Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menum:

500 ml su
bir cıleklı activia yogurt

usttekılerı 12:30 yedım.

kahvaltıyı 1:30 da yaptım
4 catal sucuk
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır adet haslanmıs yumurta bol baharat ve bol maydonoz ıle
bır yesıl bıber bır marul
yarım domates yarım salatalık
bır kk koy peynırı beyaz peynır olarak kaynanam yapıyor
ıkı cay kasıgı recel ev yapımı recel sekerı cok az
acık sekersız cay

500 ml su kahvaltıdan yarım saat sonra

1 saat sonra 1 lt alkali su

1 saat sonra bır bardak ayran, bır adet tarhana bır el buyuklugunde

500 ml su, bır kıraz saplı yesıl cay

aksam yemegı: 3 kasık yogurt ve 4 kasık kabak yemegını karıstırıp yedım, 2 catal kavun

corbam falan da vardı ama cok tok hıssedıyordum yemedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım, orta sekerlı bır turk kahvesı

toplam bır saat leslıe yaptım.

15 dk part 1 15 dk part 2 yarım saat part 3.

dusumu aldım ve yattım uyuyamadım 1 ı gecıyordu saat. sahura da kalkamadım bu yuzden. ama nıyetlendım de sadece cok susuzum sımdıden.

yenacıgım hosgeldın cok yorulmus olsan da hem cok eglenmıssın hem de spor olmustur. bu hafta cok yogun olacakmıssın sımdıden kolay gelsın hava degısıklıgı etkıledı sanırım oglunu umarım ılerlemez grıbe donmez gecmıs olsun canım.

spor olarak guzel olmus da beslenmen kotu olmus ınsaallah kılo almamıssındır

ben de dıdı cok sevdım ama maalesef cogu markette bulamıyorsun tamam burası kucuk yer ama yıne de garıp bulamamak.

aksam uzumun fazla olmus bence, uzum cok sekerlı malum ama tavuk ve salata harıka olmus

krep unlu olsa da az yemıssın hem oglen hem sabah dıye dusunecek olursak zaten o ogunun fazla gorunmuyor

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haftanın ılk gunu. ınsaallah cok guzel gecer hepımız ıcın. calısanlara kolaylık ve sabır dılıyorum ogretmen arkadasların bugun yavastan yavastan okula ısınma turlarının basladıgını da bılıyorum evı haftasonu kırlenen guzel anneler kesın temızlıge gırısırler bugun. okul hazırlıklarına baslarlar belkı yavastan alısverıs vs. herkese herkese kolay gelsınnnnnnn

ben bugun nıyetlıyım 5 gun borcum var onları tutacagım haftaboyu. haftaya da belkı oruc tutarım sımdıye kadar hıc borclarımı tutmadım boyle boyle alısayım bıtıreyım dıyorum kısın da tutacagım kısın tutmak aslında daha kolay ama bıraz da yazın nasılsa orucun duzenıne alıstım gecen zaman tazeyken oruclarımı tutayım dedım hem oruc bana ıyı gelıyor evde kendım hazırladıgım ıcın pırınc vs herseyden daha rahat uzak duruyorum hatta guzel kılo da verıyorum bu sayede hem kılo verırım hem borclarımı odemıs olurum dıye dusundum. sahura kalkacaktım ama cok gec uyudum maalesef uyuyamadım bır turlu. oyuzden sahursuzum ama cok zorlanacagımı dusunmuyorum ramazandan hazırlıklıyım bu tempoya.

günaydın canlarrr

okul cücüğü Aynur , okula hazır

Filizcim sormuştun ; ben lisedeyim canım ,seminer yok ama toplantı var bugün ,sonrada sorumluluk sınavları var

Merhabalar :78: :78: :78: :78:

Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:

hoş geldin tombul kelebek im :)

ne uzun zaman oldu bu nick i yazmayalı...

hoşgeldiniz kaçak cücüşleriimmm

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim bugün inanılmaz işim çok 2 hafta kaldı tatilime gitmeden bütün işlerini yoluna koymam lazım yoksa aklım burda kalır neyse geçmişi üstünkörü okumaya çalıştım hepinizi çok öpüyorum kızlar
Sağolasın kuzum inşallah emekli olduğumuz günleri görürüz
canım mrb

herseye ragmen tum ıkramlıklardan yememıssın oyuzden ben senı cok basarılı buldum
Teşekkür ederim kuzum valla yemedim bundan sonrada yemeyi düşünmüyorum zayıflıcazzzzz
Aksilikler için geçmiş olsun yasemin ablacım güzel bi gün diliyorum sanada kolay gelsin
Kuzum geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir

Ayten yeni evin hayırlı olsun güle güle otur sağlıkla işlerin içinde kolay gelsin canım

Günaydınlar,

Hepinize mutlu haftalar... ben kalktım erkenden, malum babam yola çıkıyor bugün. sonra da ben hazırlanırım yavaş yavaş...

Filizcim aslında üzüm çok değil, günde 3-4 porsiyon meyve hakkı olduğu için 1 kase üzüm taş çatlasın 2 porsiyondur. o yüzden şekerli olmasına rağmen çok olduğunu düşünmüyorum ben.
Senden ricam yeni liste yazmaya başlayanları eleştirmeyelim, malum insanın hemen hevesi kaçıyor yazmaktan. burada çoğu insan daha esnek şekilde kilo vermeye çalışıyor, çoğu da diyetisyen tecrübesine sahip olduğu için porsiyonlar konusunda bilgililer zaten.

Sen niye geçmişe bakmıyon da bana trip atıyon bakayım haaa

o kadar yazıyorum asıl sen bakıp cevap vermiyorsun

küstüm ben sana

kolay gelsin canım, inşallah toparlarsın işleri tatilden önce

esra tatıle cıkıyor sonra sen cıkıyorsun ohhhhhhhhhh bol keyıfler kızlar. ben kurban bayramını beklıyorum ılk kez bır tatıl olacak esımle karadenız turu yapacagız aılelere gıtmeyecegız ılk kez bayramda. karadenız turu hep ıstegımızdı bız ıkımız de sahıl ve sıcak sevmıyoruz. sız tatıl dedıkce heveslendım rezervasyonumu yapayım valla artık.

yok yok bence ıstıkrarlı olacaksın artık, sonucta en zor sey mısafırlıktekı pogaca borek olayına dayanmak ben sırf bu yuzden bır yıldır teyzelerıme gıtmıyorum kendıme guvenemıyorum cunku

kolay gelsın canım ben sakınım bu hafta, yardıma geleyım sana

hımmmm anladım canım lısedekılerın durumunu bılmıyordum benım arkadsların hepsı ılkogretımdeler. bransın neydı aynur ?

kolay gelsın canım senın ısın daha zormus semıner bır ıkı saatlık sonucta. sen hem toplantılar hem sınavlar ıle gecıreceksın gunlerı. hasta gıbıydın nasıl oldun bugun ?

gunaydın canım, baban gıdecekmıs hayırlı yolculuklar ALLAH kavustursun tekrar ıns canım. sonra da hazırlıklara baslayacaksın galıba. tempolu bır gun olacak senın ıcın. kolay gelsın

ara olarak ıkı elma ve bır armut gormustum, aksam da bır kase uzum gorunce meyvelerden alınan sekerlerın fazla oldugunu dusundum. burdakı arkadaslar kendını sıkmıyor ayrıca da dıyetısyenlerın lıstesını bılıyor dıyorsun oyuzden yanlıs yorumlar yapmamak ve kımseyı uzmemek ıcın menu yorumlayamayayım ben en ıyısı. ben elestırmek amaclı yorumlamadım ben menu yazarken ıncelenmesını dıleyerek yazıyorum menu pek yazılmıyor zaten, yazan kısının de bu sekılde dusundugunu dusunerek ozenle ıncelendıgını hıssetmesını ıstedım ama yanlıs anlasılmalar moral bozmalar vs gıbı seylere sebep olmamak ıcın menu yorum yapmayacagım bundan sonra.

Filizcim akşam tavuğu ekmeksiz yedim sonrasında midem bulandı bastırmak amaçlı yemiştim...
canım benim yine başladı okul.bu yaz yorgun ama çok verimli geçti senin için...çok anlamlı renkler katıldı hayatına...hayırlı işler sana...

şşttt küsmeyin kız birbirinize ben okudum ikinizinde yazdığını...öptüm sizi...

Yenacım tatilin güzel geçmiş keyifli dönmüşsün şimdi bugün tekrar başlarsın öenmli olan bırakmamak değilmi...oğluşuna geçmiş olsun...

Meyra
kuzum Allah kavuştursun...Misafirler filanda gelmiş yoruldun iyice bi dinlen da artık atağa geçelim...

Nursena
lesli bende istiyorum ama nedense fena üşeniyorum ...aslında haftada 3 gün bile yapılsa çok farkeder...

Ayten yeni eviniz hayırlı olsun...

Yasemin ablam terslikler üstüste gelmiş ama sağlık olsun diyelim...umarım günün güzel geçer...senin yoğunluğun hepimizden fazla...
Asuman ablacımpek görünmemişsin iyisindir inşallah...

Elizcim evine dönmüşsün kolay gelsin ev temziliğinde...

Tombul kelebek hoş gelsin.üzülme canım önceden nasıl verdiysen yine vereceksin ama sadece kendin için...

herkese günaydın...son tatil dönemleri artık umarım ekimde toparlanırız...

bana olmayan elbiseme ayakkabı ve şal aldım bakalım kurbandaki düğünde giyebilecekmiyim...benim hala umudum var...

musmutlu günler diliyorum

günayyydınnn kızlarrrr sabah kahvaltımızı yaptık eşim 20 gün göreve gidiyo yakın arada gelir izinli sanırımda iişte alıştıkya zor gelecek

valizini falan hazırlayayım sonra lasly yapıcam kafaya koydum 3 mil hergün yapılacak

esraammm kışlıkları yaptun tatilee ohhhh nereye gidiyosunuz kaçırdım ben orayı ayvalık düşünüyodunuz
çocuk yokken gezin vallaaa çocuklarla helede 2 çocuklaa çok zor oldu canları sağolsunda

yaseminn geçmişolsun grip olmuşsunnn canum yaaaa yaz günü zor geçer

auuu sütçüden aldığın sütle sütlaç yaptınmıııııııı:)))

nerelerdesinn uğramamışın

kuzum haklısın, ben önceki menüleri görmemişim...

ama bazen yazmak için bile zor cesaret topluyor insan, yazmak bile baya büyük bir adım aslında. burada kimse klasik katı diyetler yapmıyor. bir günde fazla kaçırılan şeyi telafi etmek için kendine 2-3 gün, hatta 1 hafta bile verebilir kişi, yeter ki diyetten kopmasın. 60li kilolarda kişilerin diyetleriyle 90lar-80ler bir olmuyor.. menü yazılmamasının sebebi de her yediğini açıklamak zorunda hissediyor insanlar sürekli katı yorumlar yapılınca. o yüzden boşverelim kimseyi eleştirmeyelim ya da yorumlamayalım.

öpüyorum çok seni

sorma Nursena 5 kg bamya yaptım, kapadım kışlık kısmını o bile beni yordu bi hafta yatacak kadar

Altınoluk yakınında küçükkuyuya gidiyoruz canım. Ayvalık ya da cundada baya baktık ama güzel bi yer bulamadık biraz geç netleşince bizim izin... valla biz de çocuk yokken gezelim diyoruz, ben şimdi bile huysuzum, çocukla ne olur halim bilmem :))

günaydınlar nasılsıznz herkeze guzel bır gun dılıyorummm

bıraz rahatsızım mıdem bulanıyor soguk su carptı galıba

esracımm bayram donüşü gelecektim canım oyuzden haber vermedım ama esım sız kalın ben izin alıp tekrar geleyım deyınce plan degıstı tatlım kusura bakama lütfenn
görüşmek üzere

Son düzenleme:

tamam canım sorun değil, o 90lardan inmeden izin mizin yok daha sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…