Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günki kahvaltımm

nevzamansızz hijyenik olması ne güzel bide yediğin şeyin kalorisini bilmekte öle afiyet olsun

bu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar

geçmiş olsun canınıza bişey gelmemiş ya olacağı varmış
kilo bende tatilde +5 alarak döndüm düzelmeye çalışıyorumm

bol eksili ,hayırlı Cumalarr canlarımmm

sınavlarımı bitirdim ,eve geldiimmm , 1 hafta özgürüümm , Olllleeeyy :118::118::118::118::118:

vallaa aslında kilo bildirimi yapmaya başlasammı diye düşünüyorum , çünkü diyet olayını bildiğin saldım çayıra mevlam kayıra konumuna getirdimmm , neyse azcık daha böle takılayım bakalımm

selamun aleyküm kızlar
kilo bildirimi yapıyorum

kilo : 89.2
spor : 70 dk.

Hey Allahım yaaaaa geçmiş olsun canım.Verişmiş sadakanız varmış çocuklar falan...Giden eşyalar olsun şükür ki size çocuklara bişey yapmamış.Rabbim yanlarına bırakmasın inşallah.

Arkadaşa kahve içmeye gidiyorumben
Eminecim geçmiş olsun Allah fırsat vermesin ne kötü birşey
Cücüş bildir kilonu da kompleks yapalım azcık gaza geliriz belki

afiyet olsun cücüüüüüümm ,bende herifimin okuldan gelmesini bekliyom kahvaltı yapmak için

olmaz Asumm devlet sırrı gibi saklamayı düşünüom , öle hemencecik bildiremem

selam millet:)

herkese hayırlı cumalar.......

geç yattım, oyüzden gözümden uyku akıyo, ama yatmak istemiyorum, bakalım kim galip gelcek:)

kilo bildirimi için tartıya çıktım, ne göriyim bide baktımki 100.0 diyor tartı
çok şaşırdım, geçen hafta 98idim.
rgl ödemi bu kadarda olurmuymuş, pes doğrusu
100ü görmek ne kötü bi duygu yaaa((
neyse ödem meyra ödem o......
sen hem 103leride görmüş biriydin meyra unuttunmu yoksa

neyse haftaya daha iyi bir bildirim olur inşaallah benden.....

-----------------

kilo bildirimi:
bu hafta: 100kg

spor bildirimi:
bu hafta: 240dk ispor.

--------------

oyhhh kahveyemi:))))
bi kahve aşığı olaraktan canım çekiverdi:)
afiyet bak şeker olsun ablacım......
bende birazdan yapar içerim

hani derler ya at avrat silah diyeDDD
bende de aşk kedi kahve:)........

avrat kelimesinide hiç sevmem yaaa, ben onu hanım yazdım say asuman ablacım....
ne kaba kelime yaaa.
neysem ben gideyim bi kahvaltı yapayım

tsk ederım canım sagolasın. sen nezaman tatıle cıkacaktın ? ıslerı toparlayabıldın mı ?
Kuzum haftayada burdayım inşallah ondan sonraki hafta tatildeyim havalarda bozdu ona canım sıkılıyo ama hayırlısı napalım
Afiyet olsun canım benim
Çok geçmiş ablacım size bişey olmamış şükür

slm canlar bildirimimi yapem sonra geçmişe dalem :)

Kilo bildirimim : 97.1 ( hepi topu 200 gr epey zamandan sonra )

Spor bildirimim : 90 dk

Son düzenleme:

arada olur öyle kuzum insanın elinin ayarı kaçar bazen ama telafi etmişsin bi şekilde eşinde beğenmiş yemiş daha ne olsun :)

bu arada ben hep karabiber katarım çok yakışır mercimeğe ben şeker katmıyorum yeşil mercimek arpa şehriye bazende kesme hamur atarım şehriye yerine ,yeşil biber soğan salça tuz karabiber ben böyle yaparım çok da severim 2 gün önce menümde yer alıyordu kendileri

aynen cnm aynen fıstık olmak lazım şartın şartı gari dönde yarışalım hepbirlikte

çok geçmiş olsun cnm neyseki canınıza bişey olmamış hey Yarabbim Allah korumuş sizi :18:

selamun aleyküm kızlar
kilo bildirimi yapıyorum

kilo : 89.2
spor : 70 dk.

dafi ablacım nerelerdesin biyere gittin de benmi kaçırdım acaba :44:

afiyetler olsun bende yapamda içem :126:

Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu

bende şimdiden kutlayayım cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi ömür musmutlu yaşayın evlatlarınızla birlikte

diyemeden geçemiycimmm o poğaçalar ne öyle ımm mis gibi gözüküyo afiyetler olsun
bende dün aldım doğadan form ve armutlusundan daha denemedim bakalım begencekmiyim

afiyet olsun cücüüüüüümm ,bende herifimin okuldan gelmesini bekliyom kahvaltı yapmak için

olmaz Asumm devlet sırrı gibi saklamayı düşünüom , öle hemencecik bildiremem
bildirripte bizi kıskandırma zatii sen gene erimişindir garantiii aman senin giibide zayıf olmak istemem dermişimmm:))))

ay teşekkürederimmmm

kızalr sıcaktan yemek yemiyolar istek yaptılar bende öle mayalı falan deil un yoğurt k.tozu sıvıyağ koyup yuğurdum benim kolay puaçam tembel kadın işi
:))))

yapıncanada dayanamıyo insan işte öğün olaraktan götürdümm

nasıl olsa bu gün cumaaaaaaaaa

Son düzenleme:

ellerine sağlık ne güzel yapmıssın arada olur öyle poğaçalar kekler hem dediğin gibi bugun cuma bişeycik olmaz
bende mayasız yaparım senin gibi ama epeydir yapmadım afacandan pek fırsat olmuyo o işlere gerçi uyudugunda yapabılırım ama neyse yapmasam daha iyi şimdilik en azından bi 90 a inene kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…