- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Günaydınlar,
herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum. ben karın ağrısıyla pek yerimden kıpırdayacak gibi gözükmüyorum ama bi sürü iş var. ütü yapmam lazım, sonra kargodan paket almam lazım, eve gelip bulamamışlar. sonra annemle çarşı pazar alışverişi. bugün spor yapacaktım program yoğun, benim de karnım ağrıyo. yanaşmıyorum o yüzden pek. tartıyla da kavuştuk iki günden sonra. 83 gösteriyor, biraz yedim, biraz da regl yüzünden sanırım. ne 83tü Allahım, kurtulamadım ya...
Bu arada Filizcim, Nevincim, Zehracım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.
Kızlar selamlar. Cok zor ama cok sukur basarili bi dogum atlattik geldik 3 gunun sonunda eve. Simdi teyzelik damarlarim kabardigindan gozum hiçbişey görmüyo :)
Zaten surekli ilgi beklediğinden gelemiyorum da. Ankaraya gittigim zaman hatalarimi telafi edicem :)
Rabbim yasamak isteyen ve degerini bilecek herkese nasip eylesin inşallah bebek sahibi olmayı. Inanilmaz bir mucize...
Selam güzellerrr
nasılsınız hepiniz;
inşallahhh eksilere doğru gidicez.işyeri yoğun kalabalık karnım ağrı bi yandan bu ağrı hayra alamet değil ya bakalım
hepinizi öptümmmm
Masallah bol bol hareket yapmissin :) Piknigin guzel gecmis gibi sevindim :)
Merhaba, iyiyim allaha sukur, ayrilmadan burdan almistim bile kilocuklari geri :) neyse insallah geri vericem bu sefer kalici olaraktan
Masallah kiziniz coook tatli allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah!!! Allah nazarlardan korusun,,,
Oooo hayirli olsun canim. Teyzos teyzos diye seslenir artik ufaklik bir kac yil sonra :) Kucuklugunun tadini bol bol cikart bence
Allahim nazarlardan korusun...
selamun aleyküm kızlar
ben dün düğünden sonra kumlaya gittim.uzak akrabalardan birisi takıldı bize. bizden önce gidip arabaya oturmuşkumlaya gitti bizimle. sonra tutturdu benim bursaya gitmem lazım diye.gecenin geç saati mecbur bursaya geri döndük. bugün çocuklarla çarşıya çıktık yorulup geldim. kısmetse yarın yeniden kumlaya gideriz.
bak sen böyle söyleyince uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim. oysa ben çok severek kitap okurdum. hep bu pc yüzündenüç yerde üç ayrı kitabım vardı. en son onları okuyup bitirdim birdahada okumadım. ibrahim kara (syomizm), soner yalçın (efendi) ekrem şama (hilelerle çanakkale ) kültürsüz dafi
ben geldiğimde sen birkaçkere yazıp gitmiştin pek tanışmıyoruz sadece birkaç paylaşımını okudum. aramıza yeniden hoşgeldin canım güle güle büyüt bebişlerini
tomurcuğumuz gelmiş hoş gelmiş. güle güle büyüt bebişini , hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah
maşallah subhanallah
taze teyze gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün
esracım eşine geçmiş olsun
asu kayınvaldene geçmiş olsun
yasemin geçmiş olsun
yenacım sanada geçmiş olsun
meyracım annenlere hayırlı yolculuk.şimdiden Allah kavuştursun
iyi geceler,
uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyorum... karnım ağrıyor, tartı yine aldı başını gitti... canım sıkkın.. çabalıyorum sonra bi şey oluyo moralim bozuluyor yiyorum. bugün annemde misafirlerle yedim yine, üst üste dikkat etmediğim 3. gün. 9 gün dikkat et 3 gün boz tabi kurtulamazsın 80lerden. off çok kızdım kendime, regl dönemi salmamalıydım... neyse, sakin olayım ben...
günün tek sevindirici tarafı annemin misafirleri süzülmüşsün deyip durdu uzun zamandır görüşmediğimiz için. sevindim tabi ama yetmiyor artık bana bu kadar süzgünlük..
Kızların da sen de çok güzelsiniz, Allah nazarlardan saklasınhiçbirimiz kötü gözlü değiliz ama o kadar güzelsiniz ki hayran kaldık. sen bol bol dua et de nazar olmasın inşallah...
ablacım endişelendiğin için erteliyorsan endişelenme. doktora git bi an önce olur mu, boşuna kendine eziyet ediyorsun hem ağrı hem endişe
Elizcim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. tadını çıkar bu günlerin, özleyeceksin paşayı döndüğünde.
ablacım sağol ya, mesajın iyi geldi... bizi bu arada kalmak mahvediyor. diyeti bırakıp alacağımız kiloları umursamasak ya da tam anlamıyla yapabilsek böyle olmaz. ama adapte olamayınca insan moral kaybediyor. Neyse ben eylülden umutluyum bakalım. ağustosta aynı kiloyla geçti... perşembe günü babam geliyor, haftasonu bizde olur tatile gidene kadar. ben de dikkat edeceğim o buradayken. ama eylülle beraber yılın son 4 ayını iyi değerlendirmem lazım. en azından 13-14 kg vermeliyim yoksa bu yıl da böyle gelip geçecek malesef. artık 40mda da anca yaparım o zaman çocuğu :))
ay neyse, Allah büyük.. sağlık versin Rabbim de biz elbet alırız aklımızı başımıza...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben dünden bu yana çok iyiyim sıkı bi şekilde tekrar diyetime sarıldım hatta dün eşimin pizza ve dondurma teklifine düşünmeden hayır dedim bakalım tatile kadar iyice toparlanmam lazım tabi bide yarış var neyse ben işlerime bakayım öpüldünüz kızlar
Teşekkür ederim kuzum inşallah bi ara çeker koyarım canım benim
Esrammm kuzum biraz canın sıkılmış ama sıkma canını bitanem o 9 gün nasıl düzenli yaptıysan herşeyi yine aynı şekilde devam edebilirsin olmayacak diye bişey yok bizim için biliyosun ben sana inanıp güveniyorum bu yılın sonuna kadar sen bu işi çözümlersin hadi bi gayret kuzum
Asuman ablam seninde moral bozulmuş sen bizim demirbaşlarımızdansın okadar kilo verdin bi 5-10 kilo bizim gözümüzü korkutamaz ablacım hadi bi gayret bu sene bizim için herşey güzel olcak çok öpüyorum
hoşbulduk canım ..inşallah bir motive olabilsem başlayacağım dün başladım bakalım inşallah bozulmaz...çok tşk canımEsram dün kestirdim şu an çığlak gibi veteriner kesiyor uyutarak yoksa durmuyor
geldin bile gaza Yenam başlamak yolun yarısı kuzum
gelin gelin antalyaya gelin ben misafir ederim sizi
hoşgeldin arkadaşım sefalar getirdin.bebişinide güle güle büyüt.kg nedirki amacımız hep o vericez birlikte
bende çilek reçeli yaptım dünde fasulye şokladım buzluğa attım vişne araıyorum fellik fellik işte börülce atıcamm
Canım inşallah eşin bir an önce atanır yanına.bak tartıda sana gülmüş
hoşgeldinnn bebişini güle güle büyüt ne güzel eskiler teker teker dönüyor topik kalabalıklaşıyor..
kırkbir kere maşallahhh gözleri çok güzelll kuzununnn
yenacım evt çok tatlı maşallah yaaa aynı ben ...kırmızı kıyafeti geçen hafta düğünde giymiştim canım ama kilodan hiçbişey yakıştıramıyorumki...Deriiin, kırkbin kere maşallah..
Gerçek değil sanki oyuncak bebek gibi çoook güzel...
Sen de kırmızı kıyafetinle çok güzel çıkmışsın...
---
Yaseminciğim neden hala doktora gitmedin.Lütfen git ihmal etme..
Geçmiş olsun tekrar...
meyracım sağol canım ...sende varmı bebiş canım yoksa biraz daha evliğin tadını çıkarmakmı istiyorsun...sende kendine iyi bak canım öptümselam millet:)
ben şuan sevinçliyim, neden???
çünkü annemgilin yola çıkması çarşambaya ertelendi bi sebepten dolayı:)
gerçekten çok sevindirik oldum yaaa:)
1gün 1gündür dermişim:)
sizinle paylaşmak istedim bu sevincimi.....
herkesleri öptüm, görüşürüz.......
derincim hoşgeldin tatlım:)
benim misafirim olduğu için bu aralar düzenli takip edemiyorum burayı kusura kalmayasın.
bebeğinde hayırlı olsun, rabbim analı babalı büyütsün inşaallah canım....
çok tatlı maşaallah yaaa......
en sevdiğim göz rengi yaaaa, maviş maviş..... maşaallah....
yine görüşürüz, kendine iyi bak, öpüyorum canım.....
sağolasın canım.....
evet mideye iyi geliyo genelde çörekotu tatlım, ama günde tepeleme 1çay kaşığını geçmemeni tavsiye ederim, birde iyice çiğneyipte yutmazsan faydası hiç olmuyomuş, ve ben aç olarak yiyorum, yedikten sonrada en az 20dk öylece bekliyorum, gastritimede süper iyi geliyo, inanırmısın gastrit ilaçları çörekotunun yanında halt etmiş bence.......
öpüyorum
sağolasın tatlım
geçmiş olsun ablacım.......
olmazsa doktora git lütfen
amin.....
hadi gözünüz aydın canım:))))
inan çok sevindim bu haberine çiçeği burnunda taze teyzecik:)))
rabbim analı babalı büyütsün inşaallah canım, hayırlı olsun bebişiniz......
öpüyorum kocaman
darısı sana dermişim:)
evt canım hamile iken biraz yazmıştım sonra giremedim...hoşbulduk canım çok teşekkürlerselamun aleyküm kızlar
ben dün düğünden sonra kumlaya gittim.uzak akrabalardan birisi takıldı bize. bizden önce gidip arabaya oturmuşkumlaya gitti bizimle. sonra tutturdu benim bursaya gitmem lazım diye.gecenin geç saati mecbur bursaya geri döndük. bugün çocuklarla çarşıya çıktık yorulup geldim. kısmetse yarın yeniden kumlaya gideriz.
bak sen böyle söyleyince uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim. oysa ben çok severek kitap okurdum. hep bu pc yüzündenüç yerde üç ayrı kitabım vardı. en son onları okuyup bitirdim birdahada okumadım. ibrahim kara (syomizm), soner yalçın (efendi) ekrem şama (hilelerle çanakkale ) kültürsüz dafi
ben geldiğimde sen birkaçkere yazıp gitmiştin pek tanışmıyoruz sadece birkaç paylaşımını okudum. aramıza yeniden hoşgeldin canım güle güle büyüt bebişlerini
tomurcuğumuz gelmiş hoş gelmiş. güle güle büyüt bebişini , hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah
maşallah subhanallah
taze teyze gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün
esracım eşine geçmiş olsun
asu kayınvaldene geçmiş olsun
yasemin geçmiş olsun
yenacım sanada geçmiş olsun
meyracım annenlere hayırlı yolculuk.şimdiden Allah kavuştursun
çok teşekkürler canım..Masallah bol bol hareket yapmissin :) Piknigin guzel gecmis gibi sevindim :)
Merhaba, iyiyim allaha sukur, ayrilmadan burdan almistim bile kilocuklari geri :) neyse insallah geri vericem bu sefer kalici olaraktan
Masallah kiziniz coook tatli allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah!!! Allah nazarlardan korusun,,,
Oooo hayirli olsun canim. Teyzos teyzos diye seslenir artik ufaklik bir kac yil sonra :) Kucuklugunun tadini bol bol cikart bence
Allahim nazarlardan korusun...
sağol canım ...iltifatların için çok teşekkürler birde kilo olmasa kendimi beğeneceğim ama 127 kilo ile çok mutsuzum biraz kilo vermeye başlasam moralim yerine gelecek...iyi geceler,
uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyorum... karnım ağrıyor, tartı yine aldı başını gitti... canım sıkkın.. çabalıyorum sonra bi şey oluyo moralim bozuluyor yiyorum. bugün annemde misafirlerle yedim yine, üst üste dikkat etmediğim 3. gün. 9 gün dikkat et 3 gün boz tabi kurtulamazsın 80lerden. off çok kızdım kendime, regl dönemi salmamalıydım... neyse, sakin olayım ben...
günün tek sevindirici tarafı annemin misafirleri süzülmüşsün deyip durdu uzun zamandır görüşmediğimiz için. sevindim tabi ama yetmiyor artık bana bu kadar süzgünlük..
Kızların da sen de çok güzelsiniz, Allah nazarlardan saklasınhiçbirimiz kötü gözlü değiliz ama o kadar güzelsiniz ki hayran kaldık. sen bol bol dua et de nazar olmasın inşallah...
ablacım endişelendiğin için erteliyorsan endişelenme. doktora git bi an önce olur mu, boşuna kendine eziyet ediyorsun hem ağrı hem endişe
Elizcim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. tadını çıkar bu günlerin, özleyeceksin paşayı döndüğünde.
maasallah ya ne guzel bır bebek. gozlerıne bak hele. ALLAH nazardan saklasın. annesını tanımıyorum ama tebrık ederım ALLAH saglık sıhhat nasıp etsın daıma.
herkese kocaman bir günaydın...
dünü iyi geçirdim hatta mide ağrısından dolayı akşama bişey yemedim yalnızca biraz meyve ve çay...midem sürekli ağrımıyor hamd olsun da sanki biri mideme yumruk atmış hapşırıken bile acıyor ya üşüttüm sanırım yada soğuk meyve yedim ondanmı oldu...
güya akşam bantta yürücektim eltimler geldi oturduk yarıma kadar yattı o iş..beslenmem iyi idi...
Meyracım dediğin gibi bu sabahta 1 çay kaşığı çörek otu yuttum aç karnına ayy zor olsada şifa vardır...
Elizcim teyze oldun sonunda geldi demek beyimiz uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah gözünüz aydın:)
Esra baban geliyormuş gözünaydın canım...hemen moral bozmak yok pamuğum sen iradelisin 3 günden bişey olmaz yeterki devamı gelmesin..regl sin 2 kg bile artı olabilirsin takılma onlara...
ASuman ablam bende birgün aynaya bakıp artık obez değilim diyebilecekmiyim
Yena miden daha iyidir inşallah...
Yasemin ablacım kendinden daha değerli değil hiçbişey geçmiş olsun ama kontrolü ihmal etme...işler bir şekilde halledilir..
Derin o nasıl güzel bir bebek biblo gibi Maşallah BarekeAllah...nazar değmesin...Rabbim bize isteyen herkese nasib etsin...
Filiz ne güzel evde temizleniyor ama en doğrusu bu değilmi banada görümcem yardım etti çoğu işi o yaptı.nasıl yük aldı üzerimden bolbol duamı aldı...sende düzenine döner kilo vermeye devam edersin azimlisin..
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben dünden bu yana çok iyiyim sıkı bi şekilde tekrar diyetime sarıldım hatta dün eşimin pizza ve dondurma teklifine düşünmeden hayır dedim bakalım tatile kadar iyice toparlanmam lazım tabi bide yarış var neyse ben işlerime bakayım öpüldünüz kızlar
Teşekkür ederim kuzum inşallah bi ara çeker koyarım canım benim
Esrammm kuzum biraz canın sıkılmış ama sıkma canını bitanem o 9 gün nasıl düzenli yaptıysan herşeyi yine aynı şekilde devam edebilirsin olmayacak diye bişey yok bizim için biliyosun ben sana inanıp güveniyorum bu yılın sonuna kadar sen bu işi çözümlersin hadi bi gayret kuzum
Asuman ablam seninde moral bozulmuş sen bizim demirbaşlarımızdansın okadar kilo verdin bi 5-10 kilo bizim gözümüzü korkutamaz ablacım hadi bi gayret bu sene bizim için herşey güzel olcak çok öpüyorum
canım uzun zamandır keyfın de moralın de yerındeydı kendıne kızmıssın tabıkı haklısın ama bılıyorsun kı uzulmek ve stres yapmak da ınsanı +++ cıkarıyor kaldı kı su an regl donemındesın fazla cıkman normal. eger bugun agrın olmazsa spor yaparsın hem terlemek ıyı gelır hem vıcdanen de bıraz rahatlatır. haftaya daha ıyı olacak esracıgım, ramazandan berı cok ıyı gıdıyorsun bır ıkı uc gun derken tabıkı ıyı olmuyor ama sen ıyı bır gıdısattasın oyuzden bu bır ıkı gun ıle kendını degerlendırme ayrıca hırpalama da lutfen.
kızlarrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn
bugun obur topıgın cızelgesını yayınladım ancak geldım gecmısler ve cızelgeler derken. sabah 7 bucukta acıyorum ama 9 bucuga ancak bıtıyor vallabırazdan menumu de yazıp cıkıyorum.
haftasonu 99,7 bıle goruyordum ama cok sukur odemmıs ve atmısım. gecen hafta pazartesı ıle aynı cıktım cok sevındım bu duruma.
benım mısafırlerın bırazı gıttı cumartesı oglen ama cogu halen bızde. haftasonuna kadar bızdeler galıba esı ıle buyuk bır tartısma oldu esım ve ben evıne goturecegız sulh edecegız bakalım.
ben uykusuzluktan ve cocukların gurultusunden yoruldum ama ev ıslerı dokunmadı valla. sagolsunlar evı temızlıyorlar hatta yemegı bıle yapıyorlar ben calısıyorum dıye. ben de spora gıtmedıgım gunler guzel degısık yemekler yaparak ya da gezme-alısverıs vs ıle gonullerını almaya calısıyorum haftasonu bol bol yuruduk alısverıs yaptık falan ıyı eglendık onların varlıgı bıze de ıyı geldı esımle. ıkı kısı olmak sıkıyor cogu zaman benı. onların gelısı ıle sadece menulerımı duzenlemek zor oluyor yanı kendıne yaptıgım gıbı yemek yapmak olmaz onlara yaptıgımdan canım cekıyor vs derken bu acıdan zorluyor. onların gelmesı vesılesı ıle temızlıgım de aradan cıktı aslında,, benım haberım yokken camları falan sılmeye, dolapları duzeltmeye, kılerı toplamaya baslamıslar. onlar bıtınce baska ıse ellemeyın dedım utandım. ama ıclerı rahat etmedı bıze bırsuru masraf yaptınız bır de temızlık ıcın para harcamayın evdeyken bız yapalım dedıler zor olsa da kabul ettım utana sıkıla. dun halılarımı yıkamaya verdım, camlarım sılındı, wc banyo ıyıce temızlenmıs tullerımın de cogu yıkandı cok az kısmı kaldı vıtrın ıcı vs kaldı bu vesıle ıle evde elden gecmıs oluyor kıslıkların ve yorganlarımın durdugu bır dolap var onu da beraber duzenledık baya bır yer bollastı falan. ıcıme sındı ıyı oldu. bu yıl asırı detaylı temızlık yaptırmayacagım baharda ya baska eve ya da nasıp olursa ev alırsak kendı evıme tasınmayı dusunuyorum cunku.
bu hafta ogunlerıme daha dıkkat edecegım sporu da bıraz daha artırabılırım bugun gıtmeyecegım ama evde bolgesel calısacagım ayrıca gorumcemle terzıye gıdıp gelecegız 40 dk yurumus oluruz belkı cay bahcesıne de gıderız o da enaz 40 dk olur.
haftasonu da guzel spor yaptım aslında. cuma cumartesı salona gıtmedım ama cumartesı gunu 4 saat rahat yuruduk alısverısden dolayı. ellerımızde bır suru paket falan tasıdık. pazar gunu de kahvaltıdan sonra yarım saat bolgesek hareketler yaptım 15 dk elıptık surdum. 2 saat yurudum dısarda, hatta bebek arabasını da surerek guc uyguladım oyuzden verımlı gecı haftasonum da.
herkese kocaman bir günaydın...
dünü iyi geçirdim hatta mide ağrısından dolayı akşama bişey yemedim yalnızca biraz meyve ve çay...midem sürekli ağrımıyor hamd olsun da sanki biri mideme yumruk atmış hapşırıken bile acıyor ya üşüttüm sanırım yada soğuk meyve yedim ondanmı oldu...
güya akşam bantta yürücektim eltimler geldi oturduk yarıma kadar yattı o iş..beslenmem iyi idi...
Meyracım dediğin gibi bu sabahta 1 çay kaşığı çörek otu yuttum aç karnına ayy zor olsada şifa vardır...
Elizcim teyze oldun sonunda geldi demek beyimiz uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah gözünüz aydın:)
Esra baban geliyormuş gözünaydın canım...hemen moral bozmak yok pamuğum sen iradelisin 3 günden bişey olmaz yeterki devamı gelmesin..regl sin 2 kg bile artı olabilirsin takılma onlara...
Yasemin ablacım kendinden daha değerli değil hiçbişey geçmiş olsun ama kontrolü ihmal etme...işler bir şekilde halledilir..
Derin o nasıl güzel bir bebek biblo gibi Maşallah BarekeAllah...nazar değmesin...Rabbim bize isteyen herkese nasib etsin...
Filiz ne güzel evde temizleniyor ama en doğrusu bu değilmi banada görümcem yardım etti çoğu işi o yaptı.nasıl yük aldı üzerimden bolbol duamı aldı...sende düzenine döner kilo vermeye devam edersin azimlisin..
hamd olsun iyiym canım..hala kilo veremedim dolayısıyle bebek tedavisi süreci uzadı ama azimliyim artık.seninde kızlarınında iyi olmasına çok sevindim..canımm nasılsın...allah sanada bütünisteyen arkadaşlarımada nasip etsin inşallah çok tşk canım....
o ağrı nasıl eziyet heleki sıcaklarda Allah yardımcın olsun...Günaydınlar,
Nasılsınız hanımlar? hepinizin keyfi yerindedir inşallah. ben ağrıdan sabahı zor ettim ama moralim düzgün en azından. sabah eşim gidince iyi uyumuşum, o yüzden geç kalktım. şimdi yedim bi şeyler kahvaltı-öğle karışımı..
Nevincim mideni mi üşüttün acaba? benim de üşütünce gaz yüzünden mideme öküz oturmuş gibi oluyor. sıcak çorba içebilsen keşke, hava da sıcak ama...
..
Çok sağol canım benim valla mutlu oldum böle iltifat etmene ben uzun saça gelemiyorum sürekli toplama ihtiyacı hissediyorum oyüzden böle rahat oluyoooooooo saclar kesılmıs dugunlere gıdılmıs ben senın kut modelı daha cok begenmıstım zaten. oyuzden dogru bır secım olmus yasını daha buyuk gosterıyor toplayınca ama kut model ıle tam cıtır oluyorsun yuzunun guzellıge de ayrı bır ortaya cıkıyor cok guzel olmustur emınım yıne. gule gule kullan canım
Günaydın kuzum biraz geç oldu amagunaydın zehracıgımmmmmmm
oh cok guzel bır haber vermıssın hep boyle devam edersın canım ınsaallah sabrın ve azmın daım olsun tebrık ederım senıııııııı
Valla bencede hiç kendini sıkma evde sürekli oturmaktansa sana bi faydaları dokunmuş olur adına sevindim canımkızlarrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn
bugun obur topıgın cızelgesını yayınladım ancak geldım gecmısler ve cızelgeler derken. sabah 7 bucukta acıyorum ama 9 bucuga ancak bıtıyor vallabırazdan menumu de yazıp cıkıyorum.
haftasonu 99,7 bıle goruyordum ama cok sukur odemmıs ve atmısım. gecen hafta pazartesı ıle aynı cıktım cok sevındım bu duruma.
benım mısafırlerın bırazı gıttı cumartesı oglen ama cogu halen bızde. haftasonuna kadar bızdeler galıba esı ıle buyuk bır tartısma oldu esım ve ben evıne goturecegız sulh edecegız bakalım.
ben uykusuzluktan ve cocukların gurultusunden yoruldum ama ev ıslerı dokunmadı valla. sagolsunlar evı temızlıyorlar hatta yemegı bıle yapıyorlar ben calısıyorum dıye. ben de spora gıtmedıgım gunler guzel degısık yemekler yaparak ya da gezme-alısverıs vs ıle gonullerını almaya calısıyorum haftasonu bol bol yuruduk alısverıs yaptık falan ıyı eglendık onların varlıgı bıze de ıyı geldı esımle. ıkı kısı olmak sıkıyor cogu zaman benı. onların gelısı ıle sadece menulerımı duzenlemek zor oluyor yanı kendıne yaptıgım gıbı yemek yapmak olmaz onlara yaptıgımdan canım cekıyor vs derken bu acıdan zorluyor. onların gelmesı vesılesı ıle temızlıgım de aradan cıktı aslında,, benım haberım yokken camları falan sılmeye, dolapları duzeltmeye, kılerı toplamaya baslamıslar. onlar bıtınce baska ıse ellemeyın dedım utandım. ama ıclerı rahat etmedı bıze bırsuru masraf yaptınız bır de temızlık ıcın para harcamayın evdeyken bız yapalım dedıler zor olsa da kabul ettım utana sıkıla. dun halılarımı yıkamaya verdım, camlarım sılındı, wc banyo ıyıce temızlenmıs tullerımın de cogu yıkandı cok az kısmı kaldı vıtrın ıcı vs kaldı bu vesıle ıle evde elden gecmıs oluyor kıslıkların ve yorganlarımın durdugu bır dolap var onu da beraber duzenledık baya bır yer bollastı falan. ıcıme sındı ıyı oldu. bu yıl asırı detaylı temızlık yaptırmayacagım baharda ya baska eve ya da nasıp olursa ev alırsak kendı evıme tasınmayı dusunuyorum cunku.
bu hafta ogunlerıme daha dıkkat edecegım sporu da bıraz daha artırabılırım bugun gıtmeyecegım ama evde bolgesel calısacagım ayrıca gorumcemle terzıye gıdıp gelecegız 40 dk yurumus oluruz belkı cay bahcesıne de gıderız o da enaz 40 dk olur.
haftasonu da guzel spor yaptım aslında. cuma cumartesı salona gıtmedım ama cumartesı gunu 4 saat rahat yuruduk alısverısden dolayı. ellerımızde bır suru paket falan tasıdık. pazar gunu de kahvaltıdan sonra yarım saat bolgesek hareketler yaptım 15 dk elıptık surdum. 2 saat yurudum dısarda, hatta bebek arabasını da surerek guc uyguladım oyuzden verımlı gecı haftasonum da.
Canım geçmiş olsun ya ne kötü bişeydir o öle Allah yarsımcın olsun inşallah biran önce düzelirsinherkese kocaman bir günaydın...
Günaydınlar,
Nasılsınız hanımlar? hepinizin keyfi yerindedir inşallah. ben ağrıdan sabahı zor ettim ama moralim düzgün en azından. sabah eşim gidince iyi uyumuşum, o yüzden geç kalktım. şimdi yedim bi şeyler kahvaltı-öğle karışımı...
Canım harikasın, senle gurur duyuyorum. o pizzalar, dondurmalar yıllardır değişmeden duruyor durduğu yerde. kilolarımızı verelim de yeriz elbet ölçülü olarak. ama şimdi hayır demek en iyisi
desteğin için de sağol kuzum, inşallah daha iyi olacağız Asuman ablam da ben de
sağol canım, daha iyiyim şimdi... sanırım beni ağrıdan dolayı spor yapamıyor olmak da kızdırdı. neyse şu bikaç günü atlatayım da tam gaz devam inşallah.
Sevindim ödeminin gitmesine Filizcim. çok can sıkıcı oluyor... artık senin misafirlerin kalma süresi uzadığından misafir sayılmazlar. lütfen menülerini kendin belirle ve patates ve pirinç yeme. hayır verdiği moralsizlik o gelen artılardan daha tehlikli...
Nevincim mideni mi üşüttün acaba? benim de üşütünce gaz yüzünden mideme öküz oturmuş gibi oluyor. sıcak çorba içebilsen keşke, hava da sıcak ama...
sağol canım, inşallah hep beraber toparlanacağız... en azından diyetten uzak kaldığımız dönemde öyle çok kilo almadık. buna da şükür..
Esimin atamasiii olduuuuu))) cok mutluyummm
ama dun ben birkac kacamak yaptim ne olduklarini yazmicam ama agir seylerdi ;( bugun de dune inat spora gittim 40 dk kostuk spor aletlerine bindik esimle bugun kahvaltiyi biraz agir yaptim daha da yemek yiyemedim ustune aksam hafif gecirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?