- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Yarın 3 günlüğüne abimlerin yazlığına gideceğiz...Cuma tatilini değerlendirelim dedik...
Hem orayı oğlum çok seviyor,çok mutlu oluyor orada...
Bugün vakit bulamadığım için yarına kaldı hazırlık...O sebeple bildirimi bugünden yapacağım..
Esracığım,datlım gıymatlım...
Kİlom aynı
Elizciğim,
yürüyüş 180 dk.
hoşbuldum canım...çok teşekkür ederim ,olmuyormu canım bebiş allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bak benim çocuğum olmuyordu 12 senede ilk kızımı doğurdum diğer kızımda iki sene sonra geldi allah büyük ...
yenacım alıntılarda gördüm geçmiş olsun canım fazla giremiyorum çok yoğun geçiyor yardımcımda yok canım zor günler geçiriyorum bebiş küçük olunca sürekli onunla ilgileniyorum büyük kızımla bile ilgilenemiyorum yemekti çamaşırdı ütüydü çok bunaldım diyetede tam olarak başlayamıyorum bir türlü kendime diyet yemekleri hazırlayamıyorum...birde benim anksiyete panik atak tavan yaptı canım ilaç kullanamıyorum 6 ay hiç olmazsa emzirmek istiyorum...
nursena canım ayvalığamı geldiniz keşke görüşebilseydik ..beğendinmi ayvalığımızı
sağol Asuman abla, inşallah toparlar biraz daha iyiydi yanından ayrılırken.
sağol Yenam, ya aslında ne olabilir ben de anlamadım başka. düşme yok, vurma yok. kalçasında, daha yukarıda da değil. uykudan uyanınca olmuş o yüzden aklıma kramp ya da ters hareket geldi. kırık çıkık olsa duramaz zaten. biraz da fikir verirsiniz belki diye yazdım.. kas gevşeticiler biraz iyi geldi. inşallah sabaha daha da iyi olur.
bu arada kızının diş etleri kanıyor sanırım, kıyamam ya.. eşiminkiler de çok kanar. son bikaç aydır ipananın diş eti koruyucu clinic line olanını kullanıyor, baya toparladı ama. tavsiye derim. geçmiş olsun...
ellerine sağlık, yaptıklarınızı da afiyetle yeyin inşallah.
ben degısıklık cok severım kapalı bırıyım ama kahve, sıyah, sarı, kızıl kızıl en son rengım ıste. saclarımı boyatırım. sadece buaralar ılgılenemedım hem de bıraz beklettım bılerek valla ıkı farklı kızıl kullandı kesım vs derken 150 kagıt gıttı masraf etmeyım dedım ama yapacagım uygun bır zamanda.
senden de resımlerı beklıyoruz emınım cok guzel olmustur dedım ya ben sana cok yakıstırdım zaten o modelı eskı resımlerınden gorunce.
ohhhhh hem calısıyor hem oglusu var hem bakımlı hatun. bravo sana vallaaaaaaaaa saclar fonlu fonlu ıse gıdılıyor tebrıkler.
ıs konusunda da bırazdan detaylı yazacagım esrayı cevaplarken, ordan gorursun canım.
Filizciğim, kefiri kendim mayalıyorum..Endüstriyel olan kefirleri hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Evde mayalanan kefir ekşi ayran tadında..İlk başladığımda ben de sevmemiştim ama şimdi seviyorum içtikten sonra serinlik hissi veriyor insana
Oğluma da içiriyorum ben.. çoğunluk onun için de mayalıyorum aslın da alerjiye iyi geldiğini okumuştum...
Mayasını temin edip sen de kendin mayalarsın daha iyi olur...Zaten canlı mikroorganizma olduğu için mayalandıkça çoğalıyor..
Mısır patlağı gibi,karnabahar gibi şekli...Çoğaldıkça ben buzluğa atıyorum isteyenlere veriyorum...
Yakın olsaydık sana da verirdim...
Hoşgeldin nursenacım...ÖZlettin kendini...
Tatil de güzel geçmiş sevindim...
geçmiş olsun esracım umarım dediğin gibi kramp ağrısıdır sadece...
Kardeşin geldimi tatilden.?
Maşallah beslenmen yine çok iyi..
Derinciğim...İki küçük çocukla zorlanıyorsundur haklısın...
Ananne babanne yardımına gelmiyorlarmı.?
Asucum bugün de dişçideydik ama pek bişey yapılmadı diş eti çok kanadığı için müdahele de bulunmadı...
İleri tarihe gün verildi...
Geldikten sonra ben de domates ve biber salçası taptım...Daha yeni oturuyorum o kadar yoruldum ki bacaklarım şişti resmen...
Biraz da kırmızı biber közleyip buzluğa attım..
Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize...
Canım arkadaşlarım nasılsınız?
Ben kaçak kaçak telefondan girip okuyup okuyup kaçıyorum. Bugün biletimi aldım, yarın 4de yolculugum. Saat 1 gibi falan listeyi hallederim :) İnşallah ondan sonra bildirim olmaz, olursa da yenilerim.
Sizleri ne kadar çok sevdiğimi ve sizlere ne kadar cok önem verdiğimi gercekten tarif edemiyorum.
Çünkü buraya karşı sorumlu hissetmek, her birinizi ayrı ayrı merak etmek, o güzel tebrik mesajlarınızı yaşlı gözlerle okumak... Her biri çok değerli benim için.
Yarı anne, yarı lohusa diyolar bana burda artık
Sürekli gözler yaşlı, bi alınganlık, bebekten ayrılamama falan. Bir de emzirsem tam olcak
Yarın eve gittikten sonra artık inşallah hep beraberiz. Kaçaklığımı telafi edecegime ve hem iyi bir arkadaş hem muhteşem bir kilo verme yoldaşı olacağıma söz veriyorum!
Öptüm
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun
Ben dün bi ton ütümle savaş verdim ve sonunda galip çıktım çok şükür bitti hepsi valla nasıl üstümden bi yük kalktı
Bu arada dün düzleşticimde geldi kızlar şiddetle tavsiye ederim süper bişey valla tek dokunuşu yetiyo benden heberler böle hepinizi çok öpüyorum kızlar
Kuzum anneciğine geçmiş olsun bencede ters bi hareket felan yapmıştır ama geçmesse bi doktora görünmekte fayda var kuzum
Canım geçmiş olsun gerçekten 2 çocukla hayat zor ben 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah kolaylıklar versin
Kuzum bu aralar yoğunsun anlaşılan kolay gelsin işlerinde canım
Canım 1 tane poğaçadan bişey olmaz tabi hergün yemediğin sürece arada böle sabahları 1 tane yiyebilirsin bence canım bazen bende yiyorum yani sıkıntı yapma kendine
Elizcim şimdiden iyi yolculuklar zor gelir şimdi ordan ayrılmak ama teyze olmak kolay değil tabi neyse sağlık olsunda kuzum bizim yerimize kokla cennet kokuluyu
Yenam iyi tatiller kısada olsana insanın biyerlere gitmesi iyi geliyo valla bende artık diyorum gel artık tatil gel diye
Esracım 1 ay önce ablamın ayak bileğinden yukarıya doğru anlamadığı bir şişlik ve ağrıyla doktora gitti adele zedelenmesi dedi dr.
günlerce bandajla dolaştı ağrıdan..Zar zor yürüyor du...
Dr. demiş farkında olmadan ters bir hareket yapmışsınız,yanlış adım atmışsınız o yüzdendir bu şişlik ve ağrı...
Ablama göre sebepsiz bir durum
Annenin de öyledir muhtemelen...Üzülme geçer bir kaç güne..
Önerdiğin macunu alayım canım teşekkürler...
Tabi ki esracım ne demek...Ben de ..
Gözün arkada kalmasın
İyi geceler canım öpüyorum seni...Eğer görüşemezsek tekrar iyi tatiller...
Günaydınlar,
kendini zorla diyet moduna sokmaya çalışan Esra geldi :) bugün artık daha az yemeliyim, kendimle ilgilenme zamanı geldi..
Umarım sizler de iyisinizdir...
canım sevindim elbiselerinin olmasına, hatta büyük geliyordur onlar sana kesin :)
ütü zor valla ya, tüm günümü aldı dün biriktiği için. inşallah sen de halledersin bugün kolaylıkla canım. saç düzleştiricini de güle güle kullan bu arada, ben de alayım olmadı sen memnun olursan.
canım bi bamya atacağım ben dondurucuya, dolabım küçük malesef. ama 10 poşet atsam 10 hafta eder ki bu da beni mutlu etti çok. fasulye, ıspanak, tavuk, balık, et yemeği, kurubaklagil dönüşümlü yapsam akşamları kışın rahatça kilo verebilirm inşallah. benim en sıkıntılı öğünüm akşam oluyor çünkü.
reglde karnım çok şişiyor, gaz oluyor sanırım. bugün tamamen inmiş sanırım. yazın ayakları daha çok üşütüyor insan farketmesede. sanırım o yüzden.
bu arada kitaplar doğru beslenmeyi öğrenmek konusunda faydalı. 5333 daha çok sana hitap ediyor, daha sıkı, karbonhidratı oldukça kısıtlayan bir kitap. o yüzden ben afiyetle diyeti daha çok sevdim ve kendim için daha uygulanabilir buldum. inşallah sana da faydası olur canım.
işle ilgili sorunlar varmış, çözülmüş neyse ki. çok yoruluyorsun biliyorum ama seni en çok işten ayrılmak mutsuz eder bu ara. başta iyi gelse de birkaç hafta, sonra evde durmak zorlaşıyor. lütfen eşine falan bakma, işine sahip çık. sana kilo verene kadar o kendine güven verecek. evde kilo vermek çok çok çok zor...
hoşgeldiiinnnn
ne güzel gezdin geldin, yediğini içtiğini boşver... sen gittin hepimiz bayramda aldıklarımızla uğraşıyoruz. kaçırmadın yani bi şeyler canım, sen de geldin ya artık daha güzel kilolar vereceğiz...
Aynur döndü Umreden, Ebruyla Derin de uğradı... daha da kalabalıklaşıyoruz anlayacağın, inşallah bu kışı güzel geçireceğiz hepimiz.
yuruyuslerım ve salondakı sporlarım ve haftasonu gezmelerım evdekı bolgesel hareketler ıle bırlıkte sporum 700 dk. mısafırlerım olunca haftasonu cok cok yuruduk. salondakı sporlarım zaten 300-400 dk etmıs yuruyusler ve evdekı bolgesellerı de ekleyınce 700 cıktı bu hafta.
Hayırlı cumalar
Filizcim ben közlenmiş patlıcanları da biberleri de doğramıyorum
Yenam iyi tatiller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?