Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kuzummm Amiiiin diyeyim öncelikle
paşam iyiydi sünnet konusunda sıkıntımız yok şükür ama dün gece ateşlendi 1 yaş aşısını olmustu sabah sanırım o ateş yaptı ateş düşürücülerle dengeliyorum bi de ılık suyla yıkıyorum azevel uyutmadan ölçtüğümde 37 çıktı inşallah düşer ateşi biran evel şimdilik düşüyo gibi dün gece 38,2 ydi
senin paşa nasıl cnm düğününü de atlattın gözün aydın fotolarada baktım çok güzel olmussun gerçekten maşallahhh

ne güzel eski elbiselerinede girmişsin bundan güzel mutluluk olamaz inşallah dahada küçüklere girersin kuzumm

merhaba...herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...

ben sabah durumum stabil olduğundan doktora gittim.safra kesesinden şüphelendi sonra ultrason verdi..hamdolsun bişey çıkmadı.üşütmüşüm öyle dedi bakalım ilaçlar fayda edicek mi yoksa araştırma hastanesine gidicem..

işe geldim 10,30 gibi..eve gitsem ne yapıcam sonuçta sürekli ağrım yok...
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler alıntı yapamadığım için kusura bakmayın pc pek müsait değil o duruma...

Nursena hoşgeldin...kiloları vericez elbet birgün...

Esram
kitabım geldi bugün.merakla akşamı bekliyorum okumak için...kolay gelsin sana bamyalarınla

kışlık hazırlıkları başlamış..domatesleri annem halletti.fasulyede bahçesinde varmış..bana pek bişe bırakmadı saolsun.bayramda gidebilirsek alırız inşallah...

benden haberler böyle beslenmem bi acayip şimdi mideden dolayı çiğ ve aşırı lifli besin yasak.. süt yoğurt beyaz peynir yasak...bi kaç gün böyle...

sabah

tam tahıllı ekmekle tost
1 çatal beyaz peynir
1 salatalık
1 domates

ara
1 kayısı
nane limon çayı

öğle
2 minik tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık

arada
kuru incir+ kayısı+adaçayı filan (siyah çay ve kahve yasak bitki çayları getirdim yanımda.halbuki nescafede tok tutuyordu)

akşam
mercimek çorbası
semizotu kavurması
salata

planım böyle İnşaAllah...
öptüm sizi...

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar fayda eder düzelir çabucak

Zehracımm koydum foto bakabilirsin ben daha alışamadım bakalım yorumlarınız nasıl olacak düzleştici markası olarak braun en iyisi zaten çok memnun kalırsın gör bak hem saçada çok zarar vermez saten hair teknolojisi var onlarda.

Elbiseler yeniden olmuş ne güzel bi haberr yaaa tatil sana çok iyi gelecek kuzummm senin fotoyu da bekliyoruz hani

Nilcecim canımmm sen azimli hatunsun yarın tartı bakalım nolcak ben bu haftayı verimli geçirmem rağmen tartı bana yüz vermiyor hıhhh Bakalım sabah ne diyecek ?

Umarım yarın hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir cuma olur.

Geçmiş olsun canım merak etme inşallah düşer zaten düşmeye başlamış bile
Çok şükür atlattık bitti darısı size inşallah foto yorumun içinde çok teşekkür ederim kuzum
Elbise konusuna gelince hiç düşünmüyodum içlerine girebilmeyi ama oldu valla çok mutlu oldum
Canım geçmiş olsun tekrar inşallah ilaçlarla atlatıp rahatlarsın kuzum

Şimdi bakıcam fotona kuzum benim telden çekip gönderme şansım olmadığı için biraz geç oluyo ama koyucam
Düzleşticidende inşallah memnun kalırım zaten tavsiye üzerine aldım bakalım artık

canım çok sevindim kitabının gelmesine, aklına yatacağından eminim ben. bu arada geçmiş olsun ya, midelerimiz çok hassas gerçekten. bu arada menün çiğ yiyememene rağmen çok iyi

benim de babam gelirken amasya çöreği getirecekmiş, kara kara düşünüyorum nasıl durduracağım kendimi diye. yemeyeli en az 2 yıl olmuştur, yiyince midem yanıyor bi de.. o yüzden az yiyebilirim inşallah ekmek yerine.

ben annemlerdeyim. güya bugün evde kendimle ilgilenecektim, kaldı hepsi. annemin dünden beri kalçası ağrıyor. ters bi hareket yapmamış, kalktığında böyleymiş. dün geçer yarın diye ciddiye almamıştı, bugün de aynı olunca kas gevşetici alıp geldim kramptır belki diye. şimdi onlayım, yemek falan yapacağım. size bakayım dedim boşluk bulmuşken.

Son düzenleme:
slm ben geldimm gene sabah öğle yemeğim süper ölçülü bakalım yeme düzenini yeniden hayatıma geçirmem lazımm
sabah 5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
kk peynir
5 çeri domates
yeşilçay
1 tene çilek reçeli
öğlen
3 kaşık közlenmiş patlıcanla alinazik kebabı
2 dlim çavdar ekmek
2 kaşık yoğurt

arada 1 çay bardağı gazoz

şimcikte 45 derece gösteren sıcakta fatura yatırıp geldimm malumm tatilde kapıya dayanamış ödemeler:)))
gelirkende bayılıyorum son zamanlarda 1 numaralı içeceğim doğadan yeşilçay nane-limonlu
bide form lu olanı varrr şiddetle tavsiy edilirrr

ben de bugün iyi gidiyorum şimdilik. inşallah bozmam.

Nursena ben de onu merak ediyordum, sevdn mi doğadanın soğuk çayını. ben nane limon sevmem ama deneyeyim olmadı. şeker var mı içinde? form olanını deneyeyim olmadı.

hoşbuldum canım...çok teşekkür ederim ,olmuyormu canım bebiş allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bak benim çocuğum olmuyordu 12 senede ilk kızımı doğurdum diğer kızımda iki sene sonra geldi allah büyük ...

yenacım alıntılarda gördüm geçmiş olsun canım fazla giremiyorum çok yoğun geçiyor yardımcımda yok canım zor günler geçiriyorum bebiş küçük olunca sürekli onunla ilgileniyorum büyük kızımla bile ilgilenemiyorum yemekti çamaşırdı ütüydü çok bunaldım diyetede tam olarak başlayamıyorum bir türlü kendime diyet yemekleri hazırlayamıyorum...birde benim anksiyete panik atak tavan yaptı canım ilaç kullanamıyorum 6 ay hiç olmazsa emzirmek istiyorum...

nursena canım ayvalığamı geldiniz keşke görüşebilseydik ..beğendinmi ayvalığımızı

valla 2 side çok güzell sıcaklardada iyi gidiyo soğuk soğukk şeker yokk yani tatlı deil ama nane olduğundan ferahlık veriyo asitlilerden bin kat iyi bence bi yere gittikmi şaşıyorum millet hemen kolayı dayıyo bence güzel dene bakalım beyencenmi zencefillli vardı beğenmedim ben

annemller yazlık aldılar derin 2. gelişim bu yaz seneye inşallah gelince görüşürüz tel olsa arıcaktım seni bilentur mevkiden sarımsaklıya çok yakın

ayvalığın pazarında kendimi kaybettim resmen muğlaya göre çok ucuzz aannammm seneye kadar zayıflayıp çok para biriktirmem lazım:)))))kıyafet manyağı ben

Son düzenleme:
yavrukuşlar merhaba

nasılsınız ? benden iyilik demek istiyom ama bildiğiniz bezgin bekire bağladım , dün temizlik vardı , bugün devamını getirdim ,canım çıktı , akşama adanadan arkadaşlarımız gelecekler , 2 gün buradalar burdan urfaya geçecekler )

şimdi son eksiklerimi tamamlayayım , öpüyorum herkesleri & seviyorum , Allaha emanet olunn

Esracım geçmiş olsun annene canım eğer geçmezse doktora götürmekte fayda var.İhmale gelmez hele ki bi yaştan sonra sağlık şart.Sen duruma göre müdahale edersin zaten.

Yaa o nursenanın dediği çayı ben reklamlarda gördüm çok merak ediyorum ıcetea çok severim form da varmış onlarda.Tabii buraya gelirse içerim ben de.O zaman bakalım nasılmış tadı.

Amasya çöreği de ne esra? Üff bu ara canım hamur işi çekiyor zaten.Bugün haberlerde 5 kez siirt festivalini izledim.Oranın yemeklerini bilen biri olarak resmen eridim bittim nasıl canım çekti anlatamam yaaa İyi ki orda yaşamıyorum.

Menüm

Sabah aç karnına bir bardak alkali su
2 esmer kuru kayısı

bir saat sonra (işe geç kalmıştım kahvaltyı evde yapamadım)
bir poğaça
bir bardak çay

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen
4 köfte
bir bardak ayran
domates salatalık maydonoz
2 dilim ekmek

ara
yarım elma
yarım armut

akşam
bir baget
2 elma dilim patates
maydonoz
bir bardak ayran

ara
bir soda( sporda kaybettiğim minerallerimi geri aldım)
bir bardak yarım yağlı süt

saat 11 gibi içicem
bitki çayı

suyum toplamda 2,5 lt oldu.Yaklaşık 2 ltsi alkali.Spor tabiki leslie yaptım 45 dakika.Yatmadan bi on dakika daha istiyorum.Bilmem ne yapsam acaba.Günü böyle kapatıyorum.Sabah ki poğaça için üzgünüm.Ama 2-5 aydır ağzıma sürmemiştim.Eskiden 3 tane ile hergün kahvaltı yapardım.Alışkanlıklarım çok değişti artık.Ve ben bu halimden oldukça memnunummm.

Canım arkadaşlarım nasılsınız?
Ben kaçak kaçak telefondan girip okuyup okuyup kaçıyorum. Bugün biletimi aldım, yarın 4de yolculugum. Saat 1 gibi falan listeyi hallederim :) İnşallah ondan sonra bildirim olmaz, olursa da yenilerim.
Sizleri ne kadar çok sevdiğimi ve sizlere ne kadar cok önem verdiğimi gercekten tarif edemiyorum.
Çünkü buraya karşı sorumlu hissetmek, her birinizi ayrı ayrı merak etmek, o güzel tebrik mesajlarınızı yaşlı gözlerle okumak... Her biri çok değerli benim için.
Yarı anne, yarı lohusa diyolar bana burda artık
Sürekli gözler yaşlı, bi alınganlık, bebekten ayrılamama falan. Bir de emzirsem tam olcak
Yarın eve gittikten sonra artık inşallah hep beraberiz. Kaçaklığımı telafi edecegime ve hem iyi bir arkadaş hem muhteşem bir kilo verme yoldaşı olacağıma söz veriyorum!
Öptüm

İyi akşamlar
Bugün arkadaşlarla beraberdik hep sabah bir arkadaştayım
Akşam da başka bir arkadaşı çağırdım balkonda çay keyfi için
Nursena hoşgeldin canım sen gezdin tozdun kilo aldın ben evde becerdim aynısını daha da toparlayamadım

form olanında hiç şeker yok sanırım 100ml sinde 5 kalori varmış, naneli olanda da 29 kalori. naneli içecekler genelde midemi bulandırıyor benim çocukken içtiğim nane limonlar yüzünden. o yüzden ilk fırsatta form olanını deneyeyim. bi de beyaz çay ve armutlusu varmış, onu da merak ettim...

Esracım Amasya çöreği amasyada tek bir fırının yapabildiği, tarifini de 3 kuşaktır sakladığı cevizli bi çörek. çok severim ben de ama fazlası dokunuyor. benim de iştahım açık, canım hamur işi istiyor... bugün çok zor tuttum kendimi gidip cips almamak için.

senin de menün gayet güzel, poğaça da olur arada. neyi neyle yemeyi öğrenmek için yerleştirmek lazım bu tarz besinleri de haftada 1 kez falan.

Ben de menümü yazayım senden ilham almışken.

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
lipton 5i 1 arada çay, kiraz sapı ekli

öğle;
100 gr ızgara tavukla salata
1 dilim ekmek

ara;
10 tane yer fıstığı
1 tane halley

ara;
1 tane şeftali

akşam;
8-10 kaşık sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan ( ali nazik tabanı)
6 kaşık sebzeli bulgur pilavı

ara;
tek şekerli türk kahvesi

toplamda 1400 kalori almışımdır taş çatlasın. 3 litre de suyum var, fena değildi bence...

oyy ne güzel duygular yaşıyorsun Elizcim. Allah size bağışlasın yeğeninizi. sık sık görürsün inşallah. biz de özledik seni, döndüğünde hepimiz toparlanalım artık ya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…