ben kaçtım kızlar cepten sonra bakar sızarım resmen gözlerim kapanıyor
Estağfirullah canımunuttum kusura bakma asuu birden üzerinemi oturdun namazda
krem falan yokmu sürsen sarsan
yada en kötü ihtimalle et sar:))annemin meşhurdur
kafayı gözü morartıncada ekmek üzüm çiğnerdi anne annemm
ailecek lokman hekimiz
karadayı başlasada izlesem dizi izleyeniniz varmı
HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00
HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena
arkadaş balkon kapısı açık alt katta mantıcı var kadın antepli içli köftede yapıyo ve şuan nası güzel kızartıyo sanırım koktuu şikayet edecem arkadaş diyette olan var oyy ben kendimi nerelere atam yenamda yokki beni avutaa(
tsk ederım hemso. okuyorum yazdıklarını ama buaralar cok yogunum oyuzden uzun uzun cevap yazamıyoruz gorusemıyoruz sen de ıyısındır ınsaallah
bu sabah ki kilom :110.500
çok üzgünüm ama....
bu sabah kahvaltımda kjötü oldu biraz krep yapmıştım yazdım yediklerimi akşama girip yazarım şimdi spor yapmak istiyorum bakalım yeniden toparlanmak ve yeni başlangıç için...
bu arada tatilde didime gitmiştik 2.gece eve hırsız girdi..yatağımın başınadn telefonumu aldılar çocuklar yatak odasında yatıyordu orda takı kutumu aldılar alyansım ve 1 altın yüzüğüm ve gümüş takılarımdan birkaç parçayı götürmüşler...allahtan eşimin çantası ve telefonu başka yerde idi bulamadılar
Eki Görüntüle 795634 buda benim öğle yemeiğim ve eşimin evlilik yıldönümümü yarın bugünden yollamış çiçek süpriz oldu
tmm cnm benim sen bak işlerine gelince anlatırsın kim geldi gitti neler yedinizaklım fikrim yemekte yahu
bende seni öpüyorum cnm kuzum görüşürüz tabi kaymakım
korktum bi an cevap gelmicek die :) hedefim 55 ,9 ay sonra mezuniyt partim var elbise giymek istiyorummm
Merhabalar,
Bugün aşırı yoğunum arkadaşlar...Karmakarışık bir gün..Listeyi çok geç hazırlayacağımı bildirmek istedim..
Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum..
---
emineciğim, geçmiş olsun hırsız olayı fena olmuş...
meyracım, rüyalar da buluşuyoruz demek seninleSancak, dediğin Alsancak olmasın
Nursena, evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...Çoluk çocuk ömür boyu sağlıklı,huzurlu olun...
Yenam kg aynı 91,7
bu yoğunluk da birde biz sıkıştırıyoruz seni
iyi akşamlar canlarım
bugün öğlen arkadaşa gittim saat 5 e kadar ordaydım çay kahve capucino soda içtik bol bol bişey yemedim ama kahvaltı yapıp gitmiştim zaten
evde de kızlar yok zaten eşim de gelmedi ben de sabahtan kalan menemen yanına da kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yedim 2 dilim kadar ekmekle
bugün yürüyemedim aslında ikindiden sonra yürüyecektim ama ikindi namazını kılarken dizime bişeyler oldu kıvıramadım çok acıdı daha hala var ne oldu anlamadım
yenam kolay gelsin koşturmalarında
nursenacım Allah sizi iki cihanda ayırmasın inşallah
honeyed hoş geldin aramıza
İnternette sıkıntı olunca birde spora rejime baslamadan buraya yazası gelmiyor insanın sanki suç işlemiş gibi hissediyorum.
Tüm tahlilleri yaptırdım çok şükür şeker yok. B12 harici hersey normal b12 çok düştü çıktı. İğne oluyorum 4 gündür. Ama şikayetlerim düzeldi şimdiden. Basküle pil aldım.
Tam 128 kg(
Glukofen kullanmayı bırakmıştım kilo aldığımı görünce tekrar başlattı. İnşallah yine güzel kilolar vereceğim.
Pazartesi spor salonunun kapısını çalcam inşallah bu sefer kalıcı olarak gider hepsi. İlk hedef 105 sonra 95 sonra 85 ideali de 75 zaten. Hadi allah hepimizè kolaylik versin.
Haftanın spor birincisi ............... Pomogranate:119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00
AYIN 1.si _________ - 3,8 kg. _______esramm00
AYIN 2.si _________ - 3,3 kg. ___________ dafi
AYIN 3.sü ________ - 2,1 kg. __________Cluutch
Hayırlısı ablacım canı sağolsun eşinin nede olsa uzun sürecek bi durum değil öpüyorumteşekkürederim
bende öle yemiyerek yapamıyorum işte hani göz görmese yemezsin ama evde çocuklar olunca mecburrr yapıyoruzda yiyoruzda
çook teşekkürederimm inşallah allah sizede nasip eder cadı kızlarrr
valla unutmamış sağolsunda yalnızım 10. yılımda anam neler hayal etttiydim hani 10 yıl yaa amman işte asker eşiysen ne doğum günü ne yıldönümü işte bizim hayatımızda plana hayale yer yok maleseff neyse canları sağolsun tüm askerlerin
hoş geldinnn
ohh bekarsınnnn ne güzel bekarsın çar çabuk verirsinn bide yaş genç olunca çabucak veriliyo ben
2 kız annnesiyim muğladayım 35 yaşını az geçtim:))
ohh kilomuzu verir partimizi yapar fotolarımızıda koyarız merak etme sen nerden katılıyosun
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]380 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asumanzeynep[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esraamm00[/td]
[td]230 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]200 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nevzamansız[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilceeee [/td]
[td]90 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dafi[/td]
[td]70 dk[/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar tebrik ederim maşallahHaftanın spor birincisi ............... Pomogranate:119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00
Canım sende aramıza hoşgeldin gençler çoğalıyo ne güzel erken yaşta bu işi çözmeniz en hayırlısı bizim yaptığımız hataları siz yapmazsınız inşallahaynen bende her yıl 10 kilo alıp döndüm eve malum bide her yer cafe tarzı hazır yiyecekler derken geldi kilolar
Ablacım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindiriyi akşamlar canlarım
bugün öğlen arkadaşa gittim saat 5 e kadar ordaydım çay kahve capucino soda içtik bol bol bişey yemedim ama kahvaltı yapıp gitmiştim zaten
evde de kızlar yok zaten eşim de gelmedi ben de sabahtan kalan menemen yanına da kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yedim 2 dilim kadar ekmekle
bugün yürüyemedim aslında ikindiden sonra yürüyecektim ama ikindi namazını kılarken dizime bişeyler oldu kıvıramadım çok acıdı daha hala var ne oldu anlamadım
yenam kolay gelsin koşturmalarında
nursenacım Allah sizi iki cihanda ayırmasın inşallah
honeyed hoş geldin aramıza
Canım tatil yalan oldu malesef çalışmaya devamhadı bakalım son bır hafta kalmıs. bır hafta mı ıznın pekı ? nereye gıdecektınız
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah nazar değmesinAYIN 1.si _________ - 3,8 kg. _______esramm00
AYIN 2.si _________ - 3,3 kg. ___________ dafi
AYIN 3.sü ________ - 2,1 kg. __________Cluutch
Günaydın kuzumEki Görüntüle 796603
.............
KIZLAR GÜNAYDIN
Kızlar benim canım çok sıkkın bugün valla dün haberi alınca içimden bişey koptu sanki korkmayın canlarım ben tatile gidemiyorum malesef eşimin izinlerini iptal etmişler valla nasıl üzüldüm size anlatamam dün hep içimde bi sıkıntı vardı sesimi çıkarmıyodum ama sebebi buymuş demekki neymiş bişeyi ne kadar çok istersek olmuyo valla okadar ihtiyacım vardı okdar istemiştim ki nasip olmadı ne diyim sağlık olsun hayırlısı buymuş
Dün zaten sinirimden yedim durdum gerçi öle çok bişey değildi ama normalden biraz fazlaydı neyse kaldığımız yerden devam seneye inşallah zayıf halimle giderim tatile
Hayırlısı ablacım canı sağolsun eşinin nede olsa uzun sürecek bi durum değil öpüyorum
Kızlar tebrik ederim maşallah
Elizim kuzum eline koluna emeğine sağlık
Canım sende aramıza hoşgeldin gençler çoğalıyo ne güzel erken yaşta bu işi çözmeniz en hayırlısı bizim yaptığımız hataları siz yapmazsınız inşallah
Ablacım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir
Canım tatil yalan oldu malesef çalışmaya devam
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah nazar değmesin
Yenam kuzum eline koluna emeğine sağlık inşallah daha iyisindir bugün
Günaydın kuzum
Bu nasıl tatlı bişey yaaaaa
Selamlar,
Nasılsınız dünya güzelleri, umarım keyfiniz yerindedir
Biz şu an bandırmada deniz otobüsü bekliyoruz, sanırım yarım saate kalkar ve 12 gibi evimde olurum :) beklerken size bakayım dedim.
Nursenacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin beraberce size. eşin ne inceymiş, kendi yok ama çiçeği seni mutlu etmiştir
Yenam, Elizcim ellerinize sağlık listeler için
Yenam özellikle bu yoğunlukta yaptın listeyi benim yerime, mahcup oldum... çok çok çok sağol canım
Nursena, Filiz ve Esra harikasınız. tebrik ederim sizleri de ve spor yapanlarımızı tabi. inşallah ben de haftaya olacağım o listelerde
1.73 geçmiş olsun hırsız için, çok can sıkıcı ve korkutucu... inşallah daha büyük kaza belayı savuşturmuştur diye düşün içinden biliyorum çok zor ama. Allah beterinden saklasın...
Asuman ablacım dizin ağrımış dün, inşallah daha iyisindir şimdi. seni de öpüyorum çok
Yasemin ablam, Nevinim, Zehracım sizleri de nedensiz öpüyorum, kesin buralardasınızdır göremesem de
neyse kısa keseyim, eve gidince uzun uzun bakarım zaten. hepinizi çok çok öpüyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?