Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam güzellerrr

nasılsınız hepiniz;

inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım

hepinizi öptümmmm
Ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama sen bayadır çekiyosun bu ağrıyı sanırım sencede bi doktora görünmenin zamanı gelmedimi ablacım sağlık ihmale gelmez lütfen git bi görün

Anammmmmm taze teyze gelmiş hoşgelmiş

Kuzum rabbim bebeğinizi güle güle büyütmeyi nasip etsin vatana millete sizlere hayırlı bi evlat olur inşallah
Sen şimdi teyzeliğin tadını çıkarmaya bak sonra hesaplaşırız kuzum öpüyorum

Deriiin, kırkbin kere maşallah..
Gerçek değil sanki oyuncak bebek gibi çoook güzel...

Sen de kırmızı kıyafetinle çok güzel çıkmışsın...

---

Yaseminciğim neden hala doktora gitmedin. Lütfen git ihmal etme..
Geçmiş olsun tekrar...

elizciğim nihayet geldi bebeğiniz Çok şükür..
Gözünüz aydın...

bebişlerin hepsi mucize Elizcim taze teyzecik bizim içinde kokla küçük mucize beyi .Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin.

Ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama sen bayadır çekiyosun bu ağrıyı sanırım sencede bi doktora görünmenin zamanı gelmedimi ablacım sağlık ihmale gelmez lütfen git bi görün

evet kuzum ihmalkar davrandım iş yeri yoğun bırakabilceğim kimse yok her yük bende bakıcam regl bitsin

Yaseminciğim neden hala doktora gitmedin. Lütfen git ihmal etme..
Geçmiş olsun tekrar...

Haklısın yenam halledicem inşallah teşekkür ederim Yenam

Selam güzellerrr

nasılsınız hepiniz;

inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım

hepinizi öptümmmm
Hemşerim kendini ihmal etme lütfen kimseden fayda yok ben de öptüm
Hadi gözünüz aydın elizcim teyzeliğin tadını çıkarmaya bak sen :)

selam millet:)
ben şuan sevinçliyim, neden???
çünkü annemgilin yola çıkması çarşambaya ertelendi bi sebepten dolayı:)
gerçekten çok sevindirik oldum yaaa:)
1gün 1gündür dermişim:)
sizinle paylaşmak istedim bu sevincimi.....
herkesleri öptüm, görüşürüz.......

günaydın kızlar çok teşekkür ediyorum tombalağım benim becerebilmişim resim eklemeyi ..ne zamandır eklemiyordum çünki...

derincim hoşgeldin tatlım:)
benim misafirim olduğu için bu aralar düzenli takip edemiyorum burayı kusura kalmayasın.
bebeğinde hayırlı olsun, rabbim analı babalı büyütsün inşaallah canım....
çok tatlı maşaallah yaaa......
en sevdiğim göz rengi yaaaa, maviş maviş..... maşaallah....
yine görüşürüz, kendine iyi bak, öpüyorum canım.....

Allah kavuştursun şimdiden içim sızladı ahh bu gurbet...çörek otu iyimi geliyordu ben öğle yemeğinden önce atayım ağzıma...

sağolasın canım.....

evet mideye iyi geliyo genelde çörekotu tatlım, ama günde tepeleme 1çay kaşığını geçmemeni tavsiye ederim, birde iyice çiğneyipte yutmazsan faydası hiç olmuyomuş, ve ben aç olarak yiyorum, yedikten sonrada en az 20dk öylece bekliyorum, gastritimede süper iyi geliyo, inanırmısın gastrit ilaçları çörekotunun yanında halt etmiş bence.......

öpüyorum

canım sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine. işlerde de kolaylıklar
sağolasın tatlım

Selam güzellerrr

nasılsınız hepiniz;

hepinizi öptümmmm

geçmiş olsun ablacım.......
olmazsa doktora git lütfen

amin.....
hadi gözünüz aydın canım:))))
inan çok sevindim bu haberine çiçeği burnunda taze teyzecik:)))
rabbim analı babalı büyütsün inşaallah canım, hayırlı olsun bebişiniz......
öpüyorum kocaman
darısı sana dermişim:)

selamun aleyküm kızlar
ben dün düğünden sonra kumlaya gittim.uzak akrabalardan birisi takıldı bize. bizden önce gidip arabaya oturmuş kumlaya gitti bizimle. sonra tutturdu benim bursaya gitmem lazım diye.gecenin geç saati mecbur bursaya geri döndük. bugün çocuklarla çarşıya çıktık yorulup geldim. kısmetse yarın yeniden kumlaya gideriz.

bak sen böyle söyleyince uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim. oysa ben çok severek kitap okurdum. hep bu pc yüzünden üç yerde üç ayrı kitabım vardı. en son onları okuyup bitirdim birdahada okumadım. ibrahim kara (syomizm), soner yalçın (efendi) ekrem şama (hilelerle çanakkale ) kültürsüz dafi

ben geldiğimde sen birkaçkere yazıp gitmiştin pek tanışmıyoruz sadece birkaç paylaşımını okudum. aramıza yeniden hoşgeldin canım güle güle büyüt bebişlerini

tomurcuğumuz gelmiş hoş gelmiş. güle güle büyüt bebişini , hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah

maşallah subhanallah

taze teyze gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün

esracım eşine geçmiş olsun

asu kayınvaldene geçmiş olsun

yasemin geçmiş olsun

yenacım sanada geçmiş olsun

meyracım annenlere hayırlı yolculuk.şimdiden Allah kavuştursun

Son düzenleme:
dafim meyram asum gecmis olsun dilekleriniz icin saolun canlarr.sporsan geldim dus v.s pert haldeyim ama olucak yvas yavas

Ne hareketli bir gün geçirmişsin canım...
dikkatte etmişsin harikasın..

tşk ederim yenam :)

inşallah öyle olur canım arada böyle yarışmalar iyi oluyor benim aklımda hep kurban bayramı yarışması var :) meryem konusunda güzel dileklerinle hem fikirim.Playboyla mutlak son kaçınılmazdı zaten

sıhhatler olsun canım foto bekliyoruz ama :)))

Ohhh sonunda hoşgeldin bebek.Allah analı babalı büyütür inşallah elizcim gözünüz aydınnnn

Herkese selam haftabaşının yoğunluğu ve yorgunluğu hala üstümde gözlerim yazı kapalı yazyorum hatta bi menümü yazayım

sabah
aç karnına bir bardak alkali su
4 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
iki dilim ekmek
bir kk peynir domates

ara
2 bardak yeşil çay

öğlen
3 ızgara kofte
bir dilim ekmek
bir bardak ayran
domates salatalık marul

ara
bi top dondurma
bir bardak limonlu yeşilçay

akşam
yarım tabak zeytiyağlı taze fasulye
sarımsaklı yoğurt

spor 30 dk tempolu yürüyüş 30 dk leslie bugünden itibaren kalça be basen için bölgesel hareketlere başladım o da 15.dk sürdü toğlam 75 dk ile kapatıyorum.Suyum az oldu 1,5 lt alkali su.
kızlar yazamıyorum gözümden uyyku damlıyor

Masallah bol bol hareket yapmissin :) Piknigin guzel gecmis gibi sevindim :)

Merhaba, iyiyim allaha sukur, ayrilmadan burdan almistim bile kilocuklari geri :) neyse insallah geri vericem bu sefer kalici olaraktan

Masallah kiziniz coook tatli allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah!!! Allah nazarlardan korusun,,,

Oooo hayirli olsun canim. Teyzos teyzos diye seslenir artik ufaklik bir kac yil sonra :) Kucuklugunun tadini bol bol cikart bence
Allahim nazarlardan korusun...

iyi geceler,

uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyorum... karnım ağrıyor, tartı yine aldı başını gitti... canım sıkkın.. çabalıyorum sonra bi şey oluyo moralim bozuluyor yiyorum. bugün annemde misafirlerle yedim yine, üst üste dikkat etmediğim 3. gün. 9 gün dikkat et 3 gün boz tabi kurtulamazsın 80lerden. off çok kızdım kendime, regl dönemi salmamalıydım... neyse, sakin olayım ben...

günün tek sevindirici tarafı annemin misafirleri süzülmüşsün deyip durdu uzun zamandır görüşmediğimiz için. sevindim tabi ama yetmiyor artık bana bu kadar süzgünlük..

tamam canım ekledim şimdi ....

sağol canım..yeni evlimisin canım ..allah sizlerede versin inşallah....

Kızların da sen de çok güzelsiniz, Allah nazarlardan saklasın hiçbirimiz kötü gözlü değiliz ama o kadar güzelsiniz ki hayran kaldık. sen bol bol dua et de nazar olmasın inşallah...

Selam güzellerrr

nasılsınız hepiniz;

hepinizi öptümmmm

ablacım endişelendiğin için erteliyorsan endişelenme. doktora git bi an önce olur mu, boşuna kendine eziyet ediyorsun hem ağrı hem endişe

Elizcim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. tadını çıkar bu günlerin, özleyeceksin paşayı döndüğünde.

Eşracım moralini bozma diyeceğim ama mümkün olmuyor malesef ben de dün dikkat ettim bolca da yürüdüm bugün az da olsa eksi görmeyi istiyordum ama artı bile görünce çok üzüldüm benim regl de bitti ödem de değildir yani iyice sıkı bir diyet yapıp acil 3 kilo vermem şart benim ama olmuyor bir türlü yine de şükür diyorum aynaya bakınca en azından obez değilim artık diyorum ama henüz yeterli değil işte
Allah sağlık huzur versin de veririz inşallah daha önce verdiğimiz gibi

ablacım sağol ya, mesajın iyi geldi... bizi bu arada kalmak mahvediyor. diyeti bırakıp alacağımız kiloları umursamasak ya da tam anlamıyla yapabilsek böyle olmaz. ama adapte olamayınca insan moral kaybediyor. Neyse ben eylülden umutluyum bakalım. ağustosta aynı kiloyla geçti... perşembe günü babam geliyor, haftasonu bizde olur tatile gidene kadar. ben de dikkat edeceğim o buradayken. ama eylülle beraber yılın son 4 ayını iyi değerlendirmem lazım. en azından 13-14 kg vermeliyim yoksa bu yıl da böyle gelip geçecek malesef. artık 40mda da anca yaparım o zaman çocuğu :))

ay neyse, Allah büyük.. sağlık versin Rabbim de biz elbet alırız aklımızı başımıza...

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben dünden bu yana çok iyiyim sıkı bi şekilde tekrar diyetime sarıldım hatta dün eşimin pizza ve dondurma teklifine düşünmeden hayır dedim bakalım tatile kadar iyice toparlanmam lazım tabi bide yarış var neyse ben işlerime bakayım öpüldünüz kızlar
Teşekkür ederim kuzum inşallah bi ara çeker koyarım canım benim

Esrammm kuzum biraz canın sıkılmış ama sıkma canını bitanem o 9 gün nasıl düzenli yaptıysan herşeyi yine aynı şekilde devam edebilirsin olmayacak diye bişey yok bizim için biliyosun ben sana inanıp güveniyorum bu yılın sonuna kadar sen bu işi çözümlersin hadi bi gayret kuzum

Asuman ablam seninde moral bozulmuş sen bizim demirbaşlarımızdansın okadar kilo verdin bi 5-10 kilo bizim gözümüzü korkutamaz ablacım hadi bi gayret bu sene bizim için herşey güzel olcak çok öpüyorum

selam canlarım.....
yarın annemler yolcu, oyüzden bende hüzünlüyüm((
bi selam veriyim dedim size.
ben kaçar.....

canım annenlere hayırlı yolculuklar dılıyorum nezaman gıtsem ya da nezaman evdekı kalabalık bosalsa, ben de huzunlenıyorum kalabalıga alısıyorum ALLAH kavustursun en kısa zamanda. gurbetlık zor ıste ne dıyım. ben de ramazandan once gordum en son aılemı. eylulun ortası ya da sonu gıtmeyı dusunuyorum bayramda gıtmedım kurban bayramında da gıdemeyecegım ara zamanda ıkı gunluk goreyım dıyorum

ohhhhh bugun guzellık gunuymus. kolay gelsın mıs gıbı olmussundur ne guzel. ben de poazar gunu yaptım aman nasıl ıyı geldı. mısafırdı, spordu derken ıhmal etmıstım bıraz. temızlık ve bakım gıbısı yok valla.

evet yenacıgım yasları cok yakın. 2 yas, 3 yas, 8 yas. 2 yasındakı kucuk cok yaramaz. 8 yasındakı kendı ablası, onu bıle dovuyor evde sureklı bagırıyor cok cadı cokkkkkkk 3 yas erkek. dıger gorumcemın oglu. o da onunla hıc anlasamıyor bazen buyuk de cok fena yaramazlık yapıyor ıyıce gırıyorlar bırbırlerıne yanı aslında haftasonu gıdeceklerı ama bır gorumcem gıttı dıgerı gıtmedı esı sacma sapan bırseyden dolayı buyuk bır kavga cıkarttı sakınlessın dıye gıtmesını ıstemedık hemen. olay dun ıyıce buyumus bakalım hayırlısı artık. haftasonuna kadar bızdeler, bız bırakırız belkı de evlerıne.

ooooooo saclar kesılmıs dugunlere gıdılmıs ben senın kut modelı daha cok begenmıstım zaten. oyuzden dogru bır secım olmus yasını daha buyuk gosterıyor toplayınca ama kut model ıle tam cıtır oluyorsun yuzunun guzellıge de ayrı bır ortaya cıkıyor cok guzel olmustur emınım yıne. gule gule kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…