Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tşk ederim esra ben de takmıyorum ama bu hafta 93 için baya uğraştım sadece.Tartıyı kaldırdım.Pazartesiye kadar ayrı kalmak ikimizede iyi gelecektir.Bi süre ara verelim dedim.Çirkin pembe şey nolcak

Haftaya güzel rakam vericem inşallah

Kuzum gözün aydın bamyalar içinse kolay gesin tatlım
Kuzum kusur ne demek o kadar işinin arasında bizim için emek veriyosun eline koluna emeğine sağlık
Kızlar tebrik ederim
Macaron renkli sıralamamız da gelsin mi hanımlar?

Haftanın spor birincisi ....... Pomogranate
Haftanın spor ikincisi ....... esraammm00
Haftanın spor üçüncüsü ...... efeeeemmm
Anam spor özürlüsü sayardım kendimi üçüncü olmuşum pudra rengimle listelerdeyim
Sağolasın canım başına gelmesin aman okadar ütü felan
Gerçekten düzleştirici süpermiş valla test edip onayladım
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Nevzamansız

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ Efemmmm :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. __________ Nothinggg & Dafi
Kızlar tebrik ederim
Esram eline koluna emeğine sağlık sende okadar işinin arasında ugraştın hakkınızı helal edin valla

Hadi kızlar hareketlenin bakalım
Esram liste için eline sağlık kuzummmm

esracıgım okadar ısın var mısafırın var ellerıne saglık hakkını helal et tsk ederım canım kendı adımaaaaaaaa

kılo veren herkesı de tebrık edıyorummmmmmm

yaaaaaaaaa ne guzel olmus boyle renklı renklı. musaıt bıle degılsın ama ozenmıssın cok tskler elızcıgımmmmmm. kılo veremıyorum enazından bu lıstede kendımı hep gormek hem de hep bırıncı olmak bır nebze olsun moral oluyor banaaaaaaaa

esracıgım da yıne takıp etmıs benı, ıkıncı olmus tebrık ederım tatlım.

yenı atak yapıp zehracıgım da maasallah guzel bır gırıs yaptıııııııııı

hadı kızlar herkes hareketlesın artıkkkkkkkkk

sporsuz kılo zor verılır versenız de almanız kolay olur ayrıca sıkılasmanız olmaz oyuzden spor spor dıyoruzzzzzzzzzz

merhaba canım

gozunaydın baban gelmıs ne guzel hasret gıderırsınız.

oooooo ısın zormus ama hem mısafır hem bırsuru bamya hem de bugun bıldırı gunuydu valla pek yogun senın ıcın komple olarak kolay gelsın canımmmm

annenı sormustum ama gormedın sanırım annen de ıyı mı canım ? hatta bugun ben senı annen de sanıyordum

hımmmmm anladım canım denemek ıstersem alayım tsk ederım tavsıyen ıcın.

haklısınnnnnn ev temızlıgı vardır bu kez de. ah bu calısan bayanlar ahhhhhhh sıkıntımız bıtmez dıyorum ne dıyım. ALLAH kolaylık versın canım.

Sorma kuzum valla işimiz zor ama yapılacak bişey yok geçim zor çalışmak şart malesef

Elizcim ellerine sağlık canım.derecedeki hatunlar tebrik ederim hepinizi

Esram ellerine sağlık NEVİNİM SENİ ÇOKKKK TEBRİK EDERİMM.Zehram dafim sizleride tebrik ederimmm kuzular azmimiz daim olsunn

Topiğimin güzel hatunları;

hepiniz iyisinizdir inşallah

ben çok yorgun ve bitkinim ve sporum var bugün misafir gelecekti,spor var diye erteledim.

hayat mücadelesine devam

bugün biraz ipin ucu kaçtı gibi ama toparlarım inşallah.ben düzenli yemezsem veremiyorum az yesem hiç
veremiyorum.

öptüm canlarr

sevgiyle kalınn

ellerine saglik cnm kilo veren herkesi tebrik ediyorum

esra liste için teşekkürlerr bilmem farkındamısın listenin en çıtırı en zayıfı sen sin tebrik ederemyeşil çayımı senin şerefine kaldırıyorum

tebrikler kızlarrr süper sinizz notınggg kandırıkçııı maşşallah listeden düşmüyosunnn aferim kızzz azimli gacı
şimdi ben bu listeye katılmak istesem geçmi kalmiş olurumm eski müşterilere konten jan varmıdırrr:)))
acil 8 kilo vermem lazım da

yeme düzeni yavaş yavaş oturuyo eşim frenliyo beniii kızdırıyo sofrada bende yemeği burakıyorumm o da kilo vermemden yana sen kilo aldınmı benimde piskolojimi bozuyon diyoo mayısıp yatıyın kıyafet falan beğenemiosun sinirlenip benden çıkarıyosun diyoo
oyy canım benim yaaa iyki var stres topum benim
akşam balık salata 1 dlim kepek ekmek yedimm
sanki normali çok zormuş gibi yalancı tramısu yapık kızımla 1 dlm yedim sütlü tatlı sonuçta diye

kendi kendiminde muhabbetine doyum olmuyoo bende gidemde işlerime bakam denize gittik gene çamaşır çıktı bana bi doluu pöff iş bitmiyo neyse 1 saat yüzmüş oldum en azında spor spordurr azı çoğu olmaz

iyi akşamalr

Yine rengi tutturan elizz en sevdiğim 2.renktir turkuaz Bu arada azmimize sağlık kızlar.Tebrik ediyorumm.
bana aferin öyleyse :)

Haftaya artık ben de girerim inşallah.
Geldim eve çok şükür, bundan sonra düzenimi oturtucam inşallah
.

selamun aleyküm güzel topiğimin güzel ve zarif hatunları
nasılsınız görmiyeli
ben göçebeliğe iyi alıştım 4 gündür kumladaydım.biz yokkende orası hep ful olduğu için birsürü iş çıkıyor bana. geçen hafta temizliğe çok dikkatetmeyen birisi kardeşleriyle birlikte gitmiş kalmış. çocukları çok dikkatsiz benimde içime sinmedi koltukların kırlentlerine kadar herşeyi yıkadım temizledim. torunlarla 4 gün zaman geçirdik. dün fıstıklıya havuza gittik bol bol yüzdüm. bugün bursaya döndük.yarında büyük ihtimal yenişehire gideriz hem çocukları götürürüz hem yeni evlerini görmüş oluruz.
misafirim gelmezse pazartesi buralarda olurum inşallah.evde olmayınca diyette askıya alınıyor düzenli yemek yiyemiyorum, su içemiyorum.iyi olmuyor. ne güzel sonradan aldığımı vermeye başlamıştım. bu hafata pek veremedim.

dafi abla sen normalde nerde oturuyorsun ?

kumla nerde ?

valla sorma ben de ne guzel kıtap okurdum sureklı aylardır elıme alamadım ancak yolculuklarda okuyorum cok ozledım sakın sakın kıtap okumayı.
canım ben bursada oturuyorum.aslen inegöllüyüz. inegölün köyünde evim var zaman zaman oraya gidiyorum.
kumla gemlik in mahallesi oldu artık deniz kenarı.ordada yazlık var. ben olsamda olmasamda hep dolu arada gidip biriki gün kalıp temizleyip geliyorum
bende en son Doğan Aydal ın (maden savaşlar ) kitabına başlamıştım.yarım kaldı. aslında ankarada bir konferansına katıldım. kitabın özetini kendi ağzından dinlemiştim.yinede okumak istedim. birşeyler girdi araya yarım bıraktım bir dahada elime almadım.

aytencim gözün aydın canım.

nevincim geçmiş olsun canım

canım Allah kavuştursun

Kilo 90.3
Spor 270 dk.
Herkese selamı var. :)
çok teşekkür ederim asucum. Allah razı olsun

ellerine sağlık canım

tebrik ederim sporcu hatunlar

esracım ellerine sağlık canım. kızlar tebrik ederim

aleykum selam guzel kılo vermıs tebrık edıyorum dafı ablayı. ıyıdır ınsaallah
sağol canım iyiyim çok şükür

Esram ellerine sağlık NEVİNİM SENİ ÇOKKKK TEBRİK EDERİMM.Zehram dafim sizleride tebrik ederimmm kuzular azmimiz daim olsunn
amiinn canım bende seni tebrik ederim

esracım gözün aydın baban gelmiş bamyalarlada uğraşıyorsun kolay gelsin
yenacım tahlillerin iyi çıkmış sevindim. mantarda geçer inşallah.
nursenaaaaaa hoş geldin
aynur cücüğüüü sende hoş geldin evine

canım sen, Zehracım falan sormuş ama sabah aceleyle cevaplayamadım. Elize yazınca durumu, tekrar yazmayayım dedim. daha iyi şükür, sağol ilgin için. benim annemle babam boşandı, o yüzden babam bana geldi. annemde değiliz yani. gerçi o da geldi sağolsun bamyaları ayıklamaya. yarın da domatesle öldürüp dolaba atmak için gelecek. Allaha şükür yalnız bırakmıyor, üzmüyor beni..

Ben sizleri, en çok da Nevinciğimi tebrik etmeyi unuttum. harikasınız hepiniz ablacım, gurur duyuyorum sizlerle. ne güzel kurtulacağız inşallah kilolardan.

Ay Nursenam, ne çıtır ne çıtır. Aynurum gidince bana kaldı buralar... Ama inşallah topuklayacağız 80lerden hepberaber, hepimiz harika kilolar vereceğiz inşallah.

bu arada liste senin köpeeen olsun, haftaya eklerim kurban bayramı listesine, inşallah görürsün o zamana 79ları

Bende kacirdim galiba bu yarisi kocam 1ay daha burda 1 ay daha duzenli takip edemem siz hem ew isi hem cocuklar nasil bu kdr duzenli takip edebiliosunuz helal valla size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…