Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleykum kızlarrr
nasılsınızz bakalım sonunda evıme ve sızlere kavustumm

tatılımz bıttı bayramdan sonra annemlerde kaldım 1 hafta sonra eşim de izın alıp geldı muğla - antalya dolastık bı güzel

gelıp yerlestıkten sonra boya badana ışlerine giriştim onunda yavas yavas sonlandırıyorum

derken buzdolbım arızalandı kabus gıbı bir çok sey bozuldu sabah servıs geldı hallettık şükür
artık yavastan dıyete ve spora donuyorum inşallah

okullarada az kaldı cok ıyıyıdıde ne cabuk gectı 3 ay yaa

tabı kı kılo aldım 3 kılo kadarcık neyse verırım ınsallahh
gecenlerde okuyup cıktım

sımdı bıraz daha gezıneyımm
öpüyorumm

Merhaba kızlar nasılsınız ?Bugün cumartesi olmasına rağmen ben yoğunum.Bakamadım sabahtan beri.Aslında biraz da modum düşük.Nedenini bilmiyorum.Hep gülerim pozitifimdir ama bugün enerjim kötü.Neysee sizede yansıtmıyayım.

Sabah
aç karnına bir bardak alki su
2 esmer kuru kayısı

yarım saat sonra
iki dilim kepekli ekmek ve az yağlı peynirden tost

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen
bir parça tavuk
5 elma dilim patates
domates salatalık maydonoz
bir bardak ayran
bir dilim ekmek

ara
yarım elma
yarım armut
bir bardak yeşil çay

akşam
bir koca tabak salata
3 çif köfte
bir bardak ayran
bir dilim ekmek

ara
unuttum

Suyum anca en fazla 2 lt olmuştur.Bir ltsi alkali olarak.Spor yapmadım.

kolaygelsin ben daha bitiremedim 4 gün olduu çamaşırın arkası kesilmiyoo valla
çocuk olunca evde

sabahtan beri bi baş ağrısı anlatamam klimanın başından kalkasım gelmiyoo sallana ev temizliyom resmen
Ben de bitiremedim vallahi. Babam yine sağ olsun eskisi kadar çok dağıtmamış ama içime sinmiyo orayı da süpüreyim, burayı da sileyim derken deterjan kokusundan başım döndü benim de

MEnün cok güzelmiş canım. Darısı başıma
Mod düşüklüğünü de takma kafana, arada sırada olur böyle.
Yarın çok daha iyi olacağına inanıyorm

Selam güzeller nevinim zehram esram kaderdaşlarım benim mesai bitti az erken geldim eve ama başım çok dolu biraz uzanıcam.umarım hepiniz iyisinizdir canlar hava boğucu nem çok (

Elizcim seni buralarda yine böyle enerjili görmek ne güzel yaa gitme sen bi yerlere kızzz

Menümü yorumlamanada ayrıca teşekkür ederim.Diyet döneminde bu çok önemli.Beğendiğinede çok sevindim

Aliorum cnm drum ilac igne yazdida kolonoskopi igrenc bisey onu yaptirmak istemiorum ondan dedim
dusunmen yeter tsk ederim

Selamlar,

Herkese mutlu hafta sonları dilerim. Biz yemeğimizi dışarda yedik, şimdi eve geldik. Fazla yedim ama daha bi şey yemem sanırım. Artık yarın itibariyle düzenime geçerim. Kızlar yılbaşına 4 ay kaldı, çok güzel kilolar veririz inşallah yılbaşına kadar.

Esracım modun düşük imiş, sıkma canını tatlım. Inşallah her şey çok daha olacak zamanla, öpüyorum seni çok.

Yasemin abla, Nevinim, Zehram, Esram bol bol dinlenin, siz böyle yazınca üzülüyorum. Inşallah emeklilikte rahat edersiniz.

Elizcim kolay gelsin kendini kaybetmiş evle sana

Gulma hoşgeldin, ne güzel vakit geçirmişsin yaz boyu. Keşke giderken haber verseydin ya da izinli olsaydın.

Sorma kuzum valla işimiz zor ama yapılacak bişey yok geçim zor çalışmak şart malesef

aynen ya bıtmıyor ben de bugun gun boyu ev ısı yaptım bırsuru cekmece dolap duzenledım cok ıyı oldu ev baya temızdı ama ustunden temızlık yaptım tekrar. sukur benım bıttı. darısı senın basına canımmm

canım mrb

herseye ragmen tum ıkramlıklardan yememıssın oyuzden ben senı cok basarılı buldum

elızzzzzzzz hosgelmıssın temızlık varmıs kolay gelsın baba kız evde teksınız demek. ohhhhhh hasret gıderın sen zaten asırı duskunsun oh ne guzel keyfını cıkar baba kız gezın fılm ızleyın babısıne yemekler yap

gorumcen ıcın gecmıs olsun ALLAH sıfasını versın ınsaallah

sen de cok zor bır surec gecırmıssın ama maasallah sonra mutlu sona ulasmıssın darısı bızım basımıza ınsaallah umut verdıgın destek oldugun ıcın cok tsk ederım ALLAH cocuklarını sana bagıslasın

o kadını hıcbırzaman dusunup deger vermemısler kı, kadın olunce de umursamamıslar ıste terbıyesızler ne dıyım. hıc utanma da yok vıcdan sevgı zaten yok da.

dafı abla maasallah ne guzel gezıyorsun yorucu oluyor elbet ama kalabalık hem de cok guzel yerler gorunce keyıflı oluyordur aman kendıne dıkkat et de gerı kalan onemlı degıl.

ınegolden almıstım mobılyamı. cok begenmıstım yemyesıldı

ben de dun uzun zaman sonra uyumadan once kıtap okudum cok ıyı geldı. can dundar, aska veda

anladım canım. annen gecen yıl rahatsızlanmıs soylemıstın oyuzden endıselendım ama cok sukur ıyıymıs hatta sana yardıma bıle gelmıs maasallah. kolay gelsın canım bugun de hazırlık devam edecektı dıye bılıyorum

kızlarrrrrrrrr ıyı geceler bugun hıc gıremedım umarım herkes ıyıdır.

baya bır gec kalktım dınlendım ardından da cekmece duzelt ora bura duzelt temızlık yap derken aksam oldu yarın da gunboyu spor, fılm ve kıtap olarak kendıme vakıt ayırmayı dusunuyorum

herkese ıyı haftasonları dılıyorumm

Tşk ederim esracım modum düzeldi bu arada ama ağzıma bişey süremiyorum kesinlikle yiyemem.Deli karnım gurluyor ama suyu anca içiyorum.Umarım yarın yiyebilirim.Hadi hayırlısı

Yılbaşı hedef olabilir ama ben doğumgünüme hazırlanıyorum aralıkta zaten tabiki ondan sonrada tam gaz devam ama bu sene doğum günümde farklı olmak istiyorum.

Çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte

iyi akşamlar güzeller keyifler nasıl? İşten gelince 1 saate yakın uzandım ama dinlendim sayılmaz.terslikler günüydü hayrolsun dün pvc camın pimi kopmuştu sabahta gürültüyle yere düşmüş her yer cam kırığı v.s eşimde işten gelirken yolda kalmış motorla tuzbiber oldu.akşam yemek yememiştim az üzüm 1 bardak ayran ve 4 adet diyet bisküvi yedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…