selam ahali.....
ben 4gündür yokum, 4gündür sadece 20sayfa ilerlemiş,
in-cin top oynuyo maşaallah topikte.......
modemimiz bozuldu, eşim bi arkadaşından modem getirdi taktı diyene kadar 2günü buldu netimizin gelmesi,
2gündürde yatılı misafirlerim vardı oyüzden gelemedim.
misafirlerim 2saat önce gittiler işte, görümceklerim geldiler kalmaya aniden, eşim götürdü işte yeni onları,
bırakıp gelcek onları, biri evli olan işte, diğeri evdeki.
annemlerde çarşamba sabahı gittiler, bu aralar giden gidene yaaaa şimdi farkettimde.......
annemgil gitti, sizinle hüznümü paylaşcaktımki bi baktım modemden tık yok, derken bu vakit oldu işteee.....
ben bir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok, 4günde epey birikmiştir şimdi dermişim
bu arada clutch esra;
canım kusura bakmayasın, bildirim yapadım bu istisna durumumdan dolayı bu hafta, ama yinede tartıldım yani.
beni bu sefer gecikmeli olarak eklermisin acaba listeye? bu konu hakkında bi cevapla dönersen bana çok sevinirim gerçekten.....
bu hafta: 98kg
öptüm
Esoşummm
hızlıca bi geçmiş yaptım az önce.....
birde yahu evli görümceme az canım sıkıldı bugün, bence kim olsa buna canı sıkılır galiba???
evimin eşyalarının yerini değiştiriyo durmadan, öyle bi huyu var.....
yani huyu olduğuna bugün karar verdim artık....
geldi geleli evimde 5-6parça şeyimin yerini değiştirdi, bende hiç sevmem yaaa, başkasının eşyasının yeri değiştirildiğinide yeni görümcekte gördüm yani.....
hem sen bilemiyosun ben biliyorum der gibi.....
bende artık naaptım 3.parçadan sonra geri onları yerine koydum.....
hayret bişey yaaa....
mutlaka farketmiştir yerlerini değiştirdiğimi.......
şeytan diyo sende ona gidince eşyaların yerini değiştir, ama yapmam yani ben ona karşı bile olarakta olsa.....
daha önce geldiğinin birindede bulaşıklığımın yerini oynamıştı mesela, bende niye oynadın dedim eski haline koydum yanında....
ama hala aynı görümcek olarak kalmış:))))
ama görümcemi severim o ayrı.....
ben yeni evliykende, misafir odamda dantelden küçük masa örtüsünü konsulun aynasına atıp dekor yapmıştım, çok hoş durmuştu çünkü, neyse bi ara bi baktım aynanın üstünden o alınmış masaya serilmiş, masadaki masa örtüsüde katlanıp bi kenara koyulmuş, koltuklarımdaki kırlentlerin yerleri ve duruş şekilleri değişmiş.....
ve 1-2parça şey daha oynamış yerinden....
çok şaşırmıştım bu da ne yaaa diye....
garip dimi
neyse garip marip ama görümcek iyidir diyim ama.
sizinlen laflamayı özlemişim:)
Tşk ederim Filizimm annem beni aralığın ilk günlerinde 5 inde doğurmuş ben yay burcuyum tüm özelliklerini taşıyorum
Sende yılbaşına hedef koy bakalım nasıl olacak zaten spor seni acayip sıkılaştırıyor ben resimlerine baktım fark bariiz hattta çok bile
selam ahali.....
ben 4gündür yokum, 4gündür sadece 20sayfa ilerlemiş,
in-cin top oynuyo maşaallah topikte.......
modemimiz bozuldu, eşim bi arkadaşından modem getirdi taktı diyene kadar 2günü buldu netimizin gelmesi,
2gündürde yatılı misafirlerim vardı oyüzden gelemedim.
misafirlerim 2saat önce gittiler işte, görümceklerim geldiler kalmaya aniden, eşim götürdü işte yeni onları,
bırakıp gelcek onları, biri evli olan işte, diğeri evdeki.
annemlerde çarşamba sabahı gittiler, bu aralar giden gidene yaaaa şimdi farkettimde.......
annemgil gitti, sizinle hüznümü paylaşcaktımki bi baktım modemden tık yok, derken bu vakit oldu işteee.....
ben bir geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok, 4günde epey birikmiştir şimdi dermişim
bu arada clutch esra;
canım kusura bakmayasın, bildirim yapadım bu istisna durumumdan dolayı bu hafta, ama yinede tartıldım yani.
beni bu sefer gecikmeli olarak eklermisin acaba listeye? bu konu hakkında bi cevapla dönersen bana çok sevinirim gerçekten.....
bu hafta: 98kg
öptüm
Meyra kuzum hadi Allah kavuştursun tekrar inşallah öpüyorum
Merhaba arkadaşlar,
Sabah gidip hem tahlil sonucumu aldım hem de usg bakıldı...
İki sonuç ta normal...Çok sevindim. belli etmesemde özellikle nodül olabilme ihtimali beni epey endişelendirmişti...
Dermatoloji uzmanı hastalıklı tırnakların tedavisi çok uzun sürdüğü için periyod böyle işliyor dedi...Danıştığım farklı iki ehil ağız da sürecin bu şekilde işlendiğini söyledi...
Beyleyken beyle...
--
Yaseminciğim,sen de git bence..Kızım ufakken gittiğimiz otel de kaptım ben.merhemlerle spreylerle tedavi edildi geçti ama özellikle bu yaz tırnaklarım aşırı kalınlaştı,koyulaştı senin de öylemi..?
Demek ki içten tedavi olmadığı için tırnaklar hastalanmış...
slm millet ben geldim annemi göndermiş olmanın hüznünü barındırıyorum
kuzumda çok alışmıs annanesine onu bindirip eve geldiğimizde evi epey dolandı aradı o da anladı gittiğini
gurbet çok zor gerçekten neyse canlarımız sağolsun katlanıcaz mecbur
kilo aldıgımı düşünüyorum baya yedim bu süreçte yarın ya da cuma tartılma günü nasılsa ozaman bakarım
yarın full adapte başlıycam eski düzenime bayrama kadr vermek istiyorum bolca inş
şimcik topikte kimse kalmamıs ama yarından itibaren sohbetlere eşlik ederim afacan müsade verdikçe
japon dılı ve edebıyatı okuyan bırı olarak unıversıte hayatım boyunca bunları cok duydummmmmmmmo gunlere gıttım senın bu msjınla vallaa
günayydddııınnnnnnnnnnnnnn dünyaa güzelleriiiii ben geldimmm tatill bittiii
tüm artılarımla karşınızdayımmmm keşke olmasaydı ama çokk gezdik dışarıda yemek çok yedik malesef neyse yola devam edicez artıkın
ankaradan başlayann yolculukk sarımsaklıda son buldu ev moduna alışmak yemak yapmak zor geliyo şimdi nerden başlasamkii allahtan gitmeden evi fuul temizlemiştim akşamda valizleri boşalttım çamaşır var şimdilik bilmem kaç posta
sizlerden naberr nasılsınız yeni gelenler olmuştur hoşgeldniz eskilerde baya verdiniz kilo sanırım ee herkez benim gibi iradesiz deil demi
kızlarımla kahvaltımzı yapalım şimdilik hoşcakalın
merhaba...herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
ben sabah durumum stabil olduğundan doktora gittim.safra kesesinden şüphelendi sonra ultrason verdi..hamdolsun bişey çıkmadı.üşütmüşüm öyle dedi bakalım ilaçlar fayda edicek mi yoksa araştırma hastanesine gidicem..
selam güzellerrr
nasılsınızz ? keifler nasılll ? benden iyilik ,okulların açılmasına saatler kala halen orgun argın yaşayıp gidiyomm
misafirlerim geldiler , gittiler , gelecek haftasonuna yine misafir var ,eşimin abisi , kuzenleri falan filanları geliyorlarr ...
ben de hastayım buaralar boğazlarım , burnum mekkeden bu yana dolu , habire boşlatıyom ama banamısın demiyor
hele boğazım bugün çok kötü , yutkunmaı geçtim nefes almakta zorluyom ,oohh okul öncesi ne güzel oldu bu durum böyle yaa, yazık bana ama yaaaa
zaten forumada giremiyom , vakit bulamıyom , inşAllah okullar açılınca daha çok vaktim olurr
ayy kimseciklerde yok bugün ,kendi kendime anlatıp duruyomm , hepinizi öpüyom canlarım ,cücüşlerimm , Allaha emanet olunn
sağol canım benim, amin.....
öpüyorum
çok sevindim ablacım herşeyin temiz çıktığına, gözün aydın......
inşaallah mantar tedavinde en güzelinden tamamlanıp sonuçlanır ablacım......
Allah kavuştursun canım......
aynı günde gitmiş galiba annelerimiz
çarşamba gitti benimkiler.....
öpüyorum datlumu
eneeee..... sen japoncamı okuduuuuun:))))))
ilginç gerçekten, o zaman siz ithalatları japonyayamı yapıyonuz yoksa dermişim:)
ama bildiğim kadarıyla japonca çok zor bi dil galiba, acaba çincemiydi o çok zor olanı????:44:
bi sürü harfi varmış falan falan diye duymuştum.....
seni o günlerine götürebildiğimede sevindim ayrıca canım:)
hoşgeldin canım:))))
çok geçmiş olsun canım benim......
biran önce iyileşmen duasıyla kocaman öpüyorum seni.....
canım sende tekrardan hoşgeldin aramıza......
o güzel yerlerin havasıyla döndün bizlere demek yaaa.......
bir daha sana, ve bizlerede nasip olur inşaallah oralara gitmek canımcım.......
AMİN.
annemler olunca topikte pek aktif değildim, oyüzden bende daha bugün yeni yeni geçmişi karıştırıyorum işte......
ayrıca geçmiş olsun canım, öpüyorum.....
Bugünkü menümü yazayım gelmişken;
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğiyle jambonlu kaşarlı yağsız tost
bitki çayı
öğle
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
2 dilim ekmek kadar simit
3-4 dilim domates
1 tane ceviz
ara
1 bardak ayran
1 tane ceviz
akşam
3 kaşık pilav
3 kaşık etli bamya yemeği
4 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 tane peynirli milföy böreği
ara
1 tane şeftali
çok görünse de yediklerimin toplam kalorisi 1350. misafir olunca böyle oluyor. hafta boyunca da tatil yüzünden az yiyemeyeceğim, bu seviyede kalsam şükrederim.
demek 5 aralık hımmmmmmm hadı bakalım 27 mı olacaksın sen
yay burcu ozellıklerını bılmem sadece mavının tonlarını cok sevdıklerını bılırım.
yaaaaaa hem sen cok ıstedın dıye ekledım hem de buaralar canım cok sıkkın bırsuru sey var kılo verememeden tut da cıddı aılevı meselelere kadar. oyuzden bıraz da moral olsun dıye ekledım. amacımdan kopmayayım dıye.
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
bir ev yapımı küçük poğaca ( duyguşş kızma çok hafif bir poğaça hem de küçücüktü)
ara
bir yeşil elma
öğlen
sabah Filizn tarifinden yaptım (2 dilim ekmek 1 yumurta süt)
bir bardak ayran
ara
bir bardak süt
3 esmer kuru kayısı
Şimdilik böyle ne yerim bilmiyorum bu saatten sonra yemek yemem artıkda bitki çayı içerimm salatalık yerim bir tane
Sporum 45 dk leslie 15 dk bölgesel
Suyum2,5 lt alkali
evet canım haklısın hem oglen hem aksam baya dolu gorunuyor ama kalorı asmadıysan sorun yok.
tatıle hangı gun cıkıyorsun hazırlıkların bıttı mı ? buaralar gorusemıyoruz sen cok yogunsun tatılde gırebılecekmısın zaman zaman ozlerız senı bız yaaaaaaa
canım sende tekrardan hoşgeldin aramıza......
o güzel yerlerin havasıyla döndün bizlere demek yaaa.......
bir daha sana, ve bizlerede nasip olur inşaallah oralara gitmek canımcım.......
AMİN.
annemler olunca topikte pek aktif değildim, oyüzden bende daha bugün yeni yeni geçmişi karıştırıyorum işte......
ayrıca geçmiş olsun canım, öpüyorum.....
canım hiç hazırlık yapamadım ki babam burada ya. salı sabah çıkıyoruz yola. yarın öğle gidecek babam da, eşimi doktora götüreceğiz ardından. bakalım yarın akşam işte hazırlanırım biraz. ama tatilde girerim telefondan. bol bol dinlenme ve boş vakit olacağından.
sen nasılsın bu arada? misafirlerin gitmiş şükür :)
Ayy 27 mi bayaa büyümüşüz yaa 26 iyiydi aslında
Canını hiçbişeye sıkmak yok hep ne diyoruz bize moral lazım kilo vermemizi olumsuz etkiliyor.Senin durumunu biliyorum ama bugünlerde geçecek.Herşey çok güzel olacak seni mutsuzu bırak kırık bile görmek istemiyorum.Sen verdiğin kilolun bilincidesin.Hem senin gibi tüm zorluklara hastalıklara göğüs geripde kilo veren biri hepimize örnektir.Bana örneksin ben azmine hayranım zaten biliyosun.Amacımız belli yolumuz aynı.Çok güzel günler göreceğiz birlikte
haklısın azıcık annen rahatsızdı ardından baban geldı bamya falan da hazırladık hıc zaman kalmıyormus anlasılan. neyse sınırlı zamanda halledersın emınım sen canım. yogunluktan sonra tatıl daha da keyıflı olacak bol bol dınlen ohhhhhh mis gıbııııııı
tamam sevındım aramızda olacaksın yıne. donus nezaman pekı ?
ıyıyım canım sukur. mısafırlerım gıttı sagolsunlar benım temızlıgı de aradan cıkarmıs oldular ben de ıste sonrasında cekmeceler dolaplar hep elden gecırdım eskı yenı vs derken. yenı duzenlemeler de yaptım ugrastırdı ama degdı haftaıcı rahat edeyım dıye temızlık de yaptım yogundum ıkı gundur. gec saat uyandım sureklı bır de. geldı gectı yanı anlayacagın haftasonu.
Yaaa bu kaynana görümce olayına girince ben kendimi tutamıyorum.Malum çok canım yandı bu konuda ama canım seninki de bi alem.Gerçi ben de aynı şeyi yaşadım.Hafta sonu uğraşıp evi yapardım pazartesi akşam geldiğimde herşey değişmi odanın altı üstüne üstüde altına gelmiş.Ama çok saçma bi durum anlamıyorum gitsin kendi evini değişsin.La havle ...Neyse sen bana bakma aslında güzel tatlı dille uyarabilirsin.Sonuçta sana eziyet
Meyracım eklerim tabi bu haliyle. tahmin ettim zaten bi aksilik olduğunu. ben yarın listenin son halini ekleyeceğim, Yenam sağolsun cuma o yapacak listeyi ben tatilde olacağım için. yarın eklerim o haline.
valla kızmakta haklısın sonucta herkesın bır duzenı var ayrıca sen bılmıyorsun der gıbı oluyor tabıkı. ha lafın arasnda şöyle aslında daha guzel olur dese, yanı nasıhat verır gıbı olsa ve kararı sana bıraksa tamam da evın ıcını kendı basına duzelten yerlestuıren kaynana ve gorumceyı de cok duydum ve bunları duyunca bırkez daha sevıyorum benımkılerı.
sen de baya mısafırlı gecırmıssın evet bu son gunlerı. bu hafta dınlen kafa dınle valla.
meyracıgım her ıkı dılde cok zor, turızmde calısırken kullandım dılımı ama 6 yıldır kullanmıyorum ıthalat yapmıyoruz bız sadece ıhracat ve ıngılızce yeterlı oluyor. evet o gunlere gıttım vallaaaaaaaaa
Sen sporu ikin yapmadın diye dert ettiysen ben bi utanıp geleyimsen de bugun duzenlı menu yapmamıssın ama yıne de saglıklı seyler gordum hosuma gıttı pogacaya gelınce yolun cok uzun sık sık olmamakla bırlıkte boyle oduller verebılırsın kendıne.
su guzel spıor cok ıyı. ben cumadan berı bırsey yapmıyorum ev ıslerıne bır daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?