Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursenam akşam yazmışınya cep elimde uyumadım inan bir türlü iyi geceer dilemek için cevap gönderemedim canım bende vazgeçtim demekki açık kaldı kk

Emine geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış derler ya siz içerideyken onların o işleri yapması cesaret:44:

Nursena evlilik yıldönümün kutlu olsan goncanla kuzucum nice mutlu yıllara

Elizizm kusura bakma ben geç kaldım listeyi yapmışın kuzum listeye giren hatunları tebrik ederimm

Haftanın spor birincisi ............... Pomogranate :119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00
tebrik ederimm sporcu kızlarr

teşekküredrim iyi dilekleriniz içinn

yenam sanada teş ederim de
sen nerelerdesin neden uğramıyosun aksi giden bişey yoktur umarımm

iyi akşamlar canlarım
bugün öğlen arkadaşa gittim saat 5 e kadar ordaydım çay kahve capucino soda içtik bol bol bişey yemedim ama kahvaltı yapıp gitmiştim zaten
evde de kızlar yok zaten eşim de gelmedi ben de sabahtan kalan menemen yanına da kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yedim 2 dilim kadar ekmekle
bugün yürüyemedim aslında ikindiden sonra yürüyecektim ama ikindi namazını kılarken dizime bişeyler oldu kıvıramadım çok acıdı daha hala var ne oldu anlamadım
yenam kolay gelsin koşturmalarında
nursenacım Allah sizi iki cihanda ayırmasın inşallah
honeyed hoş geldin aramıza

Son düzenleme:

teşekkür ederim asumanzeynep kurtulalım kilolardan :)

Canlarim merhabalar. Bugun esimle okula gittik cok zevkli oldu) birde okul"da film izledik "Dejavu "
Harika bir filmdi) ayrica bugun cay icmeye cok guzel bir yere gittik sizinle fotosunu paylasayim

iyi akşamlar uzun bir aradan sonra nihayet yazabiliyorum...yoğun bir yazdan sonra seminer dönemi ile işe başladım...tabiki istanbul dönüşü annemde coştukça coşan ben 3 kilo alarak tekrar başladığım noktaya döndüm:)

bilmiyorum geç kaldım sanırım bildirim için galiba..bugün seminer ve misafir olunca bu saate kaldı yazmak...
çok özür diliyorum..
ramazan sonrası 95.6 olan ben şuan 98 oldum harika deilmi...

kendinize iyi bakın arkadaşlar...toparlamak istiyorum ama hafta sonu eşimin memleketine gideceğiz yine..pztesi artık kendi başıma kalabileceğim...
ve tekrar normalleşmem gerek..
herkesi tebrik ediyorum azminiz için darısı başıma...
iyi akşamlar...
eski kilo 95.6 (3 hafta önceki)
bu hafta 98 (regl olcam 13 gibi)

Menumu paylasiyim hemen
sabah kahv.
1dilim kepek ekmek
1ucgen peynur 1yk lor
3zeytin
dom.salatalik

arada 4tanecik cubuk kraker

Oglen;
1kepce kuru fasulye yemegi 2-3 kasik yogurt

arada 1kucucuk armut ve muz

sutlu sade kahve

aksam 1dilim peynir ve 3zeytinli salata

heyyy ben geldim....

merhaba...

çayımı içerken menümüde yazayım size....

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
süzme peynir
salatalık
1 tk bal

ara
50-75 g arası üzüm
yeşil çay

öğle
4 köfte
patlıcan-biber patates kızartması 2şer parça gibi (!)
yoğurt

ara
1 kurabiye
1 çörek (164,5 kalori)
güllü yeşil çay

Akşam
1 tabak zy. bamya 7 kaşık kadar vardır
koca bir kase yoğurt

şimdi ise sadece çay içiyorum gündüz kurabiye yediğim için meyvemi yemiyorum...eşimde karşımda fındık yiyor.ben verdim herife gerçi sabırr

Elizcim kaç gündür okuyorum yazmak istedim sana...

seni sıkan şeylerin en kısa zamanda düzelmesini diliyorum canım...

haberler içimi karartı eşimde tedirgin..Allah yardımcımız olsun...hayırlı geceler

annenler varken spor yapamamıssındır. kacamaklar da olmustur. bır de regl olunca ++ olmussundur bence dengeleyebılır ve -- gorebılırsın bu haftadan ıtıbaren. ha bır gayret hemsoooooooooo

hadı bakalım son bır hafta kalmıs. bır hafta mı ıznın pekı ? nereye gıdecektınız

sagol fıstık. yıkılıyor yıne senın kılooooooooooooo. bravoooooooooooooo

nevın, bız ılk kez tatıl yapacagız kurban bayramında olacak. karadenız turu olacak. esım de ben de on yıldır ızınsız calısmısız evlendık 5-6 yıldır yıne tatıl yapmadım bayramlarda 4 gun sadece. o da yollarda, aılelerın yanında gecıyor ınsaallah bu ılk olacak oyuzden sordum ınsaallah guzel gecer tatılımız

cok cok gecmıs olsun ALLAHTAN sıze bırsey olmamıs hersey olabılır ALLAH korusun. gıdenler kat kat sıze gerı donsun ınsaallah

spor yapan tum arkadasları tebrık edıyorum bu hafta lıstede daha cok sporcu gordum cok cok sevındımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…