Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00

HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena
amanda aman listeyede girermişimmmm maşşallah bana
AYIN 1.si _________ - 3,8 kg. _______esramm00

AYIN 2.si _________ - 3,3 kg. ___________ dafi

AYIN 3.sü ________ - 2,1 kg. __________Cluutch
tebrikederim kızlar hepinizi
bulgur olan herşeyi yerim ben kıymalı kıymasız farketmez deişik bir tat bende yumurtalı çiğköfteye bayılırdım urfada
çok sık yapmasada senede 1 -2 yapar işte genelde özel günlerde falan beraber planlamayı sever neyapalım nereye gidelim benim kararıma göre davranır bende süpriz yap sana madem yemeğe falan götürcen derim ya beğenmezsem diye sanırım tribimle uğraşmamak için :))))

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00

HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena

Kızlar süpersiniz tebrik ederim.

Günaydın güzellerrrrrr

Kaderdaşlarım ( Nevinim Esram Zehram) sizlerede iyi çalışmalar

Esram pambık prensesim dönüyomuşun ehh hadi dön ama bomba gibi dön tatil iyi gelmiştir inşallah canım..

Hemen vınnn okudum ve cö deyip gidiyorum.

Sevgiyle kalınn

Nursenam günaydın ne yatar ne uyur hangi ara uyuyosun sen kuzum

saol ablcm :)eski halime geri döncm inş:)

ben geldimm....sizleri çok özledimmm....

arada net buldukça şöyle bi göz gezdiriyorum....ama yazamıyorum...çokk sayfa birikmiş..ımm ben iyiyim kızlarımda çok iyiler elhamdülillah....diyete gelincee yapıyorum ama giden hiç bişey yok üstelik 15 gündür hergün bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum...88 89 arası sayıyorum yerimde..aranıza bikaç kilo vermiş olarak dönmek istiyorum ama olmuyo malesef böyle uğraşıp hiç bir fark görmeyince moralimde bozuluyo ama pes etmicemm....eve hala net bağlatamadık...:26:her ay tamam bu ay alıyoruz diyoruz hep bişey çıkıyo erteliyoruz..evdeki hesap çarşıya uymuyo...ama arada baktıkça kıskanıyorum sizi herkesler toplanmış eskisi gibi şen olmuş buralar...neyse kızlar uyandılar gidip kahvaltı hazırlayayım...fırsat bulursam tekrar gelirim inşallah...

Hayırlı haftasonlarımız olsun inşallah günümüz güzel geçsin
Ben birazdan çıkacağım kayınvalideme gideceğim dizimde var bi sıkıntı ama hayır olsun dikkat edebilirim inşallah
Esracım tatili bitirdin dönüyorsun demek
Zehracım sen de üzme kendini çok istediğini biliyorum ama nasip değişmiş demek Allah sağlık versin
Akşama görüşürüz artık

Saol tatlım sanada kolay gelsin cumartesiler hep angarya işlerimi aparım bugün de öyle oluyor yarın pazarrrrrr

yastığa 15 dakika kala uyuyorum kuzum ben yer zaman mekan aramayanlardanım uyumak için maşşalllah eşim saatlerce dönerr uyuyamaz bense öle deilim
hatta geçen aramızdaki olayı analatam da az gülün
bi olayı konuşuyoruz aramızda
ben=öle deil bence farklı bişey yap dedim
eşim=haklısın öleyapmamalıyım şöyle yapayım......................................
gerisi yok çünki sızmışım adam anlatıyoamuşşşşş
eşşimm den bi çığlık hayret bişeysin nası lafın arkasını dinllemeden uyuyabiliyosun:)))))))))))))))))
beni uyandırma çabalarııı ndan sonra

ben= kıskanıyosun uyumamı demi puhhaaahhaaa
eşim buna uyku denmez gamsız denirr .....................

ben = gene sızmışım eleştirilerini duymadım bile:))))))))))))))))))))

öle kuzum yaa uykuyu seviyorum yaniii
inşalah yaşlanıncada öle olur:))
hoşgeldinn çokk özledik seniii gelde kapışalım aynı kilodayızzzzzzzzzzz

Bizde seni öpüyoruz kuzum eve dönüş başlamış özledik seni bekliyoruzzzzz
Öle tabi canım hayırlısı diyecek bişey yok artık
Sağolsın yasemin ablacım sanada işlerinde kolaylıklar öpüyorum
Kuzum hoşgeldinnnnn
Özledik valla seni yerin belli oluyo inşallah biran önce netin gelirde dönersin aramıza kilo içinde canını sıkma sabit kalmak bile iyi bişey kuzummmm
öle ablacım nasip sağlık olsun çok sağol
ablalarm hepiniz evlimisinz:)

Çogumuz evliyiz kuzum

iyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoor bizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii

efemmmm canımcım üzülme boşver demekki böylesi hayırlıymışş seneye dahada çıtır olaraktan gidersin ttatiline

hoşbuldumm canım...hadi kapışak...sen beni 3 kere sollarsın ya olsun genede kapışak ben böyle arada arada yazarım sana...

ay bu konuşma bana çok tanıdık geldi...aynı eşim ve ben ama tam tersi o uyur ben söylenirim...

ablalarm hepiniz evlimisinz:)

evet canım bir çogumuz evli ve çocukluyuz....bu arada aramıza hoş gelmişsin...

hoşbuldum canımm....benimde tek tesellim o zehracım...ama artık bunaldım çok saydım yerimde biraz eksi görsem takla atıcam yani okadar..(ay bian takla attığımı hayal ettimde komşular deprem oluyo sanır hee..)bu arada geçen hafta aradım seni ama ulaşamadım...sonra işler güçler derken unuttum tekrar aramayı...

selamun aleyküm kızlar bugün işleri bitirip geldim aranıza...

Zehracım üzülme canım vardır bunda da bir hayr...bende inanıyoum aynı şeye malesef çok istersen olmuyor...

Esracım dönüyormuş..ben yazarkene dönmüşsündür bile..görüşürüz...

Asuman ablacım geçmiş olsun...dinlenirsen geçebilir incindi sanırım...

Yena ve Eliz listeler için ellerine sağlık dereceye girenlere başarılarının devamını diliyorum...

Zeynepçim hoşgeldin bu arada...arayı fazla açma...
bugün çalışanlara da hayırlı işler..

Selamlar,

evimden yazıyorum sizlere, döndük şükür. bi şeyler yedik, eşim uyumaya gitti ben de size bakayım dedim. gelince tartıya çıktım bi de ama anlaşılmıyor tokken. inşallah almamışımdır kilo, dikkat ettim aslında. bol bol zeytinyağlılar, mezeler yedim ekmekle tabi
bakalım yarın belli olur artık bilanço

tatil güzeldi havanın soğuk olması dışında. bol bol yedik, havuzda vakit geçirdik. bi de tatilden yanmadan dönen insanlar olarak tarihe geçeceğiz sanırım, hala beyazım :) genç çiftler vardı, hanımlar ince... üstlerini değişip değişip her köşe başında foto çekiniyorlar, anlamıyorum bu çabayı. aslında ortam güzeldi de ben kendimden memnun değilim diye mi ne o kadar fotomuz yok. neyse seneye biz de bol bol çekiniriz sanırım. eklerim bikaç poz buraya da bakalım :)

geçmişe döneyim ben, ne var ne yok bakayım. sonra da akşama yemek yapmam lazım. off yine yemek yapma faslı, tatili bi yemek yapma derdi yok diye seviyorum aslında :)

geçmiş olsun dilekjleriniz için teşekkürler kızlar yeniden yeni bir ben için başlıyorum inşallah

sende hoşgeldin canım ...her ne kadar kilo tartıda almış gibiysemde aslında selülitler falan daha bi azaldı 7 gün boyunca sabah 10 12 öğleden sonra 15 17 arası sürekli su içindeydim valla deniz tam benlik yaaa.seneye 10 gün ayarlamak istiyorum inşallah

Haftanın spor birincisi ............... Pomogranate :119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00
tebrikler kızlar harikasınız ben sporu çok seviyorum ama bir düzenli yapmaya başlasam biliyorum herşey çok degişecek

sağol canım evet çok kötü oldu..düşündükçe deliriyorum.aslında ben kapı sesini duydum ama geç yatmıştım birde bir gece önce oğlum su içmeyte uyanmıştı herhalde o dedim meğerse hırsızlarmış..ayy çok ürperiyorum valla

Teşekkür ederim canım yok annemde ya da babamda şeker yok fakat babannem ve amcam şeker hastası ve bende de malum insülin direnci var ve insülin direnci tedavi edilmediği ve dikkat edilmediği sürece ilerleyen dönemlerde şekere dönüşüyormuş ondan çok korkmuştum ben ama Allahtan korktuğum gibi çıkmadı. Kimse ihmal etmesin hiçbir sağlık sorunu olmasa bile en az 6 ayda 1 tüm kan tahlillerini yaptırsın.

bnada doktor glifor vermişti şekerim birz yüksek çıkmıştı bir ay içtim kilo vermede etkili oluyormu tüylenme falan yapar diye korktum

Beni de listeye dahil edelim mi Yenacımmm

Dün akşam geçte olsa kilo bildirimi yapmış bulundum 128 kg ile.

Haftaya cumaya 126yı görebilmek ümidiyle olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…