Ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama sen bayadır çekiyosun bu ağrıyı sanırım sencede bi doktora görünmenin zamanı gelmedimi ablacım sağlık ihmale gelmez lütfen git bi görünSelam güzellerrr
nasılsınız hepiniz;
inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım
hepinizi öptümmmm
Kızlar selamlar. Cok zor ama cok sukur basarili bi dogum atlattik geldik 3 gunun sonunda eve. Simdi teyzelik damarlarim kabardigindan gozum hiçbişey görmüyo :)
Zaten surekli ilgi beklediğinden gelemiyorum da. Ankaraya gittigim zaman hatalarimi telafi edicem :)
Rabbim yasamak isteyen ve degerini bilecek herkese nasip eylesin inşallah bebek sahibi olmayı. Inanilmaz bir mucize...
Kızlar selamlar. Cok zor ama cok sukur basarili bi dogum atlattik geldik 3 gunun sonunda eve. Simdi teyzelik damarlarim kabardigindan gozum hiçbişey görmüyo :)
Zaten surekli ilgi beklediğinden gelemiyorum da. Ankaraya gittigim zaman hatalarimi telafi edicem :)
Rabbim yasamak isteyen ve degerini bilecek herkese nasip eylesin inşallah bebek sahibi olmayı. Inanilmaz bir mucize...
Ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama sen bayadır çekiyosun bu ağrıyı sanırım sencede bi doktora görünmenin zamanı gelmedimi ablacım sağlık ihmale gelmez lütfen git bi görün
Yaseminciğim neden hala doktora gitmedin.Lütfen git ihmal etme..
Geçmiş olsun tekrar...
Hemşerim kendini ihmal etme lütfen kimseden fayda yok ben de öptümSelam güzellerrr
nasılsınız hepiniz;
inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım
hepinizi öptümmmm
Hadi gözünüz aydın elizcim teyzeliğin tadını çıkarmaya bak sen :)Kızlar selamlar. Cok zor ama cok sukur basarili bi dogum atlattik geldik 3 gunun sonunda eve. Simdi teyzelik damarlarim kabardigindan gozum hiçbişey görmüyo :)
günaydın kızlar çok teşekkür ediyorum tombalağım benim becerebilmişim resim eklemeyi ..ne zamandır eklemiyordum çünki...
Allah kavuştursun şimdiden içim sızladı ahh bu gurbet...çörek otu iyimi geliyordu ben öğle yemeğinden önce atayım ağzıma...
sağolasın tatlımcanım sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine. işlerde de kolaylıklar
slm kızlar eşim pc yi sattıgı için giremedim uzun zamandır kayın annelerdeyim ordan yazıyorumm
araya bayram ve ardından eşimin dayı oüğlunun düğünü derken yazmaya fırsat olmadı
ne zormuş bilgisayarın olmaması zaman geçmiyor
en yakın zamanda gelmek istiyorumm hepicinizii çook çook öpüorum
yena ablacım beni izinli geç istersen Ne zaman pc alınır onuda bilmiyorumkendinize ii bakın
EBRUCUM HOŞGELDİN YAVRUŞUNU GÜLE GÜLE BÜYÜT İNŞALLAH RABBİM SİZİ ONSUZ ONUDA SİZSİZ BIRAKMASIN İNŞALLAHH
Selam güzellerrr
nasılsınız hepiniz;
hepinizi öptümmmm
bak sen böyle söyleyince uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim. oysa ben çok severek kitap okurdum. hep bu pc yüzündenSelam arkadaşlar..
dafican, hürrem'i okuduğumu belirtmiştim..bilindiği üzre rakiplerini alaşağı etmesi dünyaya nam salmış moskof cariyenin ..
Ben o kitaptan sağlam taktikler aldım zaten.yetmedi daha bir çok kalın kitap okurum. özetle liste başı benim uleynnn..
ben geldiğimde sen birkaçkere yazıp gitmiştin pek tanışmıyoruz sadece birkaç paylaşımını okudum. aramıza yeniden hoşgeldin canım güle güle büyüt bebişleriniiyi geceler kızlar ...nasılsınız ben iki çocukla kafayı yemekle meşgulum o yüzden girip sizlere haber veremedim doğum yaptığımı belki facden arkadaşlar haber vermiştir....dünyalar tatlısı bir kızım oldu aynı annesi çok korkuyorum benim gibi obez olacak diye...inşallah bundan sonra burdayım çünki verilmesi gereken çok kilom var kilo veremedikçede strese giriyorum....
tomurcuğumuz gelmiş hoş gelmiş. güle güle büyüt bebişini , hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallahMerhabalaaarrrr :)
Nasılsınız canlarım?
İşbaşı yaptım uzun bir izinden sonra.Çok şükür evladımı da sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım.Allah'ım bu günleri bana gösterdi ya şükürler olsun.Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz.Desteğiniz sayesinde rahatlıyordum.Şimdi RÜZGAR'ım hepsini unutturdu bana...
Eee sizler nasılsınız bakalım?Bensiz nasıl devam etti diyet işleri?Bolcana kilo verilmiştir umarım.Yeni hamiş yeni bebiş var mı?Ben bayağıdır izinliydim.Hamilelik süresince izin kullandım.Bebeğim de 35 haftalık doğdu 10 gün kuvözde kaldı.Çok şükür sağlıkla getirdim eve.Doğumdan sonra da 3 ay izin kullandım.İş başı yaptım her ne kadar bırakıp gelmesi zor olsa da onun geleceği için çalışıyorum.Annem bakıyor bebişe.
Bu arada fazlaca kilo aldım.85 kilo ile hamile kaldım 110 la doğuma girdim.Halen 110 kiloyum.Doğumda biraz gitti ama geri aldım süt olsun diye.Napıcam bilemiyorum.Süt olsun diye diyette yapamıyorum.Zaten beni emmeyi bıraktı.Biberona alıştı.Süt sağıp biberonla veriyoruz bizde.Azalsın istemiyorum.Yürüyüşe de hiç vaktim kalmıyor.İşten döner dönmez oğlumla vakit geçirmek istiyorum.Napsam diyetisyene mi gitsem acaba.85 kiloykenki hallerimi bile özlemek hiç aklıma gelmezdi...
maşallah subhanallah
taze teyze gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsünKızlar selamlar. Cok zor ama cok sukur basarili bi dogum atlattik geldik 3 gunun sonunda eve. Simdi teyzelik damarlarim kabardigindan gozum hiçbişey görmüyo :)
Ne hareketli bir gün geçirmişsin canım...
dikkatte etmişsin harikasın..
Selam canım, ne hareketli bi gün geçirmişsin. bence alacaksın haftaya bunların karşılığını.
grup olayına gelince biz önceden 2 şerli gruplar olarak en çok kiloyu kim verecek yarışması yapardık. baya da iyi kilo verirdik o zamanlarda. şimdi de acaba onu yapsak demiştim.
bu arada röportajı ben de okudum. üzüldüm doğrusu, kendisini sevgilisiyle nebahat çehre tanıştırmış. yani kız bildiğin firdevs hanımın kurbanı olmuş sosyetik playboyla baş göz edilerek. malesef manevi değerlerine sığınmazsan ya da onları siper etmezsen erkekler kadınları kullanıp atmaya çok meraklı. umarım bundan sonra kendisini sever ve sevilir.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben bu haftaya bomba gibi başladım inşallah devamıda gelir kızlar savunun ben geliyorum uleyyyynnn
Hafta sonu düğünlere koşturmakla geçti dün bi düğünden çıktık diğerine gittik sağlık olsun napalım
Bide saçlarımı kestirdim kızlar küt tarzı arkalar kısa önler uzun iyi geldi bana uzun süredir istiyodum düğün için bekliyodum artık c.tesi kestirdim rahatladım
Neyse öpüldünüz kızlar ben kaçar
Yenam bekliyoruz ankaraya gelince bizi görmeden gitme ama
Canım Allah analı babalı büyütsün kuzum resim bekliyoruz bilmiyorum artık
Bu arada hoşgeldin aramıza
Esram kuzum geçmiş olsun eşine inşallah önemli bi durum yoktur çabucak atlatırsınız
Asuman ablacım kv çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz
Kuzum yoğun bi hafta sonu geçirmişsin kolay gelsin sana öpüyorum
Merhaba kızlar;
Umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir.Ben şuanda kafamda streç film ve havluyla yazıyorum.Haftalık bakımımı yaptım da .Akıllı ben termosifonu takmadığımı banyo yapmaya gittiğimde farkettim.Onu takıp kendime söylendikten sonra hemen bu vaktimde size bakmak istedim.Benim pikniğimm ............ bilmiyorum yaa hem iyi hem de biraz gergin geçti.İyi yanı açık hava ve tabiki fiziksel aktivite oldu.Gergin yani komşuyla alakalıydı hiç yazmıcam.Kendisiyle birebir bişey olmadı ama bazen karşı tarafın saçma sapan hareketleri bile sinirlerinizin tavan yapması için yeterli.Neysee yediklerime gelince.Şunu yedim bunu yedim demicem.Ama sabah ve öğlen gayet güzeldi hatta doymuyordum bile ama ikindide daha dikkatli olsaydım keşke.Gün içinde meyve ve ekmek tüketmedim.2-5 lt suyumu içtim ki bunu 1-5 ltsi alkaliydi.
Spora gelince içime çok sindi.Bol bol voleybol basketbol oynadım.Yürüdüm koştum zıpladım.Bir dağ yokuşunu iki kere üst üste hızlı tempoda çıktım indim.Eve geldim 45 dk leslie yaptım.Umarım yediklerimi yakmam için yeterli bi spor olmuştur.Evden çıkmadan aç karnına tartılmıştım.Eve gelir gelmez tartıldığımda 400 gr farkediyordu artı olarak.Bana az geldi.Aslında çay içmiştim su içmiştim.Bilemedim artık göreceğiz.
Yarın iş var ben banyomu yapayım.Reglde bitti bitiyor zaten.Güzel mutlu umutlu huzurlu imanlı sağlıklı bereketli neşeli eksili bir hafta bizimle olsun inşallah.Seviliyorsunuz
merhaba gokce uzun zamandır yoktun ınsaallah ıyısındır. bu ayrı kaldıgın donemde sanırım kılo almıssın.
okulda basarılar dılıyorum ayrıcaaaaaa
kendıne ıyı bak ınsaallah daha sık burada olabılırsın
tamam canım ekledim şimdi ....
sağol canım..yeni evlimisin canım ..allah sizlerede versin inşallah....
Selam güzellerrr
nasılsınız hepiniz;
hepinizi öptümmmm
Eşracım moralini bozma diyeceğim ama mümkün olmuyor malesef ben de dün dikkat ettim bolca da yürüdüm bugün az da olsa eksi görmeyi istiyordum ama artı bile görünce çok üzüldüm benim regl de bitti ödem de değildir yani iyice sıkı bir diyet yapıp acil 3 kilo vermem şart benim ama olmuyor bir türlü yine de şükür diyorum aynaya bakınca en azından obez değilim artık diyorum ama henüz yeterli değil işte
Allah sağlık huzur versin de veririz inşallah daha önce verdiğimiz gibi
Teşekkür ederim kuzum inşallah bi ara çeker koyarım canım benimtşk ederim yenam :)
inşallah öyle olur canım arada böyle yarışmalar iyi oluyor benim aklımda hep kurban bayramı yarışması var :) meryem konusunda güzel dileklerinle hem fikirim.Playboyla mutlak son kaçınılmazdı zaten
sıhhatler olsun canım foto bekliyoruz ama :)))
Ohhh sonunda hoşgeldin bebek.Allah analı babalı büyütür inşallah elizcim gözünüz aydınnnn
iyi geceler,
uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyorum... karnım ağrıyor, tartı yine aldı başını gitti... canım sıkkın.. çabalıyorum sonra bi şey oluyo moralim bozuluyor yiyorum. bugün annemde misafirlerle yedim yine, üst üste dikkat etmediğim 3. gün. 9 gün dikkat et 3 gün boz tabi kurtulamazsın 80lerden. off çok kızdım kendime, regl dönemi salmamalıydım... neyse, sakin olayım ben...
günün tek sevindirici tarafı annemin misafirleri süzülmüşsün deyip durdu uzun zamandır görüşmediğimiz için. sevindim tabi ama yetmiyor artık bana bu kadar süzgünlük..
Kızların da sen de çok güzelsiniz, Allah nazarlardan saklasınhiçbirimiz kötü gözlü değiliz ama o kadar güzelsiniz ki hayran kaldık. sen bol bol dua et de nazar olmasın inşallah...
ablacım endişelendiğin için erteliyorsan endişelenme. doktora git bi an önce olur mu, boşuna kendine eziyet ediyorsun hem ağrı hem endişe
Elizcim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. tadını çıkar bu günlerin, özleyeceksin paşayı döndüğünde.
selam canlarım.....
yarın annemler yolcu, oyüzden bende hüzünlüyüm((
bi selam veriyim dedim size.
ben kaçar.....
Gününüz aydın olsun güzeller..
Havanın sıcaklığı artı kalitesiz uyumak güne keyifsiz başlamama neden oldu..
Düzenli uyuyamama stres dıışında beslenme de çok etkiliyormuş artık iyice anladım...
Sürekli döndüm durdum..bir ara boğuluyom sandım reflü gibi mide asidi boğazımda hissedince alevler çıktı ağzımdan. banyoya koştum hemen...
Bugün kişisel bakım ve temizliğim olacak ev işi dışında...sıcaklar da gözüm de büyüyor ama mecburen halletmem gerek bugünüm boş sadece..
Yaşasın
ŞEnlik ateşleri yanmaya başladı desene)
Oyyy ne kötü, yaşları yakın heralde çocukların..
Kolay gelsin tekrar..Mİsafirler de bayağı uzun kaldı
MAşallah aytenciğim..Korktuğun gibi bir sonuç değil hatta şahane bir sonuç görmüşsün tartıda..
Tayin için de inşallah yanına gelir eşin...geçen yıl sen yaşamıştın bu stresi...
Geçmiş olsun Esracığım..Bayağı yoğunmuşsun sen de,kolay gelsin...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben bu haftaya bomba gibi başladım inşallah devamıda gelir kızlar savunun ben geliyorum uleyyyynnn
Hafta sonu düğünlere koşturmakla geçti dün bi düğünden çıktık diğerine gittik sağlık olsun napalım
Bide saçlarımı kestirdim kızlar küt tarzı arkalar kısa önler uzun iyi geldi bana uzun süredir istiyodum düğün için bekliyodum artık c.tesi kestirdim rahatladım
Neyse öpüldünüz kızlar ben kaçar
Yenam bekliyoruz ankaraya gelince bizi görmeden gitme ama
Canım Allah analı babalı büyütsün kuzum resim bekliyoruz bilmiyorum artık
Bu arada hoşgeldin aramıza
Esram kuzum geçmiş olsun eşine inşallah önemli bi durum yoktur çabucak atlatırsınız
Asuman ablacım kv çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz
Kuzum yoğun bi hafta sonu geçirmişsin kolay gelsin sana öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?