bende muğlada okuyorum bi hafta sonra faln döncm muğlaya :))
aminnnnnnnnnnnn.... tabiki ben zaten çocuklu olanları ayrıyetten tebrik ediyorum...büyük başarı bırakmamak bile...teşekkürederim
bende öle yemiyerek yapamıyorum işte hani göz görmese yemezsin ama evde çocuklar olunca mecburrr yapıyoruzda yiyoruzda
çook teşekkürederimm inşallah allah sizede nasip eder cadı kızlarrr
bende muğlada okuyorum bi hafta sonra faln döncm muğlaya :))
aminnnnnnnnnnnn.... tabiki ben zaten çocuklu olanları ayrıyetten tebrik ediyorum...büyük başarı bırakmamak bile...
hoşgeldin aramıza...
İnşallah canım ya, en kısa zamanda kendime gelmek istiyorum ben de artık.elızcıgım ılk zamanlar ne guzel umutlu ve enerjıktın ınsaallah o gunlere yenıden kavusursun canım. Bır sure dusunme bence hayatındakı sorunları. Ben uzun zaman bunu denedım kendı halıne bıraktım sadece kendı saglıgımla ılgılendım cok da ıyı geldı bu bana. ınsaallah sana da faydası olur hakkında hayırlısı olsun herseyın ıns.
Canım yaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin.bu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunEki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
kızlar banada destek olun birlikte zayıflayalm
ben bekarım aslnda yasım sizdn küçük birz 22 yaşndayım bi kaç hafta önce 90 kiloydm ama 85 oldum çoğu sayfada cevap alamadğm için buraya yazdım :)
aslen kırıkkaledeym malum tatil için geldim :) haftaya muğlaya dönüş kötekliye :) siz hangi ilçesindesiniz
inşallah canım eski kiloma geri dönmek istiyorum ama bulunduğum çevre pek sopr yapmama elverişli değil bende okula yürüyerek gidip gelmeye karar verdim :)İnşallah canım ya, en kısa zamanda kendime gelmek istiyorum ben de artık.
İnşallah şu reglim benim miladım olur :)
Canım yaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Hoşgeldin canım, ben de 23 yaşındayım. Topik arkadaşlarım bilir, mezuniyet sırasında çok sıkıntı çektim kıyafet açısından.
Sen benden çoook önce akıllanmışsın maşallahİnşallah 9 ay içinde incecik olucaksın
ortaca az uzağız
inşallah verirsin bana buraya tain çıkınca egede ot yer zayıflarsın dediler malesef geldiğimden beri 10 kilo aldım 1 yılda geçen eylülde 79 kiloydum
inşallah canım eski kiloma geri dönmek istiyorum ama bulunduğum çevre pek sopr yapmama elverişli değil bende okula yürüyerek gidip gelmeye karar verdim :)
55 kiloyduum :) üniversteye başlamadan önce tekrar o kiloma dönmek istiyorum evde kalıcam arkadsla ama odalarmz ayrı o açıdan rahatım :)
Süper o zaman :) 55 kilo, hayal bile edemiyorum55 kilo olsam neye benzerim acaba
Canım genel tüm vücudu çalıştıran hem kolay hem de oldukça kalori yaktıran birinci önerim, Leslie Sansone. Bu ablamız 1 milden 5 mile kadar yürüyüş videoları yaptırıyor. Youtubeda bulabilirsin birçok videosunu. Yaparken çok basit gibi görünüyor ama çook etkili.
İkinci önerim de belini inceltecek olan çalışmalar. Onu da Tiffany Rothe diye bir abla yaptırıyor. Dans eder gibi inceltiyorsun beliniBu videoları da youtubeda bulabilirsin canım
Haftanın spor birincisi ............... Pomogranate:119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00
tmm cnm benim sen bak işlerine gelince anlatırsın kim geldi gitti neler yedinizaklım fikrim yemekte yahu
bende seni öpüyorum cnm kuzum görüşürüz tabi kaymakım
bu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?