ellerine sağlık ne güzel yapmıssın arada olur öyle poğaçalar kekler hem dediğin gibi bugun cuma bişeycik olmaz
bende mayasız yaparım senin gibi ama epeydir yapmadım afacandan pek fırsat olmuyo o işlere gerçi uyudugunda yapabılırım ama neyse yapmasam daha iyi şimdilik en azından bi 90 a inene kadr
ben yapıp yedikten sonra buzluğa atıyorum hafta sonları biyere giderken falan atıyom çantaya çocuklu oluncaa hazrda iyi oluyoo acıktılarmı veriyom ellerine yada parka gidince güzel yiyolarr anneden çocuklara yemek yedirme tiyoları:)))))))))
Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
çokk geçmiş olsun Allah korumuş sizi...bu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar
canım hadi gözünaydın dinlenirsin azcık...artık bildirim yap bizde gaza gelelim hemi...hadi söyleeeebol eksili ,hayırlı Cumalarr canlarımmm
sınavlarımı bitirdim ,eve geldiimmm , 1 hafta özgürüümm , Olllleeeyy :118::118::118::118::118:
vallaa aslında kilo bildirimi yapmaya başlasammı diye düşünüyorum , çünkü diyet olayını bildiğin saldım çayıra mevlam kayıra konumuna getirdimmm , neyse azcık daha böle takılayım bakalımm
ablacım iyisindir inşallah..+ larıda yolladın özledik seni...selamun aleyküm kızlar
kilo bildirimi yapıyorum
kilo : 89.2
spor : 70 dk.
kedidir kediselam millet:)
herkese hayırlı cumalar.......
geç yattım, oyüzden gözümden uyku akıyo, ama yatmak istemiyorum, bakalım kim galip gelcek:)
kilo bildirimi için tartıya çıktım, ne göriyim bide baktımki 100.0 diyor tartı
çok şaşırdım, geçen hafta 98idim.
rgl ödemi bu kadarda olurmuymuş, pes doğrusu
100ü görmek ne kötü bi duygu yaaa((
neyse ödem meyra ödem o......
sen hem 103leride görmüş biriydin meyra unuttunmu yoksa
neyse haftaya daha iyi bir bildirim olur inşaallah benden.....
-----------------
kilo bildirimi:
bu hafta: 100kg
spor bildirimi:
bu hafta: 240dk ispor.
--------------
oyhhh kahveyemi:))))
bi kahve aşığı olaraktan canım çekiverdi:)
afiyet bak şeker olsun ablacım......
bende birazdan yapar içerim
hani derler ya at avrat silah diyeDDD
bende de aşk kedi kahve:)........
hava düzelir canımya sen bozma moralini tatiline odaklan...afiyet olucak inşallah ikindi deKuzum haftayada burdayım inşallah ondan sonraki hafta tatildeyim havalarda bozdu ona canım sıkılıyo ama hayırlısı napalım
Afiyet olsun canım benim
Çok geçmiş ablacım size bişey olmamış şükür
afiyet olsun bende bu öğlen ızgara köfte yanında 2 parça patlıcan 2 parça biber 4 dilim patates yedim pişman değilim yanında sadece yoğurtla...herşeyden soyutlanarak bir diyet yapamam ben bacım...Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
kızlar banada destek olun birlikte zayıflayalm
Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
hoşbulduk ::):))
ben bekarım aslnda yasım sizdn küçük birz 22 yaşndayım bi kaç hafta önce 90 kiloydm ama 85 oldum çoğu sayfada cevap alamadğm için buraya yazdım :)
nilaycım misafirim gelcek hemen, yoksa yazacaktım, görüşürüz yine canım oldumu?
öpüyorum kocaman, hemen çıkmam lazım.
korktum bi an cevap gelmicek die :) hedefim 55 ,9 ay sonra mezuniyt partim var elbise giymek istiyorummm
teşekkürederimEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun nursenacım nice senelere
bende öle yemiyerek yapamıyorum işte hani göz görmese yemezsin ama evde çocuklar olunca mecburrr yapıyoruzda yiyoruzdaafiyet olsun bende bu öğlen ızgara köfte yanında 2 parça patlıcan 2 parça biber 4 dilim patates yedim pişman değilim yanında sadece yoğurtla...herşeyden soyutlanarak bir diyet yapamam ben bacım...
okuduğum kitapla (dilara koçak-afiyetle diyet)
HERŞEYE İZİN VAR SAĞLIKLI SINIRLAR İÇİNDE YETERKİ NEYİN NE KADAR OLDUĞUNU BİLELİM YANİ O POHAÇA KAÇ EKMEK? KAÇ YAĞ? PEYNİRLİ İSE KAÇ PROTEİN? EDER BUNLARI DENGELEMEYE ÇALIŞMAKTAYMIŞ MESELE...
ben bir kez okudum kitabı ama besin değişimleri öğrenmek az zaman ister...
çook teşekkürederimm inşallah allah sizede nasip eder cadı kızlarrrNursena evlilik yıldönümüz kutlu olsun...birlikte uzun sağlıklı ömür geçirirsiniz İnşaAllah evlatlarınızla...
valla unutmamış sağolsunda yalnızım 10. yılımda anam neler hayal etttiydim hani 10 yıl yaa amman işte asker eşiysen ne doğum günü ne yıldönümü işte bizim hayatımızda plana hayale yer yok maleseff neyse canları sağolsun tüm askerlerinNursena ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere çocuklarınızla birlikte eşinde ne güzel unutmamış jest yapmış sana
hoş geldinnnben bekarım aslnda yasım sizdn küçük birz 22 yaşndayım bi kaç hafta önce 90 kiloydm ama 85 oldum çoğu sayfada cevap alamadğm için buraya yazdım :)
ohh kilomuzu verir partimizi yapar fotolarımızıda koyarız merak etme sen nerden katılıyosunkorktum bi an cevap gelmicek die :) hedefim 55 ,9 ay sonra mezuniyt partim var elbise giymek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?