hoşgeldin canım ben emoşş evli ve 2 erkek çocuğum var hemşireyim..genelde 120 ye çıkıp 95 lerte inen süreçlerim olur zaman zaman..inşallah kafama koydum artık:)
İnternette sıkıntı olunca birde spora rejime baslamadan buraya yazası gelmiyor insanın sanki suç işlemiş gibi hissediyorum.
Tüm tahlilleri yaptırdım çok şükür şeker yok. B12 harici hersey normal b12 çok düştü çıktı. İğne oluyorum 4 gündür. Ama şikayetlerim düzeldi şimdiden. Basküle pil aldım.
Tam 128 kg(
Glukofen kullanmayı bırakmıştım kilo aldığımı görünce tekrar başlattı. İnşallah yine güzel kilolar vereceğim.
Pazartesi spor salonunun kapısını çalcam inşallah bu sefer kalıcı olarak gider hepsi. İlk hedef 105 sonra 95 sonra 85 ideali de 75 zaten. Hadi allah hepimizè kolaylik versin.
hoşgeldin canım ben emoşş evli ve 2 erkek çocuğum var hemşireyim..genelde 120 ye çıkıp 95 lerte inen süreçlerim olur zaman zaman..
umarım sağlıklı ve kalıcı veriririz beraber
aynen canım bile bile kaçırıyorum sonrada burdan kaçıyorum
ama ipin ucunu bırakmamak gerek kovulanakadar burdayım valla yapacak bişi yok
bnada doktor glifor vermişti şekerim birz yüksek çıkmıştı bir ay içtim kilo vermede etkili oluyormu tüylenme falan yapar diye korktum
inşallah tek isteğim o herkes bana dalga geçer gözlerle bakıo artık moralim cok bozuluyo
kızlar banada destek olun birlikte zayıflayalm
nevın, bız ılk kez tatıl yapacagız kurban bayramında olacak. karadenız turu olacak. esım de ben de on yıldır ızınsız calısmısız evlendık 5-6 yıldır yıne tatıl yapmadım bayramlarda 4 gun sadece. o da yollarda, aılelerın yanında gecıyor ınsaallah bu ılk olacak oyuzden sordum ınsaallah guzel gecer tatılımız
arkadaş balkon kapısı açık alt katta mantıcı var kadın antepli içli köftede yapıyo ve şuan nası güzel kızartıyo sanırım koktuu şikayet edecem arkadaş diyette olan var oyy ben kendimi nerelere atam yenamda yokki beni avutaa(
Asucum geçmiş olsun...Nooldu,ufmu oldun.??
Filizciğim endişelenmişsin ilgin için teşekkürler..ben yarı zamanlı çalışıyorum cuma günleri çok yoğun oluyor onun yoğunluğu bir de bu aralar modum çok düşük olduğundan enerjimi odaklayamıyorum hiçbirşeye...Sonraacıma tüp bebek tedavisi gören yakınımı ziyaret ettim ondan çok etkilendim..Bugün transfer gerçekleşti..Çok zor bir durum hem maddi hem ruhsal olarak zor bir süreç,özellikle belirsizlik ;(
Allah yardım etsin tüm isteyenlere....
İşin çok zormuş nursenacım...ÖZellikle içli köfteye dayanmak ne mümkün...benim açımdan tabiii
Benim Mardin 'li komşumu biliyosunuz artıkGeçen içli köfte getirdi bana kıyma olmadığı için içine bol soğanı kavurmuş yumurta kırmış maydanoz, baharat bir de arpa şehriye azıcık katmış..
Çok ilginç geldi bana ama lezzet olarak muhteşemdi
KIZLAR GÜNAYDIN
Kızlar benim canım çok sıkkın bugün valla dün haberi alınca içimden bişey koptu sanki korkmayın canlarım ben tatile gidemiyorum malesef eşimin izinlerini iptal etmişler valla nasıl üzüldüm size anlatamam dün hep içimde bi sıkıntı vardı sesimi çıkarmıyodum ama sebebi buymuş demekki neymiş bişeyi ne kadar çok istersek olmuyo valla okadar ihtiyacım vardı okdar istemiştim ki nasip olmadı ne diyim sağlık olsun hayırlısı buymuş
Dün zaten sinirimden yedim durdum gerçi öle çok bişey değildi ama normalden biraz fazlaydı neyse kaldığımız yerden devam seneye inşallah zayıf halimle giderim tatile
Esracım merhaba;
Tatilini bitirmişsin demek umarım iyi gelmiştir.Değişiklik olmuştur sanada.Bu hafta seni tüm listelerde görmek istiyorum
Tşk ederim ayrıca bu hafta gerçekten verimli oldu benim için.Gerçi dün hemen söylemiştim sana
Hayırlı yolculuklar canımmm
ben geldimm....sizleri çok özledimmm....
arada net buldukça şöyle bi göz gezdiriyorum....ama yazamıyorum...çokk sayfa birikmiş..ımm ben iyiyim kızlarımda çok iyiler elhamdülillah.... diyete gelincee yapıyorum ama giden hiç bişey yok üstelik 15 gündür hergün bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum...88 89 arası sayıyorum yerimde..aranıza bikaç kilo vermiş olarak dönmek istiyorum ama olmuyo malesef böyle uğraşıp hiç bir fark görmeyince moralimde bozuluyo ama pes etmicemm.... eve hala net bağlatamadık...:26:her ay tamam bu ay alıyoruz diyoruz hep bişey çıkıyo erteliyoruz..evdeki hesap çarşıya uymuyo... ama arada baktıkça kıskanıyorum sizi herkesler toplanmış eskisi gibi şen olmuş buralar...neyse kızlar uyandılar gidip kahvaltı hazırlayayım...fırsat bulursam tekrar gelirim inşallah...
yastığa 15 dakika kala uyuyorum kuzum ben yer zaman mekan aramayanlardanım uyumak için maşşalllah eşim saatlerce dönerr uyuyamaz bense öle deilim
hatta geçen aramızdaki olayı analatam da az gülün
bi olayı konuşuyoruz aramızda
ben=öle deil bence farklı bişey yap dedim
eşim=haklısın öleyapmamalıyım şöyle yapayım......................................
gerisi yok çünki sızmışım adam anlatıyoamuşşşşş
eşşimm den bi çığlık hayret bişeysin nası lafın arkasını dinllemeden uyuyabiliyosun:)))))))))))))))))
beni uyandırma çabalarııı ndan sonra
ben= kıskanıyosun uyumamı demi puhhaaahhaaa
eşim buna uyku denmez gamsız denirr .....................
ben = gene sızmışım eleştirilerini duymadım bile:))))))))))))))))))))
öle kuzum yaa uykuyu seviyorum yaniii
inşalah yaşlanıncada öle olur:))
iyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoorbizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii
canım 85 kilosun benim ideal kilom bile sayılır.
Lütfen psikolojini bozma kimin nasıl baktığı önemli değil en önemlisi sağlık. Şuanda tıp tarafından kabul edilmiş durumda obezitenin hastalık olduğu ama insanlar nedense kilonun hastalık değil de bir dalga konusu olduğunu düşünüyorlar.
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
Filizcim inşallah tadını çıkarırsınız tatilin, iyi geliyor insana.. havalar serin olsa da kalın bi şeyler alırsın artık yanına. dikkat etmekte fayda var.
kıyamam ben sana, zor olmuş gerçekten. ama sen atlatmışsındır bu sınavı firesiz eminim
Canım umarım şimdi daha iyisindir. yakınına da Allah yardım etsin, hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. empati yapmamaya çalış, çünkü bazı durumların korkusu ya da üzüntüsü onu yaşamaktan daha zor. insan oğlu her şeye alışıyor, tüm güzellikler de acılar da bi süre sonra anlamsızlaşmaya başlıyor...
Zehracım üzülme, hakkınızda hayırlısı böyledir belki. seneye daha motive bir şekilde gidersin, yeter ki can sağlığı olsun güzel kuzum benim
sağol canım, döndük bile :))
inşallah haftaya hem spor listesinde hem de öbür listede olacağım. bugün yürümeyi planlıyorum hatta :) çok sağol kuzum benim
bu arada acayip sevindim ben senin verdiğin kiloya, devamı da gelecek inşallah hep beraber :)
Zeynepcim hoşgeldin
inşallah bağlanır netiniz de kavuşuruz sana, malum kilolar yalnız çok daha zor veriliyor. bi de topiğin tadı olmuyor biriniz bile olmasanız...
çok kıskandım
ben de böyle olsam keşke, ama dönmekten yatakta uykum kaçıyor. allahtan tatilde yorgunluktan hemen uyudum. inşallah devam eder böyle..
gözün aydın canım, ne güzel baban geliyormuş. bizi de ihmal etme ama :))
evet doktorum vermişti şekerimde 109 falan çıkmıştı 3 ayda bir kontrollere gel dedi onada gitmedim mide bulantısı yapar bişey yiyemezsin demişlerdi ama bnde hiç mide bulantısı yapmadı :) 1000mg verdi hapı kırıyordum sabah akşam içiyodm
Bana da ilk 1000 mg vermişti ama sabah akşam 1 tane al demişti o bana pek iyi gelmedi baş dönmesi falan yaptı sonra doktorum 850 mg düşürdü sabah akşam 1 er tane içiyorum.
Bence en kısa sürede tahlillerini yenile ve gerekiyorsa da iç ilacını kilo vermende sana çok yardımcı olacak
Gözün aydın kuzumiyi haftasonları canlarııımm :) bugümn babam geliyoorbizde heyecanla onu bekliyoruz size bir merhaba diyim dedim öpüyorum siziii
Öle ablacım tek umudum o çıtır bi şekilde tatile gitmek inşallahefemmmm canımcım üzülme boşver demekki böylesi hayırlıymışş seneye dahada çıtır olaraktan gidersin ttatiline
Biliyorum kuzum gördüm kusura bakma ben dönüş yapamadım sana hem bi türlü müsait olamadım hem sürem doldu ama arıcam seni aklımdasın canımmmmhoşbuldumm canım...hadi kapışak...sen beni 3 kere sollarsın ya olsun genede kapışak ben böyle arada arada yazarım sana...
ay bu konuşma bana çok tanıdık geldi...aynı eşim ve ben ama tam tersi o uyur ben söylenirim...
evet canım bir çogumuz evli ve çocukluyuz....bu arada aramıza hoş gelmişsin...
hoşbuldum canımm....benimde tek tesellim o zehracım...ama artık bunaldım çok saydım yerimde biraz eksi görsem takla atıcam yani okadar..(ay bian takla attığımı hayal ettimde komşular deprem oluyo sanır hee..)bu arada geçen hafta aradım seni ama ulaşamadım...sonra işler güçler derken unuttum tekrar aramayı...
Öle kuzum bişeyi çok isteyince olmuyo hayırlısıselamun aleyküm kızlar bugün işleri bitirip geldim aranıza...
Zehracım üzülme canım vardır bunda da bir hayr...bende inanıyoum aynı şeye malesef çok istersen olmuyor...
Esracım dönüyormuş..ben yazarkene dönmüşsündür bile..görüşürüz...
Asuman ablacım geçmiş olsun...dinlenirsen geçebilir incindi sanırım...
Yena ve Eliz listeler için ellerine sağlık dereceye girenlere başarılarının devamını diliyorum...
Zeynepçim hoşgeldin bu arada...arayı fazla açma...
bugün çalışanlara da hayırlı işler..
Esrammm bebeğim hoşgeldin üzüldüm ama hayırlısı demekten başka çare yokhoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
Filizcim inşallah tadını çıkarırsınız tatilin, iyi geliyor insana.. havalar serin olsa da kalın bi şeyler alırsın artık yanına. dikkat etmekte fayda var.
kıyamam ben sana, zor olmuş gerçekten. ama sen atlatmışsındır bu sınavı firesiz eminim
Canım umarım şimdi daha iyisindir. yakınına da Allah yardım etsin, hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. empati yapmamaya çalış, çünkü bazı durumların korkusu ya da üzüntüsü onu yaşamaktan daha zor. insan oğlu her şeye alışıyor, tüm güzellikler de acılar da bi süre sonra anlamsızlaşmaya başlıyor...
Zehracım üzülme, hakkınızda hayırlısı böyledir belki. seneye daha motive bir şekilde gidersin, yeter ki can sağlığı olsun güzel kuzum benim
sağol canım, döndük bile :))
inşallah haftaya hem spor listesinde hem de öbür listede olacağım. bugün yürümeyi planlıyorum hatta :) çok sağol kuzum benim
bu arada acayip sevindim ben senin verdiğin kiloya, devamı da gelecek inşallah hep beraber :)
Zeynepcim hoşgeldin
inşallah bağlanır netiniz de kavuşuruz sana, malum kilolar yalnız çok daha zor veriliyor. bi de topiğin tadı olmuyor biriniz bile olmasanız...
çok kıskandım
ben de böyle olsam keşke, ama dönmekten yatakta uykum kaçıyor. allahtan tatilde yorgunluktan hemen uyudum. inşallah devam eder böyle..
Çok yakın bir arkadaşım 90 kilodan 70'e düştü. Unutmayalım desteğin önemi büyük!! Başarılar kızlar, kalbim sizinle <3
sizi ihmal edermiyim Esramhoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
aramıza hoşgeldin hepimiz bu işi bu sene bitireceğiz canı gönülden inanıyorumkızlar banada destek olun birlikte zayıflayalm
valla süper menülerinn
adımı nası sayıyonkine merak ettim
teşekkürederimmm amin allah ki,msenin huzurunu bozmasın
Asucum geçmiş olsun...Nooldu,ufmu oldun.??
Filizciğim endişelenmişsin ilgin için teşekkürler..ben yarı zamanlı çalışıyorum cuma günleri çok yoğun oluyor onun yoğunluğu bir de bu aralar modum çok düşük olduğundan enerjimi odaklayamıyorum hiçbirşeye...Sonraacıma tüp bebek tedavisi gören yakınımı ziyaret ettim ondan çok etkilendim..Bugün transfer gerçekleşti..Çok zor bir durum hem maddi hem ruhsal olarak zor bir süreç,özellikle belirsizlik ;(
Allah yardım etsin tüm isteyenlere....
İşin çok zormuş nursenacım...ÖZellikle içli köfteye dayanmak ne mümkün...benim açımdan tabiii
Benim Mardin 'li komşumu biliyosunuz artıkGeçen içli köfte getirdi bana kıyma olmadığı için içine bol soğanı kavurmuş yumurta kırmış maydanoz, baharat bir de arpa şehriye azıcık katmış..
Çok ilginç geldi bana ama lezzet olarak muhteşemdi
AYIN 1.si _________ - 3,8 kg. _______esramm00
AYIN 2.si _________ - 3,3 kg. ___________ dafi
AYIN 3.sü ________ - 2,1 kg. __________Cluutch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?