Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ınsaallah hersey yolundadır yena. cok yogunum demıssın endıselendım

sağol canım dün bakmıştım hatırlıyorum o isimleri :) sen kaç kilosun ay çok mutlu oldum iyiki gelmişim bu sayfaya:))
Canım ben 96.5dum, şimdi 89.5 civarıyım.
Bu kiloyu da ilk bir ayda verdim, son birbuçuk aydır da koruyorum canım.
Aralarda can sıkıcı olaylar yaşadım, biraz durakladım ama en kısa zamanda devam edeceğim canım :)
Tebrikler kızlarrrr

Azıcık dakikamla ilk üçe girmeyi başarabilmişim

Elizimmm tşkler liste için eline sağlık turkuazzz gözümden kaçmadı
Ahh canım benim unutmam artık
Canım asıl sen kusura bakma bekleyemedim beklersem çok geç olacak diye
Çok yakın bir arkadaşım 90 kilodan 70'e düştü. Unutmayalım desteğin önemi büyük!! Başarılar kızlar, kalbim sizinle <3
Teşekkürler!
Çok geçmiş olsun ablacım. Daha iyisindir umarım.
Dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim canım. Çok da hassas bir anımda okudum, gözlerim doldu...

kızlar ıyı gecelerrrrrrrrrrrr

yogun bır gun gecırdım lıstelere bakmak ıcın gırdım aslında hıc vaktım de yok temızlık yaptım kahve ıcerken yazayım dedım ıs cıkısı dırekt alısverıse gıttım yarın uc dort teyzem var onlar bana gelecekmıs erkenden. bebıs oldu hem hedıye hem ıkramlık seyler almam gerektı arkadasım da geldı beraber yemek yedık. ıslerımı hallettım ve dokuzda eve dondum bıraz evı toparlayıp temızlık yaptım yarın sabah erkenden wc banyo temızlıgı, camasır vs ıslerım var saat 10 gıbı geleceklermıs. aksama dogru da gıderler. bırazdan menumu yazıp cıkıyorum yarın gec saat gırerım ancak yarın spora gıderım sanırım onları yollayınca. cunku bugun spora gıdemedım bu alısverıs ve temızlıkten dolayı.

iyi akşamlar güzeller;

nasılsınız hepiniz

demirbaşım nursenam bir tek sen görünüyorsun canım

İnternette sıkıntı olunca birde spora rejime baslamadan buraya yazası gelmiyor insanın sanki suç işlemiş gibi hissediyorum.
Tüm tahlilleri yaptırdım çok şükür şeker yok. B12 harici hersey normal b12 çok düştü çıktı. İğne oluyorum 4 gündür. Ama şikayetlerim düzeldi şimdiden. Basküle pil aldım.
Tam 128 kg (
Glukofen kullanmayı bırakmıştım kilo aldığımı görünce tekrar başlattı. İnşallah yine güzel kilolar vereceğim.
Pazartesi spor salonunun kapısını çalcam inşallah bu sefer kalıcı olarak gider hepsi. İlk hedef 105 sonra 95 sonra 85 ideali de 75 zaten. Hadi allah hepimizè kolaylik versin.

ne güzel dua ağzıan sağlık aminnnnnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar güzeller;

nasılsınız hepiniz

demirbaşım nursenam bir tek sen görünüyorsun canım
parktan geldikk az dolanıyodummm nette
sen napıyosunn
yenamda gelmemişş

Son düzenleme:
Menum:

Sabah

yarım domates
uc yumurta ıle esım omlet yapmıs paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kk beyaz peynır
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Bır salatalık, 500 ml alkali su, bır adet seftalı

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 3 kasık domates salatası, uc kasık pırınc pılavı, on adet uzum, 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık

ara: 500 ml ılık su, az sekerlı nescafe ( cıkolata cektı canım com fena, onu bulamayınca kahve ıctım ), bır salatalık

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

Aksam yemek: Bır corba kasesı marul salatası, bır kutu ayran, ıkı catal patates kızartması, 3 adet avuc ıcı kadar kofte

500 ml daha su ıcıp suyumu 3 e tamamlayacagım.

Spor yapmadım gunluk adımım 8000 olmus. Yarın da sporum olmaz ama sureklı hareket halınde olurum eger cok yorgun olmazsam mısafırlerım gıdınce spora gıderım.

ne güzel dua ağzıan sağlık aminnnnnnnnnnnnnnnn

parktan geldikk az dolanıyodummm nette
sen napıyosunn
yenamda gelmemişş

iyiyim canım bakınıp biraz yatıcam.

Yenam yoğunmuş ve geç listeyi yapıcağını söyledi.iyi olsunda liste v.s sorun değil

Nursena, evlılık yıldonumun kutlu olsun allah mutlulugunu huzurunu daım etsın ınsallah kat kat artırsınnnnn

valla süper menülerinn
adımı nası sayıyonkine merak ettim
Nursena, evlılık yıldonumun kutlu olsun allah mutlulugunu huzurunu daım etsın ınsallah kat kat artırsınnnnn
teşekkürederimmm amin allah ki,msenin huzurunu bozmasın

Yarın kayınvalideme gideceğim inşallah kızlar da annemlerle beraber gelecekler özledim kızlarımı
Yarın pazar var bikaç bişey almak istiyorum ama dizim böyle olursa gidemeyebilirim
Sabaha geçse bari

Yarın kayınvalideme gideceğim inşallah kızlar da annemlerle beraber gelecekler özledim kızlarımı
Yarın pazar var bikaç bişey almak istiyorum ama dizim böyle olursa gidemeyebilirim
Sabaha geçse bari

unuttum kusura bakma asuu birden üzerinemi oturdun namazda
krem falan yokmu sürsen sarsan
yada en kötü ihtimalle et sar:))annemin meşhurdur
kafayı gözü morartıncada ekmek üzüm çiğnerdi anne annemm
ailecek lokman hekimiz

arkadaş balkon kapısı açık alt katta mantıcı var kadın antepli içli köftede yapıyo ve şuan nası güzel kızartıyo sanırım koktuu şikayet edecem arkadaş diyette olan var oyy ben kendimi nerelere atam yenamda yokki beni avutaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…