- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeemm[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]-3,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]-3,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asuhan[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+1,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]101,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]-2,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00
HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena
KIZLAR GÜNAYDIN
Kızlar benim canım çok sıkkın bugün valla dün haberi alınca içimden bişey koptu sanki korkmayın canlarım ben tatile gidemiyorum malesef eşimin izinlerini iptal etmişler valla nasıl üzüldüm size anlatamam dün hep içimde bi sıkıntı vardı sesimi çıkarmıyodum ama sebebi buymuş demekki neymiş bişeyi ne kadar çok istersek olmuyo valla okadar ihtiyacım vardı okdar istemiştim ki nasip olmadı ne diyim sağlık olsun hayırlısı buymuş
Dün zaten sinirimden yedim durdum gerçi öle çok bişey değildi ama normalden biraz fazlaydı neyse kaldığımız yerden devam seneye inşallah zayıf halimle giderim tatile
Hayırlısı ablacım canı sağolsun eşinin nede olsa uzun sürecek bi durum değil öpüyorum
Kızlar tebrik ederim maşallah
Elizim kuzum eline koluna emeğine sağlık
Canım sende aramıza hoşgeldin gençler çoğalıyo ne güzel erken yaşta bu işi çözmeniz en hayırlısı bizim yaptığımız hataları siz yapmazsınız inşallah
Ablacım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir
Canım tatil yalan oldu malesef çalışmaya devam
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah nazar değmesin
Yenam kuzum eline koluna emeğine sağlık inşallah daha iyisindir bugün
Günaydın kuzum
Bu nasıl tatlı bişey yaaaaa
Selamlar,
evimden yazıyorum sizlere, döndük şükür. bi şeyler yedik, eşim uyumaya gitti ben de size bakayım dedim. gelince tartıya çıktım bi de ama anlaşılmıyor tokken. inşallah almamışımdır kilo, dikkat ettim aslında. bol bol zeytinyağlılar, mezeler yedim ekmekle tabi
bakalım yarın belli olur artık bilanço
tatil güzeldi havanın soğuk olması dışında. bol bol yedik, havuzda vakit geçirdik. bi de tatilden yanmadan dönen insanlar olarak tarihe geçeceğiz sanırım, hala beyazım :) genç çiftler vardı, hanımlar ince... üstlerini değişip değişip her köşe başında foto çekiniyorlar, anlamıyorum bu çabayı. aslında ortam güzeldi de ben kendimden memnun değilim diye mi ne o kadar fotomuz yok. neyse seneye biz de bol bol çekiniriz sanırım. eklerim bikaç poz buraya da bakalım :)
geçmişe döneyim ben, ne var ne yok bakayım. sonra da akşama yemek yapmam lazım. off yine yemek yapma faslı, tatili bi yemek yapma derdi yok diye seviyorum aslında :)
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
Filizcim inşallah tadını çıkarırsınız tatilin, iyi geliyor insana.. havalar serin olsa da kalın bi şeyler alırsın artık yanına. dikkat etmekte fayda var.
kıyamam ben sana, zor olmuş gerçekten. ama sen atlatmışsındır bu sınavı firesiz eminim
Canım umarım şimdi daha iyisindir. yakınına da Allah yardım etsin, hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. empati yapmamaya çalış, çünkü bazı durumların korkusu ya da üzüntüsü onu yaşamaktan daha zor. insan oğlu her şeye alışıyor, tüm güzellikler de acılar da bi süre sonra anlamsızlaşmaya başlıyor...
Zehracım üzülme, hakkınızda hayırlısı böyledir belki. seneye daha motive bir şekilde gidersin, yeter ki can sağlığı olsun güzel kuzum benim
sağol canım, döndük bile :))
inşallah haftaya hem spor listesinde hem de öbür listede olacağım. bugün yürümeyi planlıyorum hatta :) çok sağol kuzum benim
bu arada acayip sevindim ben senin verdiğin kiloya, devamı da gelecek inşallah hep beraber :)
Zeynepcim hoşgeldin
inşallah bağlanır netiniz de kavuşuruz sana, malum kilolar yalnız çok daha zor veriliyor. bi de topiğin tadı olmuyor biriniz bile olmasanız...
çok kıskandım
ben de böyle olsam keşke, ama dönmekten yatakta uykum kaçıyor. allahtan tatilde yorgunluktan hemen uyudum. inşallah devam eder böyle..
gözün aydın canım, ne güzel baban geliyormuş. bizi de ihmal etme ama :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr harıkasınız yaaaaaaa super rakamlar vermıssınız bır ayda. kat kat artsın ınsaallah esramı ozellıkle tebrık edıyorum harıkasın boyle devam et kuzummmmmm
Çok sağol canım
Aslında ben 2,4 kg verdim, Yenam yanlış hesaplamış
ama olsun, verelim de 300 eksik, 500 fazla farketmez
haftasonu kendını hıssettırmeye baslamıs. herkes ıyıdır ınsaallah ben sukur mısafırlerımı yolladım kısa kaldılar zaten. ıkı buyuk teyzem ve benımle yasıt teyzem geldıler buyukler ıyı de o kucuk benı yordu ruhen. beraber buyuduk hatta aynı evde ama ınanılmaz yabancılastık yıllar gectıkce. bır hava bır kaprıs oldu o ogretmen olunca. aynı yıl evlendık onun bır bucuk yasında kızı var cok bunaldım bu ortamdan. bılıyordum bunların olacagını cunku ınsanın gozune sokar gıbı bır tavrı var oldum olası. cocugu, arabası, ıncısı vs herzaman oyleydı. neyse ALLAH degıstırır ınsaallah onu ne dıyım.
menulerıme gelecek olursak
sabah sadece ıkı dılımden tost yedım sut ıctım. 500 ml su
onlar gelmeden 500 ml su
onlar gelınce bır tane havuclu kurabıye yedım ıkı catal da yas pasta yedım kuruyemıs yemedım acık sekersız cay orta sekerlı turk kahvesı ıctım.
sımdı aksam yemegı yedım. bır tabak salata, ıkı adet tavuk bud, ıkı bardak ayran
hem mısafır hem ıstahımın buaralar az olması derken bugun garıp bır gun oldu yanı.
spor yarın yapacagım bugun esıme zaman ayırayım dıyorum sureklı yanyana olsak da saglıklı vakıt paylasım olmuyor son zamanlarda.
benden haberler kısaca boyle.
boşver canım küçük teyzeni. bazı insanlar öyle gerçekten, hayır ilgilenmesen de ilgilendiğini düşünüyor. hiç umursama, Allah herkesin yolunu açık etsin. kimin ne olacağı hiç belli olmaz, gerilme bile böyle küçük hesap yapanlar karşısında...
amın canım. herkesın yolu acık olsun kalbı de ınsaallah. kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
off ayağın için geçmiş olsun, Allahtan bi şey olmamış... dikkat et sen yine de canım.
bazı insanlar öyledir, gerçekten seni rahatsız etmek için yapabilirler bunu, şaşırmam. ama sen boşver be güzelim, kimin ne olacağı gerçekten belli değil. Allah büyük, inşallah senin de kucağın dolacak, tüm isteyenlerin de inşallah...
yok canım sukur bırsey olmadı sagolasın. ayagım zaten buaralar agrıyordu ya doktor kosu yasakladı 4 katı agırlık hıssedersın dedı 80 e kadar kosu yasak. onun dısında tum tahlıllerım ıyı cıktı ınsulın dırencım az da olsa dusmus bundan sonra daha rahat kılo verebılırsın dıye dusunuyorum dedı doktor ama sabır dedı. hormon tahlıllerım de ıyı cıktı. dusmus hormon degerlerı. sadece ıltıhaplı romatızmam kotu. 8 aydır hıc dusmemıs. eger yukselırse ılac kullanırız dedıler kalbe zarar verırmıs cunku ama kortızollu ılacmıs bakalım ınsaallah gerek kalmaz. bu dısında cok guzel dondum doktordan. haftaıcı gıtmıstım senın haberın yok. kılo verdım uzun zaman sonra farkettın mı
tatılın umdugun gıbı gectı mı ?kıtaplarını okudun mu ?
çok sevindim iyi çıkmasına çoğunun. inşallah sabrının karşılığını alacaksın, daha da iyi olacak her şey. romatizman da çözülür inşallah. doktor insülin direnci için ilaç kullandırtıyor mu sana canım?
kilonu farketmez miyim, gördüm gördüm. Nursena, sen ve Esra paylaşmışsınız ilk üçü, çok sevindim. haftaya da Yasemin abla, Nevin ve ben devralcaz inşallah
diyet kitaplarına baktım biraz. Elif şafağın aşkı okuyamadım ama, sarmadı bi türlü. belki bi ara yine denerim. hukuk okurken geliştirdiğimiz okuma metodolojisi yüzünden ben artık kitap okumaktan hoşlanmıyorum aslında. çünkü kladığım yerden 2-3 sayfa öncesinden okumaya gidiyor elim, bu sefer çok sıkılıyorum. öbür türlü de sanki unutmuşum gibi falan geliyor...
herkese ıyı geceler ben fılm keyfı yapayımmmmmmmmmmmm
esracıgım senınle sohbet cok guzel oldu ozledım senı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?