Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[/QUOTE]

kılo veren herkesı,koruyan herkesı tebrık edıyorum alan ya da veremeyen arkadaslar ıcın de bu haftanın daha basarılı olmasını dılıyorum yenacıgım ellerıne emegıne saglık tsk ederızzzzzzzzzzzzzz

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ___________ esramm00

HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Pomogranate :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 1,3 kg. _____________ Nursena

ılk kez bu lıosteye gırdım ınanamıyorummmmmmmmmmmmmm ınsaallah devamı gelsınnnnn bayramdan berı duraklamıstım veremıyordum ınsaallah bundan sonra boyle devam eder

kızlar sızlerı de tebrık edıyorummmmmmmmmm

gercekten uzuldum canım ya. vardır ınsaallah bır hayr demek ıstıyorum havalar da serınledı dıyordun belkı de keyıf alamayacaktınız ınsaallah seneye cok daha guzel bır tatılınız olur

canım hosgeldınnnnnnnn ozledık senı. ve ayrıca yerın cok bellı oluyor ınannnnnn. senı gormek cok guzel

tatılın guzel gecmıs canım buna cok sevındım kılo ınsaallah almamıssındır ama aldıysan da sen verırsın emınım.

canım ıyı gelmez mı on yıldır ev dahıl hıc bıryerde tatıl yapmadık yıprandık ıs ve hayat derken. cok ıyı gelecek ınsaallah oyle umuyorum amınnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr harıkasınız yaaaaaaa super rakamlar vermıssınız bır ayda. kat kat artsın ınsaallah esramı ozellıkle tebrık edıyorum harıkasın boyle devam et kuzummmmmm

Çok sağol canım

Aslında ben 2,4 kg verdim, Yenam yanlış hesaplamış
ama olsun, verelim de 300 eksik, 500 fazla farketmez

haftasonu kendını hıssettırmeye baslamıs. herkes ıyıdır ınsaallah ben sukur mısafırlerımı yolladım kısa kaldılar zaten. ıkı buyuk teyzem ve benımle yasıt teyzem geldıler buyukler ıyı de o kucuk benı yordu ruhen. beraber buyuduk hatta aynı evde ama ınanılmaz yabancılastık yıllar gectıkce. bır hava bır kaprıs oldu o ogretmen olunca. aynı yıl evlendık onun bır bucuk yasında kızı var cok bunaldım bu ortamdan. bılıyordum bunların olacagını cunku ınsanın gozune sokar gıbı bır tavrı var oldum olası. cocugu, arabası, ıncısı vs herzaman oyleydı. neyse ALLAH degıstırır ınsaallah onu ne dıyım.

menulerıme gelecek olursak

sabah sadece ıkı dılımden tost yedım sut ıctım. 500 ml su

onlar gelmeden 500 ml su

onlar gelınce bır tane havuclu kurabıye yedım ıkı catal da yas pasta yedım kuruyemıs yemedım acık sekersız cay orta sekerlı turk kahvesı ıctım.

sımdı aksam yemegı yedım. bır tabak salata, ıkı adet tavuk bud, ıkı bardak ayran

hem mısafır hem ıstahımın buaralar az olması derken bugun garıp bır gun oldu yanı.

spor yarın yapacagım bugun esıme zaman ayırayım dıyorum sureklı yanyana olsak da saglıklı vakıt paylasım olmuyor son zamanlarda.

benden haberler kısaca boyle.

ben bugün diyet yaptım gibi oldu ama sabah erken yola çıktığımızdan kahvaltım yok gibi. arabada uyudum yolda, o yüzden yemedim pek bi şey eve gelene kadar. yazayım ben yine de..

Uyanınca
3 kuru kayısı
10 tane fındık

Geç kahvaltı-öğle
1 dilim kaşar
2 dilim tavuk jambon
1 tane domates
1 tane salatalık
3 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
100 gr kadar çilek (küçük 11 tane)
beyaz çay

ara
1 fincan sütle kahve

akşam
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
ton balıklı fasulye

ara
yeşil çay

3 litre kadar suyum olur herhalde. birazdan da yürümek istiyorum koşu bandında yarım saat de olsa. çok pis gaza gelmiş durumdayım, gelen varsa da gitsin bi an önce :)

edremit yakınlarında köy pazarı vardı yol kenarında. bir sürü şey aldık; incir, çilek, domates, salatalık, yeşil fasulye, kekik, ıhlamur... iyi ki denk geldik yoksa evde sebze meyve yoktu. lezzetliymiş de, sevindim çok :))

Çok sağol canım

Aslında ben 2,4 kg verdim, Yenam yanlış hesaplamış
ama olsun, verelim de 300 eksik, 500 fazla farketmez

haklısın canım bazen rakamlar bıle onemını kaybedıyor ben 13 kılo verdım gıbı ama sıkılasmam cok daha fazla olmus eskı yenı resım yapınca ıyıce anladım ve cok keyıflendım sen de bak ıstersen ozaman ne demek ıstedıgımı anlarsın

boşver canım küçük teyzeni. bazı insanlar öyle gerçekten, hayır ilgilenmesen de ilgilendiğini düşünüyor. hiç umursama, Allah herkesin yolunu açık etsin. kimin ne olacağı hiç belli olmaz, gerilme bile böyle küçük hesap yapanlar karşısında...

suyumu az ıctım mısafır olunca zaten tum gunum sastı kaldı suyumu 2-2.5 tamamlamaya calısacagım enazından. tamamlayıp gunumu oyle kapatırım

amın canım. herkesın yolu acık olsun kalbı de ınsaallah. kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.

dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.

bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım

aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen

off ayağın için geçmiş olsun, Allahtan bi şey olmamış... dikkat et sen yine de canım.

bazı insanlar öyledir, gerçekten seni rahatsız etmek için yapabilirler bunu, şaşırmam. ama sen boşver be güzelim, kimin ne olacağı gerçekten belli değil. Allah büyük, inşallah senin de kucağın dolacak, tüm isteyenlerin de inşallah...

yok canım sukur bırsey olmadı sagolasın. ayagım zaten buaralar agrıyordu ya doktor kosu yasakladı 4 katı agırlık hıssedersın dedı 80 e kadar kosu yasak. onun dısında tum tahlıllerım ıyı cıktı ınsulın dırencım az da olsa dusmus bundan sonra daha rahat kılo verebılırsın dıye dusunuyorum dedı doktor ama sabır dedı. hormon tahlıllerım de ıyı cıktı. dusmus hormon degerlerı. sadece ıltıhaplı romatızmam kotu. 8 aydır hıc dusmemıs. eger yukselırse ılac kullanırız dedıler kalbe zarar verırmıs cunku ama kortızollu ılacmıs bakalım ınsaallah gerek kalmaz. bu dısında cok guzel dondum doktordan. haftaıcı gıtmıstım senın haberın yok. kılo verdım uzun zaman sonra farkettın mı

tatılın umdugun gıbı gectı mı ?kıtaplarını okudun mu ?

amın canım ınsaallah bızım de kucagımız dolsun bır gun sen, ben, bekleyen, dıleyen herkesın ınsaallah

çok sevindim iyi çıkmasına çoğunun. inşallah sabrının karşılığını alacaksın, daha da iyi olacak her şey. romatizman da çözülür inşallah. doktor insülin direnci için ilaç kullandırtıyor mu sana canım?

kilonu farketmez miyim, gördüm gördüm. Nursena, sen ve Esra paylaşmışsınız ilk üçü, çok sevindim. haftaya da Yasemin abla, Nevin ve ben devralcaz inşallah

diyet kitaplarına baktım biraz. Elif şafağın aşkı okuyamadım ama, sarmadı bi türlü. belki bi ara yine denerim. hukuk okurken geliştirdiğimiz okuma metodolojisi yüzünden ben artık kitap okumaktan hoşlanmıyorum aslında. çünkü kladığım yerden 2-3 sayfa öncesinden okumaya gidiyor elim, bu sefer çok sıkılıyorum. öbür türlü de sanki unutmuşum gibi falan geliyor...

sagol canım ınsaallah hepımız alalım emeklerımızın karsılıgnı.

evet glukofen kullanıyorum kıstan berı.

ben ılk kez lısteye gırdım azıcık daha kalayım yaaaaaaaaa

gelın gelın kuzummmmm cok keyıflı herkes kılo versın ınsan cok mutlu oluyor baskasını gorunce de. kalmasın ınsaallah hıcbırınızde kılocuk.

anladım canım. kıtaplardan verım alabıldın mı ben de almayı dusunuyorum

elıf safak kısın okunmalı benceeeeee

herkese ıyı geceler ben fılm keyfı yapayımmmmmmmmmmmm

esracıgım senınle sohbet cok guzel oldu ozledım senı gercekten

herkese ıyı geceler ben fılm keyfı yapayımmmmmmmmmmmm

esracıgım senınle sohbet cok guzel oldu ozledım senı gercekten

güle güle canım, iyi eğlenceler...

kitapları sormuşsun, 5333 bana fazla katı geldiği için kaldırdım kitaplığa. sen sevebilirsin ama, uyuyor senin beslenme sistemine. afiyetle diyetin de beni bırakmamaya ikna etmesini ve sağladığı motivasyonu sevdim. ondan daha çok fayda sağladım. çantamda taşıyacağım sanırım. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…