Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürederim

bende öle yemiyerek yapamıyorum işte hani göz görmese yemezsin ama evde çocuklar olunca mecburrr yapıyoruzda yiyoruzda
çook teşekkürederimm inşallah allah sizede nasip eder cadı kızlarrr
aminnnnnnnnnnnn.... tabiki ben zaten çocuklu olanları ayrıyetten tebrik ediyorum...büyük başarı bırakmamak bile...
bende muğlada okuyorum bi hafta sonra faln döncm muğlaya :))

hoşgeldin aramıza...

İnşallah canım ya, en kısa zamanda kendime gelmek istiyorum ben de artık.
İnşallah şu reglim benim miladım olur :)
Canım yaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin.
Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
kızlar banada destek olun birlikte zayıflayalm

ben bekarım aslnda yasım sizdn küçük birz 22 yaşndayım bi kaç hafta önce 90 kiloydm ama 85 oldum çoğu sayfada cevap alamadğm için buraya yazdım :)

Hoşgeldin canım, ben de 23 yaşındayım. Topik arkadaşlarım bilir, mezuniyet sırasında çok sıkıntı çektim kıyafet açısından.
Sen benden çoook önce akıllanmışsın maşallah İnşallah 9 ay içinde incecik olucaksın

aslen kırıkkaledeym malum tatil için geldim :) haftaya muğlaya dönüş kötekliye :) siz hangi ilçesindesiniz

ortaca az uzağız
inşallah verirsin bana buraya tain çıkınca egede ot yer zayıflarsın dediler malesef geldiğimden beri 10 kilo aldım 1 yılda geçen eylülde 79 kiloydum

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]380 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asumanzeynep[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esraamm00[/td]
[td]230 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]200 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nevzamansız[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilceeee [/td]
[td]90 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dafi[/td]
[td]70 dk[/td]
[/tr]
[/table]

inşallah canım eski kiloma geri dönmek istiyorum ama bulunduğum çevre pek sopr yapmama elverişli değil bende okula yürüyerek gidip gelmeye karar verdim :)

Haftanın spor birincisi ............... Pomogranate :119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00

inşallah canım eski kiloma geri dönmek istiyorum ama bulunduğum çevre pek sopr yapmama elverişli değil bende okula yürüyerek gidip gelmeye karar verdim :)

eskiden kaç kiloydun? ben zayıflıgı hiç tatmadım canım. O yüzden bilemiyorum zayıflayınca nasıl görünücem
Evde mi yurtta mı kalıyorsun? evdeysen eğer spor için önerebileceğim şeyler var canım

55 kiloyduum :) üniversteye başlamadan önce tekrar o kiloma dönmek istiyorum evde kalıcam arkadsla ama odalarmz ayrı o açıdan rahatım :)

Süper o zaman :) 55 kilo, hayal bile edemiyorum 55 kilo olsam neye benzerim acaba
Canım genel tüm vücudu çalıştıran hem kolay hem de oldukça kalori yaktıran birinci önerim, Leslie Sansone. Bu ablamız 1 milden 5 mile kadar yürüyüş videoları yaptırıyor. Youtubeda bulabilirsin birçok videosunu. Yaparken çok basit gibi görünüyor ama çook etkili.
İkinci önerim de belini inceltecek olan çalışmalar. Onu da Tiffany Rothe diye bir abla yaptırıyor. Dans eder gibi inceltiyorsun belini Bu videoları da youtubeda bulabilirsin canım

sağol canım dün bakmıştım hatırlıyorum o isimleri :) sen kaç kilosun ay çok mutlu oldum iyiki gelmişim bu sayfaya:))

Haftanın spor birincisi ............... Pomogranate :119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00

Tebrikler kızlarrrr

Azıcık dakikamla ilk üçe girmeyi başarabilmişim

Elizimmm tşkler liste için eline sağlık turkuazzz gözümden kaçmadı

bugün kaç saattir bi koşturmadır gitti.....
yine gelirim, geleceğim:)
görüşürüz

tmm cnm benim sen bak işlerine gelince anlatırsın kim geldi gitti neler yediniz aklım fikrim yemekte yahu
bende seni öpüyorum cnm kuzum görüşürüz tabi kaymakım

ben çenin kaymakınımkiii:)

yazacağım yine sonra tatlışkom, şimdi işlere koşmam lazım idolüm benim:)

Canimcim cok gecmis olsun Rabbim sadaka hukmune. gecirsin haram yiyenin hali harap zaten.

Merhabalar,

Bugün aşırı yoğunum arkadaşlar...Karmakarışık bir gün..Listeyi çok geç hazırlayacağımı bildirmek istedim..

Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum..

---

emineciğim, geçmiş olsun hırsız olayı fena olmuş...

meyracım, rüyalar da buluşuyoruz demek seninle Sancak, dediğin Alsancak olmasın

Nursena, evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...Çoluk çocuk ömür boyu sağlıklı,huzurlu olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…