canım tarfi pek bi güzel, ben de deneyeyim en kısa zamanda.
bu arada maşan için de geçmiş olsun. benim bi maşam var babybliss mi neydi, hiç kullanmadım sayılır. yakın olsak verirdim sana :)
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun...
canım geçmiş olsn. umarım ultrason sonuçların iyi çıkar...
ben hiç 4 ay antibiyotik tedavisi duymadım. böbrek hastalıklarında uzun oluyor ama bu çok uzun bi süre oral yoldan alacaksan ilacı. belki merhem şeklindedir kullanmayı planladığı antibiyotik. istersen sen bi iç hastalıkları uzmanına da sor aynı hastanede, gerçekten çok ilginçmiş.
slm millet ben geldim annemi göndermiş olmanın hüznünü barındırıyorum
kuzumda çok alışmıs annanesine onu bindirip eve geldiğimizde evi epey dolandı aradı o da anladı gittiğini
gurbet çok zor gerçekten neyse canlarımız sağolsun katlanıcaz mecbur
kilo aldıgımı düşünüyorum baya yedim bu süreçte yarın ya da cuma tartılma günü nasılsa ozaman bakarım
yarın full adapte başlıycam eski düzenime bayrama kadr vermek istiyorum bolca inş
şimcik topikte kimse kalmamıs ama yarından itibaren sohbetlere eşlik ederim afacan müsade verdikçe
Merhabalar
Dün aldığım domatesleri menemen yaptım kavanozlara doldurdum azar azar yapmak kolay oluyor
Akşama yemek yapacağım şimdide patlıcan oturtma yağda değil de tost makinesinde kızartacağım
Yenacım geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkmış
Ben daha 40 bile olmadım ne mamografisi :))
Sağlık kontrollerimin hiç birini yaptırmıyorum acil olmadıkça
Dişler acil benim de ama ben de giderim en kısa zamanda inşallah
İyi geceler uyuyan güzeller,
Karşı komşumun kızını istemeye geldiler bugün.. misafirler gittikten sonra kritik yapmak için seslendi çok sevdiğim gelin adayı
Gece çayına gittim çok eğlenceliydi bol bol dedikodu yapıldı
Bunlarda adet istemeye gittikleri eve baklava götürür oğlan tarafı. çiçek çikolata değil...
ve ben datlu canavarı yimedim baklava...İYi etmişim değilmi kızlar)
kötü haber.. haftasonu gelen artılarım hala duruyor pofffffffff ;(
Ooo ne güzel akşamın eğlenceli geçmiş canım baklava için de kutlarım seniİyi geceler uyuyan güzeller,
Karşı komşumun kızını istemeye geldiler bugün.. misafirler gittikten sonra kritik yapmak için seslendi çok sevdiğim gelin adayı
Bunlarda adet istemeye gittikleri eve baklava götürür oğlan tarafı. çiçek çikolata değil...
asucum so sorry,kendim gibi ehtiyar sandım seni..oysa sen hala çıtırsın
Bana şart yaşım gereği.. ama hiç düşünmüyorum nedense
Esracımkolay gelsin bamyalar için oyalayıcı gerçekten
Toparlanmak şart ama olamıyor malesef bir türlü
Ama çabalamaya devam tabii
sağol ablacım, inşallah hallederiz.
en azından pes edip ipin ucunu bırakmıyoruz, bu da bi şey... bi de bence eylülle birlikte toparlanacağız çoğumuz.
Kuzum Allah kavuştursun tekrar canınız sağ olsun hayat böle malesefslm millet ben geldim annemi göndermiş olmanın hüznünü barındırıyorum
kuzumda çok alışmıs annanesine onu bindirip eve geldiğimizde evi epey dolandı aradı o da anladı gittiğini
gurbet çok zor gerçekten neyse canlarımız sağolsun katlanıcaz mecbur
kilo aldıgımı düşünüyorum baya yedim bu süreçte yarın ya da cuma tartılma günü nasılsa ozaman bakarım
yarın full adapte başlıycam eski düzenime bayrama kadr vermek istiyorum bolca inş
şimcik topikte kimse kalmamıs ama yarından itibaren sohbetlere eşlik ederim afacan müsade verdikçe
İnşallah istediğin gibi bişey bulursun canım bende saç düzleştiricisi aldım braun es7 kargodan gelmesini bekliyorum inşallah iyi bişeydir malum saçlar kesilince düzleştirmek gerekiyo öpüldün canımYap canım dene mutlaka maşa için tşk ederim almış gibi oldum ama sen neden kullanmıyorsun arada dene bence bozuk dalgalar sana çok yakışır hemde
Zehracım güzel sözlerin için teşekkür ederim maşada gitti artık napalım şu an piyasa araştırmasındayımm du bakalım .
Canım tebrik ederim menü gayet güzel çok iyi gidiyosun tebrik ederim kuzumKimsecikler yokmuş bariii bende menümü yazayım
sabah
bir kase special K ( süsten kahvaltıya vakit kalmadı )
ara
bir fncan yeşilçay
öğlen
bir tabak taze fasulye
bir buçuk dilim ekmek
bir bardak ayran( sodalı)
ara
bir bardak yeşilçay
akşam
5-6 kaçık taze fasulyenin içine bir yumurta kırdım
bir dilim ekmek
bir bardak ayran (sodalı)
domates salatalık
ara ( henüz yapmadım ama yapıcam)
3 esmer kuru kayısı
bir bardak yarım yağlı süt
Suyumu yatana kadar 2-2,5 lt yaparım.Spor 45 dk leslie artı 15 dk bölgesel hareketler.Bu aralar tartıda gram artı görüyorum sanırım wc sıkıntısından.Böyle şimdilik aslında yeni kahküllü fotomu eklicektim ama pcde sıkıntı var sanırım okumuyor teli yarın yada gece tekrar denerim emin olamıyorum güzel olup olmadığından.
Yenam tebrik ederim kuzum baklavayı yememişsin hem ne yicen canım ne gerek var sanki çok kötü bi tadı var onun ben söleyim eeg kaka onlarİyi geceler uyuyan güzeller,
asucum so sorry,kendim gibi ehtiyar sandım seni..oysa sen hala çıtırsın
Bana şart yaşım gereği.. ama hiç düşünmüyorum nedense
Esram bende diyorum bu kız nerelerde işlerin varmış kolay gelsin kuzum valla sen ütüyü halletmişsin bide benim evde varki ütü aman allahım diyorum bakalım bugün girişcem bişey çıkmazsa öpüyorum canımSelamlar,
saat geç oldu ama bakayım dedim size. her zamanki gibi Asuman ablayla biz bekliyoruz topiği
bugün bol bol ütü yaptım. biraz da çamaşır yıkadım. yarın da kişisel bakım, ardından ev temizleme... cumadan sonra zaten pek sık giremem sanırım. babama 5 kilo kadar bamya ısmarladık, üç günde ancak keseriz başlarını sanırım
tartıyla hiç hoşlanmıyoruz bu ara birbirimizden. çok yemiyorum ama az da yemiyorum. hala karnım şiş, sanırım hafta sonuna ancak geçecek bu şişlik. yarından itibaren dikkat ederim daha çok inşallah. topikte de hiç heves yok, toparlanalım artık yahu...
hoşbulduk canım ..inşallah bir motive olabilsem başlayacağım dün başladım bakalım inşallah bozulmaz...çok tşk canım
yenacım evt çok tatlı maşallah yaaa aynı ben ...kırmızı kıyafeti geçen hafta düğünde giymiştim canım ama kilodan hiçbişey yakıştıramıyorumki...
meyracım sağol canım ...sende varmı bebiş canım yoksa biraz daha evliğin tadını çıkarmakmı istiyorsun...sende kendine iyi bak canım öptüm
evt canım hamile iken biraz yazmıştım sonra giremedim...hoşbulduk canım çok teşekkürler
çok teşekkürler canım..
sağol canım ...iltifatların için çok teşekkürler birde kilo olmasa kendimi beğeneceğim ama 127 kilo ile çok mutsuzum biraz kilo vermeye başlasam moralim yerine gelecek...
çok teşekkürler canım ...bende 4 senedir bu topikteydim canım çok güzel kilolar verdik hep birlikte hamile kalınca giremedim biraz sorunlu geçti hamileliğim ..çok şükür kızımda bende sağlıklı bir şekilde kurtulduk...
herkese kocaman bir günaydın...
dünü iyi geçirdim hatta mide ağrısından dolayı akşama bişey yemedim yalnızca biraz meyve ve çay...midem sürekli ağrımıyor hamd olsun da sanki biri mideme yumruk atmış hapşırıken bile acıyor ya üşüttüm sanırım yada soğuk meyve yedim ondanmı oldu...
güya akşam bantta yürücektim eltimler geldi oturduk yarıma kadar yattı o iş..beslenmem iyi idi...
Meyracım dediğin gibi bu sabahta 1 çay kaşığı çörek otu yuttum aç karnına ayy zor olsada şifa vardır...
Elizcim teyze oldun sonunda geldi demek beyimiz uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah gözünüz aydın:)
Esra baban geliyormuş gözünaydın canım...hemen moral bozmak yok pamuğum sen iradelisin 3 günden bişey olmaz yeterki devamı gelmesin..regl sin 2 kg bile artı olabilirsin takılma onlara...
ASuman ablam bende birgün aynaya bakıp artık obez değilim diyebilecekmiyim
Yena miden daha iyidir inşallah...
Yasemin ablacım kendinden daha değerli değil hiçbişey geçmiş olsun ama kontrolü ihmal etme...işler bir şekilde halledilir..
Derin o nasıl güzel bir bebek biblo gibi Maşallah BarekeAllah...nazar değmesin...Rabbim bize isteyen herkese nasib etsin...
Filiz ne güzel evde temizleniyor ama en doğrusu bu değilmi banada görümcem yardım etti çoğu işi o yaptı.nasıl yük aldı üzerimden bolbol duamı aldı...sende düzenine döner kilo vermeye devam edersin azimlisin..
selam kızlarrrr
işten geldim koştur koştur mutfağa yemek sorunu olmasa 1 tane tablet yutsak doysakkk yorgun olduğum günler yemek yapmak külfetttbazende zevkli geliyor o günelri tutturmak lazım
ohhh Asum kışlıklara başaldı darısı başımıza antalyada pek kuru v.s durmuyor nemden buzdolabında saklamak lazım.Yenam izmirde duruyormu ilim aynı gibi ya??
bugün kaçamak yok amma akşam bişey yemedim daha inşallah olmazzz
Aynurum arada da olsa senden haber almak güzel cücüşümmmm
selam kızlar...
düşündüğüm gibi oldu malesef akşama arttı benim mide sıkıntısı ve doktora gittim tabisi ilaç yazdı yolladı endoskopisiz bişey diyemem dedi..belki reflü olabilir ama oda düşük ihtimal...
şimdi uzanıyorum eşim saolsun yardımcı oldu akşam az bişi yedim ilaç içtim sabaha ne durumda olucam bakalım...
herkese hayırlı geceler...
Taşımasuyla neden değirmen dönmez?
-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.
-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?
-Mataramasuko.
cücüşlerim merhabaaa
nasılsınızz bakamm ?? keyifler nasıll ? benden iyilik , cumartesi gece evimize geldikk , bi yandan dinleniyoz , bi yandan işimizi gücümüzü halletmeye çalışıyoz
malesef vakit bulamıyorum nete girmeye , ara ara girip okuyorum , taze annelerimiz dönmüş sanırım , Ebru , Derin , Nurgül hepiniz hoşgeldiniz fıstıklarr , Rabbim ailenizle birlikte sağlıklı , mutlu , huzurlu bi ömür versin inşAllahhh
darısıda bebek isteyen tüm cücüşlere olsuunn
hepinizi öpüyorum kocaman , Allaha emanet olunn
Çok sağol canım benim valla mutlu oldum böle iltifat etmene ben uzun saça gelemiyorum sürekli toplama ihtiyacı hissediyorum oyüzden böle rahat oluyo
Günaydın kuzum biraz geç oldu ama
İnşallah böle devam eder dün eşim diyince pizza yiyelim diye hemen hayır ben yiyemem dedim suratıma bakıyo bu kadının kafasına taşmı düştü diye bende dedim bundan sonra böle beni bu şekilde görmiceksin dedim inşallah diyo
Valla bencede hiç kendini sıkma evde sürekli oturmaktansa sana bi faydaları dokunmuş olur adına sevindim canım
Ödemide atmışsın tartı yüzünü güldürmeye başlamış kuzum ne güzel valla rahatla biraz
Canım geçmiş olsun ya ne kötü bişeydir o öle Allah yarsımcın olsun inşallah biran önce düzelirsin
Esram sağolasın kuzum bende kendime şaşırmama rağmen hayır diyebildim bu sefer bu iş olacak başka yolu yok inşallah
Kuzum ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine regl agrısı pek bilmem çok şükür ama çok çekeni gördüm Allah yardımcın olsun
Bugün yediklerim şöyle;
Sabah;
peynirli tost
1 yumurta
2 zeytin
domates,salatalık,biber
Ara;
3 İncir
Akşam; 16:00
1 kase kısır
domates
salatalık
1 kurabiye
Ara;
20-25 adet üzüm
yarım bardak kefir
2 kupa yeşilçay
30 dk.yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?