Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yapıp yedikten sonra buzluğa atıyorum hafta sonları biyere giderken falan atıyom çantaya çocuklu oluncaa hazrda iyi oluyoo acıktılarmı veriyom ellerine yada parka gidince güzel yiyolarr anneden çocuklara yemek yedirme tiyoları:)))))))))

çok mantıklıymış valla iyi oldu tüyoların simit felen hazır şeyler yedirmek yerine en güzeli aslında tşk ederim cnmcım
bi ara yapıp atayım buzluga tabi az biraz buzlugu boşalttıktan sonra patlıcan kırmızı biber felen közleyip atmıstım barbunya fasulye nohut bide hoşaflıklar felen var tükettikçe bikaçda poğaça atarım

çokk geçmiş olsun Allah korumuş sizi...
canım hadi gözünaydın dinlenirsin azcık...artık bildirim yap bizde gaza gelelim hemi...hadi söyleeee
selamun aleyküm kızlar
kilo bildirimi yapıyorum

kilo : 89.2
spor : 70 dk.
ablacım iyisindir inşallah..+ larıda yolladın özledik seni...
kedidir kedi tabiki reglden dolayı canım bende 1-2 kg fazla çıkıyorum hiç takma...
hava düzelir canımya sen bozma moralini tatiline odaklan...afiyet olucak inşallah ikindi de

Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
afiyet olsun bende bu öğlen ızgara köfte yanında 2 parça patlıcan 2 parça biber 4 dilim patates yedim pişman değilim yanında sadece yoğurtla...herşeyden soyutlanarak bir diyet yapamam ben bacım...

okuduğum kitapla (dilara koçak-afiyetle diyet)

HERŞEYE İZİN VAR SAĞLIKLI SINIRLAR İÇİNDE YETERKİ NEYİN NE KADAR OLDUĞUNU BİLELİM YANİ O POHAÇA KAÇ EKMEK? KAÇ YAĞ? PEYNİRLİ İSE KAÇ PROTEİN? EDER BUNLARI DENGELEMEYE ÇALIŞMAKTAYMIŞ MESELE...
ben bir kez okudum kitabı ama besin değişimleri öğrenmek az zaman ister...

ben bekarım aslnda yasım sizdn küçük birz 22 yaşndayım bi kaç hafta önce 90 kiloydm ama 85 oldum çoğu sayfada cevap alamadğm için buraya yazdım :)

nilaycım misafirim gelcek hemen, yoksa yazacaktım, görüşürüz yine canım oldumu?
öpüyorum kocaman, hemen çıkmam lazım.

nilaycım misafirim gelcek hemen, yoksa yazacaktım, görüşürüz yine canım oldumu?
öpüyorum kocaman, hemen çıkmam lazım.

tmm cnm benim sen bak işlerine gelince anlatırsın kim geldi gitti neler yediniz aklım fikrim yemekte yahu
bende seni öpüyorum cnm kuzum görüşürüz tabi kaymakım

korktum bi an cevap gelmicek die :) hedefim 55 ,9 ay sonra mezuniyt partim var elbise giymek istiyorummm

neyseki topikte biri var yani ben :) sahi nerde bu hatunlar bugun benım oğlan uyuyo ama kimsecikler yok gerçi birazdan uyanır dicektim narasını duydum inş cnm hedefine ulaşırsın zaman var daha hangi bölümde okuyosun
şimdi benim çıkmam gerek bebişim uyandı karnı acıkmıstır mamasını yedireyim öptüm seni tkr görüşmek üzere

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nursenacım nice senelere
teşekkürederim
bende öle yemiyerek yapamıyorum işte hani göz görmese yemezsin ama evde çocuklar olunca mecburrr yapıyoruzda yiyoruzda
Nursena evlilik yıldönümüz kutlu olsun...birlikte uzun sağlıklı ömür geçirirsiniz İnşaAllah evlatlarınızla...
çook teşekkürederimm inşallah allah sizede nasip eder cadı kızlarrr

Nursena ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere çocuklarınızla birlikte eşinde ne güzel unutmamış jest yapmış sana
valla unutmamış sağolsunda yalnızım 10. yılımda anam neler hayal etttiydim hani 10 yıl yaa amman işte asker eşiysen ne doğum günü ne yıldönümü işte bizim hayatımızda plana hayale yer yok maleseff neyse canları sağolsun tüm askerlerin

ben bekarım aslnda yasım sizdn küçük birz 22 yaşndayım bi kaç hafta önce 90 kiloydm ama 85 oldum çoğu sayfada cevap alamadğm için buraya yazdım :)
hoş geldinnn
ohh bekarsınnnn ne güzel bekarsın çar çabuk verirsinn bide yaş genç olunca çabucak veriliyo ben
2 kız annnesiyim muğladayım 35 yaşını az geçtim:))
korktum bi an cevap gelmicek die :) hedefim 55 ,9 ay sonra mezuniyt partim var elbise giymek istiyorummm
ohh kilomuzu verir partimizi yapar fotolarımızıda koyarız merak etme sen nerden katılıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…