Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esoşum diyom cevap vermiyon , arıyom yine cevap vermion , ağliiiiim ben en iyisi

Sen sporu ikin yapmadın diye dert ettiysen ben bi utanıp geleyim

ya dıyorum ya ıkı gundur ev ıslerıne sardım ehryerı topluyorum duzenlıyorum cok guzel oldu yenı duzenlemeler yaptım da bana zaman kalmadı ıste. neyse menumu yazıp cıkacagım cunku spor ve dus duruyor hem sahura kalkacagım erken yatayım cok kalmayım en erken 12 uyurum yıne.

hımmmm anladım canım buır haftalıkmıs pazar gunu dınlenırsın cumartesı donmek ıyı fıkır bence.

sadece ye ıc yat cınsınden zaten evde kalmak tatıl degıl tatıl dedıgın elını bırseye surmedıgın zamandır bence.

valla yuktu ıyı oldu yazın tasınırım dıye baharda yaptıramadım yaz geldı gectı ramazanda ezıyet olmasın dedım sagolsunlar masraf etme bız yapalım dedıler yaptılar cok da ıyı oldu gercı esım halıya cay doktu dun ama cıkmamıs nasıl cıkacak bılmıyorum fıkrı olan varsa da soylerse ıyı olur valla bu konuda.

ben herzaman bıraz daha ıyıydım de ıkı haftadır uyumadım dıye cok uyudum cok gec kalktım ardından da evle cok ugrastım normalde bukadar ugrasmazdım duzenlılık halım geldı yapıstı ustume.

menum:

500 ml su
bir cıleklı activia yogurt

usttekılerı 12:30 yedım.

kahvaltıyı 1:30 da yaptım
4 catal sucuk
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır adet haslanmıs yumurta bol baharat ve bol maydonoz ıle
bır yesıl bıber bır marul
yarım domates yarım salatalık
bır kk koy peynırı beyaz peynır olarak kaynanam yapıyor
ıkı cay kasıgı recel ev yapımı recel sekerı cok az
acık sekersız cay

500 ml su kahvaltıdan yarım saat sonra

1 saat sonra 1 lt alkali su

1 saat sonra bır bardak ayran, bır adet tarhana bır el buyuklugunde

500 ml su, bır kıraz saplı yesıl cay

aksam yemegı: 3 kasık yogurt ve 4 kasık kabak yemegını karıstırıp yedım, 2 catal kavun

corbam falan da vardı ama cok tok hıssedıyordum yemedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım bır turk kahvesı ıcerım spor dus yatarım

ınternetım de sorunlu ya bugun sureklı ac kapat yapmak zorunda kaldım forumu. of sıkıldım. gıdıp kahve ıcem spor yapam dus alam herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrr

Macaron renkli sıralamamız da gelsin mi hanımlar?

Haftanın spor birincisi ....... Pomogranate
Haftanın spor ikincisi ....... esraammm00
Haftanın spor üçüncüsü ...... efeeeemmm
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Nevzamansız

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ Efemmmm :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. __________ Nothinggg & Dafi

tebrikler kuzular......

elizcim, esracım; ellerinize sağlık.....

Ben de ufaktan gideyim kimseler kalmadı zaten malum sahur yapıcam yarın pazartesi üffff bişey olsada salıya atlasak nefret ederim pazartesilerden.Neyse negatif enerji vermiyeyim.Yarın muhteşem bi gün hepimizle olsun inşallah.Hayırlı geceler

Selam kizlar...herkesin keyfi yerindedir insallah...ben gec saat eve gelebildim gecmise bakamadim henuz...
Menum soyle

Sabah
1.5 tam tahilli unla yapilmis krep
2kasik menemen
2 kk peynir
Salatalik

Sabah ve ogle birlesik oldu.

Saat 11 den aksam 8 e kadarki ara ogunlerim
2 elma+1 armut +1 didi soguk cay

Aksam
Tavuk izgara+ salatalik
1kase uzum

Simdi bitki cayi iciyorum.su icemedim fazla 2 lt olmamistir bile.hareket yik tun gun arac ustundeydim.

Bugun beslenme acisindan vasat oldu..yarina toparlicam insallah...

Herkese hayirli geceler....

Arkadaşlar ben 1 senedir foruma bakamıyordum. evde netim yoktu artık var. Bana da destek olursanız aranıza katılmak istiyorum. Cuma yarışmaları içinde yazdım. 28 kilo vermem lazım. Bu kesinlikle yalnız olacak birşey değil ve benim bu kış bu kiloları atmam lazım...

İyi geceler arkadaşlar,

Biz döndük evimize 3 günde bile evimi çok özledim...Çok yoğun ve yorucu geçti..
Aslın da böyle tatil gibi olmuyor sadece ortam değişiyor.. iş yapmaya yine devam.. hatta daha fazla oluyor
Şİkayetçi olmayayım ama denizdeyken çok eğlendik...Su çok güzeldi,çok sıcaktı.. ki,ege denizi genel de serin olur bilindiği üzre.. hafif dalga vardı kızımla saatlerce eğlendik,oynadık,yüzdük..Eşim de hep oğlanla ilgilendi sağolsun...
Bugün eve dönmeden hasta ziyareti yaptık,pazar alışverişi yaptık yarın da evi temizlerim sonrasın da yoğun bir hafta beni bekliyor...
OĞlum da pek keyifsiz uyudu. burun akmaya başladı,gözler kızardı sanırım üşüttük çocuğu..

Beslenmem de kötüydü, homini gırtlak yedim gene...hiiç rejimmiş,listeymiş aklımın ucuna bile gelmedi akşamları mangalda ki mamaları götürürken. sabahları hamur kızartmalarını şen kahkahalar için de yuvarlarken..
Eve dönüpte sizi hatırlayınca aklıma geldi birden bir yarışın için de olduğum...

eneee yenamla denk geldiiiiiiiik:)
geçmiş olsun oğluşuna yenam
bence bu 3gün içinde yediğin mamaları hiç dert etme, tatilde yenenler kilo yapmaz, sayılmaz:)
ben öyle diyorum, hiiiiçte tatillerde yediklerimide takmıyorum, e insanız arada birde yiyecez doyasıya bence......
iyi olmuş, afiyet bal şeker olsun.....

bende bi bakıp çıkcaktım kkya işte.
eşim misafirleri bıraktı geldi 23de işte, kvlerin bahçeleri var ektikleri, onlardan bi kaç bişey göndermiş kv, onları buzdolabına yerleştirdim, doğal bişey görünce çok seviniyorum gerçekten, bizi kimyasallarla zehirleyenlere hakkım haram zıkkım olsun inşaallah.......
kvnin organiklerden 1salatalık götürdüm az önce:)
senin hesap beyleyken beyle......
:)

Merhabalar :78: :78: :78: :78:

Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:

Son düzenleme:
yenamm ne olcek bizim bu iradesizliğimizz keşke yerken bi buton olsa bizi burdan takip eden biiip diye ötüverse :)))
hoş adam garanti boşar beni o zaman

tombul kelebekim hoşş geldinnn evlendinmi kız nasılsın hala erzurumdamısın

Son düzenleme:
İşi bıraktım yarın istifamı vermeye gideceğim ve buraya geri döndüm biraz kendime zaman ayırmam lazım bu iş hem psikolojimi hem de bedenimi çok yıprattı en son 108 kiloya kadar düşmüştüm geçenlerde tartıldığımda 126 kilo olduğumu gördüm belki daha da fazladır baskülüme pil alıp yeniden tartılmam lazım.

2 sene de didinerek verdiğim onca kiloyu geri almak çok pişmanım çoook...

artık obezite cerrahisi tüp mide düşünüyorum ama ailem ameliyata karşı çıkıyor yine şişman yine şişman ben kendi kendimi bu hale ben getiriyorum elimde değil obezim işte obezim

evet hala erzurumdayım
ve hala bekarım
Onur daha almadı beni bu gidişle de almayacak herhalde adam zayıfla dedikçe ben 10 ton oldum

sıkma canını nası verdiysen öyle gene veririz
bence diyetisyen eşliğinde versen daha iyii öle ameliyat falan ailende sana kıyamıyo sen halledersinn kiolarııı sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…