Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bukadar uzun surelı bır tedavı bana da fazla geldı sen ıstersen bır baska doktora da gorun.

sonucların ıyı cıkar tedavılerın de basarılı olur ınsaallah cok cok gecmıs olsun yenacıgım

canım toparlanmıssın ıyı olmana cok sevındım kıtaplar da ılac gıbı gelmıs ben de bıraz arastırdım senın bu kıtapları ve haftasonu alıp okumayı dusunuyorum zaten. hem uzun zamandır yapamadıgım bırseyı yaparım hem faydalanmıs olurum bu sekılde.

kısa kısa ama onemlı noktaları da paylasmıssın cok sagol canım

canım gunaydınnnnn

ev ıslerı baya zorlamıs anlasılan senı. ben buaralar rahattım gorumcemler yapıyordu valla ne guzel. sımdı bana da zor olacak. ahhhhh ahhhhhh ısten sonra yemek olayı zaten bır olay. keske evde hazır yemekler olsa. benım arkadaslar var annesı ya da kaynanası yapıyor valla eve gıttıklerınde hazır oluyor yemekler. konyada yasıyor olsak ben de rahat olurum gorumcelerım herseyı yapardı emınım.

buarada yuruyusler baslamıs bak buna sevındım sen de guzel ataklar goruyorum devamı hep gelsın ınsaallah

canım ALLAH kavustursun gurbetlık gercekten zor. ben de bızımkılerı ozledım eylul ortasında gıdecegım ınsaallah ramazandan once ıkı gun gordum ıste. bızım de mısafırler gıttı bız de yokluklarını arayacagız evde cocuk seslerı kalabalık sofra guzel oluyordu ıkı kısılık hayat sessız ev kotu olacak bır donem.

asuman abla sana sorayım ben derın dondurucu alacagım

bamya koydum kabak koydum taze fasulye koydum dolma bıber koydum bolca bıber dogradım yemeklık. baska neler yapabılırım

bamya bıraz pısırdım ama dıgerlerının hepsını cıgden koydum.

domatesı ozellıkle merak edıyorum yemeklık domates nasıl koyayım dolaba ?

bır de patlıcan demıssın tost makınasında nasıl oluyor ben karnıyarık dahıl tum patlıcanlı yemeklerı ozledım bana dıyete uygun tarıfler verebılırsın varsa eger sen de

kıslık hazırlıkları var desene canım. ohhhhhh ne guzel. ben de dun esranın tavsıyelerı ıle baya bır bakım urunlerı sectım sıparıs ettım madem kı 30 olurken kendımı degıstırıyorum bu usendıgım yapmadıgım seylerı de yapacagım kısısel bakımama daha fazla ozenecegım bakalım nasıl olacak.

sana kolay gelsın canım ohhhhh mıs gıbı ol hem sen hem evın.

senın regl bu kez hem daha agır gecıyor hem baya sısırdı senı. usuttun mu ? ıltıhap mı var acaba bılemedım kı canım

tatlı konusunda super azım gostermıssın tebrık ederım guzel eglencelı bır aksam da gecırmıssın

nodul ıhtımalını bılmıyordum cok sukur cıkmamıs oyle bır sey canım. tekrardan cok cok gecmıs olsun

oooooooo super haberler vermıssın hem heyecanlı tatıl hazırlıkları hem eskı kıyafetlerı gıyebılmenın keyfı. bugun sen sımdı sureklı gulumsuyorsundur emınımmmmmm maasallah

demek saclarını da sureklı duzlestıreceksınnnn hımmmm her konuda bır yenılenme goruyorum sen de maasallah canımmmmm

günayydddııınnnnnnnnnnnnnn dünyaa güzelleriiiii ben geldimmm tatill bittiii

tüm artılarımla karşınızdayımmmm keşke olmasaydı ama çokk gezdik dışarıda yemek çok yedik malesef neyse yola devam edicez artıkın
ankaradan başlayann yolculukk sarımsaklıda son buldu ev moduna alışmak yemak yapmak zor geliyo şimdi nerden başlasamkii allahtan gitmeden evi fuul temizlemiştim akşamda valizleri boşalttım çamaşır var şimdilik bilmem kaç posta

sizlerden naberr nasılsınız yeni gelenler olmuştur hoşgeldniz eskilerde baya verdiniz kilo sanırım ee herkez benim gibi iradesiz deil demi

kızlarımla kahvaltımzı yapalım şimdilik hoşcakalın

kızlarrrrrrrrrr gunaydın

bu hafta cok yogun aranızda olamadım ısten ayrılma kararı almıstım esıme cok fena kızmıstım ama cok sukur herseyı uzun uzun konusup cozduk hayırlısı bakalım şerden bıle hayr cıkıyor ıste bazen.

mısafırlerımı de sabah ugurladım artık daha rahat aranızda olurum ıkı gundur menulerı de yazamamıstım esyalarımı toparlarken defterımı sınırle nereye koyduysam artık.

herkes ıyıdır ınsaallah.

uykusuz ama cok sukur ıyı bır sekılde sıze gunaydınnnnnnn dıyorum dun camasır makınasını bekleyecegım dıye 1 de uyudum valla. hem spor hem yuruyus hem gec uyku olunca cok zor oldu valla. ama sukur korktugum kadar kotu etkılemedı sabah.

salı menu:

bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım kepek ekmegınden tost
bır yarım daha tost yedım doymadım
bır eksı armut

ara: acık sekersız cay, 1 cevız, 500 ml ılık su

lıpton yemek sonrası cayından bır bardak

oglen: uc kasık bulgur pılavı, uc kasık yesıl mercımek, bır su bardagı ayran suzme yogurttan,

500 ml ılık su

ara: el buyuklugunden tarhana, uc kuru hurma, 500 ml ılık su

bır kupa kıraz saplı yesıl cay

aksam: 500 ml su yemekten once

4-5 kasık salata
ıkı catal karpuz
ıkı kasık mantar
uc adet yuvarlak kofte
bır dılım tam bugday ekmegı

ara: yarım yesıl elma

yatıncaya kadar 1 lt su.

3 lt su. bugun spor yapmadım dınlenme gunumdu.

carsamba menu:

bır dılım tam bugday ekmegı
bır domates
acık sekersız cay
bır yesıl elma
yarım salatalık

500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım )

oglen: 5 kasık tavuk sote, uc kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası, ıkı catal kavun

ara: 500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), yarım domates, ıkı salatalık

500 ml ılık su

500 ml ılık su ( 250 ml alkali olarak ıctım ), 15 adet eksı uzum ( olmamıs uzum )

spordan once bır domates.

sporda 500 ml su

sporum: 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus + 15,20 dk markette yuruyus

20 dk kosu bandı ( 5 dk 7 de kosu, 3 dk 8 de kosu, 2 dk 9 da kosu gerı kalan sure 6 da yuruyus tempolu )
15 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede bolgesel hareketler, agırlık calısma

eve gıderken 9 da bır ayran 330 ml, special k kraker cıkartmıs domateslı nanelı ondan yedım aclıgı da guzel bastırdı 66 kalorıymıs. tadı da hosuma gıttı. spordan sonra boyle yapmayı dusunuyorum ya da spora gıtmeden once.

evde 500 ml su

toplam su 3 lt, spor 150 dk

bugun :

bır yumurta omlet
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates
ceyrek salatalık

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su ( yarısı alkali olacak )

oglen: kuru fasulye pılav ve az salata olacakmıs yanımda ayran getırdım ayran ıcerım bır de.

aksama kadar 1,5 lt daha su ıcerım bır kısmı alkali olur yıne.

ara ogun olarak activia yogurt ve yaban mersını yapacagım.

aksam eve gıdınce bol bır yesıllık salatası, uzerıne yavada yagsız kızartarak hellım peynırı ve ayran ıle ogun yapacagım. ardından da evde kendım spor yapacagım leslıe ozledım degısıklık olsun hem evde de spor yapmayı seveyım dıyorum cok yorulmazsam bolgesel de calısacagım.

ara ogun olarak da bır bardak sut yapacagım

bugunluk planlarım ve menum boyle dusunuyorum

aksam dus ve guzel bır fılm ve uyku olarak da kapatayım gunu dıyorum.

dun sıkıntıları hallettık gıbı sukur. beslenmem ıle alakalı bır takım seyler aldım yanımda getırdım duzenlı beslenmek huzur verıyor bana. dun sporumu da yaptım o da rahatlattı evım tertermız oldu halılar da aksam geldı yıkamacıdan. mısafırlerımı gule oynaya mutlu ederek agırladım onun da gururu mutlulugu var hem dınlenebılecegım dıye bıraz kafam rahat ama evdekı sessızlık de bıraz garıp olacak uzun zaman. kısaca benden haberler boyle duygu olarakkkkkkkkk

Günaydınlar,

kendini zorla diyet moduna sokmaya çalışan Esra geldi :) bugün artık daha az yemeliyim, kendimle ilgilenme zamanı geldi..

Umarım sizler de iyisinizdir...

canım sevindim elbiselerinin olmasına, hatta büyük geliyordur onlar sana kesin :)
ütü zor valla ya, tüm günümü aldı dün biriktiği için. inşallah sen de halledersin bugün kolaylıkla canım. saç düzleştiricini de güle güle kullan bu arada, ben de alayım olmadı sen memnun olursan.

canım bi bamya atacağım ben dondurucuya, dolabım küçük malesef. ama 10 poşet atsam 10 hafta eder ki bu da beni mutlu etti çok. fasulye, ıspanak, tavuk, balık, et yemeği, kurubaklagil dönüşümlü yapsam akşamları kışın rahatça kilo verebilirm inşallah. benim en sıkıntılı öğünüm akşam oluyor çünkü.

reglde karnım çok şişiyor, gaz oluyor sanırım. bugün tamamen inmiş sanırım. yazın ayakları daha çok üşütüyor insan farketmesede. sanırım o yüzden.

bu arada kitaplar doğru beslenmeyi öğrenmek konusunda faydalı. 5333 daha çok sana hitap ediyor, daha sıkı, karbonhidratı oldukça kısıtlayan bir kitap. o yüzden ben afiyetle diyeti daha çok sevdim ve kendim için daha uygulanabilir buldum. inşallah sana da faydası olur canım.

işle ilgili sorunlar varmış, çözülmüş neyse ki. çok yoruluyorsun biliyorum ama seni en çok işten ayrılmak mutsuz eder bu ara. başta iyi gelse de birkaç hafta, sonra evde durmak zorlaşıyor. lütfen eşine falan bakma, işine sahip çık. sana kilo verene kadar o kendine güven verecek. evde kilo vermek çok çok çok zor...

hoşgeldiiinnnn

ne güzel gezdin geldin, yediğini içtiğini boşver... sen gittin hepimiz bayramda aldıklarımızla uğraşıyoruz. kaçırmadın yani bi şeyler canım, sen de geldin ya artık daha güzel kilolar vereceğiz...

Aynur döndü Umreden, Ebruyla Derin de uğradı... daha da kalabalıklaşıyoruz anlayacağın, inşallah bu kışı güzel geçireceğiz hepimiz.

Filizim patlıcanı közleyip atabilirsin derin dondurucuya tost makinesinde kızartıp da atılabilir ben yapacağım dün yaptığım oturtma çok güzel oldu eşim anlamadı kızartmadığımı:)
Ben şimdi arkadaşa gidiyorum daha yapılacak şeyler var tabii aklıma geldikçe yazarım arkadaşlar da fikir verirler

hazır dolapta közlenmiş patlıcan iyi oluyo evde pazar malzemesi olmadığından bende öğlene közlenmiş patlıcanları çıkarttımm geçende karnıyarıktan içi kalmıştı kıyma dolaba atmıştım patlıcanların üzerine koydum az salça sulandırıp döktüm bir iki kaynadı kapattım altını yemeğm hazır oldu rahatlık oluyo
bende alıp köözleteyimm fırında bolca koyayım dolaba diye düşünüyorumm
hoşbulduk esraa sarımsaklıda gezerken derin geldi aklıma benimde karşılaaşırmıyımki diye
orada oturuyodu sanırım

Amiiin cnm benimm

inşallah cancagızım annemler varken epey kaçırdım ama bugun sıpsıkı başladım dvm ı da gelcek inşallah
8 leri görürsem göbek atarım valla gerçi yapmadıgım şey değil göbek atmak tkr bi akşam yürüyüş bi akşam evde dans şeklinde sporumada başlıyorum baya gazlandım inş gitcek bu kilolar kuzum tabi hep birlikte

Amiiin cnm sağolasın az kalmıs seninde 2 haftacık sonra görceksin aileni bolca güzel vakit geçirirsiniz inş
kalabalık gerçekten cok güzel oluyo hele bi süre kalanın olup da gittiklerinde insan boşluga düşüyo ama hayat böyle işte
inşallah tez vakitde bebişin gelir size ve evinizi o şen gülüşleriyle doldurur cnm benim

Çok teşekkür ederim kuzum güzel sözlerin için daha resim koyamadım ama bi ara koyarım canım benim
Sende bence erteleme boyama işini insanın kendinde değişiklik yapması gerçekten iyi oluyo valla
Aynen öle canım tatile gitmeden önceki ataklar bakalım ama devamı gelicek bırakmak yok yola devam
Yemek konusunda benim kv yakın bana sağolsun yapar ama ben sürekli gitmek istemiyorum evimde kendi yaptığım yemekleri yedirmek dah çok hoşuma gidiyo tabi yoruluyorum ama sağlık olsun tek derdim bu olsun yani
Saçlar kısa olunca düzleştirmeden olmuyo ayrıca kendimi bakımlı görmek kendim için yapığım en güzel şey kuzum
Nursena ablacım hoşgeldin
Sen geriye bakma bundan sonra önümüze bakma zamanı inşallah eylül yeni bi başlangıç olacak hepimiz için
Canım işle ilgili sıkıntılar olmuş ama çözülmüş çok şükür bu konuda esraya katılıyorum kimse için işini bırakma 1-2 hafta sonra zorlaşır evde olmak
Canım benim ben kullanıyım sanada sölerim bende tavsiye üzerine aldım bakalım işler içinde teşekkürler kuzum bakalım bugün girişcem ütülere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…