Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yap canım dene mutlaka maşa için tşk ederim almış gibi oldum ama sen neden kullanmıyorsun arada dene bence bozuk dalgalar sana çok yakışır hemde

Zehracım güzel sözlerin için teşekkür ederim maşada gitti artık napalım şu an piyasa araştırmasındayımm du bakalım .

Canım yaaa Rabbim tez zamanda kavuştursun yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama hayatın cilvesi bu bazen sevdiklerimizden ayrı kalmak zorundayız

Evet evet dönnn hadi gitsin şu kilocuklar bayrama senide sekizlerde görmek istiyorum

Kimsecikler yokmuş bariii bende menümü yazayım

sabah
bir kase special K ( süsten kahvaltıya vakit kalmadı )

ara
bir fncan yeşilçay

öğlen
bir tabak taze fasulye
bir buçuk dilim ekmek
bir bardak ayran( sodalı)

ara
bir bardak yeşilçay

akşam
5-6 kaçık taze fasulyenin içine bir yumurta kırdım
bir dilim ekmek
bir bardak ayran (sodalı)
domates salatalık

ara ( henüz yapmadım ama yapıcam)
3 esmer kuru kayısı
bir bardak yarım yağlı süt

Suyumu yatana kadar 2-2,5 lt yaparım.Spor 45 dk leslie artı 15 dk bölgesel hareketler.Bu aralar tartıda gram artı görüyorum sanırım wc sıkıntısından.Böyle şimdilik aslında yeni kahküllü fotomu eklicektim ama pcde sıkıntı var sanırım okumuyor teli yarın yada gece tekrar denerim emin olamıyorum güzel olup olmadığından.

İyi akşamlar bugün topik epeyce ıssız
Ben de bakıp çıkıyorum böyle olunca bunlar artırsın sakin günler yaz bitiyor okullar açılınca bence daha hareketli olacak buralar dolayısıyla kilo vermemiz de daha kolay olacak inşallah

İyi geceler uyuyan güzeller,

Karşı komşumun kızını istemeye geldiler bugün.. misafirler gittikten sonra kritik yapmak için seslendi çok sevdiğim gelin adayı
Gece çayına gittim çok eğlenceliydi bol bol dedikodu yapıldı
Bunlarda adet istemeye gittikleri eve baklava götürür oğlan tarafı. çiçek çikolata değil...
ve ben datlu canavarı yimedim baklava...İYi etmişim değilmi kızlar )

kötü haber.. haftasonu gelen artılarım hala duruyor pofffffffff ;(

asucum so sorry,kendim gibi ehtiyar sandım seni..oysa sen hala çıtırsın

Bana şart yaşım gereği.. ama hiç düşünmüyorum nedense

Son düzenleme:

harikasın tatlı canavarı arkadaşım benim. iyi ki yememişsin, boşver.

Ooo ne güzel akşamın eğlenceli geçmiş canım baklava için de kutlarım seni
Bende de durum parlak değil malesef gram eksi görsem çok iyi gelecek ama yok
Sen nasıl unutursun benim çıtır olduğumu ihtiyarlık işte deyip hoşgöreyim bari:)
Ben de düşünmüyorum mamografisi felan kimisi 35 den sonra yaptırmalı diyor ama hele biraz daha Dursun
Sabah arkadaş kahvaltıya çağırdı kızlarım çok sevindi diye gideceğim yoksa gitmezdim yürüyüş bugün yapamadım yarın yapabilrimiyim bilmem çok sıcak olacakmış diyorlar

Selamlar,

saat geç oldu ama bakayım dedim size. her zamanki gibi Asuman ablayla biz bekliyoruz topiği

bugün bol bol ütü yaptım. biraz da çamaşır yıkadım. yarın da kişisel bakım, ardından ev temizleme... cumadan sonra zaten pek sık giremem sanırım. babama 5 kilo kadar bamya ısmarladık, üç günde ancak keseriz başlarını sanırım

tartıyla hiç hoşlanmıyoruz bu ara birbirimizden. çok yemiyorum ama az da yemiyorum. hala karnım şiş, sanırım hafta sonuna ancak geçecek bu şişlik. yarından itibaren dikkat ederim daha çok inşallah. topikte de hiç heves yok, toparlanalım artık yahu...

Esracım kolay gelsin bamyalar için oyalayıcı gerçekten
Toparlanmak şart ama olamıyor malesef bir türlü
Ama çabalamaya devam tabii

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ama böle olmuyoki +90 topiği nerdesinizzzzzzzzzzz:84::84::84: kızıyorum bak artık heeeeee ama ben sizlere kıyamam sizi çok seviyorum inşallah yeni ayla birlikte herşey daha güzel olacak
Bende yavaş tatil hazırlıklarına başladım gerçi daha 2 hafta var ama anca olur sanırım dün eski elbiselerimi denedim ve çok mutlu oldum hepsi geliyo tatil için bişeyler almama gerek kalmadı çok mutlu oldum valla neyse kızlar hepinizi öpüyorum
Kuzum Allah kavuştursun tekrar canınız sağ olsun hayat böle malesef
Senin küçük paşa nasıl oldu kuzum
İnşallah istediğin gibi bişey bulursun canım bende saç düzleştiricisi aldım braun es7 kargodan gelmesini bekliyorum inşallah iyi bişeydir malum saçlar kesilince düzleştirmek gerekiyo öpüldün canım
Canım tebrik ederim menü gayet güzel çok iyi gidiyosun tebrik ederim kuzum
Fotoyuda bekliyoruz artık yani
Yenam tebrik ederim kuzum baklavayı yememişsin hem ne yicen canım ne gerek var sanki çok kötü bi tadı var onun ben söleyim eeg kaka onlar
Esram bende diyorum bu kız nerelerde işlerin varmış kolay gelsin kuzum valla sen ütüyü halletmişsin bide benim evde varki ütü aman allahım diyorum bakalım bugün girişcem bişey çıkmazsa öpüyorum canım

ben uc dort aydır burdayım sanırım ne guzel eskılerden bırı gormek ozaman dıyeyım. hem de tekrardan hosgeldınız dıyeyım.

ALLAH cocuklarınızı bagıslasın maasallah cok guzeller. bızlere de nasıp olsun ınsaallah

nevıncıgım haklısın da ben dıyemem ısteyemem boyle seyler. car car çenesı olan bırıyımdır normalde ama bazı konularda cekınıgımdır kendılıgımden ısteyemem boyle seylerı. sagolsun kendı evı gıbı ozenmıs sen benım ıcın cocuklar ıcın yıllardır az mı sey yapıyorsun ben evı temızledım ne olmus kı dedı ne bılıyım cok mutlu oldum takdır edılmek cok guzel. annem ve esım bu konuda benı cok uzen ınsanlardır yıllardır ama esımın aılesı hep takdır etmıstır maddı manevı emeklerımı. ALLAH razı olsun.

aynen herseyı yapmıs yerlestırmıs hatta bugun evı de temızleyıp oyle otobuse bınerım dıyor benım bıle gormedıgım seylerı dusunmus onu yıkayalım bunu yıkayalım dıyıp durdu dun gece bıle. saat 1 de yattık makınanın bıtmesını bekledık.

yasemın sana katılıyorum ısten yorgun gelınce bazen hersey kulfet oluyor sadece uzanmak hatta uyumak ıstıyor ınsan . senın cozume bayıldımmmmmm

nevın, esra dısarda yıyınca daha cok rahatsızlandın demıs ordan benım de aklıma geldı gastrit ya da reflu olabılır bu belırtıye gore. ınsaallah cabucak atlatırsın canım cok gecmıs olsun

Taşımasuyla neden değirmen dönmez?
-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.
-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?
-Mataramasuko.

japon dılı ve edebıyatı okuyan bırı olarak unıversıte hayatım boyunca bunları cok duydummmmmmmm o gunlere gıttım senın bu msjınla vallaa

canım evıne kavusmussun sukurrrrrrr gozunaydın bır taraftan yıne mısafırlerın gelır bır taraftan ev temızlenecek pazartesı gunu semınerler baslayacak sen lısedemıydın lısede smeıner olmuyor dıye bılıyorum.

kolay gelsın aynurcugummmm kendıne ıyı bak

ama hakıkaten oyle. bır resmını gormustum kut model cok hosuma gıtmıstı hatta buaralar sacımın uzunlugundan cok bunaldım kestırmeyı bıle dusundum senı gorunce oyle ama turbanda cok zor olur uzun sac lazım malum. ben de saclarımı boyatmayı dusunuyorum kızılım baya aktı, dıpler baya dıp olayını da asmıs masraf yapmayayım dedım bakalım dusunuyorum ıkı farklı ton kullanıyor kuafor 100 den fazla tutuyor dusunuyorum bakalım karar vermedım henuz.

resım ekledın mı gorelım yenı saclarını

senın menu de kefır gorunce aklıma geldı dun almayı unutmusum spordan donuste ben de alıp denemeyı dusunuyorum tadından tıksınecegım bılıyorum ama zayıflamak ıcın herseyı yapacak kadar sapıtmıs durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…