- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
senın menu de kefır gorunce aklıma geldı dun almayı unutmusum spordan donuste ben de alıp denemeyı dusunuyorum tadından tıksınecegım bılıyorum ama zayıflamak ıcın herseyı yapacak kadar sapıtmıs durumdayım
günayydddııınnnnnnnnnnnnnn dünyaa güzelleriiiii ben geldimmm tatill bittiii
tüm artılarımla karşınızdayımmmm keşke olmasaydı ama çokk gezdik dışarıda yemek çok yedik malesef neyse yola devam edicez artıkın
ankaradan başlayann yolculukk sarımsaklıda son buldu ev moduna alışmak yemak yapmak zor geliyo şimdi nerden başlasamkii allahtan gitmeden evi fuul temizlemiştim akşamda valizleri boşalttım çamaşır var şimdilik bilmem kaç posta
sizlerden naberr nasılsınız yeni gelenler olmuştur hoşgeldniz eskilerde baya verdiniz kilo sanırım ee herkez benim gibi iradesiz deil demi
kızlarımla kahvaltımzı yapalım şimdilik hoşcakalın
ben annemlerdeyim. güya bugün evde kendimle ilgilenecektim, kaldı hepsi. annemin dünden beri kalçası ağrıyor. ters bi hareket yapmamış, kalktığında böyleymiş. dün geçer yarın diye ciddiye almamıştı, bugün de aynı olunca kas gevşetici alıp geldim kramptır belki diye. şimdi onlayım, yemek falan yapacağım. size bakayım dedim boşluk bulmuşken.
hoşbuldum canım...çok teşekkür ederim ,olmuyormu canım bebiş allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bak benim çocuğum olmuyordu 12 senede ilk kızımı doğurdum diğer kızımda iki sene sonra geldi allah büyük ...
yenacım alıntılarda gördüm geçmiş olsun canım fazla giremiyorum çok yoğun geçiyor yardımcımda yok canım zor günler geçiriyorum bebiş küçük olunca sürekli onunla ilgileniyorum büyük kızımla bile ilgilenemiyorum yemekti çamaşırdı ütüydü çok bunaldım diyetede tam olarak başlayamıyorum bir türlü kendime diyet yemekleri hazırlayamıyorum...birde benim anksiyete panik atak tavan yaptı canım ilaç kullanamıyorum 6 ay hiç olmazsa emzirmek istiyorum...
nursena canım ayvalığamı geldiniz keşke görüşebilseydik ..beğendinmi ayvalığımızı
Esracım geçmiş olsun annene bazen ihmal ediyorlar kendilerini
Elizcim tadını çıkar teyzeliğin boşuna anne yarısı demiyorlarmış işte
Yenacım hastane işlerini bitiremedi mi hala görünmemiş yine aramak taciz etmek şart olacak
Hemşerim de hiç ses etmemiş hayırdır inşallah
Esracım geçmiş olsun annene bazen ihmal ediyorlar kendilerini
Elizcim tadını çıkar teyzeliğin boşuna anne yarısı demiyorlarmış işte
Yenacım hastane işlerini bitiremedi mi hala görünmemiş yine aramak taciz etmek şart olacak
Hemşerim de hiç ses etmemiş hayırdır inşallah
geçmiş olsun esracım umarım dediğin gibi kramp ağrısıdır sadece...
Kardeşin geldimi tatilden.?
Maşallah beslenmen yine çok iyi..
Asucum bugün de dişçideydik ama pek bişey yapılmadı diş eti çok kanadığı için müdahele de bulunmadı...
İleri tarihe gün verildi...
Geldikten sonra ben de domates ve biber salçası taptım...Daha yeni oturuyorum o kadar yoruldum ki bacaklarım şişti resmen...
Biraz da kırmızı biber közleyip buzluğa attım..
Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize...
Yarın 3 günlüğüne abimlerin yazlığına gideceğiz...Cuma tatilini değerlendirelim dedik...
Hem orayı oğlum çok seviyor,çok mutlu oluyor orada...
Bugün vakit bulamadığım için yarına kaldı hazırlık...O sebeple bildirimi bugünden yapacağım..
Esracığım,datlım gıymatlım...
Kİlom aynı
Elizciğim,
yürüyüş 180 dk.
canım sen gitmeden bi şey isteyebilir miyim senden? haftaya da ben yokum ya, haftaya listeyi sen yapabilir misin acaba? yaparım dersen cuma günü gitmeden son halini eklerim buraya
sağol Asuman abla, inşallah toparlar biraz daha iyiydi yanından ayrılırken.
sağol Yenam, ya aslında ne olabilir ben de anlamadım başka. düşme yok, vurma yok. kalçasında, daha yukarıda da değil. uykudan uyanınca olmuş o yüzden aklıma kramp ya da ters hareket geldi. kırık çıkık olsa duramaz zaten. biraz da fikir verirsiniz belki diye yazdım.. kas gevşeticiler biraz iyi geldi. inşallah sabaha daha da iyi olur.
bu arada kızının diş etleri kanıyor sanırım, kıyamam ya.. eşiminkiler de çok kanar. son bikaç aydır ipananın diş eti koruyucu clinic line olanını kullanıyor, baya toparladı ama. tavsiye derim. geçmiş olsun...
ellerine sağlık, yaptıklarınızı da afiyetle yeyin inşallah.
canım sen gitmeden bi şey isteyebilir miyim senden? haftaya da ben yokum ya, haftaya listeyi sen yapabilir misin acaba? yaparım dersen cuma günü gitmeden son halini eklerim buraya
Esracım 1 ay önce ablamın ayak bileğinden yukarıya doğru anlamadığı bir şişlik ve ağrıyla doktora gitti adele zedelenmesi dedi dr.
günlerce bandajla dolaştı ağrıdan..Zar zor yürüyor du...
Dr. demiş farkında olmadan ters bir hareket yapmışsınız,yanlış adım atmışsınız o yüzdendir bu şişlik ve ağrı...
Ablama göre sebepsiz bir durum
Annenin de öyledir muhtemelen...Üzülme geçer bir kaç güne..
Önerdiğin macunu alayım canım teşekkürler...
Tabi ki esracım ne demek...Ben de ..
Gözün arkada kalmasın
İyi geceler canım öpüyorum seni...Eğer görüşemezsek tekrar iyi tailler...
Kuzum anneciğine geçmiş olsun bencede ters bi hareket felan yapmıştır ama geçmesse bi doktora görünmekte fayda var kuzumben annemlerdeyim. güya bugün evde kendimle ilgilenecektim, kaldı hepsi. annemin dünden beri kalçası ağrıyor. ters bi hareket yapmamış, kalktığında böyleymiş. dün geçer yarın diye ciddiye almamıştı, bugün de aynı olunca kas gevşetici alıp geldim kramptır belki diye. şimdi onlayım, yemek falan yapacağım. size bakayım dedim boşluk bulmuşken.
Canım geçmiş olsun gerçekten 2 çocukla hayat zor ben 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah kolaylıklar versinhoşbuldum canım...çok teşekkür ederim ,olmuyormu canım bebiş allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bak benim çocuğum olmuyordu 12 senede ilk kızımı doğurdum diğer kızımda iki sene sonra geldi allah büyük ...
yenacım alıntılarda gördüm geçmiş olsun canım fazla giremiyorum çok yoğun geçiyor yardımcımda yok canım zor günler geçiriyorum bebiş küçük olunca sürekli onunla ilgileniyorum büyük kızımla bile ilgilenemiyorum yemekti çamaşırdı ütüydü çok bunaldım diyetede tam olarak başlayamıyorum bir türlü kendime diyet yemekleri hazırlayamıyorum...birde benim anksiyete panik atak tavan yaptı canım ilaç kullanamıyorum 6 ay hiç olmazsa emzirmek istiyorum...
nursena canım ayvalığamı geldiniz keşke görüşebilseydik ..beğendinmi ayvalığımızı
Kuzum bu aralar yoğunsun anlaşılan kolay gelsin işlerinde canımyavrukuşlar merhaba
nasılsınız ? benden iyilik demek istiyom ama bildiğiniz bezgin bekire bağladım , dün temizlik vardı , bugün devamını getirdim ,canım çıktı , akşama adanadan arkadaşlarımız gelecekler , 2 gün buradalar burdan urfaya geçecekler)
şimdi son eksiklerimi tamamlayayım , öpüyorum herkesleri & seviyorum , Allaha emanet olunn
Canım 1 tane poğaçadan bişey olmaz tabi hergün yemediğin sürece arada böle sabahları 1 tane yiyebilirsin bence canım bazen bende yiyorum yani sıkıntı yapma kendineEsracım geçmiş olsun annene canım eğer geçmezse doktora götürmekte fayda var.İhmale gelmez hele ki bi yaştan sonra sağlık şart.Sen duruma göre müdahale edersin zaten.
Yaa o nursenanın dediği çayı ben reklamlarda gördüm çok merak ediyorum ıcetea çok severim form da varmış onlarda.Tabii buraya gelirse içerim ben de.O zaman bakalım nasılmış tadı.
Amasya çöreği de ne esra? Üff bu ara canım hamur işi çekiyor zaten.Bugün haberlerde 5 kez siirt festivalini izledim.Oranın yemeklerini bilen biri olarak resmen eridim bittim nasıl canım çekti anlatamam yaaaİyi ki orda yaşamıyorum.
Menüm
Sabah aç karnına bir bardak alkali su
2 esmer kuru kayısı
bir saat sonra (işe geç kalmıştım kahvaltyı evde yapamadım)
bir poğaça
bir bardak çay
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
4 köfte
bir bardak ayran
domates salatalık maydonoz
2 dilim ekmek
ara
yarım elma
yarım armut
akşam
bir baget
2 elma dilim patates
maydonoz
bir bardak ayran
ara
bir soda( sporda kaybettiğim minerallerimi geri aldım)
bir bardak yarım yağlı süt
saat 11 gibi içicem
bitki çayı
suyum toplamda 2,5 lt oldu.Yaklaşık 2 ltsi alkali.Spor tabiki leslie yaptım 45 dakika.Yatmadan bi on dakika daha istiyorum.Bilmem ne yapsam acaba.Günü böyle kapatıyorum.Sabah ki poğaça için üzgünüm.Ama 2-5 aydır ağzıma sürmemiştim.Eskiden 3 tane ile hergün kahvaltı yapardım.Alışkanlıklarım çok değişti artık.Ve ben bu halimden oldukça memnunummm.
Elizcim şimdiden iyi yolculuklar zor gelir şimdi ordan ayrılmak ama teyze olmak kolay değil tabi neyse sağlık olsunda kuzum bizim yerimize kokla cennet kokuluyuCanım arkadaşlarım nasılsınız?
Ben kaçak kaçak telefondan girip okuyup okuyup kaçıyorum. Bugün biletimi aldım, yarın 4de yolculugum. Saat 1 gibi falan listeyi hallederim :) İnşallah ondan sonra bildirim olmaz, olursa da yenilerim.
Sizleri ne kadar çok sevdiğimi ve sizlere ne kadar cok önem verdiğimi gercekten tarif edemiyorum.
Çünkü buraya karşı sorumlu hissetmek, her birinizi ayrı ayrı merak etmek, o güzel tebrik mesajlarınızı yaşlı gözlerle okumak... Her biri çok değerli benim için.
Yarı anne, yarı lohusa diyolar bana burda artık
Sürekli gözler yaşlı, bi alınganlık, bebekten ayrılamama falan. Bir de emzirsem tam olcak
Yarın eve gittikten sonra artık inşallah hep beraberiz. Kaçaklığımı telafi edecegime ve hem iyi bir arkadaş hem muhteşem bir kilo verme yoldaşı olacağıma söz veriyorum!
Öptüm
Yarın 3 günlüğüne abimlerin yazlığına gideceğiz...Cuma tatilini değerlendirelim dedik...
Hem orayı oğlum çok seviyor,çok mutlu oluyor orada...
Bugün vakit bulamadığım için yarına kaldı hazırlık...O sebeple bildirimi bugünden yapacağım..
Esracığım,datlım gıymatlım...
Kİlom aynı
Elizciğim,
yürüyüş 180 dk.
İyi akşamlar
Bugün arkadaşlarla beraberdik hep sabah bir arkadaştayım
Akşam da başka bir arkadaşı çağırdım balkonda çay keyfi için
Nursena hoşgeldin canım sen gezdin tozdun kilo aldın ben evde becerdim aynısını daha da toparlayamadım
günayydddııınnnnnnnnnnnnnn dünyaa güzelleriiiii ben geldimmm tatill bittiii
tüm artılarımla karşınızdayımmmm keşke olmasaydı ama çokk gezdik dışarıda yemek çok yedik malesef neyse yola devam edicez artıkın
ankaradan başlayann yolculukk sarımsaklıda son buldu ev moduna alışmak yemak yapmak zor geliyo şimdi nerden başlasamkii allahtan gitmeden evi fuul temizlemiştim akşamda valizleri boşalttım çamaşır var şimdilik bilmem kaç posta
sizlerden naberr nasılsınız yeni gelenler olmuştur hoşgeldniz eskilerde baya verdiniz kilo sanırım ee herkez benim gibi iradesiz deil demi
kızlarımla kahvaltımzı yapalım şimdilik hoşcakalın
merhaba...herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
ben sabah durumum stabil olduğundan doktora gittim.safra kesesinden şüphelendi sonra ultrason verdi..hamdolsun bişey çıkmadı.üşütmüşüm öyle dedi bakalım ilaçlar fayda edicek mi yoksa araştırma hastanesine gidicem..
işe geldim 10,30 gibi..eve gitsem ne yapıcam sonuçta sürekli ağrım yok...
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler alıntı yapamadığım için kusura bakmayın pc pek müsait değil o duruma...
Nursena hoşgeldin...kiloları vericez elbet birgün...
Esram kitabım geldi bugün.merakla akşamı bekliyorum okumak için...kolay gelsin sana bamyalarınla
kışlık hazırlıkları başlamış..domatesleri annem halletti.fasulyede bahçesinde varmış..bana pek bişe bırakmadı saolsun.bayramda gidebilirsek alırız inşallah...
benden haberler böyle beslenmem bi acayip şimdi mideden dolayı çiğ ve aşırı lifli besin yasak.. süt yoğurt beyaz peynir yasak...bi kaç gün böyle...
sabah
tam tahıllı ekmekle tost
1 çatal beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
ara
1 kayısı
nane limon çayı
öğle
2 minik tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık
arada
kuru incir+ kayısı+adaçayı filan (siyah çay ve kahve yasak bitki çayları getirdim yanımda.halbuki nescafede tok tutuyordu)
akşam
mercimek çorbası
semizotu kavurması
salata
planım böyle İnşaAllah...
öptüm sizi...
Çok teşekkür ederim kuzum güzel sözlerin için daha resim koyamadım ama bi ara koyarım canım benim
Sende bence erteleme boyama işini insanın kendinde değişiklik yapması gerçekten iyi oluyo valla
Aynen öle canım tatile gitmeden önceki ataklar bakalım ama devamı gelicek bırakmak yok yola devam
Yemek konusunda benim kv yakın bana sağolsun yapar ama ben sürekli gitmek istemiyorum evimde kendi yaptığım yemekleri yedirmek dah çok hoşuma gidiyo tabi yoruluyorum ama sağlık olsun tek derdim bu olsun yani
Saçlar kısa olunca düzleştirmeden olmuyo ayrıca kendimi bakımlı görmek kendim için yapığım en güzel şey kuzum
Nursena ablacım hoşgeldin
Sen geriye bakma bundan sonra önümüze bakma zamanı inşallah eylül yeni bi başlangıç olacak hepimiz için
Canım işle ilgili sıkıntılar olmuş ama çözülmüş çok şükür bu konuda esraya katılıyorum kimse için işini bırakma 1-2 hafta sonra zorlaşır evde olmak
Canım benim ben kullanıyım sanada sölerim bende tavsiye üzerine aldım bakalım işler içinde teşekkürler kuzum bakalım bugün girişcem ütülere
Amiiin cnm sağolasınaz kalmıs seninde 2 haftacık sonra görceksin aileni bolca güzel vakit geçirirsiniz inş
kalabalık gerçekten cok güzel oluyo hele bi süre kalanın olup da gittiklerinde insan boşluga düşüyo ama hayat böyle işte
inşallah tez vakitde bebişin gelir size ve evinizi o şen gülüşleriyle doldurur cnm benim
Filizim patlıcanı közleyip atabilirsin derin dondurucuya tost makinesinde kızartıp da atılabilir ben yapacağım dün yaptığım oturtma çok güzel oldu eşim anlamadı kızartmadığımı:)
Ben şimdi arkadaşa gidiyorum daha yapılacak şeyler var tabii aklıma geldikçe yazarım arkadaşlar da fikir verirler
ben annemlerdeyim. güya bugün evde kendimle ilgilenecektim, kaldı hepsi. annemin dünden beri kalçası ağrıyor. ters bi hareket yapmamış, kalktığında böyleymiş. dün geçer yarın diye ciddiye almamıştı, bugün de aynı olunca kas gevşetici alıp geldim kramptır belki diye. şimdi onlayım, yemek falan yapacağım. size bakayım dedim boşluk bulmuşken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?