Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah kafama koydum artık:)
hoşgeldin canım ben emoşş evli ve 2 erkek çocuğum var hemşireyim..genelde 120 ye çıkıp 95 lerte inen süreçlerim olur zaman zaman..
umarım sağlıklı ve kalıcı veriririz beraber

aynen canım bile bile kaçırıyorum sonrada burdan kaçıyorum
ama ipin ucunu bırakmamak gerek kovulanakadar burdayım valla yapacak bişi yok

inşallah tek isteğim o herkes bana dalga geçer gözlerle bakıo artık moralim cok bozuluyo

bnada doktor glifor vermişti şekerim birz yüksek çıkmıştı bir ay içtim kilo vermede etkili oluyormu tüylenme falan yapar diye korktum

Canım glifor glukofenin başka bir markası içeriği aynı kesinlikle kullanmalısın ben 1.5 sene boyunca kullandım ve çok fazla dikkat etmesemde 25 kilo verdim sonra geri aldım o ayrı konu ama tüylenme falan yapmıyor eğer doktorun verdiyse kullan ben kilo kaybında çok faydasını gördüm

inşallah tek isteğim o herkes bana dalga geçer gözlerle bakıo artık moralim cok bozuluyo

canım 85 kilosun benim ideal kilom bile sayılır.

Lütfen psikolojini bozma kimin nasıl baktığı önemli değil en önemlisi sağlık. Şuanda tıp tarafından kabul edilmiş durumda obezitenin hastalık olduğu ama insanlar nedense kilonun hastalık değil de bir dalga konusu olduğunu düşünüyorlar.

kızlar banada destek olun birlikte zayıflayalm

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)

Filizcim inşallah tadını çıkarırsınız tatilin, iyi geliyor insana.. havalar serin olsa da kalın bi şeyler alırsın artık yanına. dikkat etmekte fayda var.

kıyamam ben sana, zor olmuş gerçekten. ama sen atlatmışsındır bu sınavı firesiz eminim

Canım umarım şimdi daha iyisindir. yakınına da Allah yardım etsin, hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. empati yapmamaya çalış, çünkü bazı durumların korkusu ya da üzüntüsü onu yaşamaktan daha zor. insan oğlu her şeye alışıyor, tüm güzellikler de acılar da bi süre sonra anlamsızlaşmaya başlıyor...

Zehracım üzülme, hakkınızda hayırlısı böyledir belki. seneye daha motive bir şekilde gidersin, yeter ki can sağlığı olsun güzel kuzum benim

sağol canım, döndük bile :))

inşallah haftaya hem spor listesinde hem de öbür listede olacağım. bugün yürümeyi planlıyorum hatta :) çok sağol kuzum benim

bu arada acayip sevindim ben senin verdiğin kiloya, devamı da gelecek inşallah hep beraber :)

Zeynepcim hoşgeldin

inşallah bağlanır netiniz de kavuşuruz sana, malum kilolar yalnız çok daha zor veriliyor. bi de topiğin tadı olmuyor biriniz bile olmasanız...

çok kıskandım

ben de böyle olsam keşke, ama dönmekten yatakta uykum kaçıyor. allahtan tatilde yorgunluktan hemen uyudum. inşallah devam eder böyle..

iyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoor bizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii

gözün aydın canım, ne güzel baban geliyormuş. bizi de ihmal etme ama :))

evet doktorum vermişti şekerimde 109 falan çıkmıştı 3 ayda bir kontrollere gel dedi onada gitmedim mide bulantısı yapar bişey yiyemezsin demişlerdi ama bnde hiç mide bulantısı yapmadı :) 1000mg verdi hapı kırıyordum sabah akşam içiyodm

teşekkür ederim clutch:)

30 dak leslie yaptım
kahvaltı:
3 dilim beyaz ekmek
3 y.k. patates kavurması
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

öğle
3 adet kremalı bisküvi
birazdan düğüne gideceğim normal menüsü
1 kepçe çorba
1/2 kepçe etli nohut
1 kepçe keşkek
pilav var ama yemeyeceğim
helva vardı belki 1 çatal
ekemk yemeği düşünmüyorum..
köyde olacak düğün geri dönmeyip kınayada kalacağız eh bol bol spor niyetine oyun oynarız artıkın

ben çıkıyorum duş alıp hazırlanayım artıkın yeni hayatıma merhaba dedim nasıl olsa sporu çooookkk seviyorum beni çok motive ediyor

Bana da ilk 1000 mg vermişti ama sabah akşam 1 tane al demişti o bana pek iyi gelmedi baş dönmesi falan yaptı sonra doktorum 850 mg düşürdü sabah akşam 1 er tane içiyorum.

Bence en kısa sürede tahlillerini yenile ve gerekiyorsa da iç ilacını kilo vermende sana çok yardımcı olacak

gideyim de ortalığı toparlayıp yemek hazırlayayım. evin halini görmeniz lazım... valizler boşaltılacak, çamaşır yıkanacak,yazık bana

tekrar yarım kalan kutumdan başlıcm tesekkür ederim tüylenme fln yapar diye cok korkmştum

iyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoor bizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii
Gözün aydın kuzum
efemmmm canımcım üzülme boşver demekki böylesi hayırlıymışş seneye dahada çıtır olaraktan gidersin ttatiline
Öle ablacım tek umudum o çıtır bi şekilde tatile gitmek inşallah
Biliyorum kuzum gördüm kusura bakma ben dönüş yapamadım sana hem bi türlü müsait olamadım hem sürem doldu ama arıcam seni aklımdasın canımmmm
Öle kuzum bişeyi çok isteyince olmuyo hayırlısı
Esrammm bebeğim hoşgeldin üzüldüm ama hayırlısı demekten başka çare yok

bugün itibariyle spora da başlamış bulunmaktayım 40dk kondisyon bisikletine bindim
menümü paylaşayım

sabah kahv.:
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim peynir+kaşar+lor

arada 1 fincan çabuk çorba

öğlen :
herkes bol yağda kızartılmış köfte ve patates kızartmalarını ekmek arası yaparken ben kendi payımı yanmaz tavada ızgara gibi pişirdim
bol salata

şimdi bir fincan sütlü kahve içerim

akşama hafif birşeyler planlarım

Son düzenleme:
valla süper menülerinn
adımı nası sayıyonkine merak ettim

teşekkürederimmm amin allah ki,msenin huzurunu bozmasın

tsk ederım nursena. adımsayar ıcın de adımsayar alıyorsun hepsı burada com ve gıttı gıdıyor da var 10 tl cıvarı ama ben onları tavsıye etmem. ben voıt marka aldım 40 tl sanırım. bu cok dogru calısıyor sadece attıgın adımları sayıyor baska hareketlere endekslı degıl kac km etmıs kac saat surmus kac kalorı yaktırmıs goruyorsun hatta 7 gunluk hafızası da var. ha bır de durdugun an o da duruyor sen yuruyunce yenıden saymaya baslıyor gunluk 70000 adım atmamız lazımmıs oyuzden kendımı kontrol etmem de cok fayda oluyor yuruyusler yaparken.

amın canım cumlemızın bozulmasın ınsaallah

hımmmm unutmusum ben senın calıstıgını canım. bahsetmıstın daha once aslında kusura bakma. ınsaallah haftasonu modun yukselır canım. tup bebek olayına gelınce cok ıyı bılırım transferım bıle gerceklesemedı ıkı kez basımdan gectı aynı seyı yasamamak ıcın uc yıldır gıtmıyorum bekletıyorum saglıgım daha ıyı olsun da sonuclarım belkı degısır dıye. ALLAH yardımcısı olsun bu surectekı herkesın.

ayyyyyy ıclı kofteye ben de bayılırımmmmmmmmmmmm

AYIN 1.si _________ - 3,8 kg. _______esramm00

AYIN 2.si _________ - 3,3 kg. ___________ dafi

AYIN 3.sü ________ - 2,1 kg. __________Cluutch

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr harıkasınız yaaaaaaa super rakamlar vermıssınız bır ayda. kat kat artsın ınsaallah esramı ozellıkle tebrık edıyorum harıkasın boyle devam et kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…