Ben de bitiremedim vallahi. Babam yine sağ olsun eskisi kadar çok dağıtmamış ama içime sinmiyo orayı da süpüreyim, burayı da sileyim derken deterjan kokusundan başım döndü benim dekolaygelsin ben daha bitiremedim 4 gün olduu çamaşırın arkası kesilmiyoo valla
çocuk olunca evde
sabahtan beri bi baş ağrısı anlatamam klimanın başından kalkasım gelmiyoo sallana ev temizliyom resmen
Merhaba kızlar nasılsınız ?Bugün cumartesi olmasına rağmen ben yoğunum.Bakamadım sabahtan beri.Aslında biraz da modum düşük.Nedenini bilmiyorum.Hep gülerim pozitifimdir ama bugün enerjim kötü.Neysee sizede yansıtmıyayım.
Ben de bitiremedim vallahi. Babam yine sağ olsun eskisi kadar çok dağıtmamış ama içime sinmiyo orayı da süpüreyim, burayı da sileyim derken deterjan kokusundan başım döndü benim de
MEnün cok güzelmiş canım. Darısı başıma
Mod düşüklüğünü de takma kafana, arada sırada olur böyle.
Yarın çok daha iyi olacağına inanıyorm
Aliorum cnm drum ilac igne yazdida kolonoskopi igrenc bisey onu yaptirmak istemiorum ondan dedim
Canım cok gecmis olsun. Nedn takviye almıyosun?
Doktora gidip testlerini neden yaptırmıyosun? Ne olacaksa olsun ne demek allasen. Bu senin hayatın.
Kendinle beraber çok fazla insanı üzersin canım böyle yaparsan. Toparlanmanı dilemek dışında elimden gelen bir şey varsa da yaparım senin için
Sorma kuzum valla işimiz zor ama yapılacak bişey yok geçim zor çalışmak şart malesef
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum ve kaderimdir diyerek üzülmüyorum çalışmış olmama hayırlısı
Ben dün akşam malesef bi kaçamak yaptım aslında hiç istemedim ama mecbur kaldım dün eşimin arkadaşına gittik yeni evlendiler ev görmeye kadın bir sürü şey hazırlamış sağolsun ben hiç birinden yemiyodum ama efe böreğin yarısını yedi bıraktı eşime sundum oda tabağının hepsini yediği için yemedi mecburen yarım börek yedim ama içimde içimi yedi ne yalan söleyim neyse geçti gitti önümüzdeki maçlara bakalım
Kızlar hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim yasemin ablacım bende seni tebrik ederim okadar iş temposuna rağmen helal olsun sonuna kadar devam ediyosun
Ablacım Allah kolaylıklar versin valla çok zor hem ev hem iş hem spor ne diyim
Bende dicektim ne demek bütün listeler sana açık yinede başgan hanım bilir diye ama başgan hanım tamda beklediğim cevabı vermiş zaten
Hoş geldin kuzummmm
Allah ıslah etsin denecek çok bişey yok
Günaydın kuzum
Çok sağol Allah sanada kolaylıklar versin canımmm
Selamlar kızlar.
Sabah uyandım, mutfagı toparlayayım dedim ama öldüm :) Babam bir aydır plastik catal tabak kullanmış allahtan, dağınıklık yoktu ama kirlenmiş tabi her yer. Mutfagı temizleyip, kahvaltı yapıp markete gittim.
Aldıklarımı yerleştirdim şimdi uzuuun bir temizlik beni bekliyor.
1 aydır el değmedi, zor olacak ama başarmalıyım!
Biricik annişim tertemiz eve gelmeli
allah büyük canım olur inşallah fazla stres yapma tabi elinde değil biliyorum bende 12 sene boyunca çatlatma iğneleri aşılama 2 tane tüp bebek hiçbiri olmadı iki kez normal yolla hamile kaldım bbekler gelişmedi karnımda.en son ikinci tüp bebekten 5 ay sonra hamile kaldım. tabii kafamdan atmıştım artık spora gidiyordum aklıma getirmemeye çalışıyordum günüm geçti test bile yapmıyordum testi yaptığımda karı koca birbirimize sarılıp ağlamıştık allah herkeze nasip etsin inşallah
sağol canım evt iki çocuk daha zor biz birinciyi çok aradık çok şımarttık onu o yüzden oda haklı olarak çok kıskanıyor oda beni çok yıpratıyor canım...
yenacım ben doğuma girdiğim sırada görümceminde birgün önce göğsü alındı ,malesef göğüs kanseri sürekli kızına gidiyor ,annem geliyor ama oda sadece beşiğini sallıyor nisanın kendisi zaten hasta olduğu için ,zaten oda gelmese mahvolurdum dün gelmedi ben bütün gün beşik salladım perişan oldum hiç bir iş yapamadım...geçecek inşallah bu günlerde canım...
Bizim vefat eden karşı komşunun erkek kardeşi, adam 40 küsür yaşında evli barklı, bu saate evi yalnız bulunca dum tıs dum tıs müzikler dinliyor. Eşim birazdan delirecek. Ne insanlar var, daha kadının kırkı çıkmadı, alem yapıyor kardeşi...
selamun aleyküm güzel topiğimin güzel ve zarif hatunları
nasılsınız görmiyeli
ben göçebeliğe iyi alıştım4 gündür kumladaydım.biz yokkende orası hep ful olduğu için birsürü iş çıkıyor bana. geçen hafta temizliğe çok dikkatetmeyen birisi kardeşleriyle birlikte gitmiş kalmış. çocukları çok dikkatsiz benimde içime sinmedi koltukların kırlentlerine kadar herşeyi yıkadım temizledim. torunlarla 4 gün zaman geçirdik. dün fıstıklıya havuza gittik bol bol yüzdüm. bugün bursaya döndük.yarında büyük ihtimal yenişehire gideriz hem çocukları götürürüz hem yeni evlerini görmüş oluruz.
misafirim gelmezse pazartesi buralarda olurum inşallah.evde olmayınca diyette askıya alınıyor düzenli yemek yiyemiyorum, su içemiyorum.iyi olmuyor. ne güzel sonradan aldığımı vermeye başlamıştım. bu hafata pek veremedim.
canım ben bursada oturuyorum.aslen inegöllüyüz. inegölün köyünde evim var zaman zaman oraya gidiyorum.
kumla gemlik in mahallesi oldu artık deniz kenarı.ordada yazlık var. ben olsamda olmasamda hep doluarada gidip biriki gün kalıp temizleyip geliyorum
bende en son Doğan Aydal ın (maden savaşlar ) kitabına başlamıştım.yarım kaldı. aslında ankarada bir konferansına katıldım. kitabın özetini kendi ağzından dinlemiştim.yinede okumak istedim. birşeyler girdi araya yarım bıraktım bir dahada elime almadım.
aytencim gözün aydın canım.
nevincim geçmiş olsun canım
canım Allah kavuştursun
çok teşekkür ederim asucum. Allah razı olsun
ellerine sağlık canım
tebrik ederim sporcu hatunlar
esracım ellerine sağlık canım. kızlar tebrik ederim
sağol canım iyiyim çok şükür
amiinn canım bende seni tebrik ederim
esracım gözün aydın baban gelmiş bamyalarlada uğraşıyorsun kolay gelsin
yenacım tahlillerin iyi çıkmış sevindim. mantarda geçer inşallah.
nursenaaaaaa hoş geldin
aynur cücüğüüü sende hoş geldin evine
canım sen, Zehracım falan sormuş ama sabah aceleyle cevaplayamadım. Elize yazınca durumu, tekrar yazmayayım dedim. daha iyi şükür, sağol ilgin için. benim annemle babam boşandı, o yüzden babam bana geldi. annemde değiliz yani. gerçi o da geldi sağolsun bamyaları ayıklamaya. yarın da domatesle öldürüp dolaba atmak için gelecek. Allaha şükür yalnız bırakmıyor, üzmüyor beni..
Ben sizleri, en çok da Nevinciğimi tebrik etmeyi unuttum. harikasınız hepiniz ablacım, gurur duyuyorum sizlerle. ne güzel kurtulacağız inşallah kilolardan.
Ay Nursenam, ne çıtır ne çıtır. Aynurum gidince bana kaldı buralar... Ama inşallah topuklayacağız 80lerden hepberaber, hepimiz harika kilolar vereceğiz inşallah.
bu arada liste senin köpeeen olsun, haftaya eklerim kurban bayramı listesine, inşallah görürsün o zamana 79ları
Selamlar,
Herkese mutlu hafta sonları dilerim. Biz yemeğimizi dışarda yedik, şimdi eve geldik. Fazla yedim ama daha bi şey yemem sanırım. Artık yarın itibariyle düzenime geçerim. Kızlar yılbaşına 4 ay kaldı, çok güzel kilolar veririz inşallah yılbaşına kadar.
Esracım modun düşük imiş, sıkma canını tatlım. Inşallah her şey çok daha olacak zamanla, öpüyorum seni çok.
Yasemin abla, Nevinim, Zehram, Esram bol bol dinlenin, siz böyle yazınca üzülüyorum. Inşallah emeklilikte rahat edersiniz.
Elizcim kolay gelsin kendini kaybetmiş evle sana
Gulma hoşgeldin, ne güzel vakit geçirmişsin yaz boyu. Keşke giderken haber verseydin ya da izinli olsaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?