Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi gözünaydın canım..
Canım geçmiş olsun ya ne kötü bişeydir o öle Allah yarsımcın olsun inşallah biran önce düzelirsin

saol canım ama sanırım artmaya başladı nefes alırken sıkışmaya başladım...doktor yolları göründü bana...

cücüşlerim merhabaaa

nasılsınızz bakamm ?? keyifler nasıll ? benden iyilik , cumartesi gece evimize geldikk , bi yandan dinleniyoz , bi yandan işimizi gücümüzü halletmeye çalışıyoz

malesef vakit bulamıyorum nete girmeye , ara ara girip okuyorum , taze annelerimiz dönmüş sanırım , Ebru , Derin , Nurgül hepiniz hoşgeldiniz fıstıklarr , Rabbim ailenizle birlikte sağlıklı , mutlu , huzurlu bi ömür versin inşAllahhh

darısıda bebek isteyen tüm cücüşlere olsuunn

hepinizi öpüyorum kocaman , Allaha emanet olunn

Merhaba kızlar;

Topik çok sessiz bugün.Gündüz girmeye fırsat bulunca hiç kaçırmadım.

Esracım canını neden sıkıyordun.Sen bu yolda çok güzel kilolar vermiş birisin.Böyle ufak şeylere takılma nolur.Şurada az bişey kalmış.Zamanla sabırla onlarda gidecek.Bunun sende farkındasın.Zaten sabahda iyi uyanmışsın.Böyle negatifliğe sende alışık deiliz ayırca da görmek istemiyoruz.Ben senin geçmişteki azmine dayanarak güzel kilolar vereceğinden eminimm.

Nevin ve yasemin geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin kendinize.

Katrem gözün aydın canım

Kızlar akşam menümü yazarım yine ben ufaktan kaçar.

Taşımasuyla neden değirmen dönmez?
-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.
-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?
-Mataramasuko.

İyi akşamlar sıcak ve yorucu bir gündü
Yürüdüm sıcakta inşallah bana eksi olarak döner akşam boğazı tutmak şart tabii zor ama
Biraz daha dolma biber aldım astım kurusun diye azcık da köy biberi astım onlar kurusun biraz da patlıcan kurutmak istiyorum inşallah
Yenacım nerelerdesin görünmedin yine
Yumurta domates aldım biraz da Menemen yapayım yarın ama burda 79 kuruş az aldım zaten ayak domatesi alıyorum sütçüden kasayla diye az az yapmak kolay oluyor
Aman muhabbete bak domates biber sonu yok boğaz boğaz hep aynı dert
Neyse en azından sebze :)))
Of saçmalayacağım ben sustum en iyisi

selam kızlarrrr

işten geldim koştur koştur mutfağa yemek sorunu olmasa 1 tane tablet yutsak doysakkk yorgun olduğum günler yemek yapmak külfettt bazende zevkli geliyor o günelri tutturmak lazım

ohhh Asum kışlıklara başaldı darısı başımıza antalyada pek kuru v.s durmuyor nemden buzdolabında saklamak lazım.Yenam izmirde duruyormu ilim aynı gibi ya??

bugün kaçamak yok amma akşam bişey yemedim daha inşallah olmazzz

Aynurum arada da olsa senden haber almak güzel cücüşümmmm

Yasemincim ben de pek kuru felan yapmam aslında kızlar artık yavaştan yemeye başladılar evde az da olsa bulunsun dedim
Kışın muhafazası zor bizde de ev merkezi sistemle ısındıığı için sıcak oluyor serin yerim yok nasıl saklayacağım bilmiyorum durur inşallah

selam kızlar...

düşündüğüm gibi oldu malesef akşama arttı benim mide sıkıntısı ve doktora gittim tabisi ilaç yazdı yolladı endoskopisiz bişey diyemem dedi..belki reflü olabilir ama oda düşük ihtimal...

şimdi uzanıyorum eşim saolsun yardımcı oldu akşam az bişi yedim ilaç içtim sabaha ne durumda olucam bakalım...

herkese hayırlı geceler...

canım şimdi daha iyiyim. hedef koyup biraz onun gerisinde kalınca endişeleniyorum malesef... ama bu bi yolculuk, vazgeçmemek lazım. inşallah hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı. çok sağol desteğin için.

canım geçmiş olsun, inşallah önemli bi şey değildir. yalnız sen dışarda yeyince artıyor rahatsızlıkların, o yüzden dikkat et yediklerine...

ben de hasta olduğunu bilmiyordum bi sürü şey gönderdim whatsapptan, umarım uyanmamışsındır...

Merhabalar,

herkese iyi akşamlar. ben bugün daha iyiyim şükür... kitaplarım da geldi, hatta "Afiyetle Diyet"i bitirdim bile. öncelikle sağlıklı kilo verme ve sporla zayıflamak isteyen herkese tavsiye ederim. tam beklediğim gibi yavaş ve kalıcı olarak kilo verme yöntemlerini, onun öncesinde neden diyetlerin başarısız olduğunu anlatıyor.

kitaptaki en vurucu söz; "Diyette başarısızlık yoktur, vazgeçmek vardır" idi benim için. Diyet ya da sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmenin başarısız olmayacağı ama "mükemmel" diyete uyamadığı için vicdan azabıyla diyeti bırakmanın başarısızlık getireceğini anlatıyor. neyi neyle be zaman yemek gerektiğini, esnek beslenme planlarının daha çok işe yaradığını izah ediyor. bunu da "Yasaksız diyet yapanlar tekrar kilo almıyor" diye belirtmiş...

diğer önemli hususlar "Diyeti yarış olarak görmeyin" ve "Diyet için gerçek amacınızı bulun" idi. diyeti yarış olarak görmek başarısızlık hissi oluşturabileceğinden bir yolculuk olarak algılamanın daha faydalı olacağından bahsediyor. Diyet için gerçek amacı bulurken de düğün, tatil gibi şeylerden ziyade sizi vazgeçirmeyecek güçte bir amaç olması gerektiğini anlatıyor. Eve gitme amacınızdan yağmur yağması, taksi bulamamanız, o gece arkadaşınızda kalmak zorunda olmanız vs. vazgeçirmediği gibi doğru ve gerçek amaçla diyetinizden de yapılan kaçamaklar ya da yaşanan duraklamalar da vazgeçirmesin diyor...

bu gece diğerini de okumaya başlarım sanırım. tatilde yeniden okuyacağım tabi ikisini de. keşke her faydalı bulduğum kısmı paylaşabilsem sizinle..

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler az önce duştan çıktım gelip menümü yazayım dedim bu arada saçımda iyice kurusn.Size söylemeyi unuttum.Geçen sabah saçıma maşa yapıyordum dalgalı maşam pat diye yandı.Ödüm koptu resmen.Neyse işe götürdüm beni maşa pert.O kadarda pahalıya almıştım Saçlar düz olunca hep maşa yapardım dalgalı saçı pek severim.İşte bu gece saçımı sarıp yatayım diyorum.Bigudilerle sabah dalgalı olur onlar Bende çözüm bitmez

Az önce banyoda yine bi delilik ettim uzayan kahkülümü kendim kestim hemde şeklini değiştirerek.Dedim tmm bu sefer berbat oldu diye ama yanılmışım bunu da becerdim gayet güzel kesmişim az biraz daha kısalttım mı tamamdır

Bu ara işler yoğun ev sıkıcı okul başıcak ufaktan ders çalışmam lazım.

Menüm
Sabah;

aç karnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma
yarım saat sonra
iki dilim ekmek arasına peynir domates salatalık ve marul koyup sandviç gibi yedim

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen

diyet iskender ( bunun tarifini aşağı yazayım )

yarım saat sonra
bir mürdüm eriği 20 küçük üzüm

ara
bir bardak yeşil çay
4 esmer kuru kayısı

akşam
bir sevis kaşığı menemen
bir bardak ayran
bir dilim ekmek

ara
bir madensuyu
bir bardak yarım yağlı süt

suyum 2lt alkali su sporum 45 dk leslie yaptım.Bölgesel hareketlerimi gün aşırı yapmayı düşünüyorum.Mesela dün yaptım bugün yapmadım.

Diyet iskender tarifi: iki dilim ekmeği küp küp doğrayıp tabağa alıyoz.Üstüne yoğurt döküyoruz.Ben küçük bir kase ev yoğurdu kullandım.Üzerine tavuk eti koydum.Evde tavuk döner vardı onu kullandık şöyle bir avuç içi kadar.En son üstünede az biraz salçalı sos yaptık.Hafif ve lezzetli oldu.Bence denemek isterseniz güzel bir tarif.

Kızlar bugünüde böyle kapattık.Yarın görüşmek üzere.

kolay gelsin ablacım ben de bayılırım kurutulmuş patlıcan biber dolmasına hatta bizimkiler o karışık dolmaya siirt dolması derler sumak katarlar içine pek güzel olur zaten şu anda hiç canım çekmedi mesela

geçmiş olsun nevincim aman dikkat et kendine ve de beslenmene mide ağrısında yediklerin çok önemli inşallah sabaha bişeyin kalmaz

vazgeçmek yok tabiki esracım gidecek bu kilolar er yada geç gidecek hemde öyle bir gidecek ki bir daha gelmemek üzere fıstığımmm

İyi akşamlar,

Asucum kolay gelsin sana kışlık hazırlamak çok zevkli aslında..ben severim vakit ve malzeme olduktan sonra

Bugün ben de hastanedeydim..Daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum aile hekimimiz boynumda simetri farklılığı olduğunu ultrason çekilmemi istedi...Bugün o yüzden hastaneye gittim yarın 8:30 da halledilecek ultrason işi...
Hastaneye gitmişken dermatoloğa da göründüm.. Yıllar önce tatil de sağ ayağıma mantar bulaştı..
geçmişti ama bu yaz yeniden nüksetti sanırım..tırnaklarım etkilenmeye başladı...
4 aylık antibiyotik tedavisine başlamamız gerek dedi dr....İlaca başlamadan önce karaciğer enzimlerini kontrol için bir de kan verdim yarın alınıcak sonuç..

Fakat beni düşündüren 4 ay antibiyotik çok değilmi...Karaciğer ve böbreklerimi çok etkilermi.? bir tarafım düzelecek derken en önemli yerlerim tahrip olmasın..:26:

Canım benim büyük bir bez torbam var noel babanın hediye torbası gibi önce bez torbaya sonra büyük poşet torbaya koyup sıkıca bağlıyorum ağzını.. hava almadığı için sorun olmuyor...
Şimdiye kadar hiçte olmadı...

Nevinciğim geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
kendimi bildim bileli kiloluyum, evlendikten sonra 85 kilodan 96 ya çıktım, 100 kilo ile doğum yaptım doğum sonunda 91 kiloydum, bebeğimi emzirirken 100 kiloya çıktığımı hatırlıyorum. kilo vermek için hiç çaba ve gayret sarfetmedim, istemedim de. ama artık canıma yetti, insanları ince ve güzel görünce kendimden soğuyorum, benim ne eksiğim var diyorum ki irade eksikliğim var. ramazan ayında karar verdim kilo verecektim artık. az yiyerek ve günde yarım saat yürüyüşle 1 haftada 96 kilodan 93 e düştüm motivasyonum çok güzeldi ama kızım hastalanınca yürüyüşlere çıkamadım ve kilo verme çabam yarım kaldı. bayramda 1 kilo almışım 13 ağustosta 1 saat yürümeye ve az yemeye başladım yine 1 haftada 3 kilo verdim. 90 kiloyu uzun yıllardan sonra tartıda gördüğüm için çok mutlu oldum. geçen hafta ameliyat oldum ve 2 hafta süreyle hareketlerim kısıtlandı. şuan da 91 kiloyum ve önümüzdeki haftadan itibaren yürüyüşlere, az tüketimlere ve evdeki hareketlerime devam edeceğim.

ideal kilom 64, boyum 1.75, bende normal ve kendine güvenen bir insan olabilmek için aranızda olmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.

Bugün yediklerim şöyle;

Sabah;
peynirli tost
1 yumurta
2 zeytin
domates,salatalık,biber

Ara;
3 İncir

Akşam; 16:00
1 kase kısır
domates
salatalık
1 kurabiye

Ara;

20-25 adet üzüm
yarım bardak kefir

2 kupa yeşilçay
30 dk.yürüyüş

Son düzenleme:

canım tarfi pek bi güzel, ben de deneyeyim en kısa zamanda.

bu arada maşan için de geçmiş olsun. benim bi maşam var babybliss mi neydi, hiç kullanmadım sayılır. yakın olsak verirdim sana :)

arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim.

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun...

canım geçmiş olsn. umarım ultrason sonuçların iyi çıkar...

ben hiç 4 ay antibiyotik tedavisi duymadım. böbrek hastalıklarında uzun oluyor ama bu çok uzun bi süre oral yoldan alacaksan ilacı. belki merhem şeklindedir kullanmayı planladığı antibiyotik. istersen sen bi iç hastalıkları uzmanına da sor aynı hastanede, gerçekten çok ilginçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…