Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammm canlarrr okuldayim bugun ogretmen arkadaslarimi coooookk ozlemisim bu sabah 1 adet elma br dilim ekmek ve ucgen peynir 2 zeytin yediiimm hepinize ii gunler

Hatinlarrr mrb ben tatile gidiyom1 haftaligina tarti bulmaya caliscam ama tartilamazsam izinli yazarmisiniz beni cima gunu opuldunuz firsat buldukca laf atarim size

afiyetle güle güle yiyin inşallah

iyi tatillerrr canımcım bol bol dinlen

tatil için okudunmu bilmiyorum ama ayşe kulin dönüş adlı kitabı süper tavsiye edilir yeni başladım hoşma gitti

Elizcim seni buralarda yine böyle enerjili görmek ne güzel yaa gitme sen bi yerlere kızzz

Menümü yorumlamanada ayrıca teşekkür ederim.Diyet döneminde bu çok önemli.Beğendiğinede çok sevindim
İnşallah canım, çok kilo versem bile buraya yazıcam hep.
Sizleri çok seviyorum :)
Aliorum cnm drum ilac igne yazdida kolonoskopi igrenc bisey onu yaptirmak istemiorum ondan dedim
dusunmen yeter tsk ederim
hmm haklısın baya kötü ama sağlık için yapılması lazım
Sağol canımm
çok şükür kavuştuk babamla :)
çok güzel geçiyor günlerim, huzurluyum çok şükür.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bazı dertleri def etmiştir bu sıkıntılar da.
Leslie çok iyi gelicek eminim.
İnşallah yaparsın canım istikrarlı bi şekilde
Çoook geçmiş olsun.
Merhabalar :78: :78: :78: :78:

Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:

MErhaba hoşgeldin :)

hoşgeldinnnn tekrardan.

yaseminn geçmişolsun grip olmuşsunnn canum yaaaa yaz günü zor geçer

auuu sütçüden aldığın sütle sütlaç yaptınmıııııııı:)))

nerelerdesinn uğramamışın

saol Nursenamm evet dünden beri kötüyüm inşallah toparlarım bir kaç güne klimadan başka birşey değil..

tatil için okudunmu bilmiyorum ama ayşe kulin dönüş adlı kitabı süper tavsiye edilir yeni başladım hoşma gitti

hım Ayşe Kulin'in kitaplarını yazış tarzını bende çok severim ve haberimmm yokdu bu kitabından

Hayırlı haftalar herkese
Tatile gidenler bol bol eğlenip dinlenirler inşallah
Yenacım sana da kolay gelsin barış da hafif atlatır inşallah
Beni soracak olursanız :)) ne diyet yapıyor gibiyim ne de yapmıyor gibi kilo vermek istiyorum ama sıkıca sarılamıyorum bir türlü hayırlısı olsun nediyim

kolay gelsin canım, inşallah toparlarsın işleri tatilden önce
Sağolasın kuzum valla şu an bi yandan yemek yiyom bi yandan size bakıyorum zaman yok başka napıyım
Sağol canım valla gel ne güzel olur sen bizim işten anlıyon nasılsa bizde ihracat firmasıyız valla şu 2 hafta yogun geçecek eminim hayırlısı
Misafirlik konusuna gelince ben aştım o olayı kuzum inadımdır inat ettimmi kimse yediremez bana onları
Ablacım Allah kavuştursun eşinle hayırlısıyla gidip dönsün görevinden öpüyorum seni
Canım geçmiş olsun tam mevsim geçişi artık hastalık çok olur hayırlısı

anladım nevıncıgımmmm afıyet olsun eksı uzum cok severım ben ozellıkle zaten ben herseyın eksımtrak tadını severım

oyyyyy hazırlıklar yapılmıs ınsaallah fıstık gıbı olacaksın gıyeceksın guzel guzel cıcılerını. dugun kımın canım ? dugunden resımler eklersın bız de goruruz

esın ıcınn hayırlı yolculuklar canım. ALLAH kavustursun. bız de karı koca uzun zamandır yanyanayız esım bayadır seyahate gıtmedı ben de tam tersı yollasam da evde ve ıste bıraz ozgur kalsam dıye dusunuyorum seyahatler ıyı oluyor ozluyoruz bırbırımızı.

yok ben de ınadımdır da ben hamurısıne dayanamıyorum sorun ev sahıplerı degıl hamurısıne bayılan nefsım yanıııııı

aaaaa bılmıyordum canım. bız uretıcıyız kendı urunlerımızın de ıhracatını yapıyoruz ben onmuhasebeden de anlarum gumruk mevzuatı, evraklar vs de anlarım. satıs da yaparım. oyuzden dur ben gelem yapam senın ıslerı.

haklısın yazmak buyuk cesaret oluyor ıyılık yapalım derken kotuluk yapmıs oluruz belkı. oyuzden ben yorum yapmayacagım esranın ve senın menulerın dısında. eger kı herkes tarafından boyle bırseyı talep eden olursa ozellıkle, o arkadaslarınkıne de bakarım elbet.

aynen bizim meslekten dolayı sk sık ayrılıyoruz ama bazen iyi geliyoo yalnız kalmak özgürlüğüme az düşkün insanım sanırım
mesela eşimi burdayken bile öle sıkmam ailesini ihmal eden bi tip deildir her şeyimizi karşılar araadada arkadaşlarıyla falan buluşur hiç daha nereye gidiyon evde otur dememişimdir oda öle gittimi zamanında gelir yanii eşimin arkadaşı var adam habire yalan söylüyo eşine arıyo eşimi akşam buluşalım diye eşide bana dert yanıyo ne çok göreve gittiler diye ben halbuki arkadaşlarla buluştunu biliyom seslenmiyom herkezin düzeni farklı güven meselesi tabi bide ilk evlendiğimde biraz sıktı falan kıskançlık gurbet tanımadığım il falan olunca ama sonra sonra alıştı şimdi bi tel açarım ben suraya gidiyorum deim tamam der neden niçin sormaz bilir onun istemediği yere gitmicemi sanırım evlilik böyle bişey işte

Selam fikrimin ince gülleri

Temizliğe girişmeden önce yemeğimi yaptım kahve eşliğin de iki laf edip öyle başlayayım bari nasıl olsa karışan görüşen yok..

Ne şanslısın meyracığım organik sebze konusunda afiyet olsun yarasın size..
ben de abimin yazlığın dan azıcık biber getirdim dizdim balkona..

Görümcenle ilgili bişey yazmıştın..acaba diyorum sana yaranmak içinmi yapıyor..kendince öyle yaparsa belki onu daha çok seversin diye düşünüyordur...
Rahatsızlığını uygun bir üslupla izah edersen eşyaların yerlerini değiştirmez tahminimce..
Bir daha olursa konuş bakalım

Baharcığım hoşgeldin...aklımdasın hep inan...Ara ara profiline bakıyorum geliyormusun diye...
İşten ayrılmak sana çok iyi gelecektir ve çok güzel kilolar vereceksin gör bak....
Hadi yeniden azimli ol ve bana da bulaştır...

Ahh nursena bir bilsem iradesizlik madalyası veren varsa direk beni bulsun en hak edenim..

hoşbuldum filizciğim...Çok yoruldum ama çok eğlendim evet...
beni asıl yoran dikkat etmemek beslenme konusunda...
Ehhh yine yeniden başlarız naapalım..Bu mide ve bu iradesiz bünye olduktan sonra sürekli en baştan başlamak boynumun borcu...

Orucunu Allah kabul etsin..

Zeytinyağı almayı unutma küçükkuyudan

Bamyalarını afiyetle ve zayıf hallerinle ham yaparsın inşallah..

Selammm canlarrr okuldayim bugun ogretmen arkadaslarimi coooookk ozlemisim bu sabah 1 adet elma br dilim ekmek ve ucgen peynir 2 zeytin yediiimm hepinize ii gunler

Hayırlı olsun eğitim öğretim haftan Aytenciğim...Senin de Aynurum..

afiyetle güle güle yiyin inşallah

iyi tatillerrr canımcım bol bol dinlen

Ayşe Kulin'in kalemi çok akıcı hakketen..Yalın anlatımı herkese hitap ediyor...
Adı Aylin'le tanıdım ben de onu. sonra bir çok kitabını okudum beğenerek..yalnız hemen hemen her konuda veya kitabın da osmanlı soyundan saraylardan,yalılarından, paşa dedelerinden aristokrat yanını öne çıkarması kızdırıyor beni
belki kıskançlığımdan yapıyorumdur...Ne de olsa bizim soyumuz sadece mısır'a dayalı..

Bu arada Bornova da imza günü varmış giderim belki Kİtabınıda almış olurum...

İ

çok şükür kavuştuk babamla :)
çok güzel geçiyor günlerim, huzurluyum çok şükür.

Babana olan sevgine bayılıyorum...Allah ayırmasın...Uzuuun seneler yaşayın birlikte..

Asum demirbaşım,nasılsın.??

Senin kızlar güneşi beklerken izliyormu.? Kanal D de yayınlanıyor...
Benim kız bayılıyor...Kerem varmış orda...Sürekli bahsedince hadi ben de izleyeyim dedim ne var bu dizi de ,
güzel gerçi izettiriyor kendini..KErem 'de Allahım koca çeneli bişey..

slm millet topikte kimsecikler yokken bi geçmiş yapıp geldim ve gene kimse yok

haftasonu gezmekle geçti şimdi afacanım uyuyor yemeklerimide yaptım erkenden bi çamaşır katlıycam okaa

bende adamakıllı sarılamadım diyetime ama bugun ciddi ciddi sarılcam olmuyo böyle çünkü

meyram kuzumm Allah kavuştursun senide bizimkilerde çarşamba gitmişlerdi
neyse canları sağolsun da görüşülür buluşulur yine
görümcende enteresanmış ben olsam şaklayla karışık lafımı sokardım ne değiştirip duruyosun diye
çenemi tutamazdım yani bidaha yaparsa sende söyle ve izin verme çok rahatsız edici bi durum cidden

Akıllı kadının hali başka tabiii En doğrusunu yapıyosun...
Ben de eşimin arkadaşlarıyla görüştüğün de hiç sorun etmem...Kimi tanıdıklarım var evli barklı adamın ne işi var tek başına dışarıda der...
Aslında evlilikte daha gerekli bence. arada bile olsa bir nefes alsın adam..Hele çocuklar olduktan sonra biz nasıl iki laf ettikmi komşuyla,arkadaşla vb.rahatlıyoruz onların da öyle...
Eşim önceleri ayda bir iş arkadaşlarıyla ( 3-4 kişi ) içmeye giderlerdi..Son 3 yıldır alkol kullanmıyor doğru yola geçiş yapınca
Şimdi sadece halı saha maçlarından sonra çay vb. için buluşup muhabbet edip eve dönüyor...

Hiiç sevmem çamaşır katlamayı...Keşke makinadan ütülenmiş ve katlanmış şekil de çıksa...

Temizlik yapmayı hiç sevmediğimden şöyle deriiin bir iç geçirip Allah kolaylık versin demek istedim ablacım
Amin, inşallah hep böyle oluruz babamla.
Aile huzuru her şeyden önde geliyor çünkü..
Bi de o Keremden ne anlıyorlar bilmiyorum. Benim en iyi arkadasımla kuzenim de kerem diye diye öldüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…