KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ama böle olmuyoki +90 topiği nerdesinizzzzzzzzzzz:84::84::84: kızıyorum bak artık heeeeeeama ben sizlere kıyamam sizi çok seviyorum inşallah yeni ayla birlikte herşey daha güzel olacak
Bende yavaş tatil hazırlıklarına başladım gerçi daha 2 hafta var ama anca olur sanırım dün eski elbiselerimi denedim ve çok mutlu oldum hepsi geliyo tatil için bişeyler almama gerek kalmadı çok mutlu oldum valla neyse kızlar hepinizi öpüyorum
Kuzum Allah kavuştursun tekrar canınız sağ olsun hayat böle malesef
Senin küçük paşa nasıl oldu kuzum
merhaba...herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
ben sabah durumum stabil olduğundan doktora gittim.safra kesesinden şüphelendi sonra ultrason verdi..hamdolsun bişey çıkmadı.üşütmüşüm öyle dedi bakalım ilaçlar fayda edicek mi yoksa araştırma hastanesine gidicem..
işe geldim 10,30 gibi..eve gitsem ne yapıcam sonuçta sürekli ağrım yok...
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler alıntı yapamadığım için kusura bakmayın pc pek müsait değil o duruma...
Nursena hoşgeldin...kiloları vericez elbet birgün...
Esram kitabım geldi bugün.merakla akşamı bekliyorum okumak için...kolay gelsin sana bamyalarınla
kışlık hazırlıkları başlamış..domatesleri annem halletti.fasulyede bahçesinde varmış..bana pek bişe bırakmadı saolsun.bayramda gidebilirsek alırız inşallah...
benden haberler böyle beslenmem bi acayip şimdi mideden dolayı çiğ ve aşırı lifli besin yasak.. süt yoğurt beyaz peynir yasak...bi kaç gün böyle...
sabah
tam tahıllı ekmekle tost
1 çatal beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
ara
1 kayısı
nane limon çayı
öğle
2 minik tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık
arada
kuru incir+ kayısı+adaçayı filan (siyah çay ve kahve yasak bitki çayları getirdim yanımda.halbuki nescafede tok tutuyordu)
akşam
mercimek çorbası
semizotu kavurması
salata
planım böyle İnşaAllah...
öptüm sizi...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ama böle olmuyoki +90 topiği nerdesinizzzzzzzzzzz:84::84::84: kızıyorum bak artık heeeeeeama ben sizlere kıyamam sizi çok seviyorum inşallah yeni ayla birlikte herşey daha güzel olacak
Bende yavaş tatil hazırlıklarına başladım gerçi daha 2 hafta var ama anca olur sanırım dün eski elbiselerimi denedim ve çok mutlu oldum hepsi geliyo tatil için bişeyler almama gerek kalmadı çok mutlu oldum valla neyse kızlar hepinizi öpüyorum
Kuzum Allah kavuştursun tekrar canınız sağ olsun hayat böle malesef
Senin küçük paşa nasıl oldu kuzum
İnşallah istediğin gibi bişey bulursun canım bende saç düzleştiricisi aldım braun es7 kargodan gelmesini bekliyorum inşallah iyi bişeydir malum saçlar kesilince düzleştirmek gerekiyo öpüldün canım
Canım tebrik ederim menü gayet güzel çok iyi gidiyosun tebrik ederim kuzum
Fotoyuda bekliyoruz artık yani
Yenam tebrik ederim kuzum baklavayı yememişsin hem ne yicen canım ne gerek var sanki çok kötü bi tadı var onun ben söleyim eeg kaka onlar
Esram bende diyorum bu kız nerelerde işlerin varmış kolay gelsin kuzum valla sen ütüyü halletmişsin bide benim evde varki ütü aman allahım diyorum bakalım bugün girişcem bişey çıkmazsa öpüyorum canım
Geçmiş olsun canım merak etme inşallah düşer zaten düşmeye başlamış bileGünaydın kuzummm Amiiiin diyeyim öncelikle
paşam iyiydi sünnet konusunda sıkıntımız yok şükür ama dün gece ateşlendi 1 yaş aşısını olmustu sabah sanırım o ateş yaptı ateş düşürücülerle dengeliyorum bi de ılık suyla yıkıyorum azevel uyutmadan ölçtüğümde 37 çıktı inşallah düşer ateşi biran evel şimdilik düşüyo gibi dün gece 38,2 ydi
senin paşa nasıl cnm düğününü de atlattın gözün aydın fotolarada baktım çok güzel olmussun gerçekten maşallahhh
ne güzel eski elbiselerinede girmişsin bundan güzel mutluluk olamaz inşallah dahada küçüklere girersin kuzumm
Canım geçmiş olsun tekrar inşallah ilaçlarla atlatıp rahatlarsın kuzummerhaba...herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
ben sabah durumum stabil olduğundan doktora gittim.safra kesesinden şüphelendi sonra ultrason verdi..hamdolsun bişey çıkmadı.üşütmüşüm öyle dedi bakalım ilaçlar fayda edicek mi yoksa araştırma hastanesine gidicem..
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler alıntı yapamadığım için kusura bakmayın pc pek müsait değil o duruma...
Esram kitabım geldi bugün.merakla akşamı bekliyorum okumak için...kolay gelsin sana bamyalarınla
kışlık hazırlıkları başlamış..domatesleri annem halletti.fasulyede bahçesinde varmış..bana pek bişe bırakmadı saolsun.bayramda gidebilirsek alırız inşallah...
benden haberler böyle beslenmem bi acayip şimdi mideden dolayı çiğ ve aşırı lifli besin yasak.. süt yoğurt beyaz peynir yasak...bi kaç gün böyle...
sabah
tam tahıllı ekmekle tost
1 çatal beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
ara
1 kayısı
nane limon çayı
öğle
2 minik tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık
arada
kuru incir+ kayısı+adaçayı filan (siyah çay ve kahve yasak bitki çayları getirdim yanımda.halbuki nescafede tok tutuyordu)
akşam
mercimek çorbası
semizotu kavurması
salata
öptüm sizi...
Zehracımm koydum foto bakabilirsin ben daha alışamadım bakalım yorumlarınız nasıl olacak düzleştici markası olarak braun en iyisi zaten çok memnun kalırsın gör bak hem saçada çok zarar vermez saten hair teknolojisi var onlarda.
Elbiseler yeniden olmuş ne güzel bi haberr yaaa tatil sana çok iyi gelecek kuzummm senin fotoyu da bekliyoruz hani
merhaba...herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
sabah
tam tahıllı ekmekle tost
1 çatal beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
ara
1 kayısı
nane limon çayı
öğle
2 minik tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık
arada
akşam
mercimek çorbası
semizotu kavurması
salata
öptüm sizi...
slm ben geldimm gene sabah öğle yemeğim süper ölçülü bakalım yeme düzenini yeniden hayatıma geçirmem lazımm
sabah 5 zeytin
2 dlm kepek ekmek
kk peynir
5 çeri domates
yeşilçay
1 tene çilek reçeli
öğlen
3 kaşık közlenmiş patlıcanla alinazik kebabı
2 dlim çavdar ekmek
2 kaşık yoğurt
arada 1 çay bardağı gazoz
şimcikte 45 derece gösteren sıcakta fatura yatırıp geldimm malumm tatilde kapıya dayanamış ödemeler:)))
gelirkende bayılıyorum son zamanlarda 1 numaralı içeceğim doğadan yeşilçay nane-limonlu
bide form lu olanı varrr şiddetle tavsiy edilirrr
ben uc dort aydır burdayım sanırım ne guzel eskılerden bırı gormek ozaman dıyeyım. hem de tekrardan hosgeldınız dıyeyım.
ALLAH cocuklarınızı bagıslasın maasallah cok guzeller. bızlere de nasıp olsun ınsaallah
valla 2 side çok güzell sıcaklardada iyi gidiyo soğuk soğukk şeker yokk yani tatlı deil ama nane olduğundan ferahlık veriyo asitlilerden bin kat iyi bence bi yere gittikmi şaşıyorum millet hemen kolayı dayıyo bence güzel dene bakalım beyencenmi zencefillli vardı beğenmedim benben de bugün iyi gidiyorum şimdilik. inşallah bozmam.
Nursena ben de onu merak ediyordum, sevdn mi doğadanın soğuk çayını. ben nane limon sevmem ama deneyeyim olmadı. şeker var mı içinde? form olanını deneyeyim olmadı.
hoşbuldum canım...çok teşekkür ederim ,olmuyormu canım bebiş allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bak benim çocuğum olmuyordu 12 senede ilk kızımı doğurdum diğer kızımda iki sene sonra geldi allah büyük ...
yenacım alıntılarda gördüm geçmiş olsun canım fazla giremiyorum çok yoğun geçiyor yardımcımda yok canım zor günler geçiriyorum bebiş küçük olunca sürekli onunla ilgileniyorum büyük kızımla bile ilgilenemiyorum yemekti çamaşırdı ütüydü çok bunaldım diyetede tam olarak başlayamıyorum bir türlü kendime diyet yemekleri hazırlayamıyorum...birde benim anksiyete panik atak tavan yaptı canım ilaç kullanamıyorum 6 ay hiç olmazsa emzirmek istiyorum...
nursena canım ayvalığamı geldiniz keşke görüşebilseydik ..beğendinmi ayvalığımızı
Nursenoş welcome baby
valla 2 side çok güzell sıcaklardada iyi gidiyo soğuk soğukk şeker yokk yani tatlı deil ama nane olduğundan ferahlık veriyo asitlilerden bin kat iyi bence bi yere gittikmi şaşıyorum millet hemen kolayı dayıyo bence güzel dene bakalım beyencenmi zencefillli vardı beğenmedim ben
annemller yazlık aldılar derin 2. gelişim bu yaz seneye inşallah gelince görüşürüz tel olsa arıcaktım seni bilentur mevkiden sarımsaklıya çok yakın
ayvalığın pazarında kendimi kaybettim resmen muğlaya göre çok ucuzz aannammm seneye kadar zayıflayıp çok para biriktirmem lazım:)))))kıyafet manyağı ben
Esracım geçmiş olsun annene canım eğer geçmezse doktora götürmekte fayda var.İhmale gelmez hele ki bi yaştan sonra sağlık şart.Sen duruma göre müdahale edersin zaten.
Yaa o nursenanın dediği çayı ben reklamlarda gördüm çok merak ediyorum ıcetea çok severim form da varmış onlarda.Tabii buraya gelirse içerim ben de.O zaman bakalım nasılmış tadı.
Amasya çöreği de ne esra? Üff bu ara canım hamur işi çekiyor zaten.Bugün haberlerde 5 kez siirt festivalini izledim.Oranın yemeklerini bilen biri olarak resmen eridim bittim nasıl canım çekti anlatamam yaaaİyi ki orda yaşamıyorum.
Menüm
Sabah aç karnına bir bardak alkali su
2 esmer kuru kayısı
bir saat sonra (işe geç kalmıştım kahvaltyı evde yapamadım)
bir poğaça
bir bardak çay
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
4 köfte
bir bardak ayran
domates salatalık maydonoz
2 dilim ekmek
ara
yarım elma
yarım armut
akşam
bir baget
2 elma dilim patates
maydonoz
bir bardak ayran
ara
bir soda( sporda kaybettiğim minerallerimi geri aldım)
bir bardak yarım yağlı süt
saat 11 gibi içicem
bitki çayı
suyum toplamda 2,5 lt oldu.Yaklaşık 2 ltsi alkali.Spor tabiki leslie yaptım 45 dakika.Yatmadan bi on dakika daha istiyorum.Bilmem ne yapsam acaba.Günü böyle kapatıyorum.Sabah ki poğaça için üzgünüm.Ama 2-5 aydır ağzıma sürmemiştim.Eskiden 3 tane ile hergün kahvaltı yapardım.Alışkanlıklarım çok değişti artık.Ve ben bu halimden oldukça memnunummm.
Canım arkadaşlarım nasılsınız?
Ben kaçak kaçak telefondan girip okuyup okuyup kaçıyorum. Bugün biletimi aldım, yarın 4de yolculugum. Saat 1 gibi falan listeyi hallederim :) İnşallah ondan sonra bildirim olmaz, olursa da yenilerim.
Sizleri ne kadar çok sevdiğimi ve sizlere ne kadar cok önem verdiğimi gercekten tarif edemiyorum.
Çünkü buraya karşı sorumlu hissetmek, her birinizi ayrı ayrı merak etmek, o güzel tebrik mesajlarınızı yaşlı gözlerle okumak... Her biri çok değerli benim için.
Yarı anne, yarı lohusa diyolar bana burda artık
Sürekli gözler yaşlı, bi alınganlık, bebekten ayrılamama falan. Bir de emzirsem tam olcak
Yarın eve gittikten sonra artık inşallah hep beraberiz. Kaçaklığımı telafi edecegime ve hem iyi bir arkadaş hem muhteşem bir kilo verme yoldaşı olacağıma söz veriyorum!
Öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?