Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracım geçmiş olsun annene bazen ihmal ediyorlar kendilerini
Elizcim tadını çıkar teyzeliğin boşuna anne yarısı demiyorlarmış işte
Yenacım hastane işlerini bitiremedi mi hala görünmemiş yine aramak taciz etmek şart olacak
Hemşerim de hiç ses etmemiş hayırdır inşallah

Filizciğim, kefiri kendim mayalıyorum..Endüstriyel olan kefirleri hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Evde mayalanan kefir ekşi ayran tadında..İlk başladığımda ben de sevmemiştim ama şimdi seviyorum içtikten sonra serinlik hissi veriyor insana
Oğluma da içiriyorum ben.. çoğunluk onun için de mayalıyorum aslın da alerjiye iyi geldiğini okumuştum...

Mayasını temin edip sen de kendin mayalarsın daha iyi olur...Zaten canlı mikroorganizma olduğu için mayalandıkça çoğalıyor..
Mısır patlağı gibi,karnabahar gibi şekli...Çoğaldıkça ben buzluğa atıyorum isteyenlere veriyorum...
Yakın olsaydık sana da verirdim...

Hoşgeldin nursenacım...ÖZlettin kendini...
Tatil de güzel geçmiş sevindim...

geçmiş olsun esracım umarım dediğin gibi kramp ağrısıdır sadece...
Kardeşin geldimi tatilden.?

Maşallah beslenmen yine çok iyi..

Derinciğim...İki küçük çocukla zorlanıyorsundur haklısın...
Ananne babanne yardımına gelmiyorlarmı.?

Asucum bugün de dişçideydik ama pek bişey yapılmadı diş eti çok kanadığı için müdahele de bulunmadı...
İleri tarihe gün verildi...

Geldikten sonra ben de domates ve biber salçası taptım...Daha yeni oturuyorum o kadar yoruldum ki bacaklarım şişti resmen...
Biraz da kırmızı biber közleyip buzluğa attım..
Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize...

Yarın 3 günlüğüne abimlerin yazlığına gideceğiz...Cuma tatilini değerlendirelim dedik...
Hem orayı oğlum çok seviyor,çok mutlu oluyor orada...
Bugün vakit bulamadığım için yarına kaldı hazırlık...O sebeple bildirimi bugünden yapacağım..

Esracığım,datlım gıymatlım...
Kİlom aynı

Elizciğim,
yürüyüş 180 dk.

sağol Asuman abla, inşallah toparlar biraz daha iyiydi yanından ayrılırken.

sağol Yenam, ya aslında ne olabilir ben de anlamadım başka. düşme yok, vurma yok. kalçasında, daha yukarıda da değil. uykudan uyanınca olmuş o yüzden aklıma kramp ya da ters hareket geldi. kırık çıkık olsa duramaz zaten. biraz da fikir verirsiniz belki diye yazdım.. kas gevşeticiler biraz iyi geldi. inşallah sabaha daha da iyi olur.

bu arada kızının diş etleri kanıyor sanırım, kıyamam ya.. eşiminkiler de çok kanar. son bikaç aydır ipananın diş eti koruyucu clinic line olanını kullanıyor, baya toparladı ama. tavsiye derim. geçmiş olsun...

ellerine sağlık, yaptıklarınızı da afiyetle yeyin inşallah.

canım sen gitmeden bi şey isteyebilir miyim senden? haftaya da ben yokum ya, haftaya listeyi sen yapabilir misin acaba? yaparım dersen cuma günü gitmeden son halini eklerim buraya

Esracım 1 ay önce ablamın ayak bileğinden yukarıya doğru anlamadığı bir şişlik ve ağrıyla doktora gitti adele zedelenmesi dedi dr.
günlerce bandajla dolaştı ağrıdan..Zar zor yürüyor du...
Dr. demiş farkında olmadan ters bir hareket yapmışsınız,yanlış adım atmışsınız o yüzdendir bu şişlik ve ağrı...
Ablama göre sebepsiz bir durum

Annenin de öyledir muhtemelen...Üzülme geçer bir kaç güne..

Önerdiğin macunu alayım canım teşekkürler...

canım sen gitmeden bi şey isteyebilir miyim senden? haftaya da ben yokum ya, haftaya listeyi sen yapabilir misin acaba? yaparım dersen cuma günü gitmeden son halini eklerim buraya

Tabi ki esracım ne demek...Ben de ..
Gözün arkada kalmasın

İyi geceler canım öpüyorum seni...Eğer görüşemezsek tekrar iyi tatiller...

Son düzenleme:

çok sağol canım, içim rahatladı. dediğin gibi geçer inşallah bikaç güne. ablana da çok geçmiş olsun bu arada. dikkat etmek lazım demek ki yatıp kalkarken.

ben de seni çok öpüyorum, çok eğlenir, çok güzel vakit geçirirsin inşallah

İyi geceler kizlar bugun cuma oldu kilo bildirim gunu ben gecen hafta gec klmisdim bu sefer erkenden bildiriyim
gecen hafta101,5
bu hafta102
spor yok
abur cubur yemeye dvm

27 sinde dr gittim dusuk seker cikti zzaten belli deli gibi ivir zivir yiyip spor yapcak mecali kndimde bulamamamdan tekrardan hayatimi duzene koymam gerekiyyor ...(

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun
Ben dün bi ton ütümle savaş verdim ve sonunda galip çıktım çok şükür bitti hepsi valla nasıl üstümden bi yük kalktı
Bu arada dün düzleşticimde geldi kızlar şiddetle tavsiye ederim süper bişey valla tek dokunuşu yetiyo benden heberler böle hepinizi çok öpüyorum kızlar
Kuzum anneciğine geçmiş olsun bencede ters bi hareket felan yapmıştır ama geçmesse bi doktora görünmekte fayda var kuzum
Canım geçmiş olsun gerçekten 2 çocukla hayat zor ben 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah kolaylıklar versin
Kuzum bu aralar yoğunsun anlaşılan kolay gelsin işlerinde canım
Canım 1 tane poğaçadan bişey olmaz tabi hergün yemediğin sürece arada böle sabahları 1 tane yiyebilirsin bence canım bazen bende yiyorum yani sıkıntı yapma kendine
Elizcim şimdiden iyi yolculuklar zor gelir şimdi ordan ayrılmak ama teyze olmak kolay değil tabi neyse sağlık olsunda kuzum bizim yerimize kokla cennet kokuluyu

Yenam iyi tatiller kısada olsana insanın biyerlere gitmesi iyi geliyo valla bende artık diyorum gel artık tatil gel diye

Evet efendim gelelim kilo bildirimine çok şükür emeğimin karşılığını alıyorum tartıdan mutluyum doğrusu bu hafta baya kastım çünkü pizzalara sigara böreklerine pişilere kolalara patates kızartmasına hepsine hayır çektim ve sonuçtan çok mutluyum çokkkkkkk

Esram kuzum ;

Kilom: 85,1

Elizim kuzum ;

Spor: 360 dk

Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık kızlar öpüyorum

hoşbulduk asuu yokk burdan gideni kurtlar yiyoo:))
bak 25 gün gittim 5 kilo aldım döndüm irade sahibi deilim olamıyorum malesef
nası aldıysak vercez artıkın hamile gibi oldu göbeğimm çok fena

nursena hosgeldınnnnnnnnn tatıl bıtmıs. evıne donmussunnnnnnnnn

herkese gunaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar

ben azucuk dınlendım ama halen uykuluyum doyamıyorum uykuya. haftasonu oglene kadar yatayım da ıyıce bır doyalım bırbırımıze.

menumu de yazayım.

bır yumurta omlet
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates
ceyrek salatalık

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su ( yarısı alkali )

yemekten once 500 ml ılık su ( yarısı alkali )

oglen: 6 kaşık kuru fasulye, 3 kasık salata, 3 kasık pırınc pılav, bahceden ıkı domates kopardım yedım.

ara ogun: acık sekersız cay, activia cıleklı yogurt, 330 ml ayran, 500 ml ılık su ( yarısı alkali )

ısten cıkmadan 500 ml ılık su,

aksam: bır kase nohutlu, yarmalı ev yapımı yogurt corbası ( komsum gondermıs ben demeden sagolsun ), 7-8 kasık salata, ıkı catal karpuz, uc adet bulgur, yarma, yogurtlu kofte ( elle sıkma yapılan kısır gıbı boyutta. yoresel yemekmıs. gorumcem yapmıs dun )

ara ogun: 1 top dondurma.

yatıncaya kadar 1,00 lt su

toplam suyum: 3 lt. aktıvıte yapmadım cok az ev ısı ve dınlendım camasırları katlarken de fılm ızledım esımle.

nevın tekrar cok gecmıs olsun dıyorum ınsaallah hem beslenme hem ılaclar ıse yarar da ıyılesırsın hemencık.

menun de bence gayet guzel olmus esraya katılıyorum.

kıtabın da gelmıs ben de sıparıs edecegım en kısa zamanda. belkı haftasonu kıtapcıya da gıderım burda zaten tek nt magazası var bakıyım varmıymıs orda.

ben degısıklık cok severım kapalı bırıyım ama kahve, sıyah, sarı, kızıl kızıl en son rengım ıste. saclarımı boyatırım. sadece buaralar ılgılenemedım hem de bıraz beklettım bılerek valla ıkı farklı kızıl kullandı kesım vs derken 150 kagıt gıttı masraf etmeyım dedım ama yapacagım uygun bır zamanda.

senden de resımlerı beklıyoruz emınım cok guzel olmustur dedım ya ben sana cok yakıstırdım zaten o modelı eskı resımlerınden gorunce.

ohhhhh hem calısıyor hem oglusu var hem bakımlı hatun. bravo sana vallaaaaaaaaa saclar fonlu fonlu ıse gıdılıyor tebrıkler.

ıs konusunda da bırazdan detaylı yazacagım esrayı cevaplarken, ordan gorursun canım.

benım bellı olmaz valla. esımın seyahatı cıkarsa gıdemem, ya da ben yogun olursam ızın alamam bız beraber calısıyoruz bırbırımızın yedegıyız bu anlamda. bakalım eylul de dusunuyorum ıste ama eylul sonu mu olur bılemıyorum

cok oldu hem de nasıl. ev bombos geldı valla dunnnnnnnnnn

ben gecen yıl yaptım kozlettım ama komsum dogra dedı.sogus salata gıbı kullanıyorsun dedı kırmızı bıberı de aynen yaptırdım ama sevemedık. kozletırsem tum tum mu koyayım derın dondurucuya.

canım annene gecmıs olsun ınsaallah daha ıyıdır bugun. sanırım bugun de annen de kalırsın onu nasılsa haftasonu dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…