Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın keyıf yapacagım uyku, spor, fılm, kıtap cok guzel olacak. dun gece zaten az olsa da uyumadan once kıtap da okudum ınsaallah alıskanlık yapabılırım cunku eskıden cok okurdum kendımı kotu hıssedıyorum cok uzun yıllardır bu alıskanlıgım cok cok zayıfladı dıye.

benden kısaca haberler boyle. dunku menumu yazmayacagım cunku resmen bırsey yemedım abuk sabuk bırsey oldu oglenkı yemek yıyemedım mutfakta kuyruk yagı kokusu var dıye. dıyet bıskuvı ve cay ıle karın doyurdum actıva yogurt yedım aksam da gelınce canım ıstemedı domates salatalık yedım dun garıp oldu yanı ama bugun super beslendım cok guzeldıı bırazdan yazarım

bugunku menum:

spor yapmadım aksama kadar baya terledım ev ıslerı yaparken. sanırım 1 de basladım aksam 6 ya kadar surdu valla.

12.30

500 ml alkali su ac karnına
uc dılım normal ekmek, az kaşar, bır kasık sut ve tek yumurta ıle omlet yaptım arkadasın tarıfıdır dıyet ekmegı, yufka ekmek, normal ekmek dahıl her ekmek ıle yapılıyor ekmegın ıcını cıkardım kucuk kucuk parcaladım tavada bıraz yag ıle gevretıp ustune harcı dokerek yapıyorsunuz.
bır domates
bır yesıl bıber
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı catal kavun

ara: bır yesıl elma, 500 ml normal su, bır bardak ayran

bır madensuyu ıcıne yarım lımon sıktım

aksam 7: bır kase ev yapımı yogurt corbası yarma ve nohut vardı ıcınde. ıkı adet bulgurlu kofte gecen gun tarıf ettıgım gorumcemın yaptıgı yoresel. kısırı elımızle sıktıgımız gıbı sekıl verılerek pısırılıyor. ıkı adet o sekılde yanı.

ıkı catal kavun
bır bardak ayran
bır tabak salata, uzerıne de bıraz hellım kızarttım yagsız tavada.

ara: acık sekersız cay, 10 adet taze fındık

yatıncaya kadar 500 ml daha alkalı su ıctım ve yatıyorum

toplam suyum 2 lt oldu

günaydınnn kızlarr nasılsınızz sabah erken kalktık yarım salkım üzüm yedim eşim uyuyo şimdik kalkıp kahvaltımızı hazırlayayımm pazartesi lasly 3 mil yapmaya başlıyorum inşallah sıklaşmak şart olduu kıyafetlerim yakışmıyo
neyse hayırlı günler hepinize

esracıkkkkk senın dogumgunun nezaman ? genelde hedef olarak soyluyorsun da merak ettım

esracıgım sen nıye yemek yıyemıyorsun ne olduuuuuuuuuuuu

Esram sen niye yemek yiyemiyorsun?

Filizcimm doğum günü aslında kışın başı.Aralık ayında.Bunu bu sene takıntı ettim.Çünkü kendime hediye vermek istiyorum.İncelip kilo vermek en büyük hediyem.İstediğim kiloya gelince tabi doğumgünümde elbise ve uzun çizme alıcam.Senelerdir hep heveslendim ama hiç giyinemedim.İnşallah bu sene giyinebilirim.

Yemek konusunu ben de çözemedim kızlar ama açık hava oksijen çarpmış olabilir.Normalde iştahımın açılması lazımdı ama ters tepki yaptı kapandı.Ben memnun oldum ama sağlıksız bir durum.Bugün toparladım gayette yiyorum

Evde olunca insan yemeğine de sporununada dikkat edebiliyor.Bugün bu fırsatı değerlendirelim

selam güzellerrr

nasılsınızz ? keifler nasılll ? benden iyilik ,okulların açılmasına saatler kala halen orgun argın yaşayıp gidiyomm

misafirlerim geldiler , gittiler , gelecek haftasonuna yine misafir var ,eşimin abisi , kuzenleri falan filanları geliyorlarr ...

ben de hastayım buaralar boğazlarım , burnum mekkeden bu yana dolu , habire boşlatıyom ama banamısın demiyor

hele boğazım bugün çok kötü , yutkunmaı geçtim nefes almakta zorluyom ,oohh okul öncesi ne güzel oldu bu durum böyle yaa, yazık bana ama yaaaa

zaten forumada giremiyom , vakit bulamıyom , inşAllah okullar açılınca daha çok vaktim olurr

ayy kimseciklerde yok bugün ,kendi kendime anlatıp duruyomm , hepinizi öpüyom canlarım ,cücüşlerimm , Allaha emanet olunn

canım sen lısedemısın ılkogretım mı ? senın semıner var anlasılan.

yorgunluk ve hava degısıklıgı senı hasta bence. ne dıyım ınsaallah dınlenebılırsın en kısa zaman.

gecmıs olsun canım. yarın ıcın de kolay gelsın

hımmmm sen kış guzelısın demekkı. burcun ne senın ? aralık kac ?

bence kendıne cok guzel hedef koymussun ben de aynısını yapmıstım ama benım ulasmamı engelleyen cok sey oldu ınsaallah sen ulasacaksın cok umutluyum senden. cızmeler etekler hepsı olacak emınım. boy boy resımlerını eklersın bıze.

evde olunca haklısın ben de cok guzel duzenledım evde olunca.

suyumu eksık yazmısım suyum 2.5 lt

hayrolsun yasemıncıgım. vardır bır hayr. nazar gıtmıstır bela gıtmıstır sıkıntı gıtmıstır ınsaallah canım.

herkese ıyı pazarlarrrrrrrr

ben ıkı haftadır haftasonları uyuyamadıgım ıcın bolca uyudum. bugun de evde ufak tefek ıslerımı hallettım bıraz kıtap okuyup bıraz spor yapıp ardından yemeklere gırısecegım hem bugunun hem yarının yemegını yapacagım ıs cıkısı spora gıdecegım geldıgımde yemegım hazır olsun bu hafta oruc tutmayı dusunuyorum yarın ılk gunum bakalım.

menumu de aksam gırer yazarımmmmmmm

ıyı tatıller herkeseeeeee

kızlar yenı resımler ekledım pazartesı de ekleyecegım. bır yıldır ugrasmama ragmen buyuk kılolar verememıs olsam da cok sıkılastıgımı farkettım bakalım sız de farkedebılecekmısınız

beyaz pantolonumun ozamanlar fermuarını kapatamazdım sureklı bozulurdu zaten. ayrıca o resmın cekıldıgı gun dugme de atmıstı yanı pantolonu tutan sey gobegım ve kalcamdı resmen.

Hepinize iii pazarlarr... giremedim cunku yine ev tasidik ust kata tasindik cumadan beri olduk bitik ama. cok sukur evi duzene soktuk sayilir. suan yerlesmeyi bekleyen bir kiyafet dolabimiz var yarin da okul var anlicaginiz birazcik yoruluyorum. bu arada diyete tam bi baslayamadim tasinma falan derken hazir seyler yedik. ama yarin bir bismillahla bu isi de bu seje halledecegim insallah. yarin okilda firsat bulursam ugrayacagim

selam ahali.....

ben 4gündür yokum, 4gündür sadece 20sayfa ilerlemiş,
in-cin top oynuyo maşaallah topikte.......

modemimiz bozuldu, eşim bi arkadaşından modem getirdi taktı diyene kadar 2günü buldu netimizin gelmesi,
2gündürde yatılı misafirlerim vardı oyüzden gelemedim.
misafirlerim 2saat önce gittiler işte, görümceklerim geldiler kalmaya aniden, eşim götürdü işte yeni onları,
bırakıp gelcek onları, biri evli olan işte, diğeri evdeki.
annemlerde çarşamba sabahı gittiler, bu aralar giden gidene yaaaa şimdi farkettimde.......
annemgil gitti, sizinle hüznümü paylaşcaktımki bi baktım modemden tık yok, derken bu vakit oldu işteee.....

ben bir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok, 4günde epey birikmiştir şimdi dermişim

bu arada
clutch esra;
canım kusura bakmayasın, bildirim yapadım bu istisna durumumdan dolayı bu hafta, ama yinede tartıldım yani.
beni bu sefer gecikmeli olarak eklermisin acaba listeye? bu konu hakkında bi cevapla dönersen bana çok sevinirim gerçekten.....
bu hafta: 98kg
öptüm

Tşk ederim Filizimm annem beni aralığın ilk günlerinde 5 inde doğurmuş ben yay burcuyum tüm özelliklerini taşıyorum

Sende yılbaşına hedef koy bakalım nasıl olacak zaten spor seni acayip sıkılaştırıyor ben resimlerine baktım fark bariiz hattta çok bile

sabah
aç karnına bir bardak alkali su
bir ev yapımı küçük poğaca ( duyguşş kızma çok hafif bir poğaça hem de küçücüktü)

ara
bir yeşil elma

öğlen

sabah Filizn tarifinden yaptım (2 dilim ekmek 1 yumurta süt)
bir bardak ayran

ara
bir bardak süt
3 esmer kuru kayısı

Şimdilik böyle ne yerim bilmiyorum bu saatten sonra yemek yemem artıkda bitki çayı içerimm salatalık yerim bir tane

Sporum 45 dk leslie 15 dk bölgesel

Suyum2,5 lt alkali

hızlıca bi geçmiş yaptım az önce.....

birde yahu evli görümceme az canım sıkıldı bugün, bence kim olsa buna canı sıkılır galiba???
evimin eşyalarının yerini değiştiriyo durmadan, öyle bi huyu var.....
yani huyu olduğuna bugün karar verdim artık....
geldi geleli evimde 5-6parça şeyimin yerini değiştirdi, bende hiç sevmem yaaa, başkasının eşyasının yeri değiştirildiğinide yeni görümcekte gördüm yani.....
hem sen bilemiyosun ben biliyorum der gibi.....
bende artık naaptım 3.parçadan sonra geri onları yerine koydum.....
hayret bişey yaaa....
mutlaka farketmiştir yerlerini değiştirdiğimi.......
şeytan diyo sende ona gidince eşyaların yerini değiştir, ama yapmam yani ben ona karşı bile olarakta olsa.....
daha önce geldiğinin birindede bulaşıklığımın yerini oynamıştı mesela, bende niye oynadın dedim eski haline koydum yanında....
ama hala aynı görümcek olarak kalmış:))))
ama görümcemi severim o ayrı.....
ben yeni evliykende, misafir odamda dantelden küçük masa örtüsünü konsulun aynasına atıp dekor yapmıştım, çok hoş durmuştu çünkü, neyse bi ara bi baktım aynanın üstünden o alınmış masaya serilmiş, masadaki masa örtüsüde katlanıp bi kenara koyulmuş, koltuklarımdaki kırlentlerin yerleri ve duruş şekilleri değişmiş.....
ve 1-2parça şey daha oynamış yerinden....
çok şaşırmıştım bu da ne yaaa diye....
garip dimi
neyse garip marip ama görümcek iyidir diyim ama.

sizinlen laflamayı özlemişim:)

Yaaa bu kaynana görümce olayına girince ben kendimi tutamıyorum.Malum çok canım yandı bu konuda ama canım seninki de bi alem.Gerçi ben de aynı şeyi yaşadım.Hafta sonu uğraşıp evi yapardım pazartesi akşam geldiğimde herşey değişmi odanın altı üstüne üstüde altına gelmiş.Ama çok saçma bi durum anlamıyorum gitsin kendi evini değişsin.La havle ...Neyse sen bana bakma aslında güzel tatlı dille uyarabilirsin.Sonuçta sana eziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…