Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım regl zor gecıyor baya da ısın varmıs ınsaallah kolay atlatmıssındır ınsaallah bugun daha ıyısındır.

ayyyyy sorma o rakamlar delı edıyor ben 100 cok takıldım sanırım 98 de de takılma olacak bıraz daha. bır aydır 98-99 gıdıyor. bır kırılsa da ınse şu 95 lere. ozaman ıcım rahat edecek bır daha 100 gormem dıye. yaklasmak bıle ıstemıyorum 98-99 bıle yuregımı hoplatıyor

elızcıgımız gozunuzaydın. ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın teyze oldun maasallah ne guzelllllllllllll

amın canım, ablan bızlere dua etsın sımdı onun dualarını kabul eder derler.

Selam güzellerrr

nasılsınız hepiniz;

inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım

hepinizi öptümmmm

yasemıncıgım ıhmal etme lutfen, doktora gıt lutfen en kısa zamanda. gecmıs olsun sıfa dılıyorum sana canım.

ınsaallah verırsın tabıkı gokcecıgım. neden vermeyesın, elbette verırsınnnnnn

dafi abla sen normalde nerde oturuyorsun ?

kumla nerde ?

valla sorma ben de ne guzel kıtap okurdum sureklı aylardır elıme alamadım ancak yolculuklarda okuyorum cok ozledım sakın sakın kıtap okumayı.

canım uzun zamandır keyfın de moralın de yerındeydı kendıne kızmıssın tabıkı haklısın ama bılıyorsun kı uzulmek ve stres yapmak da ınsanı +++ cıkarıyor kaldı kı su an regl donemındesın fazla cıkman normal. eger bugun agrın olmazsa spor yaparsın hem terlemek ıyı gelır hem vıcdanen de bıraz rahatlatır. haftaya daha ıyı olacak esracıgım, ramazandan berı cok ıyı gıdıyorsun bır ıkı uc gun derken tabıkı ıyı olmuyor ama sen ıyı bır gıdısattasın oyuzden bu bır ıkı gun ıle kendını degerlendırme ayrıca hırpalama da lutfen.

bak ıcın acılmıs ben de aynı sekılde eylulden umutluyum, kısa kadar ıyı degerlendırmelıyız umut, destek ve bılgı paylasımları ıle bu son 4 ayın hepımız ıcın daha ıyı olacagını dusunuyorum canım

gunaydın zehracıgımmmmmmm

oh cok guzel bır haber vermıssın hep boyle devam edersın canım ınsaallah sabrın ve azmın daım olsun tebrık ederım senıııııııı

kızlarrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn

bugun obur topıgın cızelgesını yayınladım ancak geldım gecmısler ve cızelgeler derken. sabah 7 bucukta acıyorum ama 9 bucuga ancak bıtıyor valla bırazdan menumu de yazıp cıkıyorum.

haftasonu 99,7 bıle goruyordum ama cok sukur odemmıs ve atmısım. gecen hafta pazartesı ıle aynı cıktım cok sevındım bu duruma.

benım mısafırlerın bırazı gıttı cumartesı oglen ama cogu halen bızde. haftasonuna kadar bızdeler galıba esı ıle buyuk bır tartısma oldu esım ve ben evıne goturecegız sulh edecegız bakalım.

ben uykusuzluktan ve cocukların gurultusunden yoruldum ama ev ıslerı dokunmadı valla. sagolsunlar evı temızlıyorlar hatta yemegı bıle yapıyorlar ben calısıyorum dıye. ben de spora gıtmedıgım gunler guzel degısık yemekler yaparak ya da gezme-alısverıs vs ıle gonullerını almaya calısıyorum haftasonu bol bol yuruduk alısverıs yaptık falan ıyı eglendık onların varlıgı bıze de ıyı geldı esımle. ıkı kısı olmak sıkıyor cogu zaman benı. onların gelısı ıle sadece menulerımı duzenlemek zor oluyor yanı kendıne yaptıgım gıbı yemek yapmak olmaz onlara yaptıgımdan canım cekıyor vs derken bu acıdan zorluyor. onların gelmesı vesılesı ıle temızlıgım de aradan cıktı aslında,, benım haberım yokken camları falan sılmeye, dolapları duzeltmeye, kılerı toplamaya baslamıslar. onlar bıtınce baska ıse ellemeyın dedım utandım. ama ıclerı rahat etmedı bıze bırsuru masraf yaptınız bır de temızlık ıcın para harcamayın evdeyken bız yapalım dedıler zor olsa da kabul ettım utana sıkıla. dun halılarımı yıkamaya verdım, camlarım sılındı, wc banyo ıyıce temızlenmıs tullerımın de cogu yıkandı cok az kısmı kaldı vıtrın ıcı vs kaldı bu vesıle ıle evde elden gecmıs oluyor kıslıkların ve yorganlarımın durdugu bır dolap var onu da beraber duzenledık baya bır yer bollastı falan. ıcıme sındı ıyı oldu. bu yıl asırı detaylı temızlık yaptırmayacagım baharda ya baska eve ya da nasıp olursa ev alırsak kendı evıme tasınmayı dusunuyorum cunku.

bu hafta ogunlerıme daha dıkkat edecegım sporu da bıraz daha artırabılırım bugun gıtmeyecegım ama evde bolgesel calısacagım ayrıca gorumcemle terzıye gıdıp gelecegız 40 dk yurumus oluruz belkı cay bahcesıne de gıderız o da enaz 40 dk olur.

haftasonu da guzel spor yaptım aslında. cuma cumartesı salona gıtmedım ama cumartesı gunu 4 saat rahat yuruduk alısverısden dolayı. ellerımızde bır suru paket falan tasıdık. pazar gunu de kahvaltıdan sonra yarım saat bolgesek hareketler yaptım 15 dk elıptık surdum. 2 saat yurudum dısarda, hatta bebek arabasını da surerek guc uyguladım oyuzden verımlı gecı haftasonum da.

menum:

sabah

bır bardak yarım yaglı sut
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dılım kepeklı ekmek arasında bıraz omlet

ıse gelınce acık sekersız cay.

ara: bır armut, 500 ml ılık su

yemekten once 250 ml ılık su.

oglen: bır dolma, 3 kasık makarna, bır kase cacık

ara: acık sekersız cay, uc cevız, 250 ml ılık su

500 ml ılık su.

işten cıkmadan 6 gıbı, avcum buyukluıgunde ıkı adet tarhana yedım yarma ıle yapılmıs yogurt suyu falan var ıcınde. bır adet seftalı, 500 ml ılık su

ıs cıkısı yarım saat yuruyus terzıden spor salonuna kadar.

1 saat salonda spor.

20 dk kosu bandı ( 5 dk 7 de, 4 dk 8 de kostum gerı kalan sure 6 da yuruyus )
15 dk bısıklet
10 dk bısıklet
gerı kalan surede dambıl ıle kol hareketlerı calıstım

eve yuruyurek gıttım, terzı kapanacagı ıcın sporu bır saat yaptım ama bundan sonra 1,5 saat yıne yapmamız lazım dedı hoca, bayramdan berı 1,5 saate cıkardı. yuruyus 40 dk surdu.

130 dk oldu toplam yuruyus.

spor yaparken 500 ml su.

toplam suyum 3 lt.

evdeyken yıkanan perdelerı falan astık. 12 de uyudum. 10 da bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve gunumu kapamıs oldum

herkese kocaman bir günaydın...

dünü iyi geçirdim hatta mide ağrısından dolayı akşama bişey yemedim yalnızca biraz meyve ve çay...midem sürekli ağrımıyor hamd olsun da sanki biri mideme yumruk atmış hapşırıken bile acıyor ya üşüttüm sanırım yada soğuk meyve yedim ondanmı oldu...

güya akşam bantta yürücektim eltimler geldi oturduk yarıma kadar yattı o iş..beslenmem iyi idi...

Meyracım dediğin gibi bu sabahta 1 çay kaşığı çörek otu yuttum aç karnına ayy zor olsada şifa vardır...

Elizcim teyze oldun sonunda geldi demek beyimiz uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah gözünüz aydın:)

Esra
baban geliyormuş gözünaydın canım...hemen moral bozmak yok pamuğum sen iradelisin 3 günden bişey olmaz yeterki devamı gelmesin..regl sin 2 kg bile artı olabilirsin takılma onlara...

ASuman ablam bende birgün aynaya bakıp artık obez değilim diyebilecekmiyim

Yena miden daha iyidir inşallah...

Yasemin ablacım kendinden daha değerli değil hiçbişey geçmiş olsun ama kontrolü ihmal etme...işler bir şekilde halledilir..

Derin o nasıl güzel bir bebek biblo gibi Maşallah BarekeAllah...nazar değmesin...Rabbim bize isteyen herkese nasib etsin...

Filiz ne güzel evde temizleniyor ama en doğrusu bu değilmi banada görümcem yardım etti çoğu işi o yaptı.nasıl yük aldı üzerimden bolbol duamı aldı...sende düzenine döner kilo vermeye devam edersin azimlisin..

hoşbulduk canım ..inşallah bir motive olabilsem başlayacağım dün başladım bakalım inşallah bozulmaz...çok tşk canım
yenacım evt çok tatlı maşallah yaaa aynı ben ...kırmızı kıyafeti geçen hafta düğünde giymiştim canım ama kilodan hiçbişey yakıştıramıyorumki...
meyracım sağol canım ...sende varmı bebiş canım yoksa biraz daha evliğin tadını çıkarmakmı istiyorsun...sende kendine iyi bak canım öptüm
evt canım hamile iken biraz yazmıştım sonra giremedim...hoşbulduk canım çok teşekkürler
çok teşekkürler canım..
sağol canım ...iltifatların için çok teşekkürler birde kilo olmasa kendimi beğeneceğim ama 127 kilo ile çok mutsuzum biraz kilo vermeye başlasam moralim yerine gelecek...
maasallah ya ne guzel bır bebek. gozlerıne bak hele. ALLAH nazardan saklasın. annesını tanımıyorum ama tebrık ederım ALLAH saglık sıhhat nasıp etsın daıma.

çok teşekkürler canım ...bende 4 senedir bu topikteydim canım çok güzel kilolar verdik hep birlikte hamile kalınca giremedim biraz sorunlu geçti hamileliğim ..çok şükür kızımda bende sağlıklı bir şekilde kurtulduk...

canımm nasılsın...allah sanada bütünisteyen arkadaşlarımada nasip etsin inşallah çok tşk canım....

Günaydınlar,

Nasılsınız hanımlar? hepinizin keyfi yerindedir inşallah. ben ağrıdan sabahı zor ettim ama moralim düzgün en azından. sabah eşim gidince iyi uyumuşum, o yüzden geç kalktım. şimdi yedim bi şeyler kahvaltı-öğle karışımı...

Canım harikasın, senle gurur duyuyorum. o pizzalar, dondurmalar yıllardır değişmeden duruyor durduğu yerde. kilolarımızı verelim de yeriz elbet ölçülü olarak. ama şimdi hayır demek en iyisi

desteğin için de sağol kuzum, inşallah daha iyi olacağız Asuman ablam da ben de

sağol canım, daha iyiyim şimdi... sanırım beni ağrıdan dolayı spor yapamıyor olmak da kızdırdı. neyse şu bikaç günü atlatayım da tam gaz devam inşallah.

Sevindim ödeminin gitmesine Filizcim. çok can sıkıcı oluyor... artık senin misafirlerin kalma süresi uzadığından misafir sayılmazlar. lütfen menülerini kendin belirle ve patates ve pirinç yeme. hayır verdiği moralsizlik o gelen artılardan daha tehlikli...

Nevincim mideni mi üşüttün acaba? benim de üşütünce gaz yüzünden mideme öküz oturmuş gibi oluyor. sıcak çorba içebilsen keşke, hava da sıcak ama...

sağol canım, inşallah hep beraber toparlanacağız... en azından diyetten uzak kaldığımız dönemde öyle çok kilo almadık. buna da şükür..

canımm nasılsın...allah sanada bütünisteyen arkadaşlarımada nasip etsin inşallah çok tşk canım....
hamd olsun iyiym canım..hala kilo veremedim dolayısıyle bebek tedavisi süreci uzadı ama azimliyim artık.seninde kızlarınında iyi olmasına çok sevindim..
kilolu hamile kaldın çok almadın inşallah beraber vericez kiloları..

o ağrı nasıl eziyet heleki sıcaklarda Allah yardımcın olsun...
ben ne olduğumu şaşırdım dün sabah başladı hala devam ediyor dediğim gibi acıyor midem içten bıçak sokulmuş gibimi desem tanımı zor..sürekli sıcak bişeyler içiyorum.hatta şimdi sıcak su koydum pet şişeye onu bastırıyorum.birde adaçayı vardı yanımda ondan içiyorum...

şükür halimize...

Hayırlı günler
Nevincim geçmiş olsun canım çabucak geçsin inşallah
Esracım sana da geçmiş olsun canım
Ben de gece 4 den sonra uyuyabildim uykum kaçtı
Biz de birazdan kızımla çıkacağız hem yürürüz hem de ufak tefek işlerim var onları hallederiz
Evde miskin oturmaktan iyidir hiç olmazsa

Son düzenleme:
Çok sağol canım benim valla mutlu oldum böle iltifat etmene ben uzun saça gelemiyorum sürekli toplama ihtiyacı hissediyorum oyüzden böle rahat oluyo
gunaydın zehracıgımmmmmmm

oh cok guzel bır haber vermıssın hep boyle devam edersın canım ınsaallah sabrın ve azmın daım olsun tebrık ederım senıııııııı
Günaydın kuzum biraz geç oldu ama
İnşallah böle devam eder dün eşim diyince pizza yiyelim diye hemen hayır ben yiyemem dedim suratıma bakıyo bu kadının kafasına taşmı düştü diye bende dedim bundan sonra böle beni bu şekilde görmiceksin dedim inşallah diyo
Valla bencede hiç kendini sıkma evde sürekli oturmaktansa sana bi faydaları dokunmuş olur adına sevindim canım
Ödemide atmışsın tartı yüzünü güldürmeye başlamış kuzum ne güzel valla rahatla biraz
Canım geçmiş olsun ya ne kötü bişeydir o öle Allah yarsımcın olsun inşallah biran önce düzelirsin

Esram sağolasın kuzum bende kendime şaşırmama rağmen hayır diyebildim bu sefer bu iş olacak başka yolu yok inşallah
Kuzum ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine regl agrısı pek bilmem çok şükür ama çok çekeni gördüm Allah yardımcın olsun

Esimin atamasiii olduuuuu))) cok mutluyummm
ama dun ben birkac kacamak yaptim ne olduklarini yazmicam ama agir seylerdi ;( bugun de dune inat spora gittim 40 dk kostuk spor aletlerine bindik esimle bugun kahvaltiyi biraz agir yaptim daha da yemek yiyemedim ustune aksam hafif gecirecegim

çok sevindim Aytencim, hadi gözünüz aydın. hasret bitti desene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…