Merhabalar :78: :78: :78: :78:
Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:
İyi geceler arkadaşlar,
Biz döndük evimize 3 günde bile evimi çok özledim...Çok yoğun ve yorucu geçti..
Aslın da böyle tatil gibi olmuyor sadece ortam değişiyor.. iş yapmaya yine devam.. hatta daha fazla oluyor
Şİkayetçi olmayayım ama denizdeyken çok eğlendik...Su çok güzeldi,çok sıcaktı.. ki,ege denizi genel de serin olur bilindiği üzre.. hafif dalga vardı kızımla saatlerce eğlendik,oynadık,yüzdük..Eşim de hep oğlanla ilgilendi sağolsun...
Bugün eve dönmeden hasta ziyareti yaptık,pazar alışverişi yaptık yarın da evi temizlerim sonrasın da yoğun bir hafta beni bekliyor...
OĞlum da pek keyifsiz uyudu. burun akmaya başladı,gözler kızardı sanırım üşüttük çocuğu..
Beslenmem de kötüydü, homini gırtlak yedim gene...hiiç rejimmiş,listeymiş aklımın ucuna bile gelmedi akşamları mangalda ki mamaları götürürken. sabahları hamur kızartmalarını şen kahkahalar için de yuvarlarken..
Eve dönüpte sizi hatırlayınca aklıma geldi birden bir yarışın için de olduğum...
Selam kizlar...herkesin keyfi yerindedir insallah...ben gec saat eve gelebildim gecmise bakamadim henuz...
Menum soyle
Sabah
1.5 tam tahilli unla yapilmis krep
2kasik menemen
2 kk peynir
Salatalik
Sabah ve ogle birlesik oldu.
Saat 11 den aksam 8 e kadarki ara ogunlerim
2 elma+1 armut +1 didi soguk cay
Aksam
Tavuk izgara+ salatalik
1kase uzum
Simdi bitki cayi iciyorum.su icemedim fazla 2 lt olmamistir bile.hareket yik tun gun arac ustundeydim.
Bugun beslenme acisindan vasat oldu..yarina toparlicam insallah...
Herkese hayirli geceler....
Merhabalar :78: :78: :78: :78:
Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:
hoş geldin tombul kelebek im :)
ne uzun zaman oldu bu nick i yazmayalı...
Sağolasın kuzum inşallah emekli olduğumuz günleri görürüzSelamlar,
Herkese mutlu hafta sonları dilerim. Biz yemeğimizi dışarda yedik, şimdi eve geldik. Fazla yedim ama daha bi şey yemem sanırım. Artık yarın itibariyle düzenime geçerim. Kızlar yılbaşına 4 ay kaldı, çok güzel kilolar veririz inşallah yılbaşına kadar.
Esracım modun düşük imiş, sıkma canını tatlım. Inşallah her şey çok daha olacak zamanla, öpüyorum seni çok.
Yasemin abla, Nevinim, Zehram, Esram bol bol dinlenin, siz böyle yazınca üzülüyorum. Inşallah emeklilikte rahat edersiniz.
Elizcim kolay gelsin kendini kaybetmiş evle sana
Gulma hoşgeldin, ne güzel vakit geçirmişsin yaz boyu. Keşke giderken haber verseydin ya da izinli olsaydın.
Teşekkür ederim kuzum valla yemedim bundan sonrada yemeyi düşünmüyorum zayıflıcazzzzzcanım mrb
herseye ragmen tum ıkramlıklardan yememıssın oyuzden ben senı cok basarılı buldum
Aksilikler için geçmiş olsun yasemin ablacım güzel bi gün diliyorum sanada kolay gelsiniyi akşamlar güzeller keyifler nasıl? İşten gelince 1 saate yakın uzandım ama dinlendim sayılmaz.terslikler günüydü hayrolsun dün pvc camın pimi kopmuştu sabahta gürültüyle yere düşmüş her yer cam kırığı v.s eşimde işten gelirken yolda kalmış motorla tuzbiber oldu.akşam yemek yememiştim az üzüm 1 bardak ayran ve 4 adet diyet bisküvi yedim .
Kuzum geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindirselam güzellerrr
nasılsınızz ? keifler nasılll ? benden iyilik ,okulların açılmasına saatler kala halen orgun argın yaşayıp gidiyomm
misafirlerim geldiler , gittiler , gelecek haftasonuna yine misafir var ,eşimin abisi , kuzenleri falan filanları geliyorlarr ...
ben de hastayım buaralar boğazlarım , burnum mekkeden bu yana dolu , habire boşlatıyom ama banamısın demiyor
hele boğazım bugün çok kötü , yutkunmaı geçtim nefes almakta zorluyom ,oohh okul öncesi ne güzel oldu bu durum böyle yaa, yazık bana ama yaaaa
zaten forumada giremiyom , vakit bulamıyom , inşAllah okullar açılınca daha çok vaktim olurr
ayy kimseciklerde yok bugün ,kendi kendime anlatıp duruyomm , hepinizi öpüyom canlarım ,cücüşlerimm , Allaha emanet olunn
Hepinize iii pazarlarr... giremedim cunku yine ev tasidik ust kata tasindik cumadan beri olduk bitik ama. cok sukur evi duzene soktuk sayilir. suan yerlesmeyi bekleyen bir kiyafet dolabimiz varyarin da okul var anlicaginiz birazcik yoruluyorum. bu arada diyete tam bi baslayamadim tasinma falan derken hazir seyler yedik. ama yarin bir bismillahla bu isi de bu seje halledecegim insallah. yarin okilda firsat bulursam ugrayacagim
ben de dıdı cok sevdım ama maalesef cogu markette bulamıyorsun tamam burası kucuk yer ama yıne de garıp bulamamak.
aksam uzumun fazla olmus bence, uzum cok sekerlı malum ama tavuk ve salata harıka olmus
krep unlu olsa da az yemıssın hem oglen hem sabah dıye dusunecek olursak zaten o ogunun fazla gorunmuyor
günaydın canlarrr
okul cücüğü Aynur , okula hazır
Filizcim sormuştun ; ben lisedeyim canım ,seminer yok ama toplantı var bugün ,sonrada sorumluluk sınavları var
hoşgeldiniz kaçak cücüşleriimmm
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim bugün inanılmaz işim çok 2 hafta kaldı tatilime gitmeden bütün işlerini yoluna koymam lazım yoksa aklım burda kalır neyse geçmişi üstünkörü okumaya çalıştım hepinizi çok öpüyorum kızlar
Sağolasın kuzum inşallah emekli olduğumuz günleri görürüz
Teşekkür ederim kuzum valla yemedim bundan sonrada yemeyi düşünmüyorum zayıflıcazzzzz
Aksilikler için geçmiş olsun yasemin ablacım güzel bi gün diliyorum sanada kolay gelsin
Kuzum geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir
Ayten yeni evin hayırlı olsun güle güle otur sağlıkla işlerin içinde kolay gelsin canım
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum benim bugün inanılmaz işim çok 2 hafta kaldı tatilime gitmeden bütün işlerini yoluna koymam lazım yoksa aklım burda kalır neyse geçmişi üstünkörü okumaya çalıştım hepinizi çok öpüyorum kızlar
Sağolasın kuzum inşallah emekli olduğumuz günleri görürüz
Teşekkür ederim kuzum valla yemedim bundan sonrada yemeyi düşünmüyorum zayıflıcazzzzz
Aksilikler için geçmiş olsun yasemin ablacım güzel bi gün diliyorum sanada kolay gelsin
Kuzum geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir
Ayten yeni evin hayırlı olsun güle güle otur sağlıkla işlerin içinde kolay gelsin canım
günaydın canlarrr
okul cücüğü Aynur , okula hazır
Filizcim sormuştun ; ben lisedeyim canım ,seminer yok ama toplantı var bugün ,sonrada sorumluluk sınavları var
hoşgeldiniz kaçak cücüşleriimmm
Günaydınlar,
Hepinize mutlu haftalar... ben kalktım erkenden, malum babam yola çıkıyor bugün. sonra da ben hazırlanırım yavaş yavaş...
Filizcim aslında üzüm çok değil, günde 3-4 porsiyon meyve hakkı olduğu için 1 kase üzüm taş çatlasın 2 porsiyondur. o yüzden şekerli olmasına rağmen çok olduğunu düşünmüyorum ben.
Senden ricam yeni liste yazmaya başlayanları eleştirmeyelim, malum insanın hemen hevesi kaçıyor yazmaktan. burada çoğu insan daha esnek şekilde kilo vermeye çalışıyor, çoğu da diyetisyen tecrübesine sahip olduğu için porsiyonlar konusunda bilgililer zaten.
Sen niye geçmişe bakmıyon da bana trip atıyon bakayım haaa
o kadar yazıyorum asıl sen bakıp cevap vermiyorsun
küstüm ben sana
Filizcim akşam tavuğu ekmeksiz yedim sonrasında midem bulandı bastırmak amaçlı yemiştim...ben de dıdı cok sevdım ama maalesef cogu markette bulamıyorsun tamam burası kucuk yer ama yıne de garıp bulamamak.
aksam uzumun fazla olmus bence, uzum cok sekerlı malum ama tavuk ve salata harıka olmus
krep unlu olsa da az yemıssın hem oglen hem sabah dıye dusunecek olursak zaten o ogunun fazla gorunmuyor
canım benim yine başladı okul.bu yaz yorgun ama çok verimli geçti senin için...çok anlamlı renkler katıldı hayatına...hayırlı işler sana...Neviniimmm
Günaydınlar,
Hepinize mutlu haftalar... ben kalktım erkenden, malum babam yola çıkıyor bugün. sonra da ben hazırlanırım yavaş yavaş...
Sen niye geçmişe bakmıyon da bana trip atıyon bakayım haaa
o kadar yazıyorum asıl sen bakıp cevap vermiyorsun
küstüm ben sana
gunaydın canım, baban gıdecekmıs hayırlı yolculuklar ALLAH kavustursun tekrar ıns canım. sonra da hazırlıklara baslayacaksın galıba. tempolu bır gun olacak senın ıcın. kolay gelsın
ara olarak ıkı elma ve bır armut gormustum, aksam da bır kase uzum gorunce meyvelerden alınan sekerlerın fazla oldugunu dusundum. burdakı arkadaslar kendını sıkmıyor ayrıca da dıyetısyenlerın lıstesını bılıyor dıyorsun oyuzden yanlıs yorumlar yapmamak ve kımseyı uzmemek ıcın menu yorumlayamayayım ben en ıyısı. ben elestırmek amaclı yorumlamadım ben menu yazarken ıncelenmesını dıleyerek yazıyorum menu pek yazılmıyor zaten, yazan kısının de bu sekılde dusundugunu dusunerek ozenle ıncelendıgını hıssetmesını ıstedım ama yanlıs anlasılmalar moral bozmalar vs gıbı seylere sebep olmamak ıcın menu yorum yapmayacagım bundan sonra.
günayyydınnn kızlarrrr sabah kahvaltımızı yaptık eşim 20 gün göreve gidiyo yakın arada gelir izinli sanırımda iişte alıştıkya zor gelecek
valizini falan hazırlayayım sonra lasly yapıcam kafaya koydum 3 mil hergün yapılacak
esraammm kışlıkları yaptun tatilee ohhhh nereye gidiyosunuz kaçırdım ben orayı ayvalık düşünüyodunuz
çocuk yokken gezin vallaaa çocuklarla helede 2 çocuklaa çok zor oldu canları sağolsunda
günaydınlar nasılsıznz herkeze guzel bır gun dılıyorummm
bıraz rahatsızım mıdem bulanıyor soguk su carptı galıba
esracımm bayram donüşü gelecektim canım oyuzden haber vermedım ama esım sız kalın ben izin alıp tekrar geleyım deyınce plan degıstı tatlım kusura bakama lütfenn
görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?