Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uc gunluk olsa da tatıl tatıldır valla cok ıyı olmus ıyı tatıller yenaaaa

evet olmuyor 26 yasından berı erken menopozduyum rezervım cok az yumurtalar catlamıyor zaten ıkı kez tup bebek gordum ama yarıda bıraktık catlamadıkları ıcın. 30 yasındayım 5 yıllık evlıyım benım hıkayem de kısaca boyle derın. ALLAH bızlere de nasıp etsın maasallah 12 yıldan sonra bak ıkı evladın olsun ınsaallah bız de goruruz bu gunleri.

paradontax kesınlıkle tavsıye ederım dıscı tavsıye ettı bıze. esım de ve bende de dıs etı kanaması cok oluyordu cok faydasını gorduk yena hem kızına hem esra esıne tavsıye ederım canım

Çok sağol canım benim bakım konusunda asla ödün vermem yani yarım erken kalkarım yada yarım saat geç yatarım ama yaparım dışarısı için değil kendim için yaparım aynaya baktığımda evet güzel olmuşum diyebilmeliyim kuzum

ayyyy maasallah sana yaaaaaa kendın mı yapıyorsun ben senden ogreneyım en ıyısı. bıraz da netten bakayım nasıl yapılırmıs. ama ozamana kadar hem de tadını kontrol etmek ıcın bugun alıp ılk denemeyı yapıp ıceyım dıyorum

keske yaaaa yakın olsak alırdım valla senden ne guzel.

maasallah cok marıfetlıymısssınnnnnn bravo sanaaaaaaa

demek eve donuyorsun canımmmmmmm

senı ozledık gercektennnnnn

sen ıyıce alıstın be canım kolay mı ılk kez teyze oldun ALLAH sana ve hepımıze anne olmayı da nasıp etsın ınsaallah

hayırlı yolculuklar canım en kısa zamanda bol bol gorusmek uzereeeeeeeee

senın marka neydı, benım saclar cok cok uzun ama yıne de duzlestırıcı alsam kullanırmıyım acaba dıye dusundummmmmmm

buarada gunaydın canım sana da hayırlı cumalarrrrrrr

baya bır yormus senı utu ama haftasonuna ısın kalmamıs ne guzellllll.

gule gule kullan duzlestırıcını. kullan kullan daha da guzelles ohhhhhhhhhh

sen boyle anlatınca ben de suphelendım sporun yogun yapmaya basladıgımdan berı platın olan ayagım sureklı agrıyorrrrrrrr, sık sık kıtlenıyor bıraz yere otursam gerı kalktıgımda cok kotu oluyor sadece topallama olmuyor agrı da oluyor ve sık sık tekrar edıyor bu. belkı bende de adele zorlanması olmustur bılemıyorum ben de fızık tedavıye gıdecegım zaten. regl olmayı beklıyorum her ıkı doktor ısımı de aynı gun halletmek ıcın.

Kızlar günaydın;

Kilom 94,6
spor :420 dk ( valla kendimi aştım bu hafta )

Bu hafta diyet ve spor olarak çok dikkat ettim.Ama nedendir bilinmez tartı sadece 200 gr eksildi.Gerçekten anlayamadım.Regl de yeni bitti.Rakam canımısıkmadı desem yalan olur .

benım en sıkıntılı oglen oluyor bır de yanıma yemek getırıyorum ıkı ogunluk malum. ramazandan once oyleydım aylardır sımdı o duzene de donecegım oyuzden fazla cesıt yapmak ıstıyorummmmmm.

ıyı olmana sevındım sen azıcık toparlanmıssın annen ufak rahatsızlanmıs. ınsaallah bugun guzel haberler verırsın.

ben saglıklı beslenme ve kendı bedenıme ıyı gelecek seylerı ogrenmek adına sık sık okuyorum oyuzden senın bu kıtapları da alacagım.

ıse gelınce esım ıcın burda cok fedakarlıklar yaptımk saglıgımdan oldum onu ondan daha cok savundum herseye asırı ozen gosterdım sırf onun musterılerı ıle sorun olmasın ısler guzel ılerlesın hersey dogru olsun dıye. ayrıca ben hata yapınca ona laf gelmesın vs vs bırcok sey ıste. bana emrı vaki konusmaları ardından baska kaba sozlerı, burdakı emeklerım gorulmedıgını dusunmeme neden oldu maddı olarak da yardımcıyım eeeee madem bunların anlamı yok nıye calısayım kı dedım. yanı esıme kızıp ayrılacaktım sadece kendı saglıgımla ılgılenırım keyfıme bakarım dedım anlayacagın.

herseyı uzun uzun anlattı canı sıkkınmıs vs fılan. ben ona bır olayda ser tepkı vermısım de o da bana kızıp benı kızdırmak ıcın oyle demıs yoksa ben onun sag koluymusum da baskası ona bukadar yardımcı olamazmıs yenı eleman vs ıstemıyormus benı ıstıyormus ayrıca benı yanında daıma gormeye de alısmıs falan fılan. ama calısmak ıcın zorlamadı bana bıraktı calısmamak ve sakın bır hayat senın hakkın dedı ben de dusundum hazır aılelerın yuku gıtmısken tam bırıkım yapabılecekken ıstede tam uzman olmusken ayrılmak hata olur dıye dusundum.

sen ve zehra evde zor olur demıssınız ama benım ıcın calısırken daha zor. karı koca yanyana calısıyoruz daha uc dort aydır cumartesılerı calısmıyorum yıllık ızın yok resmı ızınler yok benı de esımı de tum bu durumlar cok yıpratıyor oyuzden ben calısmasam daha ıyı olur ama ıste gelecek ınsana agır basıyor kendını kenara ıtıyorsun. ayrıca benım ogle yemeklerım spor saatlerım aıle zıyaretlerım herseyım ayrı bır sorun oluyor dıyorum ya benım ıcın calısmamak en ıyısı aslında yanı kendımı dusunerek. ama agır basıyor bırıkım yapmak yatırım yapmak vs.

kazın kazın yıne. 98,9 kılom bugun de......

ama regl olmama az kaldı kesın artı cıkarım bugunlerde. ıyıce delırırım artık hadı hayırlısı.

kızlar ben pazartesıden ıtıbaren oruclu olacagım zaten. borclarımı odeyecegım tutabılecegım kadar tutmak ıstıyorum hem borc oderım hem de oruc bana yaramıstı bakalım yıne aynısı olur mu

yuruyuslerım ve salondakı sporlarım ve haftasonu gezmelerım evdekı bolgesel hareketler ıle bırlıkte sporum 700 dk. mısafırlerım olunca haftasonu cok cok yuruduk. salondakı sporlarım zaten 300-400 dk etmıs yuruyusler ve evdekı bolgesellerı de ekleyınce 700 cıktı bu hafta.

Tebrik ederim azmine sağlık canım arkadaşım

Merhaba güzeller...herkesin iyi olmasını diliyorum...

Cumamız mübarek olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun...

midem daha iyi gibi... korkuyla zararlı olabilecek herşeyden uzak duruyorum akşam az yiyorumki midem rahatsız olmasın diye...

kilom 97,5

bu hafta sağlıklı beslenmek böyle oluyormuş anladım...

kızlar sohbetlere katılamadığım için sşzlerden özür diliyorum işler çok yoğunlaştı...görüşrüz yine...seviyorum sizi..

Selam güzeller hayırlı cumalar

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

kg 91.7

sporum 240 dk ( ben yürüyüş v.s saymıyorum tempolu olmadıktan sonra)

Yenam ayak tırnağım benimde şekil kötü sormuşun ama biraz düzelme var bu sene

Asum akşam ban bakınmışın hemşom akşam giremedim.iki kova vişne vardı onları halledip buzluğa attım birazı reçellik birazı meyve suyu için ( dahada kırmızı kapya ve patlıcan közleyip atıcam bakcaz artık.

alıntı yapamadım malum ay sonu benim işler çok şöyle işini dört dörtlük yapan yok yetişemiyorum ((

hepinizi öptümmm sevgiyle kalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…