bu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar
Arkadaşa kahve içmeye gidiyorumben
Eminecim geçmiş olsun Allah fırsat vermesin ne kötü birşey
Cücüş bildir kilonu da kompleks yapalım azcık gaza geliriz belki
Kuzum haftayada burdayım inşallah ondan sonraki hafta tatildeyim havalarda bozdu ona canım sıkılıyo ama hayırlısı napalımtsk ederım canım sagolasın. sen nezaman tatıle cıkacaktın ? ıslerı toparlayabıldın mı ?
Afiyet olsun canım benimgünaydınnn
Selamun Aleyküm hayırlı cumalar...
Nursenacım Altın çörek bu bacım...istanbul halk ekmeğin paketli yanında taşımak pratik üzümlü ve fındıklı
Eki Görüntüle 795283 Eki Görüntüle 795283
bunun çavdar ve tam buğday tamamen tuzsuzu var ben halk ekmekten alıyorum buzdolabında stok yapıyorum 1 haftalık...kalorisi belli ayrıca 164,5 kaloriymiş altın çörek...tost ekmek sandviç ekmek hep halk ekmekten alıyorum...çünkü üretim tesini biliyorum, hijyenik ve de fiyatı uygun...
Bu sabah tartı bana nanik yaptı ama ben takmıyorum onu...hafta içindeki artıları atmışım sadece...
Kilom 97,5
sporum 180 dk...
emek harcayan arkadaşlarım şimdiden ellerinize sağlık...hakkınızı helal ediniz...
hava serin en güzel..pişmeden işe varmak...ooo Zehracım çayıda hazır etmiş canım benim ama ben güllü yeşil çayımı içtim...siyah çay belki sonra...
herkesi öperim...
Tombul kelebek; Derin ve Tomurcuk görünmediniz...Yağmurgözlü ablam hepten kayboldu bekliyoruz sizide...
Esram00 işlerin yoğunmuş kolay gelsin yokluğun anlaşılıyor...
Filizcim ben ekim ayında Doğu karadenizi ezdim Ayder ede gittik tabiki kalın bişeyler olucak yanında ama şansımıza öyle güzeldiki hava...bizim oraların en yağışı şimdi oluyor Ekimde güzel olur İnşallah...
ben kaçtım iş çok bugün bigün yatıyoruz bigün koşuyoruz bizim sektör de böyle...
Çok geçmiş ablacım size bişey olmamış şükürbu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
netten baktımda şimdi karabiberde koymuşlar bu yemeğe, ben koymuyordum, ondanda ekleyim az:)
heh tam arap çorbası oldu
eh biraz araplıkta var zaten benim soyda
hiç sesimi çıkarmicam eşime, şöyle olmadıda falanda diye hiç ses etmicem, bakalım kendi bilcekmi, bişey dicekmi olmamış falan diye:))))
birde çok güzel olmuş dermiş:)))
o zaman buna ne denir; dense dense aptal şansı denir:)
İyi geceler,
Elizcim sağol canım iyi dileklerin için.. özledim sizle muhabbet etmeyi, en çok da seni böyle enerjik görmeyi... bi de Esram00ı, ikiniz de pozitif enerji veriyorsunuz geldiğiniz anda :))
Nilaycım sen de sağol canım, inşallah döneriz. dönünce hep beraber saralım diyete, seneye yaza fıstık gibi olmamız lazım
Nevinim, Meyracım, Aynurum, Aytencim, Nursenam başka unuttuğum var mı bilmiyorum hepiniz sağolun. özledim valla ya sohbetinizi... Nevincim bu arada harika gidiyorsun, döneyim yanındayım. Ayten senle kapışmak da benim için onur olacak, sen gittin ben o kiloda sayıp duruyorum, beraber kıralım artık şu direnci
sizi merak ettim de yazyaım dedim, eşim hadi diyip duruyor, görüşürüz inşallah.. Allaha emanet olun, öpüyorum hepinizi kocaman
çok üzgünüm ama....
selamun aleyküm kızlar
kilo bildirimi yapıyorum
kilo : 89.2
spor : 70 dk.
Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
bildirripte bizi kıskandırma zatii sen gene erimişindir garantiii aman senin giibide zayıf olmak istemem dermişimmm:))))afiyet olsun cücüüüüüümm ,bende herifimin okuldan gelmesini bekliyom kahvaltı yapmak için
olmaz Asumm devlet sırrı gibi saklamayı düşünüom , öle hemencecik bildiremem
bende şimdiden kutlayayım cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi ömür musmutlu yaşayın evlatlarınızla birlikte
diyemeden geçemiycimmm o poğaçalar ne öyle ımm mis gibi gözüküyo afiyetler olsun
bende dün aldım doğadan form ve armutlusundan daha denemedim bakalım begencekmiyim
bildirripte bizi kıskandırma zatii sen gene erimişindir garantiii aman senin giibide zayıf olmak istemem dermişimmm:))))
ay teşekkürederimmmm
kızalr sıcaktan yemek yemiyolar istek yaptılar bende öle mayalı falan deil un yoğurt k.tozu sıvıyağ koyup yuğurdum benim kolay puaçam tembel kadın işi
:))))
yapıncanada dayanamıyo insan işte öğün olaraktan götürdümm
nasıl olsa bu gün cumaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?