hadi gözünaydın canım..Esimin atamasiii olduuuuu))) cok mutluyummm
ama dun ben birkac kacamak yaptim ne olduklarini yazmicam ama agir seylerdi ;( bugun de dune inat spora gittim 40 dk kostuk spor aletlerine bindik esimle bugun kahvaltiyi biraz agir yaptim daha da yemek yiyemedim ustune aksam hafif gecirecegim
Canım geçmiş olsun ya ne kötü bişeydir o öle Allah yarsımcın olsun inşallah biran önce düzelirsin
çok sevindim Aytencim, hadi gözünüz aydın. hasret bitti desene..
Merhaba kızlar;
Topik çok sessiz bugün.Gündüz girmeye fırsat bulunca hiç kaçırmadım.
Esracım canını neden sıkıyordun.Sen bu yolda çok güzel kilolar vermiş birisin.Böyle ufak şeylere takılma nolur.Şurada az bişey kalmış.Zamanla sabırla onlarda gidecek.Bunun sende farkındasın.Zaten sabahda iyi uyanmışsın.Böyle negatifliğe sende alışık deiliz ayırca da görmek istemiyoruz.Ben senin geçmişteki azmine dayanarak güzel kilolar vereceğinden eminimm.
Nevin ve yasemin geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin kendinize.
Katrem gözün aydın canım
Kızlar akşam menümü yazarım yine ben ufaktan kaçar.
selam kızlar...
düşündüğüm gibi oldu malesef akşama arttı benim mide sıkıntısı ve doktora gittim tabisi ilaç yazdı yolladı endoskopisiz bişey diyemem dedi..belki reflü olabilir ama oda düşük ihtimal...
şimdi uzanıyorum eşim saolsun yardımcı oldu akşam az bişi yedim ilaç içtim sabaha ne durumda olucam bakalım...
herkese hayırlı geceler...
İyi akşamlar sıcak ve yorucu bir gündü
Yürüdüm sıcakta inşallah bana eksi olarak döner akşam boğazı tutmak şart tabii zor ama
Biraz daha dolma biber aldım astım kurusun diye azcık da köy biberi astım onlar kurusun biraz da patlıcan kurutmak istiyorum inşallah
Yenacım nerelerdesin görünmedin yine
Yumurta domates aldım biraz da Menemen yapayım yarın ama burda 79 kuruş az aldım zaten ayak domatesi alıyorum sütçüden kasayla diye az az yapmak kolay oluyor
Aman muhabbete bak domates biber sonu yok boğaz boğaz hep aynı dert
Neyse en azından sebze :)))
Of saçmalayacağım ben sustum en iyisi
selam kızlar...
düşündüğüm gibi oldu malesef akşama arttı benim mide sıkıntısı ve doktora gittim tabisi ilaç yazdı yolladı endoskopisiz bişey diyemem dedi..belki reflü olabilir ama oda düşük ihtimal...
şimdi uzanıyorum eşim saolsun yardımcı oldu akşam az bişi yedim ilaç içtim sabaha ne durumda olucam bakalım...
vazgeçmek yok tabiki esracım gidecek bu kilolar er yada geç gidecek hemde öyle bir gidecek ki bir daha gelmemek üzere fıstığımmmcanım şimdi daha iyiyim. hedef koyup biraz onun gerisinde kalınca endişeleniyorum malesef... ama bu bi yolculuk, vazgeçmemek lazım. inşallah hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı. çok sağol desteğin için.
selam kızlarrrr
işten geldim koştur koştur mutfağa yemek sorunu olmasa 1 tane tablet yutsak doysakkk yorgun olduğum günler yemek yapmak külfetttbazende zevkli geliyor o günelri tutturmak lazım
ohhh Asum kışlıklara başaldı darısı başımıza antalyada pek kuru v.s durmuyor nemden buzdolabında saklamak lazım.Yenam izmirde duruyormu ilim aynı gibi ya??
bugün kaçamak yok amma akşam bişey yemedim daha inşallah olmazzz
Aynurum arada da olsa senden haber almak güzel cücüşümmmm
selam kızlar...
arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim.
Kızlar iyi geceler az önce duştan çıktım gelip menümü yazayım dedim bu arada saçımda iyice kurusn.Size söylemeyi unuttum.Geçen sabah saçıma maşa yapıyordum dalgalı maşam pat diye yandı.Ödüm koptu resmen.Neyse işe götürdüm beni maşa pert.O kadarda pahalıya almıştımSaçlar düz olunca hep maşa yapardım dalgalı saçı pek severim.İşte bu gece saçımı sarıp yatayım diyorum.Bigudilerle sabah dalgalı olur onlar Bende çözüm bitmez
Az önce banyoda yine bi delilik ettim uzayan kahkülümü kendim kestim hemde şeklini değiştirerek.Dedim tmm bu sefer berbat oldu diye ama yanılmışım bunu da becerdim gayet güzel kesmişim az biraz daha kısalttım mı tamamdır
Bu ara işler yoğun ev sıkıcı okul başıcak ufaktan ders çalışmam lazım.
Menüm
Sabah;
aç karnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma
yarım saat sonra
iki dilim ekmek arasına peynir domates salatalık ve marul koyup sandviç gibi yedim
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
diyet iskender( bunun tarifini aşağı yazayım )
yarım saat sonra
bir mürdüm eriği 20 küçük üzüm
ara
bir bardak yeşil çay
4 esmer kuru kayısı
akşam
bir sevis kaşığı menemen
bir bardak ayran
bir dilim ekmek
ara
bir madensuyu
bir bardak yarım yağlı süt
suyum 2lt alkali su sporum 45 dk leslie yaptım.Bölgesel hareketlerimi gün aşırı yapmayı düşünüyorum.Mesela dün yaptım bugün yapmadım.
Diyet iskender tarifi: iki dilim ekmeği küp küp doğrayıp tabağa alıyoz.Üstüne yoğurt döküyoruz.Ben küçük bir kase ev yoğurdu kullandım.Üzerine tavuk eti koydum.Evde tavuk döner vardı onu kullandık şöyle bir avuç içi kadar.En son üstünede az biraz salçalı sos yaptık.Hafif ve lezzetli oldu.Bence denemek isterseniz güzel bir tarif.
Kızlar bugünüde böyle kapattık.Yarın görüşmek üzere.
arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim.
İyi akşamlar,
Asucum kolay gelsin sana kışlık hazırlamak çok zevkli aslında..ben severim vakit ve malzeme olduktan sonra
Bugün ben de hastanedeydim..Daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum aile hekimimiz boynumda simetri farklılığı olduğunu ultrason çekilmemi istedi...Bugün o yüzden hastaneye gittim yarın 8:30 da halledilecek ultrason işi...
Hastaneye gitmişken dermatoloğa da göründüm.. Yıllar önce tatil de sağ ayağıma mantar bulaştı..
geçmişti ama bu yaz yeniden nüksetti sanırım..tırnaklarım etkilenmeye başladı...
4 aylık antibiyotik tedavisine başlamamız gerek dedi dr....İlaca başlamadan önce karaciğer enzimlerini kontrol için bir de kan verdim yarın alınıcak sonuç..
Fakat beni düşündüren 4 ay antibiyotik çok değilmi...Karaciğer ve böbreklerimi çok etkilermi.? bir tarafım düzelecek derken en önemli yerimlerim tahrip olmasın..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?