- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Merhabalar,
Bugün aşırı yoğunum arkadaşlar...Karmakarışık bir gün..Listeyi çok geç hazırlayacağımı bildirmek istedim..
Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum..
---
emineciğim, geçmiş olsun hırsız olayı fena olmuş...
meyracım, rüyalar da buluşuyoruz demek seninleSancak, dediğin Alsancak olmasın
Nursena, evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...Çoluk çocuk ömür boyu sağlıklı,huzurlu olun...
Canım ben 96.5dum, şimdi 89.5 civarıyım.sağol canım dün bakmıştım hatırlıyorum o isimleri :) sen kaç kilosun ay çok mutlu oldum iyiki gelmişim bu sayfaya:))
Ahh canım benim unutmam artıkTebrikler kızlarrrr
Azıcık dakikamla ilk üçe girmeyi başarabilmişim
Elizimmm tşkler liste için eline sağlık turkuazzz gözümden kaçmadı
Canım asıl sen kusura bakma bekleyemedim beklersem çok geç olacak diyeNursenam akşam yazmışınya cep elimde uyumadım inan bir türlü iyi geceer dilemek için cevap gönderemedim canım bende vazgeçtim demekki açık kaldı kk
Emine geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış derler ya siz içerideyken onların o işleri yapması cesaret:44:
Nursena evlilik yıldönümün kutlu olsan goncanla kuzucum nice mutlu yıllara
Elizizm kusura bakma ben geç kaldım listeyi yapmışın kuzum listeye giren hatunları tebrik ederimm
Teşekkürler!Çok yakın bir arkadaşım 90 kilodan 70'e düştü. Unutmayalım desteğin önemi büyük!! Başarılar kızlar, kalbim sizinle <3
Çok geçmiş olsun ablacım. Daha iyisindir umarım.iyi akşamlar canlarım
bugün öğlen arkadaşa gittim saat 5 e kadar ordaydım çay kahve capucino soda içtik bol bol bişey yemedim ama kahvaltı yapıp gitmiştim zaten
evde de kızlar yok zaten eşim de gelmedi ben de sabahtan kalan menemen yanına da kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yedim 2 dilim kadar ekmekle
bugün yürüyemedim aslında ikindiden sonra yürüyecektim ama ikindi namazını kılarken dizime bişeyler oldu kıvıramadım çok acıdı daha hala var ne oldu anlamadım
yenam kolay gelsin koşturmalarında
nursenacım Allah sizi iki cihanda ayırmasın inşallah
honeyed hoş geldin aramıza
Çok teşekkür ederim canım. Çok da hassas bir anımda okudum, gözlerim doldu...heyyy ben geldim....
Elizcim kaç gündür okuyorum yazmak istedim sana...
seni sıkan şeylerin en kısa zamanda düzelmesini diliyorum canım...
haberler içimi karartı eşimde tedirgin..Allah yardımcımız olsun...hayırlı geceler
ne güzel dua ağzıan sağlık aminnnnnnnnnnnnnnnniyi akşamlar canlarım
bugün öğlen arkadaşa gittim saat 5 e kadar ordaydım çay kahve capucino soda içtik bol bol bişey yemedim ama kahvaltı yapıp gitmiştim zaten
evde de kızlar yok zaten eşim de gelmedi ben de sabahtan kalan menemen yanına da kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yedim 2 dilim kadar ekmekle
bugün yürüyemedim aslında ikindiden sonra yürüyecektim ama ikindi namazını kılarken dizime bişeyler oldu kıvıramadım çok acıdı daha hala var ne oldu anlamadım
yenam kolay gelsin koşturmalarında
nursenacım Allah sizi iki cihanda ayırmasın inşallah
honeyed hoş geldin aramıza
parktan geldikk az dolanıyodummm netteiyi akşamlar güzeller;
nasılsınız hepiniz
demirbaşım nursenam bir tek sen görünüyorsun canım
ne güzel dua ağzıan sağlık aminnnnnnnnnnnnnnnn
parktan geldikk az dolanıyodummm nette
sen napıyosunn
yenamda gelmemişş
valla süper menülerinnMenum:
Sabah
yarım domates
uc yumurta ıle esım omlet yapmıs paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kk beyaz peynır
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: Bır salatalık, 500 ml alkali su, bır adet seftalı
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 3 kasık domates salatası, uc kasık pırınc pılavı, on adet uzum, 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık
ara: 500 ml ılık su, az sekerlı nescafe ( cıkolata cektı canım com fena, onu bulamayınca kahve ıctım ), bır salatalık
ısten cıkmadan 500 ml ılık su.
Aksam yemek: Bır corba kasesı marul salatası, bır kutu ayran, ıkı catal patates kızartması, 3 adet avuc ıcı kadar kofte
500 ml daha su ıcıp suyumu 3 e tamamlayacagım.
Spor yapmadım gunluk adımım 8000 olmus. Yarın da sporum olmaz ama sureklı hareket halınde olurum eger cok yorgun olmazsam mısafırlerım gıdınce spora gıderım.
teşekkürederimmm amin allah ki,msenin huzurunu bozmasınNursena, evlılık yıldonumun kutlu olsun allah mutlulugunu huzurunu daım etsın ınsallah kat kat artırsınnnnn
İyi geceler
sanada canım iyi geceler bende kaçar nasıl kalkcam sabahhhhhh:))))
Yarın kayınvalideme gideceğim inşallah kızlar da annemlerle beraber gelecekler özledim kızlarımı
Yarın pazar var bikaç bişey almak istiyorum ama dizim böyle olursa gidemeyebilirim
Sabaha geçse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?