selamun aleyküm güzel topiğimin güzel ve zarif hatunları
nasılsınız görmiyeli
ben göçebeliğe iyi alıştım4 gündür kumladaydım.biz yokkende orası hep ful olduğu için birsürü iş çıkıyor bana. geçen hafta temizliğe çok dikkatetmeyen birisi kardeşleriyle birlikte gitmiş kalmış. çocukları çok dikkatsiz benimde içime sinmedi koltukların kırlentlerine kadar herşeyi yıkadım temizledim. torunlarla 4 gün zaman geçirdik. dün fıstıklıya havuza gittik bol bol yüzdüm. bugün bursaya döndük.yarında büyük ihtimal yenişehire gideriz hem çocukları götürürüz hem yeni evlerini görmüş oluruz.
misafirim gelmezse pazartesi buralarda olurum inşallah.evde olmayınca diyette askıya alınıyor düzenli yemek yiyemiyorum, su içemiyorum.iyi olmuyor. ne güzel sonradan aldığımı vermeye başlamıştım. bu hafata pek veremedim.
canım ben bursada oturuyorum.aslen inegöllüyüz. inegölün köyünde evim var zaman zaman oraya gidiyorum.
kumla gemlik in mahallesi oldu artık deniz kenarı.ordada yazlık var. ben olsamda olmasamda hep doluarada gidip biriki gün kalıp temizleyip geliyorum
bende en son Doğan Aydal ın (maden savaşlar ) kitabına başlamıştım.yarım kaldı. aslında ankarada bir konferansına katıldım. kitabın özetini kendi ağzından dinlemiştim.yinede okumak istedim. birşeyler girdi araya yarım bıraktım bir dahada elime almadım.
aytencim gözün aydın canım.
nevincim geçmiş olsun canım
canım Allah kavuştursun
çok teşekkür ederim asucum. Allah razı olsun
ellerine sağlık canım
tebrik ederim sporcu hatunlar
esracım ellerine sağlık canım. kızlar tebrik ederim
sağol canım iyiyim çok şükür
amiinn canım bende seni tebrik ederim
esracım gözün aydın baban gelmiş bamyalarlada uğraşıyorsun kolay gelsin
yenacım tahlillerin iyi çıkmış sevindim. mantarda geçer inşallah.
nursenaaaaaa hoş geldin
aynur cücüğüüü sende hoş geldin evine
Bbacilarrr napionuz bnm kocaac izlio bi cafede bnde bos bos takiliorum uykumda geldi...
Saol cnm daha iim ama yinede diet yapmami engellio dusuk seker cnm surekli sekerli seyler istio yorulmussun sende konserve domates mi yaptiniz??Dafi ablaacım sağol, şükür bitirdik annemle. yarın öldürmesi kaldı domatesle.
NE güzel geziyorsun, tadını çıkar yazın fırsat bulmuşken. benim için de at bikaç kulaç
İyiyiz Burcu, sen nasılsın? sağlığın daha iyidir inşallah? yorulmuşum ben çok, sırtım kopmuş. bizimkiler de maç izliyor annemlerde, annem de bende oturuyoruz.
Saol cnm daha iim ama yinede diet yapmami engellio dusuk seker cnm surekli sekerli seyler istio yorulmussun sende konserve domates mi yaptiniz??
Merhabalaaarrrr :)
Nasılsınız canlarım?
İşbaşı yaptım uzun bir izinden sonra.Çok şükür evladımı da sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım.Allah'ım bu günleri bana gösterdi ya şükürler olsun.Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz.Desteğiniz sayesinde rahatlıyordum.Şimdi RÜZGAR'ım hepsini unutturdu bana...
Eee sizler nasılsınız bakalım?Bensiz nasıl devam etti diyet işleri?Bolcana kilo verilmiştir umarım.Yeni hamiş yeni bebiş var mı?Ben bayağıdır izinliydim.Hamilelik süresince izin kullandım.Bebeğim de 35 haftalık doğdu 10 gün kuvözde kaldı.Çok şükür sağlıkla getirdim eve.Doğumdan sonra da 3 ay izin kullandım.İş başı yaptım her ne kadar bırakıp gelmesi zor olsa da onun geleceği için çalışıyorum.Annem bakıyor bebişe.
Bu arada fazlaca kilo aldım.85 kilo ile hamile kaldım 110 la doğuma girdim.Halen 110 kiloyum.Doğumda biraz gitti ama geri aldım süt olsun diye.Napıcam bilemiyorum.Süt olsun diye diyette yapamıyorum.Zaten beni emmeyi bıraktı.Biberona alıştı.Süt sağıp biberonla veriyoruz bizde.Azalsın istemiyorum.Yürüyüşe de hiç vaktim kalmıyor.İşten döner dönmez oğlumla vakit geçirmek istiyorum.Napsam diyetisyene mi gitsem acaba.85 kiloykenki hallerimi bile özlemek hiç aklıma gelmezdi...
Herkese hayirli geceler....
Anammmm ben derece yapmisim.cok sevindirik oldum.cok iyi geldi bana.mide agrimin etkisi olsada tartida eksi gormek harika.
Listeler icin Esram ve Elizim ellerinize saglik.hakkinizi helal edin...
Esram baban gelmis gozunaydin.bamyalar icin kolay gelsin...
Yasemin ablacim tesekkur ederim sizin desteginiz sayesinde azda olsa yol alabiliyorsam ..
Herkesi opuyorum yataga dogru yol aliyorum....
yok ara ogunlerime karbonhidrat ekletti diyetisyende mmtt testi istedi 9unda onu yaptiricamilça tedavisi önerdi mi doktor? o da biraz düzeltirdi modunu, kilo vermen de kolaylaşırdı. aman halin yok diye basit şekere yüklenme, sen yine de kompleks şeker ye. geçmiş olsun tekrardan.
biz bamya ayıkladık dondurucuya koymak için. yarın domatesini rendeleyip onla öldürmesi kaldı. dolabım küçük diye dondurucuya atamıyorum domates, konserveyi de beceremem diye yanaşmıyorum. zaten kışın da bulunuyor ya domates, kalabalık olmayınca sıkıntı olmuyor. kışın superfresh ile iglonun yeşil fasulyesi, ıspanağı ve bamyası da iyi oluyor hemen ayıklanmış aslında.
Bizim vefat eden karşı komşunun erkek kardeşi, adam 40 küsür yaşında evli barklı, bu saate evi yalnız bulunca dum tıs dum tıs müzikler dinliyor. Eşim birazdan delirecek. Ne insanlar var, daha kadının kırkı çıkmadı, alem yapıyor kardeşi...
Bizim vefat eden karşı komşunun erkek kardeşi, adam 40 küsür yaşında evli barklı, bu saate evi yalnız bulunca dum tıs dum tıs müzikler dinliyor. Eşim birazdan delirecek. Ne insanlar var, daha kadının kırkı çıkmadı, alem yapıyor kardeşi...
allah büyük canım olur inşallah fazla stres yapma tabi elinde değil biliyorum bende 12 sene boyunca çatlatma iğneleri aşılama 2 tane tüp bebek hiçbiri olmadı iki kez normal yolla hamile kaldım bbekler gelişmedi karnımda.en son ikinci tüp bebekten 5 ay sonra hamile kaldım. tabii kafamdan atmıştım artık spora gidiyordum aklıma getirmemeye çalışıyordum günüm geçti test bile yapmıyordum testi yaptığımda karı koca birbirimize sarılıp ağlamıştık allah herkeze nasip etsin inşallahevet olmuyor 26 yasından berı erken menopozduyum rezervım cok az yumurtalar catlamıyor zaten ıkı kez tup bebek gordum ama yarıda bıraktık catlamadıkları ıcın. 30 yasındayım 5 yıllık evlıyım benım hıkayem de kısaca boyle derın. ALLAH bızlere de nasıp etsın maasallah 12 yıldan sonra bak ıkı evladın olsun ınsaallah bız de goruruz bu gunleri.
sağol canım evt iki çocuk daha zor biz birinciyi çok aradık çok şımarttık onu o yüzden oda haklı olarak çok kıskanıyor oda beni çok yıpratıyor canım...KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun
Ben dün bi ton ütümle savaş verdim ve sonunda galip çıktım çok şükür bitti hepsi valla nasıl üstümden bi yük kalktı
Bu arada dün düzleşticimde geldi kızlar şiddetle tavsiye ederim süper bişey valla tek dokunuşu yetiyo benden heberler böle hepinizi çok öpüyorum kızlar
Kuzum anneciğine geçmiş olsun bencede ters bi hareket felan yapmıştır ama geçmesse bi doktora görünmekte fayda var kuzum
Canım geçmiş olsun gerçekten 2 çocukla hayat zor ben 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah kolaylıklar versin
Kuzum bu aralar yoğunsun anlaşılan kolay gelsin işlerinde canım
Canım 1 tane poğaçadan bişey olmaz tabi hergün yemediğin sürece arada böle sabahları 1 tane yiyebilirsin bence canım bazen bende yiyorum yani sıkıntı yapma kendine
Elizcim şimdiden iyi yolculuklar zor gelir şimdi ordan ayrılmak ama teyze olmak kolay değil tabi neyse sağlık olsunda kuzum bizim yerimize kokla cennet kokuluyu
Yenam iyi tatiller kısada olsana insanın biyerlere gitmesi iyi geliyo valla bende artık diyorum gel artık tatil gel diye
yenacım ben doğuma girdiğim sırada görümceminde birgün önce göğsü alındı ,malesef göğüs kanseri sürekli kızına gidiyor ,annem geliyor ama oda sadece beşiğini sallıyor nisanın kendisi zaten hasta olduğu için ,zaten oda gelmese mahvolurdum dün gelmedi ben bütün gün beşik salladım perişan oldum hiç bir iş yapamadım...geçecek inşallah bu günlerde canım...Filizciğim, kefiri kendim mayalıyorum..Endüstriyel olan kefirleri hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Evde mayalanan kefir ekşi ayran tadında..İlk başladığımda ben de sevmemiştim ama şimdi seviyorum içtikten sonra serinlik hissi veriyor insana
Oğluma da içiriyorum ben.. çoğunluk onun için de mayalıyorum aslın da alerjiye iyi geldiğini okumuştum...
Mayasını temin edip sen de kendin mayalarsın daha iyi olur...Zaten canlı mikroorganizma olduğu için mayalandıkça çoğalıyor..
Mısır patlağı gibi,karnabahar gibi şekli...Çoğaldıkça ben buzluğa atıyorum isteyenlere veriyorum...
Yakın olsaydık sana da verirdim...
Hoşgeldin nursenacım...ÖZlettin kendini...
Tatil de güzel geçmiş sevindim...
geçmiş olsun esracım umarım dediğin gibi kramp ağrısıdır sadece...
Kardeşin geldimi tatilden.?
Maşallah beslenmen yine çok iyi..
Derinciğim...İki küçük çocukla zorlanıyorsundur haklısın...
Ananne babanne yardımına gelmiyorlarmı.?
Asucum bugün de dişçideydik ama pek bişey yapılmadı diş eti çok kanadığı için müdahele de bulunmadı...
İleri tarihe gün verildi...
Geldikten sonra ben de domates ve biber salçası taptım...Daha yeni oturuyorum o kadar yoruldum ki bacaklarım şişti resmen...
Biraz da kırmızı biber közleyip buzluğa attım..
Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize...
Teşekkür ederim yasemin ablacım bende seni tebrik ederim okadar iş temposuna rağmen helal olsun sonuna kadar devam ediyosunElizcim ellerine sağlık canım.derecedeki hatunlar tebrik ederim hepinizi
Esram ellerine sağlık NEVİNİM SENİ ÇOKKKK TEBRİK EDERİMM.Zehram dafim sizleride tebrik ederimmm kuzular azmimiz daim olsunn
Ablacım Allah kolaylıklar versin valla çok zor hem ev hem iş hem spor ne diyimTopiğimin güzel hatunları;
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben çok yorgun ve bitkinim ve sporum var bugün misafir gelecekti,spor var diye erteledim.
hayat mücadelesine devam
bugün biraz ipin ucu kaçtı gibi ama toparlarım inşallah.ben düzenli yemezsem veremiyorum az yesem hiç
veremiyorum.
öptüm canlarr
sevgiyle kalınn
Bende dicektim ne demek bütün listeler sana açık yinede başgan hanım bilir diye ama başgan hanım tamda beklediğim cevabı vermiş zatenesra liste için teşekkürlerr bilmem farkındamısın listenin en çıtırı en zayıfı sen sin tebrik ederemyeşil çayımı senin şerefine kaldırıyorum
tebrikler kızlarrr süper sinizz notınggg kandırıkçııı maşşallah listeden düşmüyosunnn aferim kızzz azimli gacı
şimdi ben bu listeye katılmak istesem geçmi kalmiş olurumm eski müşterilere konten jan varmıdırrr:)))
acil 8 kilo vermem lazım da
Hoş geldin kuzummmmbana aferin öyleyse :)
Haftaya artık ben de girerim inşallah.
Geldim eve çok şükür, bundan sonra düzenimi oturtucam inşallah.
Allah ıslah etsin denecek çok bişey yokBizim vefat eden karşı komşunun erkek kardeşi, adam 40 küsür yaşında evli barklı, bu saate evi yalnız bulunca dum tıs dum tıs müzikler dinliyor. Eşim birazdan delirecek. Ne insanlar var, daha kadının kırkı çıkmadı, alem yapıyor kardeşi...
Günaydın kuzumGunaydin kizlar...
İse gidiyorum otobusteyim suan.cumartesi cok yogun olur dize bakamam diye bir goz atayim gecmise dedim...
Esracim sevindigini hissettim canim.kitaba basladim aksamlari bakiyorum yariladim.cok mantikli tam istediklerii ve kafama yatan sistemi okuyorum sanki...iyiki almisim... komsularinin durumu uzucu ve insanligin gelmis oldugu nokta vahim....
Burcu dusuk seker cikmis canim cok gecmis olsun.o zordur baya surekki cantanda biseyler bulundur....
Derin gorumcenin hastaligi icin Allah sifa versin...kizlarinida optum
Yasemin abla ve Zehra sizlere simdidenn gunaydin kader ortaklarim....
Gorusmek uzre
Gunaydin kizlar...
İse gidiyorum otobusteyim suan.cumartesi cok yogun olur dize bakamam diye bir goz atayim gecmise dedim...
Esracim sevindigini hissettim canim.kitaba basladim aksamlari bakiyorum yariladim.cok mantikli tam istediklerii ve kafama yatan sistemi okuyorum sanki...iyiki almisim... komsularinin durumu uzucu ve insanligin gelmis oldugu nokta vahim....
Burcu dusuk seker cikmis canim cok gecmis olsun.o zordur baya surekki cantanda biseyler bulundur....
Derin gorumcenin hastaligi icin Allah sifa versin...kizlarinida optum
Yasemin abla ve Zehra sizlere simdidenn gunaydin kader ortaklarim....
Gorusmek uzre
slm kızlar ben dün eşimin evde olması sebebiyle tartı günü oldugunu unutmusum çok özür dilerim bildirim yapamadım
gerçi bu sabah tartıldım ama pek değişen bişey yok o yuzden kilom aynı umarım bu hafta gider kilo
benim afacan çok mız mız bu ara dişmidir nedir derdi bilemedim geceleri çok fazla uyanıyo sabahda erkenden hortluyo oyuzden zombi modundayım bu ara uykusuzluktan sanırım bi şişlik var bende bu da kiloya yansıyo tabi inş işi sıkı tutar bu hafta atarım şişlikleri kiloları
şimdi geçmişe bakayım birazcık
he unutmadan elizcim gözünüz aydın tatlım maşallah tatlı kuzuya Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu güzel ömür nasip etsin inşallah
saaol cnm demir rezervlerimde tukenmis rahmetli kayinpederdede demir dusuk halsizlik seker vardi 2 yil kimse anlamadi adam mide kanseri cikti ameliyattan cikamadi bnde korkuyorum cok halsizim surekli uyuyorum..kolonoskopi ve gastroskopi yaptir dedi dracikcasi dusunmuorum ne olcaksa olsun
Selamlar kızlar.
Sabah uyandım, mutfagı toparlayayım dedim ama öldüm :) Babam bir aydır plastik catal tabak kullanmış allahtan, dağınıklık yoktu ama kirlenmiş tabi her yer. Mutfagı temizleyip, kahvaltı yapıp markete gittim.
Aldıklarımı yerleştirdim şimdi uzuuun bir temizlik beni bekliyor.
1 aydır el değmedi, zor olacak ama başarmalıyım!
Biricik annişim tertemiz eve gelmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?