sorma Nursena 5 kg bamya yaptım, kapadım kışlık kısmınıo bile beni yordu bi hafta yatacak kadar
Altınoluk yakınında küçükkuyuya gidiyoruz canım. Ayvalık ya da cundada baya baktık ama güzel bi yer bulamadık biraz geç netleşince bizim izin... valla biz de çocuk yokken gezelim diyoruz, ben şimdi bile huysuzum, çocukla ne olur halim bilmem :))
Hatinlarrr mrb ben tatile gidiyom1 haftaligina tarti bulmaya caliscam ama tartilamazsam izinli yazarmisiniz beni cima gunu opuldunuz firsat buldukca laf atarim size
İnşallah canım, çok kilo versem bile buraya yazıcam hep.Elizcim seni buralarda yine böyle enerjili görmek ne güzel yaa gitme sen bi yerlere kızzz
Menümü yorumlamanada ayrıca teşekkür ederim.Diyet döneminde bu çok önemli.Beğendiğinede çok sevindim
hmm haklısın baya kötü ama sağlık için yapılması lazımAliorum cnm drum ilac igne yazdida kolonoskopi igrenc bisey onu yaptirmak istemiorum ondan dedim
dusunmen yeter tsk ederim
Sağol canımmSelamlar,
Herkese mutlu hafta sonları dilerim. Biz yemeğimizi dışarda yedik, şimdi eve geldik. Fazla yedim ama daha bi şey yemem sanırım. Artık yarın itibariyle düzenime geçerim. Kızlar yılbaşına 4 ay kaldı, çok güzel kilolar veririz inşallah yılbaşına kadar.
Esracım modun düşük imiş, sıkma canını tatlım. Inşallah her şey çok daha olacak zamanla, öpüyorum seni çok.
Yasemin abla, Nevinim, Zehram, Esram bol bol dinlenin, siz böyle yazınca üzülüyorum. Inşallah emeklilikte rahat edersiniz.
Elizcim kolay gelsin kendini kaybetmiş evle sana
Gulma hoşgeldin, ne güzel vakit geçirmişsin yaz boyu. Keşke giderken haber verseydin ya da izinli olsaydın.
çok şükür kavuştuk babamla :)elızzzzzzzz hosgelmıssın temızlık varmıs kolay gelsın baba kız evde teksınız demek. ohhhhhh hasret gıderın sen zaten asırı duskunsun oh ne guzel keyfını cıkar baba kız gezın fılm ızleyın babısıne yemekler yap
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bazı dertleri def etmiştir bu sıkıntılar da.iyi akşamlar güzeller keyifler nasıl? İşten gelince 1 saate yakın uzandım ama dinlendim sayılmaz.terslikler günüydü hayrolsun dün pvc camın pimi kopmuştu sabahta gürültüyle yere düşmüş her yer cam kırığı v.s eşimde işten gelirken yolda kalmış motorla tuzbiber oldu.akşam yemek yememiştim az üzüm 1 bardak ayran ve 4 adet diyet bisküvi yedim .
Leslie çok iyi gelicek eminim.günaydınnn kızlarr nasılsınızz sabah erken kalktık yarım salkım üzüm yedim eşim uyuyo şimdik kalkıp kahvaltımızı hazırlayayımm pazartesi lasly 3 mil yapmaya başlıyorum inşallah sıklaşmak şart olduu kıyafetlerim yakışmıyo
neyse hayırlı günler hepinize
Çoook geçmiş olsun.selam güzellerrr
nasılsınızz ? keifler nasılll ? benden iyilik ,okulların açılmasına saatler kala halen orgun argın yaşayıp gidiyomm
misafirlerim geldiler , gittiler , gelecek haftasonuna yine misafir var ,eşimin abisi , kuzenleri falan filanları geliyorlarr ...
ben de hastayım buaralar boğazlarım , burnum mekkeden bu yana dolu , habire boşlatıyom ama banamısın demiyor
hele boğazım bugün çok kötü , yutkunmaı geçtim nefes almakta zorluyom ,oohh okul öncesi ne güzel oldu bu durum böyle yaa, yazık bana ama yaaaa
zaten forumada giremiyom , vakit bulamıyom , inşAllah okullar açılınca daha çok vaktim olurr
ayy kimseciklerde yok bugün ,kendi kendime anlatıp duruyomm , hepinizi öpüyom canlarım ,cücüşlerimm , Allaha emanet olunn
Merhabalar :78: :78: :78: :78:
Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:
yaseminn geçmişolsun grip olmuşsunnn canum yaaaa yaz günü zor geçer
auuu sütçüden aldığın sütle sütlaç yaptınmıııııııı:)))
nerelerdesinn uğramamışın
tatil için okudunmu bilmiyorum ama ayşe kulin dönüş adlı kitabı süper tavsiye edilir yeni başladım hoşma gitti
Sağolasın kuzum valla şu an bi yandan yemek yiyom bi yandan size bakıyorum zaman yok başka napıyımkolay gelsin canım, inşallah toparlarsın işleri tatilden önce
Sağol canım valla gel ne güzel olur sen bizim işten anlıyon nasılsa bizde ihracat firmasıyız valla şu 2 hafta yogun geçecek eminim hayırlısıesra tatıle cıkıyor sonra sen cıkıyorsun ohhhhhhhhhh bol keyıfler kızlar. ben kurban bayramını beklıyorum ılk kez bır tatıl olacak esımle karadenız turu yapacagız aılelere gıtmeyecegız ılk kez bayramda. karadenız turu hep ıstegımızdı bız ıkımız de sahıl ve sıcak sevmıyoruz. sız tatıl dedıkce heveslendım rezervasyonumu yapayım valla artık.
yok yok bence ıstıkrarlı olacaksın artık, sonucta en zor sey mısafırlıktekı pogaca borek olayına dayanmak ben sırf bu yuzden bır yıldır teyzelerıme gıtmıyorum kendıme guvenemıyorum cunku
kolay gelsın canım ben sakınım bu hafta, yardıma geleyım sana
Ablacım Allah kavuştursun eşinle hayırlısıyla gidip dönsün görevinden öpüyorum senigünayyydınnn kızlarrrr sabah kahvaltımızı yaptık eşim 20 gün göreve gidiyo yakın arada gelir izinli sanırımda iişte alıştıkya zor gelecek
valizini falan hazırlayayım sonra lasly yapıcam kafaya koydum 3 mil hergün yapılacak
esraammm kışlıkları yaptun tatilee ohhhh nereye gidiyosunuz kaçırdım ben orayı ayvalık düşünüyodunuz
çocuk yokken gezin vallaaa çocuklarla helede 2 çocuklaa çok zor oldu canları sağolsunda
Canım geçmiş olsun tam mevsim geçişi artık hastalık çok olur hayırlısıgünaydınlar nasılsıznz herkeze guzel bır gun dılıyorummm
bıraz rahatsızım mıdem bulanıyor soguk su carptı galıba
esracımm bayram donüşü gelecektim canım oyuzden haber vermedım ama esım sız kalın ben izin alıp tekrar geleyım deyınce plan degıstı tatlım kusura bakama lütfenn
görüşmek üzere
Filizcim akşam tavuğu ekmeksiz yedim sonrasında midem bulandı bastırmak amaçlı yemiştim...
canım benim yine başladı okul.bu yaz yorgun ama çok verimli geçti senin için...çok anlamlı renkler katıldı hayatına...hayırlı işler sana...
şşttt küsmeyin kız birbirinize ben okudum ikinizinde yazdığını...öptüm sizi...
Yenacım tatilin güzel geçmiş keyifli dönmüşsün şimdi bugün tekrar başlarsın öenmli olan bırakmamak değilmi...oğluşuna geçmiş olsun...
Meyra kuzum Allah kavuştursun...Misafirler filanda gelmiş yoruldun iyice bi dinlen da artık atağa geçelim...
Nursena lesli bende istiyorum ama nedense fena üşeniyorum ...aslında haftada 3 gün bile yapılsa çok farkeder...
Ayten yeni eviniz hayırlı olsun...
Yasemin ablam terslikler üstüste gelmiş ama sağlık olsun diyelim...umarım günün güzel geçer...senin yoğunluğun hepimizden fazla...
Asuman ablacımpek görünmemişsin iyisindir inşallah...
Elizcim evine dönmüşsün kolay gelsin ev temziliğinde...
Tombul kelebek hoş gelsin.üzülme canım önceden nasıl verdiysen yine vereceksin ama sadece kendin için...
herkese günaydın...son tatil dönemleri artık umarım ekimde toparlanırız...
bana olmayan elbiseme ayakkabı ve şal aldım bakalım kurbandaki düğünde giyebilecekmiyim...benim hala umudum var...
musmutlu günler diliyorum
günayyydınnn kızlarrrr sabah kahvaltımızı yaptık eşim 20 gün göreve gidiyo yakın arada gelir izinli sanırımda iişte alıştıkya zor gelecek
valizini falan hazırlayayım sonra lasly yapıcam kafaya koydum 3 mil hergün yapılacak
esraammm kışlıkları yaptun tatilee ohhhh nereye gidiyosunuz kaçırdım ben orayı ayvalık düşünüyodunuz
çocuk yokken gezin vallaaa çocuklarla helede 2 çocuklaa çok zor oldu canları sağolsunda
Sağolasın kuzum valla şu an bi yandan yemek yiyom bi yandan size bakıyorum zaman yok başka napıyım
Sağol canım valla gel ne güzel olur sen bizim işten anlıyon nasılsa bizde ihracat firmasıyız valla şu 2 hafta yogun geçecek eminim hayırlısı
Misafirlik konusuna gelince ben aştım o olayı kuzum inadımdır inat ettimmi kimse yediremez bana onları
Ablacım Allah kavuştursun eşinle hayırlısıyla gidip dönsün görevinden öpüyorum seni
Canım geçmiş olsun tam mevsim geçişi artık hastalık çok olur hayırlısı
kuzum haklısın, ben önceki menüleri görmemişim...
ama bazen yazmak için bile zor cesaret topluyor insan, yazmak bile baya büyük bir adım aslında. burada kimse klasik katı diyetler yapmıyor. bir günde fazla kaçırılan şeyi telafi etmek için kendine 2-3 gün, hatta 1 hafta bile verebilir kişi, yeter ki diyetten kopmasın. 60li kilolarda kişilerin diyetleriyle 90lar-80ler bir olmuyor.. menü yazılmamasının sebebi de her yediğini açıklamak zorunda hissediyor insanlar sürekli katı yorumlar yapılınca. o yüzden boşverelim kimseyi eleştirmeyelim ya da yorumlamayalım.
öpüyorum çok seni
esın ıcınn hayırlı yolculuklar canım. ALLAH kavustursun. bız de karı koca uzun zamandır yanyanayız esım bayadır seyahate gıtmedı ben de tam tersı yollasam da evde ve ıste bıraz ozgur kalsam dıye dusunuyorum seyahatler ıyı oluyor ozluyoruz bırbırımızı.
eneee yenamla denk geldiiiiiiiik:)
geçmiş olsun oğluşuna yenam
bence bu 3gün içinde yediğin mamaları hiç dert etme, tatilde yenenler kilo yapmaz, sayılmaz:)
ben öyle diyorum, hiiiiçte tatillerde yediklerimide takmıyorum, e insanız arada birde yiyecez doyasıya bence......
iyi olmuş, afiyet bal şeker olsun.....
bende bi bakıp çıkcaktım kkya işte.
eşim misafirleri bıraktı geldi 23de işte, kvlerin bahçeleri var ektikleri, onlardan bi kaç bişey göndermiş kv, onları buzdolabına yerleştirdim, doğal bişey görünce çok seviniyorum gerçekten, bizi kimyasallarla zehirleyenlere hakkım haram zıkkım olsun inşaallah.......
kvnin organiklerden 1salatalık götürdüm az önce:)
senin hesap beyleyken beyle......
:)
yenamm ne olcek bizim bu iradesizliğimizz keşke yerken bi buton olsa bizi burdan takip eden biiip diye ötüverse :)))
hoş adam garanti boşar beni o zaman
tombul kelebekim hoşş geldinnn evlendinmi kız nasılsın hala erzurumdamısın
yenacıgım hosgeldın cok yorulmus olsan da hem cok eglenmıssın hem de spor olmustur. bu hafta cok yogun olacakmıssın sımdıden kolay gelsın hava degısıklıgı etkıledı sanırım oglunu umarım ılerlemez grıbe donmez gecmıs olsun canım.
spor olarak guzel olmus da beslenmen kotu olmus ınsaallah kılo almamıssındır
sorma Nursena 5 kg bamya yaptım, kapadım kışlık kısmınıo bile beni yordu bi hafta yatacak kadar
Altınoluk yakınında küçükkuyuya gidiyoruz canım. Ayvalık ya da cundada baya baktık ama güzel bi yer bulamadık biraz geç netleşince bizim izin... valla biz de çocuk yokken gezelim diyoruz, ben şimdi bile huysuzum, çocukla ne olur halim bilmem :))
Selammm canlarrr okuldayim bugunogretmen arkadaslarimi coooookk ozlemisim bu sabah 1 adet elma br dilim ekmek ve ucgen peynir 2 zeytin yediiimm hepinize ii gunler
afiyetle güle güle yiyin inşallah
iyi tatillerrr canımcım bol bol dinlen
tatil için okudunmu bilmiyorum ama ayşe kulin dönüş adlı kitabı süper tavsiye edilir yeni başladım hoşma gitti
İ
çok şükür kavuştuk babamla :)
çok güzel geçiyor günlerim, huzurluyum çok şükür.
Hayırlı haftalar herkese
Tatile gidenler bol bol eğlenip dinlenirler inşallah
Yenacım sana da kolay gelsin barış da hafif atlatır inşallah
Beni soracak olursanız :)) ne diyet yapıyor gibiyim ne de yapmıyor gibi kilo vermek istiyorum ama sıkıca sarılamıyorum bir türlü hayırlısı olsun nediyim
aynen bizim meslekten dolayı sk sık ayrılıyoruz ama bazen iyi geliyoo yalnız kalmak özgürlüğüme az düşkün insanım sanırım
mesela eşimi burdayken bile öle sıkmam ailesini ihmal eden bi tip deildir her şeyimizi karşılar araadada arkadaşlarıyla falan buluşur hiç daha nereye gidiyon evde otur dememişimdir oda öle gittimi zamanında gelir yanii eşimin arkadaşı var adam habire yalan söylüyo eşine arıyo eşimi akşam buluşalım diye eşide bana dert yanıyo ne çok göreve gittiler diye ben halbuki arkadaşlarla buluştunu biliyom seslenmiyom herkezin düzeni farklı güven meselesi tabi bide ilk evlendiğimde biraz sıktı falan kıskançlık gurbet tanımadığım il falan olunca ama sonra sonra alıştı şimdi bi tel açarım ben suraya gidiyorum deim tamam der neden niçin sormaz bilir onun istemediği yere gitmicemi sanırım evlilik böyle bişey işte
slm millet topikte kimsecikler yokken bi geçmiş yapıp geldim ve gene kimse yok
haftasonu gezmekle geçti şimdi afacanım uyuyor yemeklerimide yaptım erkenden bi çamaşır katlıycam okaa
bende adamakıllı sarılamadım diyetime ama bugun ciddi ciddi sarılcam olmuyo böyle çünkü
meyram kuzumm Allah kavuştursun senide bizimkilerde çarşamba gitmişlerdi
neyse canları sağolsun da görüşülür buluşulur yine
görümcende enteresanmış ben olsam şaklayla karışık lafımı sokardım ne değiştirip duruyosun diye
çenemi tutamazdım yani bidaha yaparsa sende söyle ve izin verme çok rahatsız edici bi durum cidden
Hiiç sevmem çamaşır katlamayı...Keşke makinadan ütülenmiş ve katlanmış şekil de çıksa...
Selam fikrimin ince gülleri
Temizliğe girişmeden önce yemeğimi yaptım kahve eşliğin de iki laf edip öyle başlayayım bari nasıl olsa karışan görüşen yok..
Babana olan sevgine bayılıyorum...Allah ayırmasın...Uzuuun seneler yaşayın birlikte..
Senin kızlar güneşi beklerken izliyormu.? Kanal D de yayınlanıyor...
Benim kız bayılıyor...Kerem varmış orda...Sürekli bahsedince hadi ben de izleyeyim dedim ne var bu dizi de ,
güzel gerçi izettiriyor kendini..KErem 'de Allahım koca çeneli bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?