Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ameliyat için... umarım şimdi daha iyisindir. düzenli olarak paylaşımda bulunursan 2 hafta sonra listemize girebiliyorsun. ne paylaşmalıyım dersen aslında bi zorunluluğumuz yok. yediklerini paylaşabilirsin istersen... paylaşımdaki esas amaç burayla ve bizlerle bağ kurup diyet konusunda bize karşı sorumlu hissetmen... zamanla alışırız birbirimize, kimsenin ayağına basmadığın sürece burası harika bir yerdir.

nilüfer ablacım çok geçmiş olsun.....
biran önce sıkıntıların hallolur inşaallah ablacım....
4ay antibiyotik ve mantar diyince aklıma şu geldi; bazı mantar rahatsızlıklarında haftalık haplar oluyo galiba, haftada 1tane alıyosun ve o hap antibiyotik oluyo, böyle bişeydir belkide. tabi böylede olsa sonuçta antibiyotik ama belkide günlük alınan antibiyotiklerden daha zararsızdır belkide....
inşaallah zarar hiç görmezsin nilüfer ablacım.....
olmazsa doktorada bi sor istersen....

bende bugün çok yoruldum, yarın annemler sabah gitcekler, annemlerin hem gitme telaşı hemde hüznü var şuan, hepsi birleşince gerçekten şuan sarhoştan farkım yok
kafam sarhoş gibi
başım ağrıyo yarım saattirde stressten
tabi tansiyondan değil ama.

bu arada herkese selamlar:)
direk senin mesajını okuyunca dalıverdim topiğe.......
herkesleride senide kocaman öpüyorum.....

Taşımasuyla neden değirmen dönmez?
-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.
-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?
-Mataramasuko.

asuman ablam ile esrada paylaştığım espriyi beğenmemişler, ilginç geldi bana bu nedense, komik gelmedi galiba size......
bence oldukça komik ama.
tabi herkesin görüş farkıdır diyorum birde.

asuman ablam ile esrada paylaştığım espriyi beğenmemişler, ilginç geldi bana bu nedense, komik gelmedi galiba size......
bence oldukça komik ama.

bak bi de trip yapıyo beğenmemişiz diye

kuzum ben prensip olarak japonca üzerine yapılan esprilere karşıyım

İyi geceler
Makinede çamaşır var onun bitmesini bekliyorum
Meyracım espri komik sayılır aslında ama seninde dediğin gibi herkesin zevki farklı canım
Yenam geçmiş olsun benim de aslında 40 yaş bakımına girmem lazım ama mecbur kalmadıkça erteliyorum hep sonuçların güzel çıkar inşallah mantar tedavisi uzun diye biliyordum ben de ama esranın dediği gibi pomat tarzı antibiyotik içerikli krem olabilir bence de ağızdan olursada meyranın dediği mantıklı geldi bakak görek ne diyim sayende öğreniriz biz de

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben çok yorgunum 3 gündür işler beni çok yoruyo bide akşam eve gidip iş ve yemek yapmak yokmu işte orda bitiyorum neyse hayırlısı bakalım rabbim sağlık versin
Diyetim hala süper gidiyo evde olduğum zamanlar işe yürüyerek gidip geliyorum dün bide oğluşu aldık 1 saatten fazla yürüdük iyi oldu valla inşallah tatile kadar iyi bi sonuç alırım neyse ben işlerime bakam öpüyorum sizleri
Canım gözün aydın vuslat geldi desene ne güzel
hadi gözünaydın canım..

saol canım ama sanırım artmaya başladı nefes alırken sıkışmaya başladım...doktor yolları göründü bana...
Nevinim geçmiş olsun bende tam ihmal etme git doktora dicektim ama sonra gördümki gitmişsin inşallah önemli bişey çıkmaz dikkat et kendine
Cücüşüm hoşgeldin arada böle bi ceeee demen bile yetiyo valla bizi mutlu etmeye öpüyorum canım
Esram güle güle oku kitaplarını (bu nasıl bi cümleyse neyse anladın sen) bizede yararlı bilgileri bekliyoruz kuzum
Kuzum maşallah sen bu konuda beceriklisin kendi kakülünü bile kesebiliyosan sen bu işi çözmüşsün demekki
Menünde gayet iyi görünüyo tebrik ederim kuzum
He unutmadan maşan içinde geçmiş olsun bazen böle istenmedik aksilikler oluyo malesef
Yenam kuzum geçmiş olsun inşallah sonuçlarında önemli bişey çıkmaz Antibiyotik konusunda pek bilgi sahibi değilim ama inşallah düşündüğün gibi değildir kuzum Canım hoşgeldin aramıza inşallah hep beraber güzel kilolar veririz azmin daim olsun canım

Meyra kuzum hadi Allah kavuştursun tekrar inşallah öpüyorum

Son düzenleme:
günaydın canlar...

geçmiş olsun dileklerine çok teşekkür ederim...ilaçları aldım ama bende pek bi değişme yok...nefes alırken,gülerken,hapşırıken,yatarken acı devam ediyor...bugünde atlattım eşimi ama yarın sabah geçmemiş olursa dahiliyeye gidicez...inşallah önemli bişey değildir...

Esracım hiç problem değil..bende sabah gördüm zaten yazdım sana işe geldim hemen sipariş ettim..bakalım gelsinde okuyayım...benimde kafama yatacak bu tarz beslenme kalıplara girmeden...

Yenacım sana da geçmiş olsun...mantar uzun sürede tedavi eildiğini biliyorum ama 4 ay hergün antibiyotik mümkün değil yani 1 haftadan fazla kullanmayın diyorlar..kızlarında dediği gibi aralıklı olarak söylemiştir..

Yeni gelen arkadaşımız hoş geldin...

menümü yazamıyorum ama dikkatliyim zaten mide sorunlu olduğundan fazla bişey yemek istemedim ama yemekle alaklıda değil gibi çünkü yemekten sonra fark hissetmiyorum hadi bakalım hayırlısı...

Nevincim geçmiş olsun kendine ve beslenmene dikkat et mide ağrısı beslenme düzeni ile direk bağlantılı kuzum

arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim.

hoşgeldin aramıza azmin daim olsun

Yenam geçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi benimde mantığım almadı süre olarak.ne tesadüfki aynı ayak'da bende de aynı sorun var:18::18: ve geçer gibi olup yineliyor özellikle nemli kalmaması lazım canım

Kışlıkları saklama konusunda teşekkür ederim böyle yapayım çorbalıkları makarnalıkları bez torbalarda saklarımda bunu hiç denemedim.

menü süper tebrik ederim Yenam.

Haydi yenam haydi yenam haydi tam zamanı tam zamanı şimdiii

günaydın güzellerrrr

hepimizin günü güzel geçsin

dün gece elimde cep kk açık sızmışım klima açmadım çok sıcakdı

dün hiç kaçamaksız atlattık ama yavaş yavaş tartıya yansımaya başladı ilk başlardaki kadar veremiyorum tıkandım farklı yemek düzeni de kuramıyorum böle devam yavaş yavaşda olsa.Ramazandan sonraki düzeni daha yeni oturtabildim kahvaltı öğle akşam saatleri olarak.işte böyle....

Ersam kitapların ne güzel biede aktar arada bilgileri kuzum

neysem hepinizi kocaman öptümm
sevgiyle kalın

kızlar gunaydınnnnnnnn

ıse gec geldım hemen cıkmam lazım ıse donmelıyım ılac yazdırmaya gıtmıstım. menumu yazdıgım not defterım evde kalmıs aksam gırebılırsem yazarım ıkı gunluk menu olarak yazarım artık. ısımle alakalı sorun var kafamı toparlayınca uzun uzun yazarım sıze. gecmıs okuyamadım aksama uzunca bakarım artık

kendıze ıyı bakınnnnnnnn

Çizelgem de dayanamayıp uçmuş bir ara laptoptan yenilerim ıpadde beceremem sanırım

Çİzelgeler bile dayanamıyor azmimize

asucum mamografi olayına el attınmı sen.?
Onuda istemişti daktır ama çok sıkıldım hastane ortamından..
yarın diş için gideceğiz yine...

bence oldukça komik ama.

Meyracım,aramızda kalsın ama esra ve asu az zevksiz geldi bana..

Merhaba arkadaşlar,

Sabah gidip hem tahlil sonucumu aldım hem de usg bakıldı...
İki sonuç ta normal...Çok sevindim. belli etmesemde özellikle nodül olabilme ihtimali beni epey endişelendirmişti...

Dermatoloji uzmanı hastalıklı tırnakların tedavisi çok uzun sürdüğü için periyod böyle işliyor dedi...Danıştığım farklı iki ehil ağız da sürecin bu şekilde işlendiğini söyledi...
Beyleyken beyle...

--

Yaseminciğim,sen de git bence..Kızım ufakken gittiğimiz otel de kaptım ben.merhemlerle spreylerle tedavi edildi geçti ama özellikle bu yaz tırnaklarım aşırı kalınlaştı,koyulaştı senin de öylemi..?
Demek ki içten tedavi olmadığı için tırnaklar hastalanmış...

Yenam şükür bişey çıkmamış çok sevindim senin adına inşallah mantar olayınıda halledersin biran önce kuzum

Merhabalar
Dün aldığım domatesleri menemen yaptım kavanozlara doldurdum azar azar yapmak kolay oluyor
Akşama yemek yapacağım şimdide patlıcan oturtma yağda değil de tost makinesinde kızartacağım
Yenacım geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkmış
Ben daha 40 bile olmadım ne mamografisi :))
Sağlık kontrollerimin hiç birini yaptırmıyorum acil olmadıkça
Dişler acil benim de ama ben de giderim en kısa zamanda inşallah

slm millet ben geldim annemi göndermiş olmanın hüznünü barındırıyorum
kuzumda çok alışmıs annanesine onu bindirip eve geldiğimizde evi epey dolandı aradı o da anladı gittiğini

gurbet çok zor gerçekten neyse canlarımız sağolsun katlanıcaz mecbur

kilo aldıgımı düşünüyorum baya yedim bu süreçte yarın ya da cuma tartılma günü nasılsa ozaman bakarım
yarın full adapte başlıycam eski düzenime bayrama kadr vermek istiyorum bolca inş

şimcik topikte kimse kalmamıs ama yarından itibaren sohbetlere eşlik ederim afacan müsade verdikçe

Öncelikle geçmiş olsun yenacım antibiyotik tedavisi diyince ben korkarım çünkü en son onun yüzünden mantarım nüksettin ve 10 gün hayattan koptum seni zaten doktor kontrolündesin ama eğer mantarın varsa söyle doktora yanında kullanabileceğin ilaçlar var onlardan verir muhtemelen

Menünne gelince bence az olmuş menü öğün atlamışsın canım öğlen göremedim ama bu arada sevmemene rağmen yeşilçay tüketmen gayet hoş tebrikler tam da sana bunu yazarken yeşilçayımı yudumluyorum ama ben seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…