amanda aman listeyede girermişimmmm maşşallah banaHAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00
HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena
tebrikederim kızlar hepiniziAYIN 1.si _________ - 3,8 kg. _______esramm00
AYIN 2.si _________ - 3,3 kg. ___________ dafi
AYIN 3.sü ________ - 2,1 kg. __________Cluutch
bulgur olan herşeyi yerim ben kıymalı kıymasız farketmez deişik bir tat bende yumurtalı çiğköfteye bayılırdım urfadaAsucum geçmiş olsun...Nooldu,ufmu oldun.??
Filizciğim endişelenmişsin ilgin için teşekkürler..ben yarı zamanlı çalışıyorum cuma günleri çok yoğun oluyor onun yoğunluğu bir de bu aralar modum çok düşük olduğundan enerjimi odaklayamıyorum hiçbirşeye...Sonraacıma tüp bebek tedavisi gören yakınımı ziyaret ettim ondan çok etkilendim..Bugün transfer gerçekleşti..Çok zor bir durum hem maddi hem ruhsal olarak zor bir süreç,özellikle belirsizlik ;(
Allah yardım etsin tüm isteyenlere....
İşin çok zormuş nursenacım...ÖZellikle içli köfteye dayanmak ne mümkün...benim açımdan tabiii
Benim Mardin 'li komşumu biliyosunuz artıkGeçen içli köfte getirdi bana kıyma olmadığı için içine bol soğanı kavurmuş yumurta kırmış maydanoz, baharat bir de arpa şehriye azıcık katmış..
Çok ilginç geldi bana ama lezzet olarak muhteşemdi
çok sık yapmasada senede 1 -2 yapar işte genelde özel günlerde falan beraber planlamayı sever neyapalım nereye gidelim benim kararıma göre davranır bende süpriz yap sana madem yemeğe falan götürcen derim ya beğenmezsem diye sanırım tribimle uğraşmamak için :))))A
oooooo.....
böyle süprizler yaparmı eşin?:)) maşaallah ne güzel:)
benimki böyle süprizler yapmaz, ancak gelince verir:)
o da çiçeği değil, çiçekler dalında güzelmiş, öyle dedi beyefendiler:)))))
evlilik yıl dönümünüzde kutlu olsun canımcım, daha nice hayırlı uzun senelere inşaallah.....:123:
6:
HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00
HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena
KIZLAR GÜNAYDIN
Kızlar benim canım çok sıkkın bugün valla dün haberi alınca içimden bişey koptu sanki korkmayın canlarım ben tatile gidemiyorum malesef eşimin izinlerini iptal etmişler valla nasıl üzüldüm size anlatamam dün hep içimde bi sıkıntı vardı sesimi çıkarmıyodum ama sebebi buymuş demekki neymiş bişeyi ne kadar çok istersek olmuyo valla okadar ihtiyacım vardı okdar istemiştim ki nasip olmadı ne diyim sağlık olsun hayırlısı buymuş
Dün zaten sinirimden yedim durdum gerçi öle çok bişey değildi ama normalden biraz fazlaydı neyse kaldığımız yerden devam seneye inşallah zayıf halimle giderim tatile
Hayırlısı ablacım canı sağolsun eşinin nede olsa uzun sürecek bi durum değil öpüyorum
Kızlar tebrik ederim maşallah
Elizim kuzum eline koluna emeğine sağlık
Canım sende aramıza hoşgeldin gençler çoğalıyo ne güzel erken yaşta bu işi çözmeniz en hayırlısı bizim yaptığımız hataları siz yapmazsınız inşallah
Ablacım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir
Canım tatil yalan oldu malesef çalışmaya devam
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah nazar değmesin
Yenam kuzum eline koluna emeğine sağlık inşallah daha iyisindir bugün
Günaydın kuzum
Bu nasıl tatlı bişey yaaaaa
Kızlar süpersiniz tebrik ederim.
Günaydın güzellerrrrrr
Kaderdaşlarım ( Nevinim Esram Zehram) sizlerede iyi çalışmalar
Esram pambık prensesim dönüyomuşun ehh hadi dön ama bomba gibi dön tatil iyi gelmiştir inşallah canım..
Hemen vınnn okudum ve cö deyip gidiyorum.
Sevgiyle kalınn
Nursenam günaydın ne yatar ne uyur hangi ara uyuyosun sen kuzum
yastığa 15 dakika kala uyuyorum kuzum ben yer zaman mekan aramayanlardanım uyumak için maşşalllah eşim saatlerce dönerr uyuyamaz bense öle deilimKızlar süpersiniz tebrik ederim.
Günaydın güzellerrrrrr
Esram pambık prensesim dönüyomuşun ehh hadi dön ama bomba gibi dön tatil iyi gelmiştir inşallah canım..
Sevgiyle kalınn
hoşgeldinn çokk özledik seniii gelde kapışalım aynı kilodayızzzzzzzzzzzben geldimm....sizleri çok özledimmm....
arada net buldukça şöyle bi göz gezdiriyorum....ama yazamıyorum...çokk sayfa birikmiş..ımm ben iyiyim kızlarımda çok iyiler elhamdülillah.... diyete gelincee yapıyorum ama giden hiç bişey yok üstelik 15 gündür hergün bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum...88 89 arası sayıyorum yerimde..aranıza bikaç kilo vermiş olarak dönmek istiyorum ama olmuyo malesef böyle uğraşıp hiç bir fark görmeyince moralimde bozuluyo ama pes etmicemm.... eve hala net bağlatamadık...:26:her ay tamam bu ay alıyoruz diyoruz hep bişey çıkıyo erteliyoruz..evdeki hesap çarşıya uymuyo... ama arada baktıkça kıskanıyorum sizi herkesler toplanmış eskisi gibi şen olmuş buralar...neyse kızlar uyandılar gidip kahvaltı hazırlayayım...fırsat bulursam tekrar gelirim inşallah...
Bizde seni öpüyoruz kuzum eve dönüş başlamış özledik seni bekliyoruzzzzzSelamlar,
Nasılsınız dünya güzelleri, umarım keyfiniz yerindedir
Biz şu an bandırmada deniz otobüsü bekliyoruz, sanırım yarım saate kalkar ve 12 gibi evimde olurum :) beklerken size bakayım dedim.
Nursenacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin beraberce size. eşin ne inceymiş, kendi yok ama çiçeği seni mutlu etmiştir
Yenam, Elizcim ellerinize sağlık listeler için
Yenam özellikle bu yoğunlukta yaptın listeyi benim yerime, mahcup oldum... çok çok çok sağol canım
Nursena, Filiz ve Esra harikasınız. tebrik ederim sizleri de ve spor yapanlarımızı tabi. inşallah ben de haftaya olacağım o listelerde
1.73 geçmiş olsun hırsız için, çok can sıkıcı ve korkutucu... inşallah daha büyük kaza belayı savuşturmuştur diye düşün içinden biliyorum çok zor ama. Allah beterinden saklasın...
Asuman ablacım dizin ağrımış dün, inşallah daha iyisindir şimdi. seni de öpüyorum çok
Yasemin ablam, Nevinim, Zehracım sizleri de nedensiz öpüyorum, kesin buralardasınızdır göremesem de
neyse kısa keseyim, eve gidince uzun uzun bakarım zaten. hepinizi çok çok öpüyorum canlar
Öle tabi canım hayırlısı diyecek bişey yok artıkZehracım neden üzlüyosun ? LÜtfen olumsuz düşünme.Emin ol bunda bir hayır vardır.Şu an belki üzüldün ama hep derim her şerde bir hayır vardır diye.Bilemezsin ki belki tatile gitmemen gitmenden daha hayırlıdır.Sıkma canını elbet gidersiniz tatile boşuna moralini bozup kendine stres yapma balım
Sağolsın yasemin ablacım sanada işlerinde kolaylıklar öpüyorumKızlar süpersiniz tebrik ederim.
Günaydın güzellerrrrrr
Sevgiyle kalınn
Kuzum hoşgeldinnnnnben geldimm....sizleri çok özledimmm....
arada net buldukça şöyle bi göz gezdiriyorum....ama yazamıyorum...çokk sayfa birikmiş..ımm ben iyiyim kızlarımda çok iyiler elhamdülillah.... diyete gelincee yapıyorum ama giden hiç bişey yok üstelik 15 gündür hergün bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum...88 89 arası sayıyorum yerimde..aranıza bikaç kilo vermiş olarak dönmek istiyorum ama olmuyo malesef böyle uğraşıp hiç bir fark görmeyince moralimde bozuluyo ama pes etmicemm.... eve hala net bağlatamadık...:26:her ay tamam bu ay alıyoruz diyoruz hep bişey çıkıyo erteliyoruz..evdeki hesap çarşıya uymuyo... ama arada baktıkça kıskanıyorum sizi herkesler toplanmış eskisi gibi şen olmuş buralar...neyse kızlar uyandılar gidip kahvaltı hazırlayayım...fırsat bulursam tekrar gelirim inşallah...
öle ablacım nasip sağlık olsun çok sağolHayırlı haftasonlarımız olsun inşallah günümüz güzel geçsin
Ben birazdan çıkacağım kayınvalideme gideceğim dizimde var bi sıkıntı ama hayır olsun dikkat edebilirim inşallah
Esracım tatili bitirdin dönüyorsun demek
Zehracım sen de üzme kendini çok istediğini biliyorum ama nasip değişmiş demek Allah sağlık versin
Akşama görüşürüz artık
ablalarm hepiniz evlimisinz:)
yastığa 15 dakika kala uyuyorum kuzum ben yer zaman mekan aramayanlardanım uyumak için maşşalllah eşim saatlerce dönerr uyuyamaz bense öle deilim
hatta geçen aramızdaki olayı analatam da az gülün
bi olayı konuşuyoruz aramızda
ben=öle deil bence farklı bişey yap dedim
eşim=haklısın öleyapmamalıyım şöyle yapayım......................................
gerisi yok çünki sızmışım adam anlatıyoamuşşşşş
eşşimm den bi çığlık hayret bişeysin nası lafın arkasını dinllemeden uyuyabiliyosun:)))))))))))))))))
beni uyandırma çabalarııı ndan sonra
ben= kıskanıyosun uyumamı demi puhhaaahhaaa
eşim buna uyku denmez gamsız denirr .....................
ben = gene sızmışım eleştirilerini duymadım bile:))))))))))))))))))))
öle kuzum yaa uykuyu seviyorum yaniii
inşalah yaşlanıncada öle olur:))
hoşgeldinn çokk özledik seniii gelde kapışalım aynı kilodayızzzzzzzzzzz
ablalarm hepiniz evlimisinz:)
Bizde seni öpüyoruz kuzum eve dönüş başlamış özledik seni bekliyoruzzzzz
Öle tabi canım hayırlısı diyecek bişey yok artık
Sağolsın yasemin ablacım sanada işlerinde kolaylıklar öpüyorum
Kuzum hoşgeldinnnnn
Özledik valla seni yerin belli oluyo inşallah biran önce netin gelirde dönersin aramıza kilo içinde canını sıkma sabit kalmak bile iyi bişey kuzummmm
öle ablacım nasip sağlık olsun çok sağol
Çogumuz evliyiz kuzum
Selamlar,
evimden yazıyorum sizlere, döndük şükür. bi şeyler yedik, eşim uyumaya gitti ben de size bakayım dedim. gelince tartıya çıktım bi de ama anlaşılmıyor tokken. inşallah almamışımdır kilo, dikkat ettim aslında. bol bol zeytinyağlılar, mezeler yedim ekmekle tabi
bakalım yarın belli olur artık bilanço
tatil güzeldi havanın soğuk olması dışında. bol bol yedik, havuzda vakit geçirdik. bi de tatilden yanmadan dönen insanlar olarak tarihe geçeceğiz sanırım, hala beyazım :) genç çiftler vardı, hanımlar ince... üstlerini değişip değişip her köşe başında foto çekiniyorlar, anlamıyorum bu çabayı. aslında ortam güzeldi de ben kendimden memnun değilim diye mi ne o kadar fotomuz yok. neyse seneye biz de bol bol çekiniriz sanırım. eklerim bikaç poz buraya da bakalım :)
geçmişe döneyim ben, ne var ne yok bakayım. sonra da akşama yemek yapmam lazım. off yine yemek yapma faslı, tatili bi yemek yapma derdi yok diye seviyorum aslında :)
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]380 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asumanzeynep[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esraamm00[/td]
[td]230 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]200 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nevzamansız[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilceeee [/td]
[td]90 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dafi[/td]
[td]70 dk[/td]
[/tr]
[/table]
tebrikler kızlar harikasınız ben sporu çok seviyorum ama bir düzenli yapmaya başlasam biliyorum herşey çok degişecekHaftanın spor birincisi ............... Pomogranate:119::128::129:
Haftanın spor ikincileri .............. asumanzeynep & meyra__
Haftanın spor üçüncüsü ............ esramm00
Merhabalar,
Bugün aşırı yoğunum arkadaşlar...Karmakarışık bir gün..Listeyi çok geç hazırlayacağımı bildirmek istedim..
Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum..
---
emineciğim, geçmiş olsun hırsız olayı fena olmuş...
meyracım, rüyalar da buluşuyoruz demek seninleSancak, dediğin Alsancak olmasın
Nursena, evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım...Çoluk çocuk ömür boyu sağlıklı,huzurlu olun...
çok geçmiş olsun canım........
çok şükür şekerde çıkmamış gözünaydın, bende ölçtürmek istiyorum aslında bi ara:18:, hem anne hem baba tarafımdada şeker var malesef
oyüzden dikkatli olmam lazım Allah korusun???
seninde varmı anne yada baba tarafında şeker???
öptüm
İnternette sıkıntı olunca birde spora rejime baslamadan buraya yazası gelmiyor insanın sanki suç işlemiş gibi hissediyorum.
Tüm tahlilleri yaptırdım çok şükür şeker yok. B12 harici hersey normal b12 çok düştü çıktı. İğne oluyorum 4 gündür. Ama şikayetlerim düzeldi şimdiden. Basküle pil aldım.
Tam 128 kg(
Glukofen kullanmayı bırakmıştım kilo aldığımı görünce tekrar başlattı. İnşallah yine güzel kilolar vereceğim.
Pazartesi spor salonunun kapısını çalcam inşallah bu sefer kalıcı olarak gider hepsi. İlk hedef 105 sonra 95 sonra 85 ideali de 75 zaten. Hadi allah hepimizè kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?