hep o vericez birlikte

bende çilek reçeli yaptım dünde fasulye şokladım buzluğa attım vişne araıyorum fellik fellik işte börülce atıcamm

Canım inşallah eşin bir an önce atanır yanına.bak tartıda sana gülmüş

hoşgeldinnn bebişini güle güle büyüt ne güzel eskiler teker teker dönüyor topik kalabalıklaşıyor..

kırkbir kere maşallahhh gözleri çok güzelll kuzununnn

Selam güzellerrr

nasılsınız hepiniz;

inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım

hepinizi öptümmmm

Kızlar selamlar. Cok zor ama cok sukur basarili bi dogum atlattik geldik 3 gunun sonunda eve. Simdi teyzelik damarlarim kabardigindan gozum hiçbişey görmüyo :)
Zaten surekli ilgi beklediğinden gelemiyorum da. Ankaraya gittigim zaman hatalarimi telafi edicem :)
Rabbim yasamak isteyen ve degerini bilecek herkese nasip eylesin inşallah bebek sahibi olmayı. Inanilmaz bir mucize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…