ben kaçayım kızlar, hepinize iyi geceler diliyorum. başım ağrıyor biraz, belki erken yatarım bugün.
Sen sporu ikin yapmadın diye dert ettiysen ben bi utanıp geleyim
cumartesi erken çıkacağız, öğleden sonra burada oluruz inşallah canım. valla öyle iyi gelecek ki tatil. yemek yapmaktan çok sıkıldım son bikaç zamandır, o yüzden iple çekiyorum.
ne güzel evin temizlenmiş, sırtında duruyordu o temizlik sanırım. artık kirlendikçe yaptırırsın yardımcına.
hafta sonu hakikaten anlaşılmıyor tembellik yaparken. hafta içi de çabucak gelir geçer umarım.
Esoşum diyom cevap vermiyon , arıyom yine cevap vermion , ağliiiiim ben en iyisi
ınternetım de sorunlu ya bugun sureklı ac kapat yapmak zorunda kaldım forumu. of sıkıldım. gıdıp kahve ıcem spor yapam dus alam herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrr
Macaron renkli sıralamamız da gelsin mi hanımlar?
Haftanın spor birincisi ....... Pomogranate
Haftanın spor ikincisi ....... esraammm00
Haftanın spor üçüncüsü ...... efeeeemmm
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Nevzamansız
HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ Efemmmm:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. __________ Nothinggg & Dafi
İyi geceler arkadaşlar,
Biz döndük evimize 3 günde bile evimi çok özledim...Çok yoğun ve yorucu geçti..
Aslın da böyle tatil gibi olmuyor sadece ortam değişiyor.. iş yapmaya yine devam.. hatta daha fazla oluyor
Şİkayetçi olmayayım ama denizdeyken çok eğlendik...Su çok güzeldi,çok sıcaktı.. ki,ege denizi genel de serin olur bilindiği üzre.. hafif dalga vardı kızımla saatlerce eğlendik,oynadık,yüzdük..Eşim de hep oğlanla ilgilendi sağolsun...
Bugün eve dönmeden hasta ziyareti yaptık,pazar alışverişi yaptık yarın da evi temizlerim sonrasın da yoğun bir hafta beni bekliyor...
OĞlum da pek keyifsiz uyudu. burun akmaya başladı,gözler kızardı sanırım üşüttük çocuğu..
Beslenmem de kötüydü, homini gırtlak yedim gene...hiiç rejimmiş,listeymiş aklımın ucuna bile gelmedi akşamları mangalda ki mamaları götürürken. sabahları hamur kızartmalarını şen kahkahalar için de yuvarlarken..
Eve dönüpte sizi hatırlayınca aklıma geldi birden bir yarışın için de olduğum...
yenamm ne olcek bizim bu iradesizliğimizz keşke yerken bi buton olsa bizi burdan takip eden biiip diye ötüverse :)))
hoş adam garanti boşar beni o zaman
tombul kelebekim hoşş geldinnn evlendinmi kız nasılsın hala erzurumdamısın
İşi bıraktım yarın istifamı vermeye gideceğim ve buraya geri döndüm biraz kendime zaman ayırmam lazım bu iş hem psikolojimi hem de bedenimi çok yıprattı en son 108 kiloya kadar düşmüştüm geçenlerde tartıldığımda 126 kilo olduğumu gördüm belki daha da fazladır baskülüme pil alıp yeniden tartılmam lazım.
2 sene de didinerek verdiğim onca kiloyu geri almakçok pişmanım çoook...
artık obezite cerrahisi tüp mide düşünüyorum ama ailem ameliyata karşı çıkıyoryine şişman yine şişman ben kendi kendimi bu hale ben getiriyorum elimde değil obezim işte obezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?