- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
esracıkkkkk senın dogumgunun nezaman ? genelde hedef olarak soyluyorsun da merak ettım
esracıgım sen nıye yemek yıyemıyorsun ne olduuuuuuuuuuuu
Esram sen niye yemek yiyemiyorsun?
selam güzellerrr
nasılsınızz ? keifler nasılll ? benden iyilik ,okulların açılmasına saatler kala halen orgun argın yaşayıp gidiyomm
misafirlerim geldiler , gittiler , gelecek haftasonuna yine misafir var ,eşimin abisi , kuzenleri falan filanları geliyorlarr ...
ben de hastayım buaralar boğazlarım , burnum mekkeden bu yana dolu , habire boşlatıyom ama banamısın demiyor
hele boğazım bugün çok kötü , yutkunmaı geçtim nefes almakta zorluyom ,oohh okul öncesi ne güzel oldu bu durum böyle yaa, yazık bana ama yaaaa
zaten forumada giremiyom , vakit bulamıyom , inşAllah okullar açılınca daha çok vaktim olurr
ayy kimseciklerde yok bugün ,kendi kendime anlatıp duruyomm , hepinizi öpüyom canlarım ,cücüşlerimm , Allaha emanet olunn
Filizcimm doğum günü aslında kışın başı.Aralık ayında.Bunu bu sene takıntı ettim.Çünkü kendime hediye vermek istiyorum.İncelip kilo vermek en büyük hediyem.İstediğim kiloya gelince tabi doğumgünümde elbise ve uzun çizme alıcam.Senelerdir hep heveslendim ama hiç giyinemedim.İnşallah bu sene giyinebilirim.
Yemek konusunu ben de çözemedim kızlar ama açık hava oksijen çarpmış olabilir.Normalde iştahımın açılması lazımdı ama ters tepki yaptı kapandı.Ben memnun oldum ama sağlıksız bir durum.Bugün toparladım gayette yiyorum
Evde olunca insan yemeğine de sporununada dikkat edebiliyor.Bugün bu fırsatı değerlendirelim
bugunku menum:
spor yapmadım aksama kadar baya terledım ev ıslerı yaparken. sanırım 1 de basladım aksam 6 ya kadar surdu valla.
12.30
500 ml alkali su ac karnına
uc dılım normal ekmek, az kaşar, bır kasık sut ve tek yumurta ıle omlet yaptım arkadasın tarıfıdır dıyet ekmegı, yufka ekmek, normal ekmek dahıl her ekmek ıle yapılıyor ekmegın ıcını cıkardım kucuk kucuk parcaladım tavada bıraz yag ıle gevretıp ustune harcı dokerek yapıyorsunuz.
bır domates
bır yesıl bıber
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı catal kavun
ara: bır yesıl elma, 500 ml normal su, bır bardak ayran
bır madensuyu ıcıne yarım lımon sıktım
aksam 7: bır kase ev yapımı yogurt corbası yarma ve nohut vardı ıcınde. ıkı adet bulgurlu kofte gecen gun tarıf ettıgım gorumcemın yaptıgı yoresel. kısırı elımızle sıktıgımız gıbı sekıl verılerek pısırılıyor. ıkı adet o sekılde yanı.
ıkı catal kavun
bır bardak ayran
bır tabak salata, uzerıne de bıraz hellım kızarttım yagsız tavada.
ara: acık sekersız cay, 10 adet taze fındık
yatıncaya kadar 500 ml daha alkalı su ıctım ve yatıyorum
toplam suyum 2 lt oldu
iyi akşamlar güzeller keyifler nasıl? İşten gelince 1 saate yakın uzandım ama dinlendim sayılmaz.terslikler günüydü hayrolsun dün pvc camın pimi kopmuştu sabahta gürültüyle yere düşmüş her yer cam kırığı v.s eşimde işten gelirken yolda kalmış motorla tuzbiber oldu.akşam yemek yememiştim az üzüm 1 bardak ayran ve 4 adet diyet bisküvi yedim .
hımmmm sen kış guzelısın demekkı. burcun ne senın ? aralık kac ?
bence kendıne cok guzel hedef koymussun ben de aynısını yapmıstım ama benım ulasmamı engelleyen cok sey oldu ınsaallah sen ulasacaksın cok umutluyum senden. cızmeler etekler hepsı olacak emınım. boy boy resımlerını eklersın bıze.
evde olunca haklısın ben de cok guzel duzenledım evde olunca.
bak bi de trip yapıyo beğenmemişiz diye
kuzum ben prensip olarak japonca üzerine yapılan esprilere karşıyım
Meyracım,aramızda kalsın ama esra ve asu az zevksiz geldi bana..
hızlıca bi geçmiş yaptım az önce.....
birde yahu evli görümceme az canım sıkıldı bugün, bence kim olsa buna canı sıkılır galiba???
evimin eşyalarının yerini değiştiriyo durmadan, öyle bi huyu var.....
yani huyu olduğuna bugün karar verdim artık....
geldi geleli evimde 5-6parça şeyimin yerini değiştirdi, bende hiç sevmem yaaa, başkasının eşyasının yeri değiştirildiğinide yeni görümcekte gördüm yani.....
hem sen bilemiyosun ben biliyorum der gibi.....
bende artık naaptım 3.parçadan sonra geri onları yerine koydum.....
hayret bişey yaaa....
mutlaka farketmiştir yerlerini değiştirdiğimi.......
şeytan diyo sende ona gidince eşyaların yerini değiştir, ama yapmam yani ben ona karşı bile olarakta olsa.....
daha önce geldiğinin birindede bulaşıklığımın yerini oynamıştı mesela, bende niye oynadın dedim eski haline koydum yanında....
ama hala aynı görümcek olarak kalmış:))))
ama görümcemi severim o ayrı.....
ben yeni evliykende, misafir odamda dantelden küçük masa örtüsünü konsulun aynasına atıp dekor yapmıştım, çok hoş durmuştu çünkü, neyse bi ara bi baktım aynanın üstünden o alınmış masaya serilmiş, masadaki masa örtüsüde katlanıp bi kenara koyulmuş, koltuklarımdaki kırlentlerin yerleri ve duruş şekilleri değişmiş.....
ve 1-2parça şey daha oynamış yerinden....
çok şaşırmıştım bu da ne yaaa diye....
garip dimi
neyse garip marip ama görümcek iyidir diyim ama.
sizinlen laflamayı özlemişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?